Bundesliga (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
kaszasINTER
Re: Bundesliga (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Bajern leigazolta Gözte 37 millióért.Szerintem jól jártak és elég erős lesz így a középpályájuk jövőre.
- Süti
kaszasINTER írta:Bajern leigazolta Gözte 37 millióért.
Aha én is hallottam, rekord összegért 37 millióért távozik a szezon végén, az nagyon pikáns lenne, ha egy győztes BL meccs után érkezne meg a vesztes Münchenbe.
-
kaszasINTER
Süti írta:kaszasINTER írta:Bajern leigazolta Gözte 37 millióért.
![]()
Aha én is hallottam, rekord összegért 37 millióért távozik a szezon végén, az nagyon pikáns lenne, ha egy győztes BL meccs után érkezne meg a vesztes Münchenbe.
Igen remélem így lesz.De igazából örültem volna,ha az Interbe jött volna nagy kedvencem:)
- Süti
Azt hittem csak popsztár lehet ilyen hülye:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/gotze-hatalmas-ongollal-kezdett-a-bayernben-2258969

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/gotze-hatalmas-ongollal-kezdett-a-bayernben-2258969

- Stankov
- Komax
Sztem nem volt véletlen. Mindenki erről beszél. Negatív reklám, olykor hatásosabb.
Mondjuk én vhol azt olvastam, hogy Götze-nek a Nike személyes szponzora is.
Mondjuk én vhol azt olvastam, hogy Götze-nek a Nike személyes szponzora is.
- PellerG
Ribéry az aranylabdáról álmodozik. A német sajtó is abszolút esélyesnek találja őt.
Szerintem is nagyszerű szezonja volt a legutóbbi, nagyon sokat tett be a közösbe.
Mint mondja: "Messi és CR7 nagyszerű játékosok, én viszont tripláztam a legutóbbi idényben".
Szegény nem tud a Sneijder ügyről. Hiába vezette triplához szeretett csapatunkat 2010-ben, hiába volt ő a kulcs a csapat újkori sikereihez, hiába nőtt túl abban az évben a szokásos Barca játékosokon és CR7-n is, az UEFA-nál ez semmit sem jelent(ett)
Ugye Milito még csak a jelöltek közé sem fért fel abban az évben...Úgy, hogy rengeteg gólt, fontos gólt szerzett.
Majd megtapasztalja a francia is
http://www.tuttomercatoweb.com/altre-no ... ete-475236
Szerintem is nagyszerű szezonja volt a legutóbbi, nagyon sokat tett be a közösbe.
Mint mondja: "Messi és CR7 nagyszerű játékosok, én viszont tripláztam a legutóbbi idényben".
Szegény nem tud a Sneijder ügyről. Hiába vezette triplához szeretett csapatunkat 2010-ben, hiába volt ő a kulcs a csapat újkori sikereihez, hiába nőtt túl abban az évben a szokásos Barca játékosokon és CR7-n is, az UEFA-nál ez semmit sem jelent(ett)
Ugye Milito még csak a jelöltek közé sem fért fel abban az évben...Úgy, hogy rengeteg gólt, fontos gólt szerzett.
Majd megtapasztalja a francia is
- DSanton39
PellerG írta:Ribéry az aranylabdáról álmodozik. A német sajtó is abszolút esélyesnek találja őt.
Majd megtapasztalja a francia is![]()
![]()
sajnos pont 2010-ben vált szimpátia szavazássá az Aranylabda, azóta gyakorlatilag egy facebook Like gyűjtő versenynek nagyobb a rangja..
- Stankov
+Wesnél ott volt a vb ahol szintén kimagaslóan játszott.A világ szégyene volt az a szavazásnak csúfolt bunda!Sztem ott törött meg valami Sneijderbe.
Ribéry-nek egy halovány reménye van és az: Platini
Ribéry-nek egy halovány reménye van és az: Platini
- PellerG
Fizetési adatok a Bayerntől, nem gyenge:
Franck Ribéry 12 millió euró
Mario Götze 12
Philippe Lahm 10
Bastian Schweinsteiger 10
Thiago Alcántara 8
Thomas Müller 8
Manuel Neuer 8
Arjen Robben 7
David Alaba 7
Javi Martínez 6
Jérome Boateng 6
Daniel van Buyten 5
Mario Mandzukic 5
Rafinha 5
Toni Kroos 4.5
Claudio Pizarro 4.5
Dante 3.5
Holger Badstuber 3.5
Xherdan Shaqiri 2.5
Diego Contento 2
Tom Starke 1.5
Pierre-Emile Höjbjerg 1
Pep Guardiola 17 !!!!
