Premier league (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Premier league (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: interfan »

En nem ertem hogy gondolja barki komolyan ezt a Lopeteguit.
Irjak a West Ham tortenelme legrosszabb kezdese.
Nem ertem, mire szamitottak?

Ez a Lopetegui ahol volt komolyabb szinten mindenhol bukott.
Csufos bukas a Realnal, a Wolves story is olyan lett amilyen, most meg ez a West Ham is a teljes homaly.

Mondjuk a Milan se jart jobban ezzel a KO Fonsecaval, dehat ez a Lopetegui is elkepeszto vakon van.
interfan

interfan írta: 2024.09.15. 07:08 Haaland valami egeszen foldontuli iden is.
4 PL meccs = 9 gol.

Chelsea-City 0-2 Haaland 1 gol
City-Ipswich 4-1 Haaland 3 gol
West Ham-City 1-3 Haaland 3 gol
City-Brentford 2-1 Haaland 2 gol

Ezen kivul vilagtortenelemi rekordot erhet el.
Eddig 103 meccs a Cityben = 99 gol.
Ha a kovetkezo meccsen, akkor 104 meccs alatt eleri a 100 golt egy csapatban, ami vilagtortenelmi rekord.

Eddigi rekorder CR akinek 105 meccs kellett a 100 golhoz a Realban.
Utana a sorban:
Suarez 120 meccs 100 gol Barcelona
Ibrahimovic 124 meccs 100 gol PSG
Van Nistelrooy 131 meccs 100 gol MU
CR 131 meccs 100 gol Juventus
Ha egyeduli vilagtortenelmi rekorder nem is lett Haaland (koszonhetoen nekunk), de beallitotta CR abszolult rekordjat.
Igy most ket elso van a vilagtortenelmben:
1. Haaland: 105 meccs = 100 gol (City)
2. CR: 105 meccs = 100 gol (Real)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

haaland amiket mondott az arsenal meccs vegen az szanalmas volt
interfan

Egyelore ugynezki, hogy nem csak a Bayernel jon be a Guardiola iskola, Guardiola tanitvany, es Guardiola vonal, hanem a Chelseanel is Marescaval, aki ugyanugy Pep iskola, tanitvany, Pep mentoraltja, stb.

Ez a teljesen agyament es minden koncepciot nelkulozo, vilag osszes penzet 1 ev alatt elkolto Amerikai agymenes a legalja volt az elmult evekben.
Nagyobbnal nagyobb gyotrelmek voltak a Chelsea padjan is, teljesen kilatastalan helyzetek.

Nyilvan mindenki elutasitotta oket a nyaron, latva ezt az Amerikai eszement vezetest, ezert nem is igazan lett volna mas, de egyelore Maresca bejott.
Eloszor latom 2022 ossze ota a Chelseat csapatra emlekeztetonek a palyan, es eloszor latni valami fenyt az elkepesztoen mely es sotet alagut vegen.

Nyilvan lehet ebbol meg akkora bukas is mint a haz, de egyelore rendben vannak.
Nyilvan nem bajnoki cim, de ha minden jol megy akar egy BL hely osszejohet nekik, ami azert utoljara meg az Abramovic korszakban sikerult 3 eve Tuchelel.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

R9. írta: 2024.09.25. 00:32 haaland amiket mondott az arsenal meccs vegen az szanalmas volt
Nem tudom miket mondott,de nálam az verte ki a biztit,milyen gólokat(főleg a 2.)engedtek lőni.
interfan

vaskalap írta: 2024.09.25. 08:06
R9. írta: 2024.09.25. 00:32 haaland amiket mondott az arsenal meccs vegen az szanalmas volt
Nem tudom miket mondott,de nálam az verte ki a biztit,milyen gólokat(főleg a 2.)engedtek lőni.
https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/napi ... 4dfd4c944d

Ellehet vesziteni a fejedet, de azert igy beszelni az ellenfel jatekosaval, haat minden csak nem peldamutato.
Persze nem az Angol Uriemberek Diogenesz Klubjarol, vagy Carlton Klubjarol beszelunk egy focipalyan, de szerintem akkor sem szabadna ilyeneket mondani az ellenfel jatekosanak sem.
interfan

Erdekes szamomra, hogy ha rosszul alakulna a maradek 2 meccs, es menesztenek Ten Hagot, akkor Allegri az elsoszamu jelolt es cel a MU padra.
Nyilvan azt megerti az ember, hogy ilyen Milan, Napoli, Roma es tarsaik csapatoknal meg tud "top" nev lenni Allegri, de hogy egy PL-be es egy MU-nal, ezzel az antifocival hogy lehet elsoszamu jelolt az szamomra rejtely.
Nyilvan a Juventus kaland 2.0 elott nem csak mi akartuk 2 even at gozerovel es mindenkeppen, hanem pl a Real is, amit el is ismertek mindket feltol, szoval ha egy Realnal is Allegri volt anno az 1.szamu jelolt, akkor annyira lehet megsem kellene meglepodjek, hogy a MU-nal is o.
Ettol fuggetlenul en nem eroltetnem Allegrit a MU helyeben.
vaskalap

interfan írta: 2024.09.30. 07:04 Erdekes szamomra, hogy ha rosszul alakulna a maradek 2 meccs, es menesztenek Ten Hagot, akkor Allegri az elsoszamu jelolt es cel a MU padra.
Nyilvan azt megerti az ember, hogy ilyen Milan, Napoli, Roma es tarsaik csapatoknal meg tud "top" nev lenni Allegri, de hogy egy PL-be es egy MU-nal, ezzel az antifocival hogy lehet elsoszamu jelolt az szamomra rejtely.
Nyilvan a Juventus kaland 2.0 elott nem csak mi akartuk 2 even at gozerovel es mindenkeppen, hanem pl a Real is, amit el is ismertek mindket feltol, szoval ha egy Realnal is Allegri volt anno az 1.szamu jelolt, akkor annyira lehet megsem kellene meglepodjek, hogy a MU-nal is o.
Ettol fuggetlenul en nem eroltetnem Allegrit a MU helyeben.
Ennél a koklernél biztos jobb.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ahogy pár hete írtam, biztos vagyok benne, hogy Van Nistelrooy venné át a MU-t Ten Haag menesztése esetén.
Aztán hogy nyáron kire jutna pénzük, az jó kérdés.
Mindenesetre nagy állatság volt kiállni a holland mellett nyáron, ez a hajó már akkor el volt süllyedve.
Viszont ha esetleg Southgate-t viszik, ahogy arról korábban volt szó, még mélyebbre kerülhetnek szerintem...
interfan

