Én azon gondolkodtam lehet lekapnám. Mostanában látott Lautaronál még Correa is többet adna hozzá....
Persze cáfoljon rám és ha marad szerezzen gólt.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Elég szar ez neki, fent kell tartani, törjön meg a jég végre.
Én már régóta követem a ténykedését,és egy igazi rohadék.Alattomos patkány,aki megérdemelné,hogy kapjon egy tisztességes maflást,ami elvenné a futballtól a kedvét.CsaSzi9294 írta: ↑2024.12.28. 18:48 Theo mellett ez a Mina is elég nagy tróger patkány. Már már azonos szinten vannak. Ilyenkor sajnálom, hogy Felipe Melo már nincs a keretben.
Lautaro!!!Megtört az átok.Igy már jò eséllyel megvan ez a meccs.
Igazad volt. Én lekaptam volna.
Ne sérüljön meg senki,de szerintem egy kis kupa emelgetés jò tenne az öltözői morálnak.
Azon a pályán vagyunk ami egyértelműen scudettohoz vezet, egyre többen vannak jó formában, és a csapat is most kezd csak igazán összeállni. Vesztett pontokban már mi vezetünk, és a formánk is errefelé mutat.
Egyetertek Festaval, nyerjuk meg.Festa írta: ↑2024.12.28. 20:26Ne sérüljön meg senki,de szerintem egy kis kupa emelgetés jò tenne az öltözői morálnak.
Az Atalantát szerintem ha ütjük,akkor mindegy melyik ősi rivális kerül fináléba ,mert akkor miénk lesz a kupa.
Ha jól olvastam, akkor elővigyázatosságból hozták le, kisebb húzódás miatt.
Hülyeség szerintem, jól érzi magát Milánóban.sorger=giallo írta: ↑2025.01.02. 21:23 A holland szerintem el akarja adni magát valahova, de kétségtelen, mindkét gólja parádés volt.
FORZA INTER!!!
Elso fekidoben mesterharmast szerezhetett volna minimum....hihetetlen,hogy megint mindent kihagy....Baggio85 írta: ↑2025.01.02. 20:48 Ennyi helyzetből gólt kell tudni lőni...
Azzal együtt, hogy nekem van egy gondolatom Lautaroval kapcsolatban, ami majd a szezon második felében kiderül, hogy igaz-e; az ő vállát nagyon nyomja ez a 9 milliós fizetés szerintem... A bankszámlájának jó, de ő nem biztos, hogy meg tud birkózni az ezzel járó elvárásokkal.
Erre pedig kapunk egy gólt. Martinez lelkén szárad, amennyiben nem nyerjük meg a meccsetCupi írta: ↑2025.01.02. 21:29Elso fekidoben mesterharmast szerezhetett volna minimum....hihetetlen,hogy megint mindent kihagy....Baggio85 írta: ↑2025.01.02. 20:48 Ennyi helyzetből gólt kell tudni lőni...
Azzal együtt, hogy nekem van egy gondolatom Lautaroval kapcsolatban, ami majd a szezon második felében kiderül, hogy igaz-e; az ő vállát nagyon nyomja ez a 9 milliós fizetés szerintem... A bankszámlájának jó, de ő nem biztos, hogy meg tud birkózni az ezzel járó elvárásokkal.![]()
Ez is most mi volt???? Kapusba onnan.....
Én is pont az ő játékára figyeltem fel.
Nekem is jött le.Gyakorlatilag egy Grealish kettő csak Temus verziòban.
Dumfriest 2021 nyarán 15 milkáért vettük.Akkor meglehet az ár egy győztes meccsel.interfan írta: ↑2024.12.30. 06:48Egyetertek Festaval, nyerjuk meg.
Es ne felejtsuk penzugyileg is nem keves osszegeket osztanak szet.
Csak a reszvetelert kap minden csapat 3m eurot.
Ezen felul:
Gyoztes: 8m
Dontos: 5m
Elodontosok: 1,5m
Ezen felul Szponzori es TV jogdijak:
Gyoztes: 5,5m
Dontos: 2m
Elodontosok: 2,5m
Tehat osszesegeben a gyoztes 16,5m eurot kereshet 2db meccsel.
Ez azert brutalis osszeg.
Én is amúgy Lautaro védők táborába tartozom .Ha az első helyzete bemegy akkor lehet,hogy mesterhármast rùg,de így viszont a 100%-os ziccereket is kihagyta.Szerintem lesz még neki nagyon jò meccse és tett ő annyit,hogy ne savazzuk (mégha jogos is lenne ) minden meccs után. A legszebb válasz az lenne ha gòlt rúgna a döntőben is nyernék azzal a találattal.INTER-1908 írta: ↑2025.01.02. 22:42 Szerintem ez egy sima meccs volt..
Lautaroval kapcsolatban én nem aggódom helyzetek megvannak be kell fejezni és még simán golkiraly is lehet...
Taremi nálam már nagyobb kérdés... A faszi sajnos nem lő kapura...
Egyszerűen mindig passzol továbbtolja... nincs benne a gól sajnos ellentétben Lautaroval...
Én azért savazom mert ő ennél többet tud és hihetetlen mit bénázik sokszor idén a kapu előtt....Arnautovicon max röhögök mert tudom ennyit tud....de azért Martineztől ez nagyon kevés....Festa írta: ↑2025.01.02. 22:53
Én is amúgy Lautaro védők táborába tartozom .Ha az első helyzete bemegy akkor lehet,hogy mesterhármast rùg,de így viszont a 100%-os ziccereket is kihagyta.Szerintem lesz még neki nagyon jò meccse és tett ő annyit,hogy ne savazzuk (mégha jogos is lenne ) minden meccs után. A legszebb válasz az lenne ha gòlt rúgna a döntőben is nyernék azzal a találattal.
Ertekelesek:INTER-1908 írta: ↑2025.01.02. 22:42 Szerintem ez egy sima meccs volt..
Lautaroval kapcsolatban én nem aggódom helyzetek megvannak be kell fejezni és még simán golkiraly is lehet...
Taremi nálam már nagyobb kérdés... A faszi sajnos nem lő kapura...
Egyszerűen mindig passzol továbbtolja... nincs benne a gól sajnos ellentétben Lautaroval...