A csúcson illik abbahagyni, akár vissza is vonulhatna.
FORZA INTER!!!
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Fuhh, bocsi, hogy megint ezzel jövök, de nagyon a bögyömben van Frattesi, messze a leginkább az egész keretből!
Valaki korábban nagyon jól leírta itt, milyen játékos is és mire használható jól Frattesi.Atosz írta: ↑2025.02.26. 10:11Fuhh, bocsi, hogy megint ezzel jövök, de nagyon a bögyömben van Frattesi, messze a leginkább az egész keretből!
Egy kis stat adalék a tegnapi teljesítményéről: 84 perc alatt 12 (!!!!) jó passz. Irgalmatlan büdös nagy nulla.
Az fogalmazódott meg tegnap bennem vele kapcsolatban, hogy a tökéletes ellentéte a “szürke eminenciásokank”, akik nem látványosan csinálnak kurvasokat, az öreg Frattesi kurvalátványosan nem csinál semmit… nagyon rossz nézni, és egy csoda, amikor őt elbírja a csapat.
Ettol a passz adattol mar csak Taremi hozott gyengebbet, igaz o most is (mint kb mindig) negativ csucstartota minden egyes statban.PellerG írta: ↑2025.02.26. 10:15Valaki korábban nagyon jól leírta itt, milyen játékos is és mire használható jól Frattesi.Atosz írta: ↑2025.02.26. 10:11Fuhh, bocsi, hogy megint ezzel jövök, de nagyon a bögyömben van Frattesi, messze a leginkább az egész keretből!
Egy kis stat adalék a tegnapi teljesítményéről: 84 perc alatt 12 (!!!!) jó passz. Irgalmatlan büdös nagy nulla.
Az fogalmazódott meg tegnap bennem vele kapcsolatban, hogy a tökéletes ellentéte a “szürke eminenciásokank”, akik nem látványosan csinálnak kurvasokat, az öreg Frattesi kurvalátványosan nem csinál semmit… nagyon rossz nézni, és egy csoda, amikor őt elbírja a csapat.
Nem rossz ő, de Inzaghi rendszerébe nem passzol.
Vezetőink nyilatkozata alapján nem nagy az odds rá, hogy nyáron menni fog.
Acerbi meg egesz tavaly tavasszal beijenkciozva jatszott amig a bajnoki cim meg nem lett.internaZIOnaLe írta: ↑2025.02.26. 13:51 Izaghi meccs utáni nyilatkozatában kitért arra hogy Taremi és Frattesi fájdalom csillapítokkal vállalták a játékot...mert egyikőjük sem egészséges.
Nem menti fel őket ez a korábbi meccsek teljesítménye alól, de azért így már másabb a kép róluk
Hát most a Basto-Dima csere után 4-4-2re váltva Zielinski vette fel a bal szélső pozit.HerfortBalazs írta: ↑2025.02.26. 16:32 Frattesit siman kiprobalnam ott, jol fut be a területekbe, jol erkezik es gyors is. Persze ő is serült, vagy nem is tudom. Most is fajdalomcsillapitoval jatszott. Inzaghi sosem fogja kiprobalni
Bastoni szerintem letudna hozni azt a posztot is, jobbon meg Pavard.
En nagyon orultem Frattesi erkezesenek, de sajnos valami nagyon nem megy, es sajnos az van amit kiemelsz 80%-ban.Cupi írta: ↑2025.02.26. 16:45 Frattesire azt írjátok a taktika miatt gyenge....nem tudom...számomra nem egy kiemelkedő játékos az aki nem tud alkalmazkodni és ilyen gyatra teljesítményt nyúlt csak azért mert az adott taktika nem az ő stílusára lett szabva.![]()
Olyan van egy adott játékos bizonyos taktikába/poziba kiemelkedő és másikban meg valamivel gyengébb. Ezzel nincs is gond de ő konkrétan brutál gyenge sajna....
Oké nem a kedvenc szerepkörödben vagy de 12 jó passz 84 pec alatt? Na ne már....
Most az hogy benne volt/van keves, vagy ez az egesz helyzete epitette ot ennyire le, haat azt nehez megitelni.
