Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
HerfortBalazs
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Maicon, akarom mondani Dumfries nagyot megy miota hosszabbitott. Elete formajaban nyomja.
Szerencsere Lautaro is magara talalt.
Ez a Lecce amugy probalt focizni csak hat a tudasuk nincs meg hozza. Hasonlot probaltak mint a Bologna.
Szerencsere Lautaro is magara talalt.
Ez a Lecce amugy probalt focizni csak hat a tudasuk nincs meg hozza. Hasonlot probaltak mint a Bologna.
- Cupi
Nagyon jó lenne elverni a milant de hiába a káosz és a gyengébb szezon náluk ellenünk mind a 2x vért ittak és úgy rohantak az utolsó percekig mintha azt életükért játszottak volna....nagyon nehéz meccsre számítok.
Ráadásul ha kimegyünk a Monaco ellen a teljes első sorral majd hajtunk egy magabiztos győzelemre akkor félek megint hullák leszünk utána....
- CsaSzi9294
A döntőbe ha belőjük a helyzeteinket (volt pár), akkor mindegy, hogy hogy rohannak a végén.Cupi írta: ↑2025.01.26. 20:55Nagyon jó lenne elverni a milant de hiába a káosz és a gyengébb szezon náluk ellenünk mind a 2x vért ittak és úgy rohantak az utolsó percekig mintha azt életükért játszottak volna....nagyon nehéz meccsre számítok.![]()
Ráadásul ha kimegyünk a Monaco ellen a teljes első sorral majd hajtunk egy magabiztos győzelemre akkor félek megint hullák leszünk utána....
- Festa
Kis túlzással egy ember vert meg minket aki Leao volt.Amennyiben őt is esetleg Pulisicet kivesszük a játékból akkor nyerhetünk. A Monaco meccset megprobálhatnánk a mai kezdővel esetleg Taremi Lautaro helyett illetve a kipihent Dimarco és ha gond van akkor lehet cserélni.CsaSzi9294 írta: ↑2025.01.26. 21:23A döntőbe ha belőjük a helyzeteinket (volt pár), akkor mindegy, hogy hogy rohannak a végén.Cupi írta: ↑2025.01.26. 20:55Nagyon jó lenne elverni a milant de hiába a káosz és a gyengébb szezon náluk ellenünk mind a 2x vért ittak és úgy rohantak az utolsó percekig mintha azt életükért játszottak volna....nagyon nehéz meccsre számítok.![]()
Az idegenbeli mérlegünk az egyik ha nem a legjobb Európában .
Összesen 5 gòlt kaptunk és csak a Genoa illetve Monza elleni meccset nem sikerült megnyerni.
- mike
Mindig védtem a seggét, örülök hogy most ilyen jól nyomja:)HerfortBalazs írta: ↑2025.01.26. 20:52 Maicon, akarom mondani Dumfries nagyot megy miota hosszabbitott. Elete formajaban nyomja.
Vesztett pontokban vezetünk a Napolival, de idegesítő hogy a kevesebb meccs miatt több rajtunk a teher.
Lautaro hátha most már végleg elkapta a fonalat.
- Stankov
Nézem a Bl tabellát, 5 csapat érhet be minket.
Vagyis a Lille Feyenord egymással játszik úgyhogy gyakorlatilag csak 4 csapat .
A legrosszabb esetben ha mindenki nyerne mögöttünk (amire kevés az esély) még egy szűk egy gólos vereség is beleférne így már a Monaco is beérne minket de gólarányunk jobb lenne.
Ha a hírek igazak Singo nem lesz náluk ami nagy érvágás , nélküle a Monaco védelme elég gyenge
Vagyis a Lille Feyenord egymással játszik úgyhogy gyakorlatilag csak 4 csapat .
A legrosszabb esetben ha mindenki nyerne mögöttünk (amire kevés az esély) még egy szűk egy gólos vereség is beleférne így már a Monaco is beérne minket de gólarányunk jobb lenne.
Ha a hírek igazak Singo nem lesz náluk ami nagy érvágás , nélküle a Monaco védelme elég gyenge
- interfan
Visszaterhet Bisseck a kezdobe, raadasul a KH harmas kozepen, igy DeVrij kaphat egy kis pihenot.
A Lecce ellen piheno Pavard, Dimarco, Asllani sor visszakerulhet a kezdobe.
