Hihetetlen ,hogy kezd , főleg ahogy játszott Zielinski a Man.City ellen és ahogy Miki a Milán ellen ég és föld.
Sajnos Inzaghi kezd megint meghülyülni. Csak kényszer rotáció van , azt gondolom , erre rá fog menni az idényünk.
Bilán feltámadt poraiból és megint mi hoztuk fel Őket.
Ez így rettentő nehéz lesz.
Szerintem fosik Inzaghi, és a cserékben nem bízik.
Lecce simán kieső, szóval nem véletlenül nyert a Milan.
Lehet azert mas lesz a kezdo, ez majd delutan kiderul.
Viszont nalam a Acerbi, Darmian, Mkhitaryan sor biztosan a padon lenne most, mondom ezt akkor is ha mindharman mesterharmast lonek ma kezdokent.
A keret es a jatekosok azert vannak hogy hasznald es jatszasd oket, ha nem fogod akkor a vege sosem lesz jo.
Festa írta: ↑2024.09.27. 12:13
A holnapi Udinese és a Zvezda elleni meccsünket sem közvetítik…
Nem is értem,3 olasz meccs van holnap,abból csak a mienket nem adják,pedig időpont fedés sincs.Nem szeretnek minket a csatornáknál.
Nem szabad kiengedni a szellemet a palackból. Azaz bojkottálni kell őket! Aztán majd visszatérnek a meccsek a Tv-be...
Én előfizettem mindkettőre még az elején, és most igazolva látom a döntésemet. Mivel sokszor nem tudom élőben nézni a meccseket így marhára élvezem, hogy akkor nézhetem vissza, amikor akarom. Nyugaton azt tapasztaltam, hogy ezek a streaminges dolgok nagyon futnak, sajnos vagy sem, de ez a jövő/jelen. Le kell mondani a tv előfizetéseket, annak az árából kb. kettő online előfizetés jön ki. Nekem Telekom csomagom van és valami 6-7000 a tv. CNN-t és sportot nézek max, de így csak az F1 maradt, amit még a tv-n nézek. Szóval az esetemben inkább a tv lemondást választom, a propaganda csatornákon kívül amúgy is idióta vetélkedők vannak javarészt.
interfan írta: ↑2024.09.28. 08:12
Ahogy Inzaghi, jatekosaink, vezetoink, es mindenki elmondta, kotelezo verni az Udineset.
Nincs mese, nyerni kell barhogyan is, gyozelemre fel.
ezekbol szokott jonni egy dontetlen vagy vereseg, aztan inzaghi marotta csucs es hirek a lehetseges uj edzorol
Ahogy Inzaghi, jatekosaink, vezetoink, es mindenki elmondta, kotelezo verni az Udineset.
ezekbol szokott jonni egy dontetlen vagy vereseg, aztan inzaghi marotta csucs es hirek a lehetseges uj edzorol
Chivu? Stankovic? Cambiasso?
Irany a 10.hely.
Viccet felreteve, es komolyra forditva a szot, szerintem ilyenkor fogjuk megmutatni, hogy nagy csapat vagyunk, es jon majd a vezetok altal kert "azonnali reakcio es kotelzo gyozelem".
Verjuk a Torinot is, es majd szepen megint mi leszunk az 1.helyen.
Irany a 10.hely.
Viccet felreteve, es komolyra forditva a szot, szerintem ilyenkor fogjuk megmutatni, hogy nagy csapat vagyunk, es jon majd a vezetok altal kert "azonnali reakcio es kotelzo gyozelem".
Az idei Torinót nem írnám le.
Vanoli viszi a Conte-stílust.
Irany a 10.hely.
Az idei Torinót nem írnám le.
Vanoli viszi a Conte-stílust.
Udinese is jo iden, ettol fuggetlenul ha bajnokok akarunk lenni, akkor ahogy vezetoink, jatekosaink, mindenki elmondta, kotelezo nyerni a kovetkezo merkozeseken, az Udinese, es a Torino ellen is.
Tul sok pontot elszortunk, 5 fordulo = 7 pont veszteseg az nem jo sajnos.
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy a leggyengébb pontja a csapatnak/védelemnek a beadások levédekezése. Sorra ezekből kapjuk a gólokat. Az más kérdés, hogy tavaly kb egész idényben nem lőttek annyit kapura Sommernek, mint eddig idén.
Mondjuk, ha a helyzeteket belőjjök, akkor 4-0 ide és nem kellene izgulni, dehát sajnos jelenleg nem abban az időszakban vagyunk, amikor ezek bemennek.
