Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

INTER-1908 írta: 2025.02.18. 20:54 Most hogy a Milán kiesett ez jelent vmit a szempontunkbol vagy csak annyit h a Milannal tuti nem játszunk...
...és még annyit, hogy a Feyenoorddal viszont játszhatunk. :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Baggio85 írta: 2025.02.18. 20:56
INTER-1908 írta: 2025.02.18. 20:54 Most hogy a Milán kiesett ez jelent vmit a szempontunkbol vagy csak annyit h a Milannal tuti nem játszunk...
...és még annyit, hogy a Feyenoorddal viszont játszhatunk. :)
Remelek ok jonnek es nem a csalok ha psv ellen ok jutnak tovabb..
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Adjak az ég, hogy kiessen a Juventus is, megérdemlik ők is! Basszák meg a jó édes anyjukat!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Thuram es C.Augusto tegnap kulon edzett, Thuram tovabbra sem epult fel teljesen, igy jelenleg eselyes, hogy nem tudja vallalni a jatekot kezdokent.
Arnautovic is kisebb serulessel bajlodik, Taremi teljesitmenye pedig roppant gyenge, ezert ha Thuram nem tudja vallalni a jatekot, akkor Correa kezdhet a Genoa ellen.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Már több alkalommal említettem, én simán bedobnám Frattesit visszavont csatárként. Jól érkezik a kapu elé és nem a védekezés az erőssége. Így talán még hasznára is lehetne a csapatnak. Correa és Arnautovic pedig mehetne néhányszor a Nordba, hátha a higgadtabb arcok szelíden rádumálnák őket, hogy bontsanak már szerződést. Taremivel ilyet nem csinálhatunk, mert az nem PC.

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.02.19. 08:26 Thuram es C.Augusto tegnap kulon edzett, Thuram tovabbra sem epult fel teljesen, igy jelenleg eselyes, hogy nem tudja vallalni a jatekot kezdokent.
Arnautovic is kisebb serulessel bajlodik, Taremi teljesitmenye pedig roppant gyenge, ezert ha Thuram nem tudja vallalni a jatekot, akkor Correa kezdhet a Genoa ellen.
Tareminek még szerződése van.Padra elfér és bár ciki ,hogy kevés gólja van azért mezőnyben a 2 másik jómadárnál még mindig hasznosabb.Erre a posztra legalább 2 minőségi embert kéne hozni.Frattesi inzaghinál nem fog kibontakozni így őt is elkéne engedni.Bisseck viszont ha nem lesz többet kezdő Pavard miatt akkor esni fog az ára.Őt viszont megkéne tartani.
Meglátjuk az Oaktree mennyit hajlandó belerakni a nyári mecatoba.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Pont ezért is adná magát hogy Pavard Bisseck és Basto legyen a kezdő alap jövőre. Az hogy a német vagy az olasz játszik középen kb mindegy is. Devrij maradna cserenek és pihentetni...
Plusz jöhet még egy fiatal ha ég a ház .
Darmian és Carlos meg a két szélére ugyanígy beugrosnak maradhatna.

Annyira egyszerűen meg lehetne ezt oldani.
interfan

internaZIOnaLe írta: 2025.02.19. 11:10 Pont ezért is adná magát hogy Pavard Bisseck és Basto legyen a kezdő alap jövőre. Az hogy a német vagy az olasz játszik középen kb mindegy is. Devrij maradna cserenek és pihentetni...
Plusz jöhet még egy fiatal ha ég a ház .
Darmian és Carlos meg a két szélére ugyanígy beugrosnak maradhatna.

Annyira egyszerűen meg lehetne ezt oldani.
Egyetertek.

Pavard-Bisseck-Bastoni kezdosor.

Pad:

Darmian-DeVrij-C.Augusto

es kesz is vagyunk
interfan

Festa írta: 2025.02.19. 11:03 Meglátjuk az Oaktree mennyit hajlandó belerakni a nyári mecatoba.
Ezt nem kell meglatni, mivel ezt mar Marotta es Ausilio is elmondta tobbszor.
A nyari mercato tovabbra is nullas koltsegvetesu lesz, annyiert vasarolhatunk majd amennyiert eladunk.
interfan

sorger=giallo írta: 2025.02.19. 10:54 Correa és Arnautovic pedig mehetne néhányszor a Nordba, hátha a higgadtabb arcok szelíden rádumálnák őket, hogy bontsanak már szerződést. Taremivel ilyet nem csinálhatunk, mert az nem PC.