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ir-2315331
Mario Götze 12
Philippe Lahm 10
Thiago Alcántara 8
Thomas Müller 8
Manuel Neuer 8
Arjen Robben 7
David Alaba 7
Javi Martínez 6
Jérome Boateng 6
Daniel van Buyten 5
Mario Mandzukic 5
Rafinha 5
Toni Kroos 4.5
Claudio Pizarro 4.5
Dante 3.5
Holger Badstuber 3.5
Xherdan Shaqiri 2.5
Diego Contento 2
Tom Starke 1.5
Pierre-Emile Höjbjerg 1
Pep Guardiola 17 !!!!
- versenyszellem
PellerG írta:Fizetési adatok a Bayerntől, nem gyenge:
Mario Götze 12
Philippe Lahm 10
Thiago Alcántara 8
Thomas Müller 8
Manuel Neuer 8
Arjen Robben 7
David Alaba 7
Javi Martínez 6
Jérome Boateng 6
Daniel van Buyten 5
Mario Mandzukic 5
Rafinha 5
Toni Kroos 4.5
Claudio Pizarro 4.5
Dante 3.5
Holger Badstuber 3.5
Xherdan Shaqiri 2.5
Diego Contento 2
Tom Starke 1.5
Pierre-Emile Höjbjerg 1
Pep Guardiola 17 !!!!
netto?
- Festa
A Hamburg az utolsó forduló állásától függetlenül osztályzót játszik.Én simán elhoznám a 30 éves Van der vaart-ot.
Amennyiben több fronton harcolnánk a következő idényben akkor simán elférne
- PellerG
Festa írta:A Hamburg az utolsó forduló állásától függetlenül osztályzót játszik.Én simán elhoznám a 30 éves Van der vaart-ot.
Hazatér az Ajaxhoz.
Mióta visszament a Bundásba, már nagyon nem a régi.
- Legoemberhajú
Hasonló jelenet, mint ami nálunk történt, mégis teljesen más, talán mert itt van esze a két játékosnak:
http://sportgeza.hu/futball/2015/02/05/dortmund_eges_augsburg/
http://sportgeza.hu/futball/2015/02/05/dortmund_eges_augsburg/
- Stankov
Naby Keita meg Brémát választotta,nem kis meglepetésre.
Kíváncsi vagyok milyen feltételekkel, fura hogy nem ment vissza Lipcsébe, amúgy ők is ingyen vesztették el Laimert.
Kíváncsi vagyok milyen feltételekkel, fura hogy nem ment vissza Lipcsébe, amúgy ők is ingyen vesztették el Laimert.
- interfan
Azert az valami elkepeszto, amit Xabi Alonso muvel a Leverkursenel.
Na o pelda arra, hogy jo jatekosbol is lehet jo edzo.
Mar tavaly is rendben voltak, persze csak 6.hely, de latszott mar akkor is nem rossz amit csinal.
Na de az idei szezon:
31 meccs
27 gyozelem
4X
0 vereseg
93 rugott gol
22 kapott gol
Fenomenalis...
Jaa es tegyuk azt is hozza, hogy gyakorlatilag semmi penzbol epitette fel, fiatalokra epitve ezt a Leverkursent.
Tapsoba (25), Hincapie (22), Kossounou (23), Frimpong (23), Palacios (25), Wirtz (20), Adli (23), Tella (23), Boniface (23).
Elkepeszto tehetsegek, es elkepeszto amit hoznak ok a Bundesbe.
Grimaldo pedig hihetetlen fogas volt ingyen (mi is mentunk erte).
Kivancsi vagyok Xabi Alonso melyik "top-top" csapatnal lesz jovore.
Ancelotti hosszabbitasaval valoszinu nem Real, dehat a Liverpool mindent megtesz erte.
Na meg jelolt o konkretan mindenhol, ahol edzocsere lehet a nyaron, lasd Bayern, Barcelona, MU, Chelsea.
Na o pelda arra, hogy jo jatekosbol is lehet jo edzo.
Mar tavaly is rendben voltak, persze csak 6.hely, de latszott mar akkor is nem rossz amit csinal.
Na de az idei szezon:
31 meccs
27 gyozelem
4X
0 vereseg
93 rugott gol
22 kapott gol
Fenomenalis...
Jaa es tegyuk azt is hozza, hogy gyakorlatilag semmi penzbol epitette fel, fiatalokra epitve ezt a Leverkursent.
Tapsoba (25), Hincapie (22), Kossounou (23), Frimpong (23), Palacios (25), Wirtz (20), Adli (23), Tella (23), Boniface (23).
Elkepeszto tehetsegek, es elkepeszto amit hoznak ok a Bundesbe.
Grimaldo pedig hihetetlen fogas volt ingyen (mi is mentunk erte).
Kivancsi vagyok Xabi Alonso melyik "top-top" csapatnal lesz jovore.
Ancelotti hosszabbitasaval valoszinu nem Real, dehat a Liverpool mindent megtesz erte.
Na meg jelolt o konkretan mindenhol, ahol edzocsere lehet a nyaron, lasd Bayern, Barcelona, MU, Chelsea.
