Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Lehet, hogy Acerbi nem fiatal, meg nem is lesz már fiatalabb, de nem értem, hogy ma (is) pl. miért ő van "elővéve" példaként. Szerintem nagyot játszott ma is. Ha valaki, akkor a védelemből ma ő hozta, amit szokott. Sommer fejben még nyaral, Bastoni sincs még sem fejben, sem fizikálisan formában, Bisseck meg sajnos elfogyott a végére. Szerintem nem fair a mai után is Acerbivel példálózni.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nagyon dühös vagyok.Év eleji forma az megvolt,de ezt a meggyengült Genoát két góllal verni kellett volna.Ha nincs ez a két egyéni hiba,soha nem ĺőnek gólt.Volt több gyenge teljesítmény,de én nem is vártam csúcsformát.Az első fordulóban azért nyerni illett volna a miheztartás végett.Nincs dráma,de na...
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2024.08.17. 21:04
k.tomi880421 írta: 2024.08.17. 20:55 Szerintem ez a mai meccs Inzaghi sara. Már tavaly se nagyon akart rotálni és most se volt kérdés nála hogy Mikhi és Acerbi ezer évesen kezdő legyen pedig próbálgatta Bissecket középen is a felkészülés során, simán Ő ott Pavard meg a helyén aztán mikor Bisseck elfárad jöhetett volna helyére Acerbi. Nyilván kiváló focista Mikhi is de 35... Ezeken a berögződött elképzelésein gyorsan változtatnia kell Inzaghinak mert idén már nem fog menni az, hogy végigtolat az Ő kedvenc kezdőjével egy teljes idényt úgy, hogy van jó pár játékos aki 35 fölött van már. Vagyis de lehet ilyet játszani csak akkor nem fog jönni az eredmény. Nyilván nincs semmi veszve mert tavaly is 1-1-et játszottunk ebben a stadionban és a végén bajnokok lettünk de a Mister elgondolkodhatna.
Egyébként ezt az Acerbi és Mikhy fétisét nem is értem. Mindkét játékosnak hatalmas szerepe volt a bajnoki címben, ez nem kérdés de nem lettek fiatalabbak és eltelt egy újabb év. Pl. tavaly talán Acerbi nyilatkozta májusban, hogy a mester annyira számított rá, hogy több meccsen is beinjekciózva játszott....komolyan mondom még akkor is alap kezdő ha nincs is jól? :shock:
Hasznosak lehetnek még idén mindketten de nem úgy, hogy akkoris kezdők ha már lépni sem bírnak....
Picit én is tartok attól, hogy amit tavaly még bírtak azt idén már nem fogják és ezt Inzaghi nem fogja belátni. :?
Persze tévedjek és tolják végig hiba nélkül a szezont és legyünk ismét simán bajnokok. ;)
Acerbi 37 lesz, Darmian 35, Mkhitaryan 36.
Jo lenne ezeket a dolgokat eszrevenni.
Mindharman roppant gyengek voltak ma.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Pavardot egy kicsit amúgy sajnalom. Szegény annyit játszott a vb-n mint én, erre Bisseck kiszorítja, majd kapna 10 percet erre a pálya széléről visszahívja… tele lehet motivációval a srác.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Kár a mai meccsert de látszik hogy pokolian faradtak a játékosok.
Mindenki
Bissecket sajnálom rengeteg jó meccse volt többször győzelmet erő gólt szerzett és sokszor megbízhatóan játszott most sajnos hibázott ahogy sommer is.
De szerintem nincs semmi gond tavaly se nyertünk itt mégis bajnokok lettünk...
Ilyen a foci a genoa úgy rúgott két gólt hogy talán el se nagyon találtak azt.
Ez van nincs tragédia bízzunk benne hogy legközelebb kevesebb hibával játszunk majd.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

2009-ben is x-el kezdtünk Bariban... :) hosszú még a szezon!
INTER-1908 írta: 2024.08.17. 18:02 Én elofizettem a net4+rá
De eddig nézhetetlen folyamatosan akadozik másnak mi a tapasztalata?
Nálam teljesen jól működött végig.