FORZA INTER!!!
Ez mekkora. :)

De amugy tenyleg mehetnek oda.
Remelhetoleg nyartol tobbet nem latjuk Inter mezben egyik cserenket sem elol.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2025.02.19. 11:03

Tareminek még szerződése van.Padra elfér és bár ciki ,hogy kevés gólja van azért mezőnyben a 2 másik jómadárnál még mindig hasznosabb.Erre a posztra legalább 2 minőségi embert kéne hozni.Frattesi inzaghinál nem fog kibontakozni így őt is elkéne engedni.Bisseck viszont ha nem lesz többet kezdő Pavard miatt akkor esni fog az ára.Őt viszont megkéne tartani.
Az a baj már mezőnyben sem olyan jó....amikor a juve ellen indult az az igéretes kontra majd vitte, vitte és addig vitte amíg 2-en be nem érik....na ott mondtamn azt belőle se lesz már semmi.... :? Reménykedhetünk de felesleges sajna.
interfan

Olvasom az Olaszoknal, hogy melyik BL ag lenne nekunk a jobb vagy rosszabb.

Haat nem tudom...
Szerintem egyik sem konnyebb vagy nehezebb mint a masik.
Ha csak a "nagyokat" emlitjuk:

Felso ag:

Ma jo esellyel tovabbmegy a Real es PSG, igy mindketten ott lesznek.
Valamint a Barcelona vagy Liverpool, es az Atletico vagy Leverkusen.

Also ag:

Mar a Bayern fixen ott van.
Ezen kivul ugyanugy vagy Barcelona vagy Liverpool, vagy Atletico vagy Leverkusen.

Nekem egyik ag sem konnyebb, 8 kozott ha nem lesz meglepetes, es mi is tovabbmegyunk, akkor vagy Real vagy Bayern jon szembe.
(Nyilvan nekunk ahhoz tovabbkell jutni, es a Bayern/Real parosra is var egy Leverkusen vagy Atletico, sot a Real meg egy City is de az mar szerintem meglesz)

Ha valami csoda folytan Bayern vagy Real szintet is kiutnek (ha nem lesz meglepetes) 4 kozott meg jo esellyel jonne egy Liverpool vagy Barcelona, akar felso ag, akar also ag.

Azert ez nagyon nem egy Porto, Benfica, Milan sor, mint 2 eve, ami inkabb egy EL dontobe vezeto ut szintu ellenfelek voltak, akkora szerencse csak 20-30 evente tortenik.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Cupi írta: 2025.02.19. 11:45
Festa írta: 2025.02.19. 11:03

Az a baj már mezőnyben sem olyan jó....amikor a juve ellen indult az az igéretes kontra majd vitte, vitte és addig vitte amíg 2-en be nem érik....na ott mondtamn azt belőle se lesz már semmi.... :? Reménykedhetünk de felesleges sajna.
Így voltam vele én is,új ország, erősebb bajnokság, két csatáros rendszer , cserejátékos státusz, ezeket szokni kell,de joggal elvárhato hogy egy rutinos játékos gyorsabban és jól kezelje ezt a helyzetet.
Sajnálom őt amúgy mert nekem szimpatikus játékos de lehet ez sok neki.

Az említett helyzet eltotojázásánál telt be a pohár,pedig most minden adott volt neki hogy komoly,fontos meccsen bizonyítson
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

sorger=giallo írta: 2025.02.19. 10:54 Már több alkalommal említettem, én simán bedobnám Frattesit visszavont csatárként. Jól érkezik a kapu elé és nem a védekezés az erőssége. Így talán még hasznára is lehetne a csapatnak.

FORZA INTER!!!
Jó ötlet, csak hát egy baj van vele, Inzaghi. Sosem fog változtatni.....
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

VInter101 írta: 2025.02.19. 16:43
sorger=giallo írta: 2025.02.19. 10:54 Már több alkalommal említettem, én simán bedobnám Frattesit visszavont csatárként. Jól érkezik a kapu elé és nem a védekezés az erőssége. Így talán még hasznára is lehetne a csapatnak.

FORZA INTER!!!
Jó ötlet, csak hát egy baj van vele, Inzaghi. Sosem fog változtatni.....
Dettó, de valóban nem fog erre sor kerülni.
Érdekes, hogy rögtön az első Inter-meccsén 3-5-1-1-el kezdett (Sensi játszott Dzeko mögött, Lautaro el volt tiltva).
Azóta 193 meccsen 3-5-2 volt.

