Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

matrix23 írta: 2025.01.21. 12:28
interfan írta: 2025.01.21. 06:21 FcInter1908 sajat forrasai szerint Acerbi helyzete es allapota miatt prioritas egy KH most januarban.
Az Inter egyaltalan nem akart igazolni senkit januarban, de Acerbi aggaszto helyzete ezt megvaltoztata.
Inzaghi kerese is egyertelmu volt, olyan KH-t akar aki ismeri a Serie A-t, kesz jatekos megfelelo rutinnal, es nincs szuksege idore az alkalmazkodashoz, ezaltal azonnal szamithat ra.
Az Inter jelenleg vizsgalja a piacot, es ingyen kolcson + sima opcios KH utan kutat Inzaghi feltetelei alapjan.
Ez bennem több dolgot is felvet:
- Középre keresünk embert DeVrij mellé/mögé, vagy esetleg szélre, ezáltal Bastoni többet játszhatna középen?
- A feltételeknek nagyon kevesen, vagy inkább senki nem fog megfelelni. Aki a mi szintünkön segítséget jelentene és kisebb csapatban játszik, azt nem nagyon fogják sima kölcsönnel odaadni.
Szerintem ezert nem fog erkezni senki.
Majd februarra Acerbi felepul, kerdes 1 meccsre aztan kidol a szezon maradek reszere, vagy valahogy kibirja mas serules nelkul.
Oriasi bolcs dontes volt hosszabbitani vele 2 honapja...

Megint irjak ezt a Zalewski nevet, ha Buchana menne, hogy a Lengyel johetne a helyere ingyen kolcson + sima opcioval.
Mondjuk nem tudom tobbet jatszana e mint Buchanan.

Es akkor meg ott a Frattesi ugy is.
Romabol mar jonnek a "jo" hirek, Cristante felepult, es mar a csapattal edz, mar akar jatszhat is.
Remeljuk ez nem lesz eleg meggyozo ero szamunkra. :D
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

interfan írta: 2025.01.21. 12:39 Szerintem ezert nem fog erkezni senki.
Majd februarra Acerbi felepul, kerdes 1 meccsre aztan kidol a szezon maradek reszere, vagy valahogy kibirja mas serules nelkul.

Megint irjak ezt a Zalewski nevet, ha Buchana menne, hogy a Lengyel johetne a helyere ingyen kolcson + sima opcioval.

Romabol mar jonnek a "jo" hirek, Cristante felepult, es mar a csapattal edz, mar akar jatszhat is.
Nem is biztos hogy baj ha nem hozunk senkit a védelembe. Inzaghinál még az sem játszana biztosan, aki ismeri a bajnokságot. Azért meg felesleges hozni egy embert, hogy a hátralévő meccsekből kétszer kezdjen, meg kb ötször csereként pályára lépjen.

A lengyelt inkább nyárra tudom elképzelni, mert mostani szezon végén lejár a szerződése. Így a sima opciós kölcsönt nem is tudom értelmezni.

Cristantet csak azért tudnám valamilyen szinten megérteni, mert szükség esetén tud hátvédet is játszani. De nyilván ha Calhanoglu egészséges, akkor nem lenne helye a csapatban, mert miatta tuti nem küldeném feljebb a törököt. Cristantet meg meg sem próbálnám feljebb :D
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.01.21. 12:39
Szerintem ezert nem fog erkezni senki.

Mindent tiszteletem Acerbi-é mert tényleg amikor játszott jó volt és mindig kitette a szívét is a pályára de melyik biológiából felmentett gondolta azt, hogy egy 37 éves játékossal hosszabbítani kell és ha ilyen terhelést kap majd bírni fogja?
Mindezt úgy, hogy mindenki tudta, hogy a tavaly tavaszt is sérülten, injekciózva, fájdalmak közt tolta le szerencsétlen. :?
Birom ez ilyen igazo olaszos éljünk a mának elv. :D jó még ő, most mind1 mi lesz 2 hónap múlva. :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

matrix23 írta: 2025.01.21. 12:56
interfan írta: 2025.01.21. 12:39 Szerintem ezert nem fog erkezni senki.

Nem is biztos hogy baj ha nem hozunk senkit a védelembe. Inzaghinál még az sem játszana biztosan, aki ismeri a bajnokságot. Azért meg felesleges hozni egy embert, hogy a hátralévő meccsekből kétszer kezdjen, meg kb ötször csereként pályára lépjen.

A lengyelt inkább nyárra tudom elképzelni, mert mostani szezon végén lejár a szerződése. Így a sima opciós kölcsönt nem is tudom értelmezni.

Cristantet csak azért tudnám valamilyen szinten megérteni, mert szükség esetén tud hátvédet is játszani. De nyilván ha Calhanoglu egészséges, akkor nem lenne helye a csapatban, mert miatta tuti nem küldeném feljebb a törököt. Cristantet meg meg sem próbálnám feljebb :D
Szerintem ezért fog végül beesni Cristante, mert még univerzális is, és tudna KH-t játszani :crazy:
Szerintem kb 5 M kölcsön + 25 M kötelező opció + Cristante lesz Frattesi ára.
Nagyon nem tudsz mást télen Inzaghi igényeinek megfelelően idehozni (nem fiatal, ismeri a ligát, nem egy Venezia-szint).
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Pont ez a baj vele hogy Venezia szint :)
De ha a vezetősegnek ő kell, akkor ugyis jönni fog.
Frattesi nem igazan tud hozzatenni, el is akar menni, felesleges erőszakkal itt tartani. Viszont en Cristantet max kölcsönbe fogadnam el, esetleg ha bevalik olcso opcioval. Az hogy kapjon most 2-3 eves szerződest hatalmas hülyeseg lenne.
interfan