Interfan mit hányszor ír le témában durva részegedések lennének itt...
Én azért bíztam benne,hogy ő jò pár gòlt fog szerezni.Az előkészületi meccseken rendre betalált,de mivel nagyon sokáig nem tudott a bajnokságban eredményes lenni ezért valahol elvesztette az önbizalmát ezért rendre kapura rúgni sem mer.Dzeko is 35 évesen került hozzánk,de ő vérbeli csatár volt.PellerG írta: ↑2025.02.26. 19:22Interfan mit hányszor ír le témában durva részegedések lennének itt...
Amúgy Taremi esetében semmi váratlan nincs, szezon előtt is írtam, ő már későn jön hozzánk, 32 éves.
A tavalyi szezon már tisztán mutatta, elindult a lejtmenet.
2-3 évvel ezelőtt kimondottan jól nézett ki a BL-ben a Portoval.
Én már a BL-ben is akartam őket, csak hát annyira balfaszok a Tahóval az élen, hogy nem jutottak tovább.
Gyakorlatilag a Milánt kell megverni a kupáért.Amennyiben Inzaghi végre ügyesen rotálna akkor egy jó erődbedobással scudetto és kupa is meglehetne.Mondjuk ehhez az kéne,hogy túl sok sérült ne legyen mert akkor viszont elfogunk fogyni mint a wc papír a covid idején.Mindenkire Darmian,Carlos Augusto de még egy gól ellen beoltott Taremire is szükség van.
Az a baj benne van most sem verjük meg őket majd. Nem nem azért mert jobbak hanem azért mert nekik csak a kupa maradt. Nekünk még áprilisba esélyes ott lesz a BL is meg reméljük a bajnoki címre is meglesz az esély. Nem kérdés így ki mennyire fogja a kupát komolyan venni. Erőnlétileg sem fogjuk sajna úgy bírni mint ők ha mi még a BL-t is nyomjuk....matyinter írta: ↑2025.02.27. 06:25Én már a BL-ben is akartam őket, csak hát annyira balfaszok a Tahóval az élen, hogy nem jutottak tovább.
Végre meg kell mutatni a majmoknak, melyik Milánó szebbik arca. És az nem pirossal indul.
Eléggé felcsesz, hogy ebben a szezonban kb cumiztatnak, vissza kell vágni.
Taremit nagyon messze kell tenni a kispadtol is. Mar csak Arnautovicra lehet szamitani, remelem nem serul le.PellerG írta: ↑2025.02.26. 19:22Interfan mit hányszor ír le témában durva részegedések lennének itt...
Amúgy Taremi esetében semmi váratlan nincs, szezon előtt is írtam, ő már későn jön hozzánk, 32 éves.
A tavalyi szezon már tisztán mutatta, elindult a lejtmenet.
2-3 évvel ezelőtt kimondottan jól nézett ki a BL-ben a Portoval.
Beképzeltnek hangzik, de a Milan, gyuve is csak ellenünk szedik össze magukat, amúgy kalap szar mindkét alakulat. Máig nem értem, a Milánt hogy nem sikerült elverni. Minden meccsen jobbak voltunk. Értem, vért isznak stb,.de nekünk is ezt kell. Szeretném látni, hogy mi is olyan elánnal megyünk ki, és Lau ismét felmászik a lelátó elé. Aztán felőlem szivar helyett lehet BBQ partiCupi írta: ↑2025.02.27. 08:21Az a baj benne van most sem verjük meg őket majd. Nem nem azért mert jobbak hanem azért mert nekik csak a kupa maradt. Nekünk még áprilisba esélyes ott lesz a BL is meg reméljük a bajnoki címre is meglesz az esély. Nem kérdés így ki mennyire fogja a kupát komolyan venni. Erőnlétileg sem fogjuk sajna úgy bírni mint ők ha mi még a BL-t is nyomjuk....matyinter írta: ↑2025.02.27. 06:25Én már a BL-ben is akartam őket, csak hát annyira balfaszok a Tahóval az élen, hogy nem jutottak tovább.
