A csatársorunk rövidsége fájdalmas pontokba fog még kerülni, csak mondom.
Nem hiszem el hogy nem látják, egyértelműen ez a csapat achilles sarka.
Pedig Beppének csodálatos szemei vannak
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Vihar a biliben,az egyenlítő góljuk előtti labdaszerzés minimum kérdőjeles, nem beszélve a tizjükről..hagyjuk már ezt a felsőbb utasítast, meg gyalázat,szégyenfolt dolgot..nem is érdemes ilyenekkel.foglalkozniCupi írta: ↑2024.01.06. 15:18Oké de akkor mi értelme volt befújni a 110. percben azt a 11-est ha felsőbb utasításra adták meg a szabálytalan gólunkat és azt akarták nyerjünk? Itt azért nem minden tiszta.interfan írta: ↑2024.01.06. 15:14
Elkepeszto a felhaborodas most Olaszorszagban emiatt.
Verona sportigazgatoja az Olasz futball szegyenerol, es a VAR teljes alkalmatlansagarol, es arrol felsobb utasitasra hagytak jova az Inter egyertelmuen szabalytalan goljat.
Szerintem egy nagyon fontos dolgot mondott a Verona sportigazgatoja:
Nem a birora haragszom, hanem azokra akik ott ulnek joparan a VAR szobaba es megengedik ezt a gyalazatot ami tortent, ez az Olasz futball szamara egy szegyenfolt ujra.Tudták majd úgyis a kapufára lövi? Persze.
![]()
Ezaz, én kb biztos voltam benne, hogy majd visszanezik és nem is adják meg, csodálkoztam is, hogy nem így lett.
Martinez:Megertem a Verona vezetok es jatekosok duhet, en is veszitettem mar ilyen meccset.
Az ilyen iteletek a futball resze, el kell fogadjuk oket.
Verona tizenegyese jogos volt.
Jol jatszottunk, tetszett amit lattam, melto ellenfelre talaltunk.
Orvosolni kellene a San Siro talaj allapotat, kritikus a helyzet, a San Siro hatalmas problemakkal kuzd.
Ez buntet minket, es bunteti az osszes csapatot aki a San Siroban jatszik.
Valamit surgosen tenni kellene, en mar reg jeleztem a vezetoink fele ezt.
Nem aggodom Arnautovic miatt, egy csatar kapcsan akkir van probelma, ha nem kerul helyzetbe, es nem akkor amikor kihagyja.
En is volt hogy hagytam ki helyzeteket.
Acerbi nyilatkozata?
Nem beszeltem vele errol.
48 pontot szereztunk ami nem olyan magatol ertetendo mint azt sokan gondoljak.
Es nem magatol ertetendo, hogy nagyon fontos jatekosok tavoztak, akik orokre beirtak magukat az Inter tortenelmebe, es lecsereljuk oket a klub altal rendelkezesunkre adott jatekosokra.
Acerbi azt gondolta, hogy nem adnak tisztelet es elismerest nekunk, akik ilyen helyzetben is, nagyszeru munkat vegzunk.
Frattesi:Arnautovic nagy segitseg szamunkra, sokat segit nekunk.
Genoaban remek meccset jatszott, ma kihagyott par helyzetet, de gratulalok neki mert kemenyen dolgozik es jol jatszik.
Az elmult evekben megszoktam, hogy tobb lehetoseget kapok, es tobbet jatszom.
Ugy erzem kezdek jobban lenni, volt egy nagyon nehez idoszakom is.
Ez a gol onbizalmat ad.
Zhang likeolja ezt.
Ezt hagyjuk mar legalabb 4 ehhez hasonló labdaszerzesbol rugtunk golt ebben a szezonban! Arna könnyen adta meg magát en se fújtam volna le!Interfan1000 írta: ↑2024.01.06. 15:30 Jah, még a Verona sportigazgatója van felháborodva! A szerelésüket az egyenlítő gól előtt 100ból 99szer lefújják, érdekes h aki könyököst kapott Bastoni kapufája után hirtelen magához tért és már nem is fájt neki az ütés, a végén a 11esnél meg elfelejtett egyből elesni a támadójuk!
Ez is lehet egy álláspont, de akkor ne sirjon a szájuk, hogy a bíró miatt kaptak ki. Véleményes volt az Ő góljuk is, meg a miénk is, és a 11-es isINTER-1908 írta: ↑2024.01.06. 17:12Ezt hagyjuk mar legalabb 4 ehhez hasonló labdaszerzesbol rugtunk golt ebben a szezonban! Arna könnyen adta meg magát en se fújtam volna le!Interfan1000 írta: ↑2024.01.06. 15:30 Jah, még a Verona sportigazgatója van felháborodva! A szerelésüket az egyenlítő gól előtt 100ból 99szer lefújják, érdekes h aki könyököst kapott Bastoni kapufája után hirtelen magához tért és már nem is fájt neki az ütés, a végén a 11esnél meg elfelejtett egyből elesni a támadójuk!