Cupi írta: 2025.01.21. 13:41 Mindent tiszteletem Acerbi-é mert tényleg amikor játszott jó volt és mindig kitette a szívét is a pályára de melyik biológiából felmentett gondolta azt, hogy egy 37 éves játékossal hosszabbítani kell és ha ilyen terhelést kap majd bírni fogja?
Mindezt úgy, hogy mindenki tudta, hogy a tavaly tavaszt is sérülten, injekciózva, fájdalmak közt tolta le szerencsétlen. :?
Birom ez ilyen igazo olaszos éljünk a mának elv. :D jó még ő, most mind1 mi lesz 2 hónap múlva. :)
Most miert mondod ezt, Inzaghi szezon elejen is elmondta, Acerbi lesz iden is az Inter vedelem vezere es legfontosabb alapkove. :D

Egyebkent ilyenkor nyugtat az a teny, hogy allitolag szerzodesbonthatunk vele, ha kifizetunk egy csomo vegkielegitest neki, oriasi. :D :D
Igazan bolcs, atgondolt, es egyben jo dontes volt a hosszabbitas vele.
De nem baj, vegkielegitessel kiteheto, fasza. :D
Csak akkor mi ertelme volt a hosszabbitasnak.

Ilyenkor mindig Orturo Vidal jut eszembe a Grande Antonio szerelme, akit a Grande akart iden mindenaron.
1. eveben 6m fizetes.
2. eveben 7m fizetes.
+ 1 eves opcio, amirol Vidal donthet egymaga, ezalapjan 3. eveben 8m fizetes, ha Vidal el az opcioval.
Viszont ha Vidal el az opcioval, es hosszabbit a 3. evere, akkor az Inter egy 7m vegkielegites kifizetesevel felbonthatja Vidal szerzodeset.
Zsenialis. :D

Hasonlo "muveszet" most Acerbi hosszabbitasa is, minden elismeresem. :D
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Lehet megpróbálnám Skriniart visszahozni. Rutin megvan, ismeri a bajnokságot, a 3 védős rendszert és még mindig csak 29 éves. Idén összesen van 5 meccse, az értéke meg 15 millióra esett vissza az évek alatt. Akár egy sima kölcsön is meglehet annyira nem számít rá Luis Enrique.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

FEKA84 írta: 2025.01.21. 21:47 Lehet megpróbálnám Skriniart visszahozni. Rutin megvan, ismeri a bajnokságot, a 3 védős rendszert és még mindig csak 29 éves. Idén összesen van 5 meccse, az értéke meg 15 millióra esett vissza az évek alatt. Akár egy sima kölcsön is meglehet annyira nem számít rá Luis Enrique.
Lehet, hogy sportszakmai szempontból van benne ráció.
De számomra az elmúlt évek egyik legnagyobb csalódása volt a szlovák távozása.
Személy szerint én nem szeretném többé Inter mezben látni!
PellerG

cuchu11 írta: 2025.01.22. 09:19
FEKA84 írta: 2025.01.21. 21:47 Lehet megpróbálnám Skriniart visszahozni. Rutin megvan, ismeri a bajnokságot, a 3 védős rendszert és még mindig csak 29 éves. Idén összesen van 5 meccse, az értéke meg 15 millióra esett vissza az évek alatt. Akár egy sima kölcsön is meglehet annyira nem számít rá Luis Enrique.
Lehet, hogy sportszakmai szempontból van benne ráció.
De számomra az elmúlt évek egyik legnagyobb csalódása volt a szlovák távozása.
Személy szerint én nem szeretném többé Inter mezben látni!
Ezen kár elmélkedni is.
Nem jó viszonyban váltak el a felek, nem lesz már visszaút számára.
Nem így kellett volna ennek történnie, de ez már a múlt.
interfan

Sky es Di Marzio szerint kozel a megegyezes a Torino es Inter kozott Buchanan eladasa kapcsan, ingyen kolcson + sima opcio.

Calciomercato.com sajat forrasai szerint Zalewski erkezhet a tavozo Buchanan helyere, amennyiben megallapodik at Inter es a Torino.
Calciomercato.com sajat forrasai szerint 30m + Zalewski + Cristante kolcson = Frattesi ajanlatot keszihet elo a Roma.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Skriniar a Fener jatekosa lesz, ő mar biztos nem jön. Hat igy kell elbaszni egy karriert. PSG, aztan a Török bajnoksag. Idiota.

Zalewskinek amugy le is jar a szerződese, nyaron zavartak minden hova. Amikor bekerült a Roma felnőtt csalataba egesz igeretes jatekos volt, talan meg Mourinho alatt jol is jatszott. Jatszani kb annyit fog mint Buchanan, mind1 melyikük ül a padon. Fiatal meg lehet barmi belőle.
Egy ilyen ajanlatot szerintem el is fognak fogadni Frattesiert.
interfan

HerfortBalazs írta: 2025.01.22. 12:24 Skriniar a Fener jatekosa lesz, ő mar biztos nem jön. Hat igy kell elbaszni egy karriert. PSG, aztan a Török bajnoksag. Idiota.
Egyebkent Skriniar erdekes.
Nyaron is vitte volna a Bayern, Napoli, Juventus, Aston Villa, de o nemet mondott, mert bizonyitana akart a PSG-be, hogy odavalo.
Hat nem sikerult neki, Enrique eleve nagyon mas KH elkepezelessel mukodik, es hat nyilvan sokkal jobb KH vannak a PSG-be mint a Szlovak.

