Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)

Hozzászólás Szerző: Festa »

Igazad van előbb is kaphatta volna, de rúg még gólt ha az Argentinok végig mennek a tornán. Volt azért egy Nico González kapufa is meg még rengeteg ziccer és ha jobban koncentrálnak mind 2 meccsen 3-4 góllal kellett volna nyerniük. Örülnék ha Lautaro még egy kupát izé Copat nyerne idén.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azt hiszem szépen kipottyantanak a Portugálok.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

vaskalap írta: 2024.06.26. 22:01 Azt hiszem szépen kipottyantanak a Portugálok.
Teljesen hihetetlen, hogy sem az angolok nem voltak képesek elverni egy Szlovéniát és a portugálok még egy x-et sem tudtak elérni a grúzok ellen.... :shock: Törököktől féltem inkább erre ők nyernek....
Mikor az olaszok kiegyenlítettek akkor azt mondtam ez megvan, kizárt, hogy 1 csoportba ne jöjjön még nekünk kedvező eredmény....nem jött....
Persze azt tegyük hozzá, hogy 2 rúgott góllal és 3 ponttal azért nem mondanám, hogy olyan megérdemelt lett volna a továbbjutás.....
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Kicsit talan jobb lett volna tobb alazat, es kevesebb "hype" az Ukranok korul.
Viszont ezek a Belgak is valami elkepeszto gyengek.
Ezt a Carrascot pl fajdalmas volt meg nezni is, de Lukaku se semmit szenved ezen az EB-n, a vedelem meg kritikan aluli, es ugy eddig az egesz szereplesuk.
Nem is ertem ezzel a Tedescoval is mit akarnak, barmerre jart megbukott.

Rohej, hogy az Angolok keptelenek voltak Szloveniat megverni, es nem azert mert nem akartak, hanem azert mert egyszeruen ennyire kepesek.
Nem veletlenul tuntet egesz Anglia a valogatott ellen...
Az meg valahol meg nagyobb rohej, hogy ennek a teljes homaly Anglianak kivan kovezve az utja az EB dontoig, egy dontobe meg mar tudjuk, barmi lehet.
Nincs egy ertekelheto valogatott azon az agon, mikozben a felso agon a 4 egyertelmu legerosebb Spanyol, Nemet, Francia, Portugal.
Ha mar igy alakult, remelem az Olaszok jutnak el valahogy a dontoig, nem ez a homaly nagykepu, agyonsztarolt, szerintem tulertekelt Angolok.

Portugal meccstol tartottam, sajnos be is jott.
Nyilvan Kvaratskhelia klasszist hozott, de borzaszto szarok voltak a Portugalok, es meg csak kuzdeni sem akartak.
Sajnalom hogy kiestunk, gyonyoru lett volna meg egy kor, nagyon kozel voltunk hozza, sajnos nem rajtunk mulott vegul.
Ettol fuggetlenul buszke vagyok Nemzetunk fiaira, a Skot meccs egy eletre szolo elmeny es emlek marad.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.06.27. 07:04
Sajnalom hogy kiestunk, gyonyoru lett volna meg egy kor, nagyon kozel voltunk hozza, sajnos nem rajtunk mulott vegul.
Ettol fuggetlenul buszke vagyok Nemzetunk fiaira, a Skot meccs egy eletre szolo elmeny es emlek marad.
Sajnos rajtunk is múlt. Botrányos Svájc elleni első félidőn....ha azon a meccsen úgy küzdünk mint pl. tegnap a grúzok vagy mi a skótok ellen a végén akkor az x minimum meglett volna....4 pont esetén meg annyira nem kellett volna remegve matekozni. :)
Szóval engem is bosszant az angolok és a portugálok játéka is de nem csak ezen múlt.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Cupi írta: 2024.06.27. 08:11
interfan írta: 2024.06.27. 07:04
Sajnos rajtunk is múlt. Botrányos Svájc elleni első félidőn....ha azon a meccsen úgy küzdünk mint pl. tegnap a grúzok vagy mi a skótok ellen a végén akkor az x minimum meglett volna....4 pont esetén meg annyira nem kellett volna remegve matekozni. :)
Szóval engem is bosszant az angolok és a portugálok játéka is de nem csak ezen múlt.
Egyetértek, sajnos nem az angolok és portugálok dolga továbbjuttatni minket, Grúzia megérdemelte a továbbjutást.

Igaz, amikor az olaszok kiegyenlítettek az utolsó percben, nem tudtam volna elképzelni, hogy ne lenne meg a továbbjutás, pont a fentebbi két csapat miatt.

Azt viszont remélem, hogy változtatnak a sorsoláson, nevetséges, hogy előre lehet tudni, mikor kit kapnak, és a biztos továbbjutók elkezdenek taktikázni, hogy elkerüljék az erősebb csapatokat. Elég lenne a sorsolást megcsinálni a csoportkörök után (ahogy a BL-ben is van).
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Azért az ukránok jól rácseszerintettek. 4 ponttal befutni az utolsó helyre. Míg a leggyengébb harmadik 3 ponttal ment tovább.
interfan

https://www.nemzetisport.hu/foci-eb-202 ... -favoritja

Ket kiemelt mondat:

"A GYENGE CSOPORTKÖR ELLENÉRE MÉG MINDIG ANGLIA A TORNA FAVORITJA"

"Az eddig szintén visszafogott teljesítményt nyújtó Jude Bellingham is esélyes a torna legjobb játékosának járó díjra."

