Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.01.24. 08:24 Bastoni kapcsan nem akarunk a hirek szerint kockaztatni, igy DeVrij kezdhet helyette.
Valamint az eltiltott Barella-Calhanoglu paros helyett Frattesi-Asllani kezdhet.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Acerbi
Darmian-Frattesi-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Én Bissecket, Frízt, Asllanit biztosan kezdetném most.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.01.24. 08:24 Bastoni kapcsan nem akarunk a hirek szerint kockaztatni, igy DeVrij kezdhet helyette.
Valamint az eltiltott Barella-Calhanoglu paros helyett Frattesi-Asllani kezdhet.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Acerbi
Thuram-Martinez
Dumfries miért nem játszhat? Oké, hogy lép nyáron, stb. de Darmiant bár imádom nem fogja ezt bírni...nem igazán értem miért jó az, hogy egyes játékosok /főleg idősebbek/ addig vannak hajtva amíg le nem sérülnek vagy kb. nem hibáznak egy nagyot a fáradtság miatt....
Thurmnak sem ártana egy kis szünet mert Martinez sérülése miatt ő is mindig kezdő egy jó ideje....tudom tudom nem éppen a minőség ül a padon előre de ő is emberből van. Sorozatos terhelés miatt egy húzódás 3 hét pihenővel szarabb lenne....
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2024.01.24. 09:30

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Acerbi
Thuram-Martinez
Dumfries miért nem játszhat? Oké, hogy lép nyáron, stb. de Darmiant bár imádom nem fogja ezt bírni...nem igazán értem miért jó az, hogy egyes játékosok /főleg idősebbek/ addig vannak hajtva amíg le nem sérülnek vagy kb. nem hibáznak egy nagyot a fáradtság miatt....
Thurmnak sem ártana egy kis szünet mert Martinez sérülése miatt ő is mindig kezdő egy jó ideje....tudom tudom nem éppen a minőség ül a padon előre de ő is emberből van. Sorozatos terhelés miatt egy húzódás 3 hét pihenővel szarabb lenne....
En maximalisan egyetertek azzal amit te is, es amit PellerG is leirt, en is igy csinalnam.
Dehat nem mi vagyunk az edzo, az edzonk pedig soha az eleteben nem a rotaciorol volt hires, hanem pont ellenkezoleg, arrol hogy van 11-13 jatekos akit hasznal, es kesz pont.
Ezt sajnos, vagy nem sajnos, de el kell fogadjuk, mert Inzaghi ez.
Ha bajnokok leszunk iden vegre, akkor igaza lesz, es jol csinalta.
Ha bukunk iden is, akkor viszont le kell vonni a kovetkezteteseket.
Ha Barella es Calhanoglu nem lenne eliltott, akkor Frattesi es Asllani sem kezdene az kb fix.
Ez van, minden edzonek megvannak a hulyesegei, remeljuk iden valami vegre valtozik, es ezzel egyutt is bajnokok leszunk, akkor pedig ezeket mindenki elnezi majd Inzaghinak.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Acerbi
Thuram-Martinez
Nekem kicsit Sneijder szindrómám van azzal kapcsolatban ami Dumfries körül zajlik (azt leszámítva, hogy Dumfries fele akkora játékos sincs).
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Acerbi
Thuram-Martinez
Nyilván Inzaghi konzultál a játékosokkal és bízik bennük és ez így oké is csak a többieknek is meccsben kellene lenniük. Addig míg nincs baj Inzaghi ilyen begyöpösödött olasz edzői szemmel tolja fel a tuti csapatot minden meccsre és reménykedik, hogy ez nem törik meg. A védelemmel nyilván így sincs baj de Vrij is nagyon jól helyettesít és Bisseckre is rá lehet bízni a feladatot az látszik. Kp-n Frattesi csereként úgy száll be általában mint egy kezdő matéria Őt azért lehetne rotálni a többiekkel.

