Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tombi1986

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Aki arra számított, hogy megint úgy kezdünk, mint tavaly az naiv.
1) csak volt egy EB, Copa
2) vannak a teljesen felesleges válogatott szünetek ( nemzetek ligája)
3) játékosok azért fullon vannak pörgetve és egy rangadó előtt fontos ki mikor játszik. Azért ne mondjátok, hogy nem számított a szerda esti fellépés Angliában a Milannal szemben akik kedden otthon voltak. Utazni mondjuk nem kellett.
Kibaszott nagy különbség!!!

Erre még jött Inzaghi idegeskedése, ez végett totál amatőr módon meccselt.
Azt is el kell fogadni, hogy a BL-ben kell maxon pörögni, mert irdatlan sok pénz van ott.
Bajnokságban meg nem kötelező nyerni 15 ponttal.
Csapatot semmi esetre nem kell még temetni, de lehetet tudni, hogy a szezon sokkal nehezebb lesz, mint a tavalyi
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Én azt nem értem a szent teheneket mint Mikhy vagy Acerbi miért nem lehet pihentetni? Ott van De Vrij aki jól játszott tavaly is amikor végre betette. Semmi bajom Acerbivel mert nagy küzdő a csávó de tényleg nem érne többet ha pihentebb lenne????
Mikhy ugyanez. Sokkal hasznosabb lenne ha néha egyáltalán nem játszana, csereként sem.
Ez a széthajtunk pár arcot majd jön a duma fáradt a csapat dolgot nehezen fogadom el. :?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Cupi írta: 2024.09.22. 23:01 Én azt nem értem a szent teheneket mint Mikhy vagy Acerbi miért nem lehet pihentetni? Ott van De Vrij aki jól játszott tavaly is amikor végre betette. Semmi bajom Acerbivel mert nagy küzdő a csávó de tényleg nem érne többet ha pihentebb lenne????
Mikhy ugyanez. Sokkal hasznosabb lenne ha néha egyáltalán nem játszana, csereként sem.
Ez a széthajtunk pár arcot majd jön a duma fáradt a csapat dolgot nehezen fogadom el. :?
Sajnos a cserélés és főleg a rotálás egyértelműen Inzaghi Achilles-pontjai.
Egyáltalán nem érzi, nem fejlődik ebben.
És közben a keretünk a statok alapján az egyik legöregebb Európában...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

PellerG írta: 2024.09.22. 23:05
Cupi írta: 2024.09.22. 23:01 Én azt nem értem a szent teheneket mint Mikhy vagy Acerbi miért nem lehet pihentetni? Ott van De Vrij aki jól játszott tavaly is amikor végre betette. Semmi bajom Acerbivel mert nagy küzdő a csávó de tényleg nem érne többet ha pihentebb lenne????
Sajnos a cserélés és főleg a rotálás egyértelműen Inzaghi Achilles-pontjai.
Egyáltalán nem érzi, nem fejlődik ebben.
És közben a linkelt statok alapján a keretünk az egyik legöregebb Európában...
Az a fura, hogy valóban ez volt neki a gyenge pontja korábban, de pl. tavaly szinte minden meccs alatti húzása, cseréje bejött és ült.
Én szerintem ma sem rosszul cserélt. Szerintem ma alapból nem kellett volna az elejétől erőltetni azokat, akik Manchesterben 90 percet játszottak. Nem volt ez egy olyan helyzet, hogy mindenképpen nyerni kell, mert különben elmegy bármiféle esély. Nagyon rég láttam már a csapatot fejben ennyire szétesve és tekintve, hogy az 5. fordulóban járunk, muszáj lesz formába hozni 14-15 játékost. Ahhoz meg játszani kell. Lau is teljesen fásult, ahogy írta valaki, simán elég lett volna neki 30 perc ma is.
Cupi

Tombi1986 írta: 2024.09.22. 23:00 Aki arra számított, hogy megint úgy kezdünk, mint tavaly az naiv.
3) játékosok azért fullon vannak pörgetve és egy rangadó előtt fontos ki mikor játszik. Azért ne mondjátok, hogy nem számított a szerda esti fellépés Angliában a Milannal szemben akik kedden otthon voltak. Utazni mondjuk nem kellett.

Azt is el kell fogadni, hogy a BL-ben kell maxon pörögni, mert irdatlan sok pénz van ott.
Csapatot semmi esetre nem kell még temetni, de lehetet tudni, hogy a szezon sokkal nehezebb lesz, mint a tavalyi
Oké csak másnak is volt EB meg Copa meg Nemzetek ligája meg minden...nem csak nekünk....nem szeretem az ilyen kifogásokat és kicsit aggasztó a szezon elején ennyire enervált volt mindenki.....szeptember közepét éppen elhagytuk.
Ja abban egyetértek temetni nem szabad a csapatot de valamit ki kell találnia Inzaghinak.
PellerG

Portiere32 írta: 2024.09.22. 22:52 Hol vagy interfan? Remélem nézted és nem aludtál be 8kor a kakaótól.
Majd holnap megtudjuk, hogy az Udinese ellen a 4-0 lesz a minimum elvárás, ilyen semmi csapat ellen, a 2-0 szégyen lenne.
Tombi1986

Cupi írta: 2024.09.22. 23:19
Tombi1986 írta: 2024.09.22. 23:00 Aki arra számított, hogy megint úgy kezdünk, mint tavaly az naiv.

Oké csak másnak is volt EB meg Copa meg Nemzetek ligája meg minden...nem csak nekünk....nem szeretem az ilyen kifogásokat és kicsit aggasztó a szezon elején ennyire enervált volt mindenki.....szeptember közepét éppen elhagytuk.
Ja abban egyetértek temetni nem szabad a csapatot de valamit ki kell találnia Inzaghinak.
Szerintem nagyjából mindenki “szar”, persze igazad van, amit leírtál.
Csodálkoztam, hogy többen itt a fórumon mesés rajtban reménykedtek, valahol éreztem nem lesz egyszerű az élet. Tavaly azért minden összejött, most szerencsénk is sincs annyira, illetve játékosok is rosszabb passzban vannak.
Fog ez még javulni, pofon éppen jókor jött. Hosszútávon nehéz győzni az ellen, aki már x meccse nem tud legyőzni, inkább most alakuljon így, mint egy jóval kiélezettebb helyzetben.

Amúgy Aréna4 egy kabaré, hogy milyen minőségben van itt a közvetítés, ráadásul stúdió sem volt, azért eg így meglepő…
Cupi

Amellett, hogy mindig fájdalmas kikapni és főleg egy derbyn tragédia még nem történt mert nagyon az elején vagyunk.
Tanulni kell ebbeől /főleg Inzaghinak/ és ki kell találnia, hogy térjünk vissza a győzelemekhez. ;)

Ja és Martinezt hozza formába valahogy mert azt nem bírjuk el, hogy van 1 értékelhető csatárunk a többi nulla....

Ilyen teljes középpálya sor cserét meg remélem elfelejti...onnan kb. nem volt középpályánk. :?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

csunya volt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R9. 2024.09.23. 06:39-kor.
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Már a Monza ellen lehetett látni a fásultságot a csapatban. A játékosok elhitték hogy elég lesz csak kimenni a pályára, gondolván azt, hogy a média már előre megírta a győzelmet. Szembejött a keserű valóság... Lefociztak minket. Jóval harapósabbnak kellett volna lenni. Kicsit olyan érzésem van mintha a csapat ráunt volna a 3-5-2 felállásra, ki lehetne próbálni a 3-4-2-1 felállást.
Sürgősen helyre kell tenni a csapatot, rengeteg meccs lesz még. Nem temetném a csapatot, játékosokat, de változtatni kell hozzáállásban, akartban és játékban. Folytatás Udinében, egy fanatikus, állat csapatot akarok látni minimum 4-5 gólos győzelmet.
Forza Inter, non mollare mai 🔵⚫
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A milan jobban akarta a győzelmet,plusz Inzaghi elcserélte magát.Ettől függetlenül még nem kell temetni semmit,hosszú az út még a végéig.Ez a kommentátor meg fogalmatlan volt,milan szívvel.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

-FcInter1908:

Sommer 7
Dimarco 7
Bastoni 6
Barella 6
Martinez 6
Calhanoglu 5,5
Thuram 5,5
Pavard 5
Acerbi 5
Dumfries 5
Mkhitaryan 5
Frattesi 5
Asllani 5
Zielinski 5
Darmian 5

-Calciomercato.it:

Sommer 7
Dimarco 6,5
Bastoni 6
Barella 6
Pavard 5
Acerbi 5
Dumfries 5
C.Augusto 5
Mkhitaryan 5
Zielinski 5
Asllani 5
Thuram 5
Frattesi 4,5
Calhanoglu 4
Martinez 4

Martinez:
Kapitanykent vallalom a felelosseget, rosszul jatszottunk.
Ketszer ennyit kell nekem is dolgozni Appianoban.
Nem Interhez meltoan leptunk palyara, most mindenkinek le kell hajtania a fejet, kemenyen dolgoznia, es a kovetkezo meccset meg kell nyerni.
Darmian:
Nem igaz, hogy elbiztuk volna magunkat a City meccs utan.
Ehesek vagyunk a sikerre meg mindig, az idosek is, es a fiatalok is.
Szerintem a City meccs nem volt kihatassal a maira.
Kemeny Milanra szamitottam, meg is kaptuk, a Milan es a tobbi rivalis is rengeteget erositett a nyaron, nekunk most arra kell koncentralni, hogy a kovetkezo meccset meg kell nyernunk.
Nem keresek kifogasokat, lehetett volna jobb eredmeny is, de egy erett es komoly csapat vagyunk.
Faj a vereseg, de most mar a kovetkezo meccsre kell koncentralni, ahol kifogjuk javitani a hibainkat.
Inzaghi:
Pozitiv dolgokat keresem, meg akkor is ha keves van belole.
Holnaptol kemenyen kell dolgozni, es az Udinese ellen javitanunk kell.

Mennyire faj a vereseg?

Nem jatszottunk csapatkent, tobbet kellett volna tennunk.
A Milan megerdemelten nyert.
Nem a szokasos Intert lattam, probaltam valtoztani a cserekkel, de ok sem tettek hozza.

Tobbet varsz a cserejatekosoktol?

Igen.
De ez most nem mentseg.
A csapat rosszul kozelitette meg az elso es a masodik felidot is.
Az edzo en vagyok, ezert a felelos is.
El kell fogadni a vereseget, most ezt ki kell elemezni.

Alabecsultetek a Milant?

Nem tudom megmondani, mi jol felkeszultunk.
Hianyoztak a labdaszerzesek, es labda nelkul nem a szokasos Inter voltunk.
Nem ertekeltuk alul a Milant, tudtuk mire kepesek.
De sajnos keveset lattunk abbol a palyan amit jatszani akartunk.

Mennyire volt hatassal erre a City meccs?

Nekunk csapatnak kellett volna lennunk, a futball nem bocsajt meg.

Felig teli a pohar ha a tabella elejere nezel?

Ez vigasztal minket.
Keves csapatnak van tobb pontja mint nekunk.
De 5 meccs 8 pont az keves, ettol tobb kell tolunk.

Felkeszuletlenul ert a Milan fele 4-2-4?

Tudtuk hogy kepesek megcsinalni.
A taktikai meglepetestol eltekintve, egy olyan csapat volt ami 1-1 utan nem kapott golt.

Milan rivalis lehet a bajnoki cimert?

Abszolult igen.
Sajnos mindket felidot rosszul kozelitettuk meg, probaltam cserelni is, de az sem segitett.
Az elso felido utolso 25 perceben jok voltunk, de a 2. felidore megint rosszul mentunk ki.

Ritkan lathatunk ennyire gyenge Intert, mi tortent?

Elemezni kell majd ezt a meccset.
De rossz donteseket hoztunk, es nem ugy kozelitettuk meg a meccset ahogy kellett volna.
Soha nem volt meg olyan erzesem a 3 ev alatt, hogy ne lennenk csapatkent egyutt, most nem ereztem csapatnak az Intert.

Tobbet kellett volna rotalni?

Rosszul kozelitettuk meg mindket felidot.
Probaltam a cserekkel feldobni a meccset, de semmi nem valtozott.
Nem az az Inter volt amit megszoktunk.
Most meg kell erteni hol volt a problema, es tanulni kell belole, jovoheten pedig egy gyozelemmel kijavitani a problemakat.

Jot tesz az Internek a vereseg, vegre visszatertek a foldre es a valosagba?

Jol dolgoztunk a heten, de a megkozelites nem volt jo.
Most meg kemenyebben kell dolgozni, es ujra elkezdeni nyerni.
Fonseca:
Nem emlekszem egy csapatra sem, aki ennyi problemat okozott volna az Internek, mint mi a mai meccsen.
Magabiztos voltam, es a palyan meg is mutattuk, hogy miert is.
Lattam az edzeseket, tudtam a jatekosok mire kepesek, most ezt mar mindenki lathatta.
Jobban jatszottunk, jobb csapat voltunk mint az Inter, teljesen megerdemelten nyertunk.
Amikor megerkeztem tudtam az Inter ellen 6 vereseg van zsinorban, tudtam ezt nekem kell megszakitani es le kell gyozzem az Intert.
Tombi1986

vaskalap írta: 2024.09.23. 06:45 A milan jobban akarta a győzelmet,plusz Inzaghi elcserélte magát.Ettől függetlenül még nem kell temetni semmit,hosszú az út még a végéig.Ez a kommentátor meg fogalmatlan volt,milan szívvel.
Hozzáteszem elcserélte magát?
“B” sor is el van szállva magától, főleg Frattesi. Ehhez képest tegnap nem is lehetett látni a pályán. Az nem indokolt, hogy a 3 csere játékos után a kp. minősége hirtelen Seria B legyen. Játékosok nagy része bajnoknak tekinti magát, focizni sem ártana ennek megfelelően.
JustyINTER

Hozzászólás Szerző: JustyINTER »

interfan írta: 2024.09.23. 07:14 Ertekelesek:

-FcInter1908:

Sommer 7
Dimarco 7
Bastoni 6
Barella 6
Martinez 6
Calhanoglu 5,5
Thuram 5,5
Pavard 5
Acerbi 5
Dumfries 5
Mkhitaryan 5
Frattesi 5
Asllani 5
Zielinski 5
Darmian 5

-Calciomercato.it:

Sommer 7
Dimarco 6,5
Bastoni 6
Barella 6
Pavard 5
Acerbi 5
Dumfries 5
C.Augusto 5
Mkhitaryan 5
Zielinski 5
Asllani 5
Thuram 5
Frattesi 4,5
Calhanoglu 4
Martinez 4

Martinez:
Kapitanykent vallalom a felelosseget, rosszul jatszottunk.
Ketszer ennyit kell nekem is dolgozni Appianoban.
Nem Interhez meltoan leptunk palyara, most mindenkinek le kell hajtania a fejet, kemenyen dolgoznia, es a kovetkezo meccset meg kell nyerni.
Darmian:
Nem igaz, hogy elbiztuk volna magunkat a City meccs utan.
Ehesek vagyunk a sikerre meg mindig, az idosek is, es a fiatalok is.
Szerintem a City meccs nem volt kihatassal a maira.
Kemeny Milanra szamitottam, meg is kaptuk, a Milan es a tobbi rivalis is rengeteget erositett a nyaron, nekunk most arra kell koncentralni, hogy a kovetkezo meccset meg kell nyernunk.
Nem keresek kifogasokat, lehetett volna jobb eredmeny is, de egy erett es komoly csapat vagyunk.
Faj a vereseg, de most mar a kovetkezo meccsre kell koncentralni, ahol kifogjuk javitani a hibainkat.
Inzaghi:
Pozitiv dolgokat keresem, meg akkor is ha keves van belole.
Holnaptol kemenyen kell dolgozni, es az Udinese ellen javitanunk kell.

Mennyire faj a vereseg?

Nem jatszottunk csapatkent, tobbet kellett volna tennunk.
A Milan megerdemelten nyert.
Nem a szokasos Intert lattam, probaltam valtoztani a cserekkel, de ok sem tettek hozza.

Tobbet varsz a cserejatekosoktol?

