Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

vaskalap

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2025.03.31. 16:39 Sky birtokaba jutott egy dokumentum, ami a Barcarol, vagy a B opciokent PL-rol almodo Jonathan David kereseit illeti.

- Minimum 9m euros fizetes
- 15m euros alairasi bonusz
- 10m euros ugynoki jutalek

Igy minimum 34m euroba kerul egy "ingyen" Jonathan David, aki mint elmondta Barcelona szurkolo, es a Barcelona az alma, de ha nem a Barcelona, akkor csak az Angol bajnoksagban tudja elkepzelni a jovojet.
Hol tart a világ,egy ügynöknek kifizetnek 10 millt,gyakorlatilag a semmire.Ő nem lép pályára,nem lő gólokat,mégis mire?Ezek a labdarúgás piócái.Itt már mindenki csak a pénzért csinálja,tisztelet a kivételnek,akik egyre kevesebben vannak.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Van lehetőseg Jonathan Davidben, rugja szepen a golokat, de eddig a belga meg a francia bajnoksagban jatszott csak. Ilyen igenyekkel lehet aztan nagyon pofara esni. Nalunk maximum Thuram vagy Lautaro tavozasa eseten lehetne valos opcio szerintem.

Calhanoglut meg szerintem hiba lenne elengedni, egyszerűen a mi penzügyi helyzetünkben nem tudnank potolni. 20-25 millional többet nem hiszem hogy fizetne erte barki. Egy Calha tudasu, jo korban levő melysegi iranyitot ennyiből nem lehet venni. Nalam Zielinski kapna meg egy evet, a török helyettesekent nem mozgott rosszul. Asllaninak meg egy Fiorentina-Bologna szintű csapat kellene, olyan edzővel aki jatszatja. Igy lephetne szintet.
De ez is olyan hogy egy evre sima kölcsönnel, senki nem fogja felepiteni nekünk, vegleg elengedni meg talan korai lenne meg, mert latszik rajta hogy megvan benne a tudas. Majd ő eldönti a nyaron, hogy padozik e tovabb itt.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Torok forrasok szerint a Immobile visszakar terni a Serie A-ba, Inzaghi pedig szeretne ot az Interbe mint uj csatar a megujulo kiegeszito tamadosorban.
Immobile nyitott az Interre, Inzaghi pedig nagyon orulne ha ujra regi tanitvanyaval tudna dolgozni.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2025.04.02. 13:54 Torok forrasok szerint a Immobile visszakar terni a Serie A-ba, Inzaghi pedig szeretne ot az Interbe mint uj csatar a megujulo kiegeszito tamadosorban.
Immobile nyitott az Interre, Inzaghi pedig nagyon orulne ha ujra regi tanitvanyaval tudna dolgozni.
Ez nem tegnapi hír?😁
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

vaskalap írta: 2025.04.02. 14:16 Ez nem tegnapi hír?😁
:D
Reméljük...

FORZA INTER!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

vaskalap írta: 2025.04.02. 14:16
interfan írta: 2025.04.02. 13:54 Torok forrasok szerint a Immobile visszakar terni a Serie A-ba, Inzaghi pedig szeretne ot az Interbe mint uj csatar a megujulo kiegeszito tamadosorban.
Ez nem tegnapi hír?😁
Hát remélem elsejei hír volt.
Ha nem, ennyit a fiatalítós projektünkről...
interfan

Ez nem tegnapi hír?😁
Ez mai hir volt, es nem aprilis 1.
Torokok utan mar az olasz media is irja az Immobile-Inter lehetoseget.
Besiktas allitolag ingyen is adna, szabadulni akarnak tole.
PellerG

interfan írta: 2025.04.02. 21:31
Ez nem tegnapi hír?😁
Gondolom majd jön ingyért, szerintem három csatárunk is lép a nyáron, kizárt, hogy Inzaghival számitanánk akár Espositora, akár Carbonira.
interfan

Di Marzio es a Sky dobta be par napja Luis Henrique nevet mint jelolt csatarposztra.
(Erdekes egyebkent mert o fixen szelsot jatszik elol, es nem kozepcsatart)

Tegnap a Marseille sportigazgatoja Benatia a San Siroban volt es a meccs elott allitolag targyalt az Interrel Luis Henrique ugyeben.
Francia forrasok szerint 25m korul kernek erte, es az Inter, Bayern, Nottingham sor erdeklodik erte.
PellerG

interfan írta: 2025.04.03. 08:22 Di Marzio es a Sky dobta be par napja Luis Henrique nevet mint jelolt csatarposztra.