Na ugy nekem ez leirja az egesz EB-t, es azt a szintu hypeot ami meg mindig, egy ilyen csoportkor, ilyen teljes homaly teljesitmeny utan is van Anglia korul, es egyes jatekosai korul.
Nyilvan kb szegyen lenne, ha ezen az agon nem jutnanak dontobe, vicc az alsoag ahogy van.
Ettol fuggetlenul nekem tovabbra is rejtely, miert Anglia az EB legnagyobb favoritja meg mindig.
EB elott is rejtely volt, a csoportkor utan pedig meg inkabb az.
Dehat ahogy mar irtam, az Angol, sot ugy eleve a Nemzetkozi media imadja a sztar kultuszt.
interfan

Pont Zanetti nyilatkozta azt, hogy Argentin mellett, szerinte Uruguay a Copa favoritja Bielsa miatt.
(Erdekes, hogy a Brazilokat nem mondta, pedig azert Brazilia korul sem kicsi a "hype")

Egyebkent Bielsa zsenializmusa megint alkot az Uruknal.
Nyilvan nem egy bombacsoport, de eddig 2/2 gyozelem, es 2 meccs = 8 rugott 1 kapott gol.

VB selejtezon is 2. helyen vannak, mindossze 2 ponttal lemaradva az 1. Argentinoktol, es termeszetesen a legtobb rugott gol is az ovek, szam szerint 13, senki mas meg csak 10 golt sem rugott.
Es azt se felejtsuk el, hogy a VB selejtezon:
Argentina-Uruguay: 0-2
Uruguay-Brazilia: 2-0

Tet meccsen Bielsa-Uru merleg:
9 meccs:
7 gyozelem
1X
1 vereseg
25 rugott gol
6 kapott gol

Az orult zseni Bielsa meg mindig tud valamit az biztos.
interfan

https://m.tuttomercatoweb.com/euro-2024 ... ne-1983784

Es mar hanyadik ilyen borzalom tortenik...
Eleve mar az is vicc, hogy jutott be az a Szir ferfi a szurkoloi zona zart teruletere egy kessel.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Nem kell ezt túlgondolni, az, hogy a média mit állít és mi a valóság, az három. A csoportkörben a top válogatottakat nézve a németen és a spanyolon kívül senki sem hozott meggyőző teljesítményt. De ez érthető, legyen meg a továbbjutás, oszt ennyi. A lényeg úgyis csak most kezdődik, a kieséses szakasszal. Valakinek csak eggyel később.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

interfan írta: 2024.06.28. 06:13 Pont Zanetti nyilatkozta azt, hogy Argentin mellett, szerinte Uruguay a Copa favoritja Bielsa miatt.
(Erdekes, hogy a Brazilokat nem mondta, pedig azert Brazilia korul sem kicsi a "hype")

Nyilvan nem egy bombacsoport, de eddig 2/2 gyozelem, es 2 meccs = 8 rugott 1 kapott gol.

VB selejtezon is 2. helyen vannak, mindossze 2 ponttal lemaradva az 1. Argentinoktol, es termeszetesen a legtobb rugott gol is az ovek, szam szerint 13, senki mas meg csak 10 golt sem rugott.

9 meccs:
7 gyozelem
1X
1 vereseg
25 rugott gol
6 kapott gol

Hajrá URUGUAY!!!
interfan

Innentol hogy a mi Nemzeti csapatunk sajnos kiesett, en egyertelmuen az Olaszoknak szoritok Bastoni, Dimarco, Darmian, es Barella miatt.
Nyilvan eddig sajnos nagyon gyengek voltak, dehat a nagy eselyes Anglia sem volt jobb.
Szoval hatha...
Nem mondom azt, hogy ezen az agon kotelezo az Olaszok dontoje, mert a kotelezo ezen az agon az Angoloknak az, az Olaszoknak csak egy jo lehetoseg.
Nyilvan egyszeru semmikeppen nem lesz, de az esely ott van, szoval Forza.

Felso ag brutalis, nekem ott szimpatikusak a Spanyolok, valamint a Portugalok, igaz a Gruz meccs hozzaallasa miatt nem szereztek jo pontot a Portugalok.

Orulnek egy Olasz-Spanyol/Portugal dontonek.
De sajnos tartok tole ezek az Olaszok meg ezen az agon is elfognak verezni.
Felso reszrol meg azt erzem sajnos, hogy a Franciak vagy Nemetek jutnak a dontobe.
Remelem nem lesz igazam, es Olasz-Portugal/Spanyol donto lesz belole.
interfan

tabi.csaba írta: 2024.06.28. 14:49
interfan írta: 2024.06.28. 06:13 Pont Zanetti nyilatkozta azt, hogy Argentin mellett, szerinte Uruguay a Copa favoritja Bielsa miatt.

9 meccs:
7 gyozelem
1X
1 vereseg
25 rugott gol
6 kapott gol

Hajrá URUGUAY!!!
Bielsa zsenialisan tette ossze oket.
En orulnek neki, ha lenne egy Uruguayi Copa gyozelem, ezaltal egy hatalmas meglepetes, es nem a nagy eselyes Argentina vagy Brazilia nyerne vegul.
interfan

Ebben a Savioban van lehetoseg boven.
Szezon kozben is tobbszor neztem a Girona meccseken, es most a valogatottban is bizonyit.
Egyertelmuen a Girona legjobbja volt Savio, es ha mar Girona es Brazilok, jobbhatved poszton Yan Couto.
22 eves, abszolult rendben van, 3 vedobe is jatszott sokszor WB-t, en latnek benne lehetoseget.
Kar hogy City tulajdon, valoszinu nem hagyjak majd veszni apropenzert.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Több Girona meccset láttam én is.
Mindkettőnek nagyon feküdt a taktika, jó kis játékosok.
Hozzánk inkább Coutot tudnám elképzelni, ő azért védekezésben is otthon van , csak hát alacsony bár az a szélén annyira nem gond,csak a rögzített helyzeteknél.
interfan

Erdekes, hogy Spalletti elmondta, Barella regista poszton fog jatszani, mivel minden kepessege megvan hozza, es kivalo regista poszton.