- interfan
Kivancsi vagyok mi lesz a vege ennek a Bayern storynak.
Azert az kemeny, hogy mar egy Rudi Garcia is jelolt...
Nem latok a dolgok moge, nem tudom mi tortenik, de azert az is beszedes, hogy a Xabi Alonso, Zidane, Klopp, Nagelsmann, Emery sor utan, egy Ragnick is hivatalosan nemet mondott.
Valami azert lehet ott, hogy ennyi edzo is visszautasitja a Bayernt.
Nyilvan nem hinnem, hogy Rudi Garcia baratunk lesz a befuto, de komoly ketsegbeeses lehet Munchenben, ha mar o is a jeloltek kozott van...
Nyilvan vilag eges Tuchelt megsem kirugni, de lehet azzal jarnanak jobban.
En tovabbra sem tartom rossz edzonek Tuchelt, persze inkabb a BL-ben tud igazan elni, dehat akkor is.
- PSG-vel BL donto, sem elotte, sem utanna nem erte ezt el senki ez idaig
- Chelseavel BL gyozelem, ami kb vilagi csoda volt, azota is halalan van a Chelsea
- Bayernel most elodonto, es meg akar egy donto is osszejohet, sot meg is nyerhetik akar
Nyilvan bajnoksagba bukott, Kupaban is, es hat elotte is voltak nem szep dolgai.
De pl a Chelsea is vele ert el utoljara ertelmezheto eredmenyeket a bajnoksagban is.
Nem latok a dolgok moge, nem tudom mi tortenik, de azert az is beszedes, hogy a Xabi Alonso, Zidane, Klopp, Nagelsmann, Emery sor utan, egy Ragnick is hivatalosan nemet mondott.
Nyilvan nem hinnem, hogy Rudi Garcia baratunk lesz a befuto, de komoly ketsegbeeses lehet Munchenben, ha mar o is a jeloltek kozott van...
En tovabbra sem tartom rossz edzonek Tuchelt, persze inkabb a BL-ben tud igazan elni, dehat akkor is.
- Chelseavel BL gyozelem, ami kb vilagi csoda volt, azota is halalan van a Chelsea
- Bayernel most elodonto, es meg akar egy donto is osszejohet, sot meg is nyerhetik akar
Nyilvan bajnoksagba bukott, Kupaban is, es hat elotte is voltak nem szep dolgai.
De pl a Chelsea is vele ert el utoljara ertelmezheto eredmenyeket a bajnoksagban is.
- Stankov
Bayernnél kiadták hogy fiatalítani kell, főleg német játékosokat igazolva, na hát ez az amit nem vállal el úgy senki hogy megmaradjon a Bayern a top csapatok között.
Wirtz és Musialán kívül nem nagyon van minőségi fiatal német játékos
Wirtz és Musialán kívül nem nagyon van minőségi fiatal német játékos
- PellerG
Szerintem sokaknak ijesztő azért Hoeness személye.interfan írta: ↑2024.05.03. 10:20 Kivancsi vagyok mi lesz a vege ennek a Bayern storynak.
Még úgy is brutál jelenléte van, hogy hivatalos, fontos posztja nincs már ott.
Most is aktívan részt vesz az edzőkeresésben, nagyon nem egy könnyű ember.
Amit viszont Zidaneról írtál, nem igaz, ő nem mondott nemet, nyelvtudás hiánya miatt (angolul is keveset) a Bayern offolta őt.
Pedig szerintem jó opció lenne oda, top csapat karaktere van, tud egókkal bánni.
Szerintem lehet leültetnek valakit kimondottan csak egy évre, jövőre meg majd rámennek az addig sorait rendező Kloppra.
Bár jelenleg már De Zerbit írják pole-ba, ami számomra totál abszurd, ő nagyon nem ez a kaliber nekem, hiába isteníti Guardiola is.
- interfan
Igen valahogy a Nemet fiatalok kinevelese nem igazan sikerult az elmult evekben.
Wirtz, Havertz, Musiala ennyi a kb igazan komoly szinten jegyzet 25 ev alatti Nemet jatekos.
Nyilvan vannak meg ilyen Adeyemi, Schlotterbeck, Pavlovic, Moukoko aki ugye papiron Nemetek, de azert ok nem azok a legmagasabb szint, es akkor meg finom voltam.
Meg persze nyilvan ott van Thiaw a Milanba, nalunk Bisseck, de azert ha megnezzuk az Angol 25 alatti jatekosokat, vagy a Francia 25 alattiakat, haat nagyon mas mennyiseget es minoseget talalunk.
Szoval szerintem jol teszi a Bayern, hogy kiadta fiatalitani kell, es Nemet fiatalokat megprobalni kinevelni, mivel azert latjuk komoly hiany van jelenleg e teren a teljes Nemet futballra nezve.
Kivancsi vagyok DeZerbi elfogadja e a Bayern ajanlatat...
