Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Interfan1000

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Ha szezon végén védőre és csatárra van szükségünk, akkor szerintem hamarabb fog jönni egy Boscagli meg egy Dybala, de nyilván sokkal jobban örülnék David-nek és Tah-nak!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

interfan írta: 2024.10.08. 07:17 Korabbi hirek az ugyben, hogy lassuk a teljes storyt.
interfan írta: 2024.09.11. 09:21
2024.09.11
Elmult hetekben felmerult ket nagyobb lejaro szerzodesu nev is.
Tah es Jonathan David.
Viszont tobb forras is cafolja mint komoly lehetoseg, es kiemelik az Inter a jelenlegi tulajdonosi helyzeteben nem igazan tud versenybeszallni ilyen nevekert.
Tah kapcsan a Bayern mar iden nyaron mindent megtett erte, es nagyon kozel is voltak hozza.
Rajtuk kivul a Barcelona is erdeklodik, akik szinten nagyon magas fizetessel csabitjak.
Tah elmondta, nem hosszabbit a Leverkusenel.
Jonathan David viszont elmondta, nyitott a hosszabbitasra a Lillelel, es lesznek meg targyalasok, ettol fuggetlenul lehet tavozik majd hiaba hosszabbit.
Szinten elmondta, nagyon vonza es erdekli a PL, viszont mas lehetosegekre is nyitott, es kedvenc csapata a Barcelona, es nagy alma lenne a Barcelonaba jatszani akiknek gyerekkora ota szurkol is.
Barcelona is felvette mar vele a kapcsolatot.
Olasz ujsagok kiemelik, Juventus is erdeklodik, de kerdes mennyi eselyuk lesz PL csapatok, es a Barcelona mellett, ahova David szeretne igazolni.

2024.09.24
Juventus targyalt J.David kapcsan a jatekossal es az ugynokevel is.
Mar iden nyaron is 5m alairasit penzt, es 5m feletti fizetest kert a jatekos.
Most ez az osszeg a tobbszorosere emelkedett, 15m koruli alairasi, es 10m koruli fizetest kernek.
David a kedvenc csapataba a Barcelonaba igazolni, vagy a PL ahonnan varja a csapatok erdeklodeset es ajanlatat.

2024.10.04
Felig meddig off:
Barcelona meghallgathatta Jonathan David kereset, miszerint a Barcelonaba akar igazolni, es a Barcelona a kedvenc csapata.
A Barca felvette a kapcsolatod Davidel, elorehaladottak a targyalasok, sot egyes hirek szerint mar meg is egyeztek, es Jonathan David a Barcelona uj jatekosa lesz ingyen 2025 nyaratol.
Legfrisebb hirek az ugyben:
Olasz forrasok szerint a Juventus is es az Inter eselyei minimalisak, ezt erositik meg Spanyol, Nemet, Francia forrasok is.
Az Inter komoly hatter nelkul nem tud versenyezni PL csapatok es Barcelonaval sem David kapcsan.
Tah kapcsan pedig a Bayern, Barcelona rivalis ami szinten nem egy sulycsoport.
Raadasul sem Tah, sem David nem vagyik Olaszorszagban, igy jelenleg a Juventus es az Inter vagyai csak utopiak.
Interfan1000 írta: 2024.10.08. 07:28 Ha szezon végén védőre és csatárra van szükségünk, akkor szerintem hamarabb fog jönni egy Boscagli meg egy Dybala, de nyilván sokkal jobban örülnék David-nek és Tah-nak!
Szerintem mar Dybala nem lesz tema nalunk.
Iden nyaron is majdnem elment a Szaudiakhoz, es mondta is, most meg nem jott el az ideje, de ettol fuggetlenul erdekli.

Raadasul Dybala szerzodese automatikusan meghosszabbodik 2026-ig, szoval o meg csak ingyen elerheto sem lesz.
interfan

Okoye:
Az Inter engem akart, en voltam az elsoszamu jelolt.
Viszont az Udinese 15m feletti osszeget kert, ezert az Inter Josep Martinezt igazolta le vegul, akinek volt egy 13,5m euros kivasarlasi ara.
Orulok hogy maradtam az Udinesenek, egyelore nem latom magam mashol, elore tekintettek es az Udinesre koncentralok.
interfan

Irjak hogy Ausilio eloben nezte a Monza-Roma meccset, ahol Maldini fiat, Daniel Maldinit figyelte.
Mert hogy majd csatar kell jovore.

Ez oke, viszont ebben az egyetlen egy, orok, fix, es kobevesett 3-5-2-ben nem igazan van posztja, es akkor finom voltam.
Iranyitot jatszik a Monzaban.
De ha teljes palyafutasat nezzuk, akkor is:

- 57X iranyito
- 30X Balszelso tamado
- 17X Jobbszelso tamado
- 7X viszavont csatar
- 6X csatar
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.10.09. 08:05 Irjak hogy Ausilio eloben nezte a Monza-Roma meccset, ahol Maldini fiat, Daniel Maldinit figyelte.

Ez oke, viszont ebben az egyetlen egy, orok, fix, es kobevesett 3-5-2-ben nem igazan van posztja, es akkor finom voltam.

- 57X iranyito
- 30X Balszelso tamado
- 17X Jobbszelso tamado
- 7X viszavont csatar
- 6X csatar
Nem hinném, hogy Paolo engedné hozzánk igazolni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.10.09. 08:05 Irjak hogy Ausilio eloben nezte a Monza-Roma meccset, ahol Maldini fiat, Daniel Maldinit figyelte.

- 57X iranyito
- 30X Balszelso tamado
- 17X Jobbszelso tamado
- 7X viszavont csatar
- 6X csatar
Szerintem nem is olyan jó de a másik meg, hogy az egész családja Milan legenda....majd biztos ide jönne. :D
Mondjuk én nem sajnálnám mert nem nagy szám.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Állítólag Totti fiát meg a Lazio figyeli,már készül a szerződesi ajánlat :crazy:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Állítólag Marotta kis noteszébe bekerült Balogh Botond neve ,aki nagyszerűen kezdte a szezont a Parmanal
interfan

Ez a Cambiaso amugy nem semmi hogy kinotte magat.
Sok extrat nem latta benne amikor nalunk is felmerult, aztan elvitte a Juventus, es ahogy ott Allegri felepitette tavaly, azelott meg Motta a Bolognaba, az nem semmi.
Rengeteget jatszott/jatszik jobb WB poszton, tegnap a valogatottban is, es kiemelkedo, de Mottaval a Juventusba balhatved poszton is az.
Jobb WB, balhatved, jobbhatved, minden poszton kiemelkedo, es meg mindig csak 24 eves.
Kar erte, 11m euroba kerult...

Retegui kapcsan mennyire kar, hogy az a 20m nem ra ment a nyaron.