Én azt is kijelentem, hogy nem az idősebb játékosok (Darmian, Acerbi, Mkhitaryan) tehetnek a jelenlegi gyengébb eredményekről! De hát valakikre mindig rá kell fogni, mert van itt néhány túlfizetett “szent tehén”, akiket nem lehet sose kritizálni!
Lautaro felébredt végre!!!Jòt tett a sok különedzés.
Remélem ezek után már meglesz a meccs,de azért valahol zavarò,hogy minden kiscsapat ellen kapunk egy gòlt.
Bisseck tehetséges ,de kezdőként azért nem nyùjt konzitens teljesítményt,
Festa írta: ↑2024.09.28. 16:25
Lautaro felébredt végre!!!Jòt tett a sok különedzés.
Remélem ezek után már meglesz a meccs,de azért valahol zavarò,hogy minden kiscsapat ellen kapunk egy gòlt.
Bisseck tehetséges ,de kezdőként azért nem nyùjt konzitens teljesítményt,
Illetve nem is mindig egyet....Genoa ellen és ma is kettőt.
Lényeg a győzelem és az talán Martinez visszatért.
Szerintem az egyértelmű, hogy frissek sem vagyunk, de ha le akarnám egyszerűsíteni a helyzetet, akkor azt mondanám, hogy amekkora extra motiváció volt a 20. bajnoki cím és vele a 2 csillag, annyira nem motiváció a 21.
Nem azt mondom, hogy nem akarnak nyerni a játékosok, csak azt, hogy míg tavaly mindenki teljes mértékben odafigyelt és koncentrált minden pillanatban, addig most sokan saját magukat szórakoztatják még. Nehéz idény lesz...
FORZA INTER!!!
Örülök a győzelemnek, az eredménynek kevésbé.
Nem vagyunk elég harapósak elől, hátul meg sok esetben htározatlanok. Sokkal motiváltabb kell játszani, problémák lehetnek ebből.
Jott is a gyozelem, igy kell reagalni, szep volt.
Nekem Frattesi is nagyon tetszett, jo volt kezdetni, jo lenne ha fixen kezdo lenne.
Martinez gol is megjott, raadasul nem is egy, nagyon ideje volt mar, de legalabb megerkezett. Innentol remeljuk nala is atszakad a gat.
Mondjuk az aggaszto, hogy 2db csatarunk aki golt rugott iden.
Vedekezesunk viszont gyenge, nem tudom mi tortenhetett tavaly ota, de valahogy nagyon nem az igazi a vedelem.
Jo lenne ha Inzaghi a vedekezest ujra felepiteni, mert ha ennyi golt kapunk, akkor lesznek meg nehezsegek.
Bisseck sajnos ma gyenge volt, dehat az elmult idoben Pavard is.
De az egesz vedelem instabil, DeVrij is kezdhetett volna, Acerbi sincs iden a helyzet magaslatan, dehat ez van, majd ilyen 0 meccseken mint a Zvezda jatszik DeVrij, sajnalom DeVrijt, tobb lehetoseget erdemelne, fuggetlenul attol hogy o sem volt ma az igazi, sot.
Mkhitaryan nalam ma is kilogott lefele, itt sem ertem, hogy miert nem jatszhat Zielinski.
Es most nem ilyen Zvezda ellen, hanem a bajnoksagban komolyabb meccseken.
Zvezda ellen jon a teljes rotalas es pihentetes, az a meccs nem is lehet kerdes.
Torinot meg szepen be kell huzni, csak tegyuk rendbe a vedelmet, es akkor 1.helyen, vagy nagyon annak kornyeken megyunk el a szunetre, es megnyugszik mindenki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.09.28. 17:34-kor.
Ez egy relatív sima győzelem lehetett volna,hiszen már az első percben vezettünk és a meccs nagy részében volt 2 gòlos előnyünk és mégis izgulòs lett a vége.Genoa,Monza,Udinese minden meccsen kapott gòl a 80.percben nem azért az előző szezonban ez nem volt jellemző.
A legjobb hír,hogy Lautaro végre betalált és talán visszatér a korábbi önmagához.
Jönnek zsinòrban a meccsek,de ennyire nem szabad kiengedni ahogy ezt tettük Luca gòljánál.
Baggio85 írta: ↑2024.09.28. 17:00
Szerintem az egyértelmű, hogy frissek sem vagyunk, de ha le akarnám egyszerűsíteni a helyzetet, akkor azt mondanám, hogy amekkora extra motiváció volt a 20. bajnoki cím és vele a 2 csillag, annyira nem motiváció a 21.
