Elmas eladasa kifejezetten indokolt, evek ota a Napoli egyik leggyengebje volt.Tombi1986 írta: ↑2023.12.28. 06:50Én is meglepődtem, hogy Elmas elmegy a Lipcsébe.k.tomi880421 írta: ↑2023.12.27. 20:51 De Laurentis fejében mi jár vajon, hogy eladta Elmast a Lipcsének? Így maradt a kpjukra Zielinski aki megint csak távozni fog fél év múlva ingyen, Anguissa, Lobotka, Lindstrom aki egész idényben 174 percet játszott, Cajuste aki 360 percet játszott meg még egy-két noname. Ennyire durván leépíteni egy bajnok csapatot nem sűrűn látunk azért.
Közben olvasom a híreket Zielinski kapcsán is, hogy kész lett volna maradni a Nápolyban és hosszabbítani ha megkapja azt a bért amit eddig (4,6m) viszont De Laurentis 3 évre évi 3,5 milliót ajánlott csak amit Zielinski elutasított. A Monza elleni meccsük után viszont újra leülnek egy utolsó tárgyalásra, ahol ha a Nápoly tartja az eddigi fizetését elképzelhető hogy marad.
Zielinski szerintem tuti nem marad. De Laurentis nagyon szépen leépíti a csapatot.
Az idei edzők kinevezése is katasztrófa, és a jövő sem túl biztató. A tavalyi év nagyon kijött nekik, de beleesett ugyanabba a hibába, mint mi a triplázos szezon után.
23m-ert eladni nem rossz uzlet.
DeLau elmondta legalabb 4-5 jatekost vesznek januarban, a mi jo baratunkat Samardzicot akarjak Elmas helyere.
Egyebkent azt ne felejtsuk, hogy a Napoli nyaron elkoltott egy csomo penzt, annyit amennyit Kim es Lozano eladasabol kerestek (65m).
Lindstrom 30m, Cajuste 12m, Natan 10m, Cheddira 7m, Caprile 7m.
Ez osszesen 66m.
Magyarul nullasan zartak a mercatot.
Viszont szakmailag ez az 66m nem igazan lett jol elkoltve.
Tavaly sem volt egy brutalis keretuk, sot...
Ugyanaz volt mint most, csak volt egy Kim.
Tavaly kijott ott minden, iden semmi.
Es hat azt a bizonyos 66m eurot is elehetett volna kolteni okosabban.
A "sikerkovacs" Guintoli tavozasa ennyit jelenthet.
Azert egy Guintoli utan egy Meluso, haat nem kis minosegi visszaeses...
Meg is latszik azon a bizonyos 66m elkoltesen a nyaron.