PellerG írta: ↑2024.07.04. 09:36
Amíg Inzaghi az edzőnk, ez nem fog problémát okozni senkinek, kivéve a szurkolókat.
Baggio85 írta: ↑2024.07.04. 09:50
Amíg idényenkét két címet nyerünk és harcban vagyunk a bajnoki címért, addig a szurkolókat sem fogja ez különösebben izgatni.
sly89 írta: ↑2024.07.11. 17:34
Szerintem meg rá kell parancsolni Inzaghira, ennyi pénzért (amiért hosszabbítani akar) szerintem elvárható, hogy rugalmasabb legyen és játszassa többet a fiatalokat, főleg a jelenlegi anyagi helyzetünkben. Meg kell értenie, hogy gazdaságilag csak ez működik a csapatnak. Ha pedig nem tudja elfogadni, mehet az arabokhoz.
Nekem ezek azok amik leirjak a valosag egy-egy szeletet, es valahol az egeszbol osszeall a teljes kep.
Nyilvan Inzaghi kapott egy "top" fizetest, olyat amit a "top" edzok kapnak, ez teny.
Viszont ettol fuggetlenul, pont ezert sem o fog o itt megvaltozni.
Nem lehet valakire raeroltetni valamit, ami nagyon nem o.
Lasd Gasperni es a 4 vedo...
Inzaghit igy erdemes elfogadni ahogy van, o ilyen, o ez, o nem lesz mas.
Most hogy ez jo, vagy kevesbe jo, ez mindenki sajat belatasa.
De ott a masik oldal is, hogy amig nyerunk, addig a szurkolokat sem izgatja ez a tema.
Szerintem ez tulsagosan is egyszeru megkozelites, es ha egyszeru a megkozelites, akkor egyszeru a valasz is.
Csak par pelda:
- Ott a Real:
Tavaly semmit nem nyertek, szo szerint Ancelotti kirugasat koveteltek, ment a feher zsebkendozes, ment a tiltakozas Ancelotti ellen.
Most BL-t nyertek, hirtelen o a valaha volt legjobb edzo.
Persze egyertelmu, egy olyan galaktikus, vilag legnagyobb sztarjaival teli, vilag legnagyobb fizetes kiadast produkalo Realnal minden szezon bukas, ha nincs BL gyozelem, ez ok.
De ettol fuggetlenul Ancelotti nem lett sem jobb, sem rosszabb edzo 1 ev alatt.
- De ott az Angol valogatott is:
EB elott micsoda huu meg ha, atyaeg, micsoda csapat, Southgate majd most megmutatja, tuti az EB siker.
Jonnek a pocsekabnal pocsekabb meccsek, a sztarok teljesitmenye gyenge, es egybol jon a Southgate a vilag legnagyobb kretene, tiltakozasok ellene, es folytathatnak a sort.
Bejutnak valahogy (lehet ok sem tudjak hogy) a dontobe, es most megint mea culpa, Southgate az Isten, legjobb edzo, tortenelmet irunk, es meg sorolhatnak.
Mindez 3-4 het leforgasa alatt...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem nem jo, ha mindent, es szo szerint mindent az eredmeny befolyasol.
Pl ha sajat peldank, szamomra a tavalyi BL dontos Inter, sokkal tobb boldogsagot szerzett, mint a Conte fele Scudetto gyoztes.
Kozben sok Olasz szerint osszesegeben Inzaghi 2X bukott, mert nem lett bajnoki cim, es "csak" 1x volt sikeres, amikor sikerult a bajnoki cim.
Nyilvan a Kupa gyozelmeket hagyjuk, mert olyan edzok Olasz Kupa gyoztesek mint Pirlo, Gattuso, Mazzarri, Delio Rossi.
Ezeket az edzoket hagyjuk is.
Egyszoval En azt gondolom, hogy jo lenne elindulni legalabb par esetben a fiatalitas fele, amirol Marotta beszelt mint fo cel.
Viszont azt is gondolom, hogy erre Inzaghi nem igazan alkalmas.
Osszesegeben szerintem egyik oldalrol felig teli van az a pohar, masik oldalrol pedig felig ures.
En probalok onnan kozeliteni, hogy felig teli van a pohar.
Vegre bajnokok lettunk, vegre lett egy tulajdonosunk, vegre elkezdodott egy profi mukodes, vegre rendbe tettuk a szponzoraciot, es elobb-utobb az Inter egy vonzo csapat lehet az igazan komoly befektetok szemeben is.
Nyilvan ez a fiatalok dolog zavar, nagyon sokszor leirtam, en tamogatnam a leginkabb ezt az iranyt.
De ez az irany es Inzaghi nem fer ossze.
Inzaghi pedig nem lesz itt orokke, nem veletlenul beszelt arrol, hogy a mai vilagba lehetetlen dolog, hogy egy edzo 6-7 evig ugyanott van, es nem veletlen vonza a PL meg a Szaudi liga (egyik nyilvan szakmai, masik nyilvan penzugyi).
Nyerjunk meg 2 Scudettot vele, ne szorjuk ki teljesen azokat akiben van lehetoseg, es majd egyszer johet egy mas korszak is.
En bizok es hiszek Marottaban, most mar nem egy bohoc az elnokunk, es hiszem, hogy Marotta nem fog mindenfele 0 nevre igent mondani, csak mert az edzo keri.
Pl itt ez a R.Rodriguez, nyilvan ez a Cabal is egy semmi.
De R.Rodriguez 32 eves lesz, o mar fejlodni nem fog, max visszafele.
Ez a Cabal meg 24 eves lesz, ha eddig nem is csinalt semmit, meg mindig tobb lehetoseg van benne a fejlodesre, mint a 32 eves Rodriguezben.
Szoval en bizok, es egyben hiszek is a legjobbakban.