Tegnap arrol beszelt, maradni akar a Brightonba, imadja a varost, a klubot, az orszagot, es a PL a vilag legerosebb bajnoksaga, de szuksege van celokra ezert beszelnie kell majd az elnokkel.
Azert ha a Xabi Alonso, Klopp, Nagelsmann, Emery, Ragnick sor utan De Zerbi is offolja a Bayernt, akkor mar valoban komoly gond lehet...
- interfan
Tovabbra is nagyon erdekes ami a Bayernel megy.
Allitolag a Benfica edzojet is megkerestek, Schmidt et es o is visszautasitotta oket.
Most azt irjak Hansi Flick meggyozeset probaljak.
Allitolag a Benfica edzojet is megkerestek, Schmidt et es o is visszautasitotta oket.
Most azt irjak Hansi Flick meggyozeset probaljak.
-
R9.
Zengat nem kerestek meg meg?
- interfan
Amikor mar Rudi Garcia neve felmerult, akkor kezdett elindulni ez a vonal is.
Valami nem kerek ott az egyszer biztos.
Oriasi okorseg volt Nagelsmann kirugasa tavaly, es most Tuchel meneszteset is egy erdekes, foleg ugy, hogy a 120. edzo utasitja vissza valamiert a Bayernt.
Sajnalom azert oket, nem melto ez a helyzet, es az elmult evek a Bayernhez...
- interfan
Sajnalom szegyen Bayernt, ez mar tenyleg tragikomedia ami ott zajlik, es abbol is a legrosszabb.
Azert nagyon nem melto ez a Bayernre nezve.
A rengeteg edzo aki visszautasitotta oket, lehetne sorolni, eljutottak oda, hogy a kirugott Tuchel maradasat szeretnek.
https://index.hu/bajnokokligaja/2024/05 ... l-maradas/
https://m.tuttomercatoweb.com/calcio-es ... ag-1968173
Mondjuk azert az mar nem semmi, hogy Ten Hag is jelolt a Bayernel.

En szerintem akkor jarnak jol ha Tuchel marad, meg akkor is ha hatalmas arcvesztes az egesz, es hatalmas tragikomedia ami zajlik ott honapok ota ezen a teren.
Nyilvan nem nyert semmit a Bayern iden, ami hatalmas szegyen, es tizeneve nem volt erre pelda.
Dehat a futballban latjuk mennyire aprosagokon mulik minden...
Par percen mulott, hogy Tuchel a Bayernel BL dontore keszulhessen, amit akar meg is nyerhettek volna jo esellyel a Dortmund ellen, es akkor Tuchel "zseni" lenne.
Igy hogy az a par perc nem ugy alakult, igy meg Tuchel a "luzer".
Valahol azert szerintem kozepen van az igazsag, es Tuchel nem egy rossz edzo, sot.
Azert nagyon nem melto ez a Bayernre nezve.
A rengeteg edzo aki visszautasitotta oket, lehetne sorolni, eljutottak oda, hogy a kirugott Tuchel maradasat szeretnek.
https://index.hu/bajnokokligaja/2024/05 ... l-maradas/
https://m.tuttomercatoweb.com/calcio-es ... ag-1968173
Mondjuk azert az mar nem semmi, hogy Ten Hag is jelolt a Bayernel.
En szerintem akkor jarnak jol ha Tuchel marad, meg akkor is ha hatalmas arcvesztes az egesz, es hatalmas tragikomedia ami zajlik ott honapok ota ezen a teren.
Nyilvan nem nyert semmit a Bayern iden, ami hatalmas szegyen, es tizeneve nem volt erre pelda.
Dehat a futballban latjuk mennyire aprosagokon mulik minden...
Par percen mulott, hogy Tuchel a Bayernel BL dontore keszulhessen, amit akar meg is nyerhettek volna jo esellyel a Dortmund ellen, es akkor Tuchel "zseni" lenne.
Igy hogy az a par perc nem ugy alakult, igy meg Tuchel a "luzer".
Valahol azert szerintem kozepen van az igazsag, es Tuchel nem egy rossz edzo, sot.
- interfan
Mar fel is merult a Bayern kispadra Allegri.
Tenyleg igazi tragikomedia ami a Bayernel zajlik.
Tuchel tegnap elmondta, targyaltak a Bayernel a maradasrol, de nem marad, tavozik a szezon vegen.
Eszmeletlen hogy ekkora kaosz, es szinvonaltalan helyzet allt elo Munchenben.
Az eletben nem gondoltam, hogy tud ilyen melyre sullyedni egy Bayern.
Sajnalom oket, mert egy ilyen klub ilyen helyzetbe nem kerulhetne.
Rossz nezni ezt a kinszenvedest...
- vaskalap
Úgy néz ki Kompany lesz a bajorok edzője.
- interfan
Borzaszto szomoru, es valahol szegyen is a Bayernel zajlik...
