Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Tombi1986
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Eddig ez nulla
-
Tombi1986
Szóval a teljesítmény katasztrófális.
Az is tény, hogy a szabálytalanságot le kell fújni.
Martinez ellen szabálytalankodtak.
Amúgy idén így a bajnoki cím álom marad, de szerencsénk sincs annyi, mint tavaly.
Az is tény, hogy a szabálytalanságot le kell fújni.
Martinez ellen szabálytalankodtak.
Amúgy idén így a bajnoki cím álom marad, de szerencsénk sincs annyi, mint tavaly.
- Cupi
Nulla amit ma nyomunk eddig....Frattesi szépen nézte amíg berobban a labdára Ranieri....
- PetR
- Kapcsolat:
Nagyon gyengék vagyunk, Frattesi nem elég hogy a mezőnyben kevés, a gólnál is mozizott... de mindenki más iszonyat halvány
-
Tombi1986
Ez is simán sárga lap volt Frattesi ellen
-
matyinter
Itt holnapig sem lövünk gólt.
És szép lassan elmegy majd a bajnokság is.
Konkrétan mindenki gyenge, de még a küzdés sincs meg.
És szép lassan elmegy majd a bajnokság is.
Konkrétan mindenki gyenge, de még a küzdés sincs meg.
- lucky0
Sokkal jobban akarják a győzelmet. Ott is van sajnos a második.
-
Tombi1986
Inzaghi mi a faszért nem cserélt? Mi a tökömre vár?
-
P-Inter
Készülni kell a visszavágóra.
- Cupi
Rég láttam ennyire kilátástalan szar játékot.....mintha semennyire nem lennének felpörögve....
- Baggio85
Mondtam én, jó lett volna az az 5 pont a köv. 3 meccsen... És most már ahhoz is óriási bravúr kellene.
A nagyobb gond tényleg, hogy ezen a mai meccsen, talán először az idényben, nem egy olyan csapatot látok, amelyik mindenáron bajnok akar lenni. És ha a 3 meccsből csak max. 3 pontot szerzünk, akkor azzal kb. a bajnokság el is megy, mert onnantól még több ilyen meccs lesz, ahogy a Napoli távolodik majd.
Ki lehet kapni, de ez nagyon fásult, enervált. Azért ez a Fiorentina ugyanúgy játszott hétvégén meccset és fog 4 nap múlva...
A nagyobb gond tényleg, hogy ezen a mai meccsen, talán először az idényben, nem egy olyan csapatot látok, amelyik mindenáron bajnok akar lenni. És ha a 3 meccsből csak max. 3 pontot szerzünk, akkor azzal kb. a bajnokság el is megy, mert onnantól még több ilyen meccs lesz, ahogy a Napoli távolodik majd.
Ki lehet kapni, de ez nagyon fásult, enervált. Azért ez a Fiorentina ugyanúgy játszott hétvégén meccset és fog 4 nap múlva...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2025.02.06. 22:09-kor.
- Cupi
Szokták mondani nem szabad feladni meg ilyenek....hát én ma valahogy elképzelni nem tudom, hogy szerezzünk minimum 2 szabályos gólt.... 
- vaskalap
Jól alájuk rakjuk ezt a meccset.
- Cupi
Thuramnak volt egyáltalán értékelhető megmozdulása vagy próbálkozása? Mintha a pályán sem lenne....
-
Tombi1986
Gyengék vagyunk, szerencsénk sincs.
Kaptunk kettő gólt védelmi hibából.
Nekem az is fura, hogy ellenünk alig adnak sárga lapot, és fix szabálytalanságokat sem fújják le elsőre.
Persze ettől nem kellene ilyen enerváltan játszani.
Kaptunk kettő gólt védelmi hibából.
Nekem az is fura, hogy ellenünk alig adnak sárga lapot, és fix szabálytalanságokat sem fújják le elsőre.
Persze ettől nem kellene ilyen enerváltan játszani.
-
HerfortBalazs
Az egesz csapat nulla teljesitmenyt nyujt, felesleges barkit kiemelni. Egyszerűen nem tudtak felpörögni a meccsre. Az volt a jatek hogy passzoljanak Bastoninak bal oldalra. Ennyi ötlet volt.
- Cupi
Voltak gyengébb mecsceink de ennyire ötlettelenül és szarul én a szezonban még nem láttam a csapatot játszani....