PellerG írta: 2024.10.01. 00:28 Ahogy pár hete írtam, biztos vagyok benne, hogy Van Nistelrooy venné át a MU-t Ten Haag menesztése esetén.
Aztán hogy nyáron kire jutna pénzük, az jó kérdés.
Mindenesetre nagy állatság volt kiállni a holland mellett nyáron, ez a hajó már akkor el volt süllyedve.
Viszont ha esetleg Southgate-t viszik, ahogy arról korábban volt szó, még mélyebbre kerülhetnek szerintem...
Nyaron visszautasitotta oket Tuchel, McKenna, Thomas Frank is.

Gyakorlatilag kis tulzassal ugyanabba a helyzetbe vannak most mint nyaron.

Allegri, Van Nistelrooy, Southgate, Potter.

Szamomra tovabbra is rejtely, hogy Real, MU csapatok mit latnak Allegriben, nem ertem miert merul fel ennyire komolyan, kb mindket csapatnal mint 1.szamu celpont Allegri.
Mert azert nem Roma, Milan, Napoli sorrol beszelunk.

Southgate szerintem extra nagy kokler, mint ahogy szerintem Potter is olyan amilyen.

En ha a MU helyeben lennek, ezen sorbol megprobalnam Van Nistelrooyt, max ez a szezon is bukas.
Utana meg nyaron barmiaron megprobalnam meggyozni a Tuchelt.
interfan

Ten Hag:

"
Magam is bizonyítottam a karrierem során, hogy mindig nyerek, az elmúlt hat évben nyolcszor szereztem valamilyen trófeát a csapatommal.
"

https://www.nemzetisport.hu/angol-labda ... e_vignette

Azert nekem ez mindig annyira tetszik, hogy "8 trofea", ez gyonyoru, de megis mi az a 8 trofea?
- 3 Holland bajnoki cim
- 2 Holland Kupa
- 1 Holland Szuperkupa
- 1 FA Kupa
- 1 Ligakupa

Ez nekem olyan, mint amikor valaki az Olasz Kupa gyozelmeket hozza, meg Olasz Szuperkupat. :D
Gyonyoru Ten Hag mondata, hogy mindig nyer es 8 ev = 6 trofea, de konyorgom megis melyik egy komolyan jegyzet barmi is ezekbol?
Leginkabb egyik sem...
Top 5 bajnoksagot nezve 0 bajnoki cim, 0 BL gyozelem, sot meg egy EL sem sikerult.

Minden tiszteletem Sir Alex kapcsan, minden idok egyik legjobb edzoje, de ez hogy ennyire Allegrit erolteti a MU padjara, haat nekem nem eppen jo elgondolas.
Szakmai vezetes ha valtani kell, akkor ideigeles Van Nistelrooy fele menne.
Ha van esz a MU-na felsovezetesnel (elmult evtizedben nem volt sajnos), akkor meg mindig inkabb hallgatnak a szakmai vezetesre, mint egy Sir Alexre, aki egy legenda, dehat na.
vaskalap

Ten Hag lehet ma ült utoljára a mu kispadján.
interfan

vaskalap írta: 2024.10.06. 17:29 Ten Hag lehet ma ült utoljára a mu kispadján.
Nem tudom ez a ket X megmenti e Ten Hagot.

En biztosan levaltanam, nyilvan Van Nistelrooy nem egy csoda, de sokat nem veszithetnek.
Ebben a szezonban komoly eredmeny mar ugysem lesz.
Nyartol meg mondanek egy all int Tuchel kapcsan.

Viszont a mi tulajdonosai elmult evek donteseit latva, lehet ez a ket X megmenti Ten Hagot.
vaskalap

interfan írta: 2024.10.06. 17:36
vaskalap írta: 2024.10.06. 17:29 Ten Hag lehet ma ült utoljára a mu kispadján.
Nem tudom ez a ket X megmenti e Ten Hagot.

En biztosan levaltanam, nyilvan Van Nistelrooy nem egy csoda, de sokat nem veszithetnek.
Ebben a szezonban komoly eredmeny mar ugysem lesz.
Nyartol meg mondanek egy all int Tuchel kapcsan.

Viszont a mi tulajdonosai elmult evek donteseit latva, lehet ez a ket X megmenti Ten Hagot.
Annyira szánalmasok a magyarázatai,pedig csak rá kell nézni a tabellára,az mindent elárul.
interfan

https://www.nemzetisport.hu/angol-labda ... l-sajtohir

https://www.nemzetisport.hu/angol-labda ... -mindenkit

En megertem Cantona duhet, es a MU szurkolok lazadasat ez ellen a Ratcliffe ellen.
Azert Sir Alex a MU valaha volt, es orokke a legnagyobb legenda lesz.
Ez olyan mintha nalunk valaki Zanetti kirakasaval kezdene, sot meg nagyobb bun.
Nem beszelve arrol, hogy fantasztikus a 250 ember kirugasa, es a vart 10m sporolas, de inkabb Ratcliffe is olyanokon sporolna mint Mount evi 10m fizu, vagy Anthony 7m fizetes, es meg sorolhatnank.
Igazolasokat hagyjuk is...
En remenykedtem es biztam benne, hogy ket hozzaerto szakmai vezeto erkezesevel valami eppeszu mukodes elindul a MU-nal, na de az, hogy ez a Ratcliffe egy szemelyben, kiegeszulve a MU orok atok Glazer csaladdal hozzak meg a szakmai donteseket, az egyszeruen vicc.
Ten Hag maradasa mellett is Ratcliffe es Glazerek voltak, es ok dontottek mellette, mikozben a szakmai vezetes Van Nistelrooy mellett volt.
interfan