Nem azt mondom, hogy nem akarnak nyerni a játékosok, csak azt, hogy míg tavaly mindenki teljes mértékben odafigyelt és koncentrált minden pillanatban, addig most sokan saját magukat szórakoztatják még. Nehéz idény lesz...
FORZA INTER!!!
Én is így látom,a 2.csillag mindenkit motivált,most is akarnak,csak valahogy nem teljes erőbedobással,amolyan,"tavaly összejött,majd most is"hozzáállással akarunk nyerni.Egyébként én tartottam a meccstől,ahhoz képest jól lehoztuk,és mint mindig a lényeg a 3 pont.Nekem nagyon hiányzik Barella,alig várom a visszatérését.
de Vrij simán több játékpercet érdemelne. Interben full csereként is kiszorította az EB-n a kezdőből de Ligt-et, Akét, Timbert, Hatot. Persze nyilván úgy nem könnyű, hogy a posztján játszik Inzaghi legkedvencebb embere Acerbi személyében. Persze itt nem arról van szó, hogy Acerbit szapulnám hanem inkább arról, hogy simán be lehetne Őt dobni Acerbi helyett/és pihentetésére egy-két ilyen meccsen főleg úgy, hogy kb 3-4 naponta játszunk.
k.tomi880421 írta: ↑2024.09.28. 19:14
de Vrij simán több játékpercet érdemelne. Interben full csereként is kiszorította az EB-n a kezdőből de Ligt-et, Akét, Timbert, Hatot. Persze nyilván úgy nem könnyű, hogy a posztján játszik Inzaghi legkedvencebb embere Acerbi személyében. Persze itt nem arról van szó, hogy Acerbit szapulnám hanem inkább arról, hogy simán be lehetne Őt dobni Acerbi helyett/és pihentetésére egy-két ilyen meccsen főleg úgy, hogy kb 3-4 naponta játszunk.
Ez szerintem is igy van, dehat latjuk a "kedvencek" kb barmi is van kezdok, sot vegig is jatszanak.
Fuggetlenul attol birjak e fizikalisan, es milyen teljesitmenyt is nyujtanak.
Majd kezd DeVrij, es a totalis teljes B csapat a Zvezda ellen, utana meg majd jon a Torino, es megy szepen a padra, ahogy az osszes Inzaghinal csereember, a kedvencek pedig vissza a kezdobe.
Ahogy a szunet utan a Roma, Juventus meccseken is ugyanez fog tortenni ismerve es latva Inzaghi donteseit iden is hetrol hetre, es az elmult evekben.
Ott jatszok ahol az edzo mondja, ha azt mondja mint most, hogy jatszak a jobb KH poszton, akkor ott jatszok, ha azt mondja a bal KH poszt, akkor ott jatszok, regen sokat jatszottam a baloldali KH poszton.
Muszaj egy olyan jatekosrol beszeljek akit amugy imadok, de sajnos az evek mulnak es rajta is fognak, ez Acerbi.
Olyan hibak jonnek elo nala, amik tavaly vagy azelott soha.
Napoli szerintem a Scudetti egyik favoritja, de az Inter a legerosebb, viszont ha nem eleg figyelmesek, nem eleg frissek, akkor szenvednek.
A kozeppalyan nincsenek fizikalis es eros jatekosok, mivel mind 10-esek.
Az Inter sok kapott golja egyeni hibakbol jon.
Condo:
A Napolinak sokkal konnyebb dolga van mivel nincsenek Nemzetkozi meccsek.
Tobbiek hetente tobb meccset jatszanak, nekik meg a heti 1 meccs ciklus van.
Conte egy vadonatuj 4-3-3 taktikat hoz, ami sokban kulonbozik a Spalletti feletol.
Conte megtalalta ezt a 4-3-3 taktikat ami stabilitast hoz.
Juventus elkepesztoen vedezik, ahogy Motta osszerakta a csapatot az elismerendo.
Conte:
Azt mondjatok elony, hogy nincs Nemzetkozi Kupa, de en tudok ugyaannyit hatranyt is.
Mindenki az elonyokrol beszel, de a hatranyokrol senki.
Harom honapja se vagyok itt, es a nullarol kell a csapatot felepitsem.
14 jatekos tavozott, koztuk Osimhen is, es csak 7 jatekos erkezett.
Olyan dolgokat hallok es olyan elvarasokat ami teljesen irrealis.