Mai alapján tényleg az volt az érzése az embernek feladták a bajnoki címet és nem hisznek már benne...persze biztos nincs így de teljesen úgy játszottak mint amikor már semmi tétje a meccsnek és csak túl akarnak lenni rajta.....
Mai alapján tényleg az volt az érzése az embernek feladták a bajnoki címet és nem hisznek már benne...persze biztos nincs így de teljesen úgy játszottak mint amikor már semmi tétje a meccsnek és csak túl akarnak lenni rajta.....
- Baggio85
Igazából pont Dimarco formáján látszik, hogy mennyire formán kívül van tulajdonképpen egész 2025ben eddig a csapat.
- Cupi
ez szánalom....szinte ki is ütnek....
így kikapni....ez ciki....
nem tudom mi történt ma....
így kikapni....ez ciki....
nem tudom mi történt ma....
- vaskalap
Ezt leadtuk.
-
Francesco
Amúgy minek utazott el a csapat? Baromira úgy látszott végig, hogy nincsenek is itt igazából. Borzasztóan szánalmas az egész. Úgy kapunk 3-at, hogy nem is támadunk igazán. Vicc.
-
Tombi1986
- Cupi
De érti valaki itt mi történt ma? Olyan mint amikor direkt nem akarsz nyerni vagy sztrájkolsz vagy nem tudom.
Mintha mindenki kiküldte volna a gyengébb klónját.....
Ki lehet kapni, ez a 2. az egész bajnoki szezonban és február van...nem ezzel van a baj...de így????
-
Tombi1986
- vaskalap
Azért azt hozzá teszem,hogy az első két gól elött szabálytalanságból indult a fio.Doveri hozza a formáját.
-
Zamorano1+8
Az elmaradt meccsek pótlásával nagyon nincs szerencsénk....
Hazai pályán lehet javítani
Hazai pályán lehet javítani
- Baggio85
Persze, nyilván, csak rajta nagyon látszik, hogy ezt a sorozatterhelést nem bírja. Szerintem 2 hónapja nem volt normális meccse. De mondom, nem csak neki.
-
Tombi1986
Ezt írtam feljebb. VAR miért is van? Mert meg sem nézték.
Amennyiben nem lesz bajnokunk annak több oka is van. Pl.: idén az elmúlt kettő meccsen több lesgólt lőttünk, mint tavaly az egész szezonban. 11-ket, amelyek jogosak azokat sem fújják be.
-
Francesco
Mondjuk egyiknél sem reklamált senki…
- PetR
- Kapcsolat:
Hát ez az Inzaghi-éra egyik, ha nem a legrosszabb meccse volt sajnos. Kaptunk ki alatta 3 góllal?
- Baggio85
Utólag könnyű okosnak lenni, de sokkal értelmesebb lett volna ebben a meccsdömpingben inkább visszaállni és nekünk kontrázni idegenben. Több hely lett volna mögöttük és nekünk sem csak állandóan rohanni kellett volna hátra.
Mind1, ez van... Jobbik eset, hogy ezt belekalkuláltuk és elengedtük, de ez csak inkább önnyugtatás. Szerintem a tavaszi formába hozást nem sikerült jól belőnie Inzaghinak és ennyi meccsel, nem is tudom, hogy ebből ki lehet e bármikor egyenesedni.
FORZA INTER!!!
Mind1, ez van... Jobbik eset, hogy ezt belekalkuláltuk és elengedtük, de ez csak inkább önnyugtatás. Szerintem a tavaszi formába hozást nem sikerült jól belőnie Inzaghinak és ennyi meccsel, nem is tudom, hogy ebből ki lehet e bármikor egyenesedni.
FORZA INTER!!!
- Cupi
Kíváncsi leszek a mester nyilatkozatára....ez a mai számomra megmagyarázhatatlan....
Mondom nem azzal van a baj kikaptunk, van ilyen....hanem ahogy....
Mondom nem azzal van a baj kikaptunk, van ilyen....hanem ahogy....
- brecsinho
Lehet,hogy szabálytalan labdaszerzéssel indultak meg,de az első gólt szögletből kaptuk,nem fognak varozni,hogy mi volt előtte..mondjuk mikor bemondta a szpiker,hogy jön az első hazai szöglet,sejtettem hogy gólt kapunk
Nagyon pontatlanok és üzemtelenek voltak ma a passzaink Hakan és Miki részéről,ráadásul az első gólnál Frattesi,a.másodiknál Bisseck helyezkedése volt amatőr,a harmadikról inkább nem írok semmit..az is jellemző, hogy Arna 3méterről szembe a kapussal összeesik..