Igen.
De ez most nem mentseg.
A csapat rosszul kozelitette meg az elso es a masodik felidot is.
Az edzo en vagyok, ezert a felelos is.
El kell fogadni a vereseget, most ezt ki kell elemezni.

Alabecsultetek a Milant?

Nem tudom megmondani, mi jol felkeszultunk.
Hianyoztak a labdaszerzesek, es labda nelkul nem a szokasos Inter voltunk.
Nem ertekeltuk alul a Milant, tudtuk mire kepesek.
De sajnos keveset lattunk abbol a palyan amit jatszani akartunk.

Mennyire volt hatassal erre a City meccs?

Nekunk csapatnak kellett volna lennunk, a futball nem bocsajt meg.

Felig teli a pohar ha a tabella elejere nezel?

Ez vigasztal minket.
Keves csapatnak van tobb pontja mint nekunk.
De 5 meccs 8 pont az keves, ettol tobb kell tolunk.

Felkeszuletlenul ert a Milan fele 4-2-4?

Tudtuk hogy kepesek megcsinalni.
A taktikai meglepetestol eltekintve, egy olyan csapat volt ami 1-1 utan nem kapott golt.

Milan rivalis lehet a bajnoki cimert?

Abszolult igen.
Sajnos mindket felidot rosszul kozelitettuk meg, probaltam cserelni is, de az sem segitett.
Az elso felido utolso 25 perceben jok voltunk, de a 2. felidore megint rosszul mentunk ki.

Ritkan lathatunk ennyire gyenge Intert, mi tortent?

Elemezni kell majd ezt a meccset.
De rossz donteseket hoztunk, es nem ugy kozelitettuk meg a meccset ahogy kellett volna.
Soha nem volt meg olyan erzesem a 3 ev alatt, hogy ne lennenk csapatkent egyutt, most nem ereztem csapatnak az Intert.

Tobbet kellett volna rotalni?

Rosszul kozelitettuk meg mindket felidot.
Probaltam a cserekkel feldobni a meccset, de semmi nem valtozott.
Nem az az Inter volt amit megszoktunk.
Most meg kell erteni hol volt a problema, es tanulni kell belole, jovoheten pedig egy gyozelemmel kijavitani a problemakat.

Jot tesz az Internek a vereseg, vegre visszatertek a foldre es a valosagba?

Jol dolgoztunk a heten, de a megkozelites nem volt jo.
Most meg kemenyebben kell dolgozni, es ujra elkezdeni nyerni.
Fonseca:
Nem emlekszem egy csapatra sem, aki ennyi problemat okozott volna az Internek, mint mi a mai meccsen.
Magabiztos voltam, es a palyan meg is mutattuk, hogy miert is.
Lattam az edzeseket, tudtam a jatekosok mire kepesek, most ezt mar mindenki lathatta.
Jobban jatszottunk, jobb csapat voltunk mint az Inter, teljesen megerdemelten nyertunk.
Amikor megerkeztem tudtam az Inter ellen 6 vereseg van zsinorban, tudtam ezt nekem kell megszakitani es le kell gyozzem az Intert.
nem csodalkozunk, hogy most nem fosod a szot
interfan

interfan írta: 2024.09.17. 14:32 Szoval ha nem verjuk a Milant, vagy barmelyik meccsen pontokat veszitunk az Udinese-Torino paros ellen, akkor en is ugy fogom latni mint sokan masok, hogy komoly a problema.
Viszont en egyelore nem kongatom azokat a bizonyos veszharangokat, es en azt gondolom, hogy egy kicsit ducogos kezdes utan belefogunk jonni, es majd jon majd a 9/9 pont a Milan, Udinese, Torino sorbol.
Ezzel pedig megfogjuk mutatni azoknak (leginkabb Olaszorszagban) akik mar az Inter vesszofutasat, lejtmenetet, bukasat, es nagyon nagy problemait vizionaljak.
Ezt irtam multheten a Monza utan.
Na most hogy kicsit "fossam a szot" Justy forumtars keresere...

Lehet velem van a baj, en latom es gondolom rosszul, es en vagyok a tulsagosan is pozitiv, de en egyaltalan nem temetem a csapatot, es nem latok akkora tragediat mint olysok helyen es olysokan.
Irtam multheten, hogy ha nem nyerunk a Milan ellen, akkor en is azt fogom gondolni mint sokan, es en is elkezdem kongatni azt a bizonyos veszharangot.
Nyilvan oriasi a csalodasom nekem is, egy oriasi tokonrugas volt a tegnapi meccs, nem ezt vartam, nem gondoltam volna, de sajnos a futball ilyen.
Egy mindenki szamara ismeretlen Sheriff is megverte a vilagklasszisokkal teli, galaktikus Realt a Bernabeuban, akik aztan kesobb BL-t nyertek (Real).
Megsem lett jobb csapat a Sheriff mint a Real, 1 meccsen sajnos barmi lehet, es annak az ellenkezoje is.
Nyilvan a 15/8 pont nem sok, sot egyenesen gyenge, ugy hogy ebbol 2 "nagy" meccsunk volt, es ilyen Monza-Genoa paros = 2 pont.
Szoval vannak problemak latom en is.
De...
Igaza van szerintem Inzaghinak, "keves csapatnak van tobb pontja mint nekunk".
Innentol kezdve meg szerintem kozel sincs akkora baj mint amirol sok helyen irnak.
Nem vagyunk kozel sem olyan erosek mint amit sokan es sok helyen leirtak rolunk a City meccs utan.
De nem vagyunk olyan gyengek sem, es nincs itt szerintem veszharangrol szo, mint amit leirnak most es a Monza meccs utan.
Nyilvan ha lenne egy eros rivalis, es 15/15, vagy 15/13 pontja lenne, akkor lenne gond.
De nem 7 meg 5 pont a lemaradasunk, hanem 1 meg 2.
Es hat 1 meg 2 pont az semmi, az egy fordulo, jovoheten akar mar nekunk lehet 1 meg 2 pont elonyunk a rivalisok elott.

Felesleges nyilvan tulsagosan pozitivnak legyek, es homokba dugni a fejem, es a problemakat nem latni, mert vannak.
De en kozel sem ott latom a problemakat, hogy Inzaghi rosszul cserelt, meg gyengek a cserek.
Eleg nehez lenne jonak lenni a csereknek (pl a KP-n), ahol a kezdo harmast leszamitva egyetlen 1x volt kezdo az osszes csere.
Igy nehez mit varni...
Nem vagy jatekban, nem biznak benned, innentol nehez lesz.
Frattesi a valogattotban tanar, nalunk gyenge.
Ennek is megvan az oka.
Bisseck a felkeszules kiemelkedoen legjobbja, majd kikerul a kezdobol, hiaba bizonyit egy City ellen, marad a padon.
Pavardot nagyon szeretem, nagyon jo jatekos, de eddig iden gyenge, boven kaphatna tobb, sokkal tobb lehetoseget Bisseck.
Zielinskit is rossz volt nezni tegnap is, ellenben a City ellen kezdett, bizalmat kapott, es milyen jol is jatszott.
Ezeket a jatekosokat hasznalni kellene, felepiteni, es epiteni rajuk.
Nem 10-20 perces csereknek hasznalni, es fenyevente kezdetni.
Ez az egyik problema szerintem, a masik meg a keret es sok-sok alapembere eletkora.

Fantasztikus hogy teli a vilagsajto arrol, hogy a lassan 37 eves Acerbi leszedte a vilag legjobbjat Haalandot a palyarol, ez gyonyoru.
De most egy Abraham szivatta oda meg vissza, es szerencsetlen Acerbi azt sem tudta melyik bolygon van.
Mkhitaryan is oriasi, minden tisztelet, minden koszonet, de 36 eves lesz emberunk, egyszeruen ezt ilyen korban ilyen szinten nagyon kevesen birjak.
Jobb lenne ot szepen kiszedni az alapcsapatbol.
Darmiane is minden tisztelet, legenda, csoda, minden, de o is 35 eves mindjart, a legtobb futast igenylo WB posztra ennyi idosen egyszeruen keves, foleg 2-3 naponta meccsekre.
Inzaghinak ebben kellene rugalmasnak lenni (ha mar taktikailag nem lesz az soha), hogy kicsit hatterbe szoritani a 35-36-37 eves alapembereket, nem 3-4 naponta jatszani oket orverzesig egy akar 70 meccses szezonban.
Azokat a jatekosokat akikben pedig lehetoseg van, es Inzaghi elvei szerint "cserek", azoknak tobb lehetoseget, bizalmat adni, ezzel felepiteni oket minden teren.