Ellenben Thuram kaphat most egyes hirek szerint pihenot, valamint Barella jateka kerdojeles, ha nem tud kezdeni akkor Frattesi kezdhet.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-Bisseck-Bastoni
Dumfries-Barella/Frattesi-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Martinez-Arnautovic
Nyilvan ne hatjsuk szet magunkat, mert hetvegen Milan amit most aztan tenyleg kotelezo hozni, de en azert azon a velemenyen vagyok, hogy hazai palyan, egy szinte "legerosebb" kezdovel 1-2 poszton pihentetessel, azert illene verni a Monacot.
Nyilvan "csak" penzugyileg szamit, hogy 3-4.hely, vagy 6-7.hely, mert a sorsolas hiaba konnyebb papiron minel elorebb vegzunk, nem biztos hogy a gyakorlatban is az lenne.
Egy X miatt sem esnek ketsegbe, de egy szokasos takarelangos BL 1-0 azert jobban orulnek.
Persze nyerjunk 4-0-ra most is, es a Milan ellen is, az lenne a legjobb.
Ellenben Thuram kaphat most egyes hirek szerint pihenot, valamint Barella jateka kerdojeles, ha nem tud kezdeni akkor Frattesi kezdhet.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-Bisseck-Bastoni
Dumfries-Barella/Frattesi-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Martinez-Arnautovic
Nyilvan ne hatjsuk szet magunkat, mert hetvegen Milan amit most aztan tenyleg kotelezo hozni, de en azert azon a velemenyen vagyok, hogy hazai palyan, egy szinte "legerosebb" kezdovel 1-2 poszton pihentetessel, azert illene verni a Monacot.
Nyilvan "csak" penzugyileg szamit, hogy 3-4.hely, vagy 6-7.hely, mert a sorsolas hiaba konnyebb papiron minel elorebb vegzunk, nem biztos hogy a gyakorlatban is az lenne.
Egy X miatt sem esnek ketsegbe, de egy szokasos takarelangos BL 1-0 azert jobban orulnek.
Persze nyerjunk 4-0-ra most is, es a Milan ellen is, az lenne a legjobb.
- Cupi
Kicsit is kockázatos Barella ne kezdjen. Azért én azt gondolom pár ember pihentetésével is meglehet egy X és az bőven elég lesz ma.interfan írta: ↑2025.01.29. 08:18 Visszaterhet Bisseck a kezdobe, raadasul a KH harmas kozepen, igy DeVrij kaphat egy kis pihenot.
Legjobb 8 hely egyike fontos de azért a vasárnapi derby-t is szem előtt kell tartani mert én pár hétig tuti nem nézek Inter meccset ha 3. alkalommal is kikapunk ezektől a szerencsétlenektől. Gondolni sem akarok iylenre így simán hozni kell majd.
-
valentino
Nyilván full értelmetlen, mert este minden össze fog kavarodni, de ha ma nyernénk, és maradnánk 4. helyen (vagy 3. hely, tökmindegy), akkor a 13/14 (Brest-Dortmund) - 19/20 (PSV-Brugge) győztesével játszanánk, az elég baráti lenne.
- Festa
Mivel az RTL + vagy inkább mínusz nem adja a meccset így marad valami kínai ,orosz,arab stream.
Valami tipp valakinek ?
Valami tipp valakinek ?
- internaZIOnaLe
- interfan
Inzaghi:
Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Ezzel egyidejuleg mar irjak is par helyen, hogy semmifele rotacio nem lesz valoban, es Inzaghi ezt a kezdot kuldheti fel ma este senkit nem pihentetve.Nem lesz rotacio es pihentes a Monaco ellen, az elerheto legerosebb kezdot fogom kikuldeni.
Viszont a Milan elleni Derby osszeallitasanal fogok gondolni a mostani sok meccsre amit sorozatban jatszottunk.
Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
- matrix23
Lehet szóltak neki, hogy kellene egy kis plusz pénz a mercato-ra.interfan írta: ↑2025.01.29. 15:54 Inzaghi:
Ezzel egyidejuleg mar irjak is par helyen, hogy semmifele rotacio nem lesz valoban, es Inzaghi ezt a kezdot kuldheti fel ma este senkit nem pihentetve.Nem lesz rotacio es pihentes a Monaco ellen, az elerheto legerosebb kezdot fogom kikuldeni.
Viszont a Milan elleni Derby osszeallitasanal fogok gondolni a mostani sok meccsre amit sorozatban jatszottunk.
Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
-
HerfortBalazs
- Festa
Csak akkor mentem el ha veszel el egy Calhanoglu meztinternaZIOnaLe írta: ↑2025.01.29. 15:18Liveball.uno
Mentsetek már el. Mindent ad reklám nélkül... stabilan. Ruszki cucc. Mindent ezen nézek ami nem tvs!!!
- internaZIOnaLe
Festa írta: ↑2025.01.29. 16:41Csak akkor mentem el ha veszel el egy Calhanoglu meztinternaZIOnaLe írta: ↑2025.01.29. 15:18Liveball.uno
Mentsetek már el. Mindent ad reklám nélkül... stabilan. Ruszki cucc. Mindent ezen nézek ami nem tvs!!!![]()
Még egyenlőre nincs tervben hogy mikor megyek ki újra.
- hvmetal
Mizu Viktor ?internaZIOnaLe írta: ↑2025.01.29. 15:18Liveball.uno
Mentsetek már el. Mindent ad reklám nélkül... stabilan. Ruszki cucc. Mindent ezen nézek ami nem tvs!!!
- interfan
Na igen, lehet az a 5-6m euros plusz ennyit szamit, hogy inkabb a Milan meccset kockaztatjuk mint a mai gyozelmet.matrix23 írta: ↑2025.01.29. 16:24Lehet szóltak neki, hogy kellene egy kis plusz pénz a mercato-ra.interfan írta: ↑2025.01.29. 15:54 Inzaghi:
Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez![]()
- PellerG
Aki nézi a ma estit, megírhatja milyen a Monaco jobb bekkje, Vanderson.
Korábban írtam őt opcióként jobb WB posztra hozzánk.

Korábban írtam őt opcióként jobb WB posztra hozzánk.
- interfan
Inzaghi:
Nagyobb rotaciora szamitottunk, mi ez a hirtelen valtozas? Talan Marotta emlekeztett, hogy mennyi penzt jelent minel elobb vegezni a tabellan?
Nem.
Egyaltalan nem.
Mar a Lecce utan tudtam ezzel a kezdovel fogok kiallni ma.
Nem felsz attol, hogy pontokat veszitesz majd a Milan ellen mert most az elerheto legerosebb kezdot tetted fel, es keves a rotacio?
Mindig a csapat erdeit nezve hozok dontest.
Egyebkent nem emlekszem az elmult ket honapban, hogy egymas utan 2X ugyanazt a kezdot kuldtem volna fel, tehat a rotacio megvan.
- sorger=giallo
A Hola Footballt ajánlom, nekem maradéktalanul bevált.internaZIOnaLe írta: ↑2025.01.29. 15:18Liveball.uno
FORZA INTER!!!
-
cuchu11
Aki itt ma rotációra számított, az még nem ismerte ki Inzaghit...cuchu11 írta: ↑2025.01.23. 09:44A Monacot nem szabad lebecsülni.Cupi írta: ↑2025.01.23. 08:35 Én most arra tippelnék a Monaco ellen egy félig B csapattal egy spórolós játékkal nyomunk egy x-et. Bár az is igaz, hogy nekik az nem jó /ha nyernek a 8-ba vannak/ így ki fognak támadni, lesz területünk. Szóval még a győzelem is simán benne van spórolósabb üzemmódban is.![]()
Szerintem nem lesz itt semmilyen félig B csapat. Az alapcsapat fog kezdeni.
- Cupi
Én bevallom félek de a mester csak jobban ért hozzá.interfan írta: ↑2025.01.29. 20:31 Inzaghi:
Nem felsz attol, hogy pontokat veszitesz majd a Milan ellen mert most az elerheto legerosebb kezdot tetted fel, es keves a rotacio?
Mindig a csapat erdeit nezve hozok dontest.
Egyebkent nem emlekszem az elmult ket honapban, hogy egymas utan 2X ugyanazt a kezdot kuldtem volna fel, tehat a rotacio megvan.
-
INTER-1908
nekem nem idítja el Neked jó?
hvmetal írta: ↑2025.01.29. 17:16internaZIOnaLe írta: ↑2025.01.29. 15:18Liveball.uno
- internaZIOnaLe
INTER-1908 írta: ↑2025.01.29. 21:03 nekem nem idítja el Neked jó?
hvmetal írta: ↑2025.01.29. 17:16Most nekem sem...ez az első hogy így járok...de sanszos helyreáll mindjárt.internaZIOnaLe írta: ↑2025.01.29. 15:18
Liveball.uno
1-0 közbe lau büntető
- Kenji
Valakinek valamilyen stream ötlet? Nekem egyik belinkelt sem működik sajnos
- Cupi
-
Janicsár
Közben Lau dupla + piros a túloldalon. Lassan lehet pihentetni? 