Most belatta hogy mennie kell.
Most is Juventus, Napoli, Tottenham vitte volna, erre a Fener...
Es meg azt sem mondhato, hogy a penz miatt, mert kb meg tobbet kapott volna mint a Torokoknel.

Erdekes egy story.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

HerfortBalazs írta: 2025.01.22. 12:24 Skriniar a Fener jatekosa lesz, ő mar biztos nem jön. Hat igy kell elbaszni egy karriert. PSG, aztan a Török bajnoksag. Idiota.

Zalewskinek amugy le is jar a szerződese, nyaron zavartak minden hova. Amikor bekerült a Roma felnőtt csalataba egesz igeretes jatekos volt, talan meg Mourinho alatt jol is jatszott. Jatszani kb annyit fog mint Buchanan, mind1 melyikük ül a padon. Fiatal meg lehet barmi belőle.
Egy ilyen ajanlatot szerintem el is fognak fogadni Frattesiert.
Buchanan szegény buta az Inter és az olasz focihoz,Egy angolhoz talán jò lenne ahova futni kell ott talán jò lenne.Zalewski legalább tudja hova kell helyezkedni.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Skrini talán nem akart még inkább olajat a tűzre hogy másik olasz csapathoz igazoljon /Nápolyi, Rabsic banda/

Amit kapott volna tőlünk hazai meccseken....inkább a földrengés! Megértem őt. :thumbup:
interfan

Ausilio:

Buchanan lesz az egyetlen januari tavozo?
Zalewski megfelelo potlas lehet?

Egyutt ertekeljuk Buchanan a helyzetet, es lehet celszerubb neki mashol folytatnia.
Van erdeklodes Olasz es kulfoldi csapatoktol is, ertekeljuk oket, aztan lehet megis marad.

Az Interben valoban erdeklodik Donnarumma irant?

Minden tiszteletunk az ove, de mi masfele nezegetunk es nem opcio o szamunkra.
Vizsgaljuk a piac lehetosegeit mar nyarra, de a kapus poszt eleve nem is letszukselget es nem prioritas szamunkra.
PellerG

interfan írta: 2025.01.22. 20:46 Ausilio:

Buchanan lesz az egyetlen januari tavozo?
Zalewski megfelelo potlas lehet?

Egyutt ertekeljuk Buchanan a helyzetet, es lehet celszerubb neki mashol folytatnia.
Van erdeklodes Olasz es kulfoldi csapatoktol is, ertekeljuk oket, aztan lehet megis marad.

Az Interben valoban erdeklodik Donnarumma irant?

Minden tiszteletunk az ove, de mi masfele nezegetunk es nem opcio o szamunkra.
Vizsgaljuk a piac lehetosegeit mar nyarra, de a kapus poszt eleve nem is letszukselget es nem prioritas szamunkra.
Buchanan egy kerek év alatt egyszer volt kezdő az Interben (olasz kupa), sajnos sok vizet nem zavart.
Zalewskiben több opció van, de Dimarco és Carlos mögött nem tudom mennyit játszana.

A Torinonak hálásak lehetünk, ha egy újabb besült szélsőnkért fizetne Lazaro után.
interfan

Inzaghi:

Ha Buchanan tavozik, es Acerbi felepulese rosszul halad, milyen KH-t kernel?

Acerbi remelem hamarosan visszater kozenk, szerintem 1-2 het es mar velunk lehet.
Ha o visszater ugyanugy fog jatszani ahogy eddig.
En megtartanam ezeket a jatekosokat, de
megertem azokat akik a kevesebb lehetoseg miatt nem elegedettek, de mindenkinek lesz lehetosege ennyi meccsel.

Frattesi mondta neked tavozasi szandekat?

Nem

Donnarumma:
Sok allhir terjed rolam a sajtoban, de ahogy mar tobbszor elmondtam most is megteszem, maradni szeretnek a PSG-be, szeretnek uj szerzodest kapni es maradni, nagyon boldog vagyok itt.
Otthon erzem magam, mindenkit szeretek, a csapattarsak, a klubot, a szurkolokat, mindenki kozel all hozzam, egyertelmeuen maradni akarok a PSG-be hosszutavon.
Cupi

interfan írta: 2025.01.23. 08:31 Inzaghi:

Acerbi remelem hamarosan visszater kozenk, szerintem 1-2 het es mar velunk lehet.
megertem azokat akik a kevesebb lehetoseg miatt nem elegedettek, de mindenkinek lesz lehetosege ennyi meccsel.

Ezért írtam pár napja Acerbi kapcsán kamuzás megy. Inzaghit nyugtatja az orvosi stáb, hogy nyugi hamarosan visszatér de tudják nem fog. :D Szegény mester már december végén is azt mondta hamarosan visszakapom Acerbit.....
interfan

Cupi írta: 2025.01.23. 08:39
interfan írta: 2025.01.23. 08:31 Inzaghi:

Ezért írtam pár napja Acerbi kapcsán kamuzás megy. Inzaghit nyugtatja az orvosi stáb, hogy nyugi hamarosan visszatér de tudják nem fog. :D Szegény mester már december végén is azt mondta hamarosan visszakapom Acerbit.....
December vegen?
Dehogy is...
Mar december elejen a Fiorentina elleni meccs elott is arrol beszelt Inzaghi, hogy remeli a Fiorentina elleni meccs utan mar jatszhat Acerbi.