Nem mert ha mindent lefújnak marad az 1:0
Na azt biztos nem fogjuk.Interfan1000 írta: ↑2024.01.06. 14:41 Ezt a szuperkupát be kellene áldozni…játsszon a komplett cseresor némi Primaverásokkal kiegészítve!
Oruljunk neki ha Bastonit nem tiltjak el....
Teljesen igaza van .Bárki hagyhat ki tizenegyest meg Lautaronak is sikerült párszor.Interfan1000 írta: ↑2024.01.06. 21:17 Thomas Henry valami olyasmit írt ki, hogy bárki hibázhat, és ezért nem kell megfenyegetni se őt, se a családját! Dimarco-hoz sok köze nincsen szerintem…
En megmondom oszinten nem erdekel, es nem aggaszt ami most zajlik, hogy a birot eltiltjak Frattesi golja miatt, a VAR szobaban uloket eltiltjak Frattesi golja miatt, szegyenrol beszelnek, sot sok csapat szurkoloi csalasrol beszelnek, es meg cifrabbakat is irnak, es most ujra az Inter lett a kozellenseg Olaszorszagban.Baggio85 írta: ↑2024.01.06. 14:20 Ugyanazért nem fogunk idén bajnokságot nyerni Inzaghival, amiért valószínűleg tavaly és az előtt sem.
Van egy alapjátékunk, amit ha a játékosok formában vannak, akkor bárki ellen tudunk eredményesen játszani. Viszont ennyi és nem több. Nincs b terv, nincs más elképzelés Inzaghi fejében.
Ellenünk idejön egy Bologna meg a Verona és tudnak annyira szerkezetet váltani, hogy megzavaradunk.
Nyilván nem segíti a helyzetét, hogy minden évben van egy vagy több csapatrész, ahol a második sor messze van minőségben a kezdőktől.
De ő semmit nem tud csinálni, hogy egy-egy játékost vagy a csapatot kihúzza a gödörből.
Hasonló január és február várható mint tavaly és akkor az Atletico ellen már megint nem kell a bajnokságra figyelnünk.
Ez van...
Ugyan így gondolom én is, annyi különbséggel, hogy a téli szétesések Martinezen is múltak rendesen, viszont most úgy érzem, ő tökéletesen rendben lesz. Szintet lépett a srác, gondolom a szalag is nagyban köszönhető ennek, de a lényeg, hogy most nem látom rajta azt a balfszkodást, amit ilyenkor szoktunk. Tökéletes vezére a csapatnak.interfan írta: ↑2024.01.07. 07:46En megmondom oszinten nem erdekel, es nem aggaszt ami most zajlik, hogy a birot eltiltjak Frattesi golja miatt, a VAR szobaban uloket eltiltjak Frattesi golja miatt, szegyenrol beszelnek, sot sok csapat szurkoloi csalasrol beszelnek, es meg cifrabbakat is irnak, es most ujra az Inter lett a kozellenseg Olaszorszagban.
Engem most ez nem erdekel, ez van, mindenki azt mond amit erez.
Engem ami aggaszt, az a "jatekunk", es Inzaghi baratunk minden evben erkezo teli osszeesese.
Pont emiatt buktunk az elmult 2 evben is.
Adjunk halat az egnek, hogy most ebbol a 6 pontbol 4-et szereztunk, es csak 2 pontot buktunk, nem pedig forditva...
Latjuk amit pl Baggio is irt feljebb, van egy kezdonk iden is, ahogy volt tavaly is, es azelott is, de padunk tovabbra sincsen.
Ha a kezdoket pedig nem hasznalja esszel Inzaghi, akkor gond lehet, ahogy volt tavaly is, azelott is, es most is latjuk.
Nonszensz hogy Acerbi az legtobbet jatszo mezonyjatekosunk, Mkhitaryan pedig a 2.
Mikozben ott lenne helyettuk Bisseck es Frattesi, szerencsetlen Frattesi is arrol beszel hogy eli meg ezt az idoszakot...
Juve kerete azert valoban nem Scudetto szint, dehat a Milane sem volt az, es valahol a Napolie sem, megis bajnokok lettek.