Számomra Carlos Augusto a csalódás mert több lenne benne de direkt figyeltem mennyire nem jön be neki egy beadás se kb pedig az akarattal nincs gond. De nyilván ezt is lehet fogni a meccshiányra és pont ezért kellene rotálni viszont az meg kockázatot jelent Inzaghinak egy olyan szezonban ahol a Juve ennyire jól teljesít.

Láthattuk pl a BL-ben, hogy ahol nem volt kérdés a továbbjutás simán felküldte a full cserecsapatot.

Inzaghi nem mer rotálni a külső és saját elvárásai miatt Allergri meg úgy ment neki a szezonnak, hogy nincs EU kupa veszíteni sokat nem tud a szurkolói és vezetői elvárások által így rajta nem is volt teher... Eddig.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Nagyon fontos meccs lesz a kovetkezo 3 bajnoki
Ma mikdenkepp nyerni kell Firenzében de pokoli nehez lesz!
Calha es Barella nelkul nagyon mas lesz a kp es ha meg dimarco se lesz...
Sajnos Asslani nem Inter szint nem jobb mint Gaig csak fiatalabb! Es itt a mai meccsen ez a csere sajnos sokba kerülhet.
Remélem hogy sikerül nyerni!
Forza Inter!!!
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Nagyon utálom ezt a mezt😬
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Nem lenne korrekt, ha elvették volna utólag a gólt…
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Tombi1986 írta: 2024.01.28. 21:05 Nem lenne korrekt, ha elvették volna utólag a gólt…
Hálisten nem vették, de kell még gól mert veszélyes elöl a Fior...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Basszus mik maradnak ki.
Szegény Thuram is, azért vicces volt .
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Azért abból látszik, hogy nincs Acerbi, hogy rengeteg lecsorgó labda van, ami a Fioé. Nagyon sok előre kapált labdájukat összeszedik a támadók, túl sok fejpárbajt vesztünk hátul.
Nagyon kellene még egy gól.
k.tomi880421

Most látszik azért igazán Mikhi rutinja a két fiatal mellett.
Na jöhet az ősJuvés szakértése a szünetben. :D
Cupi

Stankov írta: 2024.01.28. 21:23 Basszus mik maradnak ki.
Szegény Thuram is, azért vicces volt .
Az a pofara eses golhelyzetben az kemeny volt....mondjuk ő is szet van hajtva...mivel Lautaro is volt serult igy Thuram mindig jatszik.
Valahogy be kell huzni. ;)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Jók ezek a gyors megindulások,csak a végén mindig rossz döntés születik.Már több gólt lőhettünk volna ilyen szitukból.
vaskalap

Ne már
PellerG

Most Sommert is lecseréli a sárga miatt? 🤣
PetR
Kapcsolat:

Sommer 🖤💙
alwin91

Ez valahogy így volt igazságos, mert Sommer szerintem a labdát találta el először.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Ez 11-es volt?!
vaskalap

Meleg lesz még a vége
k.tomi880421

Tombi1986 írta: 2024.01.28. 22:27 Ez 11-es volt?!
Az 5-ösön belül szerintem nem. Számomra egyértelmű volt, hogy a labdát ütötte el először Sommer. Ötösön kívül meg úgy látszik igen de mit kellett volna tennie Sommernek? Hagyja, hogy Nzola befejelelje míg Ő végigasszisztál hozzá? Érdekesség, hogy Milan fórumokon megy az egyöntetű "EZ PIROS LAP" komment. Más, hogy ezzel az Alexis-Arna csatárpárossal Inzaghi az 1-0 mellett tette le a voksát. Gondolom úgy van ezzel, hogy ha gól nem is születik ebből számunka de a labdatartásukkal nyer néhány percet. Nagyon meleg a dolog de ha nyerünk Calha és Barella nélkül egy Fio ellen akkor kalapom emelem előtte.
vaskalap

Meleg volt,de csak megvan a 3 pont,és ez a lényeg.Mentálisan egyben vagyunk,és ez nagyon fontos.
Cupi

