SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tombi1986 írta: 2024.12.08. 23:07 Napoli - Lazio 0:1
Azert az nagyon kemeny, hogy 3 pont van az 1. es az 5.hely kozott.
Brutalisan szoros a bajnoksag, egyetlen egy botlas, es siman lehetsz az 1.helyrol az 5.helyen.

Jovoheten Lazio-Inter, sok mindent eldonthet az a meccs is.
Egesz egyszeruen nem szabad botlani, pont azert mert ennyire szoros a bajnoksag.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2024.12.09. 07:21
Brutalisan szoros a bajnoksag, egyetlen egy botlas, es siman lehetsz az 1.helyrol az 5.helyen.

Egesz egyszeruen nem szabad botlani, pont azert mert ennyire szoros a bajnoksag.
Igen, és igazából én mindig abból indulok ki, hogy "ember emlékezet óta" nem volt olyan (ha egyáltalán volt a 3 pontos rendszerben), hogy 5 vereséggel bajnok tudott volna lenni egy csapat. Az Atalanta, Napoli kettősnek már most van 3! Pedig ők a listavezetők.
interfan

Baggio85 írta: 2024.12.09. 07:59

Igen, és igazából én mindig abból indulok ki, hogy "ember emlékezet óta" nem volt olyan (ha egyáltalán volt a 3 pontos rendszerben), hogy 5 vereséggel bajnok tudott volna lenni egy csapat. Az Atalanta, Napoli kettősnek már most van 3! Pedig ők a listavezetők.
Valoban igaz, utoljara 2019-20 szezonban volt 7 vereseggel bajnok a Juventus.
Nekunk akkor 4 veressegunk volt, de megsem lettunk bajnokok.
Atlag vereseg egy bajnok csapatnal 4 korul szokott lenni.

Ez az idei ev nagyon ingatag es hektikus.
Szerintem a 2021-22 szezon szintje lesz es hasonlo kielezett harc.
Ott is nagyon sokat botladozott mindket csapat, es vegul az gyozott aki jobban birta a nyomast.

Ami szinte fixen elmondhato, a bajnok szinte kivetel nelkul mindig az lesz aki a legkevesebb golt kapja.
Elmult 17 bajnoki szezonbol 16X az lett a bajnok aki a legkevesebb golt kapta.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2024.12.09. 08:22

Tényleg!!! Erre nem is emlékeztem. Akkor azért nem volt ez olyan régen! :D Bár az is igaz, hogy ott a végét már nagyon elengedték, amikor bajnokok lettek. 3x kaptak ki az utolsó 5 meccsen, tehát végülis már matematikailag bajnokok még 5 alatti vereséggel lettek. - Nem, ez sem igaz, hagyjuk inkább! :D :D
De idén szerintem a 7 senkinek, sehogyan nem fog beleférni. :)
interfan

Baggio85 írta: 2024.12.09. 08:59
interfan írta: 2024.12.09. 08:22

Tényleg!!! Erre nem is emlékeztem. Akkor azért nem volt ez olyan régen! :D Bár az is igaz, hogy ott a végét már nagyon elengedték, amikor bajnokok lettek. 3x kaptak ki az utolsó 5 meccsen, tehát végülis már matematikailag bajnokok még 5 alatti vereséggel lettek. - Nem, ez sem igaz, hagyjuk inkább! :D :D
De idén szerintem a 7 senkinek, sehogyan nem fog beleférni. :)
Amiota 20 csapatos a bajnoksag, konkretan 20 szezon ota, a leggyakoribb 4 vereseg amivel bajnok lesz egy csapat.
Konkretan 20/7X is 4 veresege lett az aktualis bajnoknak.
Utana jon a 3 vereseg, 20/4X
Utana pedig az 5 vereseg, 20/3X.
Utana 20/2X 7 vagy 8 vereseg.
Szinten 20/2X 2db vereseg.
20/1X 1db vereseg.
20/1X 0 vereseg.

Viszont az elmult 20 bajnoki szezont nezve, konkretan 20/18X az lett a bajnok aki a legkevesebb golt kapta.
Ez nagyon fontos lesz, mert ha nem mi kapjuk a legkevesebb golt, akkor jo esellyel a bajnoki cim sem lesz meg.