Forza!
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Baggio85 írta: 2024.08.17. 21:10 Lehet, hogy Acerbi nem fiatal, meg nem is lesz már fiatalabb, de nem értem, hogy ma (is) pl. miért ő van "elővéve" példaként. Szerintem nagyot játszott ma is. Ha valaki, akkor a védelemből ma ő hozta, amit szokott. Sommer fejben még nyaral, Bastoni sincs még sem fejben, sem fizikálisan formában, Bisseck meg sajnos elfogyott a végére. Szerintem nem fair a mai után is Acerbivel példálózni.
Nem tudom, nyilván nem volt hibája viszont a lassúsága miatt Bissecknek és Bastoninak is többet kellett beleadnia mellette ami miatt Bisseck a végére el is készült az erejével. Ha pl, Bisseck behúzódna középre (amit gyakoroltatott is vele Inzaghi a felkészülés alatt) és Pavard lenne a helyén akkor valószínűleg jobban megosztódna a 3 kh között a munkabírás és nem kellene ennek- meg annak jobban hajtania a hármasból Acerbi miatt. Nyilván ez egy feltételezés tőlem. Viszont ugyaníg nem tetszett Darmian se. Ott van Inzaghi kezdőjében 3 35 feletti kezdő és lehet jó képességűek de már nem tudják felvenni a kevésbé jó képességű ellen a tempót. Ezt meccs közben Inzaghi be is látta mert lecserélte Mikhit és Darmiant is.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

k.tomi880421 írta: 2024.08.17. 19:52 Darmian szerintem már nem nagyon az a szint aki szélsőt tudna játszani.
Világosan látszik szerintem, hogy a jobb WB poszt hiányos, azzal valamit kezdeni kellett volna.
De nem...
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.08.17. 23:48 jobban megosztódna a 3 kh között a munkabírás és nem kellene ennek- meg annak jobban hajtania a hármasból Acerbi miatt. Nyilván ez egy feltételezés tőlem. Viszont ugyaníg nem tetszett Darmian se. Ott van Inzaghi kezdőjében 3 35 feletti kezdő és lehet jó képességűek de már nem tudják felvenni a kevésbé jó képességű ellen a tempót. Ezt meccs közben Inzaghi be is látta mert lecserélte Mikhit és Darmiant is.
Nem is 3, hanem 4db 35 feletti kezdonk volt.
Sommer most lesz 36, Acerbi 37, Darmian 35, Mkhitaryan 36.

Nyilvan senki se 22 eves atlageletkoru kezdot var, lasd pl PSG, ami valami egeszen felfoghatatlan.

De ne menjunk ilyen messzire, maradjunk Olaszorszagban, es nezzuk a tegnapi meccsek 8 csapat kezdojenek atlageletkorat:

Parma: 23.9
Empoli: 25.4
Milan: 26.4
Monza: 26.8
Fiorentina: 27.1
Torino: 27.6
Genoa: 27.9
Inter: 30.1

Ez valami egeszen elkepesztoen magas, es pont azert amit irtal, 4db 35 feletti alapemberunk is van.
Mashol nagyitoval kell keresni meg a 32 felettit is a kezdobe, nem hogy a 35 felettit.
Es most nem csak "top" csapatokrol beszelek.

Nyilvan tavaly is nekunk volt teljes Olaszorszagban, sot a top 5 bajnoksag 96 csapata kozul a legmagasabb atlagletkoru keret, es a legmagasabb atlageletkoru kezdo is, megis bajnokok lettunk, ez teny.
De azota mindenki csak +1 evvel idosebb lett.
Tavaly a legtobbet jatszo mezonyjatekos Mkhitaryan volt.
A legtobbet jatszo KH Acerbi (meg ugyis, hogy 3 honapot serult volt).
Ezek eleg beszedes tenyek.
Ezek a jatekosok nem lettek fiatalabbak, 35-36-37 evesek, ami azert nagyon kemeny.
Mindezt ugy, hogy atlagba lesz havonta 7 meccsunk, es januarig laza 35 meccset lejatszunk.
Ezt egesz egyszeruen ilyen idos jatekosokkal nem lehet birni.
Kellene a megfelelo rotacio, es pont amit Te irtal, "Mister elgondolkodhatna".