Tegnap a Marseille sportigazgatoja Benatia a San Siroban volt es a meccs elott allitolag targyalt az Interrel Luis Henrique ugyeben.
Francia forrasok szerint 25m korul kernek erte, es az Inter, Bayern, Nottingham sor erdeklodik erte.
Kis pontosítás:
Ő eredetileg szélső támadó, de De Zerbinél idén jobb WB-t játszik Marseille-ben 3 védős rendszerben, elég jó mutatókkal.
Erre a posztra keressük őt.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

PellerG írta: 2025.04.02. 22:02
interfan írta: 2025.04.02. 21:31

Ez nem tegnapi hír?😁
Gondolom majd jön ingyért, szerintem három csatárunk is lép a nyáron, kizárt, hogy Inzaghival számitanánk akár Espositora, akár Carbonira.
Azt el tudom képzelni, hogy Immobile ingyen, Güler kölcsön, Arna marad.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

CsaSzi9294 írta: 2025.04.03. 18:59

Alapból nem kéne Immobile de azért így 35 évesen is van a törököknél a szezonban 15 gólja és 3 gólpassza. Azért ez nem rossz. Taremi, Correa kettősnél 100x többet ér. :D Nyilván az olasz liga más de szerintem 7-8 gólt csereként is hozna.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.04.03. 19:23

Alapból nem kéne Immobile de azért így 35 évesen is van a törököknél a szezonban 15 gólja és 3 gólpassza. Azért ez nem rossz. Taremi, Correa kettősnél 100x többet ér. :D Nyilván az olasz liga más de szerintem 7-8 gólt csereként is hozna.
Azt nem tudom, hogy ez a marseille-i gyerek kinek a helyére jönne szélre 30 millióért? Talán Darmian. Viszont így a csatárposzt a lehető legbudgetesebb lesz, ezért is gondoltam amit fentebb írtam. Martinez, Thuram, Güler, Immobile és szerintem Arna is marad előre. Lényegesebben jobb, mint idén, de lennének fenntartásaim. :think:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

CsaSzi9294 írta: 2025.04.03. 21:59
Azt nem tudom, hogy ez a marseille-i gyerek kinek a helyére jönne szélre 30 millióért? Talán Darmian. Viszont így a csatárposzt a lehető legbudgetesebb lesz, ezért is gondoltam amit fentebb írtam. Martinez, Thuram, Güler, Immobile és szerintem Arna is marad előre. Lényegesebben jobb, mint idén, de lennének fenntartásaim. :think:
Ezen a Henrique gyereken én is gondolkodtam hova szánjuk. WB poszton tolja most de ha jól tudom támadó. Egész jó statjai vannak WB-ként de oda hozni nem kicsit lenne luxus 30-ért. Nem ott vannak a hiányok nálunk.
Persze lehet ilyen jolly joker lenne. Csatár csere is lehetne meg mondjuk szélső is. :D
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.04.03. 21:59
Cupi írta: 2025.04.03. 19:23

csatárposzt a lehető legbudgetesebb lesz, ezért is gondoltam amit fentebb írtam. Martinez, Thuram, Güler, Immobile és szerintem Arna is marad előre. Lényegesebben jobb, mint idén, de lennének fenntartásaim. :think:
En szerintem nem lesz 5 csatarunk jovore, iden is csak azert van mert Correat keptelenseg volt kitenni...
Szerintem visszall az Ausilio elv, es a minden posztra 2 jatekos, azaz 4 csatar.