Egyebkent Bastoni is erdekes, tobbedik alkalom, hogy Spalletti a 3 vedos rendszer kozepeso posztjan jatszatja, ahol ugye nalunk Acerbi jatszik.
Es egyebkent tobbedik alkalommal jatszik Bastoni kiemelkedoen a 3 vedo kozepso posztjan.
Persze Inzaghit mikor errol kerdeztek egybol elmondta, hogy nala Bastoni baloldali KH, es pont.
Ez ok, de jo lenne egy kicsit nagyobb rugalmassag, foleg ugy, hogy Bastoni sokadik alkalommal jatszik meggyozoen es jol a 3 vedo kozepso posztjan.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Cambiasot én még a Genoában láttam játszani és már akkor felfigyeltem rá egyrészről a nevére majd a teljesítményét is figyelembevéve, hogy igenis egy jó kis játékos lesz. Engem nem lepett meg a mostani teljesítménye tekintve milyen lehetőséget láttam benne annó míg a Genoában játszott. Fifában már 2-3 évvel ezelőtt is megvettem BHV cserének mert az az eredeti pozija.

Annyit azért hozzátennék szerintem a lehetőség és a tehetség benne volt, és ez nem Allegri érdeme, hogy "felépítette". Felépült volna magától is. Legalábbis így látja az az ember aki picit jobban benne van az olasz fociban.

Bastoni téma meg szerintem stafu addig míg ott van Inzaghinak Acerbi és de Vrij. Miért játszatná középen mikor nincs ott rá szükség és sokkal jobban kitudja hozni a képességeit a bal oldali KH poszton?!
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

k.tomi880421 írta: 2024.10.11. 23:15 Cambiasot én még a Genoában láttam játszani és már akkor felfigyeltem rá egyrészről a nevére majd a teljesítményét is figyelembevéve, hogy igenis egy jó kis játékos lesz. Engem nem lepett meg a mostani teljesítménye tekintve milyen lehetőséget láttam benne annó míg a Genoában játszott. Fifában már 2-3 évvel ezelőtt is megvettem BHV cserének mert az az eredeti pozija.

Annyit azért hozzátennék szerintem a lehetőség és a tehetség benne volt, és ez nem Allegri érdeme, hogy "felépítette". Felépült volna magától is. Legalábbis így látja az az ember aki picit jobban benne van az olasz fociban.

Bastoni téma meg szerintem stafu addig míg ott van Inzaghinak Acerbi és de Vrij. Miért játszatná középen mikor nincs ott rá szükség és sokkal jobban kitudja hozni a képességeit a bal oldali KH poszton?!
Majd ha ott lesz rá szükség akkor Inzaghi is berakja oda. De amíg Acerbi és de Vrij is ép és egészséges, Bastoni meg BHV-ként nyújtja a legjobbat addig minek?
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.10.11. 23:25 Bastoni téma meg szerintem stafu addig míg ott van Inzaghinak Acerbi és de Vrij. Miért játszatná középen mikor nincs ott rá szükség és sokkal jobban kitudja hozni a képességeit a bal oldali KH poszton?!
Majd ha ott lesz rá szükség akkor Inzaghi is berakja oda. De amíg Acerbi és de Vrij is ép és egészséges, Bastoni meg BHV-ként nyújtja a legjobbat addig minek?
Azt azert kijelenthetjuk, hogy Inzaghi nem egy rugalmas edzo.
Innentol pedig a baj az, hogy meg csak megsem probalja.
Nekem nagy kedvencem Pavard, es abszolult tamogatnam Bisseck sokkal tobb jatekat is, viszont valoban iden ok sem az igaziak, sot.
De Acerbi sem az, sot.
De az a napnal is vilagosabb, hogy nem a 37 eves Acerbi a jovo, az pedig egyenesen nonszensz, hogy lassan 37 evesen o a legtobbet jatszo Inter mezonyjatekos.
Nem azt mondom, hogy orokre ki kell ot tenni, de legalabb egy probat megerne, hogy feltesszuk egyszerre a Pavard, Bisseck, Bastoni sort.
Ehhez kellene egy minimalis rugalmassag, ami viszont Inzaghiban nincs meg.

Pont tegnapi hir volt, hogy az Acerbi-DeVrij parosbol 1 maradhat csak, es egy kap hosszabbitasi ajanlatot csak.
Ez megint jo, de nagy jostehetseg nem kell ahhoz, ha Inzaghi lesz jovore is az edzonk, hogy akkor ki fog maradni.
Persze lehet mondani, hogy aaa mar Acerbi ugy sem lesz kezdo, stb.
Dehat ezt mondtuk amikor idejott, ezt mondtuk tavaly is, sot iden nyaron nagyon sokan leirtak itt, Acerbi mar nem lesz kezdo, es csak kiegeszito lesz.
Ehhez kepest latjuk a valosagot.

Egyszoval En sokkal tobb rugalmassagot varnek Inzaghitol, es azt, hogy legalabb megprobal dolgokat.

Masik erdekes tema mostanan Thuram.
Mielott idejott, elmondta mennyire szeretne a PSG-ben jatszani, es mennyire erdekli a klub, stb.
De vegul a PSG nem tett komoly ajanlatot, es ami korabban volt az csak kiegeszitokent vonatkozott volna ra, stb, ezert nem gondoltak ot komolyan.
Na most, amikor idejott 85m euros kivasarlasi ar kerult a szerzodesebe, pont Thuram PSG vagya miatt, de a Barcelona is tema volt Thuram "vagyai" szempontjabol.
Ahogyan pedig iden eddig jatszik, akar a PSG-nel, akar a Barcelonanal komoly tema lehet Thuram es a 85m euros kivasarlasi ara.
Mert azert valljuk be, egy Thuram kaliber 85m euroert kis tulzassal ingyen van, foleg ha azt nezzuk, hogy manapsag ilyen Mudryk 100m, Endrick 72m, Messinho 62m, es meg sorolhatnak az irrealisabbnal irrealisabb peldakat.
Interfan1000

Leírod, hogy Pavard meg Bisseck nem az igaziak (mert amúgy tényleg rengeteget hibáznak), de te beraknád mind a kettőt rendszeresen a kezdőbe…nem kaptunk már elég gólt és növelni kell még ezt a számot?
interfan