Reméljük ez volt a szezon mélypontja,hétfőn meg kell ezt bosszulni és utána a csalókat móresre tanítani.Ha hozzuk 6ponttal a következő két mecsset, még bármi lehet,ha nem, akkor qva nehéz lesz visszahozni..
Forza Inter!!!
Nagyon pontatlanok és üzemtelenek voltak ma a passzaink Hakan és Miki részéről,ráadásul az első gólnál Frattesi,a.másodiknál Bisseck helyezkedése volt amatőr,a harmadikról inkább nem írok semmit..az is jellemző, hogy Arna 3méterről szembe a kapussal összeesik..
Reméljük ez volt a szezon mélypontja,hétfőn meg kell ezt bosszulni és utána a csalókat móresre tanítani.Ha hozzuk 6ponttal a következő két mecsset, még bármi lehet,ha nem, akkor qva nehéz lesz visszahozni..
Forza Inter!!!
- lucky0
Ma sajnos egy csapat volt a pályán. Ezt a Ranierit nagyon megrúgdosnám. Tenyérbemászó a feje és viselkedése. Remélem hétfőre összekapja a mester a csapatot mert ez így nagyon kevés lesz.
Forza Inter!
Forza Inter!
- Festa
Nagyon langyosan kezdtük a meccset.Az első gól után viszont nem mi pörögtünk fel hanem a Fiorentina.brecsinho írta: ↑2025.02.06. 22:43 Lehet,hogy szabálytalan labdaszerzéssel indultak meg,de az első gólt szögletből kaptuk,nem fognak varozni,hogy mi volt előtte..mondjuk mikor bemondta a szpiker,hogy jön az első hazai szöglet,sejtettem hogy gólt kapunk![]()
Forza Inter!!!
Calhanoglu labdavesztése után kaptunk megint gólt ahogy a derbin is.Elől meg amikor beállt Arnautovic végképp elszálttak az esélyeink.Barella pihentetése sokba került ő legalább akart is valamit.
Elvesztettük az esélyt a zárkózásra.Hétfőn viszont visszavághattunk.Én is remélem,hogy ez volt az idény mélypontja.
- Festa
- Cupi
Olaszok nagy drámások azért. Beleolvastam a kommentjeikben. Vannak akik már nem is a bajnoki cím elvesztése miatt aggódnak hanem, hogy a BL 4 hely egyike meglesz e.
Azt viszont ott sem értik ma mit is akartunk mert ez egy nagy büdös semmi volt.
Inzaghi is hibázott ma....hátrányba az a nagy taktikai elképzelés beküldöd az összes csatárod? Hozzáteszem nemhogy gólt még igazán helyzetet sem tudtak összehozni.....
Az is kemény ha ég a ház egy Arnautovic-tól várjuk a csodát....
Azt viszont ott sem értik ma mit is akartunk mert ez egy nagy büdös semmi volt.
Inzaghi is hibázott ma....hátrányba az a nagy taktikai elképzelés beküldöd az összes csatárod? Hozzáteszem nemhogy gólt még igazán helyzetet sem tudtak összehozni.....
Az is kemény ha ég a ház egy Arnautovic-tól várjuk a csodát....
-
Tombi1986
Ez a pofon a lehető legjobbkor jött.
Flegma játékstílus kiábrándító volt. Azt hitték felveszik a mezt pályára és meg is kapjuk egyből a három pontot.
Játékosok is szedhetik össze magukat, 2019-ben kaptunk ki utoljára 3 góllal.
Flegma játékstílus kiábrándító volt. Azt hitték felveszik a mezt pályára és meg is kapjuk egyből a három pontot.
Játékosok is szedhetik össze magukat, 2019-ben kaptunk ki utoljára 3 góllal.
- interfan
Ertekelesek:
-FcInter1908:
Sommer 5,5
DeVrij 5,5
C.Augusto 5,5
Bastoni 5
Bisseck 5
Dumfries 5
Barella 5
Martinez 5
Thuram 5
Arnautovic 5
Dimarco 4
Frattesi 4
Calhanoglu 4
Mkhitaryan 4
Nehez megszolalni es szohoz jutni egy ekkora megsemmisito, megalazo, verfurdo utan.