Azt en is ugy gondolom, hogy 2 "fiatal" nem lesz, hanem kompromisszumkent lesz egy fiatal, es egy rutinosabb.
Na most hogy ez a "fiatal" ki lesz, es ki lesz a "rutinosabb" ez jo kerdes.
Akar Immobile is realis lehet, foleg ingyen.
En ki nem allhatom ot, 7-8 eve se akartam Inter mezben latni, nem hogy most, viszont abban van igazsag amit Cupi irt: "Taremi, Correa kettősnél 100x többet ér
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

En ugy olvastam hogy ezt a brazil gyereket azert is akarjuk nagyon mert Dumfries posztjat is tudja es csatarkent is hasznalhato.

Zalewskiert ugy nez ki kifizetjük a 6,5 milliot, mert a keves perc ellenere meggyőzte a vezetőket.
PellerG

HerfortBalazs írta: 2025.04.04. 11:22 En ugy olvastam hogy ezt a brazil gyereket azert is akarjuk nagyon mert Dumfries posztjat is tudja es csatarkent is hasznalhato.

Zalewskiert ugy nez ki kifizetjük a 6,5 milliot, mert a keves perc ellenere meggyőzte a vezetőket.
6.5 misiért egy csereként használható szélső nem rossz opció.
Főleg, ha Buchananból bejönne az opciós pénz a Villarrealtól (13 mio.).
interfan

PellerG írta: 2025.04.04. 14:52
HerfortBalazs írta: 2025.04.04. 11:22 En ugy olvastam hogy ezt a brazil gyereket azert is akarjuk nagyon mert Dumfries posztjat is tudja es csatarkent is hasznalhato.

6.5 misiért egy csereként használható szélső nem rossz opció.
Főleg, ha Buchananból bejönne az opciós pénz a Villarrealtól (13 mio.).
Hat nem tudom, engem pl egyaltalan nem gyozott meg egyelore.
Persze ingyen kaptuk, 6,5m-ert megvehetjuk, szoval mit is varok ennyiert, de nekem Zalewski egyelore keves.
Remelem ez valtozik, mutat tobbet, es hasznos lesz a csapat szamara.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Pedig a lengyelben van fantázia. Kapja is a perceket, hajt, küzd, a motiváltsággal nincs gond. Vmi bizalom is van felé, ami szerintem annak szól, hogy megváltjuk. Persze, látszik, hogy messze nincs kész, de potenciál van benne. A hasznosság relatív, de sajna egy frattesi-asslani pároshoz képest hasznosabban van a pályán jelen. És ezzel nehéz vitatkozni (úgy, hogy mindkét arc jelenleg még? Jobb focista). Csak hát a rendszer...
sorger=giallo

Nekem eddig Zalewski szimpatikus. Persze, csiszolatlan, fejlődnie kell, de akar és hajt is. Ezzel szemben Asllani és Frattesi unott arccal lézengenek többnyire a pályán, nulla akarattal. Én kezdetben nagyon örültem az olasznak és a zűrök ellenére is pártoltam a maradását, de nem úgy tűnik, mintha bármi is pozitív irányba vinné. Asllani pedig azért már kap lehetőséget, de rendre elmarad a vele szemben támasztott elvárástól. Szerintem nem érzi jól magát a csapatnál.

FORZA INTER!!!
interfan

PellerG írta: 2025.04.03. 10:40
interfan írta: 2025.04.03. 08:22 Di Marzio es a Sky dobta be par napja Luis Henrique nevet mint jelolt csatarposztra.

Kis pontosítás:
Ő eredetileg szélső támadó, de De Zerbinél idén jobb WB-t játszik Marseille-ben 3 védős rendszerben, elég jó mutatókkal.
Erre a posztra keressük őt.
Erdekes egyebkent, lehet Dumfries eladasat keszitenenk ezzel elo?

Nyilvan mar 156X felmerult Dumfries eladasa, utana meg ajanlat sosem volt igazan komolyan, szoval kitudja.

De lehet 20-25m korul eladnank Dumfriest ha lenne ajanlat (aki tobbszor is nyiltan beszelt a PL-rol, hogy mennyire vagyik oda), es ebbol a penzbol megprobalnak ezt a Henriquet?