Interfan1000 írta: 2024.10.12. 10:11 Leírod, hogy Pavard meg Bisseck nem az igaziak (mert amúgy tényleg rengeteget hibáznak), de te beraknád mind a kettőt rendszeresen a kezdőbe…nem kaptunk már elég gólt és növelni kell még ezt a számot?
Nem tennem rendszeresen a kezdobe, csak megerne egy probat, ezt irtam fentebb.
Nezd, szerintem Acerbi legalabb ugyanennyit hibazik. Az egesz vedelem gyenge, egyedul Bastoni nem az.
Es egy biztos, o lassan 37 evesen mar nem a jovo, o mar ettol csak gyengebb lesz, es nem egeszseges dolog, hogy o a legtobbet jatszo Inter mezonyjatekos ilyen korban is.
Engem a rugalmassag hianya zavar, es az, hogy meg csak megsem probaljuk.
Cupi

interfan írta: 2024.10.11. 07:24
Egyebkent Bastoni is erdekes, tobbedik alkalom, hogy Spalletti a 3 vedos rendszer kozepeso posztjan jatszatja, ahol ugye nalunk Acerbi jatszik.
Es egyebkent tobbedik alkalommal jatszik Bastoni kiemelkedoen a 3 vedo kozepso posztjan.
Persze Inzaghit mikor errol kerdeztek egybol elmondta, hogy nala Bastoni baloldali KH, es pont.
Ez ok, de jo lenne egy kicsit nagyobb rugalmassag, foleg ugy, hogy Bastoni sokadik alkalommal jatszik meggyozoen es jol a 3 vedo kozepso posztjan.
Ebben szerintem pont igaza van Inzaghinak. ;) Bastoni sok gólpasszt és jó sok gólhelyzetet alakít ki baloldali KH poszton. Ha betennéd középre ezt ki is vennéd a taktikából. Persze ettől még lehetne jó középen is csak ezt a skillt kukáznád is.
interfan

De Vrij elmondta, ha rajta mulna o maradna az Interbe, de a dontes nem az ove, ezert nem tudja marad e, csak a szezonra koncentral, utana kiderul hogy folytatja.

Thuram kapcsan sok mindent olvasni Olasz forumokon.
Ugye itt ez a PSG/Barcelona szal, meg Thuram alma a PSG-vel, es az a bizonyos 85m euros kivasrlasi ar.
Mondjuk nalam vannak kerdojelek a PSG kapcsan, hogy oda mennyire is kellene valoban Thuram, amikor 20-25 eves jatekosokra epitenek kb fixen es azokat is igazolnak, sot ezt meg ki is mondtak, Thuram meg 28 lesz jovonyaron, na de mindegy is.
Barcelona mar mas kerdes.
Tobb Olasz forumon is irjak, el kellene ennyiert adni.
Nekem nagy kedvencem Thuram, nagyon orultem amikor erkezett, hatalmas erositesnek ereztem, es az is lett szerencsere.
Szerintem az elmult evek egyik, hanem a legjobb igazolasa volt o.
Egyszoval o, es meg sokan masok nalam az erinthetetlen kategoria.
De...
Valahol megertem azokat akik leirjak, adjuk el, es epitkezzunk a penzbol.
Ha marad a jelenlegi tulajdonosi helyzet, es a 0 befektetes, akkor jovore gond lehet nem is kicsi.
Oreg a keretunk, van 4db 35 feletti alapemberunk, es akkor a padon is ott van jopar nem fiatal jatekos, raadasul elol valami botrany szinvonallal.
Minimum kellene a kezdobe 3-4 uj jatekos, es akkor meg ne adja eg Thuram potlasa is.
Padra is boven kellene uj jatekos, foleg elol.
Egyszoval penz nelkul ez nehez lesz, es jovore mar kell egy komolyabb ujjaepules.
De ha meg Thuramot eladjuk, haat igazan jo csatart is venni latjuk mennyire nem egyszeru.
Nehez kerdes ez.
Hatha jonne egy uj tulajdonos, es nem kellene varni meg pluszba 1-2 evet, ebben az esetben pedig 100ev utan eloszor lehetne penzunk igazolni eladasok nelkul is.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Komolyan nem értem, hogy miért kell sokadjára leírni, hogy milyen rugalmatlan Simone, és, hogy Bisseck (vagy Basto) miért nem játszik középső védőt… ugyan az a szitu kb, mint mikor arról beszélünk miért nem játszik már Frattesi rég a kezdőben Miki helyett, vagy Asllani 6. opció a kpra.
Ideje lenne megérteni, hogy a 3 kp poszt rohadtul nem ugyanaz, ezért nincs olyan, hogy valaki 6. számú.. nagyjából minden posztra van 2 emberünk, Asllani pl Calha cseréje, nem 6. számú középpályás. Bisseck azon túl, hogy a 3as védelem szélén tudja kihasználni az erényeit a legjobban, sosem lesz olyan stabil és magabiztos, hogy a védelem közepén játsszon, teljesen egyértelmű. Basto brutális a 3as szélén, az előre felé való játéka miatt, amíg középre van Acerbi és De Vrij, teljesen értelmetlen arról beszélni, hogy miért nem játszik ott. Azért, mert nem hülye Inzaghi, hogy a csapat építkezését, aminek az egyik kulcsa Bastoni, kukázza, hogy bebasszuk középre, mert a válogatottban nem volt rossz ott. Ahol azért játszik középen, mert jelenleg az egyik legjobb formában játszó olasz játékos, Calafiori a bal oldalon tud játszani, és miattuk még a harmadik kurvajó - sajnos szintén balos - belsővédő, Buongiorno sem tud kezdeni.
Érdemes lenne kicsit átgondolni, mielőtt felvetsz Interfan olyan dolgokat, aminek azon kívül, hogy szerinted jajjdejó lenne, nincs semmi értelme, és súlyos következményei lehetnének csapatszinten.
interfan