Végre meg kell mutatni a majmoknak, melyik Milánó szebbik arca. És az nem pirossal indul.
Eléggé felcsesz, hogy ebben a szezonban kb cumiztatnak, vissza kell vágni.
Én is azt szeretném ha jól elvernénk végre őket de tényleg benne van ez nem most lesz a kupába.![]()
Azert az tenyleg nagyon kemeny, hogy Arnautovic az egyetlen hasznalhato eletkepes jatekos elol a padon.
Igazad van és én is ezt szeretném de sajnos egy kupába érthető ha nem olyan nagy a motivációd ha még a BL meg a bajnokság is ott van....szar lenne tőlük kikapni és nem szeretném de a játékosokra sem tudnék haragudni ha így lenne mert szarrá lesznek már hajtva áprilisra és megértem ha a 3 sorozat közül ez a legkevésbé fontos ezért nem állnak bele 1000%-osan.....matyinter írta: ↑2025.02.27. 09:15
Beképzeltnek hangzik, de a Milan, gyuve is csak ellenünk szedik össze magukat, amúgy kalap szar mindkét alakulat. Máig nem értem, a Milánt hogy nem sikerült elverni. Minden meccsen jobbak voltunk. Értem, vért isznak stb,.de nekünk is ezt kell. Szeretném látni, hogy mi is olyan elánnal megyünk ki, és Lau ismét felmászik a lelátó elé. Aztán felőlem szivar helyett lehet BBQ parti![]()
Teljesen egyetértek. Kupában B csapattal ejtsük ki a Milánt.Cupi írta: ↑2025.02.27. 09:29Igazad van és én is ezt szeretném de sajnos egy kupába érthető ha nem olyan nagy a motivációd ha még a BL meg a bajnokság is ott van....szar lenne tőlük kikapni és nem szeretném de a játékosokra sem tudnék haragudni ha így lenne mert szarrá lesznek már hajtva áprilisra és megértem ha a 3 sorozat közül ez a legkevésbé fontos ezért nem állnak bele 1000%-osan.....matyinter írta: ↑2025.02.27. 09:15
Beképzeltnek hangzik, de a Milan, gyuve is csak ellenünk szedik össze magukat, amúgy kalap szar mindkét alakulat. Máig nem értem, a Milánt hogy nem sikerült elverni. Minden meccsen jobbak voltunk. Értem, vért isznak stb,.de nekünk is ezt kell. Szeretném látni, hogy mi is olyan elánnal megyünk ki, és Lau ismét felmászik a lelátó elé. Aztán felőlem szivar helyett lehet BBQ parti![]()
Még 1x mondom azt szeretném én is ha jól elvernénk őket de a bajnokság rovására ne menjen.Engem nem vigasztalna ha a kupába kiütnénk ugyan a milant de a bajnokira meg már semmi erő nem maradna és netán elbuknánk a scudettot.
Én az első meccsen április elején pihentetnék és játszanak azok akik kevesebbet szoktak, mutassák meg ők is mit tudnak egy derby-n. Aztán annak eredményének függvényébe max a visszavágón jöhetne több alap kezdő.
Szerintem ez nem feltetlenul szurkoloi lelektan, inkabb amit az ember a szemevel lat.