Sajnalom oket, nem melto egy Bayernhez, es az eletben nem gondoltam ilyen megalazo helyzetbe kerulhet valaha egy Bayern.
Ha egy PL 19. kieso csapat edzoje (Kompany) veszi at a Bayern kispadjat, akkor ezt az egesz megalaztatas megkoronozzak Munchenben.
"A Bayern München edzőkeresési bohózata méltó lezárást kaphat"
https://magyarnemzet.hu/sport/2024/05/b ... ny-burnley
Hat igen...
- Cupi
Miért kellene sajnálni őfket? Ők b*lf*szkodnak saját akaratból.interfan írta: ↑2024.05.23. 16:17Borzaszto szomoru, es valahol szegyen is a Bayernel zajlik...
Sajnalom oket, nem melto egy Bayernhez, es az eletben nem gondoltam ilyen megalazo helyzetbe kerulhet valaha egy Bayern.
Ha egy PL 19. kieso csapat edzoje (Kompany) veszi at a Bayern kispadjat, akkor ezt az egesz megalaztatas megkoronozzak Munchenben.
Hat igen...
- interfan
Az egesz nagyon nem volt melto egy Bayernhez, tenyleg viccet csinaltak onmagukbol, es soha nem gondoltam volna, hogy egy Bayern tud ennyire megalazo helyzetbe kerulni.Cupi írta: ↑2024.05.23. 17:27Miért kellene sajnálni őfket? Ők b*lf*szkodnak saját akaratból.interfan írta: ↑2024.05.23. 16:17Borzaszto szomoru, es valahol szegyen is a Bayernel zajlik...
Hat igen...Na meg 10 évig szétnyerik magukat majd most jön egy két nehezebb év....húha....úgyis visszatérnek.
"
A sportigazgatónk (Max Eberl – a szerk.) Kompany mellett döntött. Ez még nem hivatalos, a felek az utolsó részleteket ütik épp nyélbe – fogalmazott a 68 éves Rummenigge. – Guardiola ajánlotta be őt nekünk, ezzel pedig komoly szívességet tett. Vincent csapatkapitány volt nála a City-ben, de Pep a Burnleyben is figyelemmel követte őt. Pep jól ismeri Vincentet, mi pedig nagyra tartjuk a véleményét.”
Nyilvan Guardiola tanitvany, Guardiola iskola, es biztosan sokat szamit Guardiola szava meg a Bayernel meg ma is, ahogy azt Rummenigge elmondta.
Dehat konyorgom, egy PL 19. kieso csapattol igazol edzot a Bayern, raadasul meg fizet is erte vagy 15m eurot, azert ez nem semmi hova jutott a vilag...
- PellerG
Nagy tételben fogadnék rá, hogy jövő ilyenkor Romano már bejelenti, hogy Klopp veszi át a Bayernt.
- alwin91
Én sem lepődnék meg rajta. Nem is tudom mikor volt a Bayernek utoljára olyan edzője, akiben semmiféle garancia nem volt. Amióta elküldtek Nagelsmannt elég fura döntéseket hoznak.
- interfan
Nagy meglepetes szamomra, hogy Terzic azonnali hatallyal felmondott a Dortmundnal, es a Dortmund ezt elfogadta, es mar hivatalosan sem o a Dortmund edzoje.
Erdekes ez szamomra, nem tudom mi lehet/lehetett a hatterben, es mi ez a hirtelen es azonnali tavozas.
Erdekes ez szamomra, nem tudom mi lehet/lehetett a hatterben, es mi ez a hirtelen es azonnali tavozas.
- PellerG
Nekem Terzic full ilyen Stramaccioni karakter, nagyobb a hype körülötte mint amilyen szakmai tudása van.
Kíváncsi lennék Dortmundosok véleményére is erről.
Mióta Sahint "hazahozták", nyílt titok, hogy idővel ő lesz a BVB edzője.
Ez az idő most jött el nagy eséllyel.
- interfan
Nekem ez az egesz story erdekes...
Eleve meg 2025-ig volt szerzodese, sot Romano is beszamolt rola tobbszor, es a teljes Nemet media, hogy a Dortmund, uj hosszutavu szerzodest ajanlott neki akar 2028-ig, vele tervezik a jovot, kore epitik a Dortmundot.
Majd jott ez a hirtelen es azonnali felmondas...
Amit a Dortmundot is "sokkent" ert, ahogy a szakmai vezetesuk is elmondta.
Na de maga Terzic.
En nagyon szurkoltam nekik a BL-ben miutan mi kiestunk, nagyon szimpatikus kis csapat voltak ok.
Nyilvan az ember hiaba szurkolt nekik, latta azt, hogy mekkora vilagi szerencse kellett a BL dontohoz.
PSG ami lehet minden vilagrekordott megdontott, kapufak, XG mutatok, kapuralovesek, kaputeltalo lovesek, stb-stb-stb.
Ezek tenyek.