Hat igen, eltelt azota lassan 2 honap. :D
Cupi

interfan írta: 2025.01.23. 08:41

December vegen?
Dehogy is...
Mar december elejen a Fiorentina elleni meccs elott is arrol beszelt Inzaghi, hogy remeli a Fiorentina elleni meccs utan mar jatszhat Acerbi.

Szerintem átcseszik szegényt....azért kizárt, hogy ne tudják ennyire megmondani az orvosok, hogy mikor térhet vissza....az a baj én attól tartok csak azért is visszatér pár héten belül, kezdeni fog és max 1-2 meccs és viszlát megint....ne legyen igazam mert nagyon kellene az ember a tavaszra de sajna ezt érzem.

Elképzelem a dokikat ahogy tanakodnak. Ki mondja meg a mesternek, hogy Acerbi már többet nem játszik a szezonba? Jobb ha te mondod a te hangod mélyebb. :D ;)
interfan

Cupi írta: 2025.01.23. 08:51
interfan írta: 2025.01.23. 08:41

December vegen?
Dehogy is...

Szerintem átcseszik szegényt....azért kizárt, hogy ne tudják ennyire megmondani az orvosok, hogy mikor térhet vissza....az a baj én attól tartok csak azért is visszatér pár héten belül, kezdeni fog és max 1-2 meccs és viszlát megint....ne legyen igazam mert nagyon kellene az ember a tavaszra de sajna ezt érzem.

Elképzelem a dokikat ahogy tanakodnak. Ki mondja meg a mesternek, hogy Acerbi már többet nem játszik a szezonba? Jobb ha te mondod a te hangod mélyebb. :D ;)
Ez jo volt Cupi. :) :D

De egyebkent tenyleg kb igy jatszodhat ez le. :D
interfan

Sky es Di Marzio szerint az Inter mar a nyarra gondol es az uj KH erkezore.
Ket nev van elsosorban Di Marzio szerint, Beukema es Lucumi.
Mindketten a Bologna jatekosai.

Szinten a Sky szerint ha sikerul Buchanan eladasa a Torinoba egyetlen nev van az Internel, Zalewski.
Viszont az Inter jelenleg csak kolcsonre nyitott, igy eloszor hosszabbitania kellene a Romaval.

Gazzetta szerint az Inter vegkielegiteses szerzodesbontas csinalhat Acerbivel a nyaron, viszont DeVrij uj szerzodest kaphat 2026-ig.
Jelenleg egyik jatekos esetben sincs vegleges dontes.
PellerG

interfan írta: 2025.01.23. 20:13 Sky es Di Marzio szerint az Inter mar a nyarra gondol es az uj KH erkezore.
Ket nev van elsosorban Di Marzio szerint, Beukema es Lucumi.
Mindketten a Bologna jatekosai.

Szinten a Sky szerint ha sikerul Buchanan eladasa a Torinoba egyetlen nev van az Internel, Zalewski.
Viszont az Inter jelenleg csak kolcsonre nyitott, igy eloszor hosszabbitania kellene a Romaval.

Gazzetta szerint az Inter vegkielegiteses szerzodesbontas csinalhat Acerbivel a nyaron, viszont DeVrij uj szerzodest kaphat 2026-ig.
Jelenleg egyik jatekos esetben sincs vegleges dontes.
Biztos, hogy már nézegetünk nyárra, ezt most egy hét alatt Marotta és Ausilio is elmondták.
Ez biztató.
Jó lenne pár helyen fiatalítani és jó minőséget megfogni.
Sucic a hírek szerint elég esélyes, nem ismerem.
Lucumit és Beukemát sem láttam még játszani, de stabil tagjai egy szezonok óta jó Bolognának.
Paz jó statokat hoz, de nem látom a posztját Inzaghinál.
Acerbi szerződésbontásához is biztos lenne néhány szava...
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Tehát akkor jelenleg hírek szerint a nyári kiszemeltek:

Beukema - 26 éves, holland, Bologna, 27-ig van szerződése TM ár 22M
Lucumi - 26 éves, kolumbiai, Bologna, 26-ig van szerződése TM ár 18M
Castro - 20 éves, argentin, Bologna, 28-ig van szerződése TM ár 25M
Paz - 20 éves argentin, Como, 28-ig van szerződése TM ár 20M
Sucic - 21 éves, horvát, Dinamo Zagreb, 28-ig van szerződése, TM ár 12M
Carnesecchi - 24 éves, Atatalnta, 26-ig van szerződése, TM ár 20M
Nem tudom kihagytam e valakit.

Nyilván a TM ár csak egy "iránymutató", de ez így is 117M.
Úgy látom ezekből a hírekből, hogy egy viszonylag nagy átalakulás várható (ami amúgy indokolt is lehetne). Amit viszont nehéz elhinni, hogy Inzaghi ilyen játékosokkal fog együtt dolgozni. Nyilván ezek Marotta nevei, de ők fiatal vagy jó korban lévő játékosok, és nem rutinuos 30+-osok, így számomra nehéz elhinni őket, bármennyire is örülnék nekik.
A másik, hogy Frattesiből Buchananból, Josep Martinezből kapott pénz kb a felére se lenne elég, így amennyiben tényleg ilyesfajta játékosokat akarunk igazolni, el is kell adnunk. Akik szerintem szóba jöhetnek, azok Pavard, Dimarco, Zielinski, Asllani, valamint Thuram, és talán még Bisseck. Nálam Lautaro lenne az első aki pótolhatóbb, de ő és Barella a legérinthetetlenebb.
Egyébként talán még reális is lehetne a dolog az érkezők és távozók egyensúlya között. Beukema-Acerbi, Lucumi-Pavard, Paz-Asllani, Sucic-Frattesi, Castro-Arnautovic/Correa
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.01.24. 09:54 Tehát akkor jelenleg hírek szerint a nyári kiszemeltek:

Beukema - 26 éves, holland, Bologna, 27-ig van szerződése TM ár 22M
Lucumi - 26 éves, kolumbiai, Bologna, 26-ig van szerződése TM ár 18M
Castro - 20 éves, argentin, Bologna, 28-ig van szerződése TM ár 25M
Paz - 20 éves argentin, Como, 28-ig van szerződése TM ár 20M
Sucic - 21 éves, horvát, Dinamo Zagreb, 28-ig van szerződése, TM ár 12M
Carnesecchi - 24 éves, Atatalnta, 26-ig van szerződése, TM ár 20M
Nem tudom kihagytam e valakit.

Nyilván a TM ár csak egy "iránymutató", de ez így is 117M.
Úgy látom ezekből a hírekből, hogy egy viszonylag nagy átalakulás várható (ami amúgy indokolt is lehetne). Amit viszont nehéz elhinni, hogy Inzaghi ilyen játékosokkal fog együtt dolgozni. Nyilván ezek Marotta nevei, de ők fiatal vagy jó korban lévő játékosok, és nem rutinuos 30+-osok, így számomra nehéz elhinni őket, bármennyire is örülnék nekik.
A másik, hogy Frattesiből Buchananból, Josep Martinezből kapott pénz kb a felére se lenne elég, így amennyiben tényleg ilyesfajta játékosokat akarunk igazolni, el is kell adnunk. Akik szerintem szóba jöhetnek, azok Pavard, Dimarco, Zielinski, Asllani, valamint Thuram, és talán még Bisseck. Nálam Lautaro lenne az első aki pótolhatóbb, de ő és Barella a legérinthetetlenebb.
Egyébként talán még reális is lehetne a dolog az érkezők és távozók egyensúlya között. Beukema-Acerbi, Lucumi-Pavard, Paz-Asllani, Sucic-Frattesi, Castro-Arnautovic/Correa
Jo osszefoglalo, par nev aki meg kimaradt a tobbet emlegettek kozul:

Meret, Pellegrini, Anguissa, Bernabe, Belahyane, Zalewski, Cristante, Bertola, Ismajli, Maldini, Pepi.

Januar 12-en mondta ezt Marotta:
"
Juniusban lesznek valtozasok, de nem lesz forradalom.
Kisebb valtozasok lesznek majd.
A keretunk versenykepes, minosegi jatekosokkal.
"

Nyilvan sok nev van ahogy irod, de en szerintem nem lesz itt nyaron nagy valtozas.
Persze ha osszeadom a sok nev erteket akkor nagy osszeg jon ki, de szerintem nem fog sok jatekos erkezni, ahogy Marotta mondta: "kisebb valtozasok lesznek csak, nem lesz forradalom".

Pont amit irsz amiatt en azt gondolom, hogy itt sok valtozas nem lesz.
Eladjuk azokat akikre Inzaghi nem szamit, lasd:
Josep Martinez, Palacios, Buchanan, Frattesi, Asllani.
Megy a csodasor Radu, Arnautovic, Correa, Taremi.
Es kb ennyi.
A fenti 5 jatekosbol beszedunk valamennyi penzt, ehhez jon meg Esposito + Stankovic 6m, lehet Pio Esposito, esetleg Carboni eladasabol is lesz egy kis penz, es akkor ebbol a hasamra utok 80-90m-bol meg igazolunk a hiany posztokra.
Szerintem Sommer, Acerbi, Mkhitaryan mind-mind marad.
Zielinski is elul a nagy fizetesert a padon nyugodtan.
A bejovo penzbol pedig igazolunk a hiany posztokra:
-Kapus
-1 vagy 2 KH, attol fugg jon e WB
-2KP
-2Tamado

Ha ugy nagyjabol megnezzuk, ha a foldon maradunk, 70-80m erre eleg is lehet.
interfan

Gazzetta szerint targyalunk a Monzaval Palacios el vagy kolcsonadasa ugyeben.
Fizetni nem akarnak erte, igy a sima ingyen kolcson, vagy az ingyen kolcson + sima opcio merulhet fel mint lehetoseg.

Galliani meg is erositette, targyal a Monza az Interrel Palacios ugyeben.

Szinten a Gazzetta szerint cel Buchanan vegleges eladasa, es az Inter remenykedik, hogy az Ajax tenne erte egy vegleges vasarlasi ajanlatot, mivel a Torino csak ingyen kolcson + sima opcioval vinne.

Biasin szerint Frattesi kapcsan nem lesz 35-40m ajanlat, ezert nyarig marad, es majd nyaron kerul
elo a tavozasa.
Buchanan januari eladasa prioritas, es Biasin szerint egy WB erkezne nem pedig KH, mivel az Inter bizik benne, hogy Acerbi par het mulva felepul es a szezonban mar szamithat ra Inzaghi.
Zalewski kapcsan bezavart a Marseille, igy az Internek most versenyeznie kell a Franciakkal.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Isten ments hogy zalawski miatt versenyezzunk egy hatalmas 0 a csávó inkább inkább vegyük meg Kerkezt
interfan

INTER-1908 írta: 2025.01.24. 21:25 Isten ments hogy zalawski miatt versenyezzunk egy hatalmas 0 a csávó inkább inkább vegyük meg Kerkezt
0 eurobol 0 jatekost kapsz...

Kozben a Kanadai Szovetsegi kapitany is megerositette, Buchanan tavozni akar az Interbol.

