A legjobb
Grazie
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Komolyan, hagyd már abba ezt a szöveget… 4 éve nyomod folyamatosan, a világ nem ennyire egyszerű.interfan írta: ↑2025.03.16. 14:39Nyilvan nyerjunk ma is, de ezt a bajnoksagot is csak mi bukhatjuk el.Cupi írta: ↑2025.03.16. 14:35Ha ma nyerünk akkor szerintem az ad egy akkora lendületet /meg némi pontelőnyt/m hogy onnan már be kellene húzni.![]()
Az is tény mivel ma nem nyert a Napoli így az X sem tragédia. De jó lenne már végre nyerni egy rangadón....nem tudom elhinni, hogy az nekünk annyira szarul menjen, hogy megint nem jön majd össze.
Ebben a minosegben pedig kis tulzassal elbukni mar egy "csoda" lenne.
Barmi lehet es annak az ellenkezoje is, de ha ezt az idei evet ez a Napoli, vagy ez az Atalanta nyeri, vagy ez a Juventus, az azert nagyon csunya lenne.sorger=giallo írta: ↑2025.03.16. 15:07
Nekünk és az Atalantanak még 10 meccsünk van, a Napolinak 9. Simán borulhat még minden, túl korai ilyesmit kijelenteni.
FORZA INTER!!!
Magyarul szerintem csak a Net4+ felületén lehet nézni előfizetéssel...
Igen ez igaz de nem tudom elképzelni egyszer végre már nem szakad ez meg egy rangadón.
Nálam a Hola football app hibátlan. És ingyenes.PetR írta: ↑2025.03.16. 20:47Magyarul szerintem csak a Net4+ felületén lehet nézni előfizetéssel...
Korábban dobtak be ide egy orosz linket, minőségre jónak tűnt:
https://liveball.uno/match/1223875
Ezeken is lehet keresgélni:
https://soccerlive.app/soccer-stream/at ... er/1508521
https://livetv.sx/enx/eventinfo/2782799 ... nta_inter/
De erről lehet nyitok egy külön topicot lassan, ahol összeszedhetjük őket.![]()
Ma élesek vagyunk úgy látom. Nagyon jó lenne behúzni és úgy menni a válogatott szünetre. Lélektanilag és minden tekintetben kellene a 3 pont. Picit Marcust érzem gyengébbnek. Aztán ilyenkor jön az hogy eldönti a meccset.
Én Pavardot érzem kicsit gyengébbnek. Martinez adott egy szép “gólpasszt”, de azon kívül megint el van tűnve. Jó meccs amúgy, Inter győzelmet várok.lucky0 írta: ↑2025.03.16. 21:36Ma élesek vagyunk úgy látom. Nagyon jó lenne behúzni és úgy menni a válogatott szünetre. Lélektanilag és minden tekintetben kellene a 3 pont. Picit Marcust érzem gyengébbnek. Aztán ilyenkor jön az hogy eldönti a meccset.Forza Inter!
Az Atalanta most szerintem visszatér a földre, jönnek majd a pontvesztések. A Nápoly még a nyomunkban, de nem csak pontszámban, hanem lélektanilag is mi vagyunk előrébb.
Második sárgát nem varozhatnak.
Látványosan ellenünk fújt....nem is értettem.Interfan1000 írta: ↑2025.03.16. 22:52 Óriási győzelem, bravó mindenkinek!A játékvezető meg egy vadbarom!
![]()
Ha valamelyik meccset akkor inkább azt hagyja ki mint egy komolyabb ellenfél ellen.
Pont ugyanezzel küzdök.Laptopròl tükrözve sokat romlik a képminőség.HerfortBalazs írta: ↑2025.03.16. 17:04 Tud valaki esetleg Magyarorszagrol nezhető streaming szolgaltatast amin megy a Serie A?
Van Net4plusom de meg most sem jutottak el addig hogy LG tevere legyen applikacio. Atlehet tükrözni a telefonrol tudom, de közbe szar hogy nem tudom hasznalni a telefonomat, raadsul sokszor kieg az agyam mert csak hang van, vagy csak kep, vagy 15. probalkozasra sikerül.
Inkabb fizetnek egy masikat, ahol nem kell hallgatni a magyar kommentatorok hülyeseget.