Nagyon de nagyon nem mindegy pl az sem, hogy a BL-ben a 36 fos tabellan benne leszunk e az 1-8. hely kozotti poziciokon.
Ha nem, akkor johet a rajatszas a 16 koze jutasert, es + 2 meccs.
Iden nagyon, de nagyon nem mindegy a BL, valami egeszen dobbenetes penzek vannak mar.
Tavaly kerestunk osszesen 65m-t, iden csak a reszvetelert kapunk 50m-t, elkepeszto.
Ami tavaly 65m volt, az iden akar 90-100m is lehet ugyanugy csak egy 16 koze jutassal.
CsaSzi9294

Többek között ezért is érthetetlen számomra Carboni és Fontanarosa kölcsönadása, Fabbian eladásáról nem is beszélve. Egyikükkel sem nyerünk/nyertünk annyit, hogy mindenképp szabadulni kelljen tőlük, viszont simán a jövő játékosai lehetnének.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Nem kell azert egy meccs utan leirni mindenkit aki idősebb. Vezettünk idegenben az első bajnokin aztan kapott a Genoa egy büntetőt mert Bisseck kezezett. X lett, nem törtent tragedia. Lehet hogy nem volt mindenki a legjobb de ezek a jatekosok rengeteget tettek a csapatert eddig. A fiatalitas egy hosszabb folyamat es ezen az se segit hogy az edző inkabb a rutinra epit. Ezt el kell fogadni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

HerfortBalazs írta: 2024.08.18. 08:07 Nem kell azert egy meccs utan leirni mindenkit aki idősebb. Vezettünk idegenben az első bajnokin aztan kapott a Genoa egy büntetőt mert Bisseck kezezett. X lett, nem törtent tragedia. Lehet hogy nem volt mindenki a legjobb de ezek a jatekosok rengeteget tettek a csapatert eddig. A fiatalitas egy hosszabb folyamat es ezen az se segit hogy az edző inkabb a rutinra epit. Ezt el kell fogadni.
Személy szerint én nem írtam le őket de azt tartom nem igazán a jövő tudatos tervezése ha ennyire alapemberek lehetnek még idén is. ;) Egyszer el fognak fogyni és akkor az látványos lesz. Tök jó lenne ha erre készülnénk fiatalokkal akiknél hagyunk időt is a beépítésre. De ez az én véleményem.
interfan

Nekem az "tetszett" a legjobban, hogy megkerdezte valamelyik ujsagiro, hogy lehet e egyutt a palyan a Martinez-Taremi-Thuram sor a kezdoben.
Oriasi. :D

Mindezt tette azert, mert 10 percet, amikor kellett a gol gyozelemhez, mindharman a palyan voltak.
Aztan persze jott a gol, vezettunk, es egybol le is vette Martinezt a palyarol Inzaghi.

Csak en azt nem ertem, hogy gondolja komolyan az ujsagiro a kerdes, tenyleg nonszensz az egesz. :D
Megkerdezi ezt egy olyan Inzaghitol, aki a 2018/19-es szezon ota, egyetlen egyszer sem, azaz konkretan 0x alkalmazott mas taktikat mint a 3-5-2 a kezdoben.
2018/19 ota, azaz tobb mint 5 eve, es kb 260 meccs ota csakis egyetlen egyetlen egy fix, orok, es kobevesett soha nem valtoztatott 3-5-2 taktikat jatszat.
Ilyen edzotol megkerdezni, lesz e mas taktika.
Hat igen, hatalmas. :D

Nyilvan amikor eg a haz, utolso 10-15 perc, volt mar olyan, hogy 4 csatar is a palyan volt, de az, hogy alaptaktikat valtson, egy alapfellalason, az lassan 6 eve es kb 260 meccse ota nem tortent meg, es a valaszt tudhatjuk mindenfele jostehetseg nelkul, soha nem fog megtortenni.