Az a baj, hogy ebbe a képletbe még a hülye, totálisan felesleges válagatott meccsek is belekalkulándók... Sajnos egy csomó helyre mennek a játékosaink ilyenkor. Legutóbb Hakan éppen felépült aztán húzott a törökökhöz, ahol kezdő volt az első meccsen, ha jól emlékszem. Szép dolog ez a nemzeti elkötzeleződés, de pl. a kézisek sem játszanak mindenféle válogatott haknikon, max felkészülési tornákon. A klubcsapatokban agyonhajtott sztároknak miért kell már minden ló.asz ligában (nemzetek ligája, selejtezők stb.) is részt venni? Jogos a klubok pampogása ezen a téren. Aztán meg, ha valaki úgy dönt, hogy nem vesz részt a nemzetek ligája bábszínház aktuális előadásán, akkor hirtelen hazaáruló, meg a nemzet ellensége lesz (lásd pl. Kerkez), pedig teljesen érthető ez a döntés ennyi klub meccs alatt egy szezonban.Cupi írta: ↑2025.02.27. 09:29Igazad van és én is ezt szeretném de sajnos egy kupába érthető ha nem olyan nagy a motivációd ha még a BL meg a bajnokság is ott van....szar lenne tőlük kikapni és nem szeretném de a játékosokra sem tudnék haragudni ha így lenne mert szarrá lesznek már hajtva áprilisra és megértem ha a 3 sorozat közül ez a legkevésbé fontos ezért nem állnak bele 1000%-osan.....matyinter írta: ↑2025.02.27. 09:15
Még 1x mondom azt szeretném én is ha jól elvernénk őket de a bajnokság rovására ne menjen.Engem nem vigasztalna ha a kupába kiütnénk ugyan a milant de a bajnokira meg már semmi erő nem maradna és netán elbuknánk a scudettot.
Én az első meccsen április elején pihentetnék és játszanak azok akik kevesebbet szoktak, mutassák meg ők is mit tudnak egy derby-n. Aztán annak eredményének függvényébe max a visszavágón jöhetne több alap kezdő.
tupontos megfogalmazas, de neki hiaba magyarazod…interfan írta: ↑2025.02.27. 11:07Szerintem ez nem feltetlenul szurkoloi lelektan, inkabb amit az ember a szemevel lat.
Nyilvan Arnautovic is egy 0, ez nem kerdes, elkepeszto kretenseg volt ot egyaltalan idehozni.
Ezeket szerintem kevesen vitatjak.
De...
Nezd meg Arnautovic jatekperceit, 463 perc = 4 gol.
Ahhoz kepest mennyire keves lehetoseget kap, mert o ra valoban igaz hogy keves lehetoseget kap, ahhoz kepest ez egyaltalan nem rossz mutato.
En nem olvastam olyat, hogy itt pl barki azt irta volna, hogy maradjon.
Az hogy leirjuk o az egyetlen eleltkepes valamire valo cserecsatar, az nem jelenti azt, hogy maradjon.
Pl en nemreg irtam, elsok kozott kell tole is megszabadulni a masik ket csodaval egyutt, es teljes sorcsere a kotelezo nyaron elol.
Ettol fuggetlenul tetszik nekunk vagy nem, Arnautovic az egyetlen barmire is alkalmas cserecsatarunk.
R9. írta: ↑2025.02.27. 11:24tupontos megfogalmazas, de neki hiaba magyarazod…interfan írta: ↑2025.02.27. 11:07Szerintem ez nem feltetlenul szurkoloi lelektan, inkabb amit az ember a szemevel lat.
Nyilvan Arnautovic is egy 0, ez nem kerdes, elkepeszto kretenseg volt ot egyaltalan idehozni.
De...
Ahhoz kepest mennyire keves lehetoseget kap, mert o ra valoban igaz hogy keves lehetoseget kap, ahhoz kepest ez egyaltalan nem rossz mutato.
Az hogy leirjuk o az egyetlen eleltkepes valamire valo cserecsatar, az nem jelenti azt, hogy maradjon.
Pl en nemreg irtam, elsok kozott kell tole is megszabadulni a masik ket csodaval egyutt, es teljes sorcsere a kotelezo nyaron elol.
Ettol fuggetlenul tetszik nekunk vagy nem, Arnautovic az egyetlen barmire is alkalmas cserecsatarunk.
Barmennyit is tesz hozza, ez az amit o nyujt meg mindig a legtobb a cserektol, sot az egyetlen ertekelheto.Festa írta: ↑2025.02.27. 11:43R9. írta: ↑2025.02.27. 11:24tupontos megfogalmazas, de neki hiaba magyarazod…interfan írta: ↑2025.02.27. 11:07
Szerintem ez nem feltetlenul szurkoloi lelektan, inkabb amit az ember a szemevel lat.
De...
Valòban fontos gòlt szerzett,de ettől még az összkép nem változott.