Szerencsere kezd a vedekezesunk magara talalni.
Juventus meccs ota eltelt 5 bajnoki fordulo, es 5 meccs = 2 kapott gol a merlegunk a bajnoksagban.
Ez azert mar kezd valahogy kinezni.
Az elotte levo 9 fordulo = 13 kapott gol valami tragedia volt.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Az Atalanta most nagyon összeállt .Védekezésben és támadásban is nagyon komplexek.Amennyiben Retegui éppen nem lő gòlt akkor jön Lookman vagy Pasalic.
Két komoly sérültjük azaz Scamacca és Scalvini hiányát sem érezték meg.
Számomra a Lazio ami Dián kívül nem is igazolt a kezdőbe nagyobb meglepetés ahogy a Fiot sem vártam,hogy ennyire a seggünkben legyenek.A Napoli egyetlen igazi komoly előnye,hogy csak egy fronton van talpon.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2024.12.09. 11:46

Az Atalanta most nagyon összeállt .Védekezésben és támadásban is nagyon komplexek.Amennyiben Retegui éppen nem lő gòlt akkor jön Lookman vagy Pasalic.
Két komoly sérültjük azaz Scamacca és Scalvini hiányát sem érezték meg.
Számomra a Lazio ami Dián kívül nem is igazolt a kezdőbe nagyobb meglepetés ahogy a Fiot sem vártam,hogy ennyire a seggünkben legyenek.A Napoli egyetlen igazi komoly előnye,hogy csak egy fronton van talpon.
Fio és a Lazio szerintem tavaszra nem lesz a 4-be. Én oda az Inter, Napoli, Atalanta, Juve 4-est várom. Juve a mostani forma alapján nem lenne ott de sajna ők januárba biztos fognak erősíteni. :? Milan-t valahogy nem érzem most olyannak, hogy a 4-be végezzenek. Persze egy jó tavasszal bármi lehet de nem tudom. ;)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Atalanta tavaszra kipukkad.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

vaskalap írta: 2024.12.09. 18:13 Atalanta tavaszra kipukkad.
Na arra befizetek.
A szezon előtt is fix BL-indulónak mondtam őket, ezt minimum tartom továbbra is
interfan

interfan írta: 2024.12.08. 17:25 Azert ezek az Amerikai maganbefektesi alapoknak is megvan a maga "szepsege".

Eleve az Elliott ugy kapta meg a Milant, hogy a Kinai tulajdonos nem tudta visszafizetni a hitelt, es mint zalog a Milan volt.
(Ismeros story meg rank nezve is)

Elliott eladta a Milant 1,2 milliardert a RedBirdnek.
Na de, ugy adtak el a Milant nekik 1,2 milliardert, hogy kb 600m hitelt adtak a Red Birdnek hogy kitudjak fizetni az 1,2 milliardot.
Magyarul a RedBird osszesen "csak" 600m-t fizetett.
Ezt a masik 600m hitelt, ami mar kamatokkal egyutt kb 700m visszakellene fizetni a korabbi tulajdonos Elliottnak.
Na de, ez a visszafizetes eddig meg nem tortent meg.
Eloallhat, hogy a RedBird ezt nem tudja visszafizetni, ezaltal az Elliott (korabbi tulajdonos, mostani hitelezo), a 700m hitelert cserebe tulajdonjogot kap a Milanbol, amivel tobbsegi tulajdonos lehetne a korabbi tulajdonos aki eladta a klubot, mostani hitelezo, es lehetseges uj tulajdonos.

Nem semmi story ez sem...
Nem egyszeru az elet ezekkel az Amerikai maganbefektesi alapokkal...
Kicsit ismeros a story, a Gazzetta ma arrol ir, hogy 2028-ig ker, es kap is haladekot a RedBird a hitel visszafizetesere az Elliottnak (aki a korabbi tulajdonos).
interfan

Erdekes nekem ez az Allegri story is.
Ahogy elmondta, Angolul tanult es mar nagyon jol is megy neki.
Egyebkent Angliaba is el mar egy ideje.

Nekem ez az Allegri-PL story annyira nem kompatibilis.
Conte is 1X volt sikeres, utana vege lett mint a botnak.
Mourinho utolso eveiben is rettenet lejtmenet volt.
Ez a vedekezek mint az orult, nezhetetlen a jatekot mutatok, majd egy kontrabol probalok loni 1db golt loni, haat ez a PL-ben az elmult evekben nagyon, de nagyon nem volt sikeres es mukodokepes.

Barmelyik PL csapat helyebe lennek, en biztosan a kozelbe nem engednem Allegrit, nem hogy o legyen a jeloltem a padra.
interfan

Azert az mar valoban vedhetetlen, hogy ezt a kokler Di Francesco fele tokutolso Veneziat sem tudta verni a Juventus.
Serultek ide vagy oda, es ilyen Vlahovic, Koopmeiners, D.Luiz botrany gyenge jateka es formaja is.

Ezert is lesz letfontossag a Lazio elleni gyozelem, mert ez a Juventus meg mindig csak 3 pontra van tolunk.
Utolso 4 bajnoki 4 pont, 12/4 pont...
Ettol csak jobbak lesznek kesobb, ezert kellene most legalabb oket lerazni.
Ha verjuk a Laziot, akkor az mar 6 pont, es azert a 3-4 pont nagyon nem 6 pont kulonbseg.