Atosz írta: 2024.10.13. 10:51 Komolyan nem értem, hogy miért kell sokadjára leírni, hogy milyen rugalmatlan Simone, és, hogy Bisseck (vagy Basto) miért nem játszik középső védőt… ugyan az a szitu kb, mint mikor arról beszélünk miért nem játszik már Frattesi rég a kezdőben Miki helyett, vagy Asllani 6. opció a kpra.
Ideje lenne megérteni, hogy a 3 kp poszt rohadtul nem ugyanaz, ezért nincs olyan, hogy valaki 6. számú.. nagyjából minden posztra van 2 emberünk, Asllani pl Calha cseréje, nem 6. számú középpályás. Bisseck azon túl, hogy a 3as védelem szélén tudja kihasználni az erényeit a legjobban, sosem lesz olyan stabil és magabiztos, hogy a védelem közepén játsszon, teljesen egyértelmű. Basto brutális a 3as szélén, az előre felé való játéka miatt, amíg középre van Acerbi és De Vrij, teljesen értelmetlen arról beszélni, hogy miért nem játszik ott. Azért, mert nem hülye Inzaghi, hogy a csapat építkezését, aminek az egyik kulcsa Bastoni, kukázza, hogy bebasszuk középre, mert a válogatottban nem volt rossz ott. Ahol azért játszik középen, mert jelenleg az egyik legjobb formában játszó olasz játékos, Calafiori a bal oldalon tud játszani, és miattuk még a harmadik kurvajó - sajnos szintén balos - belsővédő, Buongiorno sem tud kezdeni.
Érdemes lenne kicsit átgondolni, mielőtt felvetsz Interfan olyan dolgokat, aminek azon kívül, hogy szerinted jajjdejó lenne, nincs semmi értelme, és súlyos következményei lehetnének csapatszinten.
Nezd, szerintem egy probat megerne.
Mi tortenne egy meccsen? Max nem jonne be. Utana meg visszall ami volt, veszitettunk pontokat az "alap" Inzaghi kezdovel is, szoval ennyi erovel az sem jon be mindig.
Zielinski is kezdett, aztan hirtelen jo lett, utana padrol jott, es megint gyenge.
Frattesire ugyanez igaz, es szerintem DeVrij sem rosszabb semmivel mint a jelenlegi kezdo.
Szamomra arra semmifele magyarazat nincs, hogy miert a lassan 37 eves Acerbi a legtobbet jatszo Inter mezonyjatekos.
Mint ahogy arra sem, hogy miert a lassan 36 eves Mkhitaryan a 3. legtobbet jatszo.
Nagyon jo hogy leirod "amíg középre van Acerbi".
Ez gyonyoru, de meddig lesz ott?
40 evesen is o lesz aki a teljes mezonybol a legtobbet jatszik? Csak mert "középre van Acerbi".
Ugyanez vonatkozik Mkhitaryanra is.
Es az sem mondhato egyik poszton se, hogy ne lenne alternativa, nem Ranocchia meg Vecino ul a padon...
Valamint az sem mondhato mar el iden, hogy akar Acerbi, akar Mkhitaryan, olyan jol jatszana, mert sajnos nem.
Senki nem arrol beszel, hogy orokos padosak legyenek, na de az sem termeszetes, hogy a legtobbet jatszo jatekosok ilyen korban.
Valahogy egy atmentet kellene talalni, valahogy valamit megprobalni.
Nalam ez rugalmatlansagot jelent, mert meg csak megsem probaljuk.
Hosszutavon az Interunk csak nyerhetne ezen, mert ne adja eg bejon a huzas, es egy jobb helyzetbe kerulunk.
Vesziteni valonk meg gyakorlatilag 1-2 meccsel semmi nem lenne, mert latjuk a rivalisok is boven-boven botladoznak iden, es nem a PL-t kell megnyerjuk vagy a BL-t.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Kivételesen egyetértek interfannal
Stankov

Tah is írják most már, ő tökéletes lenne középre.
Oda egy fizikálisan erős játékos kell, én is azon a véleményen vagyok hogy középre Bastoni el lenne "pazarolva".
Talán az egyetlen gond vele az a nyelv , itt-ott olvastam hogy Inzaghinal alap hogy tudjon olaszul a játékos a kommunikáció miatt.
Biztos hogy nagy harc lesz a Németért

A másik kapós ingyen játékos J.David is szóba került,ő érte megint nagy lesz a harc.
Az első kapcsolat felvétel megtörtént, ő akkor jöhet ha kezdőként számolunk vele, ami akkor lehet ha Thuram távozik
interfan

Stankov írta: 2024.10.14. 17:32 Tah is írják most már, ő tökéletes lenne középre.
Oda egy fizikálisan erős játékos kell, én is azon a véleményen vagyok hogy középre Bastoni el lenne "pazarolva".
Talán az egyetlen gond vele az a nyelv , itt-ott olvastam hogy Inzaghinal alap hogy tudjon olaszul a játékos a kommunikáció miatt.
Biztos hogy nagy harc lesz a Németért

A másik kapós ingyen játékos J.David is szóba került,ő érte megint nagy lesz a harc.
Az első kapcsolat felvétel megtörtént, ő akkor jöhet ha kezdőként számolunk vele, ami akkor lehet ha Thuram távozik
Sajnos mar nagyon sokszor leirtak, egyik jatekosra sincsen komoly eselyunk...
Barcelona, Real, Bayern, PL csapatok mind-mind mennek ertuk.
Sem fizetes, sem alairasi, se semmilyen teren sajnos nem tudjuk felvenni a harcot ezekkel.
David tobbszor elmondta, Barcelona a kedvenc csapata, oda, vagy a PL-be akar igazolni.
(Spanyol forrasok szerint mar meg is allapodott a Barcelona es David)
Tah kapcsan meg ott van elsosorban a Bayern es a Barcelona.
Gyonyoru lenne, de a jelenlegi helyzetunkben az eselyunk a minimalishoz kozeli.
Interfan1000

Én Arnautovic után már tudnék örülni egy ingyen Jhon Córdoba-nak is!
interfan

Acerbi es DeVrij ugynoke?
"
Mindketten maradnanak az Interbe, de a dontes nem az ovek.
Vannak idopontok amig a klub jelzi a donteset, nekunk viszont kotelessegunk nyitvartani a szemunket, es korbenezni mas lehetosegek fele.
Ha az Inter ugy dont nem tartja meg oket, megfelelo uj klubot kell talalnunk.
"

S.Espostio ugynoke:
"
Az Empolinak 5m euros opcioja van vegleg megvenni, az Internek nincs visszavasarlasi opcioja.
Napoli?
Conte valoban nagy csodaloja, ezt megtudom erositeni. Mindig mondta, Baggiora emlekzteti Esposito.
Esposito egyertelmuen felkeltette a Napoli erdeklodeset is, ha az Empoli megveszi, nem kizart hogy tobbszoros osszeggel el is adjak majd.
"

Di Lorenzo ugynoke:
"
Az Inter volt a legelso csapat a nyaron aki bejelentkezett Di Lorenzoert.
De Di Lorenzo mindig is maradna akart Napolyba, meg akkor is ha nyaron ennek az ellenkezojet mondta, ugy erezte rosszul bannak vele.
"

Bastoni ugynoke:
"
Bastoni egy hatalmas Interista lett.
Boldog es semmifele problema nincsen.
1,5 eve hosszabbitott, nagyon boldog, egyaltalan nem szeretne elhagyni az Intert.
"
interfan

Nem tudom, de nekem inkabb vicces, mint hogy komolyan veheto az ilyen Corriere cikk, hogy az Oaktree es Marotta elve innentol az, hogy maximum 24-25 eves jatekost igazolunk, valamint a 30+ jatekosok lejaro szerzodeset nem hosszabbitjuk meg.
Ez valami fantasztikusan hangzik, de en hiszem ha latom...
Peldanak okaert lejar a szerzodese a 30+ vonalban:
Sommer, Acerbi, DeVrij, Darmian, Di Gennaro, Correa, Arnautovic sornak.
Na hogy mi ezeket a jatekosokat kitegyuk, amig Inzaghi az edzonk, ertem ezalatt a Sommer, Acerbi, Darmian alapember harmast, hat nekem a nullahoz kozeli eselye van.
Nyilvan ha nem Inzaghi lenne az edzonk jovore, es egy fiatal projekthez alkalmas edzot akarnak, aki epit is a fiatalokra, akkor az egy mas kerdes.
Viszont addig nekem ez a cikkek inkabb szorakoztatoak, mint komolyak.