De szerencse ide vagy oda, a Dortmund jutott a dontobe, ami szinten teny, es ez oriasi eredmeny volt azert egy Dortmunddal.
Viszont megint ott a masik oldal.
Hogy mit is nyert Terzic, es itt 1db Nemet Kupa van csak.
Cserebe meg:
- Tavaly egy megnyert bajnoksagot buktak el az utolso forduloban, ugy hogy hazai palyan nem tudtak megverni egy semmi Mainzot.
Pedig azt a bajnoksagot agyonnyertek, de megis az utolso utani pillanatban elbuktak a bajnoki cimet.
- Ott a BL donto is, ahol a nagykepu Real jatekosok is elismertek, a Dortmund az elso felidoben 3-4 golt is lohetett volna.
Erre 0 sikerult...
Vegul nem is sikerult a BL.
- Es hat iden a Nemet 5. hely sem eppen az igazi.
Nyilvan egy Dortmundnal azert ezek komoly eredmenyek.
De cserebe valahogy a vege sosem sikerult igazan.
Nyilvan 41 eves, szoval egy valoban fiatal edzo, tehat van mogotte tartalom.
Nekem nagyobb kerdes az, hogy miert mondott le igy a semmibbol, mikozben a Dortmund kimondva is, es szerzodesbe is 2028-ig legalabb vele akartak folytatni.
En arra gondolok, hogy erezhette ez a max a Dortmundnal, ettol mar csak lejjebb mehet, es igy jobb "ajanlolevel" ez igy neki a jovoben egy nagyobb csapathoz, mintha marad volna, aztan csak visszaeses kovetkezik.
- interfan
Kivancsi leszek a Bayernel valtozik e valami, es vegre visszaternek az esszeru, es jo igazolasokhoz.
Elmult evekben azert volt jopar nagy mellenyulas a piacon is, arrol nem is beszelve, hogy amit Nagelsmann kirugasa utan csinaltak, az valami borzaszto amator volt.
Sajnos nem volt melto a Bayernhez az elmult 2 ev.
Remelem, ez most valtozik, mert egy Bayernhez nem ez illik ami most volt.
Most bekezdtek egy 46m elkoltessel (Hito, Zaragoza, Irankunka, Sieb).
Egyebkent a tovabbi mercatos neveik nem rosszak, sot...
Palhinha kapcsan nem veletlenul mennek mar 1 eve es fizetnenek 60-70m-t is.
Elore allitolag Xavi Simons a tema, aki szerintem oriasi fogas lenne.
Ez az Olise 63m-ert erdekes uzlet lesz, ha megvalosul, igaz lehetoseg van benne, kerdes csak egy fellangolas volt ez a felev a CP-nel, vagy ez es ettol meg jobb az igazi arca.
Hatra Tah is kerdojeles, de azert nem volt o annyira rossz a Leverkusenben, igaz annyira jo sem.
Szurkolok a Bayernnek, hogy magukhoz terjenek, es vegre olyan eredmenyek, szakmai dontesek, lepesek tortenjenek, ami melto hozzajuk, es ez az elmult eves vergodes minden teren csak egy rossz emlek legyen.
Elmult evekben azert volt jopar nagy mellenyulas a piacon is, arrol nem is beszelve, hogy amit Nagelsmann kirugasa utan csinaltak, az valami borzaszto amator volt.
Ez az Olise 63m-ert erdekes uzlet lesz, ha megvalosul, igaz lehetoseg van benne, kerdes csak egy fellangolas volt ez a felev a CP-nel, vagy ez es ettol meg jobb az igazi arca.
Hatra Tah is kerdojeles, de azert nem volt o annyira rossz a Leverkusenben, igaz annyira jo sem.
Szurkolok a Bayernnek, hogy magukhoz terjenek, es vegre olyan eredmenyek, szakmai dontesek, lepesek tortenjenek, ami melto hozzajuk, es ez az elmult eves vergodes minden teren csak egy rossz emlek legyen.
-
Anonym alkesz
Nem is az a lényeg kiket igazoltak eddig, hanem hogy kiket akarnak még.interfan írta: ↑2024.07.02. 15:33 Kivancsi leszek a Bayernel valtozik e valami, es vegre visszaternek az esszeru, es jo igazolasokhoz.
-
R9.
- Festa
Palhinha Bayern? Legyen eddig az EB-sem varázsolt nagyot.Amig Kompany a Bayern edzője addig továbbra is a Bundesliga legnagyobb esélyese a Leverkusen.
- interfan
Tobb mint 1 eve mennek erte, nagy nehezen csak sikerult.
Mondjuk tavaly 65m-ert vettek meg, amikor az orvosi utan a Fulham visszahivta, iden meg megkaptak 55m-ert, szoval egy tizest sporoltak.
Nyilvan nem egy Vitinha, de azert Palhinha evek ota kiemelkedo hoz a Fulhambe, sot most az EB-n is a Portugalok legjobbjai kozott van.