Na meg azert is lesz letfontossag a Lazio elleni gyozelem, mert sajnos az Atalanta es a Napoli is nyert.
Nyilvan -1 meccsunk van, de ez a 6 pontos lemaradas az 1.helyhez kepest azert nem mutat valami jol...

Az azert nem semmi, hogy sorozatban a 10.bajnokit nyeri meg az Atalanta.
10/10 gyozelem.
Es azert ebben nem csak 0 kiscsapatok voltak, hanem Napoli, Milan, Roma is.
Es azert feltavig a maradek meccseik sem nyerhetetlenek: Empoli, Lazio, Udinese.
Siman benne van, hogy az Atalanta lesz a feltavos bajnok, es ha az lesz amit itt irt valaki, hogy tavaszra van az Atalanta mindig a csucson, akkor erdekes helyzet lehet ebbol.
Cupi

interfan írta: 2024.12.15. 07:04 Azert az mar valoban vedhetetlen, hogy ezt a kokler Di Francesco fele tokutolso Veneziat sem tudta verni a Juventus.
Serultek ide vagy oda, es ilyen Vlahovic, Koopmeiners, D.Luiz botrany gyenge jateka es formaja is.

Ezert is lesz letfontossag a Lazio elleni gyozelem, mert ez a Juventus meg mindig csak 3 pontra van tolunk.
Ha verjuk a Laziot, akkor az mar 6 pont, es azert a 3-4 pont nagyon nem 6 pont kulonbseg.

Megverik a City-t majd a tök utolsó és szinte biztos kieső ellen otthon a 94. percben még vereségre állnak. :shock: Büszkék lehetnek azért x-re mentettek. :D ;)
Az is vicces veretlenek de mégis 9 pontra vannak már az első helytől....
Továbbra is tartom, hogy az e juve ránk is csak akkor lesz veszélyes ha valami nagyot bénázunk...
interfan

Cupi írta: 2024.12.15. 08:49
interfan írta: 2024.12.15. 07:04 Azert az mar valoban vedhetetlen, hogy ezt a kokler Di Francesco fele tokutolso Veneziat sem tudta verni a Juventus.

Megverik a City-t majd a tök utolsó és szinte biztos kieső ellen otthon a 94. percben még vereségre állnak. :shock: Büszkék lehetnek azért x-re mentettek. :D ;)
Az is vicces veretlenek de mégis 9 pontra vannak már az első helytől....
Továbbra is tartom, hogy az e juve ránk is csak akkor lesz veszélyes ha valami nagyot bénázunk...
Nekem az a borzaszto, hogy tolunk meg igyis 3 pontra vannak.
Ha nem verjuk meg holnap a Laziot, akkor ez a Juventus 3-4 pontra lesz tolunk.
(Nyilvan -1 meccs, de azt meg is kell nyerni)
Ettol kesobb csak jobb lesz a Juventus, ez a 12/4 ponttol tobbet fognak teltol hozni az eselyes.

Letfontossag verni a Laziot, ezert is, es azert is mert a 6 pontra vagyunk az 1.helytol, haat nem mutat jol...
interfan

Azert vannak bajok nem is kicsik mashol.

Juventusnal Vlahovic osszebalhezott a szurkolokkal,(Icardi story az Internel), a vezerszurkokok a rendkivul gyenge teljesitmenyt nyujto Vlahovic tavozasat akarjak.

Milannal meg Fonseca tamadta a sajat jatekosai kozul joparat.
Valamint a Milan szurkoloi pedig nyiltan es kemenyen tamadjak a sajat tulajdonosukat, az Amerikai maganbefektesi alapot.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

minden jo ami a juvenak rossz :D
Cupi

interfan írta: 2024.12.16. 10:20 Azert vannak bajok nem is kicsik mashol.

Juventusnal Vlahovic osszebalhezott a szurkolokkal,(Icardi story az Internel), a vezerszurkokok a rendkivul gyenge teljesitmenyt nyujto Vlahovic tavozasat akarjak.
Egyébként mi ez a nagy Valahovic utálat a drukkereik közt? Oké, hogy nem a legjobb szezonját nyomja de pont a napokban olvastam, hogy a 2024-es naptári évben 23 gólnál tart. Lautaro 15 talán....annyira akkor nem szar. :)
Persze az nem izgat ha ők veszekednek egymással. Én azt hátradőlve nézem egy popcorn mellől. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.12.16. 17:36
interfan írta: 2024.12.16. 10:20 Azert vannak bajok nem is kicsik mashol.

Egyébként mi ez a nagy Valahovic utálat a drukkereik közt? Oké, hogy nem a legjobb szezonját nyomja de pont a napokban olvastam, hogy a 2024-es naptári évben 23 gólnál tart. Lautaro 15 talán....annyira akkor nem szar. :)
Persze az nem izgat ha ők veszekednek egymással. Én azt hátradőlve nézem egy popcorn mellől. ;)
Nezd, van iden 11 golja, ez papiron szep.
De ott egy nagyon fontos dolog, ebbol 5db tizenegyes.