De ez a pihentagyu ujsagiro azert csak megkerdezi.
Oriasi. :D
interfan

Zielinski a padon mar ott lehet a Lecce ellen, ha minden jol megy par percet mar jatszhat is majd.
Taremi es Arnautovic is teljesen felepultek.
DeVrij biztosan kihagyja a Lecce meccset, sot egyes hirek szerint az Atalanta elleni meccsre sem epul fel, es csak a szunet utan, szeptember kozepen terhet vissza.

2 valtozas lehet a Lecce ellen a kezdoben.
Kikerulhet a kezdobol Bisseck, helyere Pavard kerulhet be, valamint Darmian helyen Dumfries jatszhat.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
interfan

interfan írta: 2024.08.08. 10:56
R9. írta: 2024.08.08. 09:56 Lautaro miert nem kezdhet elso meccsen? Meg van boven ido a kezdesig
Martinezt betenni 1,5 het felkeszules utan, ugy hogy gyakorlatilag nincs csatarunk, hatalmas kockazat, mert mivan ha megserul?
1,5 het felkeszules utan pedig realis kockazat lenne ez.
Igy sincs csatarunk, ha Martinez is kidolne az egyenesen katasztrofa lenne.
ne adja eg Martinezt kitenni a serules komoly kockazatanak.
Hat sajnos ez valahol sajnos nagyon bejott, Martinez izomserulest szenvedett, tegnapi edzest kihagyta.
Elozetes hirek szerint csak kisebb a serules, olyan mint Calhanoglu, Mkhitaryan eseteben is volt, ezaltal nem kell sok idot kihagynia, mint a komolyabb izomserulest szenvedett Taremi, Arnautovic, Zielisnki, DeVrij sor eseteben volt.

Viszont a mai Lecce elleni meccsen a hirek szerint nem tud kezdeni, igy a Taremi-Thuram parossal kezdunk.

Lecce kapott egy laza 0-4-et hazai palyan, jobb ellenfel most nem is johetne, kell egy magabiztos, onbizalomnovelo tukorsima gyozelem.
Nyilvan nem 6-0, persze legyen annyi, de egy jo 4-0 amit kapott a Lecce az elso forduloban, most is alairnek.
Johetnek Taremi golok is, ott a tokeletes ellenfel erre.
interfan

Hivatalos kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Darmian-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Taremi-Thuram

Martinez sajnos a kispadon sincsen az izomserulese miatt.
Nyerni kell, jobb ellenfelet nem is kaphatunk volna mint ez a Lecce, ideje egy magabiztos, onbizalomnovelo gyozelmet aratni, ma erre minden adott.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Forza Inter !

Frattesit én kezdettem volna.
mike

Darmiannnnnn
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta: 2024.08.24. 20:51Darmiannnnnn
Darmian jól helyezkedett.A Milán botlása után egy sima több gólos győzelem jó kis erődemonstráció lehetne.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Felkészülést nem láttam, és persze Lecce az ellenfél, de Taremi első benyomása igen tetszetős nekem.
Festa

P-Inter írta: 2024.08.24. 21:02 Felkészülést nem láttam, és persze Lecce az ellenfél, de Taremi első benyomása igen tetszetős nekem.
Taremi technikás játékos és nagyon akar.Remélem ma megszerzi az első gólját tétmeccsen is. ;)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Eddig jó, de nem megnyugtató. Győzni kell!

Közben a török is elkezdte...