Ez sajnos pusztitott es roncsolt minden teren.
Ahogy mar irtak sokan, elkepeszto gyenge volt mindenki, de amit a Frattesi-Calhanoglu-Mkhitaryan sor nyujtott az volt az igazi megsemmisules.
Ettol talan meg akkor is jobban jarunk, ha az ifit kuldjuk fel...
Mkhitaryanon nagyon latszik az elmult hetekben, hogy nem birja a 4 naponta meccseket, dehat ne is csodalkozzunk 36 eves, ez egyszeru biologia.
Erre megis agyba fobe van eroltetve...
Inzaghinak a bajnoki rangados merleg legyozese mellett, le kellett gyoznie a bajnoksag masodik reszere valo visszaesest, hogy bajnok legyen.
Ez tavaly sikerult.
Viszont 3 eve nem, 2 eve nem, buktunk is 2/2 bajnoki cimet.
Nala ez sajnos nagyon sokszor elojott, ezert lettek olyanok sok esetben az eredmenyek amilyenek.
Nyilvan eddig ugymond "csak" 4 meccs telt el a bajnoksag masodik reszebol, szoval azert meg nagyon sok minden valtozhat.
De 19 fordulo = 2,315 pontatlag
Azota 4 meccs = 1,75 pontatlag
Ha nem hozza Inzaghi legalabb a 2,3 koruli pontatlagot a bajnoksag masodik szakaszaban, es visszesuk ahogy nala ez az esetek 90%-ban elofordult, akkor ebbol nagyon nehezen lesz bajnoki cim.
Innentol kezdve ha nem verjuk hetfon a Fiorentinat, majd idegenben a Juventust, nincs mirol beszelni.
Es ha ez meg is lesz, akkor is csak futhatunk az eredmeny utan, es akkor is a Napoli-Interen kell forditani az allason.
-FcInter1908:
Sommer 5,5
DeVrij 5,5
C.Augusto 5,5
Bastoni 5
Bisseck 5
Dumfries 5
Barella 5
Martinez 5
Thuram 5
Arnautovic 5
Dimarco 4
Frattesi 4
Calhanoglu 4
Mkhitaryan 4
Nehez megszolalni es szohoz jutni egy ekkora megsemmisito, megalazo, verfurdo utan.
Ez sajnos pusztitott es roncsolt minden teren.
Ahogy mar irtak sokan, elkepeszto gyenge volt mindenki, de amit a Frattesi-Calhanoglu-Mkhitaryan sor nyujtott az volt az igazi megsemmisules.
Ettol talan meg akkor is jobban jarunk, ha az ifit kuldjuk fel...
Mkhitaryanon nagyon latszik az elmult hetekben, hogy nem birja a 4 naponta meccseket, dehat ne is csodalkozzunk 36 eves, ez egyszeru biologia.
Erre megis agyba fobe van eroltetve...
Inzaghinak a bajnoki rangados merleg legyozese mellett, le kellett gyoznie a bajnoksag masodik reszere valo visszaesest, hogy bajnok legyen.
Ez tavaly sikerult.
Viszont 3 eve nem, 2 eve nem, buktunk is 2/2 bajnoki cimet.
Nala ez sajnos nagyon sokszor elojott, ezert lettek olyanok sok esetben az eredmenyek amilyenek.
Nyilvan eddig ugymond "csak" 4 meccs telt el a bajnoksag masodik reszebol, szoval azert meg nagyon sok minden valtozhat.
De 19 fordulo = 2,315 pontatlag
Azota 4 meccs = 1,75 pontatlag
Ha nem hozza Inzaghi legalabb a 2,3 koruli pontatlagot a bajnoksag masodik szakaszaban, es visszesuk ahogy nala ez az esetek 90%-ban elofordult, akkor ebbol nagyon nehezen lesz bajnoki cim.
Innentol kezdve ha nem verjuk hetfon a Fiorentinat, majd idegenben a Juventust, nincs mirol beszelni.
Es ha ez meg is lesz, akkor is csak futhatunk az eredmeny utan, es akkor is a Napoli-Interen kell forditani az allason.
