CsaSzi9294 írta: ↑2024.07.20. 09:21
interfan írta: ↑2024.07.20. 07:27
Juventus allitolag kozel van Tobido leigazolashoz.
O azert szerintem egy kifejezetten jo vedo.
Bremer-Tobido paros meglehetoseh stabil es eros lenne.
Ha sikerul valahogy kitenniuk Chiesat, es eltudjak vinni Koopmeinerst, akkor azert egy kifejezetten eros mercatot zarnanak.
Cancelo nevet le sem irom, nagyon nem kellene, hogy a Juventus ot leigazolja...
Milannal erdekes, hogy Fofana es Samardzic is mehet a KP-ra, allitolag mindkettot akarjak.
Valamint elore Morata melle Fulkrug.
Jovictol meg szabadulni akarnak, dehat mint nalunk Arnautovic es Correa esete, a selejtet nem olyan egyszeru kitenni.
Szerintem ha a riválisoknak ilyen igazolásai lesznek, kemény csata lesz a Scudettoért.
Juve már most erősebb, mint tavaly, én ott Mottában "bízom" remélem meg fog bukni. Az igazolások nagyon jók sajnos, kérdés össze tudja e rakni őket? Nálam ők a fő riválisaink.
A Milánnál Fonseca szerintem vicc kategória, Samardzicot sajnálnám, szerintem ő egy jó kp, viszont a szerb vért ismerjük..

Fofana nálam egy kérdőjel, Fulkrugnak viszont nem örülök, én személy szerint bírom nagyon. Morata 10 gólnál többet nem fog rúgni.
Napoli Contéval erősödött a legtöbbet, és Lukakut sem írnám le idő előtt, minden szezon más, Contéval különleges a kapcsolata, szerintem első Interes oldalát fogja mutatni. Parókás barátunk úgy fel fogja rázni a Nápolyt, hogy rájuk sem fogunk ismerni tavaly után.
Mi Taremivel es Zielinskivel nagyot fogtunk, de nagyon kellene még egy normális, használható csatár valahogy. Arna, Correa, Bonazzoli nem azok. Gudmunssonban bízom, de kicsi az esély.
Egyetertek, szerintem is a Juventus lesz a fo rivalis.
Szerintem pont meg az hogy Motta lesz a "fo ero" ott.
Benne szerintem nagyon nagy lehetosegek vannak, o szerintem "top edzo" lehet.
Ezt rajta kivul senkiben nem latom az Olasz mezonyben.
Juventusnal szerintem sok mulik azon, kitudjak e valahogy tenni Chiesat, akitol mindenkeppen szabadulni akarnak.
Mert ha sikerul (Romaval megegyeztek 20m-val), akkor elore is lehet erkezo, lasd Sancho, Berardi, Raspadori neveket irnak.
Ha Koopmeiners sikerul, akkor a KP ott nagyon eros lesz.
Ha Tobido akkor a KH poszt is kimagaslo.
Egy szelsovedo kell meg nekik, oszinten remelem nem Cancelo lesz az.
Abban bizok, Chiesat nem tudjak kitenni, es marad, ezaltal nem megy oda elore senki.
Mert ha ne adja eg, elol is erosek lesznek, akkor sajnos sok bajunk lehet veluk.
Milannal viszont pont az edzot tartom erosen visszatarto eronek.
Fonseca ahogy irod, "vicc kategoria".
Egyelore mindenkeppen erosodtek, Giroud lassan 38 evesen azert mar olyan volt amilyen, hozza kepest Morata egy zseni.
Ha meg Fulkurg is sikerul nekik, akkor center poszton megvannak, meg akkor is, ha nagyon nem egy Zirkzee a Morata-Fulkurg paros.
Tema meg ott Arda Guler, a Milan-Real orokbaratsag, es folyamatos kozos uzletek jegyeben.
O szerintem nagy fogas lenne.
Fofana szerintem jo igazolas lenne, viszont Samardzic nalam semmi extra.
Bennacert elakarjak adni a Szaudiaknak.
Kerdes mi lesz Theo sorsa, akiert a Real megy gozerovel, es Thiaw-Leao helyzete sem 100%-osan tisztazott meg.
Ha sikerul a Theo, Thiaw, Leao sort megtartani, akkor lesz egy kifejezetten eros alap ott.
Maignan, Tomori, Thiam, Hernandez, Reijnerds, Loftus, Pulisic, Leao, ez kiegeszulve egy Morata, Fulkurg, Arda Guler, Fofana sorral szerintem egy roppant jo csapatot alkotna.
Ha egy jobbhatved is sikerulne, akkor meg foleg.
De tartom, Fonseca nagy minusz.
En a Napolitol nem tartok, Lukaku ide, Conte oda.
Osimhen elmegy, aki a Serie A egyik legjobbja, Lukaku fenyevekre van tole, keptelenseg lesz potolni Osimhent.
Zielinski tavozasa is nagy ervagas.
Kitudja Anguissa is marad e, Szaudiakhoz akar menni, es ott van meg a Kvara ugy is, aki mindenkeppen a PSG-be menne, valahogy, barhogy, de megprobalja megtartani a Napoli, mert Conte szerint Kvaratskhelia a Napoli legjobb es legfontosabb jatekosa.
KH szerintem nincs Napolyban, Buongiorno, de egymaga nem fogja megvaltani a vilagot, ha behuzzak Hermosot sem lesz valtozas.
Conte meg maga az idozitett bomba, DeLauval ok "gyilkos" parost alkotnak majd, csoda ha ezt az 1 szezont kibirjak egyutt...