Agyverzes kozeli volt de meglett. :)
Eszmeletlen sok hiba volt elol.Sok helyzetunk volt de mindet elbenaztuk.....
Nem baj aki bajnok akar lenni annak kellenek az ilyen szenvedos gyozelmek is. ;)
Forza Inter!
PellerG

Egy kerek hetünk van a hazai Juve-meccsig.
Ezalatt csak kitalál valamit Sinzaghi, és nem leszünk olyan impotensek a buszozás ellen mint tavaly oda-vissza.
Atosz

Fú basszameg ez nagyon kellett. Nem tudom, mikor veszítettünk el utoljára ennyi fejpárbajt hátul (a tizi is ebből lett), rohadt veszélyes volt..
PetR
Kapcsolat:

k.tomi880421 írta: 2024.01.28. 22:40
Tombi1986 írta: 2024.01.28. 22:27 Ez 11-es volt?!
Az 5-ösön belül szerintem nem. Számomra egyértelmű volt, hogy a labdát ütötte el először Sommer. Ötösön kívül meg úgy látszik igen de mit kellett volna tennie Sommernek? Hagyja, hogy Nzola befejelelje míg Ő végigasszisztál hozzá? Érdekesség, hogy Milan fórumokon megy az egyöntetű "EZ PIROS LAP" komment.
Ha valaki épp leállna elvakult milanos és juvés szurkerekkel veszekedni, íme a kép, mint bizonyíték:
Kép

Marotta liga, ugye. :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szívroham ma is megvolt,de idejw volt megmutatni,hogy mi is tudunk nyerni 1-0-ra.
Azért ha Nico Gónzález jól rúgja a tizit akkor hiába van résen Sommer ez nagy eséllyel iksz marad.
Elől kellett volna egy kis koncetráció és akkor 0-2-nél tetemesebb az előny.

Ez a kimaradt tizenegyesek fordulója volt és így kevesebb meccsel és a tabella élén várjuk a derbit.
Valahol ez egy döntő lesz,,mert egy győzelemmel a rendőrviccet mesélő Allegri arcáról letudjuk törölni a mosolyt.
Festa

PellerG írta: 2024.01.28. 22:50 Egy kerek hetünk van a hazai Juve-meccsig.
Ezalatt csak kitalál valamit Sinzaghi, és nem leszünk olyan impotensek a buszozás ellen mint tavaly oda-vissza.
A kupában 1-1 és otthon 1-0 volt amivel döntőbe jutottunk.
Szerintem Inzaghi tanult belőle.Lehet Dimarco csak erre a meccsre készült.
Nagyon koncetráltan kell menni nem hagyni kontrázni őket és akkor majd anyázva meg Marotta ligázva mennek haza.
Cupi

Ami még pozitívum, ,hogy Barella, Hakan, Dimarco pihenhetett és Acerbi sem játszott sokat. Thuramot és Bastonit is lekapta.
Mikhy-nek kellene majd még de ugye nem egy juve meccsen. :) ;)
Van 1 hetünk és remélem készülünk a bekkelős juve foci ellen. Valamit ki kell találni. :)
interfan

Ertekelesek:

-Calciomercato.com:

Bastoni 7,5
Martinez 7,5
Sommer 7
Pavard 7
C.Augusto 7
Acerbi 6,5
Asllani 6,5
Mkhitaryan 6,5
Darmian 6
Dumfries 6
Frattesi 6
Arnautovic 6
DeVrij 5,5
Thuram 5,5
Sanchez 5

-Sportmediaset:

Sommer 7,5
Martinez 7
Pavard 6,5
Frattesi 6,5
Asllani 6,5
Mkhitaryan 6,5
Thuram 6,5
Bastoni 6
Acerbi 6
Darmian 6
C.Augusto 6
DeVrij 5,5
Dumfries 5,5
Arnautovic 5,5
interfan