Sabatini:
Az Internel a legjobb dontesem Bastoni leigazolasa volt.
Nagyon szerettem volna ot mindig, es sikerult az Interhez leigazolnom, es a dontes a legjobb lett a klubnak.
Stankov

Vajon az Oaktree tudja hogy ehhez nem kevés pénz is kell?
Mert jól hangzik ez a fiatalítás csak ezt nullás mercatoval nem lehet kihozni.
Mondjuk az is kabaré hogy ha ennyire be van (lenne) határolva hogy csak 24-25 éves jöhetne.
Volt aki 30 felett jött és abszolút megérte, persze ellenpélda is volt bőven .

De nem bánnám ha kapna 100m Marotta a mercatora
interfan

Stankov írta: 2024.10.16. 16:11 Vajon az Oaktree tudja hogy ehhez nem kevés pénz is kell?
Mert jól hangzik ez a fiatalítás csak ezt nullás mercatoval nem lehet kihozni.
Mondjuk az is kabaré hogy ha ennyire be van (lenne) határolva hogy csak 24-25 éves jöhetne.
Volt aki 30 felett jött és abszolút megérte, persze ellenpélda is volt bőven .

De nem bánnám ha kapna 100m Marotta a mercatora
Hat az a 100m a mercatora nem az Oaktreeval lesz.
De majd egyszer lesz talan egy olyan tulajdonos is, valoszinu Marotta akkor mar itt sem lesz...

Szerintem teljes agyrem ez a Corriere cikk, es valosagtartalma a nullahoz kozeli.
Persze max 25 evig korig igazolunk, meg kirakjuk az osszes 30+ lejaro szerzodesu jatekost.
(Sommer, Acerbi, DeVrij, Darmian, Correa, Arnautovic, Di Gennaro)
Valoszinu, foleg valoszinu ez Inzaghival.
Interfan1000

Meg nyilván Inzaghi tehet róla, hogy erre nincs pénzünk, mert ha jönne egy másik edző egyből lehetne költeni 150 milliót az idősebb játékosok pótlására!
interfan

Tegnapi Corrieres bohozat kapcsan, hogy maximum 24-25 eves korig igazolunk, es a 30+ lejaro szerzodesuekkel nem hosszabbitunk, egy vezercikk jelent meg az egyik Interes Olasz portalon.
Ezt ideznem:
Oaktree es Marotta csak a fiatalokat akarja? Mindezt Inzaghin keresztul vinni?
Inkabb gondolkozz mielott leirsz valamit.

Olvasok, hallok, hallgatok, es leginkabb nevetek, es meg inkabb nevetek.
Ujsagok, hetilapok, portalok, havilapok versenyeznek azert, hogy kit tud olyan cikket irni, amivel a legtobb eladast, es a legtobb kattintast erjek el.
Mi Interistak viszont mindannyian ismerjuk Inzaghit, es az o elkezpeleset a futballrol.
Edzonknek, aki egy nagyszeru ember es edzo, neki is vannak kritizalhato elkepzelesei.
De az o elkepzelesei vilagosak, o ezekkel az elkepezelesekkel akar nyerni.
Minden Interista tudja, Inzaghi a rutinra epit, akik mar tapasztalt jatekosok, raadasul az Olasz bajnoksagot is ismerik.
Inzaghi nem szereti a fiatalokat, ok fejlodhetnenek, de nem biztos hogy hozzak azt a teljesitmenyt amit az edzo kerne.
En igazat adok Inzaghinak, egy Mkhitaryant egy Zielinskire sem lehet lecserelni, kepzeljuk el egy Acerbit lecserelni egy 20-22 eves nevtelen jatekosra, ne vicceljunk mar.

Olvastam olyan hireket is, hogy a Spezia 2003-as szuletesu KH-ert Bertola kapcsan van az Inter vezetes megorulve.
Nos, szerintem kizart, hogy az Inter megorulne egy ilyen jatekosert aki 2 honapja jatszik a Serie B-ben.
Ha ilyen tortenne, az hatalmas baj lenne.
Kepzeljuk el egy ilyen jatekost az Interbe, inkabb abba is hagyom.
Remelem valaki figyelmeztette az edzonket, hogy ujabb zsenialis vedo erkezik, ugyanugy mint Palacios aki persze a vilag legjobbja lesz, de meg csak be sem tette a labat a San Siro fuvere.
Es akkor leirnak olyanokat is, hogy az Oaktree egy Tah erkezeset is elutasitja, mert tul oreg, es ilyen Bertolak erkeznek.
Valaki magyarazza mar el ezt nekem, mert ezek szerint nem ertek a futballhoz, megvesszuk Palaciost aki micsoda vedo lesz szerintunk, de meg csak a San Sirot gyepet sem erezte, es ez igy is fog maradni, a BL-re sem neveztuk es nem is fogjuk a teljes szezonban.
De persze majd ha Acerbi es DeVrij nem lesz magas szinten, akkor nem egy Nemet valogatott, Nemzetkozileg tapasztalt, kiemelkedo jatekost akarnank a helyukre, hanem egy nulla tapasztalos Palacios, meg Serie B-ben jatszo Bertolat.
Pavard is 28 eves, Dumfries is akivel most hosszabbitunk 3 evvel, es ezek utan mit magyarazzak Tah kapcsan aki nem kell, mert itt van Palacios es jon Bertola, sracok konyorgom ott az ujsagoknal, gondolkozzatok mar mielott leirtok egy ilyet.
Most hosszabbitottunk 2029-ig a Martinez, Barella parossal, ok hany evesek? Es hany evesek lesznek akkor?
De ott van Thuram, Dimarco is.
Fektessunk fiatalokba, persze jo otlet, ott van Wirtz, Musiala, es meg folytathatnam holnapig a sort, ilyen jatekosok elerhetetlenek szamunkra.
Jojjon fiatal Darmian helyere? Jo, de latjuk egy Frimpong ara is 50m euro.
Ott van Calhanoglu hany eves? Es ott van mogotte Asllani, o hany eves?
Az Inter nyerni akar, de a megfelelo keverekkel fiatal es tapasztalt jatekosok kozott.
Inzaghi es a vezetes is tisztaban van vele, ahogy az Oaktree is, hogy csak fiatalokkal akiket semmi penzert igazolunk keptelenseg nyerni.
Lehet nyerni fiatalokkal is, de ahhoz bizonyitott fiatal jatekosok kellenek, ilyenek pedig egy jatekos ara annyi, amennyit az Inter 3 ev alatt kolt osszesen a mercaton.
Amikor ujsagiro vagy, mielott leirsz valamit gondolkoznod kellene.
Egy tanacs, kerdezettek meg Inzaghit, es meglatod mit fog valaszolni nektek a fenti felvetesetekre.
Buona serata!
interfan

Ha jol emlekszem InternaZIOnale forumtarsunk az aki mar tobbszor leirta, hogy Calhanoglut kellene eladni.

