Azert Bissecket betette a BL-ben mar osszel a rotacioban.CsaSzi9294 írta: ↑2024.12.27. 17:02Pavardot full elfelejtettem.interfan írta: ↑2024.12.27. 16:35Erdekelne, hogy Pavardot teljesen kihagytad a felsorolasbol.
Vele te nem szamolnal? Eladnad?
Vagy egyszeruen kimaradt?
Ha Inzaghi menne, en nagyon meglepodnek ha maradna a 3-5-2.
Sot eleve azon is meglepodnek, ha Inzaghi elmenne, hisz hova, meg minek.
Erdekes amugy szamomra, hogy Nico Paz mint csatar es tamadoreszlegbe irjak nekik, nem pedig KP.
Persze tamado KP, es tamadoszelso ezert elol otthonosan mozog.
Thuram tavozasa engem sem lepne meg annyira.
Esetleg Bisseck, Pavard tavozasat tudom meg elkepzelni.
Irjak most pl Dimarcot a Realba, de valahogy nem tudom elkepezelni, hogy Dimarco a Realba akar menni. Ahogy Bastoni is elkuldte a Realt, ugy elfogja Dimarco is. Ahogy szerintem Barellat sem fogja erdekelni a Real.
Thuram kivasarlasi ara 85m, Liverpool regota irjak, ha nem lesz tulajdonosvaltas, akkor vagy eladunk valakit/valakiket, es abbol vasarolunk, vagy a 2025 nyara is marad a foltozgatas es gyakorlatilag 0 igazolas ahogy most 24 nyaran.
Palaciost nagyon irjak ennyire meg annyira nem szamit ra Inzaghi.
En azon is meglepodnek, ha jovore o meg itt lenne.
Szerintem ha Inzaghi marad, akkor Frattesi nem fog maradni, es Buchanan is kerdojel, es lehet amit irsz, hogy Asllani sem.
Asllani kapcsan en nagyon meglepodnek 30m euron, inkabb a 20m a realitas szerintem maximum.
Abban se vagyok biztos, hogy ebbol a Josep Martinezbol ne probalnank meg penzt csinalni.
Sommer szerintem meg marad 1 evet.
KP nevek olyanok voltak mint Belahyane, Bernabe, de ha egy Frattesi-Asllani out, en hasonlo nevekre szamitok.
Mint ahogy egy Buchanan helyett is inkabb valami rendszert es kozeget jobban ismero jatekosra.
Nálam ő maradni fog (Pavard-Bisseck-Bastonira módosítom is a kezdőmet), így akkor annyit változtatnék, hogy KH nem érkezik.
Eleinte Bisseckről is hasonló híreket kaptunk, mint most Palaciosról, és azért Inzaghi be-be rakja a srácot a meccsek végén. Én úgy gondolom, jövőre fog ő berobbanni, Marotta sem engedi elherdálni. Persze, hogy még nem áll készen, egy dél amerikai bajnokságból érkezett egy nem gyengén taktikusba, plusz mint a legtöbb olasz edzőnél olyan a csapat, mint egy gépezet. Majd ha helyére kerülnek vele kapcsolatban a dolgok, be fog ő épülni.
Paz nálam Calha utód egyértelműen. Asllani nem hozza, amit várt tőle mindenki, így a helyére gondolnám. 2-3 év múlva meg a kezdőbe.
Dimarco biztos nem fog elmenni, ahogy Bastoni és Barella sem. Frattesi dolog érdekes, szerintem maradni fog, nem kezdő szint, ezt el kell fogadnia, viszont a padról beszállva képes lendületet és (fontos) gólokat szereznie. A kp-nk vele lesz teljes (Barella, Calha, Zielinski, Frattesi, Paz, Miki -> nem semmi amúgy), Inzaghi biztos rábeszéli.
Buchanan felőlem már most is mehet, semmi extra, pont mint amit vártam tőle. A helyére ott van Augusto, és akkor Balogh jöhetne is a védelmébe a padra.
Sommer már emlegette a Baselt, én nem lepődnék meg ha elköszönne.
Palacios meg a Kupaban se kap lehetoseget
kezdokent telen...
Utana meg mar muszaj volt jatszani mert annyi serult volt, de most inkabb totalisan atformalja a vedelmet, mint hogy Palacios lehetosehet kapjon.
En sajnos neki nem latok sok jovot nalunk...
Ez a Paz nekem is erdekes volt, miert elore irjak a tamadoreszlegbe es a jo esellyel tavozo csere tamadoharmasunk helyett.
Viszont kicsit jobban megnezve, a Comoban valoban szinte a kapu elott jatszik mint iranyito 10-es poszton.
Valamint sokat jatszott mar csatarkent, valamint tamadosorban elol a szelen.
Szoval emiatt irhatjak ot elore a csatarok koze mint jelolt.
En azt gondolom, ha Inzaghi marad, akkor Frattesi nem fog.
Nyilvan csak tippelgetunk, ahogy te irtad hogy szerinted Thuramot eladjuk.
Szerintem meg ha valtozasok lesznek a keretben, es nem csak foltozgatunk, akkor ilyen Frattesi, Asllani, Buchanan, Josep Martinez, Palacios sor eladasat gondolnam kiindulva a viszonyokbol.