FORZA INTER!!!
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Miki az idén se találja majd el a kaput? Megnyugtató, hogy ő a pót támadónk. :crazy:

Bisseck még most is szédül attól amit a genovai 9es csinált vele a meccs végén. Beárazta rendesen Dumfries-zel együtt.
Festa

Bombastico írta: 2024.08.24. 22:42 Miki az idén se találja majd el a kaput? Megnyugtató, hogy ő a pót támadónk. :crazy:

Bisseck még most is szédül attól amit a genovai 9es csinált vele a meccs végén. Beárazta rendesen Dumfries-zel együtt.
Ha egy Lecce ellen sem kezd Frattesi,akkor már idén sem fog csak ha sérüléshullám lesz a középpályán.
Ez a meccs nagyon visszafogott volt és szerintem ez nem idény eleji forma hanem inkább egy előre gondolkodás,mondván,hogy hosszú az idény.Az Atalanta ellen több kell és ezt a játékosok is tudják és másképp is fognak hozzáálni ahhoz a meccshez.
Negatívum,hogy Zielinski nem tudott bemutatkozni tétmeccsen.
interfan

Ertekelesek:

-FcInter1908:

Calhanoglu 7
Darmian 7
Bastoni 6,5
Pavard 6,5
Dimarco 6,5
Barella 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Acerbi 6
Mkhitaryan 6
Frattesi 6
C.Augusto 6
Dumfries 6
Taremi 6
Arnautovic 6

-FcInternews:

Sommer 6,5
Bastoni 6,5
Pavard 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Mkhitaryan 6,5
Darmian 6,5
Acerbi 6
Frattesi 6
Dimarco 6
Dumfries 6
C.Augusto 6
Thuram 6
Taremi 6
Arnautovic 6

Inzaghi:

Martinez?

Sajnos megserult, nem kockaztattunk vele.
Nem tudom az Atalanta ellen jatszhat e, naprol napra ertekeljuk.

Taremi?

Nem jatszott feltunoen, de nagyon hasznos volt, futott, kuzdott, 95 percig a csapatot szolgalta.
De kiemelnem Arnautovicot is, aki hatalmas lelkesedessel szallt be, egy edzo ilyen jelzeseket akar kapni.

Zielinski?

Jo jatekos, teljesen felepult, viszont nekem donteseket kell hozzak, es kettot csereltem a KP-n, nem ra esett most a valasztas.

Orulnel ha Correa maradhatna mint 5.csatar?

Abszolult igen.
Correa remekul dolgozik.
Regota ismerem, kivalo jatekos.
mike

Bombastico írta: 2024.08.24. 22:42 Miki az idén se találja majd el a kaput? Megnyugtató, hogy ő a pót támadónk. :crazy:
Chiesa szerintem jönni fog, így biztosan nem kell majd Mikinek csatárt játszania.
Bár azon sem lennék meglepve ha Chiesa a jobb wingback poszton is megfordulna majd.

Gyenge játékkal is tudni kell nyerni:)
interfan

mike írta: 2024.08.25. 07:03
Chiesa szerintem jönni fog, így biztosan nem kell majd Mikinek csatárt játszania.
Bár azon sem lennék meglepve ha Chiesa a jobb wingback poszton is megfordulna majd.

Gyenge játékkal is tudni kell nyerni:)
Chiesarol szo sincsen, ezt vezetoink is megerositettek, es az osszes lap.
Most eppen a Barcelonara probalja rasozni a Juventus.
Romano szerint kozel is megegyezes a Juve es a Barca kozott, Chiesa mar elfogadta a Barcelona ajanlatat.

Egy kerdes van, Correa maradhat e 5.szamu csatarnak, vagy kivagjuk szerzodesbontassal, es 4 csatarral megyunk neki a szezonnak.
mike

interfan írta: 2024.08.25. 07:05 Chiesarol szo sincsen, ezt vezetoink is megerositettek, es az osszes lap.
Most eppen a Barcelonara probalja rasozni a Juventus.
Romano szerint kozel is megegyezes a Juve es a Barca kozott, Chiesa mar elfogadta a Barcelona ajanlatat.