Na most a LInterista oldalon Christian Recalati Olasz Futball es Sportkommentator is errol ertekezik.

Kiemeli, attudna e Calhanoglu helyet venni Asllani, vagy keves o hozza.
Ertesulesei szerint az Inter egy uj kozeppalyast keres.
Megvannak az elonyei es a hatranyai is Calhanoglu tavozasanak.

- A jatekos maga is uj kihivasra vagyik, meg akkor is ha jol erzi magat Milanoban.
- Mar amikor a Bayern felmerult, ami nem is volt valos erdeklodes, de Calhanoglu nyitott volt ra, valamint o maga elmondta, mennyire erdekli es csodalja Szaud Arabiat.
- Az Inter pedig akar a kora miatt is, de egy nagyobb osszegert eladhatna.

Kiemeli, felmerul a kerdes, ki lenne kepes potolni Calhanoglut?
Asllani kepes lenne?
Ricci sajnos a Milanba akar igazolni.
Felmerult a Veronas fiatal Belahyane neve is.
De ott van Barella, akit mar probalgat az Inter regista poszton, es mar jatszott ott a valogatottban is, ebben az esetben nem is regista kellene az Interbe.
Rengeteg a kerdes ahogy irja Recalati, es akkor ott van a kerdes a taktikarol is, ezaltal Inzaghi jovojerol, aki nem biztos, hogy egy Inter ujaepitesben reszt akar majd venni jovore Recalati szerint.
Az Inter a sok kerdesre a valaszokat es a megoldast keresi.
interfan

Baggio85 írta: 2024.10.24. 10:33 szerintem jövő nyáron itt nagy változások lesznek a keretben.
Ez igy van, nagy valtozasok kellenek a keretben ez teny jovore.
Nem veletlenul emelik ki annyi helyen, az Inter kerete a top 5 bajnoksag 96 csapata kozul a 2. legidosebb.

Csak van 2 kerdes:
- 1. Amit az Olaszok vetettek fel, egy ujaepulo Intert Inzaghival akarunk? Vagy meg inkabb fontos kerdes, Inzaghi akar egy ujaepitest megint?
- 2. Ha nem sikerul uj tulajdonost talalni, akkor mibol tudunk majd "nagy valtozasokat" elerni a keretben?
Mert ha az Oaktree marad, akkor a 0 mercato is marad, ezt vezetoink elmondtak hanyszor.
Nyilvan mennyivel jobb a 0, mint a +130m mercato merleg, ahol magyarul 130m-t vettunk ki a keretbol.
Maris 130m-val beljebb vagyunk, dehat egy 0 mercatoval nagy valtozasokat elerni, haat feler magaval a csodaval.
Cupi

interfan írta: 2024.10.24. 10:50
Baggio85 írta: 2024.10.24. 10:33 szerintem jövő nyáron itt nagy változások lesznek a keretben.
Nem veletlenul emelik ki annyi helyen, az Inter kerete a top 5 bajnoksag 96 csapata kozul a 2. legidosebb.

Csak van 2 kerdes:
- 1. Amit az Olaszok vetettek fel, egy ujaepulo Intert Inzaghival akarunk? Vagy meg inkabb fontos kerdes, Inzaghi akar egy ujaepitest megint?
- 2. Ha nem sikerul uj tulajdonost talalni, akkor mibol tudunk majd "nagy valtozasokat" elerni a keretben?
Mert ha az Oaktree marad, akkor a 0 mercato is marad, ezt vezetoink elmondtak hanyszor.
Nyilvan mennyivel jobb a 0, mint a +130m mercato merleg, ahol magyarul 130m-t vettunk ki a keretbol.
Maris 130m-val beljebb vagyunk, dehat egy 0 mercatoval nagy valtozasokat elerni, haat feler magaval a csodaval.
Nyáron az alábbi játékosoktól /szimpátiától teljesen függetenül/ meg kell vállnunk ha a jövőbe is gondolkodunk egy kicsit is.

Acerbi, Darmian, Mikhy, Arnautovic és Correa. De Vrij nálam maradna. /egyrészt ő csak 33 lesz jövőre és így is nehéz lesz a felsoroltak helyett új játékost hozni/
Persze most jön a kérdés miből pótoljuk őket? Semmit nem kapunk értük, csak a fizu szabadul fel....ráadásul a pótlásnál a minőségre is törekedni kellene és nem csak a mennyiségre.
Marottának fel lesz adva a lecke....de ezen múlhat a következő szezon, hogy a felsorolt arcokat tudjuk e megfelelően pótolni.
interfan

Cupi írta: 2024.10.24. 11:03
interfan írta: 2024.10.24. 10:50

Csak van 2 kerdes:
Nyáron az alábbi játékosoktól /szimpátiától teljesen függetenül/ meg kell vállnunk ha a jövőbe is gondolkodunk egy kicsit is.

Acerbi, Darmian, Mikhy, Arnautovic és Correa. De Vrij nálam maradna. /egyrészt ő csak 33 lesz jövőre és így is nehéz lesz a felsoroltak helyett új játékost hozni/
Persze most jön a kérdés miből pótoljuk őket? Semmit nem kapunk értük, csak a fizu szabadul fel....ráadásul a pótlásnál a minőségre is törekedni kellene és nem csak a mennyiségre.
Marottának fel lesz adva a lecke....de ezen múlhat a következő szezon, hogy a felsorolt arcokat tudjuk e megfelelően pótolni.
Egyetertek, es szerintem jol leirtad a helyzetet.
Pont ilyenkor jon az Olaszok altal feltett kerdes, ezt Inzaghival lehetseges? Vagy meg inkabb, Inzaghi szeretne ezt?
Acerbi, Darmian, Mkhitaryan sor a legtobbet jatszo Inter jatekosok voltak 2 eve is, tavaly is, es iden is.
En egesz egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy ha Inzaghi lesz az edzonk jovore is, akkor a legtobbet jatszo, legfontosabb alapembereit majd elengedi.
Es akkor itt meg jon a mercato kerdes is, ha Oaktree nem tud tuladni rajtuk, akkor egesz egyszeruen lehetetlen lenne 6-8 jatekost potolni 0 eurobol. Meg csak mennyisegben is, minosegben pedig aztan tenyleg hagyjuk.
Itt nyilvan lehetne az Olasz lapokban sokat emlegetett Marotta-Oaktree csakis fiatal projekt.
Ez megint gyonyoruen hangzik leirva, de ez Inzaghival a teljesen elkepzelhetetlen kategoriaval er fel.