interfan írta: 2024.10.08. 15:35 Citynel meg egyszeruen ez az urszinvonalat nem lehet tartani ennyi even keresztul.
Sorozatban 4 PL gyozelem, vilagrekord ez is soha senki nem nyert 4/4 PL-t.
7 bajnoki szezon 6 bajnoki cim.
Nem a csucsra eljutni a legnehezebb, hanem ott maradni.
Mindent megnyertek amit csapat megnyerhet, triplaztak amire csakis a legnagyobb klubok voltak valaha kepesek.
MU, Barcelona, Inter, Bayern, City.
Ezen kivul valami elkepeszto amit felepitettek a hatterben is, a vilag legmodernebb edzokozontja, akademiaja, stadionja, es meg sorolhatnak holnapig.
Guardiola nyert 18 Trofeat amibol 6 PL cim, valami egeszen dobbenetes az egesz.
De...
Nem tarthat minden orokke, es szerintem iden a City eler a vegere, es ez a City hosszu-hosszu korszak lezarul. Elojohet az "elfaradnak" es "jollaktak" szindroma is, 7-8 even keresztul egyszeruen nem lehet ilyen magas szinten jatszani es ennyi mindent nyerni.
Nem mondom, hogy semmit nem nyernek, de szerintem tronfosztas lesz a PL-ben is, es a BL-t sem ok nyerik.
Guardiola utolso eve is szerintem ez lesz.
A vilag valaha volt legjobb vezerigazgatojanak es sportvezetojenek tartott Txiki Begiristain is visszavonul allitolag a szezon vegen, mar 55 eves koraban megakarta ezt tenni, de Guardiola miatt hosszabbitott 60 eves koraig, de elmondta utana visszavonul.
Allitolag a Sporting sportigazgatoja, ex focista Hugo Viana az utod jelolt, aki a Sportingnal olyan neveket fedezett fel mint Gyokeres, Diomande, Inacio, Debast, B.Fernandes, Nunes, Ugarte, Nuno Mendes, Palhinha, es meg sokan masok.
Egyszoval a Citynel azert nagy atalakulas varhato hamarosan.
Hugo Viana erkezese azota mar hivatalos is a Citynel, es Begiristain visszavonulasa is 2025-tol.
En tartom, szerintem Guardiola most mar tavozni fog, pont a fent leirtak miatt is.
Na meg 9 ev, mai futballban 9 ev olyan mintha egy teljes karriert, es 30 evet edzoskodtel volna egy csapatnal.

Erdekes hogy a Nemet Sky, es Florian Plettenberg szerint Xabi Alonso nyaron elhagyja a Leverkusent, ahol mar a lehetseges utodot keresik, es a Citybe vagy a Realba megy Xabi Alonso.
Angol es Spanyol forrasok szerint ha Guardiola valoban tavozik 9 ev utan a Citytol, akkor Xabi Alonso a Cityt szeretne atvenni, es a Cityt preferalja a Realal szemben.
Guardiolaval barati a kapcsolatuk, es abszolult a Guardiola iskola, Guardiola tanitvany Xabi Alonso, ezert tokeletesen illene a Citybe, es allitolag o is nagyon szivesen menne oda.
Nyilvan Guardiolat potolni a lehetetlen kategoria, viszont Xabi Alonso szerintem is az egyik, hanem a legnagyobb lehetoseg a Guardiola utani edzopiacon a teljes vilagon.
Arteta meg ilyen nalam.

Es ha mar PL, amit a Slot fele Liverpool csinal az valami egeszen ijeszto.
Olyan szinten jatszanak, es olyan szinten magabiztosak, mint Klopp legjobb idoszakokban.
Elkepeszto mennyit lepett elore Slotal a Pool.
Klopp egy legenda, de kellett a Liverpoolnak az o tavozasa ahhoz, hogy ujra a legmagasabb celokert tudjanak harcolni.
En tavaly is, es iden is nagyon szurkolok nekik, hogy osszejojjon a PL.
interfan

Szerencsetlen MU hovajutott elkepeszto ami a tulajondosi szinten van mar...
Bocsi City, vigyetek mar el a mi jatekosainkat is a magangepeteket, koszi.
Ahogy a cikk is irja, "ilyen a vilagon nincs"...

https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/nagy ... bef6f5f98f

Ezzel a Ratcliffel is csak melyebbre sulyedtek.

Meg ilyen Lopetegui fele hullagyenge West Hamtol is kikapnak.
Elkepeszto ez a Ratcliffe es Glazerek mire varnak meg, szakmai vezetes mar valtott volna a szunet utan, es ott lett volna Van Nistelrooy.
De Ratcliffe es Glazerek azt mondtak nem, marad Ten Hag, latjuk mennyire hozott itt is jo dontest Ratcliffe...
Sajnalom az egeszet, nem ezt erdemli a MU mint csapat, sem tulajdonosi helyzet, sem a palyan, hihetetlen melysegek vannak mint teren.
PellerG

interfan írta: 2024.10.27. 12:07 Szerencsetlen MU hovajutott elkepeszto ami a tulajondosi szinten van mar...

Elkepeszto ez a Ratcliffe es Glazerek mire varnak meg, szakmai vezetes mar valtott volna a szunet utan, es ott lett volna Van Nistelrooy.
De Ratcliffe es Glazerek azt mondtak nem, marad Ten Hag, latjuk mennyire hozott itt is jo dontest Ratcliffe...
Sajnalom az egeszet, nem ezt erdemli a MU mint csapat, sem tulajdonosi helyzet, sem a palyan, hihetetlen melysegek vannak mint teren.
Végre kitették Ten Hagot!
A hideg ráz az ilyen edzőktől, akik minden vereség után fújják, milyen jól játszottunk, remek volt a focink, csak...
Ahogy várható volt, Van Nistelrooy ugrik be.
Nagyon bírtam őt, drukkolok neki.
Nyáron meg vihetik Inzaghit és a 3-5-2-t :D
interfan

PellerG írta: 2024.10.28. 13:28
interfan írta: 2024.10.27. 12:07 Szerencsetlen MU hovajutott elkepeszto ami a tulajondosi szinten van mar...