Igy most mar nem csak pletyakent szerepel Buchanan eladasa, hanem megerosites is erkezett errol.
Elobb Ausilio, most pedig a Kanadai edzo.

Ezen felul Palacios kapcsan erkezett meg megerosites, ott Galliani mondta el, valoban targyalnak az Interrel Palacios ugyeben.

Palacios es Buchanan tavozasa az Inter celja most januarban.
Ahogy tegnap tobb forras is megerositette, Zalewski erkezhet ha megy Buchanan es Palacios is.

Gazzetta szerint nyaron biztosan tavozik:
Taremi, Arnautovic, Correa, Acerbi, Radu.
Ellenben DeVrij uj szerzodest kaphat.
Frattesi, Asllani, Josep Martinez tavozasa is eselyes.
Szinten a Gazzetta szerint az Inter ket jatekos eladasat kozul merlegelne a nyaron.
Thuram vagy Bisseck.
Thuram kapcsan 80m kivasarlasi ar van, es tobb PL csapat erdeklodik. (Liverpool, MU, Chelsea)
Valamint Bisseck kapcsan 40m ajanlat amin elgondolkoznank.
Viszont a Dimarco, Bastoni, Barella, Martinez sor eladasa nem lehet tema.

Argentin forrasok szerint vegleg megszakadtak a targyalasok Tomas Perez ugyeben.
Az Inter nem tudott volna 3m euronal tobbet fizetni, az Argentinok minimum 4-5m alapokat kertek.
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Thuram eladásán gondolkodni.... Ne már :(
Érkezőkről lehet tudni valamit?
Palaciost nem értem miért hoztuk akkor?
interfan

Zamorano1+8 írta: 2025.01.25. 08:01 Érkezőkről lehet tudni valamit?
Palaciost nem értem miért hoztuk akkor?
Tobb forras szerint is egyetlen cel van telre:
Zalewski

Palacios leigazolasa valoban rejtely, ettol nagyobb mar csak Josep Martinez.

Dehat latjuk Buchanant is elakarjuk adni 1 ev utan, neki se tartalmas eddig az Interes karrierje.
interfan

Di Marzio es a Sky szerint mindenben megallapodtunk Palacios ugyeben a Monzaval.
Jelenleg Palaciost gyozkodi mindket klub, hogy fogadja el a Monza ajanlatat.

Vegleges megvasarlast nem akart a Monza, ezert a kolcson + sima opcio merult fel az Inter reszerol, egyelore nem tudni sikerult e a sima opciot a szerzodesbe beletenni.

Frissites:
Palacios elhagyta Appianoi edzokozpontot, nem utazik a csapattal Leccebe.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Zamorano1+8 írta: 2025.01.25. 08:01 Thuram eladásán gondolkodni.... Ne már :(
Hát mivel kivásárlási ár van a szerződésbe nagyon nem lehet mit tenni, max ragaszkodni a 80mhoz, abból legalább nem engedni.

Azért kíváncsi lennék kik a jelöltek Thuram pótlására.
Nálam J. David lenne de mire kiderül hogy Thuram megy vagy marad arra már tuti elviszik, a másik
nev Gimenez érte nagy kár ha a milanba megy
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Stankov írta: 2025.01.25. 14:42
Hát mivel kivásárlási ár van a szerződésbe nagyon nem lehet mit tenni, max ragaszkodni a 80mhoz, abból legalább nem engedni.

Nálam J. David lenne de mire kiderül hogy Thuram megy vagy marad arra már tuti elviszik, a másik
Mondjuk ha Thuram maradni akar,akkor mindegy is a kivásárlási ára.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

vaskalap írta: 2025.01.25. 15:59
Stankov írta: 2025.01.25. 14:42

Mondjuk ha Thuram maradni akar,akkor mindegy is a kivásárlási ára.
Az biztos.
Viszont, ha egy klub előhúzza a 80 misit, akkor az magasabb fizetést is tud adni Thuramnak.
Azaz fizuemelés nélkül nem fog maradni valszeg...
interfan

PellerG írta: 2025.01.23. 23:03 Paz jó statokat hoz, de nem látom a posztját Inzaghinál.
Erdekes nekem is ez a Paz story.
Most a hatteret, Real visszavasarlasi opcio stb hagyjunk.

En mindig azt gondoltam, hogy ez a Paz egy KP, es mindig meglepodve olvastam az Olasz lapokat, szakertoket, hogy az Inter mint tamado figyeli.
Megnezve tenyleg igazunk volt az Olaszoknak, ez a Paz egy visszavont csatar.
Volt korabban szelsotamado, kozepcsatar is, de mostanaban mar fixen es stabilan egy visszavont csatar.

Itt megint jon a kerdes, hogy Inzaghi rendszerebe kell e ilyen jatekos, es van e helye.
De itt megint az Olaszokat idezve, sok Olasz szakerto, es meg tobb Olasz Interes forumokon irjak, hogy jopar jatekos indult igy, es kellett Inzaghi rendszerebe.
Sokan kiemelik, hogy Martinez sem az a klasszikus 9-es, es megis mennyire kell Inzaghi rendszerebe.
De ott van Sanchez is, aki egyertelmuen egy szelso volt, es lett Inzaghinal is egy tamado.
Correa baratjat Inzaghinak nem is emlitve, aki megint ez.
Es meg valahol Thuram is mint szelso indult, es lett belole Inzaghinal egy csatar.

