Erre lehet azt mondani, hogy vigyazz mint kivansz, mert a vegen be is jon.
Mai hirek szerint Correa kezdhet, ha vegul Martinez nem tud jatszani.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Annyira szar már szegény, hogy az már védhetetlen.PellerG írta: ↑2024.11.23. 10:01 Amúgy azt akartam már kérdezni, vajon Inzaghi hogy-hogy ennyire hátra rangsorolta nagy szerelmét Correát?
Mert Marottaék részéről értem és teljesen jogos, ipari balfasz nálunk, de Inzaghi ragaszkodott hozzá, ha fős volt is erőltette mindig, idén még azért hál Isten alig kapott perceket.
Nem tom ki az oka, Inzaghi kellően merev pedig.
Gagliardini volt ennek a nagymestere, hogy az ilyen 0 csapatok ellen lotte a golokat.
Inzaghi:PellerG írta: ↑2024.11.23. 10:01 Amúgy azt akartam már kérdezni, vajon Inzaghi hogy-hogy ennyire hátra rangsorolta nagy szerelmét Correát?
Mert Marottaék részéről értem és teljesen jogos, ipari balfasz nálunk, de Inzaghi ragaszkodott hozzá, ha fős volt is erőltette mindig, idén még azért hál Isten alig kapott perceket.
Nem tom ki az oka, Inzaghi kellően merev pedig.
Szenvedős meccset várok és 3 pontot.Amikor mi tartalékosak vagyunk akkor még a kiscsapatok ellen is izgulni kell.interfan írta: ↑2024.11.23. 14:05Gagliardini volt ennek a nagymestere, hogy az ilyen 0 csapatok ellen lotte a golokat.
Hatha erre Correa is kepes lesz ma.
Verona a bajnoksag legtobb goljat kapta, szamszerint 12 meccs = 27 gol.
Fiorentina, Monza, Como, Torino, Juventus is harmat lott nekik, az Atalanta meg egyenesen 6 golt a Veronanak.
Szoval ettol jobb ellenfelet, hogy jol megszorjuk oket kivanni sem lehet.
Hivatalos kezdo:
Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Darmian-Barella-Asllani-Mkhitaryan-C.Augusto
Correa-Thuram
5 hétre!
Most mar erjuk el az Atalanta 6 goljat amit lottek a Veronanak, es egy 7 gollal zarjuk le szepen.interfan írta: ↑2024.11.23. 14:05Gagliardini volt ennek a nagymestere, hogy az ilyen 0 csapatok ellen lotte a golokat.
Hatha erre Correa is kepes lesz ma.
Verona a bajnoksag legtobb goljat kapta, szamszerint 12 meccs = 27 gol.
Fiorentina, Monza, Como, Torino, Juventus is harmat lott nekik, az Atalanta meg egyenesen 6 golt a Veronanak.
Szoval ettol jobb ellenfelet, hogy jol megszorjuk oket kivanni sem lehet.
Igy jojjon be mindig minden a vilagon.
Egyetértek, ha van alkalmas időpont bedobálni a tartalékokat, az most van.
Szamomra ezert is megdobbento, hogy felepul es egybol kezdo, DeVrij meg megy a padra mert Acerbi.
Azért nem értem ezt az egészet mert nincs itt semmi varázslat ez simán biológia.interfan írta: ↑2024.11.23. 15:59
Szamomra ezert is megdobbento, hogy felepul es egybol kezdo, DeVrij meg megy a padra mert Acerbi.
Ami pedig meg megdobbentobb, hogy Acerbivel hosszabbitottunk 2026-ig...
A 4 evvel fiatalabb, es semmivel nem rosszabb DeVrijt meg kiakarjuk tenni es nem hosszabbitani vele.
Csodalatos dontes...
Jo lenne ha Inzaghi kinyitna a szemet, es eszrevenne, hogy Acerbi mar hany eves....
Nem lehet mindig beijenkciozni, csak mert neki szuksege van ra, es szerinte nem lehet potolni.
Ne vicceljunk mar, egy 37 eves emberrol beszelunk.
Regota ismerem Correat, pontosan tudom mire kepes, es pontosan tudom mennyire jo jatekos.
Semmi ketsegem nem volt afelol, hogy o kezdeni fog.
A kerdes az volt szamomra, hogy Thuram vagy Arnautovic.
Vegul Thuramot valasztottam, es o lett Correa tarsa.
4 vedo opcio lehet?
Nem tudom.