-
segogabor
Egyet aludva a meccsrre,azt gondolom,hogy komoly bajban vagyunk. Mentális és kondicionális problémák vannak a csaparnál. Ezt így idény közbe nem tudom ,hogy hozzuk helyre. Sajnos,a 3 cserecsatár off , így Lautaroék kivannak facsarva, középpálya Miki szerelme teljesen alibi ,Calha meg temus változatban jött vissza a sérülésből.
Ha így folytatjuk Inzaghi 4 évéből 1 bajnoki cím lesz,ami vicc kategória ......
Ha így folytatjuk Inzaghi 4 évéből 1 bajnoki cím lesz,ami vicc kategória ......
- Cupi
Igen én is azt néztem, hogy a sérülése után nem a jó Hakan klónt kaptuk vissza....lassú, körülményes és totál erőtlen amit nyom.
Inzahinál az meg egyáltalán nem megy t, hogy jók a rutinos játékosok és Mikhy is tud nagyon hazsnos lenni de neki kellene a pihentetés....36 évesen 4 naponta fix kezdő...mit vár tőle?
- interfan
Latod, mondtam en hogy Acerbinel varjuk ki a veget.
Nem volt jatekra alkalmas allapotban meg tegnap sem, nem tudott vallani egy percet sem...
- Cupi
Továbbra sem értem az egészet vele kapcsolatban....orvosoknak pontosan tudnia kell mikor térhet vissza...miért megy minden meccs előtt, hogy na majd most aztán meg nem.....
- interfan
Megy a "parasztvakitas" ezerrel, ebben maximalisan igazad van.
Csak hat nem lehetett azt mondani, hogy kidolt 3 honapra, mert akkor a szurkoloknal elojon az, hogy miert egy 37 eves jatekosra van az Inter vedelem felepitve.
Sokkal egyszerubb volt az, hogy csak 2 het es mar lesz is Acerbi, aztan megint csuszik, megint csuszik, megint es megint, es mar lassan 3 honapja nincs emberunk.
Konnyebben veszi igy be a szurkolo gyomra, ez lehetett az elv es logika.
- Cupi
Persze, ezért is írtam 1 hónapja, hogy itt valami nagy kamuzás megy vele kapcsolatban.interfan írta: ↑2025.02.07. 08:39
Csak hat nem lehetett azt mondani, hogy kidolt 3 honapra, mert akkor a szurkoloknal elojon az, hogy miert egy 37 eves jatekosra van az Inter vedelem felepitve.
Sokkal egyszerubb volt az, hogy csak 2 het es mar lesz is Acerbi, aztan megint csuszik, megint csuszik, megint es megint, es mar lassan 3 honapja nincs emberunk.
Csak az a baj így már magukból csinálnak hülyét....sokkal tisztább lenne azt mondani na majd márciusba visszatér.
- Baggio85
Írtam már korábban, hogy nekem ez az év eleje a 2 évvel ezelőtti időszakra hasonlít, amikor a bajnokságban borzasztó fásultan, enerváltan (, motiválatlanul) kb. csak attól nem kaptunk ki, akivel nem játszottunk. Aztán a végére egyértelművé vált, hogy a BL-re készültünk (mivel a bajnokság már elment), és a végén egy parádés 7-8 meccsel odaértünk a BL helyre.
Annyi a különbség most, hogy sokkal több pontot szerzünk még így is, és a bajnokság (még) nem ment el (papíron), de kb. ugyanaz a forma látszik. Most vagy megint beáldoztuk ezt az év eleji 2-3 hónapot (bízva benne, hogy a bajnokság nem megy el ezalatt), hogy a szezon végén topon legyünk, vagy valami nagyon félrement a felkészülésben.
Most az olyan elmélkedésekbe felesleges belemenni, hogy tegnap miért nem ez játszott, vagy az, de az tény, hogy amit tegnap a kezdőcsapat 90% hozott, azt még 4 ifistával is le lehetett volna hozni és akkor legalább tényleg pihent volna mindenki... Ilyen szempontból nem értem, hogy miért nem a full "tartalék" csapat játszott. Vissza kellett volna állni, védekezni, az kevesebb energiát igényel, és max. az 1 ponttal eljönni, vagy az utolsó 10-20 percet megnyomni. Calha túl sokat játszott, látszott rajta a kihagyás, felesleges volt ennyit erőltetni, főleg úgy, hogy most volt a Milan meccs. De mondom, leginkább Dimarcon látszik, hogy valami nincs rendben. A tegnapi gólpassza csak egy dolog, de meg lehet figyelni, hogy a meccseken kb. a 30. percben már a két térdén van. Ez eddig nála a 70. perc körül jött el, ami egyébként érthető volt, amiket ő általában futott egy meccsen.