Ezt az idei eveit csak mi bukhatjuk el, ahogy elbuktunk tavaly is, es azelott is.
Hiaba gyenge a padunk, es a kezdonkbe is vannak lyukak, a tobbi csapattol meg igy is erosebbek vagyunk. Elkepeszto amilyen munkat vegez a sportszakmai vezetes, nem veletlen Inzaghi tobbszori nyilatkozata, sot meg Acerbie sem.
Itt a bukas egy emberen mulik, Inzaghin.
Tud e tanulni az elmult evek hibaibol, es tud e valamit kezdeni azzal is amit Baggio irt feljebb, hogy ha nem megy a jatek keptelen megujulni.
En nem tudom elkepzelni, hogy ezt a Scudettot ne mi nyerjuk meg, dehat az eletben nem tudtam volna elkepzelni, hogy az a Milan bajnok lesz, mi meg nem...
Egyszoval Inzaghinak most kell megfogni helyzetet, es nem szabad hogy elinduljunk azon a bizonyos lejton.
Sokkal-sokkal nehezebb meccsek jonnek mint az utobbi 2 azaz a Genoa-Verona paros.
Monza-Inter
Szuperkupa elodonto Lazio
(Szuperkupa donto)
Fiorentina-Inter
Inter-Juventus
Roma-Inter
Ez a bajnoksagban min 4/3 nagyon kemeny es nehez meccs.
Mikozben a Juvenak:
Salernitana, Sassuolo, Lecce, Empoli.
Raadasul egy meccsel tobbet is jatszanak, igy ha pl nem nyerunk most 2/2X, es a Juve az Inter elleni rangadoig a 4 meccsbol 3-at megnyer, maris a Juve lesz az elen.
Mi csapatunk pedig lattuk az elmult evekben "lelektanilag" mennyire gyenge, es a "nyomast" mennyire nem birja.
Szoval most kell Inzaghinak esznel lenni, es tanulni az elmult evek sulyos hibaibol, mert a kovetkezo 1 honap akar donto jelentossegu is lehet.
Szerintem itt az lesz a legfobb kerdes, hogy Inzaghi eltudja e kerulni a ra egesz palyafutasa alatt jellemzo teli "szeteseset".Francesco írta: ↑2024.01.07. 11:10 Engem az zavar, hogy az elmúlt 6 meccsen eltűnt az a lendületes támadó futball, ami a csapatot jellemezte és különlegessé tette nem csak olasz, de nemzetközi csapatokkal szemben is. Azóta fásultnak tűnik a csapat és sokan formán kívül vannak, valamint nem igazán van húzó ember mikor Martinez nem játszik.
Persze inkább most ingadozzunk és produkáljunk egy tavalyi tavaszt, mert akkor bajnokok leszünk. Csak meg kéne találni az egyensúlyt. Az látszik, hogy 1-0ra nem tudunk játszani, de nekünk nem is ez már a játékunk. Idén bajnoki címet kell nyerni, ha ez nem sikerül, akkor Inzaghinak mennie kell. Ugyanakkor be kéne áldozni a szuperkupát és a BL-t is, mert a Juve heti egy meccsel taktikusan sajnos ott lesz, ott lehet a végéig.
Arna sajnos nagy flop, ebből is látszik, hogy Dzeko mekkora játékos volt hozzá képest. Az új szélsőt nem értem, totál középszernek tűnik, de kíváncsian várom mit tud hozzá tenni a dolgokhoz.
Nezd csak par pelda.P-Inter írta: ↑2024.01.07. 12:38 Mondjuk az, hogy Acerbi nyomja a legtöbb játékpercet, egy KH-nál nem meglepő. (Azért nem mindegy, melyik csapatrészről beszélünk). Igazából még durva is, hogy ennyire terhelhető és jól is játszik. Nyilván nehéz kiszorítani. Miki esetében lehet árnyaltabb a kép, mert azért mégiscsak KP, de ő is elnyűhetetlennek tűnik. Beléjük van kódolva, hogy hamarosan vége lesz nekik, és akkor ott lesz Bisseck és Frattesi, mindkettő mutatott eleget, lássuk, nem lesznek floppok. A másik, könnyű azt mondani, hogy Inzaghi az öreg tapasztalt rókákat preferálja, de nem vagyunk ott edzéseken, nem tudhatjuk, mi megy ott. Mivel lennénk előrébb, ha nem beépített, hirtelen mélyvízbe dobott és emiatt megroggyant bukott játékosaink lennének, sok pénzért? Én bizakodó vagyok.