De azert az kemeny, hogy a Bayern ugy hogy julius 3 van ma, mar elkoltott a mercaton eddig 101m-t.
- Festa
Hasznos játékos nyilván és nem ügyetlen labdával,de nem hiszem,hogy lendületet tudna hozni a Bayernbe mint mondjuk Leverkusen játékába Wirtz.interfan írta: ↑2024.07.03. 18:29Tobb mint 1 eve mennek erte, nagy nehezen csak sikerult.
Mondjuk tavaly 65m-ert vettek meg, amikor az orvosi utan a Fulham visszahivta, iden meg megkaptak 55m-ert, szoval egy tizest sporoltak.
Nyilvan nem egy Vitinha, de azert Palhinha evek ota kiemelkedo hoz a Fulhambe, sot most az EB-n is a Portugalok legjobbjai kozott van.
De azert az kemeny, hogy a Bayern ugy hogy julius 3 van ma, mar elkoltott a mercaton eddig 101m-t.
- interfan
Teljesen mas poszt a ket jatekos.Festa írta: ↑2024.07.04. 00:26Hasznos játékos nyilván és nem ügyetlen labdával,de nem hiszem,hogy lendületet tudna hozni a Bayernbe mint mondjuk Leverkusen játékába Wirtz.interfan írta: ↑2024.07.03. 18:29Tobb mint 1 eve mennek erte, nagy nehezen csak sikerult.
Palhinha egy vedekezo KP, Wirtz pedig egy iranyito.
Bayernek az iranyito posztra ott van Musiala, o ugyanaz a poszt mint Wirtz.
- interfan
Bayern nem lassit, kifizettek Olise 60m euros kivasarlasi arat, es mar hivatalosan is Bayern jatekos.
https://www.skysports.com/football/news ... ern-munich
Olise 60m
Palhinha 55m (meg o nem hivatalos)
Hito 23,5m
Zaragoza 13m
Irankunda 3,4m
Sieb 1,5m
Ossz: 156,4m
https://www.skysports.com/football/news ... ern-munich
Olise 60m
Palhinha 55m (meg o nem hivatalos)
Hito 23,5m
Zaragoza 13m
Irankunda 3,4m
Sieb 1,5m
Ossz: 156,4m
- interfan
Bayern tovabbra is megy teljes erovel a mercaton, allitolag 90m eurot keszulnek ajanlani Xavi Simons jatekjogaert a PSG-nek.
Bayern vs MU verseny van Xavi Simonsert.
Xavi Simons szerintem egy nagyon, de nagyon jo jatekos mar most.
Lipcsebe is zsenialis volt, es az EB-n is a Hollandok legjobbja.
Bayern vs MU verseny van Xavi Simonsert.
Xavi Simons szerintem egy nagyon, de nagyon jo jatekos mar most.
Lipcsebe is zsenialis volt, es az EB-n is a Hollandok legjobbja.
- interfan
Xavi Simons vegul ujra Lipcse sima kolcsonnel, mindenfele opcio nelkul.
90m Bayern ajanlatra, es a 100m MU ajanaltra is nemet mondott a PSG.
Kivancsi leszek a Bayern valahogy megtudja e gyozni a B opciot, akibol igy mar A opcio lett Douet.
Rennes allitolag mar megallapodtak 60m-t fizetnenek erte, viszont Doue tovabbra is inkabb a PSG-be menni, akik viszont meg nem tettek erte ajanlatot.
Kivancsi leszek a Bayern valahogy megtudja e gyozni a B opciot, akibol igy mar A opcio lett Douet.
Rennes allitolag mar megallapodtak 60m-t fizetnenek erte, viszont Doue tovabbra is inkabb a PSG-be menni, akik viszont meg nem tettek erte ajanlatot.
- interfan
Ugynezki Doue sem sikerult a Bayernek, tobb forras szerint is teljesen lefagyva es megsemmisulve vette tudomassul Dou donteset a Bayern, miszerint hiaba allapodtak meg a Rennesel 60m + bonuszok, hiaba tunt ugy meggyozik valahogy Douet, vegul nemet mondott, es Doue a PSG-be akar igazolni nem a Bayernbe.interfan írta: ↑2024.08.05. 15:56 Xavi Simons vegul ujra Lipcse sima kolcsonnel, mindenfele opcio nelkul.
Megmondom oszinten kicsit sajnalom.
Nagyon kellett volna a Bayernbe egy ilyen nagy potenciallal rendelkezo, bizonyitott fiatal jatekos mint Doue.
Kellene egy eros Bayern a Nemzetkozi futballba, nyilvan Palhinha es Olise jo nevek, de azert ettol tobbet vartak Munchenbe.
Kivancsi leszek lesz e C vagy D terv, igy hogy Doue sem sikerult nekik.
- interfan
Kivancsi leszek Xabi Alonso megtudja e ismetelni a tavalyit.