Magyarul akciogolja iden 6db van.

Serie A-ban konkretan 3db akciogolja van.
Ez sok minden, csak nem egy kiemelkedo teljesitmeny.
Mindemelle golpassza is osszesen van 2db...
Cupi

interfan írta: 2024.12.16. 17:42

Nezd, van iden 11 golja, ez papiron szep.
De ott egy nagyon fontos dolog, ebbol 5db tizenegyes.

Magyarul akciogolja iden 6db van.

Serie A-ban konkretan 3db akciogolja van.
Ez sok minden, csak nem egy kiemelkedo teljesitmeny.
Mindemelle golpassza is osszesen van 2db...
ok csak ha ennyitől kikezdik és ez szar teljesítmény akkor ettől a mostani szezonban a mi Lautaronk sincs messze. ;) sőt neki 11 gólja sincs. 6 gólja van összesen.
interfan

En megmondom oszinten nem orulnek, ha a rivalisok tudnanak erdemben erosodni januarban.

Napolinal ujra a Skriniar-Kiwior paros a tema.

Juventusnal meg Hancko + Antonio Silva hatra.
Elore meg egy uj csatar Zirkzee, Schick, Fullkrug nevekbol.
Cupi

interfan írta: 2024.12.17. 10:14 En megmondom oszinten nem orulnek, ha a rivalisok tudnanak erdemben erosodni januarban.

Soha nem jó ha a riválisok erősdönek de szerintem nagyon ritka, hogy egy csapat a januárban érkezők miatt kezdjen el erősődni és sorra nyerni a meccseket. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.12.17. 11:18
interfan írta: 2024.12.17. 10:14 En megmondom oszinten nem orulnek, ha a rivalisok tudnanak erdemben erosodni januarban.

Soha nem jó ha a riválisok erősdönek de szerintem nagyon ritka, hogy egy csapat a januárban érkezők miatt kezdjen el erősődni és sorra nyerni a meccseket. ;)
Napolinal vedo nagyon hianyzik, ha lenne 1 vagy 2 igazan jo vedo, akkor ahogy irta itt valaki "gyilkos gep" is lehetne ez Napoli.

Juventusnal rettento a csatar helyzet, ha lenne egy ertelmes csatar, akkor a sok-sok X konnyen gyozelemme alakulhatna.
Vedelem borzaszto stabil volt amig Bremer megnem serult, utana szetesett.
Ha oda is menne 1 vagy 2 uj normalis KH, haat en nem lennek nyugodt...
Cupi

Dybalával mi van? Nem megy neki azt olvasom de lehet januárba le is lép?
interfan

Cupi írta: 2024.12.17. 11:55 Dybalával mi van? Nem megy neki azt olvasom de lehet januárba le is lép?
Nyaron is mar menni akart a Szaudiakhoz, aztan vegul megis maradt, es elmondta eljon majd annak is az ideje.
Valoszinu ott mar benne ez eldolt, hogy elobb-utobb megy...

Most meg ujra Torok es Szaudi csapatokkal targyal, es mar akar januarba odaigazolhat.
Cupi

interfan írta: 2024.12.17. 12:02
Cupi írta: 2024.12.17. 11:55 Dybalával mi van? Nem megy neki azt olvasom de lehet januárba le is lép?
Nyaron is mar menni akart a Szaudiakhoz, aztan vegul megis maradt, es elmondta eljon majd annak is az ideje.

Most meg ujra Torok es Szaudi csapatokkal targyal, es mar akar januarba odaigazolhat.
De a játék nála is visszaesett. Persze az egész Roma szar.....
PellerG

Cupi írta: 2024.12.17. 12:04
interfan írta: 2024.12.17. 12:02

De a játék nála is visszaesett. Persze az egész Roma szar.....
Engedjük el, nagyon nem kéne már téma legyen ő itt.
interfan

interfan írta: 2024.10.08. 16:34 Kicsit sajnalom a Genoat.

https://www.calciomercato.com/news/geno ... dita-10811

A 777 Partners maganbefektesi alap becsodolt.

A befektesi csoport osszes futballklubja a hitelezo A-Cap hitelbefekteto kezebe kerult, akik elkezdtek eladogatni a klubokat es arverezesre bocsajtani.
Ezen kivul a 777 Partners Londoni irodait is lefoglaltak, es kilakoltattak oket.
Szinten lefoglaltak es elarvezerznek egy Yachot es egy maganrepulot.
Korabban 8 foci csapat volt a 777 Partners tulajdon, ebbol mar 6 csapatot elarverezett es eladott a A-Cap hitelbefekteto a behajtasi folyamatban.
Mar csak a Genoa es a Hertha maradt amit el kell adnia a hitelbefektetonek.