A hideg ráz az ilyen edzőktől, akik minden vereség után fújják, milyen jól játszottunk, remek volt a focink, csak...
Erdekes egyebkent tudnak e valamit robbantani, allitolag minden erovel, minden penzel, es teljesen korlatlan hatalommal csabitjak Amorimot.
Kerdes mit mond erre Amorim, aki nyaron elutasitotta a Chelseat, a West Hamet, sot egyes hirek szerint a Liverpoolt is.
Nem tudom a MU mennyivel lesz vonzobb, foleg egy Liverpoolhoz kepest.

B opcio meg Xavi.
Nekem o azert erosen kerdojeles mire is lenne eleg.
Persze nem volt egy totalis homaly, mert azert csak bajnok lett a Barcelonaval, de nem tudom megfelelo lenne e o a PL-be.
PellerG

interfan írta: 2024.10.29. 10:57

Erdekes egyebkent tudnak e valamit robbantani, allitolag minden erovel, minden penzel, es teljesen korlatlan hatalommal csabitjak Amorimot.
Kerdes mit mond erre Amorim, aki nyaron elutasitotta a Chelseat, a West Hamet, sot egyes hirek szerint a Liverpoolt is.

B opcio meg Xavi.
Persze nem volt egy totalis homaly, mert azert csak bajnok lett a Barcelonaval, de nem tudom megfelelo lenne e o a PL-be.
Amorimnál érdekes, hogy csakis 3-4-3-t játszat.
Nekem ezt most elég nehéz elképzelnem az MU-hoz.
De a mutatói és eredményei nagyon jók a Sportingnál, ez nem kérdés.
interfan

PellerG írta: 2024.10.29. 12:51
interfan írta: 2024.10.29. 10:57

B opcio meg Xavi.
Amorimnál érdekes, hogy csakis 3-4-3-t játszat.
Nekem ezt most elég nehéz elképzelnem az MU-hoz.
De a mutatói és eredményei nagyon jók a Sportingnál, ez nem kérdés.
Amorimot eddig is csabitottak top csapatok, de eddig senkinek nem sikerult elvinnie.
Most a MU mindenaron ot akarja, barmit megadnak neki, csak vegye at oket.
3 MU szakmai felsovezeto mar Lisszabonba is utazott, hogy meggyozzek Amorimot.
Kivancsi leszek mi lesz belole, es sikerul e a MU-nak.

https://www.nemzetisport.hu/angol-labda ... akemberert

Kozben Romano mar be is jelentette, Amorim a MU uj edzoje, hamarosan hivatalos bejelentes.
interfan

PellerG írta: 2024.10.28. 13:28 Ahogy várható volt, Van Nistelrooy ugrik be.
Van Nistelrooy sajnalom kicsit, miota erre var, most megkapta a nagy lehetoseget amire evek ota var, erre kap szerencsetlen 1db meccset.
Ezt a szivast. :D
Kivancsi vagyok egyaltalan marad e a stabban, es Amorim mit mond, vagy meg ki is teszik szerencsetlent.

En nagyon orulok Amorimnak, szerintem o egy hatalmas potencial es lehetoseg edzo, nem veletlenul akarta nyaron a Liverpool, Chelsea, West Ham.
Ugy erzem most valoban nagyot foghat a MU, es talan elindulhat valami.
Igaz ehhez eloszor azt kellene, hogy hagyjak Amorimot dolgozni, na meg a sportszakmai vezetest, ne fentrol okoskodjon a 0 tudasaval Glazerek, meg most mar ujonnan ez a Ratcliffe is.
Hatha-hatha valtozik vegre valami, nagyon megerdemelne mar a MU, igazan rajuk ferne.

Egyebkent egy nagyon jo iras a MU-rol, a borzalmas tulajdonosi korrol, es Ten Hag munkassagarol.

https://www.nemzetisport.hu/angol-labda ... cisztikaja
interfan

15m euros eves fizetesert ir ala Amorim a MU-hoz.
2 + 1 evre irt ala.
Mar a Sporting is bejelentette, a MU kifizette Amorim 10m euros kivasarlasi arat is.
Most mar csak egy kerdes van, azonnal megy a MU-ba, es mar hetvegen o iranyit, vagy meg a valogatott szunetig marad a Sportingnal az utolso 3 meccsre, es a MU-t pedig november 24-en az Ipswich ellen iranyitja eloszor.

Kivancsi leszek, remelem sikeres lesz, es vegre tortenik a MU-nal valami.

Tovabbra is Van Nistelrooyt sajnalom, aki erre a lehetosegre vart, erre kap 1 meccset, vagy max 3 meccset, aztan ennyi volt a nagy lehetoseg.
Szerencsetlen ember...
Es kitudja marad e egyaltalan az Amorim stabba, szamit e ra a Portugal, vagy kiteszik.
PellerG

interfan írta: 2024.10.31. 11:37 Tovabbra is Van Nistelrooyt sajnalom, aki erre a lehetosegre vart, erre kap 1 meccset, vagy max 3 meccset, aztan ennyi volt a nagy lehetoseg.
Szerencsetlen ember...
Es kitudja marad e egyaltalan az Amorim stabba, szamit e ra a Portugal, vagy kiteszik.
Bocsánat, muszáj közbeszólnom, mert nagyon rákattantál erre a témára...
Van Nistelrooy egy igazi szerény ember, emiatt féltik is az ex-MU játékosok a csapat padjától.
Ő nagyon nem ez a karakter, akit leírsz itt napok óta.
Külön nyilatkozatot is kiadott a kinevezése után és a tegnapi meccset követően is, hogy ő kimondottan Ten Hag kérésére jött az edzői stábba, és szívesen maradna a stáb tagja a továbbiakban is, ha igény van rá, mert ott segítene kedvenc klubjának ahol tud.

