Értem a problémát, én is hajlamos voltam az utóbbi években "panaszkodni" már júniusban az előrevetített igazolások (hiánya) miatt, de most idén valahogy azt érzem, hogy Inzaghi és Marottáék kiérdemelték, hogy feltétel nélkül bízzunk bennük.
Lehet most Acerbit elővenni, de egyrészt azt senki sem tagadhatja, hogy ő valóban a védelem vezére lett. Hogy ez kitart-e jövőre is azt nem tudom, azt viszont igen, hogy mögötte ott van Pavard, Bastoni, Bisseck, hogy csak a fiatalabbak említsem és azért a 32 évével De Vrij is kb. a legjobb korban van egy védő tekintetében.
Másrészt azért tegyük fel, hogy ok, kell valaki még a védelembe, egy fiatalabb játékos, akit azért be is lehet vetni. Mondjatok egy ilyet, aki idejönne most 5-6-7. számú védőnek??? Úgy, hogy Darmian és Carlos Augusto is simán eljátszik a 3 védős rendszerben 4-5 meccsenként 1x.
Mkhitaryan mögött is ott van az Asllani, Frattesi kettős, plusz az új Zieliński, akiben simán lehet még 2-3 jó év.
Ha valahol, akkor én elől érzem a problémát, ha így marad a keret, de azért biztos vagyok benne, hogy augusztus végéig még Marottáék fognak meglepetést húzni.
Szerintem nagyobb kérdés lesz az, hogy az ellenfelek hogyan tudnak majd erősíteni, az fogja majd meghatározni, hogy mekkora verseny lesz a Scudetto-ért jövőre. A Juve úgy néz ki, hogy ebben élen jár jelenleg.