Nagyon keveset tesz hozzá a játékhoz is borzasztòan lassú.Eddig azért kapott olyan kevés játékpercet mert Inzaghi nem bízott benne.Persze lehet,hogy az utolsò Interes félévében majd rám cáfol és az ő gòljaival nyerjük a meccseket.Nekem sosem lesz kedvencem ,mert nem látom rajta ,hogy megszakadna a mezért ettől még a keddi gòljának örültem és köszönjük neki.
Deschamps is nyilatkozta par eve, hogy nehez helyzetben vannak a Ramadan tarto jatekosok, es a PL figyelemmel van rajuk, es Thuram is megszolalt mennyire jo kezdemenyezes ez a PL-tol es fontos hogy tiszteljek a bajnoksagok a Ramadant.
Hehe, azért abban a szezonban ott volt Balotelli is a csapatban, plusz a mi csodagólt szerző Arnautovicunk. Ez csak jelent valamit... Szerintem most is triplázás lesz a történet vége.
Hmm az fura, hogy így látod… Nekem konkrétan az elbaszott helyzetei voltak felbaszósak nagyon (főleg tavaly), de akkor is látszott nagyon rajta, hogy beledöglik a fájdalomba, hogy ezek kimaradnak. Nem egyszer mentett tavaly sem visszasprintelve a saját 16osa környékén, szerintem sosem volt probléma a hozzáállásával, annak ellenére, hogy a mimikája, meg az arckifejezése sokszor nem erről árulkodhat.Festa írta: ↑2025.02.27. 11:43R9. írta: ↑2025.02.27. 11:24tupontos megfogalmazas, de neki hiaba magyarazod…interfan írta: ↑2025.02.27. 11:07
De...
Valòban fontos gòlt szerzett,de ettől még az összkép nem változott.
Nagyon keveset tesz hozzá a játékhoz is borzasztòan lassú.Eddig azért kapott olyan kevés játékpercet mert Inzaghi nem bízott benne.Persze lehet,hogy az utolsò Interes félévében majd rám cáfol és az ő gòljaival nyerjük a meccseket.Nekem sosem lesz kedvencem ,mert nem látom rajta ,hogy megszakadna a mezért ettől még a keddi gòljának örültem és köszönjük neki.
3 meccs zsinórban nyeretlenül a Milán ellen..
Ez a válogatott szünet utáni szerda lesz, előtte vasárnap Inter-Udinese este 6-kor és Napoli-Milan este 8:45-kor..nekik se lesz így több pihenés,sőt lehet mi még jobban is rá tudunk készülni..
Javaslom kovetni az Inter Club Ungheresi Nerazzurri facebook oldalat, itt folyamatosan ertesulni minden ilyenrolINTER-1908 írta: ↑2025.02.27. 15:54 Azt lehet tudni hogy melyik lesz a "hazai " illetve esetleg vmit a jegy árakról (bármi infó jól jön át is hogy hol lehet utána nézni... stb) köszi előre is
Thuram keresztény, nem tartja a ramadant.
Azert fel kell kotni a felkotnivalot most is.
Butaság ez így.interfan írta: ↑2025.02.27. 20:26Azert fel kell kotni a felkotnivalot most is.
Kovetkezo 16 napja menetrendje:
Marcius 1: Napoli-Inter
Marcius 5: Feyenoord-Inter (BL)
Marcius 8: Inter-Monza
Marcius 11: Inter-Feyenoord (BL)
Marcius 16: Atalanta-Inter
16 nap = 5 meccs.
Es utana amit irsz a valogatott szunet utan sem lesz semmi.
Marcius 30: Inter-Udinese
Aprilis 2: Milan-Inter (Kupa)
Aprilis 6: Parma-Inter
(Aprilis 8/9: BL 8 kozott)
Aprilis 13: Inter-Cagliardi
(Aprilis 15/16: BL 8 kozott visszavago)
Aprilis 20: Bologna-Inter
Aprilis 24: Inter-Milan (Kupa)
Aprilis 27: Inter-Roma
Ez megint 28 nap es minimum 7 meccs, de ha tovabbjutunk a BL-be, akkor 28 nap = 9 meccs.