Egy biztos, erdekes idoszak ele nezunk.
Cupi

interfan írta: 2024.10.24. 12:26

En egesz egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy ha Inzaghi lesz az edzonk jovore is, akkor a legtobbet jatszo, legfontosabb alapembereit majd elengedi.
Nézd azt nehezen tudom most én is elképzelni, hogy minden alapemberét elengedné nyáron de egyszerűen már nem építheti a védelmet jövőre is az akkor már 38. évébe járó Acerbire. Mikhy is a 37. évében lesz.
Mindkét játékosnak sokat köszönhetünk és hatalmas respect, hogy ők mindig hajtanak és küzdenek is. Ennek ellenére nyáron el kell köszönnünk tőlük.
Azt se felejtsük el, hogy sok játékos van akiknél hirtelen jött a visszaesés egy bizonyos kor felett. Már többet voltak sérültek is, stb. Ezeket be kell látnia a mesternek is. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.10.24. 13:57
interfan írta: 2024.10.24. 12:26

Nézd azt nehezen tudom most én is elképzelni, hogy minden alapemberét elengedné nyáron de egyszerűen már nem építheti a védelmet jövőre is az akkor már 38. évébe járó Acerbire. Mikhy is a 37. évében lesz.
Mindkét játékosnak sokat köszönhetünk és hatalmas respect, hogy ők mindig hajtanak és küzdenek is. Ennek ellenére nyáron el kell köszönnünk tőlük.
Azt se felejtsük el, hogy sok játékos van akiknél hirtelen jött a visszaesés egy bizonyos kor felett. Már többet voltak sérültek is, stb. Ezeket be kell látnia a mesternek is. ;)
Na ez az amit Inzaghival nem tudok elkepzelni.
Foleg nem penz nelkul.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szerintem ha ez az idény nem úgy sikerül (BL gyengébb szereplés,Scudetto elbukása) akkor Inzaghi és az Inter jövője már egyáltalán nem olyan biztos,hogy folytatòdik.Az idősebb emberek helyett már meglévőket (Zielinski,Bisseck beléphetne építeni csak ez meg nem fér bele egy olyan koncepciòba ahol azonnali sikereket várnak.Amúgy meg vettünk egy Palaciost is aki ugye ifjù tehetség,de eddig itt mindenki maximum edzékepeken láthatta.

A tegnapi meccs megmutatta,hogyha a csapat magja nem játszik ,akkor közel sem vagyunk európai BL teljesítményre képesek-e.Egy momentum és Thuram beállása kellett,hogy a nagy szégyent elkerüljük.
Az XG-Nk 3.27 volt ami azért azt jelzi,hogy a nagy helyzeteink megvoltak csak dekoncentráltak voltunk.
interfan

Hivatalos:

Acerbi es Darmian 2026-ig hosszabbitott.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... i-darmian/

Szinten hivatalos adatok a 2023/24 szezon atigazolasi osszegei:

Frattesi 34,5m
Pavard 33,3m
C.Augusto 14m
Arnautovic 11,2m
Buchanan 7,5m
Sommer 7,2m

Alairasi penzek:
Zielinski 2,1m
Cuadrado 650 ezer
Sanchez 400 ezer
Klaassen 270 ezer

Erdekes kiemelni Arnautovic 11,2m.
Eddig azt hittuk 8m-ert igazoltuk le, ennyirol szoltak a hirek.
Egyebkent mar a 8m is vilagrekord volt ossszeg CR-t leszamitva.

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/f ... -2-2028619
interfan

Cupi írta: 2024.10.24. 11:03 Nyáron az alábbi játékosoktól /szimpátiától teljesen függetenül/ meg kell vállnunk ha a jövőbe is gondolkodunk egy kicsit is.

Acerbi, Darmian
Legalabb most mar hivatalosan is hosszabitottunk veluk 2026-ig. :D
Ha barkiben 1mp-re is lett volna ketely, hogy tavoznak e 2025 nyaran lejaro szerzodessel. :D
Interfan1000

Alig keres valamit Darmian meg Acerbi! Teljesítmény arányosan teljesen rendben van!
interfan

Interfan1000 írta: 2024.10.28. 19:41 Alig keres valamit Darmian meg Acerbi! Teljesítmény arányosan teljesen rendben van!
En megertem Cupi allaspontjat, hogy nem kellett volna hosszabbitani Acerbi-Darmian parossal sem.

Itt szerintem nem a fizetes ami problema.
Mivel valoban a Darmian-Acerbi paros osszesen kb 6m fizetes kiadas.
Mikozben egy teljesen hasznalhatatlan tamado harmas (Correa, Taremi, Arnautovic) sor 15m fizetes kiadas.
Szoval eddig ok.

Itt szerintem ami a problema, az az eletkor.
1-2 honapon belul Darmian 35, Mkhitaryan 36, Acerbi 37 eves lesz.
Ez azt jelenti, hogy jovore ezek a jatekosok 36, 37, 38 evesek lesznek.
Es persze vannak Zanettik, vannak Maldinik, CR-ek, dehat mennyi.
Valljuk be, mar tavaly is voltak visszaesek, iden meg inkabb.
Egesz egyszeruen nem lehet 37-38 eves jatekosoktol varni, hogy ennyi idosen is magas szinvonalon jatszanak, foleg ugy hogy 3-4 naponta jatszanak.

Es akkor itt az ujabb problema, ezeknek a jatekosnak ennyi idosen nem biztos, hogy alapembereknek kellene lennie.
Foleg a legtobbet jatszo Inter jatekosoknak.
Nem lenne ezzel sem baj, ha nem rajuk epitenenk meg mindig az Intert.
Inzaghinal pedig azt elkepzelni, hogy majd 3-4 alapembert lecserel, hat kb a nullaval egyenlo.
Foleg ugy, hogy ures kasszabol hogy hoznank 3-4 uj alapembert...
Fiatalok oke, gyonyoru, pont tegnap mondta el Marotta, hogy innentol fiatalokat akarunk igazolni, es a szurkolok legyenek turelemmel felejuk.
Ez megint gyonyoru, de Inzaghi meg a fiatalok fogalom egesz egyszeruen nem letezik.
interfan

Azert halat adok az egnek, hogy Chiesa sosem volt nalunk komolyan tema.
Elkepeszto melyen van az ember, kb a palyafutasanak is annyi mar.

Az olasz szélső új csapatában, a Liverpoolban mindössze háromszor léphetett pályára, összesen 78 perc erejéig. És nem tudni, mikor fog visszatérni.
Ismét megsérült a jelek szerint Federico Chiesa: mint a Liverpool menedzsere, Arne Slot elmondta, a támadó nem lesz ott a Brighton elleni Ligakupa-mérkőzésen sem.