Valoban ez is lett, az Olaszoknal most Svajc ellen Barella a regista.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Olaszok csomagolhatnak. Spaletti megbukott.
Aki képes berakni olyan játékost aki fogadási csalás miatt kihagyja a szezon nagyobb részét az megérdemli a sorsát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2024.06.29. 19:21-kor.
interfan

Tombi1986 írta: 2024.06.29. 19:15 Olaszok csokagolhatnak. Spaletti megbukott.
Aki képes berakni olyan játékost aki fogadási csalás miatt kihagyja a szezon nagyobb részét az megérdemli a sorsát.
Legvicesseb az egeszben, hogy az altalad irt Fagioli kb az Olaszok legjobbja.
Ha nincs Donnarumma, ez nagyon csunya lenne mar most...
Tombi1986

interfan írta: 2024.06.29. 19:19
Tombi1986 írta: 2024.06.29. 19:15 Olaszok csokagolhatnak. Spaletti megbukott.
Legvicesseb az egeszben, hogy az altalad irt Fagioli kb az Olaszok legjobbja.
Ha nincs Donnarumma, ez nagyon csunya lenne mar most...
Így van. Barella sosem lesz ott jó, ahol kezdett. Szóval maradjon inkább a török, ha csak ez az egy alternatíva van.
Chiesa, Scamacca, Cristante is rémgyenge…
interfan

Probaltam szurkolni az Olaszoknak, de ez valami remulet gyenge volt, ekkora tragyadombot kitenni a palyara, az valami dobbenet volt.
Nyilvan Spalletti is egy teljes kozepszer, de amit a jatekosok nyujtottak, az minden szintet alulmul.
Semmi kuzdes, semmi akaras, egy teljes csodtomeg volt az egesz.
Sajnos Barella is 1db jo meccs volt az EB-n, es ennyi, igaz Donnarumma es rajta kivul meg 1 jo meccse se volt senkinek.
Minden tiszteletem Darmiane, de ez mar neki nagyon nem az a szint...
Ilyen totalis kozepszer Cristante, Mancini, Di Lorenzo es tarsaik sort fajdalmas is emliteni.
Zaccani egy gonyoru gol, de az ember ennyi, semmi tobb.
Ezert a Chiesaert is kepes volt a Juve 60m-t fizetni, hat igen, ez is mindent elmond.
Aki meg a leheto legnagyobb csodtomeg, az ez a Scamacca, betettek volna egy bojat elore az is hasznosabb lett volna.
Szanalmasan gyenge volt az ember vegig.
En nem tudom volt e valaha ennyire gyenge tamadsora az Olasz valogatottnak.
Sot ez nem is gyenge, ez valami ertekelhetetlen, es ez az egesz Olasz valogatottra is elmondhato volt.
Ez valami oriasi szegyen volt, ugy az egesz EB.
Tombi1986

interfan írta: 2024.06.29. 19:57 Probaltam szurkolni az Olaszoknak, de ez valami remulet gyenge volt, ekkora tragyadombot kitenni a palyara, az valami dobbenet volt.
Nyilvan Spalletti is egy teljes kozepszer, de amit a jatekosok nyujtottak, az minden szintet alulmul.
Sajnos Barella is 1db jo meccs volt az EB-n, es ennyi, igaz Donnarumma es rajta kivul meg 1 jo meccse se volt senkinek.
Ilyen totalis kozepszer Cristante, Mancini, Di Lorenzo es tarsaik sort fajdalmas is emliteni.
Ezert a Chiesaert is kepes volt a Juve 60m-t fizetni, hat igen, ez is mindent elmond.
Aki meg a leheto legnagyobb csodtomeg, az ez a Scamacca, betettek volna egy bojat elore az is hasznosabb lett volna.
Sot ez nem is gyenge, ez valami ertekelhetetlen, es ez az egesz Olasz valogatottra is elmondhato volt.
Szerintem ez Spaletti sara elsősorban.
Abszurdum, hogy 4 védővel játszottak. Bastoni nem is tudta az egész EB-n, hogy milyen rendezvényen van.
Nagyon rossz volt a válogatási elv és kezdők meghatározása is.
Legalább a kopasz nyugdíjba vonul.
Csodálatos, hogy az M4-en azzal vannak elfoglalva a szakértők, hogy a magyar csapat is jobb az olasznál.
interfan

Tombi1986 írta: 2024.06.29. 20:04
interfan írta: 2024.06.29. 19:57 Probaltam szurkolni az Olaszoknak, de ez valami remulet gyenge volt, ekkora tragyadombot kitenni a palyara, az valami dobbenet volt.
Szerintem ez Spaletti sara elsősorban.
Abszurdum, hogy 4 védővel játszottak. Bastoni nem is tudta az egész EB-n, hogy milyen rendezvényen van.
Nagyon rossz volt a válogatási elv és kezdők meghatározása is.
Legalább a kopasz nyugdíjba vonul.
Csodálatos, hogy az M4-en azzal vannak elfoglalva a szakértők, hogy a magyar csapat is jobb az olasznál.
Hat az Olaszoktol meg a mi Nemzeti csapatunk is jobban megnehezitette a Svajciak dolgat, ez teny.
Pedig az volt a legrosszabb meccsunk.

