Stankov írta: ↑2024.06.25. 01:49
Tombi1986 írta: ↑2024.06.24. 22:40
Amúgy kalapszar az olasz válogatott. Spaletti alkalmatlan az egészre. Kifutott eredmény volt a bajnoki cím.
Rosszabbnák rosszabb döntéseket hoz. Pl.: most nem 3 védő játszik? Egyértelmű a döntései miatt az Inter játékosok is nagyon gyengék…
Hát az biztos hogy nem működött az első két meccsen a 4-2-3-1 Spalettinek.
Még talán Bastoni és Barella aki hozta magát.
Frattesi is csak szenvedett mintha Pellegrinivel ugyanazon a poszton lennének, amúgy a rómait nem is értem, évek óta tolják a válogatottba rém gyenge.
Zaccagni is eddig csak ült a padon,pedig a formán kívüli Chiesanal egyértelműen jobb.
Az egész totál káosz, a felállás is , a taktika pláne.
Nyilván nincsenek klasszisok , de egy komoly jó csapatot össze lehetett volna rakni.
Mondjuk ma megpróbálta a 3-5-2 csak hát Raspadori az se tudta hogy mit kell csinálnia, Jorginho meg akkora alibi... Hát nem egy Calha, de Di Lorenzo se sajnálom ezen meccsek alapján hogy a csalókhoz megy
Szerintem legalabb annyira gyenge az Olasz valogatott, mint maga Spalletti.
Mondom ezt attol fuggetlenul, hogy meg EB-t is nyerhetnek akar.
Spalletti egy kozepes edzo, mindig is az volt.
Nem egy totalis selejt, de sosem volt egy kiemelkedo edzo sehol sem.
Na ez az Olasz valogatott pontosan ugyanaz mint Spalletti, teljes kozepszer.
Nyilvan vannak jo jatekosok, es 1-2 tehetseg.
De pl a tehetsegek szintje sem merheto akar egy Spanyol, akar egy Portugal, akar egy Angol, akar egy Francia utanpotlashoz es 16-23 eves "fiatalokhoz".
Ezen felul teli vannak totalisan kozepszer jatekosokkal, es ilyen kiegett Jorginho, Di Lorenzo es tarsaikkal.
Ez a Chiesa is akkora "hype" volt, erre ugy igazan sehol soha nem bizonyitott. Fizettek erte 60m-t, es a seruleseit leszamitva semmi komolyat nem mutatott.
Vele is akkor jarna jol a Juve, ha megszabadulnanak tole mint Vlahovictol.
Csatarok meg egyenesen ijeszto kategorianak minosulnek...
Egyszoval ez a Spalletti-Olasz valogatott story Szerintem szinten, szinvonalban es minosegben is pont egymasra talaltak.
Ezeknek a Horvatoknak meg ahogy irtam is az EB elott, vege van mint a botnak.
Kioregedtek, semmifele utanpotlas nincs (Gvardiolt leszamitva), ezen kivul elkepeszto 0 jatekosok gyulekezete.
Egy percre nem sajnalom oket, egy kicsit legalabb visszatertek a valosagba.