Genoa likviditasi hiannyal nez szembe, a jatekosokat, alkalmazottakat fizetni kell, valamint az Olasz allam fele fenallo tartozast amit a Covid ota halmoztak fel az eves vesztesegek tekinteteben, ezt mar csak a hitelbefketeto A-Cap tehet meg egy tokeemeles formajaban.
Amennyiben nem fizetik a fizeteseket, akkor a Lega kizarja oket az elso osztalybol.
Mivel ha a Genoat kizarjak, a klub megszunhetne, ez pedig a klub erteket a nullahoz vinne, ezt pedig az arverezest vegzo hitelbefekteto sem akarna.
Viszont az A-Cap hitelbefekteto is likviditasi gondokkal kuzd, es nem tud igazan befektetni semmibe pluszt penzt.
A Genoa vezerigazgatoja elmondta, a klub elado, es varjak az uj tulajdonost.

Genoa termeszetesen mint mindenki az egesz vilagon a Kozel Keleti gazdag Allamoktol varja a megoldast, es felajanlottak a klubot nagyon olcson a Szaudiaknak.
Viszont a Szaudiak nem igazan mutattak erdeklodest.
Masik akiknek felajanlottak a klubot, a Spanyol olaj es gazipari vallalat, akiknek a tulajdonosa nem a Spanyol allam, hanem az Arab Emirsegek altal vezetett Mubadala.
De jelenleg onnan sincs erdeklodes.

Sajnalom, hogy idejutott a Genoa, nem ezt erdemelnek.
Sajnos ezekkel az Amerikai maganbefektetesi alapokkal sem egyszeru az elet, es tortennek nem egyszeru dolgok.
Azota mar hivatalos is a Genoa tulajdonosvaltasa.
Dan Sucu Roman uzletember vette meg a klubot 45m euroert osszesen.
interfan

Miutan Allegri allitolag tobbszor visszautasitotta a Romat, allitolag most a Romanal mindenaron Ancelottit akarjak nyartol.
Ancelottit a Realnal mar regota kiakarjak rugni, par honapja meg a tortenelem valaha volt legjobb edzojenek neveztek, most pedig mar tuntet ellene a Real kozonsseg es a kirugasat kovetelik, valamint 120. valsagertekezlet volt mar ott.

Ancelotti tobbszor elmondta, mindig is Roma szurkolo volt, es egyszer szeretne a Romat edzeni, es orokre a kedvenc csapata a Roma lesz.
Valamint azt is elmondta, a Milan az a csapat ami meg a szivehez kozel all, es oda is szivesen visszaterne.
Milannal egyebkent tovabbra is all a bal, tegnap Fonseca mar 275.alkalommal a kispadert jatszott, es a kirugasa volt a tett allitolag.
Milan is gozerovel Allegrit gyozkodi, es azt szeretne Allegri venne at a Milant.
PellerG

A Roma már többször kommunikálta, hamarosan bejelentik, ki lesz az edző nyártól, nem akarnak várni, hogy már most elkezdhessék a projektet és a keret tervezését.
Elmondták a vezetők, olyan edző jön, aki jól ismeri az olasz közeget.
Római források szerint egyértelmű, hogy Allegri lesz az új edző.
A fent leírtaknak ez meg is felel teljesen.
Ancelottinak szerződése van a Reallal, kizárt, hogy ez a szál éles lenne.
interfan

Nyilvan Torok forrasok, szoval azert na, de Torok forrasok szerint nyar utan Skriniar ujra visszautasitotta a Juventus, Napoli, Roma sort, es nem szeretne Olaszorszagba mas csapatba igazolni.
Ellenben a Torok forrasok szerint megegyezett Skriniar a Galataval.
Meglatjuk...

Sky es Di Marzio szerint nem csak a Juventus, hanem a Milan is kolcsovenne Kolo Muanit.
Viszont az Arsenal, MU, Spurs vegleg is megvenne Kolo Muanit.
Cupi

Atalanta végre nem nyert. Jó az az x mert a Lazio sem jött fel. ;)
Mondjuk én annyira nehezen képzelem el, hogy ez az Atalanta bajnok legyen....az a vicces teli vannak olyan játékosokkal akik máshol középszerek lennének. :) Az a Bellanova is...Torino szint kb. mégis ott hasznos láncszeme a csapatnak.
PellerG

Fonseca repül a Milannál.
Conceicao váltja.
Én őt sajnálom, megnéztem volna a mi padunkon is (ha már játékosként játszott nálunk).
Kíváncsi vagyok ezt az Ibra-szálat meddig nyújtják...
Cupi