Slot nyilatkozata:

„Nehéz megmondani, mikor fog újra játszani, mert egyszer visszatér közénk, és velünk edz pár napot, aztán újra kidől. Nem fogom megmondani, hogy hány nap vagy hány hét múlva játszik újra, most csak arra koncentrálunk, hogy a lehető legjobb formában térjen vissza. Nem helyezek rá nyomást, hogy bármiféle céldátumot megjelöljek” – nyilatkozta Chiesa kapcsán a Liverpool mestere.
Stankov

Interfan1000 írta: 2024.10.28. 19:41 Alig keres valamit Darmian meg Acerbi! Teljesítmény arányosan teljesen rendben van!
Egyrészt, másrészt meg olvastam 2025 nyarán 0.5 m felbonthato a szerződésük, + Mikhyé is.
Így nem kell kifizetni az egész éves bérüket ha esetleg lapátra tesszük őket.

Amúgy meg szerintem a klub vb miatt van ez szerződés hosszabbítás hiszen pont akkor járna le a szerződésük. Már amennyiben lesz klub vb és részt veszünk
interfan

Stankov írta: 2024.10.30. 13:06
Egyrészt, másrészt meg olvastam 2025 nyarán 0.5 m felbonthato a szerződésük, + Mikhyé is.

Amúgy meg szerintem a klub vb miatt van ez szerződés hosszabbítás hiszen pont akkor járna le a szerződésük. Már amennyiben lesz klub vb és részt veszünk
Ez hol van pontosan, hogy 0,5m-ert felbonhato a szerzodes?
A hivatalos kozlemenyben ilyesmit en nem lattam.
Stankov

interfan írta: 2024.10.30. 13:14

https://www.facebook.com/share/p/TeTgYgne1Nrj89fb/

Forrás nincs,de nem gondolnám hogy valaki magától talál ki ilyet
interfan

Stankov írta: 2024.10.30. 13:47
interfan írta: 2024.10.30. 13:14

https://www.facebook.com/share/p/TeTgYgne1Nrj89fb/

Forrás nincs,de nem gondolnám hogy valaki magától talál ki ilyet
Jaa ertem, akkor hivatalos informacio es megerosites nincs errol.
Interfan1000

Én nem értek egyet továbbra sem ezzel a korral kapcsolatos dologgal, mivel aki/akik játszanak a két említett játékos helyén azok se nyújtanak idén jobb teljesítményt, pedig fiatalabbak!

Most, ha Lautaro is 30+os lenne, akkor egyből írnád, hogy azért ilyen rossz ebben a szezonban, mert hirtelen bekövetkezett nála is az idős kor miatti formahanyatlás…

Egy játékos adott évi teljesítményét ezer és egy dolog befolyásolja, felesleges ezt kisarkítani az életkorra! Amúgy ha nem vállnak be mégse mit veszítünk ilyen “magas” fizukkal? Abban jóval nagyobb kockázat van, hogy veszünk egy lutri játékost 20 millió körül és majd ő nem teljesít jól és bukjuk még az ettől lényegesen nagyobb fizetését is, mondjuk 4-5 évig…

Ráadásul Acerbi meg Darmian nem is igazán sérülékeny!
Interfan1000

Én Arnautovic-ot se mondanám, hogy azért gyenge, mert idős, szerintem őt inkább megölte az a nyomás, hogy sose játszott még nagy csapatban, aztán nagy volt a bizonyítási kényszer, rányomta a bélyegét a játékára, emiatt görcsössé vált, aztán már ő maga is elhitte h képtelen gólt szerezni!

Correa is egy középkorú játékos…ő inkább azért gyenge, mert menetközben lusta lett és elveszítette a motivációját. Megkapta a zsíros összeget a szerződéssel és szarik bele az egészbe!

Taremi meg valszeg azért gyenge, mert szoknia kell még az új környezetet és a csapattársakat, az meg nem megy egyik napról a másikra!
Cupi

Interfan1000 írta: 2024.10.30. 16:16 Én nem értek egyet továbbra sem ezzel a korral kapcsolatos dologgal, mivel aki/akik játszanak a két említett játékos helyén azok se nyújtanak idén jobb teljesítményt, pedig fiatalabbak!

Most, ha Lautaro is 30+os lenne, akkor egyből írnád, hogy azért ilyen rossz ebben a szezonban, mert hirtelen bekövetkezett nála is az idős kor miatti formahanyatlás…

Egy játékos adott évi teljesítményét ezer és egy dolog befolyásolja, felesleges ezt kisarkítani az életkorra! Amúgy ha nem vállnak be mégse mit veszítünk ilyen “magas” fizukkal? Abban jóval nagyobb kockázat van, hogy veszünk egy lutri játékost 20 millió körül és majd ő nem teljesít jól és bukjuk még az ettől lényegesen nagyobb fizetését is, mondjuk 4-5 évig…

Ráadásul Acerbi meg Darmian nem is igazán sérülékeny!
Nekem semmi bajom a 30+ os játékosokkal de azért 2025 nyarán új szerződést adni az akkor 37-38 éves arcoknak szerintem már necces....egyáltalán nem a jövőt építed....
Tartom én jövő nyáron nem adtam volna új szerződést nekik. Elköszöntem volna tőlük. Persze jogos a kérdés miből és kikkkel pótoljuk őket de ez a kérdés 2026-ban is itt lesz. Meg kell oldani. Marotta dolga. ;)
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Interfan1000 írta: 2024.10.30. 16:24 Én Arnautovic-ot se mondanám, hogy azért gyenge, mert idős, szerintem őt inkább megölte az a nyomás, hogy sose játszott még nagy csapatban, aztán nagy volt a bizonyítási kényszer, rányomta a bélyegét a játékára, emiatt görcsössé vált, aztán már ő maga is elhitte h képtelen gólt szerezni!

Correa is egy középkorú játékos…ő inkább azért gyenge, mert menetközben lusta lett és elveszítette a motivációját. Megkapta a zsíros összeget a szerződéssel és szarik bele az egészbe!

Taremi meg valszeg azért gyenge, mert szoknia kell még az új környezetet és a csapattársakat, az meg nem megy egyik napról a másikra!
Nekem Arnával nincs bajom, persze sok lett érte fizetve, és a teljesítményével is vannak bajok, és tenyleg egy balfasz, de jó mentállal lehetne belőle jó kiegészítő, szerintem, ha atszakadna nála egy gát, nem lenne rossz, mert ő harcol, nem egy Correa
interfan

Cupi írta: 2024.10.30. 16:28 Nekem semmi bajom a 30+ os játékosokkal de azért 2025 nyarán új szerződést adni az akkor 37-38 éves arcoknak szerintem már necces....egyáltalán nem a jövőt építed....
Tartom én jövő nyáron nem adtam volna új szerződést nekik. Elköszöntem volna tőlük. Persze jogos a kérdés miből és kikkkel pótoljuk őket de ez a kérdés 2026-ban is itt lesz. Meg kell oldani. Marotta dolga. ;)
Na igen, az evek csak telnek es azt vesszuk eszre ki hany eves mar.
Lehet tologatni mindig + 1 evvel, de egyszer megoldast kellene talalni vegre.
Válasz küldése