Én is így kezdenék most hétvégén, ha Thuram nem lesz rendben, Frattesinek a válogatottban is jól áll a támadóbb szerepkör.

Sommer
Bisseck-De Vrij-Bastoni
Fries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Frattesi
Lautaro
Cupi

Most olvastam, hogy Barella, Bastoni és Mkhitaryan is 1 lapra vannak az eltiltástól. :? Napoli meccs miatt számomra kérdés mennyire kellene a Genoa ellen kockáztatni a játékukkal. :? Persze sajna az is tény Bastoni még oké de a középpályáról 2 alapembert kivenni....szerintem azt nem bírnánk el.
interfan

Cupi írta: 2025.02.21. 10:52 Most olvastam, hogy Barella, Bastoni és Mkhitaryan is 1 lapra vannak az eltiltástól. :? Napoli meccs miatt számomra kérdés mennyire kellene a Genoa ellen kockáztatni a játékukkal. :? Persze sajna az is tény Bastoni még oké de a középpályáról 2 alapembert kivenni....szerintem azt nem bírnánk el.
Gazzetta szerint Barella helyett Fratesi kezdhet.
Valamint a serult Thuram helyen Correa vagy Taremi.
Arnautovic tovabbra sem epult fel teljesen.
Bastoni kapcsan meg az a gond, hogy aki az o "helyettese" C.Augusto szinten serulessel bajlodik.
Bissecket tehetne be oda Inzaghi, dehat nagy meglepetes lenne ez Inzaghitol.

Gazzetta szerinti varhato kezdo:

J.Martinez
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Frattesi-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Correa/Taremi-L.Martinez
PellerG

:roll:
interfan írta: 2025.02.21. 11:02
Cupi írta: 2025.02.21. 10:52 Most olvastam, hogy Barella, Bastoni és Mkhitaryan is 1 lapra vannak az eltiltástól. :? Napoli meccs miatt számomra kérdés mennyire kellene a Genoa ellen kockáztatni a játékukkal. :? Persze sajna az is tény Bastoni még oké de a középpályáról 2 alapembert kivenni....szerintem azt nem bírnánk el.
Gazzetta szerint Barella helyett Fratesi kezdhet.
Valamint a serult Thuram helyen Correa vagy Taremi.
Arnautovic tovabbra sem epult fel teljesen.
Bastoni kapcsan meg az a gond, hogy aki az o "helyettese" C.Augusto szinten serulessel bajlodik.
Bissecket tehetne be oda Inzaghi, dehat nagy meglepetes lenne ez Inzaghitol.

Gazzetta szerinti varhato kezdo:

J.Martinez
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Frattesi-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Correa/Taremi-L.Martinez
Annyira nem érzem fairnek, hogy Acerbi visszajött, De Vrij pedig megint rögtön elfelejtve.
Top 3 játékosunk szerintem idén, erre most megint indul ez a padoztatás.
sorger=giallo

PellerG írta: 2025.02.21. 14:34 Annyira nem érzem fairnek, hogy Acerbi visszajött, De Vrij pedig megint rögtön elfelejtve.
Teljesen egyetértek.

FORZA INTER!!!
Cupi

sorger=giallo írta: 2025.02.21. 14:54
PellerG írta: 2025.02.21. 14:34 Annyira nem érzem fairnek, hogy Acerbi visszajött, De Vrij pedig megint rögtön elfelejtve.
Teljesen egyetértek.

FORZA INTER!!!
Szerintem nem sokáig. Csapágyasra hajtja Acerbit és jön majd a sérülés. Az a baj ez nem megy át a mesternek, hogy sokkal jobbak lehetnénk ha a 2 idősebb védőt megfelelően rotálná.....mosrt majd ha kiesik az olasz akkor szegény De Vrij-nek kell lenyomnia az egész szezont és imádkozhatunk ő már nehogy megsésrüljön.
Tényleg ne legyen igazam de komolyan azt érzem addig fog folyamatosan kezdeni amíg le nem sérül....max a kupa lesz kivétel, ott majd nem ő kezd,
interfan

Sky szerint nem Barella kaphat pihenot es Frattesi kezdhet ahogy a Gazzetta irja, hanem a Sky szerint a serulesebol nem 100%-osan felepult Calhanoglu lehet pados, es helyette Asllani kezdhet.