Szóval valami nem kerek a történetben és én a korábbi 5-7 pont után már a 4et is simán aláírnám a köv. 2 meccsen, mert ezt a Fiort egy ilyen meccs után otthon sem lesz egyszerű megverni, a Juve meccsre meg inkább nem is akarok gondolni egyelőre...
Annyi a különbség most, hogy sokkal több pontot szerzünk még így is, és a bajnokság (még) nem ment el (papíron), de kb. ugyanaz a forma látszik. Most vagy megint beáldoztuk ezt az év eleji 2-3 hónapot (bízva benne, hogy a bajnokság nem megy el ezalatt), hogy a szezon végén topon legyünk, vagy valami nagyon félrement a felkészülésben.
Most az olyan elmélkedésekbe felesleges belemenni, hogy tegnap miért nem ez játszott, vagy az, de az tény, hogy amit tegnap a kezdőcsapat 90% hozott, azt még 4 ifistával is le lehetett volna hozni és akkor legalább tényleg pihent volna mindenki... Ilyen szempontból nem értem, hogy miért nem a full "tartalék" csapat játszott. Vissza kellett volna állni, védekezni, az kevesebb energiát igényel, és max. az 1 ponttal eljönni, vagy az utolsó 10-20 percet megnyomni. Calha túl sokat játszott, látszott rajta a kihagyás, felesleges volt ennyit erőltetni, főleg úgy, hogy most volt a Milan meccs. De mondom, leginkább Dimarcon látszik, hogy valami nincs rendben. A tegnapi gólpassza csak egy dolog, de meg lehet figyelni, hogy a meccseken kb. a 30. percben már a két térdén van. Ez eddig nála a 70. perc körül jött el, ami egyébként érthető volt, amiket ő általában futott egy meccsen.
Szóval valami nem kerek a történetben és én a korábbi 5-7 pont után már a 4et is simán aláírnám a köv. 2 meccsen, mert ezt a Fiort egy ilyen meccs után otthon sem lesz egyszerű megverni, a Juve meccsre meg inkább nem is akarok gondolni egyelőre...
- interfan
Igy van.Cupi írta: ↑2025.02.07. 08:42Persze, ezért is írtam 1 hónapja, hogy itt valami nagy kamuzás megy vele kapcsolatban.interfan írta: ↑2025.02.07. 08:39
Csak az a baj így már magukból csinálnak hülyét....sokkal tisztább lenne azt mondani na majd márciusba visszatér.
Hulyenek nezik a szurkolot, es megy a kamuzas meg parasztvakitas.
Egyszeruen feltek megmondani az igazsagot, ennyi a story.
Kivancsi lennek iden Mkhitaryan kapcsan kerult elo az injekciozas?
-
P-Inter
Örülök, hogy Calha tompasága nem csak nekem tűnt fel. A milan ellen látványosabb volt. Szerintem ő nem a kihagyás miatt nyomta ìgy, hanem inkább nem 100 százalékos, de annyira meg egyben van, hogy játszon. Az albán meg sajna nem tud alternatíva lenni a top 8 ellen. Necces ez így.
- lucky0
Calhanoglu visszaesése papírforma volt. Egyrészt a sok kihagyás miatt, másrészt ramadan van, ami ugye Thuramot és Taremit is érinti. Utóbbi úriember esetében visszaesést nem jelent, neki nincs hová.
A mesternek sokkal jobban és többet kellene rotálnia.
Ezt még nem igazán érzi sem ő sem pedig a szakmai stábja. Az a baj valószínűleg a gépi adatokra hagyatkozva teszik fel a csapatot. Az véleményem szerint nem mindig perdöntő sem a fizikai, de főleg nem a pszichés fáradtság tekintetében. De ez csak az én meglátásom.
A mesternek sokkal jobban és többet kellene rotálnia.
Ezt még nem igazán érzi sem ő sem pedig a szakmai stábja. Az a baj valószínűleg a gépi adatokra hagyatkozva teszik fel a csapatot. Az véleményem szerint nem mindig perdöntő sem a fizikai, de főleg nem a pszichés fáradtság tekintetében. De ez csak az én meglátásom.
- Cupi