Horvatok ellen 3 vedoztek, meg is ugyanekkora sz..kupac volt amit "jatszottak".

Nyilvan Spallettit sem lehet felmenteni, de amit a jatekosok csinaltak, az valami kritikan aluli volt.
Totalis semmitteves, totalis 0 akaras, totalis 0 kuzdes, ilyen nem csinalhat egy jatekos a sajat valogatott mezet viselve.
Minden szintet alulmultak, raadasul a teljes Olasz keretbol ha van 4-5 hasznalhato jatekos sokat mondok, tobbi elkepeszto kozepszer, es selejtek gyulekezete...
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Azért Spellittit annyiban felmenteném, hogy a védelem a sérültek miatt nézett így ki. Ha van Scalvini és Acerbi, akkor szerintem mindkettő kezdő lett volna 3 védős felállásban (Scalvini, Acerbi, Bastoni). Azért ez így már nem nézett volna ki olyan rosszul.

A támadó sor meg alapból ilyen gyenge. Ott még a sérülésekre sem lehet fogni (talán Berardi).

Juventus meg nem ezt a Chiesat vette 60M-ért, hanem a szalagszakadás előttit.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Szerintem fölösleges Spalletti-t mentegetni. Nyilván nem egy nagy eresztés az olasz csapat, évek óta mondjuk, hogy nincs rendes támadó, de az, hogy kb minden meccsen 4 védővel áll fel miközben a csapat nagy része 3 védős rendszerekből jön, arra nincs kifogás. Amikor láttam a kezdő-t kiírva, akkor már kb elkönyveltem, hogy Svájc a favorit, talán egy kiszenvedett 0-0 és mákkal tovább jutás, de max ennyi. Klasszikus esete a "csapatot igazítom a taktikához és nem a taktikát a csapathoz".

Németek kis rásegítéssel ugyan, de úgy tűnik simán tovább mennek. Kár, hogy pont a dánokat kapták, mert szívesen szurkoltam volna Eriksenéknek kb bárki más ellen. Németek az 1. meccsük óta kb a torna fő esélyesei, nem is értem a bookie-kat, hogy miért gondolják a szenvedő angol/francia csapatot esélyesebbnek. Ez már nem az a kiégett, jól lakott német válogatott amely az elmúlt tornákon elképesztően égett, rengeteg fiatal tehetség épült be a csapatba és hazai pálya is velük van.

Spanyolok még akikben nagyobb potenciál van, de csatárok terén ők sem állnak annyira jól + a németek ágán vannak.
Festa

Az Olaszok ugyan kiestek,de az Argentinok nagy formában vannak továbbra is.
Argentina-Peru 2-0 Lautaro duplájával.A meccs végén Carboni is beállt.Egy tizenegyest pedig PArades kihagyottt.
Remélem ha Barella nem is,de Lauti azért nyer egy nemzeti kupát is idén.
interfan

Azert Martinez nagyon kemeny.

Argentinok eddig lottek osszesen 5 golt a Copan.
5 golbol 4 Martinez.
Ez azert nagyon komoly.
interfan

Dan-i-nter írta: 2024.06.29. 23:18 Németek az 1. meccsük óta kb a torna fő esélyesei, nem is értem a bookie-kat, hogy miért gondolják a szenvedő angol/francia csapatot esélyesebbnek. Ez már nem az a kiégett, jól lakott német válogatott amely az elmúlt tornákon elképesztően égett, rengeteg fiatal tehetség épült be a csapatba és hazai pálya is velük van.
Szerintem meg pont, hogy a Nemeteknel nincs a "rengeteg fiatal tehetseg", de errol majd kesobb.

En ugy erzem, az Olaszoknal is a legnagyobb baj, az utanpotlas hianya.
Nezzuk meg, hogy hany 16-23 ev kozotti fiatal van az Olaszoknal.
Jelenlegi valogatottba 2db, Calafiori es Fagioli, es azert ok sem annyira nagy aszok jelenleg.
Rajtuk kivul akiket meglehet meg emliteni, az Gnonto, Scalvini, Udogie, Miretti de ezzel kifujt, es az emlitett jatekosok szintje is azert kerdojeles.

Ellenben nezzunk meg egy Angol, Francia, Portugal, Spanyol valogatottat, utanpotlas 16-23 evesek kozott a teljesseg igenye nelkul.

- Angolok:
Guehi, Bellingham, Wharton, Mainoo, Saka, Gordon, Palmer.
Akik pedig nincsenek ott az EB-n:
Rico Lewis, Branthwaite, Quansah, Colwill, Jones, Elliott, Livramento

- Franciak:
Saliba, Camavinga, Zaire Emery, Barcola.
EB nem resztvevok:
Malo Gusto, Lukeba, K.Thuram, Olise, Yoro, Tel, Wahi.

- Portugalok:
Nuno Mendes, Inacio, A.Silva, Joao Neves, Vitinha, G.Ramos, F.Conceicao

- Spanyolok:
Pedri, Baena, F.Lopez, N.Williams, Yamal
EB nem resztvevok:
Cubarsi, E.Garcia, A.Balde, Gavi, Pino, Omorodion, Mosquera, Veiga, Barrios, Gutierezz.