Sky szerinti varhato kezdo:

J.Martinez
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Correa-Martinez
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.02.21. 20:21 Sky szerint nem Barella kaphat pihenot es Frattesi kezdhet ahogy a Gazzetta irja, hanem a Sky szerint a serulesebol nem 100%-osan felepult Calhanoglu lehet pados, es helyette Asllani kezdhet.

J.Martinez
Pavard-Acerbi-Bastoni
Correa-Martinez
Egy kínkeserves 1-0t várok.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.02.22. 05:58
interfan írta: 2025.02.21. 20:21 Sky szerint nem Barella kaphat pihenot es Frattesi kezdhet ahogy a Gazzetta irja, hanem a Sky szerint a serulesebol nem 100%-osan felepult Calhanoglu lehet pados, es helyette Asllani kezdhet.

J.Martinez
Pavard-Acerbi-Bastoni
Correa-Martinez
En viszont egy sima 2-3 golos gyozelmet, Taremi es/vagy Correa golokkal, es Josep Martinez bravurokkal.
Egyszer csak bejon. :D

Egyebkent mindig ilyenkor amikor kisebbfajta "valsagertekezlet" van Appianoban, es Marottaek elbeszelgetnek Inzaghival, majd a jatekosokkal is, utanna mindig osszekapjuk magunkat es jon a sima gyozelem, az "azonnali reakcio" ahogy Marottaek fogalmaztak.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.02.22. 06:16
CsaSzi9294 írta: 2025.02.22. 05:58
interfan írta: 2025.02.21. 20:21
J.Martinez
Pavard-Acerbi-Bastoni
Correa-Martinez
En viszont egy sima 2-3 golos gyozelmet, Taremi es/vagy Correa golokkal, es Josep Martinez bravurokkal.
Egyszer csak bejon. :D

Egyebkent mindig ilyenkor amikor kisebbfajta "valsagertekezlet" van Appianoban, es Marottaek elbeszelgetnek Inzaghival, majd a jatekosokkal is, utanna mindig osszekapjuk magunkat es jon a sima gyozelem, az "azonnali reakcio" ahogy Marottaek fogalmaztak.
Legyen így, de nekem ez a Josep gyerek is inkább Radus, mint az a bizonyos Bologna-Inter horror sztori.
Cupi

interfan írta: 2025.02.21. 20:21

J.Martinez
Pavard-Acerbi-Bastoni
Correa-Martinez
Bátor, hogy mind a 3 sárga veszélyben lévő játékos kezd....így a Napoli elleni meccs előtt ez necces. :shock:
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

J.Martinez
Pavard-Acerbi-Bastoni
Correa-Martinez
A hivatalos kezdőt látva megint kiderült, hogy melyik a hitelesebb forrás....
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Istenem,mikor szabadulunk meg már ettől a Correától ..... DiMarco hetek óta nagyon gyenge , jó lenne,ha visszakapnánk a régi formáját, igaz ez a többi kulcsjátékosunkra is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára segogabor 2025.02.22. 21:01-kor.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Dimarco basszus nagyon rossz az utóbbi időben, nem tudom mi van szegénnyel… Rendre rossz megoldásokat választ sajnos..
CsaSzi9294

Eléggé vergődünk. Barella az egyetlen akiben látok valamit. Talán még Dumfries. A támadókig el sem jut a labda, ha mégis abba sincs köszönet. :think:
Dimarco, Correa, Miki katasztrófa.
sorger=giallo

Eddig nagyon szétesett a csapat, mintha most játszanának együtt első alkalommal. Oké, felforgatott kezdő, de szembetűnő, hogy mennyire nem érzik igazán jól magukat most a pályán. Ha szenvedve is, de nyerni kell!

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

Komolyan ezektől az alibi hátra passzoktól hányingerem van. Bent vagyunk a 16oson erre kihozzuk 30 méterre. Mi ez a beszari szar, amit játszunk? Miért nem lehet egy 1v1-et bevállalni 15 méteren? Semmi tűz nincs bennünk.
sorger=giallo

Kommentátor: "Correa számára ez egy kiváló lehetőség a bizonyításra...". Szerintem inkább az látszik a mafla arcán, hogy "hagyjanak már békén, inkább ücsörögnék a padon".

FORZA INTER!!!
sorger=giallo

CsaSzi9294 írta: 2025.02.22. 21:23 Mi ez a beszari szar?

Tűpontos. :D

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

sorger=giallo írta: 2025.02.22. 21:27 Kommentátor: "Correa számára ez egy kiváló lehetőség a bizonyításra...". Szerintem inkább az látszik a mafla arcán, hogy "hagyjanak már békén, inkább ücsörögnék a padon".