PellerG írta: 2024.12.29. 23:28 Fonseca repül a Milannál.
Conceicao váltja.
Én őt sajnálom, megnéztem volna a mi padunkon is (ha már játékosként játszott nálunk).
Nem jó hír mert ő jobb mint Fonseca.....szerencsére már jó nagy a hátrányuk. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.12.29. 23:32
PellerG írta: 2024.12.29. 23:28 Fonseca repül a Milannál.
Conceicao váltja.
Nem jó hír mert ő jobb mint Fonseca.....szerencsére már jó nagy a hátrányuk. ;)
En a mai napig nem tudom felfogni mit akartak ettol a vilagi kreten Fonsecatol...
Jaa igen, Ibrahomovic a fonok, mindenki mas neki engedelmeskedik, ahogy maga Ibrahimovic elmondta.
Jo dontes volt, de meg mennyire...

Nem tudom Conceicao milyen lesz, Fonsecatol rosszabb nem lehet, rank veszelyesek viszont ok mar nem lesznek, sot a BL hely sem lesz egyszeru nekik, en ugy gondolom nem is fog BL helyen zarni a Milan.

Most mar a Juventus is azt mondom kiszalltak, nagyon kellett, hogy azt a 2-3 pontos kulonbseget noveljuk, ezt gyonyoruen meg is tettuk, es most mar 8 pont a kulonbseg.
Erosithetnek barhogyan januarban, ilyen 8 pontos hatranyokat behozni szinte lehetetlen.
BL nekik szerintem meglesz, de tobb nem.
interfan

PellerG írta: 2024.12.21. 10:20 A Roma már többször kommunikálta, hamarosan bejelentik, ki lesz az edző nyártól, nem akarnak várni, hogy már most elkezdhessék a projektet és a keret tervezését.
Elmondták a vezetők, olyan edző jön, aki jól ismeri az olasz közeget.
Római források szerint egyértelmű, hogy Allegri lesz az új edző.
A fent leírtaknak ez meg is felel teljesen.
Ancelottinak szerződése van a Reallal, kizárt, hogy ez a szál éles lenne.
Azert Ancelotti szepen nyitvahagyta az ajtot a Roma elott most.

Ancelotti:

"
Te leszel a Roma uj edzoje jovore? Ranieri egyertelmuen teged akar

Nem gondolok most ilyenekre, boldog vagy a Realnal, es remelem minel tovabb maradhatok.
Ranieri az egyik legjobb baratom, Roma pedig orokre a szivem csapata lesz, sosem fogok elfeledni az ott toltott eveimet.
Van kulonbseg beszed es cselekves kozott, jelenleg nem gondolok a jovomre, csakis az idei szezon celjaira, a BL gyozelem, Spanyol bajnoki cim, Spanyol Szuperkupa, es Klub VB is megkell nyerjuk.

Valogatott edzo leszel?

Meg nem, szeretek mindennap dolgozni es edzoskodni.

Nem a Real lesz az utolso klub csapatod?

Kitudja.
Ezt senki nem tudhatja.
Keteves szerzodesem van, de a szerzodesek egyik naprol a masikra felbonhatoak, de akar meg is hosszabbithatok.

"

Ezek alapjan En nem zarom ki 100%-ig, hogy ez a Roma-Ancelotti story nem valos.
PellerG

Meglepő nekem, hogy a Juve komolyan megy Araujoért a Barcából 😮
Nem gondoltam, hogy van esélyük ilyen kaliberre.
Azért egy Araujo-Bremer kettős eléggé betongyanús lenne jövőre.
interfan

PellerG írta: 2025.01.10. 21:05 Meglepő nekem, hogy a Juve komolyan megy Araujoért a Barcából 😮
Ez azert nekem is komoly meglepetes.
Araujo kapcsan nemreg meg a Barcelona 80m eurot ker, es a Spanyol bajnoksag egyik legbiztosabb KH-ja volt.

Nem tudom vegul mi lesz a story vege, de ha egy Araujo szintet elvisz a Juventus, az nagyon komoly erosites lenne.
Es allitolag Disasi is vinnek Araujoval egyutt.

Elol meg mennek Kolo Muani kapcsan, alternativa Zirkzee.
Persze itt is erosen kerdojeles sikerul e barmelyik, de ha igen, az megint nagyon komoly szintu igazolas lenne.
En orulok hogy sikerul oket kicsit lerazni, es mar 8 pontra vannak tolunk, mert ha vesznek egy komoly vedot (aki nagyon hianyzik, lattuk Bremerel gyakorlatilag golt sem kaptak), es egy golkepes tamadot (aki meg jobban hianyzik onnan), akkor azert komoly erot kepviselhetnek es elindulhatnak erosen felfele.