Szoval ezen a teren is oriasi az Olaszok lemaradasa.
Az se semmi, hogy a teljes Olasz kozvelemy es szurkolok Allegrit akarjak az Olasz padra, es mint az Olasz futball megmentoje varjak Allegri a valogatott padjara.

Na de visszaterve a Nemetekre, nekik is megvan ugyanez a lemaradas.
Nyilvan Wirtz es Musiala extra, de rajtuk kivul ilyen Thiaw, Adeyemi, Pavlovic vannak mar kb csak, akik azert megint kerdojelesek.

Azzal teljesen egyetertek, hogy szamomra is rejtely, miert az Angolok "meg mindig" az EB favoritjai, szerintem is a Nemetek, Franciak, de a Spanyolok is ott lehetnek a vegso gyozteskent legalabb annyi esellyel mint a favorit Angolok.
En a Nemetek erejet sokkal inkabb Nagelsmann kepesseigben erzem, aki Szerintem az EB egyetlen "top" edzoje, mindenhol mashol kozepszeru, vagy attol is gyengebb edzok vannak.
interfan

Angoloknak majdnem sikerult osszehozni a vilag legnagyobb egeset, es kiesni egy Szlovak valogatott ellen.
1 percen mulott ez a szegyen...

Teljes tanacstalansag, es minden elkepzelest nelkulozo jateknak sem nevezheto valami, amit megint produkalnak, ugy ahogy eddig az egesz EB-n.
Csakis egyeni villanasok.
Nem tudom ezen az EB-n lesz e egyetlen meccs is, amikor azt tudom mondani, ezek az Angolok egy csapatra emlekztetnek, es nem 11 jatekos gyulekezetere.
Ez a Southgate is ugyvan beallitva a mediaban, mintha valami zseni lenne, ehhez kepest szerintem rettento melyen van minden teren.
(Mondom ezt akkor is ha EB-t nyer)

Nekem szimpatikusabbak nem lettek az egyszer biztos...

https://mandiner.hu/sport/2024/07/belli ... t-en-video

https://index.hu/sport/futball/2024/eb/ ... o-calzona/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.07.01. 10:56-kor.
Festa

Borzasztò gyengék az Angolok és azon kívül,hogy Bellingham klasszis ollózása megmentette őket azért kellett hozza,hogy a bírò számomra teljesen érthetetlen mòdon 6 percet hosszabbítson.
1-1 után már nem volt kérdés,hogy a hosszabbításban behúzzák majd a meccset .
Ahogy Gündogan lökte Orbánt a mi meccsünkön úgy lökik tovább a nagyokat a kelet euròpaikkal szemben.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Az agyonhypeolt Bellingham (...)🤣🙈
interfan

Spanyolok megint gyonyoruen es nagyon magabiztosan jatszottak.
Sajnalom, hogy a 8 kozott Nemet-Spanyol meccs lesz, gyakorlatilag egy dontovel feler, es az EB ket legjobban jatszo valogattotja jatszik egymas ellen.
interfan

Festa írta: 2024.06.30. 20:37 Borzasztò gyengék az Angolok és azon kívül,hogy Bellingham klasszis ollózása megmentette őket azért kellett hozza,hogy a bírò számomra teljesen érthetetlen mòdon 6 percet hosszabbítson.
1-1 után már nem volt kérdés,hogy a hosszabbításban behúzzák majd a meccset .
Ahogy Gündogan lökte Orbánt a mi meccsünkön úgy lökik tovább a nagyokat a kelet euròpaikkal szemben.
Most gondold el, kit erdekelt volna egy Svajc-Szlovak meccs?
Senkit...

Ellenben jatszanak a "top-top favorit" Angolok, az egesz vilag azt figyeli majd...

Nemet-Dan meccs kapcsan se veletlenul beszeltek a Danok, a "VAR szegyenerol".
Na meg az altalad emlitett mi Nemzeti csapatunk meccse a Nemetek ellen...
Finomam szolva is "hazai palyat fujnak" a Nemeteknek.

Mindent megfognak tenni a Nemet-Angol "szuperdonto" osszehozasara.
Aztan hogy sikerul e, latva az Angolok totalis homaly "jatekat", es tanacstalan 0 meccseiket, ezt majd az ido eldonti.
Tegnap az altalad irt 6 perc hosszabbitassal tettek ehhez egy ujabb lepest, es az utolso utani percben megmenekult Anglia a vilag egesetol.

Nemetek sajnos nagyon sokszor nem alltak a helyzet magaslatan, az egesz EB-n annyi balhe volt mar eddig, mint az eddigi osszes EB-n kb osszeadva.

https://www.origo.hu/sport/sport-futbal ... -a-nemetek
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ez az eb akkora egy vicc.. mar nincs meg a regi varazsa
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

R9. írta: 2024.07.01. 19:56 ez az eb akkora egy vicc.. mar nincs meg a regi varazsa
Mi gond vele? Afrika 1 legyőzte Afrika 2-t. :clap: :lol:
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Nem vagyok rasszista, de ez mi már, hogy a kongóiak ráncigálják egymást francia és belga mezben. :lol: :lol:
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Engem nagyon meglep, hogy a franciáknál Thuramra Deschamps míg a hollandoknál Dumfriesre és a nálunk full csere de Vrijre Koaman fix kezdőként számít. De pl Svájcnál is Sommer a fix kezdő pedig ott van Kobel is. Ez a helyzet talán Inzaghi teljes éves munkáját is jellemzi.
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.07.02. 18:01 Engem nagyon meglep, hogy a franciáknál Thuramra Deschamps míg a hollandoknál Dumfriesre és a nálunk full csere de Vrijre Koaman fix kezdőként számít. De pl Svájcnál is Sommer a fix kezdő pedig ott van Kobel is. Ez a helyzet talán Inzaghi teljes éves munkáját is jellemzi.
Nekem az a rohej, hogy Pavard konkretan 0 percet kapott eddig. Mikozben szerintem semmivel nem rosszabb jatekos, mint Upamecano.
Deschamps elkepeszto sok hulyeseget csinal folyamat, Pavard 0 perc ez Szerintem az egyik.
Thuram sajnos eddig nagyon gyenge, ot sajnalom, hogy ennyire nem megy neki.