Es ott van peldanak Maicon, ott van Lukaku, ott van Barella, es meg hany ilyet lehetne talalni.P-Inter írta: ↑2024.01.07. 13:30 Nem írtam azt, hogy feltétlen KHnak kell játszania a legtöbbet csak azt, hogy semmi meglepő nincs benne, kérlek ne forgasd ki a szavaimat. A hozott példáidba én is bele tudok állni, bár azzal nem vagyunk előrébb. Jó, de azért megteszem: Zanetti egy állat volt, nem is tudom, brutál genetikája volt/van neki. Ha nincs az achilles sérülése... Milito abban az évben ihletett formában játszott. Stb.
Nyilván lehetne többet rotálni Inzaghinak, és azt sem mondom, hogy a legjobban csinálja, de a hangsúly azon van, hogyha ezek a játékosok erőn felül teljesítenek, hülye lenne mellőzni őket. Nem mentem fel őt és azzal is egyetértek, hogy vannak rigojái, csak látni kell, ez nem fifa.
Az edzés résszel meg annyira nem értek egyet, mi az hogy nem lényeges? Bakker, feszt edzennek, ez nem a mennyei, hogy edzések nélkül rúgjuk a bőrt, mindegy alapon...
Alexis menekulj az Interbol, kerlek hagyd el az Intert.
Soha nem lett volna szabad visszaternie, en ezt elmondta neki, olyan csapatba kellett volna mennie ahol szeretik, de o makacs volt.
Martinez?
Jo csatar, de megis hogyan lehetseges, hogy Sanchez meg nem jatszik az Interben?
Mkhitaryan jatszik, Sanchez meg nem? Hogyan lehetseges ez?
Meg akarom olni magam amikor ezt latom.
Sanchez egy eros jo jatekos, felduhit amit latok, igazolj a Riverbe pl, vagy barhova ahol szeretnek, szamitanak rad, es jatszhatsz.
Sanchez akkor boldog ha jatszik, az Internel nem jatszik es nem boldog.
Csapatarsai nem jobbak tole, egesz egyszeruen Inzaghi nem szereti ot, es nem is akarta Sanchezt.
Nekem mindig ez az Inzaghi nyilatkozat jut errol eszembe:
Én is egyetértek! Szerintem az elvárásokkal van a baj!brecsinho írta: ↑2024.01.07. 18:05 Azért nem semmi, hogy féltávnál 15győzelem 3iksz 1vereség után, a rangadókon 6gyözelem, 1iksz,18-3 gólarannyal,mégis minden második hozzászólas Inzaghi gyengesegeiről szól![]()
Komolyan néha nem értem mi kéne még,minden meccsen gála 5rúgott góllal,egész szezonon át? Miközben látjuk,hogy minden évben pluszos mercato kell,a tulajunk ellen több per folyik,ilyen körülmények között más csapatoknál összeomlás és menekülő játékosok szoktak lenni,mi meg idén BL döntőt játszottunk..persze tudom ,ez mind Marrotta érdeme,az edzőnk csak egy kókler,ha más lenne,akkor megnyerjük a Blt is és már 23szoros bajnokok lennénk..
Nem mondom,hogy nincsenek hülyeségei és nyilván enegem is idegesit pár dolga,de olyan csapatjátekot és öltözői kohéziót rakott össze,amit utoljára talán Josenal láttam.
Igen de ők ugye profik...nem mazlistak...azok csak mi lehetunk....
A februári derbi szerintem fordulatot hozhat.Amennyiben ott nyerünk ,akkor az egy kicsit megtörheti a lendületûket.
Szovetseg elnoke elmondta, minden mas itelet jogos volt, viszont az Inter 2. golja oriasi hiba, elnezest kernek mindenkitol, es meglesz a kovetkezmenye is...alwin91 írta: ↑2024.01.08. 09:04 Ezzel az a legnagyobb baj, hogy lesz "kompenzalas" nagy valószínűséggel...
Egyébként én még mindig nem értem miért vannak ennyire kiakadva, a Verona gólja és tizije is minimum véleményes volt, a spori olyan szempontbol legalább következetes volt, hogy mindkét gólt megadta, a büntetőt meg befújta.
Nevettséges az egész....ilyet egyszer nem olvastam amikor a kárunkra tévedtek....és volt olyan is...interfan írta: ↑2024.01.08. 08:51 Nekem ez a "boszorkanyuldozes" ami zajlok megint ellenunk, egy kicsit sok.
Persze ismerjuk az Olasz viszonyokat, az Olaszokat, dehat akkor is.
Szombat ota masbol sem all minden, csak abbol, hogy exbirok, exjatekosok, "szakertok", ujsagirok, ujsagok azzal foglalkoznak mekkora botrany volt hogy megadtak az Inter goljat, es meg cifrabbakat is mondanak.