Nyilvan lehet vegul semmi nem lesz az ilyen Araujo-KoloMuani/Zirkzee sorbol.
interfan

interfan írta: 2025.01.09. 16:28 Sky is megerositi, Kvaratskhelia ujra kozolte a Napoli vezetessel, a PSG-be akar igazolni, nem szeretne maradni Napolyba.
Conte nyaron semmilyen esetben sem akarta elengedeni, most sem akarja, viszont a Napoli vezetes 80m eurot ker a PSG-tol Kvaratskheliaert.
Conte most mar be is jelentette, Kvaratskhelia kerte a Napolit adjak el a PSG-be.

Conte elmondta, mennyire csalodott, es tudta mar nyaron, hogy Kvara a PSG-be akar menni, de megprobalta meggyozni felev alatt, a legfontosabb kozponti jatekosa volt, a projekt legfontosabb eleme, viszont nem sikerult Kvaratskheliat meggyozni 6 honap alatt, nem tudta megvaltoztatni a gondolat, o menni akar a PSG-be.
Kozolte ezt a vezetokkel, es vele is, nem tudja visszatartani, nem tudjak lelancolni, Kvaratskhelia tavozik a Napolibol ez a jatekos dontese es kerese.

Azert ez a Napolinak nagyon nagy ervagas, nem veletlenul beszel Conte hatalmas csalodasrol, derult egbol villamcsapasrol, es arrol hogy a legjobb es legfontosabb jatekosat vesziti el.

Nyilvan lesz penzuk most igazolni Conte keresere, de egy Kvara szintu jatekos elvesztese azert hatalmas urt hagy maga utan.
Szamunkra ez azert osszesegeben nem biztos, hogy rossz hir.
Viszont az Olasz futball szamara nem jo hir, hogy egy ilyen kiemelkedo szintu jatekos tavozik.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Rém gyenge ez az Atalanta. Úgy erzem elkezdtek kipukkadni…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.01.11. 16:46 Rém gyenge ez az Atalanta. Úgy erzem elkezdtek kipukkadni…
Igaz.
Atalanta kapcsan sokan irtak, hogy ok osszel gyengek majd teltol es tavasszal vannak a csucson.
Hat most lehet ez forditva lesz.

En toluk nem tartok, max BL hely amit latok bennuk.

Napoli most azert nagyon nagyot gyengul majd Kvaratkskhelia tavozasaval, Conte se veletlen beszel most arrol, hogy ez mekkora csapas neki, es a Napoli legjobb es a projekt legfontosabb jatekosa tavozik.

Ez azert szamunkra kedvezo.
Cupi

interfan írta: 2025.01.11. 17:01
CsaSzi9294 írta: 2025.01.11. 16:46 Rém gyenge ez az Atalanta. Úgy erzem elkezdtek kipukkadni…
Igaz.
Atalanta kapcsan sokan irtak, hogy ok osszel gyengek majd teltol es tavasszal vannak a csucson.
Hat most lehet ez forditva lesz.

En toluk nem tartok, max BL hely amit latok bennuk.

Napoli most azert nagyon nagyot gyengul majd Kvaratkskhelia tavozasaval, Conte se veletlen beszel most arrol, hogy ez mekkora csapas neki, es a Napoli legjobb es a projekt legfontosabb jatekosa tavozik.

Ez azert szamunkra kedvezo.
Atalantától én egyáltalán nem tartok és nem is tartottam. BL hely meglesz nekik de ennyi.
Viszont a Napoli más....heti 1 meccs hatalmas előny nekik. Conte ezt szereti....ebben jó....látható nálunk sorra dőlnek ki az arcok és Inzaghi sem igazán szeret rotálni....szóval nagyon nehéz lesz. :? Bízom a bajnoki címben de azt gondolom brutál nehéz lesz.
CsaSzi9294

Köszi Cagliari…! :clap: :thumbup:
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.01.11. 22:46 Köszi Cagliari…! :clap: :thumbup:
Vicc ez a milan....fordítanak a juve majd ellenünk és otthon egy Cagliari ellen nem tudnak nyerni. :) Pedig mekkora volt az arc hétfő este...olvastam olyat is egy jó hajrával még a bajnoki cím is meglehet.... ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.01.11. 22:48
Vicc ez a milan....fordítanak a juve majd ellenünk és otthon egy Cagliari ellen nem tudnak nyerni. :) Pedig mekkora volt az arc hétfő este...olvastam olyat is egy jó hajrával még a bajnoki cím is meglehet.... ;)
Ezek állandóan ezt csinálják.. Full kretének, folyton sírnak, hogy milyen gyászos a játékuk (ami egyébként igaz), majd egyszer jön egy jó meccs és akkora lesz az arcuk, mint a bécsi kapu. Ősi indián mondás szerint minél kevesebbszer nyersz meccset, annál jobban tudsz neki örülni ha sikerül.. :)
Hála Istennek, beleszaladtak abba a bizonyos erdőbe, ami jó eséllyel visszateszi őket a valóságba. :thumbup:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.01.11. 23:02
Ezek állandóan ezt csinálják.. Full kretének, folyton sírnak, hogy milyen gyászos a játékuk (ami egyébként igaz), majd egyszer jön egy jó meccs és akkora lesz az arcuk, mint a bécsi kapu. Ősi indián mondás szerint minél kevesebbszer nyersz meccset, annál jobban tudsz neki örülni ha sikerül.. :)
Hála Istennek, beleszaladtak abba a bizonyos erdőbe, ami jó eséllyel visszateszi őket a valóságba. :thumbup:
Es akkor indulhat is a Conceicao tanc, elo a szivart, es mehet az oi, oi, oi. :D :D :D