Almodjanak a szurkolok, de maradjunk a foldon.
Mi vagyunk az Inter kihivoi?
Emlekeztetek mindenkit, tavaly 10. lett a Napoli es 40 ponttal marad le az Intertol.
Di Canio:
Hiaba az Inter a legerosebb, ha igy folytatjak nem ok lesznek a favoritok hanem a Napoli.
Internel sokkal jobban kellene hasznalni a jatekosokat, Frattesi is kezdett es bizonyitott is, hiba ot is keveset jatszatni.
Ferrara:
Az Inter a legerosebb Olasz csapat, de motivaltnak kell lennie, es kiegensulyozatnak kell lenni.
Egyeni hibak, taktikai fegyelmezetlensegek.
Motivalni kellene es jatszani azokat is akik kevesebb lehetoseget kapnak.
Tobb helyet es jatekidot erdemelnek azok akik a padon vannak.
A vedekezeset is rendbe kell hozni, es a csapatnak megtalalnia az egyensulyt.
Behrami:
Tul korai lenne meg azt mondani, hogy a Napoli lesz az Inter legnagyobb kihivoja.
Conte nem bujhat el a felelosseg alol, neki nyernie kell, de meg tulzas bajnoki cimet varni toluk.
Nem tudom ki mit lát, de ez az egy gól kevèsnek tűnik nekem. Bárki talàlhat egyet, mièrt nem hajtottuk meg az elejèt ès lenne közte vagy 3? Arnautovic meg az èletben nem talàl be a kapuba, de Taremi sem az a helyzetgyáros eddig.
Az lesz a vège hogy a szerbek betalàlnak.
Köszi, így legalább 25 percet sikerült megnézni a meccsből az órás baszakodás után.. mondjuk pont belefért Arna meg Lauti gólja..
ideje volt már, hogy Calha megrúgja a szabadgólját nálunk, látványosra sikerült!
Kocogós, pihenős győzelem volt. Nagyon szerintem senki nem fáradt el.
Taremit már épp kezdtem szidni, hogy ennél azért több kellene amikor 2 harcias labdaszerzés után adott 2 gólpasszt.
Gólja meg remélem nála is átszakít egy gátat.
Mondjuk azt valaki megmagyarázhatná, hogy egy már megnyert meccsen Acerbinek miért kellett fél órára bejönni? Nem pihenhetett volna egy egész meccset? Kicsit olyan mintha a mester szarul érezte volna magát, hogy nem látja a pályán ezért amikor már nagyon nem bírta behozta gyorsan.
Cupi írta: ↑2024.10.01. 23:00
Mondjuk azt valaki megmagyarázhatná, hogy egy már megnyert meccsen Acerbinek miért kellett fél órára bejönni? Nem pihenhetett volna egy egész meccset? Kicsit olyan mintha a mester szarul érezte volna magát, hogy nem látja a pályán ezért amikor már nagyon nem bírta behozta gyorsan. ;)
Egyrészt.
Másrészt mert De Vrij sárgás volt, és Acerbin kívül mindenkit lecserél aki besárgul meccs közben.
4-0 alapvetően sima meccs.Taremi pedig mutatott abbòl valamit,hogy miért vártuk annyira.
Gòlt rúgatott Arnautoviccsal majd Lautaroval és aztán teljesen megérdemelten rúghatta a tizit.
Ezeket a kötelező győzelemeket nagyjábòl ennyi energiával kell hozni egy ilyen hosszù idényben .
Ilyenkor még az is belefért,hogy Miki ismét nagy ziccereket hagyjon ki vagy Dumfries egy tőle szokásos suta meccset hozzon.
Lautaro zsinòrban meccsén is betalált jöhet a Toro.
Török végre, két év után, megszerezte első szabadrúgás gólját – kis gól is gól!
Arnautovicot viszont nem tudom hova tenni. Correa-hoz képest szerintem előrébb van, és ez nem is kicsit látszik. Az akarata megvan, és olyan könnyedén tud ziccerbe kerülni, de a befejezései hihetetlenül gyengék. Ezt a helyzetet például szinte lehetetlen volt kihagyni. Jó lenne, ha legalább a helyzetei 25%-át berúgná!
Nagyon rossz, hogy nem lehet normálisan meccseket nézni.