Meghatorozo jatekos nem tavozott, vasaroltak is par ujat, szoval igazabol csak erosodtek.
Bayern rengeteg penzt koltott, ott kotelezo a bajnoki cim, de jo kerdes Kompany mire lesz kepes, nyilvan Guardiola a peldakepe, Guardiola iskola, Guardiola miatt vittek ota, dehat azert vannak kerdesek megis mire lesz kepes, meg ugyis, hogy elkoltottek egy csomo penzt.
Meghatorozo jatekos nem tavozott, vasaroltak is par ujat, szoval igazabol csak erosodtek.
Bayern rengeteg penzt koltott, ott kotelezo a bajnoki cim, de jo kerdes Kompany mire lesz kepes, nyilvan Guardiola a peldakepe, Guardiola iskola, Guardiola miatt vittek ota, dehat azert vannak kerdesek megis mire lesz kepes, meg ugyis, hogy elkoltottek egy csomo penzt.
- vaskalap
Minden esetre az első meccsen hozta a szokásos győzelmet a 101.percben.
- interfan
Erdekes szamomra ez a Bayern.Dan-i-nter írta: ↑2024.09.18. 17:16 Bayern-nél kb az van, mint a Real-nál, az edző taktikailag annyira nem számít (nem Ancelotti kritikája, itt leginkább a Zidane érára gondolok), inkább az a fontos, hogy a játékosokkal jól kijöjjön/tudja az egót kezelni. Kompany-val úgy tűnik meglesz az összhang.
Mind2 csapat szerintem Top4 esélyes BL-ben és mindenképpen előttünk vannak márcsak azért is mert a mi keretünk kezdőt leszámítva nem igazán BL szint.
Tavalyi amator szenvedest nezni is rossz volt.
25.opcio lett az edzo Kompany, akit csakis Guardiola miatt, es a Pep iskola miatt vittek oda miutan kb mindenki aki elt es mozgott visszautasitotta oket.
Viszont eddig kifejezetten biztato nezni a Bayernt.
Magabiztosak, jol jatszanak, es abszolult csapatkent mennek elore nem is kicsit.
Igazolasok is ugy sikerultek papiron ahogy.
Palhinha nagy nehezen meglett, Olise jo uzlet, de sem Xavi Simons, sem Doue nem sikerult, pedig mindkettoert mentek teljes gozzel.
Nyilvan eddig sok meccs nem telt el, komolyabb meccsuk nem is volt, csak semmi csapatokkal jatszottak, viszont egyelore bejott a Guardiola iskola dontes, es az, hogy ha mar mas nem sikerult, akkor megprobalnak a Guardiola tanitvany vonalon menni.
Most azert jovoheten Leverkusen, utana Aston Villa, es lesz Barcelona is.
Szoval szerintem a kovetkezo 1 honap fog vilagosabb kepet adni a Bayernrol, es Kompanyrol is.
De eddig azert rendben vannak szepen.
En szurkolok nekik, remelem ezt az amatorizmust ami volt az elmult idoben, es azt a rengeteg megalaztatast egy orok eletre elfelejtik.
Kellene a Nemzetkozi futballnak egy eros Bayern.
https://www.calciomercato.com/news/da-a ... -pre-96469
- interfan
Sajnos ettol tartottam, hogy jonnek a komolyabb meccsek, es mindjart nem Dinamo Zagreb elleni 9-2, vagy Holstein Keil elleni 6-1 lesz a vege.
Nyilvan eddig nagyon biztato a Bayern, fuggetlenul attol mennyire nem sikerult jol az elso ket komolyabb meccs.
De azert nekem az kicsit eros volt, hogy maris Kompany lett Guardiola utodja, Guardiala ujjaszuletese, es az uj Pep.
Ismetlem bejott ez a Guardiola tanitvany vonal es dontes a Bayernel, mint olysok helyen, de azert sajnos nem lett minden megoldva par honap alatt.
Szurkolok nekik, es remelem osszeall majd ez, es valoban Kompany lesz az egyik uj Guardiola.
- interfan
Mast jelentettek be, Klopp lett Red Bull Futballvezetoje.
Hosszutavu szerzodest irt ala, mar hivatalos is.
Abban az esetben tavozhat, ha felkerik Nemet Szovetsegi Kapitanynak.
https://www.nemzetisport.hu/nemet-labda ... -hivatalos
Egyebkent ha mar Bayern, erdekes Davies helyzete.
Jelenleg 6m-t keres, de 12m euros eves fizut ker, es persze oriasi osszegu alairasi penzt.
Bayern ezt nem igazan akarja megadni, mivel 12m fizetest csakis Kane kap senki mas.
8m-t adnanak neki.
Davies PL csapatokkal es a Realal targyal, de a 12m fizetes kerelem, valamint a nagyon magas alairasi kerelem ketsegeket ebreszt mashol is.