Erdekes az biztos.
CsaSzi9294

Az Inter egy 2030-ig szóló, évi nettó €5 milliós szerződést ajánlott Jonathan David-nek.

La Gazzetta dello Sport
Fb
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Jonathan David lehetne a nyár nagy igazolása.Remélem minket választ majd.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.04.11. 12:24 Az Inter egy 2030-ig szóló, évi nettó €5 milliós szerződést ajánlott Jonathan David-nek.

La Gazzetta dello Sport
Fb
Pont par napja irta ezt a Sky:

"
Sky birtokaba jutott egy dokumentum, ami a Barcarol, vagy a B opciokent PL-rol almodo Jonathan David kereseit illeti.

Igy minimum 34m euroba kerul egy "ingyen" Jonathan David, aki mint elmondta Barcelona szurkolo, es a Barcelona az alma, de ha nem a Barcelona, akkor csak az Angol bajnoksagban tudja elkepzelni a jovojet.
"

Azert vannak igenyek, es elkepzelesek...
PellerG

interfan írta: 2025.04.11. 12:45
CsaSzi9294 írta: 2025.04.11. 12:24 Az Inter egy 2030-ig szóló, évi nettó €5 milliós szerződést ajánlott Jonathan David-nek.

La Gazzetta dello Sport
Fb

"
Sky birtokaba jutott egy dokumentum, ami a Barcarol, vagy a B opciokent PL-rol almodo Jonathan David kereseit illeti.

"

Két éve ugyanezt írtad, írták Thurammal kapcsolatban.
Esélytelen, máshova vágyik, nincs az a fizetési keret nálunk, Barca az álma.
Marottát ismerve fix, hogy rajta vagyunk.
Szerintem 3 csatár is menni fog nyáron, gondolom előbb veszünk majd valakit aláírási pénzen, mintsem 20-40 mio. összegért csatárposztra.
interfan

PellerG írta: 2025.04.11. 12:52
interfan írta: 2025.04.11. 12:45

La Gazzetta dello Sport
Fb

"

"

Két éve ugyanezt írtad, írták Thurammal kapcsolatban.
Esélytelen, máshova vágyik, nincs az a fizetési keret nálunk, Barca az álma.
Marottát ismerve fix, hogy rajta vagyunk.
Szerintem 3 csatár is menni fog nyáron, gondolom előbb veszünk majd valakit aláírási pénzen, mintsem 20-40 mio. összegért csatárposztra.
Ezeket a nyilatkozatokat nem En tettem, hanem Jonathan David.
Innentol erre sokat mondani nem tudok.
sorger=giallo

interfan írta: 2025.04.11. 13:01 Innentol erre sokat mondani nem tudok.
Egy dolgot azért mégis meg tudnál tenni, igaz, ez (nem) kicsit off. Végre írhatnád, hogy német, angol, francia, brazil (stb.) a Német, Angol, Francia, Brazil (stb.) helyett. Annyiszor fel lett már hívva erre a figyelmed.

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2025.04.11. 14:29
interfan írta: 2025.04.11. 13:01 Innentol erre sokat mondani nem tudok.
Egy dolgot azért mégis meg tudnál tenni, igaz, ez (nem) kicsit off. Végre írhatnád, hogy német, angol, francia, brazil (stb.) a Német, Angol, Francia, Brazil (stb.) helyett. Annyiszor fel lett már hívva erre a figyelmed.

FORZA INTER!!!
Aha.
Koszonom, meglesz.
interfan

Romai forrasok szerint Pellegrini utolso Derbyet jatszotta le tegnap, nem hosszabbitja meg 2026-ban lejaro szerzodeset es nyaron tavozik a Romabol.
Az Inter lehet a befuto, ahova Inzaghi regota csabitja, Inzaghi vezeto szerepet akar neki a jovoevi Interbe, es ezzel akar sikerulhet meggyoznie Inzaghinak a regota akart Pellegrinit.
PellerG

interfan írta: 2025.04.14. 06:31 Romai forrasok szerint Pellegrini utolso Derbyet jatszotta le tegnap, nem hosszabbitja meg 2026-ban lejaro szerzodeset es nyaron tavozik a Romabol.
Az Inter lehet a befuto, ahova Inzaghi regota csabitja, Inzaghi vezeto szerepet akar neki a jovoevi Interbe, es ezzel akar sikerulhet meggyoznie Inzaghinak a regota akart Pellegrinit.
Aki jobban ismeri őt...
Mennyire sokat futó, melózós KP ő?
Alkalmas lehet a pályán ténylegesen az örmény posztjának átvételére?
Aki nem játszik színesen egyáltalán, de borzasztó hasznos, sok futással, sok robotolással.
interfan