Egyszoval szerintem kozel sincs akkora baj mint sok helyen irjak, de cserebe kozel sem vagyunk olyan erosek mint irtak a City meccs utan.
Nyilvan keves a 15/8 pont, de rivalisaink sincsenek semmivel elottunk (1-2 pont az semmi).
Ahogy elmondta Inzaghi, Darmian, Martinez, verni kell az Udineset, es maris helyre allunk.
Nyilvan ha jon egy ujabb pontvesztes, akkor valoban lehet igazuk lesz azoknak, akik a veszharangot utik, es en tevedek oriasit aki meg mindig nem lat akkora probelmat.
(Nyilvan lehet en vagyok a tulsagosan is optimista)
Cupi

Tombi1986 írta: 2024.09.23. 07:16
vaskalap írta: 2024.09.23. 06:45 A milan jobban akarta a győzelmet,plusz Inzaghi elcserélte magát.Ettől függetlenül még nem kell temetni semmit,hosszú az út még a végéig.Ez a kommentátor meg fogalmatlan volt,milan szívvel.
“B” sor is el van szállva magától, főleg Frattesi. Ehhez képest tegnap nem is lehetett látni a pályán. Az nem indokolt, hogy a 3 csere játékos után a kp. minősége hirtelen Seria B legyen. Játékosok nagy része bajnoknak tekinti magát, focizni sem ártana ennek megfelelően.
Az a baj most lehet nem leszek népszerű de sajna nekem Asllani is egy erős középszer kategória....oké fiatal meg nem fix kezdő de közte és Hakan közt szerintem hatalmas a különbség minőségben. :?
Zielinski még próbálkozott de Asllani és Frattesivel az egész középpályánk eltűnt és egy átjáróház lett..... :cry:
PellerG

Cupi írta: 2024.09.23. 08:21
Az a baj most lehet nem leszek népszerű de sajna nekem Asllani is egy erős középszer kategória....oké fiatal meg nem fix kezdő de közte és Hakan közt szerintem hatalmas a különbség minőségben. :?
Zielinski még próbálkozott de Asllani és Frattesivel az egész középpályánk eltűnt és egy átjáróház lett..... :cry:
Nekem az a fő bajom, hogy nem teszi fel normális játékpercekkel a cseréket.
Jó lenne megnézni egy Asllanit úgy, hogy 90 percet kap, mert ha véletlenül kezd is, ne adj' Isten nem is játszik rosszul, akkor is lecseréli a 60. percben.
Jó lenne Frattesit is normális percekkel megnézni, mert a válogatottban ugyanebben a felállásban nagyon megy neki.
Bisseck ha jó, nem értem miért 3-4 meccsenként kell csak elővenni, akkor is sokszor lecserélni a 70. perc körül (nekem Pavard közel sem jön be annyira, amennyire interfan isteníti mindig).
Ha már itt a szerződéshosszabbításon szenvedünk Dumfriessel, jó lenne használni is.
Tegnap mi indokolta Darmian behozatalát helyette 60 perc után?
Semmi gond nem volt a jobboldalunkon Tahó Hernandez kapcsán.
Erre jön a 35 éves Darmian, nem tudom mit akart Inzaghi.
Lehetne sorolni, biztos több tényező is van a tegnapi mögött, de hogy Inzaghi nem tud továbbra sem okosan cserélni és rotálni, az nálam nem kérdés.
Tombi1986

PellerG írta: 2024.09.23. 08:38
Cupi írta: 2024.09.23. 08:21

Nekem az a fő bajom, hogy nem teszi fel normális játékpercekkel a cseréket.
Jó lenne megnézni egy Asllanit úgy, hogy 90 percet kap, mert ha véletlenül kezd is, ne adj' Isten nem is játszik rosszul, akkor is lecseréli a 60. percben.
Jó lenne Frattesit is normális percekkel megnézni, mert a válogatottban ugyanebben a felállásban nagyon megy neki.
Bisseck ha jó, nem értem miért 3-4 meccsenként kell csak elővenni, akkor is sokszor lecserélni a 70. perc körül (nekem Pavard közel sem jön be annyira, amennyire interfan isteníti mindig).
Ha már itt a szerződéshosszabbításon szenvedünk Dumfriessel, jó lenne használni is.
Tegnap mi indokolta Darmian behozatalát helyette 60 perc után?
Semmi gond nem volt a jobboldalunkon Tahó Hernandez kapcsán.
Erre jön a 35 éves Darmian, nem tudom mit akart Inzaghi.
Lehetne sorolni, biztos több tényező is van a tegnapi mögött, de hogy Inzaghi nem tud továbbra sem okosan cserélni és rotálni, az nálam nem kérdés.
Szerintem is Dumfries - Darmian cserével ment el a meccs. Addig Hernandez nem tudta támogatni a portugált, beállt az olasz és mintha ott sem lett volna a szélen…
Baggio85

Van az a fogalom, hogy "bőség zavara" és nem mondom, hogy jelenleg ez lenne a gond, de az tény, hogy Inzaghinak ebben a
"minden posztra 2 játékosunk van" dologban még meg kell találnia az optimális helyzetet.
Nyilván egy vereség után mindig az a jó játékos, aki éppen nem játszott, most is lehetne elővenni neveket, de szerintem, ami a legfeltűnőbb volt, hogy a meccs nagy részében fizikálisan, az egészét tekintve meg fejben el voltunk fásulva.
Most lehet itt más csapatokkal példálózni, hogy bezzeg más is játszik heti 2 meccset, de azt lehetett látni, hogy a City meccsre mi nagyon odatettük magunkat. Meccs végén olyan elégedettség volt mindenki arcán, mintha BL-t nyertünk volna.
A tegnapi meccsen a védelem volt sajnos ami leginkább betlizett, teljesen szét voltunk esve fejben és a végén annyira lehetett már látni a fizikai fáradtságot, hogy simán benne volt, hogy nem bírjuk ki a hátralévő kb. 3 percet.
Lau-Thuram vissza sem tudott már zárni, Dimarco annyira készen volt, hogy lehetett látni, hogy ő próbált meg C.Augosto helyére visszazárni, amikor az frissebben még ment volt előre, de Dima-ban ez nem volt benne. Már Abraham helyzeténél is teljesen el voltunk csúszva azon az oldalon és a végén a szabadrúgás is egy ilyen Dimarco faultból jött, hogy csak szabálytalankodni volt ereje.
Megmondom őszintén, benne volt egy ilyen szezonkezdet ebben, mert a tavalyi egy olyan érzelmi eufória volt mindenki számára, hogy szerintem azt fejben feldolgozni is nehéz, meg hónapról hónapra, egyik évről a másik átvinni is az.
Ez a pofon jókor jött, láthatja mindenki a csapatban, hogy az az Inter esélyes minden fronton, aki 100%-ig odateszi magát. Az 50-60% nem lesz elég senki ellen. De ennyi meccsel nem fog tudni csúcson pörögni mindig ugyanaz a 12-13, ezért fontos, hogy játsszon mindenki, és aki frissen beáll az is 100%ban odategye magát, még akkor is(!!!), ha egyébként egy olyan meccsre száll be, ami már eldőlt. Bár azt hozzáteszem - és ezt inkább Inzaghinak kellett volna tudnia -, hogy ezt a meccset az utolsó 30 percben is meg lehetett volna nyerni úgy, hogy az előtte lévő 60-ban egy taktikus játékkal védekezek és nem fárasztom le magam, mikor tudom, hogy egyébként nem vagyunk a topon. Én idén nem várok 4-5 gólos győzelmeket, sokkal inkább azt, hogy okosan beosztjuk az erőnket.
Nem kell a (most) földön fekvőbe belerúgni, most kell türelmesnek lenni és a csapat mellé állni!
Cupi