Szerintem ez egy letfontossagu gyozelem volt, pont az ilyen lehetosegek kihasznalasan mulhat egy Scudetto sorsa.
Egyszoval nagyon kellett ez a siker, es nagyon sokat erhet.
Hogy nem jatszottunk jol?
Ahogy irta valaki elottem tokeletesen, ha bajnokok akarunk lenni, kellenek az ilyen szenvedos meccsek.
-1 meccsel +1 pont elonyben vagyunk, ez azert igy rendben van.
Persze Juve meccs, nyerni kell, Juvet mindig verni kell, csak a gyozelem, stb...
Viszont szerintem ha X sem tortenik most katasztrofa, akkor is marad az 1 pontos elony, akkor is lesz -1 meccsunk, szoval ezert volt ennyire fontos szerintem a Fiorentinat verni.
Gratula a csapatnak, sokat szamithat ez a 3 pont a vegen.
Jaa es mi vagyunk a csalok, meg ahogy irta itt valaki a kinti nagyon szererett es sokat emlegetett "Marotta Liga", amikor ilyen nevetseges es teljesen jogtalan tiziket itelnek ellenunk, na mindegy is.
Egyebkent sajnalom, hogy Asllanit nem latjuk tobbet...
Persze nem egy klasszis, nem egy csoda, de szerintem ha kapna lehetoseget azert boven megmutatna, hogy nagyon nem egy Gagliardini meg teljes selejt szint.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Ritka sz.r meccs volt, de örömködök, mert sikerült hozni a három pontot. Nem kellenek a szenvedős meccsek, de vannak. Viszont ha sikerül nyerni akkor később a fene se fog vele foglalkozni. Pihentetés pipa, három pont pipa. Ettől több nem kell.

Örülök a kupának is, főleg így, hogy nyertük a meccset, de azért erősen látszódott a fáradság, főleg kapus poszton. Sommer szerintem kicsit odaütött és mindegy, hogy ötösön belül, vagy kívül így én jogosnak éreztem a tizit. De a labdát ütötte el előbb és sumák kis mozdulat volt, semmiképpen sem ért volna pirosat. Hagy károgjanak... Az meg, hogy ennyire gyengén lőtték és nem egyenlítettek, legyen a Fior gondja. Viszont ha bemegy és pontokat hullajtunk, átkoztam volna az egész szaudi túrázást.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2024.01.29. 06:32 Jaa es mi vagyunk a csalok, meg ahogy irta itt valaki a kinti nagyon szererett es sokat emlegetett "Marotta Liga", amikor ilyen nevetseges es teljesen jogtalan tiziket itelnek ellenunk, na mindegy is.
Amúgy mi az olasz sajtó véleménye a 11-es szituról?
interfan

cuchu11 írta: 2024.01.29. 09:31
interfan írta: 2024.01.29. 06:32 Jaa es mi vagyunk a csalok, meg ahogy irta itt valaki a kinti nagyon szererett es sokat emlegetett "Marotta Liga", amikor ilyen nevetseges es teljesen jogtalan tiziket itelnek ellenunk, na mindegy is.
Jogos es egyertelmu tizi volt, kb ennyi.
interfan

Festa írta: 2024.01.28. 23:30 rendőrviccet mesélő Allegri
Allegri nagyon szereti ezeket a hasonlatokat, a legujabb az az, hogy a Juventus Sinner, az Inter pedig Djokovic akik mindig a legnagyobb eselyesek.
alwin91

interfan írta: 2024.01.29. 09:32
cuchu11 írta: 2024.01.29. 09:31
Jogos es egyertelmu tizi volt, kb ennyi.
Érdekes, szerintem erősen vitatható, de most legalább nem tudnak bírózni. Befújták a tizit, a hülyegyerek nem tudta berúgni.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2024.01.29. 09:33
Festa írta: 2024.01.28. 23:30 rendőrviccet mesélő Allegri
Allegri nagyon szereti ezeket a hasonlatokat, a legujabb az az, hogy a Juventus Sinner, az Inter pedig Djokovic akik mindig a legnagyobb eselyesek.
El kell kenni vasárnap a szájukat,
hogy Allegrinek elmenjen a kedve az ízetlen tréfálkozástól.
Meg hátha így eszébe jut, hogy melyik csapat a tolvaj.
Gólzáporos győzelmet várok!
Stankov