Kicsit hagynom kellett pihenni a vedoket, mert a valogatottnal is sokat jatszottak, ezt lattam most megoldasnak.
Acerbi serulese problema szamunkra, remelem minel elobb visszater,
Gondolom már készül is a hosszabbítás nyártól...interfan írta: ↑2024.11.23. 17:30 Ertekelesek:
- Calciomercato.com:
Thuram 8
Correa 7,5
Bastoni 7
DeVrij 7
Bisseck 7
Asllani 7
Barella 6,5
Mkhitaryan 6,5
Darmian 6,5
C.Augusto 6,5
Sommer 6
Zielinski 6
Frattesi 6
Buchanan 6
Arnautovic 6
Inzaghi:
Regota ismerem Correat, pontosan tudom mire kepes, es pontosan tudom mennyire jo jatekos.
Semmi ketsegem nem volt afelol, hogy o kezdeni fog.
A kerdes az volt szamomra, hogy Thuram vagy Arnautovic.
Vegul Thuramot valasztottam, es o lett Correa tarsa.
4 vedo opcio lehet?
Nem tudom.
Kicsit hagynom kellett pihenni a vedoket, mert a valogatottnal is sokat jatszottak, ezt lattam most megoldasnak.
Acerbi serulese problema szamunkra, remelem minel elobb visszater,
Így viszont egy helyet vesz el egy idős csatártòl.Aranutovics egész Interes játéka egy nagy erőlködés.sorger=giallo írta: ↑2024.11.24. 07:34Senki nem fogja elvinni, neki pedig stabil pénz, amíg él a szerződése.
FORZA INTER!!!
Az a baj, hogy a Correa-Arnautovic paros a nyaron sem kellett a kutyanak sem...sorger=giallo írta: ↑2024.11.24. 07:34Senki nem fogja elvinni, neki pedig stabil pénz, amíg él a szerződése.
FORZA INTER!!!
Én is így érzem, arra senki sem gondolt, hogy a Fiorentina és a Lazio ilyen jól rajtol, meglepődnék, ha bármelyikük a bajnokság első négy helyén végezne, de most nagyon jó formában vannak, ezért reális az esély, hogy pontokat rabolnak a riválisoktól, ebből következik, hogy a későbbi elszámolásban sokat dobna a latba, ha megvernénk a Fiort.
Teljesen igazad van szerintem is, nagyon fontos meccs lesz most a Fiorentina.chester0921 írta: ↑2024.11.25. 09:38Én is így érzem, arra senki sem gondolt, hogy a Fiorentina és a Lazio ilyen jól rajtol, meglepődnék, ha bármelyikük a bajnokság első négy helyén végezne, de most nagyon jó formában vannak, ezért reális az esély, hogy pontokat rabolnak a riválisoktól, ebből következik, hogy a későbbi elszámolásban sokat dobna a latba, ha megvernénk a Fiort.
A Lipcse ellen én nem hajtanám agyon a csapatot, elég lenne egy döntetlen is.
Ugy gondolom holnap Bisseck fog jatszani Bastoni helyen a baloldalon.
Bisseck tud jatszani a vedelemi harmas kozepen is, viszont a valogatottban Bastoni sokszor a vedelmi harmas kozepen jatszik, igy most mar Bastonira is gondolok kozepen.
Calhanoglu es Martinez ha holnap tudjak vallani a jatekot, akkor mindketten kezdok leszne.
Frattesinek problemai voltak a bokajaval, meglatjuk o mikor tud majd jatszani.
Acerbit sajnos elveszitettuk most a serulese miatt.
Azért azt egyetlen magára valamit is adó Inter szurkolóinterfan írta: ↑2024.11.26. 08:17 Hirek szerint megsem lesz akkora pihentetes ma mint elozetesen lehetett varni.
Csak Darmian, Mkhitaryan, Thuram kaphat pihenot az alapkezdobol a jelenlegi hirek szerint.
Helyettuk Dumfries, Zielinski, es Taremi kezdhet a mai hirek szerint.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Taremi-Martinez
Azert egy Sparta Praga es Monaco parost azert csak megvernenk.
interfan írta: ↑2024.11.26. 08:17 Hirek szerint megsem lesz akkora pihentetes ma mint elozetesen lehetett varni.
Csak Darmian, Mkhitaryan, Thuram kaphat pihenot az alapkezdobol a jelenlegi hirek szerint.
Helyettuk Dumfries, Zielinski, es Taremi kezdhet a mai hirek szerint.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Taremi-Martinez