Baggio85 írta: 2024.09.23. 09:01
Lau-Thuram vissza sem tudott már zárni, Dimarco annyira készen volt, hogy lehetett látni, hogy ő próbált meg C.Augosto helyére visszazárni, amikor az frissebben még ment volt előre, de Dima-ban ez nem volt benne. Már Abraham helyzeténél is teljesen el voltunk csúszva azon az oldalon és a végén a szabadrúgás is egy ilyen Dimarco faultból jött, hogy csak szabálytalankodni volt ereje.
Dimarco alapból 70 percet bír kb. Szinte mindig akkor le is kapja Inzaghi. Az is látszott tegnap ő tényleg annyit bír mert az utolsó 15 percbe már látszott rajta alig bír futni. Pedig ő a City ellen csereként sem játszott.
Nagyon jól nyomja Dima de az tisztán látszik ő azon a WB poszton 70 percre van kalibrálva. ;)
Tudom, hogy mennyi futással jár az a poszt de azért láttunk már játékosokat aki nem 70 percet bírnak ott.
interfan

Cupi írta: 2024.09.23. 09:31 Tudom, hogy mennyi futással jár az a poszt de azért láttunk már játékosokat aki nem 70 percet bírnak ott.
Es mi ezen a poszton jatszatjuk alapemberkent a mindjart 35 eves Darmiant.
Akie minden tisztelet, es meg attol is tobb, de 35 eves lehozni a legtobb futast igenylo posztot alapemberkent, nonszensz ilyet gondolni es varni.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Akkor most Acerbi, Darmian meg Mkhitaryan a hibás, mert öregek…

A többiek valóban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak! :D
Baggio85

Cupi írta: 2024.09.23. 09:31
Baggio85 írta: 2024.09.23. 09:01
Dimarco alapból 70 percet bír kb. Szinte mindig akkor le is kapja Inzaghi. Az is látszott tegnap ő tényleg annyit bír mert az utolsó 15 percbe már látszott rajta alig bír futni. Pedig ő a City ellen csereként sem játszott.
Nagyon jól nyomja Dima de az tisztán látszik ő azon a WB poszton 70 percre van kalibrálva. ;)
Tudom, hogy mennyi futással jár az a poszt de azért láttunk már játékosokat aki nem 70 percet bírnak ott.
Szerintem nála más a helyzet. És ha már szóba került Darmian, akkor vele kapcsolatban is.
Én úgy gondolom, hogy Dimarco-nak meg van mondva, hogy ő 70-75 percig menjen, ami a csövön a kifér és az be van kalkulálva, hogy ő ezt egyébként nem bírja végig (talán érthető módon). Csak ilyenkor jön a helyére általában pl. C.Augusto, de most Bastoni is kész volt, ezért muszáj volt hátul cserélnie Inzaghinak. Ráadásul Dimarco nem is edzett a héten teljes intenzitással. Valószínűleg ő is bírna (meg szokott is) 90 percet, csak akkor be kell osztania.
Darmian ebből a szempontból azért más, mert látszik, hogy ha ő a jobbszélső éppen, akkor neki messze nem kell annyira 50-50-et játszania mint Dimarconak.
interfan

Interfan1000 írta: 2024.09.23. 09:57 Akkor most Acerbi, Darmian meg Mkhitaryan a hibás, mert öregek…

A többiek valóban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak! :D
1. A korukrol nem ok tehetnek.

2. Arrol sem, hogy 35+ osan alapemberek.

3. Arrol sem, hogy folyamatos jatszatva vannak, es nincs gyakorlatilag semmi pihenojuk.

4. Arrol sem, hogy a mogottuk levo jatekosokat nem epitjuk fel, nem kapnak kezdokent ertelmezheto lehetoseget, es nem tudnak jatekba lendulni.

Egyszoval Acerbi, Mkhitaryan, Darmian semmirol nem tehet, ok azt teszik amit mondanak nekik, es amit kernek toluk.

Egyebkent nem csak ok voltak gyengek, pont feljebb irtam, szerintem Pavard is remgyenge volt.
Ott lehetne Bisseck.
Szerintem erdemes lenne kicsit jobban hasznalni a keretet, es forgatni a jatekosokat a kezdoben.
Mert ha 1X vagy kezdo, es amugy 10-20 perceket kapsz, ugy nehez lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.09.23. 10:17-kor.
Cupi

Baggio85 írta: 2024.09.23. 10:02

Szerintem nála más a helyzet. És ha már szóba került Darmian, akkor vele kapcsolatban is.
Én úgy gondolom, hogy Dimarco-nak meg van mondva, hogy ő 70-75 percig menjen, ami a csövön a kifér és az be van kalkulálva, hogy ő ezt egyébként nem bírja végig. Csak ilyenkor jön a helyére általában pl. C.Augusto, de most Bastoni is kész volt, ezért muszáj volt hátul cserélnie Inzaghinak. Ráadásul Dimarco nem is edzett a héten teljes intenzitással.
Darmian ebből a szempontból azért más, mert látszik, hogy ha ő a jobbszélső éppen, akkor neki messze nem kell annyira 50-50-et játszania mint Dimarconak.
Igen ebben is van igazság. Darmian egyértelműen nem fut előre meg hátra ugyanannyit.Természetesen ő a kora miatt nem is bírna még 70 percet sem Dima tempójában.
Sok meccs miatt szerintem ebben a szezonban hatalmas jelentősége lesz a rotálásnak és az erő beosztásának. Nem csak fizikailag hanem mentálisan is.
Nekem van egy kis félelmem az irányba, hogy ugye a BL-ben a hatalmas pénz miatt jó lenne menetelni a bajnokságba meg Marotta többször is elmondta a címvédés a cél ezért nehogy az legyen a végén a két szék közül a padló lesz belőle. Mivel mindkét fronton jók akarunk lenni és lehet ebből az lesz egyikben sem végzünk a kitűzött poziba. Nehéz lesz ezt lemenedzselni erőnlét szempontjából. Inzaghinak fel van adva a lecke. ;)
Ilyen téren a Napoli lesz a a bajnokság nagy favoritja. Nekik se BL, se EL, heti 1 meccs és ebben Conte nagyon jó.
interfan

Erdemes megnezni, hogy a City meccs utan milyen nyilatkozatok szulettek.
(Egy csomo szerepelt is itt)

Es hat erdemes megnezni, hogy most a Milan elleni kudarc utan milyen nyilatkozatok vannak.
Elore szolok, City utani meccs utan az Inter a vilag egyik legjobb csapata volt, aki fo-fo eselyes a BL gyozelemre.
Most meg...
Na de beszeljenek helyettem a kovetkezok:

Bergomi:
Az Inter nem a Serie A legerosebb csapata, az elmult evekben azok voltak, de most mar nem.
Az Inter jatekosaink atlageletkora a legmagsabbb, az Inter emiatt is szenved ott ahol fizikum es eronlet kell.
A vedelem is oreg lassu, amint gyorsan kell jatszani egybol bajba kerulnek.
Nincs megfelelo hozzaallas es motivacio sem.