Egy kerdes van, Correa maradhat e 5.szamu csatarnak, vagy kivagjuk szerzodesbontassal, es 4 csatarral megyunk neki a szezonnak.
Mondtunk már ilyet máskor is, a lapok meg minden nap mást írogatnak:)

Ha mégsem érkezne, és Correa hozzáállása megfelelő, akkor inkább maradjon, mint fizessünk neki hogy takarodjon,
interfan

Festa írta: 2024.08.24. 23:04 Ha egy Lecce ellen sem kezd Frattesi,akkor már idén sem fog csak ha sérüléshullám lesz a középpályán.
Szerintem ezen nem erdemes meglepodni.
Most is 31.0 volt a kezdonk atlageletkora, ez mindent elmond.
Pontosan ismerjuk Inzaghit, tudjuk mire szamithatunk tole.
Ugyanugy Acerbi-Mkhitaryan lesznek az alapemberek amig mozogni tudnak, es szo sem lesz itt Bisseck vagy Frattesi beepiteserol.
Majd a kevesbe fontos BL meccseken, Kupaban, es ilyesmi helyeken szerepet kap Frattesi-Bisseck, de ha egeszseges akkor a legtobb meccsen, eppugy mint tavaly Acerbi-Mkhitaryan fognak jatszani.
Latjuk pl Darmian is top 5 legtobbet jatszo jatekos volt tavaly is, es iden is eddig 2/2.
Bergomival ertek egyet, "ha birjak az Inter oregei, meglesz a bajnoki cim, ha nem, akkor nem".
En ehhez annyit tennek hozza, hogy a rivalis Juventuson is fog mulni, mert a Milan, meg ilyen vicc Napoli nem lesz tenyezo.
De ha lesz is visszaeses, viszont a Juventus nem hozza azt a pluszt, akkor meg ugyis meglehet a bajnoki cimunk.
Nem veletlenul toronymagas eselyes iden is az Inter mindenhol a Scudettora.
Mondjuk tavaly, azelott, es azelott is toronymagas eselyesek voltunk a bukik szerint, megis csak 3/1 bajnoki cim sikerult.
Ettol fuggetlenul en tartom, ezt a Scudettot is csak mi bukhatjuk el.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

interfan írta: 2024.08.25. 07:28
Festa írta: 2024.08.24. 23:04 Ha egy Lecce ellen sem kezd Frattesi,akkor már idén sem fog csak ha sérüléshullám lesz a középpályán.
Ugyanugy Acerbi-Mkhitaryan lesznek az alapemberek amig mozogni tudnak, es szo sem lesz itt Bisseck vagy Frattesi beepiteserol.
Majd a kevesbe fontos BL meccseken, Kupaban, es ilyesmi helyeken szerepet kap Frattesi-Bisseck, de ha egeszseges akkor a legtobb meccsen, eppugy mint tavaly Acerbi-Mkhitaryan fognak jatszani.
Latjuk pl Darmian is top 5 legtobbet jatszo jatekos volt tavaly is, es iden is eddig 2/2.
Bergomival ertek egyet, "ha birjak az Inter oregei, meglesz a bajnoki cim, ha nem, akkor nem".
En ehhez annyit tennek hozza, hogy a rivalis Juventuson is fog mulni, mert a Milan, meg ilyen vicc Napoli nem lesz tenyezo.
De ha lesz is visszaeses, viszont a Juventus nem hozza azt a pluszt, akkor meg ugyis meglehet a bajnoki cimunk.
Mondjuk tavaly, azelott, es azelott is toronymagas eselyesek voltunk a bukik szerint, megis csak 3/1 bajnoki cim sikerult.
Azon is múlhat a zseniális edzőnk mennyit változtat. 3-5-2 halálig biztosan nem fog működni...Nem kell agysebésznek lenni ezt levédekezni hosszútávon illetve megtalálni a gyenge pontokat. Vannak klasszis játékosaink, de örökké nem lehet 1 taktikával játszani...
A keretünk jócskán a legerősebb vagy nem tudom most a Juventus meg a Milan, Nápolyi épp hol tart.
interfan