Tehat az Olaszoknal leginkabb a Martinez, Correa, Sanchez sorhoz hasonlitjak Pazt, es szerintuk ezert lenne jo o Inzaghi rendszereben.
(Most mondom a Real storyt hagyjuk a visszavasarlasival, ez inkabb a jatekosrol magarol szol)
interfan

Sky es Di Marzio szerint donto orak vannak Buchanan es Palacios tavozasanak ugyeben.

Monzaval sikerult egyedul megegyezni Palacios ugyeben, ok voltak az egyetlen erdeklodok, es csak kolcson, kerdojelesen sima opcioval.
Palaciost kerte az Inter fogadja el a Monza ajanlatat.
Nemet Sky szerint a Leverkusen is felmerulhet Palacios kapcsan, viszont nekik Hermoso a celpont, es csak akkor fordulnanak Palacios fele ha Hermoso nem sikerul.

Buchanan ugyeben is az Inter vegleges eladast szeretett volna, de ilyen ajanlat nem erkezett.
Ingyen kolcson + sima opcios ajanlat van a Torinotol Di Marzio szerint, valamint felmerult az Ajax es a Villareal, az Inter szeretne vegleges vasarlasi ajanlatot kapni.
Cupi

Palacios-t ki kérte? Vele mi volt a koncepció? Nem látom edzésen és nem tudom milyen de az kemény fél év után már túl akarunk adni rajta....
interfan

Cupi írta: 2025.01.26. 14:37 Palacios-t ki kérte? Vele mi volt a koncepció? Nem látom edzésen és nem tudom milyen de az kemény fél év után már túl akarunk adni rajta....
Buchanan es Josep Martinez kapcsan sem jobb a helyzet...

Kerni szerintem senki nem kerte ezeket a jatekosokat, egyszeruen hoztuk oket, mert low-cost fiatal es hatha befut.
(Persze mar Josep baratunk nem is olyan fiatal)

Ugyanez volt Asllani, Bellanova, de meg valahol Frattesi helyzete is (igaz azert nala mas a story), es Bisseck is idesorolhato, sajat fiataljainkat meg hagyjuk is.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Egyébként Pavlovicot lehet meg lehetne próbálni. Nagy munkabírású, a Milán is szabadulna tőle az EU-s helye miatt. Ma is a legjobbjuk volt. Egy próbát megérne.
interfan

Frattesi:

Mi lesz a jovod, mit mondasz a szurkoloknak?

Annyit, hogy nagyon boldog vagyok, hogy itt maradhatok.
A csapatarsaktol kezdve a teljes szemelyzet, olyan mintha egy csalad lennenk, igyekszem meghalalni mindig a bizalmat.
Neha jol mennek a dolgok, neha rosszul, de orulok hogy az Interbe lehetek.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2025.01.26. 20:27 Frattesi:

Mi lesz a jovod, mit mondasz a szurkoloknak?

Annyit, hogy nagyon boldog vagyok, hogy itt maradhatok.
A csapatarsaktol kezdve a teljes szemelyzet, olyan mintha egy csalad lennenk, igyekszem meghalalni mindig a bizalmat.
Neha jol mennek a dolgok, neha rosszul, de orulok hogy az Interbe lehetek.
Hát azért ahogy lejött,nem nagyon kereste a szemkontaktust a szakmai stábbal.
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2025.01.26. 16:13 Egyébként Pavlovicot lehet meg lehetne próbálni. Nagy munkabírású, a Milán is szabadulna tőle az EU-s helye miatt. Ma is a legjobbjuk volt. Egy próbát megérne.
Huhh ne, őt ne.
Ránézek és az életkedvem is elmegy.
Igazi tapló a csávó, nem egyszer láttam már.
Régebben figyeltük amúgy, remélem nem kerül elő újra vezetőink noteszában a neve...
interfan

Di Marzio, a Sky, valamint az FcInternews sajat forrasai szerint is sikerult meggyozni Palaciost, hogy fogadja el a Monza ajanlatat, es Palacios vegul igent mondott a Monzanak.
Ellenben nem sikerult a Monzaval meg sima opciot sem kialkudni, igy sima ingyen kolcsonnel lehet Palacios a Monza jatekosa.

Romano is bejelentette, Palacios a Monza jatekosa.

Tuttomercatoweb szerint viszont Buchanant nem adjuk kolcson, csakis vegleges vasarlasi ajanlatokat fogadtunk volna el, viszont ilyen nem erkezett, csakis ingyen kolcson mindenfele opcio nelkul.

Szinten a Sky szerint ha nem tortenik meglepetes, Frattesi nyarig marad az Inter jatekosa.
Ennek az oka az, hogy a Roma nem tud 30-40m eurokat fizetni, csakis 5m kolcson + 25m sima opcio ajanlat erkezett, ami az Internek keves.
interfan

Gallianit levideoztak a vonaton, ahogy Ausilioval beszel telefonon, az alabbi beszelgetes hangzott el:

"
Palaciost kerjuk kolcson, Tucut (Correa) hagyjuk beken, hagyjuk beken.
Add kolcson Palaciost, es ezert a kedvessegert a mi vendegszeretetunket is megkapjatok ingyen
"

Ausilio a beszelgetes egy pontjan felajanlotta Correat is kolcson a Monzanak, erre volt a valasza Gallianinak, hogy Correat hagyjuk beken.

Es ez nem vicc, ez valoban megtortent.