Egyebkent Szerintem DeVrij soha nem volt rosszabb jatekos, mint DeLigt.
Tartom ezt meg most is, hiaba nem fiatal mar DeVrij, DeLigtert meg kifizettek csapatok (Bayern, Juve), majdnem 200m eurot.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2024.07.02. 18:14
k.tomi880421 írta: 2024.07.02. 18:01 Engem nagyon meglep, hogy a franciáknál Thuramra Deschamps míg a hollandoknál Dumfriesre és a nálunk full csere de Vrijre Koaman fix kezdőként számít. De pl Svájcnál is Sommer a fix kezdő pedig ott van Kobel is. Ez a helyzet talán Inzaghi teljes éves munkáját is jellemzi.
Nekem az a rohej, hogy Pavard konkretan 0 percet kapott eddig. Mikozben szerintem semmivel nem rosszabb jatekos, mint Upamecano.
Deschamps elkepeszto sok hulyeseget csinal folyamat, Pavard 0 perc ez Szerintem az egyik.
Thuram sajnos eddig nagyon gyenge, ot sajnalom, hogy ennyire nem megy neki.

Egyebkent Szerintem DeVrij soha nem volt rosszabb jatekos, mint DeLigt.
Tartom ezt meg most is, hiaba nem fiatal mar DeVrij, DeLigtert meg kifizettek csapatok (Bayern, Juve), majdnem 200m eurot.
Pavard többet érdemel ez igaz. De talán azért rakja parkolópályára mert amit nyilatkozott is, hogy tiszteletben tartja azt, hogy Pavard nem szeretne JHV-ként szerepelni így oda nem rakja, belsőnek meg talán azért nem mert egész szezonban 3-as védő rendszerben játszott a 3-as jobb oldali KH-jeként ahol fel-fel futkosott azért. Teljesen más a pozi mint a Franciáknál.
Viszont nem csak Thuramnak nem megy a francia válogatott támadói közül hanem kb senkinek.
Ausztria és belgium ellen 1-1 öngóllal nyertek míg a lengyelek ellen egy 11-sel értek el döntetlent hollandia ellen meg 0 gól. Azért ez nagyon nem néz ki jól nem csak Thuramra nézve hanem Mbappé és Griezmannra nézve se.

Abban viszont egyetértek, hogy de Vrij egyáltalán nem rosszabb játékos mint de Ligt. Amikor játszik mindig bizonyítja, hogy nagyszerű játékos ráadásul nagyon intelligens.

És ha már de Vrij akkor egy kis off. Szereti a komolyzenét, tanul és szeret is zongorázni. Jó pár Interes dalt játszott el zongorán és töltött fel a instájára, itt van egy közülük:
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.07.02. 18:25 Viszont nem csak Thuramnak nem megy a francia válogatott támadói közül hanem kb senkinek.
Ausztria és belgium ellen 1-1 öngóllal nyertek míg a lengyelek ellen egy 11-sel értek el döntetlent hollandia ellen meg 0 gól. Azért ez nagyon nem néz ki jól nem csak Thuramra nézve hanem Mbappé és Griezmannra nézve se.
Na ez meg a masik, Griezmann eroltetese is total homaly nalam, egyszeruen nem ertem Deschampot ez ugyben sem. Valogatottban sem lenne mar igazan helye, nem hogy a kezdoben.
1X beteszi Barcolat, a meccs legjobbja, kiemelkedo, hatalmasat jatszik, erre persze egybol kovetkezo meccsen pad...
Rabiot is mit keres a kezdoben, sosem fogom megerteni.

Benne van, hogy a Franciak EB-t nyernek, de ez a Deschamps-Francia story mar nagyon elfaradt, es nagyon nem megy.
Felsorolni is nehez mennyi okorseget csinal mar az ember.
interfan

Dragusin az EB-n is "bizonyitott". :D :D

Hollandok nagyon magabiztosan, es szepen is jatszottak.
Xavi Simons ma is nagyon nagyot ment.
Persze az Osztrak meccs borzalmasan sikerult, de ezt leszamitva ezert eddig szepen jatszanak.
Szimpatikus valogatott szamomra, persze DeVrij es Dumfries miatt is szurkolok nekik.
Orulnek ha legalabb a dontoig eljutatnak a Hollandok, megerdemelne DeVrij is.

Este kivancsi vagyok mi lesz, en nem irnam le az Osztrakokat.
Toroknel vannak nagyon jo kis fiatalok, lasd Arda Guler, Yildiz, sot Kokcu is.
Calhanoglu miatt orulnek ha tovabbjutnanak, de ezeket az Osztrakokat nagyon nem mernem leirni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

hollandok nagyon szimpik
Festa

Lehet ,hogy fura dolog viszont én Dumfriesnek is szurkolok,hogy egy kicsit nővelje az önbizalmát.
Amilyen kis suta nálunk annyira biztos kezdő Koemannál.
De Vrij pedig ezen a tornán kitúrta De lightot és nagyon megbízható teljesítményt nyújt az pedig külön szimpatikus,hogy "bunkó focista létére tud zongorázni. A Hollandok legjobbja most is ahogy 22-ben Katarban Gakpo viszont a jelenleg Free agent Depayban is bármikor benne van egy váratlan húzás.Arnautovic helyett borzasztóan nagy erősítés lenne.