Ez nagyon vad:
Meg volt beszélve hova rúgja Nico Gonzalez a 11 est, mert Lautaroval jó barátok :lol: :lol: :lol:
Mondani se kell hogy csaló szurkolók agymenése.
Ja és hogy azért nem is reklamált tőlünk szinte senki.
Na jó....

Amúgy nagyon véleményes volt a 11 de a Verona meccs után erről beszéltem, innentől az összes kétest ellenünk fogják fújni
interfan

Stankov írta: 2024.01.29. 14:38 Ez nagyon vad:
Meg volt beszélve hova rúgja Nico Gonzalez a 11 est, mert Lautaroval jó barátok :lol: :lol: :lol:
Na jó....

Amúgy nagyon véleményes volt a 11 de a Verona meccs után erről beszéltem, innentől az összes kétest ellenünk fogják fújni
Nekem az tetszik, hogy a golunkat el kellett volna venni szabalytalansag miatt.
Na igen. :D :D
Stankov

interfan írta: 2024.01.29. 14:40
Stankov írta: 2024.01.29. 14:38 Ez nagyon vad:
Na jó....

Nekem az tetszik, hogy a golunkat el kellett volna venni szabalytalansag miatt.
Na igen. :D :D
Na azt meg ne is mond.
Ez a Parisi vaságyastól 50kg ,úgy dobálta magát.Örüljön neki hogy Dumfries nem kezdett, meg is ette volna
Festa

Találòs kérdés a következő,Hány tizenegyest fújtak be a Juventus ellen???
Persze tudjuk Marotta liga meg egyebek.
interfan

Festa írta: 2024.01.29. 15:04 Találòs kérdés a következő,Hány tizenegyest fújtak be a Juventus ellen???
Persze tudjuk Marotta liga meg egyebek.
Erdemes valoban megnezni hogy allnak a 20 csapat a tizik merlegeben kapott/ellene itelt tekinteteben:

1. Inter: +5
1. Napoli: +5
1. Verona: +5
4. Juventus: +4
5. Milan: +2
5. Lazio: +2
5. Roma: +2
8. Cagliari: +1
9. Genoa: 0
9. Frosinone: 0
11. Sassuolo: -1
11. Fiorentina: -1
13. Torino: -2
13. Lecce: -2
13. Monza: -2
13. Bologna: -2
17. Atalanta: -3
18. Udinese: -4
19. Empoli: -4
20. Salernitana: -5

Reszletezve:

- Inter:
kapott: 9
ellene: 4
merleg: +5

- Napoli:
kapott: 7
ellene: 2

- Verona:
kapott: 6
ellene: 1

- Juventus:
kapott: 4
ellene: 0
merleg: +4

- Milan:
kapott: 7
ellene: 5
merleg: +2

- Lazio:
kapott: 3
ellene: 1

- Roma:
kapott: 5
ellene: 3

- Cagliari:
merleg: +1

- Genoa:
kapott: 2
merleg: 0

- Frosinone:
merleg: 0

- Sassuolo:
ellene: 6
merleg: -1

- Fiorentina:
merleg: -1

- Torino:
kapott: 1
ellene: 3
merleg: -2

- Monza:

- Lecce:

- Bologna:
kapott: 4

- Atalanta:
ellene: 4
merleg: -3

- Udinese:
ellene: 7
merleg: -4

- Empoli:
merleg: -4

- Salernitana:
merleg: -5
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nem szabad foglalkozni ezekkel, csak magunkkal...pont a zebracsürhe bírózik, ez a saját szegénységi bizonyítványuk ;)