Neki nem kell bizonyítania ott semmit, azt hiszem ezt bőven megtette játékos karrierje során.
És amúgy a PSV edzőjeként sem nézett ki rosszul szerintem, 50 meccsen 8 veresége volt.
Nyáron úgy volt, hogy a Burnley edzője lesz Kompany Bayernhez távozását követően, aztán végül inkább Ten Hag kérésére az MU-t választotta.
interfan

PellerG írta: 2024.10.31. 18:58
interfan írta: 2024.10.31. 11:37 Tovabbra is Van Nistelrooyt sajnalom, aki erre a lehetosegre vart, erre kap 1 meccset, vagy max 3 meccset, aztan ennyi volt a nagy lehetoseg.
Szerencsetlen ember...
Bocsánat, muszáj közbeszólnom, mert nagyon rákattantál erre a témára...
Van Nistelrooy egy igazi szerény ember, emiatt féltik is az ex-MU játékosok a csapat padjától.
Ő nagyon nem ez a karakter, akit leírsz itt napok óta.
Külön nyilatkozatot is kiadott a kinevezése után és a tegnapi meccset követően is, hogy ő kimondottan Ten Hag kérésére jött az edzői stábba, és szívesen maradna a stáb tagja a továbbiakban is, ha igény van rá, mert ott segítene kedvenc klubjának ahol tud.

Neki nem kell bizonyítania ott semmit, azt hiszem ezt bőven megtette játékos karrierje során.
És amúgy a PSV edzőjeként sem nézett ki rosszul szerintem, 50 meccsen 8 veresége volt.
Nyáron úgy volt, hogy a Burnley edzője lesz Kompany Bayernhez távozását követően, aztán végül inkább Ten Hag kérésére az MU-t választotta.
Neki azert most jott egy nagy lehetoseg, persze onmagaban mit gondol rola, azt max a sajat kornyezete tudja.
Sok MU szurkolo nagyon szerette volna ha marad, es jo esellyel o maga is maradna a MU edzoje.
Mas kerdes, hogy nem o dont.
Nekem o egy szimpatikus ember, es hatha lehetne belole valaki, de hogy ez kideruljon, ahhoz lehetoseg kell.

Viszont valoban ott a masik oldala, ez a MU egy edzoi karriert is tonkretehet.
Ezert valoban nagyon nagy kockazat is lett volna abban, ha Van Nistelrooy marad, mert hiaba szeretik a szurkolok, jonne 3-4 rossz meccs, es mindjart az a nagy szeretet megszunne.
Ezzel pedig Van Nistelrooyt tennek tonkre.

Igy osszesegeben Szerintem jo dontes Amorim.
Nem veletlenul akarta ot nyaron a Liverpool, Chelsea, West Ham, az egyik legtehetsegesebb edzo, nagy potencial van benne, en kifejezetten orulok neki.
De ettol fuggetlenul emberileg, es abban, hogy most lett volna egy nagy lehetoseg, amit nem teljesen kapott meg, sajnalom Van Nistelrooyt.
Egyebkent valoban, o egy nagyon szereny, alazattal teli, igazi verbeli MU szurkolo, aki peldakep volt nagyon sok MU rajongo szamara.
PellerG

Igy osszesegeben Szerintem jo dontes Amorim.
Nem veletlenul akarta ot nyaron a Liverpool, Chelsea, West Ham, az egyik legtehetsegesebb edzo, nagy potencial van benne, en kifejezetten orulok neki.
Nekem itt ahogy írtam a napokban, elég erős rizikófaktor a 3-4-3 taktikája.
Semmit mást nem játszat.
Nekem valahogy nagyon idegen ez a MU-tól.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

City-vel mi van? 3. vereség zsinórban? :o
vaskalap

Cupi írta: 2024.11.09. 21:12 City-vel mi van? 3. vereség zsinórban? :o
4.egész pontosan.Két PL,egy liga kupa és egy BL zakó.Pep még soha egyik csapatával sem produkált ilyet.A sok sérült(különösen Rodri) hiánya sajnos megbontotta az egységet,és a játék elég fásult,enervált.Nehéz helyzetben a City,de szép feladat innen felállni.
PellerG

vaskalap írta: 2024.11.09. 22:11
4.egész pontosan.Két PL,egy liga kupa és egy BL zakó.Pep még soha egyik csapatával sem produkált ilyet.A sok sérült(különösen Rodri) hiánya sajnos megbontotta az egységet,és a játék elég fásult,enervált.Nehéz helyzetben a City,de szép feladat innen felállni.
Rodrival jöttek a veretlenségi rekordok, a sérülése óta nélküle pedig a nyeretlenségi rekordok dőlnek.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PellerG írta: 2024.11.09. 22:53
vaskalap írta: 2024.11.09. 22:11
Rodrival jöttek a veretlenségi rekordok, a sérülése óta nélküle pedig a nyeretlenségi rekordok dőlnek.
Ahogy a Real is szenved Carvajal és Kroos nélkül.Amugy szerintem Guardiola is belefáradt már ebbe a Citybe ..
interfan

Festa írta: 2024.11.09. 23:41 Ahogy a Real is szenved Carvajal és Kroos nélkül.Amugy szerintem Guardiola is belefáradt már ebbe a Citybe ..
Realnal mas a helyzet, ott a sok vilagsztar nem fer meg egymas mellett, es nem tudnam csapatkent mukodni.

Oktober 8-an irtam ezt, es tartom ez is van, es ez is lesz a Citynel iden:

"
Citynel meg egyszeruen ez az urszinvonalat nem lehet tartani ennyi even keresztul.
Sorozatban 4 PL gyozelem, vilagrekord ez is soha senki nem nyert 4/4 PL-t.
7 bajnoki szezon 6 bajnoki cim.
Nem a csucsra eljutni a legnehezebb, hanem ott maradni.
Mindent megnyertek amit csapat megnyerhet, triplaztak amire csakis a legnagyobb klubok voltak valaha kepesek.
MU, Barcelona, Inter, Bayern, City.
Ezen kivul valami elkepeszto amit felepitettek a hatterben is, a vilag legmodernebb edzokozontja, akademiaja, stadionja, es meg sorolhatnak holnapig.
Guardiola nyert 18 Trofeat amibol 6 PL cim, valami egeszen dobbenetes az egesz.
De...
Nem tarthat minden orokke, es szerintem iden a City eler a vegere, es ez a City hosszu-hosszu korszak lezarul. Elojohet az "elfaradnak" es "jollaktak" szindroma is, 7-8 even keresztul egyszeruen nem lehet ilyen magas szinten jatszani es ennyi mindent nyerni.
Nem mondom, hogy semmit nem nyernek, de szerintem tronfosztas lesz a PL-ben is, es a BL-t sem ok nyerik.
Guardiola utolso eve is szerintem ez lesz.
"

Kivancsi leszek mi lesz a padon, egyes hirek szerint nem is Xabi Alonso, hanem Arteta a fo-fo jelolt ha Guardiola tavozik.