Most az ilyen nem Inter szurkolok velemenyet hagyjuk is, mert az annyira alja hogy foglalkozni sincs ertelme vele.
Es ha ez nem lenne eleg, az Olasz Jatekvezetok Szovetsege a meccs utan behivta a Verona es az Inter vezetest is, elnezest kertek a Veronatol az Inter szabalytalan 2.golja miatt, es sajnalkoztak.
Tegnap megszolalt megint az Olasz Birok Szovetsegenek vezetoje, aki elmondta, mekkora hiba tortent, egyertelmuen szabalytalan volt az Inter 2. golja, vallaljak a felelosseget, es kijavitjak a hibakat, a felelossoket pedig buntetes terheli, stb-stb-stb.
Sot ha ez sem lenne eleg, elmondta a Szovetseg vezetoje, hogy az Inter golja a Genoa ellen is szabalytalan volt, mert Bisseck lokott a gol elott.
Persze ertem en, hogy tortent egy hiba, ok, kesz.
De azert az, hogy megint az Inter lett emiatt a "kozellenseg", es a Biroi Szovetseg vezetoi arrol beszelnek, hogy mar a Genoa elleni gol is szabalytalan volt, meg nyilvanosan kernek bocsanatot az egyertelmu es sulyos hibakert.
Hat nekem ez mar kicsit azert sok...
Folyt kov:interfan írta: ↑2024.01.08. 08:51 Nekem ez a "boszorkanyuldozes" ami zajlok megint ellenunk, egy kicsit sok.
Szombat ota masbol sem all minden, csak abbol, hogy exbirok, exjatekosok, "szakertok", ujsagirok, ujsagok azzal foglalkoznak mekkora botrany volt hogy megadtak az Inter goljat, es meg cifrabbakat is mondanak.
Most az ilyen nem Inter szurkolok velemenyet hagyjuk is, mert az annyira alja hogy foglalkozni sincs ertelme vele.
Es ha ez nem lenne eleg, az Olasz Jatekvezetok Szovetsege a meccs utan behivta a Verona es az Inter vezetest is, elnezest kertek a Veronatol az Inter szabalytalan 2.golja miatt, es sajnalkoztak.
Tegnap megszolalt megint az Olasz Birok Szovetsegenek vezetoje, aki elmondta, mekkora hiba tortent, egyertelmuen szabalytalan volt az Inter 2. golja, vallaljak a felelosseget, es kijavitjak a hibakat, a felelossoket pedig buntetes terheli, stb-stb-stb.
Sot ha ez sem lenne eleg, elmondta a Szovetseg vezetoje, hogy az Inter golja a Genoa ellen is szabalytalan volt, mert Bisseck lokott a gol elott.
De azert az, hogy megint az Inter lett emiatt a "kozellenseg", es a Biroi Szovetseg vezetoi arrol beszelnek, hogy mar a Genoa elleni gol is szabalytalan volt, meg nyilvanosan kernek bocsanatot az egyertelmu es sulyos hibakert.
Persze, szerintem nyilvános helyen egy show keretében fejezzék le őket ezértinterfan írta: ↑2024.01.08. 09:32Folyt kov:interfan írta: ↑2024.01.08. 08:51 Nekem ez a "boszorkanyuldozes" ami zajlok megint ellenunk, egy kicsit sok.
Mar Rocchi a Szovetseg elnoke is arrol beszel, hogy a szezon egyertelmeun legsulyosabb hibaja tortent, aminek sulyos kovetkzemenyei kell hogy legyenek.
Arrol is szo van, hogy a birot es a VAR szoba vezeto birot orokre eltiltjak...
Állítólag Verona főterén lesz kövezés. Várnak oda Verona /meg juve, milan/ drukkereket.
Nem rossz otlet.alwin91 írta: ↑2024.01.08. 09:36Persze, szerintem nyilvános helyen egy show keretében fejezzék le őket ezértinterfan írta: ↑2024.01.08. 09:32Folyt kov:interfan írta: ↑2024.01.08. 08:51 Nekem ez a "boszorkanyuldozes" ami zajlok megint ellenunk, egy kicsit sok.
Mar Rocchi a Szovetseg elnoke is arrol beszel, hogy a szezon egyertelmeun legsulyosabb hibaja tortent, aminek sulyos kovetkzemenyei kell hogy legyenek.
Arrol is szo van, hogy a birot es a VAR szoba vezeto birot orokre eltiltjak...legalább ekkora hiba volt...