Három ok miatt is be kéne húzni a vasárnapi meccset:

1. A tavaszi menetelés előtt ki tudnánk építeni pár pont előnyt az élen, így nem lenne minden meccsen győzelmi kényszer
2. Meg kell mutatni, hogy ezt a nézhetetlen célfocit,amit allegriballnak csúfolnak, felülmúlja a mi látványos örömjátékunk
3. Helyre rakni a csalókat és jól elkenni a szájukat, aztán hőbölöghetnek ahogy akarnak, örüljenek, hogy nem lettek kizárva

Tippem tehát 3-0,Lautaro,Thuram és Barella góljaival 8-)

Forza Inter!!!
Atosz

interfan írta: 2024.01.29. 06:32 Egyebkent sajnalom, hogy Asllanit nem latjuk tobbet...
Persze nem egy klasszis, nem egy csoda, de szerintem ha kapna lehetoseget azert boven megmutatna, hogy nagyon nem egy Gagliardini meg teljes selejt szint.
Érdekes kérdés ez az Asllani dolog. Valóban nem egy elveszett arc a pályán, viszont én ahhoz a poszthoz, amit játszik, túl félénknek érzem. Ez tegnap többször is feltűnő volt, felugrásoknál, párharcoknál.
Ez egy agresszívebb csapat ellen (mint pl az Atma lesz) nagyon kevés oda sajnos.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Atosz írta: 2024.01.29. 18:49
interfan írta: 2024.01.29. 06:32 Egyebkent sajnalom, hogy Asllanit nem latjuk tobbet...
Érdekes kérdés ez az Asllani dolog. Valóban nem egy elveszett arc a pályán, viszont én ahhoz a poszthoz, amit játszik, túl félénknek érzem. Ez tegnap többször is feltűnő volt, felugrásoknál, párharcoknál.
Ez egy agresszívebb csapat ellen (mint pl az Atma lesz) nagyon kevés oda sajnos.
Ennyi jatekperccel csóró persze hogy a biztos passzolta ment...ha lehetőséget kapna folyamatosan szerintem kellemes meglepetés lenne
Stankov

Atosz írta: 2024.01.29. 18:49
Nem lesz ő rossz játékos de kellene neki a folyamatos játék, nálunk ezt nyilván nem fogja megkapni.
Elmegy egy Bologna,Sassulo vagy éppen Fiorentinaba lejátszik 2 szezon alatt 50-60 meccset akkor meg lesz neki a kellő rutin.
Kizártnak tartom hogy nálunk ennyi játékpercel tudjon fejlődni.
Atosz

Pont nem a passzolásra gondoltam, vagy arra, amikor nálunk van a labda. Arra, amikor a védekező skilleket kell villogtatni.
Egyébként egyetértek, szerintem is jót tenne neki egy kölcsön, rendszeres játéklehetőséggel, lehet, hogy ebben is tudna fejlődni, bár az ilyen mentális tulajdonságok inkább a nehezen fejleszthető kategóriába tartoznak.
interfan

Inter-Juventus meccs elott hatalmas lezershow es bemutato lesz a Meazzaban a Qatari Allam es a Qatar Airways szervezeseben.
A bemutato a Qatari Allam altal tulajdonaban Qatar Creates csinalja, a muveszetek es a kultura jegyeben.
Design Doha 2024 kulturalis programot nepszerusitik, ami februar 24-28 kozott lesz Dohaban.
Ezen felul a Qatar Airways salakat oszt szet a szurkolok kozott.
A stadion vendeglato egysegeiben szinten a Qatari Allam altal nyujtott szolgatatasok, etelek, kulonlegesegek lesznek elerhetoek, valamint kulonleges ital, es koktel valasztekot garantalnak, tobb hires szakacsot, es sommeliert is felvonultatva akik az etel es ital valasztekot keszitik.

Kezdonkel kapcsolatban hirek szerint nincs kerdes, az Inzaghi alap varhato.