Liverpool mesteri iden, orom oket nezni, elkepeszto mekkorat fejlodtek Slotatal, es mennyire kellett ez a valtas.
Tavaly is nagyon szurkoltam egy Pool PL gyozelemnek, akkor sajnos nem jott ossze, viszont en szerintem osszefog, es rettentoen orulnek is neki.
Ez a Pool iden zsenialis.
interfan

MU kozben hivatalosan is kitette Van Nistelrooyt.
Nem tartanak ra igenyt semmilyen formaban a tovabbiakban.

En nagyon sajnalom szegeny embert...
Igy klublegenda, ugy klublengeda, igy szeretjuk, ugy szeretjuk, erre ezt kapja...
O azert ettol sokkal tobbet erdemelt volna, es nem azert mert klublegenda, hanem azert mert edzokent sem vallott szegyent, sot.
Nyilvan persze Amorim, de azert megis marad egy keseru szajiz Van Nistelrooy kirugasa miatt, En szerintem o tobbet erdemelt volna, es megint egy szurkolok szamara nem szimpatikus dontes is szuletett ezzel.

Ettol fuggetlenul oszinten remelem, hogy 12 ev pokoli szenvedes utan most Amorimmal elindul valami, es a szakmai vezetest is hagyjak dolgozni.
Nagyon megerdemelne mar ezt a MU.

Van Nistelrooy pedig remelem hamarosan kap egy csapatot, es sikeres lesz.
interfan

Festa írta: 2024.11.18. 11:56 Látjuk az Arsenalt .Vannak fiatalok harcban vannak a bajnoki címért,de kupákat nem nyernek általában 2-4 helyen végeznek.
Erdekes egyebkent az Arsenal, ha megnezzuk pl semmivel nem fiatalabb az Arsenal keretet mint a City vagy Liverpool kerete, MU es Chelsea meg foleg.

Szeptember vegen szerepelt is itt egy gyujtes, ezek alapjan:

Chelsea: 23.4
Tottenham: 25.3
Liverpool: 25.9
MU: 25.9
Arsenal: 26.6
City: 26.7

De ha megnezzuk a kezdoket, es azoknak az atlageletkorat, akkor is gyakorlatilag egyenlo a City-Liverpool-Arsenal, sot meg a MU is.

Utolso 3 meccs alapjan:

- Liverpool:
27.2, 27, 26.8
- City:
26.2, 25.3, 28.8
- Arsenal:
26.0, 26.5, 26.4
- MU:
26.5, 27.2, 26.3
interfan

Guardiola hosszabbit 2026-ig, opcioval 2027-ig.

En ezen nagyon meglepodtem.
Mai vilagban azert 10-11 ev egy helyen kb a lehetetlen kategoria.
Raadasul ilyen elkepesztoen magas szinten teljesiteni ennyi ideig, valahogy az egesz egy felfoghatatlan dolog.
Mert az egy dolog, hogy maradsz par evet ugyanott, de az hogy a legmagasabb szintet fenntudod tartani, az az igazan elkepeszto.

Nekem is az meglepo, hogy ezt a valamekkora ujaepitest is Guardiolaval, es Guardiola csinalja meg a Citynel.

Haaland hosszabbit, kikerul a 150m kivasarlasi is.
Szinten hosszabbit Rodri.

Viszont DeBruyne szinte biztosan tavozik, es nem is kap uj szerzodest, dehat mar 34 lesz a nyaron.
Gundogan is kerdes kap e +1 evet, de ha igen, o mar csak kiegeszito.
Walker is 35 lesz, es hat a KP-n is kell a frissites.
Ederson majdnem elment a Szaudikahoz tavaly.
Egyszoval lesz feladat boven.

Persze sok a fiatal:
Gvardiol 22, Lewis 19, Doku 22, Foden 24, Savinho 20, Bobb 20, Haaland 24.
Szoval azert van egy szep alap, es vannak azert olyan tehetsegek is mint:
McAtee, Esbrand, az erkezo Echeverri, es meg olyan kolcsonben levok mint Perrone, Kabore.
Kiegeszulve olyanokkal akik a legjobb korban vannak:
Ruben Dias, Akanji, Ake, Stones, Rodri, B.Silva, Nunes, Kovacic.

Egyszoval azert egy jo alap megvan minden teren.
Dehat kell egy verfrissites a motivacio miatt is ott.
Nem veletlenul tema ott, hogy 2 uj kozepso KP-t is akarnak.
Egy nagyobb nevet, a regota uldozott B.Guimaraes, alternativa Kimmich.
Es egy "kisebb" nevet, Zubimendi, Ederson.
Elore Wirtz vagy Musiala.
Tema Gyokeres is.
Valamint ha tavaly elment volna a Szaudiakhoz Ederson, akkor a Portos Diogo Costa.
vaskalap

Egy jó irányító kell,mint volt Silva,vagy KDB.Ez a legfontosabb,és egyben legnehezebb feladat.
interfan

vaskalap írta: 2024.11.20. 13:30 Egy jó irányító kell,mint volt Silva,vagy KDB.Ez a legfontosabb,és egyben legnehezebb feladat.
Papiron Musiala vagy Wirtz alkalmas lehet erre a posztra, kerdes a gyakorlatban mit tudnanak ott.

Musiala azert mar a legmagasabb szinten is bizonyitott.
Azert az nagyon kemeny, hogy van 52 golja es 35 golpassza a Bayernbe, mindezt ugy, hogy 21 eves.
EB-n a Nemetektol kb csak o nyujtott hasznalhato teljesitmenyt.

Wirtz kapcsan sem kell szegyenkeznie, 48 gol, 52 golpassz, o is 21 evesen.

Es akkor meg ott van a sajat nevelt, a zsenialis City akademia es utanpotlas egyik gyongyszeme Palmer, aki kapcsan 120m korul igazolhatnak vissza.
PL viszonyokat ismeri, emiatt talan o lenne a legbiztosabb megoldas.
Utobbi hosszu evek egyetlen egy Chelsea brutalis uzlete, amit ott hozott eddig az is valami elkepeszto.
58 meccs 32 gol 20 golpassz.