Tudom elő kellene fizetni…
RTL +-n milyen a közvetítés? Milyen érdekes, hogy a Sport 1 sem választ sosem Inter meccset…
Bajnokit meg hagyjuk is, a hétvégén úgy néztem lesz TV-s meccsünk
Tombi1986 írta: ↑2024.10.02. 06:36
Nagyon rossz, hogy nem lehet normálisan meccseket nézni.
Tudom elő kellene fizetni…
RTL +-n milyen a közvetítés?
Milyen a kozvetites?
Ilyen:
"
A változások láthatóan minőségbeli visszaeséssel is járnak. Amikor az RTL-csoport 2023-ban bejelentette, hogy övék lesz a jog, teljesen új stúdiót ígértek és a legmodernebb stúdiótechnikát, ezzel szemben az RTL-híradó régi stúdiójában készül a műsor. Ez is arra utaló jel, hogy immár ott spórolnak, ahol lehet.
"
En par dolgot tovabbra sem ertek, es tovabbra is teljes homaly ez szamomra, es ez visszakapcsolodik a nyari mercatohoz.
Elore elnezest mindenkitol, mert ennek sok koze nincs a tegnapi meccshez, a bajnoksaghoz meg annyi sem.
Annyibol igazolhattunk amennyiert eladtunk, magyarul 20m-ert adtunk el, es 20m-ert igazoltunk.
Volt 20m euronk, es ebbol vettunk egy Josep Martinez-Palacios parost.
Mikozben csatart nem....
Gyonyoru hogy Taremi golt rugott egy 25. rangu Zvezda ellen, lehet egy Ujpest ellen az akciogol is osszejott volna.
Nyilvan tegnap jol jatszott a vak is latta, dehat milyen szinvonalu volt az ellenfel.
Szinten gyonyoru Arnautovic golja, lehet egy Paks ellen a duplazas is meglett volna.
Viszont azert ezen kivul nem sok ertekelheto goljuk, vagy megmozdulasuk volt komolyabb szinten eddig.
Tehat barmelyik meccset nezem 2db csatarunk volt, es Martinez is ebbol most lotte elso ket goljat az Udinese ellen.
Kifizettuk az osszes penzuket a Josep Martinez, Palacios parosra.
Ezt a Josepet is elhoztuk biodiszletnek 13,5m-ert.
Nyilvan a nyari felkeszulesen pokolian szar volt, Radu szintet hozott.
De ettol fuggetlenul ha egy ilyen 130. rangu Zvezda ellen sem jatszik, akkor mikor fog?
Ettol a Zvezdatol keves gyengebb ellenfelunk lesz iden.
Ha meg ennyire hulladek, hogy meg itt sem tesszuk be, akkor mi a ....ert fizettunk erte 13,5m eurot, ami az osszpenzunk nagyresze volt, es hoztunk egy biodiszletet, mikozben elol ilyen Arnautovic-Correa szintek ulnek a padon.
Ott ez a Palacios gyerek, nagyon jo fiatal, senki nem ismerte, senki nem tudott rola semmit, az egesz futball vilag sem, de hatha valakit csodat latott es megjelent neki a megvalto, aki megsugta ot kell leigazolni.
Eddig ez ok.
Ha lett volna penz, lett volna felesleges 6,5m, es mas poszton megvagyunk, szerintem senkit nem zavart volna, hogy ul egy 2. biodiszlet is a padon, akit meg raadasul a BL-re sem nevezunk.
Buchanan megserul, C.Augusto vissza a WB posztra, kell egy hatved, mert Bastoni csere.
Erre a Bastoni csere vagy C.Augusto (ahogy tavaly is), vagy atteszi oda Bissecket aki mint elmondta o regen baloldali KH volt a 3 vedoben.
Tehat a Bastoni helyettes posztra van 2 jatekosunk, es hoztunk egy embert 6,5m-ert, akit meg csak nevezni sem nevezunk a BL-re, es a leheto legnagyobb 0 percet jatszotta.
Ismetlem, ha elol kesz lettunk volna, es nem Arnautovic-Correa paros ulne a padon, senkit nem erdekelne, hogy elszortunk 20m-t ket padmelegitore, egy Chelsea is megteszi ezt csak ok 100m-t szornak el a padra.
Dehat nekunk ez volt osszpenzunk, elol nezhetjuk Correat es Arnautovicot, aki ismetlem gyonyoru hogy ilyen jelentektlen 0 Zvezdak ellen betalal, es lehet a Zalaegerszeg ellen mesterharmas is meglett volna, dehat na.
Nekem ez a nyar, es ezek a dontesek teljesen homaly kategoria, es nem latok semmifele ertelmes magyarazatot.