Közben Interfan kedvence ;) :) a fos Demiral duplázik Ausztria ellen.
Festa

interfan írta: 2024.07.02. 18:33
k.tomi880421 írta: 2024.07.02. 18:25 Viszont nem csak Thuramnak nem megy a francia válogatott támadói közül hanem kb senkinek.
Na ez meg a masik, Griezmann eroltetese is total homaly nalam, egyszeruen nem ertem Deschampot ez ugyben sem. Valogatottban sem lenne mar igazan helye, nem hogy a kezdoben.
1X beteszi Barcolat, a meccs legjobbja, kiemelkedo, hatalmasat jatszik, erre persze egybol kovetkezo meccsen pad...
Rabiot is mit keres a kezdoben, sosem fogom megerteni.

Benne van, hogy a Franciak EB-t nyernek, de ez a Deschamps-Francia story mar nagyon elfaradt, es nagyon nem megy.
Felsorolni is nehez mennyi okorseget csinal mar az ember.
A Franciáknál nagyon más Thuram játéka ahol a Belgák ellen gyakorlatilag centert játsztatott vele Deschamps ami nem is ment neki.Az,hogy Pavard a 4 meccsen 0 percet kapott az vicc kategória.Most már csak akkor fog pályára lépni ha Kounde vagy Upamecano megsérül így viszont nem könnyű a Mbappe csapatnak szurkolni.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Festa írta: 2024.07.02. 22:24 Lehet ,hogy fura dolog viszont én Dumfriesnek is szurkolok,hogy egy kicsit nővelje az önbizalmát.
De Vrij pedig ezen a tornán kitúrta De lightot és nagyon megbízható teljesítményt nyújt az pedig külön szimpatikus,hogy "bunkó focista létére tud zongorázni. A Hollandok legjobbja most is ahogy 22-ben Katarban Gakpo viszont a jelenleg Free agent Depayban is bármikor benne van egy váratlan húzás.Arnautovic helyett borzasztóan nagy erősítés lenne.

Közben Interfan kedvence ;) :) a fos Demiral duplázik Ausztria ellen.
Már Dragusinra utazik 🤣
interfan

PellerG írta: 2024.07.02. 22:37 Már Dragusinra utazik 🤣
Hat ra lehet is boven. :D
Ahogy sok lap irja, "horror" teljesitmeny.
Hat igen. :D :D
interfan

Festa írta: 2024.07.02. 22:24 Lehet ,hogy fura dolog viszont én Dumfriesnek is szurkolok,hogy egy kicsit nővelje az önbizalmát.
En megmondom oszinten, a Hollandoknak szurkolok latva az eddigieket.
Nagyon szimpatikus csapat.
Nyilvan nagyon nem ok a favoritok, de hatha.
Szerintem sokkal-sokkal szebben es jobban jatszanak mint a legnagyobb eselyes Anglia, de meg akar a Franciaktol is, mindket valogatottol szerintem jobban raszolgaltak a Hollandok a 8 koze jutasra.
Orulok a Torok sikernek is, mar csak Calhanoglu miatt is.
Lassan az ilyenen az ember mar meg sem lepodik, annyi volt mar az EB-n, pedig egy is sok lenne belole.
https://www.origo.hu/sport/sport-futbal ... tt-futball

Nagyon orulnek ha lenne innentol par meglepetes.
Pl a Sommer fele Svajc legyozne a top-top favoritok Angolokat.
A Portugalok legyoznek a 2. favoritok Franciakat.
Valamint en a Spanyoloknak is orulnek, ha kiutnek a Nemeteket.
Spanyolok brutalis EB-t futnak, amit pl Yamal es Williams csinal elol az paratlan az egesz EB-n, de a KP is elkepeszto. Egyedul hatul erzem sebezhetonek oket, es tartok tole a Nemeteknek tovabbra is fujjak majd a hazai palyat, ahogy eddig is.
Franciak es az Angolok attol tartok, hogy megint kiszenvedik valahogy szerencsevel a tovabbjutast, mikozben hat finomam szolva sem szolgalnak ra.
Hollandok meg remelem azert a Torokoket megugorjak mint akadaly, ott egyedul az a tippem amit szeretnek is.

Ezt szeretnem a 4 kozott:

Spanyol-Portugal
Holland-Svacj

Ellenben ezt tippelem:

Nemet-Francia
Holland-Angol

Copa is erdekes lesz.
Az egyik nagy eselyes Brazilok csak 2.helyen mentek tovabb.
3 meccs 1 gyozelem 2X.
Egyedul Paraguayt tudtak megverni, Costa Ricat es Kolumbiat nem.
Igy megkaptakak a Bielsa altal szarnyalo, 3/3 meccset megnyero, 3 meccsen 9 golt rugo es csak 1 golt kapo (azt is a 95.percben 3-0 allasnal) Uruguayt.

Bielsvaval nem is olyan reg, Uruguay-Brazilia 2-0.
Nyilvan Brazilok az "eselyesek" mint mindig, de ez a Bielsa fele Uru valogatott kepes lehet nem kis meglepetes is okozni.
interfan

Kicsit azert sajnalom, hogy mar "csak" 6 Inter jatekos maradt az EB-n.