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Darmian-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Martinez-Thuram
interfan

Inzaghi:

Mire szamitasz holnap?

Nagyon fontos meccs lesz a holnapi, de nem egy donto, akarmi is lesz a vege, nem dol el semmi holnap.
Nagyon szoros meccs lesz, megprobaljuk a legjobbat adni, nagyszeru csapat lesz az ellenfelunk.

Az elso meccs utan, ezt a meccset kotelezo lenne nyerned, nem erzed a nyomast?

Minden meccset megakarunk nyerni.
Sajat stadionunk, sajat kozonsegunk, mindent megteszunk.

Taktikai szinten hasonlo meccsre szamitasz mint eddig barmikor a Juve ellen?

Sokszor jatszottunk ellenuk, minden meccsnek megvan a maga tortenete.
Holnap egy nagyon kiegyenlitett meccs lesz, ami par aprosagon dolhet el.

Ki lenne az a jatekos akit leigazolnal a Juvebol?

Mindannyian nagyon jo jatekosok, remek szezont futnak.
Mi 30 meccset jatszottunk, ok 24-et.

Allegri elmondta ujra, nekik a BL hely a cel, az Internel meg a Scudetto, mindenki szerint kotelezo bajnoknak lenned iden, hogy kezeled a nyomast?

Nyomas az mindenkit erint, nem csak engem.
Szurkolok tamogatnak, megprobaljuk oket boldogga tenni.

BL donto utan ez lesz eleted legfontosabb meccse?

Mindenki a tabellarol beszel, de mi vagyunk az Inter.
30 nagyon jo meccset jatszottunk, holnap nagyon fontos meccs lesz, de nem egy donto.
Ha veszitunk sincs vege semminek, ha nyerunk akkor sem.

Az Inter egy Oroszlan lesz holnap, a Juve meg egy skorpio, hogy tudtok majd iranyitani?

Sokat keszultunk, meccs elott 1 nappal sok gondolat van bennunk.
Nagy nehezsegekben utkozhetunk holnap, a Juve is nagyon felkeszult.
Nagyon szoros es kiegyensulyozott meccs lesz.

Miben mas, es miben hasonlo hozzad Allegri?

O az Olasz tortenelem egyik legjobb edzoje.
Rengeteg mindent nyert, igazi profi, hozzaertese hatartalan, es egy igazi gyoztes edzo.
Nagyon kedvelem ot edzokent, sokaknak pelda lehet.
Ez a Juventus Allegri miatt nagyon eros, 21 meccs 16 gyozelem, ez magaert beszel.
Egy szuper csapat, aki lepest tart velunk.

Dumfries?

Kivaloan kezdte a szezont, novemberben megserult, de mar 100%-os allapotban van ujra.
Remekul dolgozik, fizikalilag is visszatert, viszont Darmian remekul jatszik a posztjan.
Buchananal pedig teljes a jobb WB poszt.

Buchananak mennyi kell meg? Hol tart?

10/5 jelenleg ahol o tart.
Mas Ligabol jott, meg idore van szuksege, de ez normalis.
Bisseck is mas Ligabol jott, nem ismeri a nyelvet, nem ismerte a rendszert, megis megmutatta szamithatunk ra ha kell.

Allegri ellen mindig nehezsegekbe utkozol, miert?

Mondtam o egy igazan kivalo edzo.
Nyertem es veszitettem is mar ellene, de ez szerintem nem Allegri vs Inzaghi, hanem Inter vs Juventus meccs lesz.
A jatekosok lesznek a foszereplok.

A Juventusnak a Nemzetkozi Kupa hianya miatt kevesebb meccse van, mekkora elony ez?

Nincs ertelme tagadni, a heti 1 meccs nagy elony, de felesleges errol beszelni.
Tudjuk hogy ez a helyzet, de mi megprobalunk minel tobbet elerni a BL-ben is, februar is egy nagyon nehez honap lesz.
Válasz küldése