PellerG írta: 2025.04.14. 11:35
interfan írta: 2025.04.14. 06:31 Romai forrasok szerint Pellegrini utolso Derbyet jatszotta le tegnap, nem hosszabbitja meg 2026-ban lejaro szerzodeset es nyaron tavozik a Romabol.
Aki jobban ismeri őt...
Mennyire sokat futó, melózós KP ő?
Alkalmas lehet a pályán ténylegesen az örmény posztjának átvételére?
Aki nem játszik színesen egyáltalán, de borzasztó hasznos, sok futással, sok robotolással.
Ket idezett ezzel kapcsolatban Pellegrinirol:

"Top 20 in all of Serie A for km covered"

"He’s top 5 in the team for most defensive statistics"

Viszont...
Amennyire kiemelkedo volt nem csak a Romaban, hanem a teljes Serie A mezonyet nezve az elmult hosszu-hosszu eveken at, az idei szezonban legalabb ennyire visszaesett.
Persze 100 eve ott van, es kimagaslo szintet hozott Roma es Serie A viszonylatban is, de az idei szezonra ez a visszeses nagyon szembetuno.
Nyilvan lehet csak egy "kornyezetvaltas" kellene neki, es nalunk a regi Pellegrini lenne, valoszinu ezert akarja Inzaghi ennyire mint Mkhitaryan utod.
De nalam azert erosen kerdojeles mennyire kellene nekunk, mert mivan ha nem talal magara, es elindult mar lefele ahonnan nem ter vissza...
interfan

Mkhitaryan:
1-2 ev van meg hatra a karrierembol, de az is lehet hogy a szezon vegen visszavonulok.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

interfan írta: 2025.04.15. 17:13 Mkhitaryan:
1-2 ev van meg hatra a karrierembol, de az is lehet hogy a szezon vegen visszavonulok.
Nincs kérdés, meg kell nyerni a BL-t és Miki a csúcson, békében, mi meg hálával a szívünkben válunk meg tőle. Jöhetnek a fiatalok. :D
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.04.16. 22:37 Egyébként nem tudom hogy vagytok vele, de Thuram nálam felkerült az eladhatók listájára.
matyinter írta: 2025.04.16. 22:42 Egy ideje írom, ha pénz kell és áldozat, akkor ő, 80.ért el lehet engedni.
PellerG írta: 2025.04.16. 23:22 Bírom Thuramot, de minden negatív jelző igaz, amit fentebb olvastam.
Én 85-ért (kivásárlási ár?) biztos hogy elengedném, annyiból szépen lehetne pótolni és végre versenyképes csatársort építeni (cserepad).
Erdekes egy tema ez is.
Amikor jottek a Thuram golok, jottek a pletykak is, hogy Liverpool meg Salah utod, ja meg Bayern.
Na azota a Thuram golok eltuntek, vele egyutt a Thuram erdeklodok pletykak is, Salah is hosszabbitott, stb.

En nagyon kedvelem Thuramot, kedvenc kulfoldi Inter jatekosom Pavard mellett.
Viszont ez a 2025 eddig nem az ove.
2025-ben van 4db golja.
Arnautovicnak 10% annyi jatekidovel van 5db golja 2025-ben.