Anonym alkesz írta: 2024.08.25. 11:07
interfan írta: 2024.08.25. 07:28
Azon is múlhat a zseniális edzőnk mennyit változtat. 3-5-2 halálig biztosan nem fog működni...Nem kell agysebésznek lenni ezt levédekezni hosszútávon illetve megtalálni a gyenge pontokat. Vannak klasszis játékosaink, de örökké nem lehet 1 taktikával játszani...
A keretünk jócskán a legerősebb vagy nem tudom most a Juventus meg a Milan, Nápolyi épp hol tart.
Az edzonk semmit nem fog valtoztatni az biztos.
2018/19 szezon ota, kb 260 meccs ota, tobb mint 5 eve csakis egyetlen egy darab fix es orok 3-5-2 jatszat mint alapkezdo taktika.
Semmi mast.

Ilyet varni is felesleges, hogy majd Inzaghi valtoztat, o nem fog, o ilyen, ot igy erdemes elfogadni.
Ezzel egyutt nyerunk, lasd tavaly Scudetto, es ezzel egyutt veszitunk a bajnoksagban, lasd Inzaghi elso 2 eve.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Bergomi megmondta a tutit! Ha kidől 2-3 alapember a csapatból akkor annyi.
Szerintem kisebbfajta csoda egyébként hogy tavaly nem történt ilyen! Ez a nem változtatok soha semmit az alapcsapaton felfogás eddig bejött. Reméljük idén is működni fog!
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Inter101 írta: 2024.08.25. 11:57 Bergomi megmondta a tutit! Ha kidől 2-3 alapember a csapatból akkor annyi.
Szerintem kisebbfajta csoda egyébként hogy tavaly nem történt ilyen! Ez a nem változtatok soha semmit az alapcsapaton felfogás eddig bejött. Reméljük idén is működni fog!
Hát meg öreg is a keret. Ennyi meccsnek hogy lehet nekimenni ilyen öreg kerettel.....Okés hogy a legerősebb, de ebbe a szezonba belerokkan a fél keret....
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Anonym alkesz írta: 2024.08.25. 12:45
Inter101 írta: 2024.08.25. 11:57 Bergomi megmondta a tutit! Ha kidől 2-3 alapember a csapatból akkor annyi.
Hát meg öreg is a keret. Ennyi meccsnek hogy lehet nekimenni ilyen öreg kerettel.....Okés hogy a legerősebb, de ebbe a szezonba belerokkan a fél keret....
Én nem így csinálnám Inzaghi helyében! De ő így csinálja! Eddig végülis okés! Egy dolgot tehetünk hogy drukkolunk hogy minden rendben legyen!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Szerintem elég mély a keret.
Két poszt ami miatt aggódom az a kapus és Calha posztja, nem vagyon meggyőződve a helyettesekről.

Bergomi nagy kockázatot nem vállalt ezzel a kijelentéssel, máshol is ha kiesik 2-3 kulcsjátékos gondot okoz legyen az akár a City akár Reál akár Mi.

Öreg a keret,de addig nem is lehet csodát várni míg nem tesznek bele +80-100 milliókat a mercatoba, tényleg már a fiatal tehetségek is 30rol indulnak.

Én nem attól tartok hogy 1-2 játékos visszaesik akár a kora miatt,mert nagyjából mindenkinek meg van a helyettese,hanem hogy Inzaghi akkor is ragaszkodni fog hozzá. Gondolok egy Acerbire (aki tegnap amúgy rendbe volt) vagy egy Mikhyre akár.
interfan

Martinez tovabbra is kulon edzes folytat, Gazzetta be is jelentette, nem lesz ott az Atalanta ellen sem, igy a Thuram-Taremi paros kezd majd penteken az Atalanta ellen.

DeVrij viszont felepult, igy o mar akar jatszhatna is, de nem valoszinu hogy fog, es marad az alapember Acerbi a kezdoben.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Taremi góljával fogunk nyerni ;)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

fura ez a martinez serules, eleg hosszu volt neki az elozo ev
remelem bomba formaban fog visszaterni kelleni fog nagyon
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

PetR írta: 2024.08.27. 17:22 Taremi góljával fogunk nyerni ;)
Legyen így!