Condo:
Fonseca bator volt, es 4 csatarral kezdett, az Inter ellenben sosem kockaztat es mindig ugyanugy kezd.
A Milan motivalt volt, nyerni akart, bennuk volt a tuz, az Interbol hianyzott a motivacio es a tuz is.
Tovabbra is az Inter a favorit, de a tobbiek egyre kozelebb kerulnek.
Zaccheroni:
En is, es egesz Olaszorszag tevedett a Derby joslatai kapcsan.
Hatalmas meglepetes szuletett, a Milan eddig keptelen volt felvenni a versenyt az Interrel, de most egy mast Milant, es egy mas Intert lattuk.
Az Internel nagyon keves motivaciot lattunk.
A Milan es Fonseca bator volt, a 4-2-4 uj taktival megoltek az Inter szeljatekat, es semmi eselyuk sem volt.
Az Inter jateka mindig ugyanaz, ha ezt blokkolni tudod, azaz a szeleket, akkor megolod az Intert.
Capello:
Le a kalappal Fonseca es a taktikai ujitassal, ez a 4-2-4 hatalmas huzas volt.
Az Internel hianyoztak a minosegi jatekosok, megdobbento ezt kimondani, de az Olasz bajnok Internel minden a KP minosegetol fugg.
Inzaghi cserelt, lehozta a kezdo KP es jottek a cserek akik engem egyaltalan nem gyoztek meg es gyengek voltak.
Milan fizikailag es eronletileg is az Inter fole nott, az Inter meg gyengebb lett a cserek utan.
Martineznel ez erheto, mivel nem volt felkeszulese.
Ez a varatlan vereseg viszont nem hiszem, hogy nagy negativ sorozatot inditana el az Internel.
Di Canio:
Az Inter megsem nagy csapat minden tekintetben.
A Milan ugy ment at az Interen mint a kes a vajon.
Az Internek nem volt meg a motivacio, hianyzott az akarat, eleg volt ranezni Mkhitsrysnra es Moratara, teljesen mas volt a ket jatekos szemeben.
Ambrosini:
A Milan a legnagyobb ellenszere az Internek.
A Milannak van a legtobb es legnagyobb eselye elvenni a Scudettot az Intertol.
Sabatini:
Nem kell a vilag legjobb edzojenek azaz a Guardiolanak lenned, hogy kimond Inzaghi rosszul meccselt, rosszul cserelt.
Zielinskit is kezdetni kellett volna, Taremi meg cserekent sem jott be.
Trevisani:
Az Inter nehany alapembere mint Acerbi 88-ban, Mkhitaryan pedig 89-ben szulettek.
Ezek a jatekosok mar nem tudnak 3 naponta jatszani.
Panucci:
Focistakent mondom, a legolcsobb kifogas a faradsag, ami rank Olaszokra jellemzo csak.
Hulyesegeket beszelunk, hogy faradtak az Inter jatekosai, mashol sehol nem fogja senki a faradsagra.
Labdatartas sem ment az Internek, miutan sok Derbyt nyertek, lazabban, kevesbe elesen, kevesbe motivaltan leptek palyara, ez volt az oka nem a faradsag, egy Derbyn soha senki nem lesz faradt aki kezdo jatekos.
Baggio85

Ingyen nem adnak semmit, főleg a címvédőnek! Ezt kell felismerni és fel is fogják a csapatnál! Újra fel kell lobbantani azt a tüzet, ami tavaly égett! Ahhoz meg lehet, hogy pont az ilyen meccsek kellenek, ami után mindenki temeti a csapatot.
PellerG

Cupi írta: 2024.09.23. 10:09
Baggio85 írta: 2024.09.23. 10:02

Én úgy gondolom, hogy Dimarco-nak meg van mondva, hogy ő 70-75 percig menjen, ami a csövön a kifér és az be van kalkulálva, hogy ő ezt egyébként nem bírja végig. Csak ilyenkor jön a helyére általában pl. C.Augusto, de most Bastoni is kész volt, ezért muszáj volt hátul cserélnie Inzaghinak. Ráadásul Dimarco nem is edzett a héten teljes intenzitással.
Igen ebben is van igazság. Darmian egyértelműen nem fut előre meg hátra ugyanannyit.Természetesen ő a kora miatt nem is bírna még 70 percet sem Dima tempójában.
Sok meccs miatt szerintem ebben a szezonban hatalmas jelentősége lesz a rotálásnak és az erő beosztásának. Nem csak fizikailag hanem mentálisan is.
Nekem van egy kis félelmem az irányba, hogy ugye a BL-ben a hatalmas pénz miatt jó lenne menetelni a bajnokságba meg Marotta többször is elmondta a címvédés a cél ezért nehogy az legyen a végén a két szék közül a padló lesz belőle. Mivel mindkét fronton jók akarunk lenni és lehet ebből az lesz egyikben sem végzünk a kitűzött poziba. Nehéz lesz ezt lemenedzselni erőnlét szempontjából. Inzaghinak fel van adva a lecke. ;)
Ilyen téren a Napoli lesz a a bajnokság nagy favoritja. Nekik se BL, se EL, heti 1 meccs és ebben Conte nagyon jó.
Ha Darmianhoz kikerül a labda szélre, már tudom az nem fog veszélyesen bejutni középre.
Ismerjük, szeretjük, remek kis kiegészítő WB, de nem több.
Dumfriest már milliószor kiveséztük itt, én egy közepes de pontenciállal bíró fiatalabb játékosért azonnal beáldoznám (Rensch-t írták az Ajaxból hogy figyeljük, szerintem sokat elmond, nem is gondolkoznék ezügyben...).
És ez a jobbszélünk... Minden, csak nem acélos.
Azt nem tudom, miért ragaszkodnánk Dumfrieshez?!
Ha meg ennyire akarjuk hogy maradjon, játszassuk már normálisan.
A válogatottban végig tolja a meccseket, gólokat, gólpasszokat hoz, akkor ne már, hogy itt Darmian előtte van, vagy 60 perc után jön a helyére az olasz...
Nonszensz ez nekem.

https://www.transfermarkt.de/devyne-ren ... ler/557407
https://www.footitalia.com/inter-target ... ne-rensch/
Cupi

interfan írta: 2024.09.23. 11:41 Erdemes megnezni, hogy a City meccs utan milyen nyilatkozatok szulettek.
(Egy csomo szerepelt is itt)

Es hat erdemes megnezni, hogy most a Milan elleni kudarc utan milyen nyilatkozatok vannak.
Elore szolok, City utani meccs utan az Inter a vilag egyik legjobb csapata volt, aki fo-fo eselyes a BL gyozelemre.
Most meg...
Na de beszeljenek helyettem a kovetkezok:
Tipik olaszok. :D City meccs után mi vagyunk a BL favoritjai meg a bajnokságba sincs ellenfelünk, stb. Most meg kb. már el is temették a csapatot és a milan elveheti a scudettot meg hasonló okosságok. :D :D
Nagyon hosszú és nehéz szezon lesz de nem ez a tegnapi dönti el megnyerhetjuk e újra a bajnokságot vagy sem. ;)
Nyomni kell tovább és lehetőleg tanulni a hibákból. Karácsony környékén már okosabbak leszünk mikre is lehet esélyünk.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Tegnapi meccsel kapcsolatban is érdemes megfigyelni, hogy mi történt Frattesi beállása után a játékunkkal. A labda nélküli mozgása teljesen kiheréli a játékunkat. Mikor láttuk őt visszalépni a védelmi vonalba labdát kérni, vagy pusztán megcsinálni az ellentétes irányú posztcserés mozgásokat? Egyszer sem. Ha nálunk a labda, ő folyamatosan a milan védelmi vonalába áll fel, arccal előre. Többek között ezért is tűnt meglehetősen gyengének Darmian a jobb oldalon, mert Barella elkerült onnan, és Frattesi nulla visszamozgásaival semmiféle passzopciót nem nyújtott Matteonak. Többek között ezért sem kezd többet, nem tűri a nyomást, nem tud kapunak háttal játszani, labdát felvenni, elosztani, visszalépni. Csatárként tud érkezni a kapu elé, és ennyi. Érdemes megnézni azt is, hogy a beállása után, gyakorlatilag egy kipattanót sem tudtunk felvenni a Milan 16osa előtt, mert ő is tömörült a védelmi vonalban teljesen feleslegesen.
Nem szeretném a tegnapi zakót ráhúzni, csak mellékesen megjegyzem az este margójára ezt is. Nyilván sokkal több kell a jövőben mindenkitől.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Szerintem ezt most Inzaghi lelkén szárad.
A két csatáros felállás ellen megint nem tudott mit kezdeni ez már nem az első ilyen.
Cserék sem ültek.
Van ilyen, remélem jól reagál a csapat erre a pofonra, csak úgy mint tavaly a Sass ellen.