- Cupi
Mondjuk a RTL is bekaphatja mert pont azért fizettem elő a streamingre mert nem akarok ezekkel a szar ruszki linkekkel baszakodni erre most csak rákényszerültem.

- PetR
- Kapcsolat:
-
Janicsár
- internaZIOnaLe
Hol lehet nézni????
-
Littleman
Az orosz link nálam sem működik. Találtam egy másikat, kb 4 percet engedte néznem, utána megkért hogy regisztráljak és fizessek. Az első 6 oldalt nyálaztam át a találatokra, én feladtam. Még jó hogy van retek plusszom.. 
-
INTER-1908
Az RTL+ miért nem lehet nézni?
-
Littleman
Na most beadta az orosz!
Frissítsetek vagy 37x és már is működik. 
- internaZIOnaLe
808ball.com-on is megy
-
HerfortBalazs
En Dimarcot Barellat Thuramot mar a felidőben lehoznam
- matrix23
Milan, Juve eddig vereségre állnak, plusz a Milan emberhátrányban is van.
-
cuchu11
Nem akarom elkiabálni, de ez már zsebben van. A szezon egyik célkitűzése meglesz. Már csak a bajnokságot kell behúzni. De az is meglesz, mert megvuduztam Lukakut. 
-
valentino
az orosz link most nekem is bejött
- Cupi
Hola Football app-ja is jó már.
-
Littleman
Martinez tripla. Ez már végleg vissza hozza őt a flow-ba.
- Cupi
- Festa
-
HerfortBalazs
4. hely megvan igy 2vel kevesebb meccs. 1 darab kapott gol a BL-ben. Lautaro elkapta a fonalat mostansag, Inzaghinak plusz pont hogy bedobta a kisgyereket akinek meg egy helyzete is volt.
Vasarnap ezt a szar Milant meg kell verni. Sokkal jobb csapat jelenleg az Inter, de ezek a piros-fekete ratyik mostanaban vert isznak minden derbi előtt.
Vasarnap ezt a szar Milant meg kell verni. Sokkal jobb csapat jelenleg az Inter, de ezek a piros-fekete ratyik mostanaban vert isznak minden derbi előtt.
- Cupi
Azért az kemény, hogy az összes többi olasz csapatnak lesz + 2 meccse....juve, milan és az atalanta sem maradt bent a 8-ba.HerfortBalazs írta: ↑2025.01.29. 23:05 4. hely megvan igy 2vel kevesebb meccs. 1 darab kapott gol a BL-ben. Lautaro elkapta a fonalat mostansag, Inzaghinak plusz pont hogy bedobta a kisgyereket akinek meg egy helyzete is volt.
Szép volt a mai. Sima. Tempó sem nagyon volt így még aki végig tolta sem lett széthajtva.
Ratyi milan meg mindenki ellen szenved csak ellenünk isznak vért így nagyon nehéz meccsre számítok de azért abban bízom nyerünk.
- PellerG
- PellerG
Még nem látom, ki lehet a következő ellenfelünk majd.
Milyen meccsen dől majd el?
Milyen meccsen dől majd el?
- Baggio85
Inter, the journey in champions—
Fourth after the 3-0 against Monaco, Inzaghi's team will go directly to the round of 16 and will face one of the winners of the matches between 13th (Milan) or 14th (Psv) and 19th (Feyenoord) or 20th (Juve). In the quarterfinals, then, the Nerazzurri, barring any surprises, would face one of Atletico Madrid (5th), Bayer Leverkusen (6th), Bayern Munich (11th), Real Madrid (12th) or Manchester City (22nd and forced into the playoffs).
Ne kérdezd hogyan!
- PellerG
Huhh, a hagyományos BL nem volt ennyire rejtélyesBaggio85 írta: ↑2025.01.29. 23:16Inter, the journey in champions—
Fourth after the 3-0 against Monaco, Inzaghi's team will go directly to the round of 16 and will face one of the winners of the matches between 13th (Milan) or 14th (Psv) and 19th (Feyenoord) or 20th (Juve). In the quarterfinals, then, the Nerazzurri, barring any surprises, would face one of Atletico Madrid (5th), Bayer Leverkusen (6th), Bayern Munich (11th), Real Madrid (12th) or Manchester City (22nd and forced into the playoffs).
Ne kérdezd hogyan!![]()