FORZA INTER!!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.08.27. 06:50 Martinez tovabbra is kulon edzes folytat, Gazzetta be is jelentette, nem lesz ott az Atalanta ellen sem, igy a Thuram-Taremi paros kezd majd penteken az Atalanta ellen.

DeVrij viszont felepult, igy o mar akar jatszhatna is, de nem valoszinu hogy fog, es marad az alapember Acerbi a kezdoben.
DeVrij tavaly jól játszott. Én biztos rotálnám őket. Acerbire is ráfér a pihi.
interfan

Legfrisebb hirek szerint mindent megteszunk, hogy Martinez felepuleset gyorsitsuk, es letfontossagnak tartjuk, hogy felepuljon es az Atalanta ellen o kezdjen es nem Taremi.
Gazzetta szerint optimizmus van, es van esely arra, hogy Martinez megkapja az orvosi engedelyt, es ez esetben egybol a kezdobe is szeretnek tenni ot.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Marotta este már viszi a fekete üröm krémet . Nagyi ajánlásával
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Valahol mintha azt láttam volna hogy ma már teljes értékű edzésmunkát végzett Martinez
CsaSzi9294

interfan írta: 2024.08.28. 19:39 Legfrisebb hirek szerint mindent megteszunk, hogy Martinez felepuleset gyorsitsuk, es letfontossagnak tartjuk, hogy felepuljon es az Atalanta ellen o kezdjen es nem Taremi.
Gazzetta szerint optimizmus van, es van esely arra, hogy Martinez megkapja az orvosi engedelyt, es ez esetben egybol a kezdobe is szeretnek tenni ot.
Én amúgy nem esem kétségbe ha Taremi kezd. Nincs vele semmi gond. Arnautovicnál már más lenne a helyzet.
interfan

Martinez felepulese, es remenyeink szerinti kezdetese abszolult jo hir. Latjuk mekkora szukseg van ra, Lecce ellen mennyire nem ment elol, Thuram is teljesen mas ha ott van mellette Martinez.
Viszont aminek kevesbe orulok, az Lookman helyzete.
Lookmann hiaba akart a PSG-be menni, es kerte az Atalantat engedelyek el (ezert nem jatszott az elso 2 forduloban), a PSG nem tett ajanlatot erte, igy vegul marad az Atalanta.
Sot az Inter ellen akar kezdhet is.
Nyilvan az Olasz bajnoksag szinvonala szempontjabol ez jo hir, es orulok neki, viszont annak jobban orultem volna ha ellenunk nem jatszik.
Sajnos egy Lookmannel felallo Atalanta sokkal erosebb, mint egy nelkule kezdo.
interfan

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
interfan

Nincs meglepetes, ujra megkaptuk az Inzaghi alapkezdot.
Hivatalos kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez

Irta valaki, hogy az elso igazi eroproba meccsunk lesz, ezt en is igy gondolom, es pont ezert kotelezo a gyozelem.
Azert hogy megmutassuk, tovabbra is erosek vagyunk, es tovabbra is az Inter a legerosebb Olasz csapat, es minket nem lesz egyszeru letaszitani a tronrol.
Emlekezzunk vissza 2 eve hogy kezdtunk...
3 fordulo = 6 pont.
Ezen kivul 4 rangodo = 0 gyozelem.
El is ment a bajnoki cim.

Most ilyenre gondolni sem szabad, csak a gyozelem az elfogadhato ma.
Meg kell mutatni ki is a bajnokcsapat.
Kotelezo ma nyerni nincs mese.
CsaSzi9294

Igazából nincs nagyon mit mondani. Barella brutál gólt lőtt. :wtf: Jól játszunk, még egy gól és lerendeztük őket. :think:
CsaSzi9294

Ott is van!!!! Bravo Thuram!!!! :thumbup: :clap:
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ennél azért szorosabb meccsre számítottam,de fel tudom dolgozni,hogy kis híján gála meccs lett belőle.
Válasz küldése