R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ez a juve is mottaval egyutt egy kesz szerencsetlenseg
nem csodalkoznek ha hamarosan jonnenek a pletykak az edzovaltasrol
interfan

R9. írta: 2025.01.12. 09:30 ez a juve is mottaval egyutt egy kesz szerencsetlenseg
nem csodalkoznek ha hamarosan jonnenek a pletykak az edzovaltasrol
Azert az nagyon kemeny, hogy a Juventus a Serie A egyetlen veretlen csapata.
19 meccs = 0 vereseg, ez azert kemeny.
De cserebe ugyanilyen kemeny, hogy 19 meccs = 7 gyozelem, 12 dontetlen.
Ez se semmi...
Ha ugyanenyi pontot hoznanak a masodik reszben, akkor 66 ponttal zarnanak, ami azert erosen necces, hogy eleg e a BL helyre, leginkabb nem.
Es hat persze Allegri mas volt nyilvan, tavaly feltavnal pl 46 pontjuk volt, amivel most boven 1.helyen lennenek, es laza 13 ponttal gyujtottek tobbet tavaly Allegrivel.

Szerintem a Juventusnal az lesz a kulcs, hogy telen kit tudnak igazolni.
Azert azt lattuk, hogy amikor volt Bremer, gyakorlatilag golt sem kaptak.
Ennyi szamit egy komoly KH.
Ha betudnak zsakolni 1 vagy 2 komoly KH-t a telen, akkor azert mas helyzet lesz, lattuk teljesen mas volt a Juventus vedelem egy Bremerel.
Elol nagy gondok vannak/voltak, nincs golkepes center.
Ha ezen is tudnak valtozatni a telen, es bezsakolnak egy golkepes tamadot, egy komoly KH mellett, akkor azert osszeallhat ez meg boven.
Nagyon konnyen atfordulhat ez a millio dontetlen gyozelmekbe, dehat ehhez kell egy golkepes tamado oda, es egy komoly KH.

Rank mar nem lesznek innen veszelyesek, 10 pontokat nem fogunk elszorakozni, viszont a BL meglehet nekik boven, ha a fenti dolgok teljesulnek.

Most viszont valoban kemeny idoszak jon nekik is 3 naponta meccsekkel.
Atalanta, Milan, Napoli, es meg kozte 2 BL meccs is.
Valoban ha ezeken kikapnak meginoghat komolyan Motta padja, mert eddig a bajnoksagban veretlen.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2025.01.12. 05:51
CsaSzi9294 írta: 2025.01.11. 23:02

Es akkor indulhat is a Conceicao tanc, elo a szivart, es mehet az oi, oi, oi. :D :D :D

Bohócok.
interfan

interfan írta: 2025.01.11. 08:28
PellerG írta: 2025.01.10. 21:05 Meglepő nekem, hogy a Juve komolyan megy Araujoért a Barcából 😮
Ez azert nekem is komoly meglepetes.
Araujo kapcsan nemreg meg a Barcelona 80m eurot ker, es a Spanyol bajnoksag egyik legbiztosabb KH-ja volt.

Nem tudom vegul mi lesz a story vege, de ha egy Araujo szintet elvisz a Juventus, az nagyon komoly erosites lenne.
Es allitolag Disasi is vinnek Araujoval egyutt.
Azert megse eszik azt olyan forron.
A Barcelona azt mondta a jovore lejaro szerzodesu Araujora, hogy 60m, a Juventus nyilvan ennyit nem igazan tud fizetni.

Sot mi tobb, most mar azt irjak tobb helyen, hogy Araujo hosszabbit a Barcaval, es uj szerzodest ir ala, nem akar tavozni.
Innentol meg megint 100m koruli ajanlat kell barkitol, aki Araujot akarja.
interfan

interfan írta: 2024.11.27. 19:02
Szinten erdekes hir, miszerint a Verona jelenlegi tulajdonosa is Amerikai maganbefektesi alapokkal targyal a Verona eladasat illetoen.
November vegi a fenti hir, de Azota mar hivatalos is.
Az Amerikai Presidio Investors maganbefektesi alap megvette a Veronat 100% tulajdonjogat.
Válasz küldése