Min 6 jatekost ado klubok az EB 8 kozott:

1. PSG: 10
1. City: 10
3. Bayern: 9
4. Barcelona: 7
4. Real: 7
4. Liverpool 7
7. Inter: 6
7. Dortmund: 6
7. MU: 6
7. Leverkusen

Nyilvan megvan a "jo oldala" is.
Hisz az 1 het mulva kezdodo felkeszuleshez mar csatlakozik az ujak kozul Zielinski valamint Taremi is, valamint Asllani is.
2 het mulva pedig csatlakozik a Bastoni, Darmian, Barella, Frattesi, Arnautovic sor.

Sok ido igy sem lesz a felkeszulesre, mivel augusztus kozepen, pontosabban augusztus 17-en mar indul is az Olasz bajnoksag.
interfan

Nagyon kivancsi leszek erre a mai ket meccsre.

Spanyolok eddig elkepeszto amit mennek, elol Yamal-Williams dobbenet, mint ahogy a KP-n is a Pedri-Rodri-F.Ruiz sor.
Oriasi EB-t mennek.
Tovabbra is hatul erzem oket sebezhetonek, ami eddig azert nem jott ki, viszont a Nemetek ellen kijohet.

Nemeteket annyira En most nem tartom erosnek mint par eve, igaz igy is olyan klasszisok vannak mint Kimmich, Musiala, Havertz, es hat Gundogan es Kroos is tud meg focizni finoman szolva is.
En a Nemetek igazi erejet Nageslmannba erzem, aki szerintem az EB egyetlen "top" edzoje.

Nagyon kivancsi leszek, Spanyoloknak kicsit jobban orulnek, nekem nagyon szimpatikusak.

Portugal-Francian azert sokkal inkabb a Franciakat varja mindenki.
Nyilvan brutalis a keret, de ott tovabbra is Deschampot erzem egy igazi feknek, akinek a dontesei miatt kerulhetnek erdekes helyzetbe.

Portugalok nekem szinten szimpatikusak, mondjuk R.Martinez megint olyan edzo amilyen.
Ott is vannak klasszis jatekosok, lasd N.Mendes, R.Dias, Vitinha, B.Fernandes, B.Silva brutalisak.
Mint ahogy Palhinha is kimagaslo, es hat CR is komoly szinten van meg.
Es akkor ott vannak olyan oriasi potencialok Joao Neves, G.Ramos, A.Silva, igaz ok sok lehetoseget nem kapnak...
Portugalokat en mint "titkos favorit" gondoltam, orulnek ha ma sikerulne "meglepetest" okozni.
Hatha...
Festa

interfan írta: 2024.07.05. 13:18 Nagyon kivancsi leszek erre a mai ket meccsre.

Spanyolok eddig elkepeszto amit mennek, elol Yamal-Williams dobbenet, mint ahogy a KP-n is a Pedri-Rodri-F.Ruiz sor.
Oriasi EB-t mennek.
Tovabbra is hatul erzem oket sebezhetonek, ami eddig azert nem jott ki, viszont a Nemetek ellen kijohet.

Nemeteket annyira En most nem tartom erosnek mint par eve, igaz igy is olyan klasszisok vannak mint Kimmich, Musiala, Havertz, es hat Gundogan es Kroos is tud meg focizni finoman szolva is.
En a Nemetek igazi erejet Nageslmannba erzem, aki szerintem az EB egyetlen "top" edzoje.

Nagyon kivancsi leszek, Spanyoloknak kicsit jobban orulnek, nekem nagyon szimpatikusak.

Portugal-Francian azert sokkal inkabb a Franciakat varja mindenki.
Nyilvan brutalis a keret, de ott tovabbra is Deschampot erzem egy igazi feknek, akinek a dontesei miatt kerulhetnek erdekes helyzetbe.

Portugalok nekem szinten szimpatikusak, mondjuk R.Martinez megint olyan edzo amilyen.
Ott is vannak klasszis jatekosok, lasd N.Mendes, R.Dias, Vitinha, B.Fernandes, B.Silva brutalisak.
Mint ahogy Palhinha is kimagaslo, es hat CR is komoly szinten van meg.
Es akkor ott vannak olyan oriasi potencialok Joao Neves, G.Ramos, A.Silva, igaz ok sok lehetoseget nem kapnak...
Portugalokat en mint "titkos favorit" gondoltam, orulnek ha ma sikerulne "meglepetest" okozni.
Hatha...

A Franciák lehet visszafogták magukat,de a rinyáldó féle banda szerintem keretben azért gyengébb ami ki fog ma este is jönni. Martinez a Belgák aranygenerációjával sem tudott nyerni és most sem fog mert nincs benne a győztes karizma.

Német-Spanyolon ha látványos segítséget nem kapnak Gündöganék akkor most lesz nekik a végső megálló,de ez azért
egy igazi három esélyes meccs, ezért csak azt raktam,hogy mind 2 csapat szerez gólt és ennyi.

A legjobb meccs gólokban és helyzetekben egyértelműen a Holland-Török lesz ahol biztos lesz Interes továbbjutó.
Anglia-Svájcon talán már nem is lenne olyan meglepetés ha Sommerék jutnának az elődöntőbe.Az angolok pocsék játéka persze semmit nem jelent mert a világ legjobb támadói ha nincs is normális taktika,de bármikor megrázhatják magukat.
Válasz küldése