FORZA INTER!!!
:lol: Amúgy igen.
PellerG

Correa ismét úgy döntött, elég volt most 40 perc foci 2 hónapra, jöjjön inkább az a fizu izzadás nélkül.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.02.22. 21:34-kor.
Cupi

Ez nagyon kevés....egyáltalán nem látom azt a juve elleni vereség után majd most megmutatják....hát eddig nem...nulla játék...kaput eltaláló lövésünk volt egyáltalán? :shock:
CsaSzi9294

PellerG írta: 2025.02.22. 21:31 Correa úgy döntött, most megint elég volt 2 hónapig 40 perc foci, jöjjön inkább az a fizu izzadás nélkül.
Amúgy is jön a tavasz, jön a BBQ, hagyják őt békén, nincs erre ideje.

Komolyan mondom szerintem kajlizik, tuti, hogy semmi baja. :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Kezd ez a játék fásultá válni.
CsaSzi9294

Taremi, Frattesi, Zielinski, Zalewski félidőben és javulni fogunk.
Cupi

Ez a Correa akkora szar, hogy a lábai is megsajnálták és inkább meghúzódtak....
Vicc ez az ember....
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Hat majdnem bealudtam többször is
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.02.22. 21:36 Ez a Correa akkora szar, hogy a lábai is megsajnálták és inkább meghúzódtak....
Vicc ez az ember....
:lol: :lol:
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Sok értelme volt Correat itt tartani erre a szezonra,ennél még a szerződésbontás is jobb lett volna,legalább hoztunk volna még egy csatárt télen..ez miatt fogjuk bukni a bajniki címet,főleg ha Thuram se fog rendesen felépülni,Lautaro meg tartja ezt a formáját. :twisted:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Őszintén szólva nehéz megfejteni, mi történik, mert nem hogy jobb lenne, hanem hétről hétre egyre jobban esik szét a játékunk. Ehhez tényleg a 2 évvel ezelőtti téli, kora tavaszi játék hasonlított, de az biztos, hogy a csapat 80% formán kívül van. Meg az, hogy 2x1 szabad hét után ennyire indiszponáltak legyünk... Lehet, hogy mégis jobb a szerda-szombat ritmus, mert semmi előnyét nem látni, hogy elvileg most frissebbek vagyunk.
CsaSzi9294

“4 klasszis támadóm van…” :shock: :wtf:
Aha fifába. :shifty:
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Fuhh de elbaszott hitvány egy valami volt ez a félidő… Hihetetlen, hogy Correát még játékra alkalmasnak tartja az orvosi stáb, bár valószínűleg csak jobban járhatunk, mintha ő futna ki a 2. félidőre is. Lauti teper amúgy, de mikor megtartja 2 ember között, befordul, és nulla csapattárs ér fel mellé, az mi a faszom? Kurvára ki lehet fingva a csapat, a legnagyobb erősségünk volt kb, hogy ilyen helyzetekben vagy 5 ember robbant kísérni a támadást, állva hagyva az embereiket..
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2025.02.22. 21:35 Taremi, Frattesi, Zielinski, Zalewski félidőben és javulni fogunk.
Egy ilyen ellenfél ellen meg lehetne mutatni.
Erre fel egy szem Asllani került be.
Sokszor írtam már, de totál nem értem Inzaghi elképzelését a rotációról.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Mintha egy kézilabda meccset néznék, passzolgatunk 2 méterre.
Néha már várom, hogy felteszi a bíró a kezét, mert passzív...
Correa meg mehet a Fradiba levezetni
CsaSzi9294

PellerG írta: 2025.02.22. 21:42
CsaSzi9294 írta: 2025.02.22. 21:35 Taremi, Frattesi, Zielinski, Zalewski félidőben és javulni fogunk.
Egy ilyen ellenfél ellen meg lehetne mutatni.
Erre fel egy szem Asllani került be.
Sokszor írtam már, de totál nem értem Inzaghi elképzelését a rotációról.
Szerintem ő maga sem érti, hogy hogy is kellene ezt csinálni.
sorger=giallo

Ki volt a legutóbbi Inter játékos, akit legalább ennyire rühellt kb. a komplett tábor?
Pedig én bizakodó voltam vele kapcsolatban, amikor átigazolt a sasoktól.

FORZA INTER!!!
Válasz küldése