Nyilvan DeBruyne potolni kb a lehetetlen kategoria.
Elmult evtized legnagyobb iranyito klasszisa, de talan Palmer melto utodja lehetne.
vaskalap

interfan írta: 2024.11.20. 14:53
vaskalap írta: 2024.11.20. 13:30 Egy jó irányító kell,mint volt Silva,vagy KDB.Ez a legfontosabb,és egyben legnehezebb feladat.
Papiron Musiala vagy Wirtz alkalmas lehet erre a posztra, kerdes a gyakorlatban mit tudnanak ott.

Musiala azert mar a legmagasabb szinten is bizonyitott.
Azert az nagyon kemeny, hogy van 52 golja es 35 golpassza a Bayernbe, mindezt ugy, hogy 21 eves.
EB-n a Nemetektol kb csak o nyujtott hasznalhato teljesitmenyt.

Wirtz kapcsan sem kell szegyenkeznie, 48 gol, 52 golpassz, o is 21 evesen.

Es akkor meg ott van a sajat nevelt, a zsenialis City akademia es utanpotlas egyik gyongyszeme Palmer, aki kapcsan 120m korul igazolhatnak vissza.
PL viszonyokat ismeri, emiatt talan o lenne a legbiztosabb megoldas.
Utobbi hosszu evek egyetlen egy Chelsea brutalis uzlete, amit ott hozott eddig az is valami elkepeszto.
58 meccs 32 gol 20 golpassz.

Nyilvan DeBruyne potolni kb a lehetetlen kategoria.
Elmult evtized legnagyobb iranyito klasszisa, de talan Palmer melto utodja lehetne.
Palmer távozni akart,tehát nem hinném,hogy visszajönne(én sem látnám szívesen).Ráadásul más poszton játszik.Maradjon csak a Chelseaben.Musiala már más tészta,kérdés ő mit akar? Én őt jobban el tudnám képzelni.Persze az ára biztos csillagászati,de nagy költés úgy sem volt a Citynél mostanában.
interfan

Nagyon kivancsi leszek most a MU-ra es Amorimra is.
Nyilvan Ipswich jobb ellenfelet nem nagyon talalhattak volna, de ettol fuggetlenul azert par dolog kiderulhet.

Amorim egesz eleteben amiota edzo, egyetlen 1db taktikat jatszatott:
3-4-3
Semmi, de szo szerint semmi mast soha, de ugy soha, hogy szo szerint soha.
Allitolag a Liverpool ezert offolta ot a nyaron, mert tulsagosan is egy taktikas.

Kivancsi leszek, hogy megis mit fog tudni mutatni akar taktikailag, akar jatekban.
Par helyen irja az Angol media, hogy akar 4-3-3 is lehet.
Kivancsi leszek Amorim valt e, es eleteben eloszor megprobalja a 4 vedot, vagy marad az egyetlen egy es fix 3-4-3-nal.
MU keret is erdekes, hogy mire alkalmas igazan taktikailag.
interfan

Nezve ezt a City meccset Guardiolanak lesz dolga boven.
Egyebkent semmivel nem jobb a Spurs, de nekik minden bemegy, a Citynek meg semmi, van ilyen hogy egy csapatnak semmi nem sikerul.

Viszont Gundogan mar nagyon nem ugyanaz aki elment, Spanyol bajnoksagba extra klasszis volt tavaly, de a PL-be ez mar keves. Dehat csak 34 eves mar.
A KH poszt is problemas Ruben Dias nelkul.
Ez a Stones nagyon gyenge, es Akanji sem az igazi.
Walker sem lesz mar fiatalabb...

Nyilvan igy is fix 2. a City, es lesz legrosszabb esetben 8 pont lemaradasuk az 1. Poolal szemben, egyszoval vege meg semminek nincs, de felvan adva a lecke az biztos.

Pool iden valami egeszen brutalis, en nagyon szurkolok nekik hogy sikeruljon a bajnoki cim.
vaskalap

interfan írta: 2024.11.23. 19:57 Nezve ezt a City meccset Guardiolanak lesz dolga boven.
Egyebkent semmivel nem jobb a Spurs, de nekik minden bemegy, a Citynek meg semmi, van ilyen hogy egy csapatnak semmi nem sikerul.

Viszont Gundogan mar nagyon nem ugyanaz aki elment, Spanyol bajnoksagba extra klasszis volt tavaly, de a PL-be ez mar keves. Dehat csak 34 eves mar.
A KH poszt is problemas Ruben Dias nelkul.
Ez a Stones nagyon gyenge, es Akanji sem az igazi.
Walker sem lesz mar fiatalabb...

Nyilvan igy is fix 2. a City, es lesz legrosszabb esetben 8 pont lemaradasuk az 1. Poolal szemben, egyszoval vege meg semminek nincs, de felvan adva a lecke az biztos.

Pool iden valami egeszen brutalis, en nagyon szurkolok nekik hogy sikeruljon a bajnoki cim.
Van baj az biztos.A kp- t újra kell építeni.Most üt vissza,hogy nem igazoltak erre a posztra,KDB illetve Rodri helyére.
interfan

Hat ez sajnos nem ugy sikerult Amorimnak ahogy vartam.
Sajnos a fix es egyetlen egy 3-4-3 (3-4-2-1) taktikat sem valtotta le, de nekem inkabb ez a vedekezo futball volt a meglepetes, egy Ipswich jobb volt mint a MU, tobbet tamadtak, kozelebb alltak a gyozelemhez.
Beszedes Amorim nyilatkozata is:
"Kikaphattunk volna, ha nincs Onana"

Remelem ez csak ilyen kezdeti nehezsegek, es surgosen lesz valtozas a MU-nal.
PellerG

interfan írta: 2024.11.24. 20:12 Hat ez sajnos nem ugy sikerult Amorimnak ahogy vartam.
Sajnos a fix es egyetlen egy 3-4-3 (3-4-2-1) taktikat sem valtotta le, de nekem inkabb ez a vedekezo futball volt a meglepetes, egy Ipswich jobb volt mint a MU, tobbet tamadtak, kozelebb alltak a gyozelemhez.