Egyszoval ez ilyen ketoldalu dolog, mert leirjuk adjuk el 85m-ert, ez ok volt a szezon elejen, de amig a legutolso 22 meccsen van 4db golja, addig erdeklodes, meg 85m nem lesz erte.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Remélem most már profitot fog termelni a klub és a haszon egy részét legalább visszaforgatják!
PellerG

Romano szerint aktívan megyünk Luis Henriqueért, további tárgyalások kellenek, de a játékos és az Inter közös folytatást szeretne.
Jobb WB a jelenlegi posztja Marseilleben, előtte szélső támadót játszott.
Szerintem jó ez az irány, főleg ha sikerülne max 20-ért elhozni valahogy, Longoriaval azért lehet üzletelni.

https://x.com/FabrizioRomano/status/1912876344477692353
interfan

PellerG írta: 2025.04.17. 17:13 Romano szerint aktívan megyünk Luis Henriqueért, további tárgyalások kellenek, de a játékos és az Inter közös folytatást szeretne.
Szerintem jó ez az irány, főleg ha sikerülne max 20-ért elhozni valahogy, Longoriaval azért lehet üzletelni.

Dumfries akkor el?

Vagy csatart csinalunk belole mint korabban Thurambol?
Pioli

Hozzászólás Szerző: Pioli »

interfan írta: 2025.04.17. 08:06
CsaSzi9294 írta: 2025.04.16. 22:37 Egyébként nem tudom hogy vagytok vele, de Thuram nálam felkerült az eladhatók listájára.
matyinter írta: 2025.04.16. 22:42 Egy ideje írom, ha pénz kell és áldozat, akkor ő, 80.ért el lehet engedni.
PellerG írta: 2025.04.16. 23:22 Bírom Thuramot, de minden negatív jelző igaz, amit fentebb olvastam.
Én 85-ért (kivásárlási ár?) biztos hogy elengedném, annyiból szépen lehetne pótolni és végre versenyképes csatársort építeni (cserepad).
Erdekes egy tema ez is.
Amikor jottek a Thuram golok, jottek a pletykak is, hogy Liverpool meg Salah utod, ja meg Bayern.
Na azota a Thuram golok eltuntek, vele egyutt a Thuram erdeklodok pletykak is, Salah is hosszabbitott, stb.

En nagyon kedvelem Thuramot, kedvenc kulfoldi Inter jatekosom Pavard mellett.
Viszont ez a 2025 eddig nem az ove.
2025-ben van 4db golja.
Arnautovicnak 10% annyi jatekidovel van 5db golja 2025-ben.

Egyszoval ez ilyen ketoldalu dolog, mert leirjuk adjuk el 85m-ert, ez ok volt a szezon elejen, de amig a legutolso 22 meccsen van 4db golja, addig erdeklodes, meg 85m nem lesz erte.
Komák, néztek ti egyáltalán Inter meccset? :)

Thuramnak annyi esze van ehhez a játékhoz, ami csatárban nagyon ritka. Gyorsan, pontosan és okosan osztogat.

Szenzációs futballista, bűn lenne elengedni.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2025.04.17. 17:21
PellerG írta: 2025.04.17. 17:13 Romano szerint aktívan megyünk Luis Henriqueért, további tárgyalások kellenek, de a játékos és az Inter közös folytatást szeretne.

Dumfries akkor el?

Valljuk be Dumfries egyedül van a posztján. Nem ártana egy fiatal helyettes. Darmian inkább kifele kacsingat.
PellerG

Tombi1986 írta: 2025.04.17. 19:54
interfan írta: 2025.04.17. 17:21

Dumfries akkor el?

Valljuk be Dumfries egyedül van a posztján. Nem ártana egy fiatal helyettes. Darmian inkább kifele kacsingat.
A Villa és Monchi régóta figyelik Friest, lehet ebből lesz majd valami, főleg ha megint meg lenne a BL-hely nekik.
De én inkább azt érzem, plusz emberként van képben a brazil, idén volt, hogy össz két szélsőnk volt egészséges.
Inkább érzem úgy, hogy Zalewskiért nem fizetjük ki a 6,5 misit, és hozunk egy használhatóbb valakit tőle drágábban.
CsaSzi9294

Szerintem Henrique nem a szélre, hanem előre érkezik majd. Sőt én még nem adnám fel J.Davidet sem, Marotta pont az ilyen igazolások mestere. Ha a kanadai nem, akkor Güler kölcsön.
Zalewski meg tuti marad.
Biztosra veszem, hogy nagyon hamar le fogjuk zárni a mercatot az érkezők terén, így a Sucic, Pellegrini, Henrique, David sor érkezése után (ha csak valami eladás nem lesz akit pótolni kell), nem is várok senkit.