Igazi profi targyalas, profi helyszinen, ahogy az Olaszok is irjak, ez valami "hatalmas". :D

Megegyszer mondom, ez nem vicc, ez halalosan komoly es valos tortenet.
Galliani ott van a videoban, az o sajat maga, az o hangja, Ausilio hangja meg kihangositott telefon tuloldalon.

https://m.fcinternews.it/focus/video-ga ... rro-974029

https://m.linterista.it/primo-piano/spu ... olo-149675
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2025.01.28. 07:09 Gallianit levideoztak a vonaton, ahogy Ausilioval beszel telefonon, az alabbi beszelgetes hangzott el:

"
Add kolcson Palaciost, es ezert a kedvessegert a mi vendegszeretetunket is megkapjatok ingyen
"

Ausilio a beszelgetes egy pontjan felajanlotta Correat is kolcson a Monzanak, erre volt a valasza Gallianinak, hogy Correat hagyjuk beken.

Igazi profi targyalas, profi helyszinen, ahogy az Olaszok is irjak, ez valami "hatalmas". :D

Galliani ott van a videoban, az o sajat maga, az o hangja, Ausilio hangja meg kihangositott telefon tuloldalon.

Ha ez a vidi nem “megcsinált” (mivel Galliani csak foltokban látható, így ezt sem zárom ki btw…), akkor ez kb. annyit jelent, hogy ennek a két játékosnak ennyi az értéke… Az Italo-n Milano és Firenze között a folyosón megdumáljuk, hogy ki hova megy. :)
interfan

möszi írta: 2025.01.28. 08:06
interfan írta: 2025.01.28. 07:09 Gallianit levideoztak a vonaton, ahogy Ausilioval beszel telefonon, az alabbi beszelgetes hangzott el:

"
"

Ha ez a vidi nem “megcsinált” (mivel Galliani csak foltokban látható, így ezt sem zárom ki btw…), akkor ez kb. annyit jelent, hogy ennek a két játékosnak ennyi az értéke… Az Italo-n Milano és Firenze között a folyosón megdumáljuk, hogy ki hova megy. :)
Ez a video valos, Galliani arca, Galliani hangja, Ausilio hangja.

Egesz egyszeruen ennyi a ket jatekos erteke ahogy irod...
Cupi

interfan írta: 2025.01.26. 14:56

Kerni szerintem senki nem kerte ezeket a jatekosokat, egyszeruen hoztuk oket, mert low-cost fiatal es hatha befut.

Persze de ha meg befutnak akkor az van Marotta nevei. :D Így, hogy bukók meg az van senki nem kérte, csak úgy jöttek. Sétálgattak az utcán aztán benéztek és maradtak. Persze. ;)
interfan

Cupi írta: 2025.01.28. 08:37
interfan írta: 2025.01.26. 14:56

Persze de ha meg befutnak akkor az van Marotta nevei. :D Így, hogy bukók meg az van senki nem kérte, csak úgy jöttek. Sétálgattak az utcán aztán benéztek és maradtak. Persze. ;)
Ezek a fiatalok, lasd Asllani, Bisseck, Bellanova, Buchanan, Palacios szerintem egyertelmuen Marotta nevei.
Mindig mindenki elmondja, Marotta akar mindig fiatalt igazolni.
Ugyanugy Marotta nevei mint volt Barella, Frattesi es tarsaik, fuggetlenul attol, hogy ki futott be, es ki nem.

Az hogy ezt az edzo "nem kerte" az mar egy masik kerdes.
interfan

Kozben Inzaghi is megerositette, Palacios tavozik az Interbol.

Legujabb hirek szerint ma erkezik orvosira a Monzahoz.

Romano bejelentette, Buchanan a Villareal jatekosa.
Ingyen kolcson + sima opcio.

Sky is megerositi, es mar ma alairhatjak a felek a megallapodast.
7-10m kozotti opcioja lehet a Villarealnak Buchanant vegleg megvenni a szezon vegen.

Sky es Di Marzio szerint is most gozerovel megyunk Zalewski kapcsan.
Ingyen kolcsont szeretnenk, de mivel lejar a szerzodese a nyaron, ehhez hosszabbitania kellene a Romaval amit a jatekos nem akar.
Marseillel versenyzunk Zalewskiert, a jatekos inkabb valtana es Franciorszagba igazolna, de a Marseille sem akar erte fizetni.
Roma 4m-t ker egyebkent, az Inter nem tudja ezt az osszeget kifizetni, ezert szeretne a jatekost meggyozni hosszabbitson Romaban, majd ingyen kolcson + sima opcioval csatlakozzon az Interhez.

Gazzetta is megerositi Palacios es Buchanan tavozasat, egy erkezo lesz egy bal WB.
Gazzetta szerint is Zalewski a cel, viszont alternativakent felmerult Biraghi neve is a Gazzetta szerint.
Zalewski inkabb a Marseillbe igazolna, elhagyna Olaszorszagot, az Inter nem tud fizetni, a Roma pedig a lejaro szerzodes miatt ingyen kolcson nem adja.
Biraghira a Fiorentina nem szamit, kikerult a kezdobol, a Fiorentina egyik leggyengebb atlagait es statjait hozza, sokat is serult, szabadulnanak tole, ezert az Inter szamara konnyen elerheto akar ingyen kolcson is.
Szerzodese lejar, de van 1 eves plusz opcioja a Fiorentinanak, amivel nem igazan akarnak elni.
Cupi

interfan írta: 2025.01.29. 05:12 Kozben Inzaghi is megerositette, Palacios tavozik az Interbol.

Legujabb hirek szerint ma erkezik orvosira a Monzahoz.

Tudom nem sokat játszott de ha ő elmegy és Acerbi netán tavaszra sem tér vissza akkor nem kellene egy KH is még az utolsó napokba? :shock:
Válasz küldése