Fonseca ilyen minden mindegy alapon felküldte a csapatát , szerintem csak beletrafált.
Cupi

Egyébként még a tegnapi meccsben az is szomorú, hogy igazából a saját fegyverünkkel vertek el minket. Rengeteg területet hagytunk nekik és olyan simán lekontráztak, hogy azt fájt nézni. Többször volt olyan támadtunk majd Martinez vagy Thuram elől labdát vesztett és már fent is voltak a kapunknál....azt meg Sommernek köszönhetjük ezekből pont nem kaptunk gólt. :?
Már középpályás védekezésünk sem volt és senkinek nem volt ereje visszazárni. :(
Fáj leírni de ha nincs Sommer vagy kicsit pengébbek elől akkor ilyen kontra helyzetből vagy 3-4 gólt szerezhettek volna.Nem is emlékszem mikor láttam ilyet, hogy ennyiszer ilyen simán lekontrázzon minket egy csapat.
Tombi1986

Udine elleni meccset megint nem adja a TV?
Arena 4-nek vann applikációja okos TV-re?
interfan

Ranocchia:
Az Inter ellenfele csak az Inter lehet, de ez az Inter mentalisan kimerult.
Tavaly nagyon masszivan vedekeztek, de iden hianyzik a koncetracio es az elszantsag.
Az Internel a veszely az, hogy kevesbe lesznek motivaltak, elszantak, mivel azt erezhetik a tavalyi ev utan, hogy mindenkinel jobbak.
Marchegiani:
Tavaly mar az elso meccseken latszott, hogy az Internek van ereje, van elszantsaga, es ehesek a sikerre.
Most ezek kozul egyiket sem latom.
Az Inter csapatkent, es egyenkent is gyenge volt a Milan ellen.
Ravezzani:
Az Internel nehany 30 feletti jatekos kezdi elvesziteni a lenduletet, es a padon levok minosege nem ugyanaz.
Biasin:
Inzaghi csapata nem jatszott csapatkent.
Az Intert valoszinu megtevesztette az, es elbiztak magukat, hogy gyakorlatilag meccs nelkul mindenki megnyerette veluk a Derbyt.
Fontos lenne az Internek a prioritasok felallitani.
Tavaly egyertelmu volt, Scudetto mindenkeppen.
Az nem fog menni, hogy az Inter a bajnoksagban is, es a BL-ben is a legtobbet kihozza, akkor ket szek koze a padlora fognak esni.
Calhanoglu szerintem nagyon gyenge, az egyik kedvencem, de nem teljesit a nevehez meltoan.
Paventi:
Az Internek ez egy surgos ebresztonek kell lennie.
A tavalyi szezont nehez lesz megismetelni, de talalni kellene motivaciot, es megfelelo modszereket, hogy a jatekosok motivaltak legyenek.
Ha az Internek nem megy, akkor nem tudnak megujulni meccs kozben.
A kovetkezo bajnokikon kiderul, hogy az Internek valoban tele van e a hasa, es motivacios gondok vannak, vagy csak egy atmeneti nehez pillanatban vannak.
Egyenileg is sokat kellene javulni, es csapatkent is.
Tavaly pl a Milan ellen Martinez, Thuram, Mkhitaryan voltak a legjobbak, tegnap ok a leggyengebbek voltak.
Zazzaroni:
Szerintem az Inter nem jatszott olyan rosszul, de a vedekezes roppant gyenge, ha 5 golt kapnak a Milantol se szolhattak volna semmit.
Adani:
Latva a Monza es a Milan meccset is, az Inter egyaltalan nem olyan mint tavaly volt.
Mindenki azt mondja, az Inter a legerosebb, csak ok veszithetik el a bajnoki cimet, de erdemes lenne belatni, hogy sok mindent nem csinal iden az Inter, a Milan siman verte oket.
Mindenki az Interrol beszel mint toronymagas eselyes, de ideje lenne bebizonyitani a palyan is az Internek ezt, es kierdemelni ezt a megnevezest.
Calamai:
Az Internek ujra meg kell talalni a siker ehseget, most mar Inzaghin mulik tudja e a csapatot megfeleloen motivalni.
Damascelli:
Az Inter most megfizetett Inzaghi elbizakodottsagaert es a hibaiert.
Criscitiello:
A Monza elleni szornyu teljesitmeny utan, most a Milan ellen egy meg rosszabb meccs jott.
Nem lehet elszallni egy City elleni dontetlen miatt, ahol meg igazan nagy tet sem volt.
Inzaghi probatetele most kezdodik.
Volt mar minden a zsenitol a teljesen hozza nem erto rossz edzoig.
Nulla kovetkezetesseg, csak az eredmeny alapjan az itelet.
vaskalap

Azért érdekes egy állatfaj a milan szurkoló.Némi rokonságot mutatva a mu szurkolóval.Pár napja kussban ülve várta a hétvégi derbyt,most meg fikázza,pocskondiázza az ellenfelet,meg scudettoról beszél.Persze hétvégén kapnak majd egy pofont,és megint visszaesik a néma állapotba.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

vaskalap írta: 2024.09.23. 18:25 Azért érdekes egy állatfaj a milan szurkoló.Némi rokonságot mutatva a mu szurkolóval.Pár napja kussban ülve várta a hétvégi derbyt,most meg fikázza,pocskondiázza az ellenfelet,meg scudettoról beszél.Persze hétvégén kapnak majd egy pofont,és megint visszaesik a néma állapotba.
Ez a pár nap lehet az övék.
El kell engedni.
Bajnokság végén könnyen lehet hogy megint 20 pontot verünk rájuk
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Nincs nagy gond a Napoli-Juve-Inter-Milan tengely között 2 pont a difi. Az egész Inter squad a tavalyi évi bajnokság után ment az EB-re, Copa-ra. Lautaronak kb pihenni se volt ideje. Aztán a kövi válogatott szünet is ott volt ugye... Majd a BL ahol a Man C-vel kezdtünk... Én őszintén ezeket látva és azt, hogy Correák meg Salcedok tolták le a felkészülési meccseket kb ilyen indítást vártam a bajnokságban. Persze fájó a Milan elleni vereség de azért nem kell temetni a csapatot. Hadd éljék ki most magukat a Milan drukkerek akik telefröccsögik az egész Internetet de azért ott jóval kevesebb játékos volt ennyire leterhelve náluk mint a mieink. Ettől függetlenül Inzaghinak is össze kell kapnia magát, ill. szerintem nem véletlen, hogy egy teljes kp sort cserélt a Milan ellen. Nyilván Barella és Calha a Man C. után nem volt 100%-os erőnlétben Mikhi már nem biztos, hogy bírja végig a cserék meg nincsenek meccsben.
interfan

Tancredi Palmeri:
Mindenkiben felmerul a kerdes, hogy lehetseges, hogy az Inter Olaszorszban siman veri az Atalantat, majd egyenrangu ellenfel a City ellen, majd ezek utan/kozben gyengen jatszik egy Monza ellen, es a Derby motivalatlanul es gyengen jatszik.

A valasz egyszeru, mert ez a foci.
Senkinek sincs ket olyan egymast koveto eve, mint tavaly a bajnoksagban az Internek.
Egyszeru elettan, hogy nem lesz ugyanaz az ehseget, nem lesz ugyanaz a motivaciod, a rivalisok pedig sokat erosodtek, es nagyobb is a motivacio.
Az Inter bizonyos jatekos esetben is megallitotta az idot, de egyszeruen elkerulhetetlen, hogy ez nem tart orokke, valamint a teljesitmenyuk is romlani fog.

Inzaghi joggal emelte ki a rossz megkozelitest es hozzaallast a Derbyn.
Ugyanez volt a hiba a Monza ellen is.
Az Inter egyszeruen felvallrol vette oket.
Egy Derbyt nem vehetsz felvallrol, de az Interben nem volt ero, duh, akarat, elszantsag, egyszeruen hianyzott a motivacio, ezek pedig a Derbyn a legfontosabbak, nem veletlenul nyert a Milan akik mindent beleadtak.

Ez egyszeru pszichologia, a vilag igy mukodik.
Ez nem jelenti azt, hogy feladjak, es megadjuk magukat, egyszeruen kevesebb a motivacio, az akarat, az elszantsag.
Az Internek el kell kezdenie valtozni, es megkerdezni maguktol, fenntartjak e azt a szep jatekot amit az elmult evekben csinaltak, es mindenhol megprobalnak e nyerni.
Ehhez megfelelo keret es eronleti allapot kellene.
Az Inter egyszeruen nem tud mindenhol nyerni.
Az Internek meg kell tanulni optimalizalni az eronletet, a keretet, es nem kifaradni maximalisan minden gyozelemert.
Derbyn lehetett az, hogy az Inter visszaall, es atadja a teret a Milannak.
Viszont ez nagyon komoly aldozatot igenyel, es rengeteg labdanelkuli futast.
Az Inter ehhez kepest passziv volt, es bizott abban jobb csapat es majd ez eleg lesz a gyozelemhez.
Az Inter megkell talalni az utat a Scudetto utani evben.
A minoseg csokkenhet, de az aldozat szelleme es az akarat soha.
interfan

Sok statisztikai adattal talalkozni az Olasz mediaban, ebbol egy kis valogatas:

Tavaly ilyenkor 15 pontunk volt 5 fordulo utan.
Most 8 pontunk van, azaz -7 ponttal allunk a Scudetto gyoztes evhez.