Amíg Jonny Evans kell kezdjen a három védős rendszer bal oldalán (és más posztok is erősen lyukasak), addig nem fog tudni csodát tenni.
interfan

PellerG írta: 2024.11.25. 13:09
interfan írta: 2024.11.24. 20:12 Hat ez sajnos nem ugy sikerult Amorimnak ahogy vartam.

Amíg Jonny Evans kell kezdjen a három védős rendszer bal oldalán (és más posztok is erősen lyukasak), addig nem fog tudni csodát tenni.
Kelleni nem kell semmi, mert o allitja ossze a kezdot es a taktikat.

Szerintem az lenne az elso, hogy kicsit rugalmasabb legyen.
Mert ha egyetlen egy orok taktikja van ami a 3-4-3 (3-4-2-1), addig nehez lesz...

Kivancsi leszek kepes e fejlodni, es tud e rugalmas lenni, akar ezen is mulhat az, hogy lesz e belole igazan komoly sikeres edzo, vagy sem.
PellerG

interfan írta: 2024.11.25. 13:15

Mert ha egyetlen egy orok taktikja van ami a 3-4-3 (3-4-2-1), addig nehez lesz...

Kivancsi leszek kepes e fejlodni, es tud e rugalmas lenni, akar ezen is mulhat az, hogy lesz e belole igazan komoly sikeres edzo, vagy sem.
Kelleni kellett, mivel Martinez, Lindelöf, Yoro és Maguire sérültek voltak, Shaw hónapok óta nem játszott, csoda hogy már beszállt.
Nincs védelme.

Ha valamit lehetett tudni róla az az, hogy 3 védővel játszik, úgyhogy ezért nem lehet elővenni.
Az elmúlt 4 éve elég sikeres volt a Sportinggal ezzel a rendszerrel.
interfan

PellerG írta: 2024.11.25. 23:07
interfan írta: 2024.11.25. 13:15

Kelleni kellett, mivel Martinez, Lindelöf, Yoro és Maguire sérültek voltak, Shaw hónapok óta nem játszott, csoda hogy már beszállt.
Nincs védelme.

Ha valamit lehetett tudni róla az az, hogy 3 védővel játszik, úgyhogy ezért nem lehet elővenni.
Az elmúlt 4 éve elég sikeres volt a Sportinggal ezzel a rendszerrel.
Szerintem soha semmi nem kell, es semmi nem kotelezo.
Fontos szerintem, hogy a kerethez igazitsa az edzo a taktikat, nem pedig forditva, mert az hosszutavon nem biztos hogy jo lesz.
Rugalmassag, ezen mulhat szerintem Amorim sikere vagy sikeretelensege.

Az meg hogy valaki Portugaliaba sikeres, kozel sem garancia arra, hogy a PL-ben is az lesz.
Alapok megvannak, viszont szerintem kell majd egy nagyobb rugalmassag hosszutavon Amorimtol is.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Lehet, hogy szerinted fontos, de más szerint nem. Valószínűleg, mindenki tudta, amikor kinevezték, hogy ez van. A csávó ebben profi, hogy egy taktikai felállásba tud vmit alkotni, nem abban, hogy többen. Egyik sem jobb, vagy rosszabb, csak más. Lehet sikeresnek lenni ezzel, azzal is, meg bukni is. Az idő úgyis eldönti.
PellerG

P-Inter írta: 2024.11.26. 19:46 Lehet, hogy szerinted fontos, de más szerint nem. Egyik sem jobb, vagy rosszabb, csak más.
Ezt Steigervald Krisztián sem vinné be nála, nem hogy mi itt... 🤣
interfan

P-Inter írta: 2024.11.26. 19:46 Lehet, hogy szerinted fontos, de más szerint nem. Valószínűleg, mindenki tudta, amikor kinevezték, hogy ez van. A csávó ebben profi, hogy egy taktikai felállásba tud vmit alkotni, nem abban, hogy többen. Egyik sem jobb, vagy rosszabb, csak más. Lehet sikeresnek lenni ezzel, azzal is, meg bukni is. Az idő úgyis eldönti.
Na latod ezt a futball vilagaba is pont igy mukodik.
A Liverpool nem merte allitolag bevallalni pont a taktika miatt, a MU pedig igen.
Azaz valaki szerint fontos, valaki szerint nem.
A Liverpoolnal piszkosul bejott ez a dontes, remeljuk a MU-nal is hasonlo lesz.
Mondom ezt ugyis, hogy latom es olvasom a MU szurkolok nagyon nagy resze egyaltalan nem boldog Van Nistelrooy kirugasa miatt, es vele kepzeltek el a jovot.

Meglatjuk, en nagyon szurkolok a MU-nak, ennyi ev, sot mar evtized kinszenvedes utan rajuk ferne mar valami valtozas.
Remelem Amorim felno a feladathoz, es akar igy, akar ugy, akar amugy, de alkalmas es eredmenyes lesz.
interfan

Van Nistelrooy megerdemli a lehetoseget, drukkolok neki a Leicester padjan.
Orulok neki hogy kapott gyakorlatilag egybol a MU kirugas utan egy kispadot.

Viszont ezt a Lopetegui egyszeruen szanalmasnak tartom.
Erthetetlen hogy gondolhatja ezt az ember barki.
Teljes KO...
Meg is erdemli a West Ham ezt a helyzetet amiben van.
Erthetetlen miert nem valtanak mar.

Mi mellettunk ma nagyon de nagyon remelem nyer a Liverpool is.
Oriasit mennek iden, es ha ma vernek a Cityt, akkor egy brutalis 9 pontos elonyt epitenek ki ami egy PL-be valami egeszen elkepeszto.

Szinten remelem a MU is megnyeri elso bajnokijat Amorimmal a padon.
Ideje elindulni ott is a melysegbol, nagyon ideje.
interfan

Van Nistelrooy:
Maradni akartam a MU-nal, fajt hogy el kellett hagynom a MU-t.
Csalodott vagyok, nagyon csalodott amiatt ami tortent velem a Unitednel.
Válasz küldése