A bajnoki cimvedo Napoli kezdett tavaly ugyanigy, akiknek szinten 15/8 pontjuk volt tavaly ilyenkor, akik vegul a 10.helyen vegeztek.
A Milan bajnoki cimvedokent 15/11 ponttal kezdett, ok 5.helyen vegeztek, es csak a Juventus buntetese miatt kerultek be a BL-be.

Tavaly ilyenkor 14 rugott, es mindossze 1 kapott gollal alltunk.
Most 10 rugott, es 5 kapott golunk van.

Egyebkent ez az Inzaghi era legrosszabb kezdese 5 fordulo utan:
2021/22: 13 pont
2022/23: 9 pont
2023/24: 15 pont
2024/25: 8 pont

Utoljara meg 2018/19-ben azaz 6 eve meg Spallettivel kezdtunk ilyen rosszul, akkor 5 fordulo utan 7 pontunk volt.

Az elmult 20 ev 3. legrosszabb bajnoki kezdese ez.
Mindossze 2x kezdtunk rosszabbul a bajnoksagban elmult 20 evben:
2018/19: 7 pont (Spalletti)
2011/12: 7 pont (Gasperini + Ranieri)
Cupi

interfan írta: 2024.09.24. 07:34

Utoljara meg 2018/19-ben azaz 6 eve meg Spallettivel kezdtunk ilyen rosszul, akkor 5 fordulo utan 7 pontunk volt.

Azt jegyezzük meg ennek ellenére most nem vagyunk olyan rossz helyzetben mert a riválisaink is gyengélkednek. Tabella első Torinonak meg 11 pontja van tehát igazából egy győzelemre van. ;)
Ettől függetenül el kellene kezdeni nyerni zsinórban több meccset.
interfan

Cupi írta: 2024.09.24. 09:16
interfan írta: 2024.09.24. 07:34

Azt jegyezzük meg ennek ellenére most nem vagyunk olyan rossz helyzetben mert a riválisaink is gyengélkednek. Tabella első Torinonak meg 11 pontja van tehát igazából egy győzelemre van. ;)
Ettől függetenül el kellene kezdeni nyerni zsinórban több meccset.
Pont ezt irtam en is tegnap, 1-2 pontra van az osszes rivalis, ez 1db fordulo, es maris az 1.helyen is lehetunk.
Gyengen kezdtunk ez teny, de a tobbiek sem jobbak, es nekunk ok az ellenfelek.
Ha lenne egy eros rivalis aki 13-15 ponttal hasitana, akkor baj lenne, de igy hogy mindenki 1-2 ponton belul van, szerintem szo sincs "veszharangrol", amirol mar irnak sok helyen.
(4 napja meg a BL gyozelem egyik legnagyobb eselyeskent irt rolunk a teljes Olasz sajto, mindezt 1db meccs miatt, most meg valsag es bla-bla, mindezt 1db meccs miatt, oriasi az egesz. :D )

Nyilvan ha nem verjuk most az Udineset, utana meg a Torinot, a rivalisok meg nyernek, akkor gond van.
De ilyenre meg csak ne is gondoljunk.

Nalam most biztosan padozna az Udinese ellen a Pavard, Acerbi, Mkhitaryan sor.
Helyettuk biztosan kezdetnem Bissecket, sot DeVrijt is, KP-n meg boven kaphatna lehetoseget akar Zielinski vagy Frattesi, Barella min 1 honapos kiesese miatt mindketto.

Nalam ez lenne:

Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Frattesi-Calhangolu-Zielinski-Dimarco
Martinez-Thuram
interfan

Capello:
Az Internek ujra megfelelo alazattal kell jatszania.
Nehez meccs lesz Udineben, az Udinese is egy sulyos veresegbol jon, es az Inter is.
Az Internek motivaltnak kellene lenni a bajnoksagban is, ugyanugy mint voltak a City ellen.
Nyilvan a motivacio visszaeshet egy Scudetto utan, de alazattal kellene alni a bajnoksaghoz es a meccsekhez.

A Real Madrid vilagsztarja utan aki a birot szardarabozta le, most Theo Hernandez baratunk hasznalta ugyanezt a szot az Inter szurkolokra:
"Piece of Shit".
https://www.fcinter1908.it/ultimora/der ... -i-tifosi/

Vannak meg "szereny, alazatos, visszafogott es leginkabb szimpatikus" jatekosok a vilagon. :D :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

A holnapi Udinese és a Zvezda elleni meccsünket sem közvetítik…
interfan

Festa írta: 2024.09.27. 12:13 A holnapi Udinese és a Zvezda elleni meccsünket sem közvetítik…
RTL mar nem fog adni innentol a TV-be egyetlen 1db BL meccset sem.
Csakis kizarolagos a fizetos streaming RTL lehet majd nezni a BL meccseket amit kozvetitenek.

https://mandiner.hu/belfold/2024/09/ebb ... rkozeseket

Hat igen...
vaskalap

Festa írta: 2024.09.27. 12:13 A holnapi Udinese és a Zvezda elleni meccsünket sem közvetítik…
Nem is értem,3 olasz meccs van holnap,abból csak a mienket nem adják,pedig időpont fedés sincs.Nem szeretnek minket a csatornáknál.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

vaskalap írta: 2024.09.27. 18:11
Nem is értem,3 olasz meccs van holnap,abból csak a mienket nem adják,pedig időpont fedés sincs.Nem szeretnek minket a csatornáknál.
Nem szabad kiengedni a szellemet a palackból. Azaz bojkottálni kell őket! Aztán majd visszatérnek a meccsek a Tv-be...
interfan

A serult Barella helyen Frattesi kezdhet, valamint a gyenge formban jatszo Pavard helyett bekerulhet a kezdobe Bisseck.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Darmian-Frattesi-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Martinez-Thuram

En biztosan kezdetnem Zielinskit es DeVrijt is, sot Dumfriest is, dehat Inzaghi az edzo szerencsere.
Ahogy Inzaghi, jatekosaink, vezetoink, es mindenki elmondta, kotelezo verni az Udineset.
Nincs mese, nyerni kell barhogyan is, gyozelemre fel.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Mkhitaryan :shock: :shock:

Hihetetlen ,hogy kezd , főleg ahogy játszott Zielinski a Man.City ellen és ahogy Miki a Milán ellen ég és föld.
Sajnos Inzaghi kezd megint meghülyülni. Csak kényszer rotáció van , azt gondolom , erre rá fog menni az idényünk.
Bilán feltámadt poraiból és megint mi hoztuk fel Őket.
Ez így rettentő nehéz lesz.
Tombi1986

segogabor írta: 2024.09.28. 08:36 Mkhitaryan :shock: :shock:

Hihetetlen ,hogy kezd , főleg ahogy játszott Zielinski a Man.City ellen és ahogy Miki a Milán ellen ég és föld.
Sajnos Inzaghi kezd megint meghülyülni. Csak kényszer rotáció van , azt gondolom , erre rá fog menni az idényünk.
Bilán feltámadt poraiból és megint mi hoztuk fel Őket.
Ez így rettentő nehéz lesz.
Szerintem fosik Inzaghi, és a cserékben nem bízik.
Lecce simán kieső, szóval nem véletlenül nyert a Milan.
Tombi1986

cuchu11 írta: 2024.09.27. 20:56
vaskalap írta: 2024.09.27. 18:11
Nem szabad kiengedni a szellemet a palackból. Azaz bojkottálni kell őket! Aztán majd visszatérnek a meccsek a Tv-be...
Sajnálom, hogy nem maradt a Sport TV-nel, mert ez így nagyon gyenge.
Legalább volt felvezető műsor, utólag is, nem beszélve a podcastról.
Válasz küldése