Távozók terén, Asllani, Miki, Correa, Taremi négyest várom. Arna kap plusz 1 évet az öltözői szerepe miatt, az örmény meg visszavonul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.04.18. 08:23-kor.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

CsaSzi9294 írta: 2025.04.18. 08:17 Szerintem Henrique nem a szélre, hanem előre érkezik majd. Sőt én még nem adnám fel J.Davidet sem, Marotta pont az ilyen igazolások mestere. Ha a kanadai nem, akkor Güler kölcsön.
Zalewski meg tuti marad.
Biztosra veszem, hogy nagyon hamar le fogjuk zárni a mercatot az érkezők terén, így a Sucic, Pellegrini, Henrique, David sor érkezése után (ha csak valami eladás nem lesz akit pótolni kell), nem is várok senkit.
Amúgy én sem zárom ki. Osztrákot sem feltétlenül engedném el, Taremi/Correa mehet
interfan

PellerG írta: 2025.04.17. 20:00 Inkább érzem úgy, hogy Zalewskiért nem fizetjük ki a 6,5 misit, és hozunk egy használhatóbb valakit tőle drágábban.
Lehet igazad lesz es ez van a kepben.
Eddig nem nagyon voltak WB posztra nevek, most meg hirtelen lettek, ennek biztos komoly oka van.
(Lasd nem csak Henrique, hanem korabban Tavares is felmerult a Laziobol)
Igazabol ha 20m korul mozdihato Henrique, akkor csak 13,5m pluszt jelent egy Zalewskihez kepest, es hatha ahogy irod egy "hasznalhatobb" jatekos lenne.

FcInter1908 sajat forrasai szerint Bisseck tavozhat az Interbol nyaron.
Acerbi maradasa letfontossag Inzaghinak, valamint DeVrij is hosszabbithat, ellenben Bisseckhez nem ragaszkodik.
Bisseckert kapott penzbol (30m korul varunk) pedig a Laziobol Gila a jelolt mint uj KH.
Viszont Lotito keresei jelenleg irrealisan magasak, mivel 40m korul kerne Gila kapcsan.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta: 2025.04.18. 08:52
PellerG írta: 2025.04.17. 20:00 Inkább érzem úgy, hogy Zalewskiért nem fizetjük ki a 6,5 misit, és hozunk egy használhatóbb valakit tőle drágábban.
Eddig nem nagyon voltak WB posztra nevek, most meg hirtelen lettek, ennek biztos komoly oka van.
Igazabol ha 20m korul mozdihato Henrique, akkor csak 13,5m pluszt jelent egy Zalewskihez kepest, es hatha ahogy irod egy "hasznalhatobb" jatekos lenne.

Acerbi maradasa letfontossag Inzaghinak, valamint DeVrij is hosszabbithat, ellenben Bisseckhez nem ragaszkodik.
Bisseckert kapott penzbol (30m korul varunk) pedig a Laziobol Gila a jelolt mint uj KH.
Viszont Lotito keresei jelenleg irrealisan magasak, mivel 40m korul kerne Gila kapcsan.
Legnagyobb marhák vagyunk ha elengedjük a németet. Tény, most volt pár gyengébb meccse, de rettentő nagy potenciál van benne. Fiatal, agilis elég gyors, jól fejel, mer cselezni....
Kell még mellé egy kis rutin és atom kezdő lesz.
Acerbit meg tegyük már végre padra fixen jövőre!!!! Mit várunk csoritol? Húzzon még le egy évet ha úgy van de idő húzó és pihentető emberként.
interfan

internaZIOnaLe írta: 2025.04.18. 10:12
interfan írta: 2025.04.18. 08:52

Legnagyobb marhák vagyunk ha elengedjük a németet. Tény, most volt pár gyengébb meccse, de rettentő nagy potenciál van benne. Fiatal, agilis elég gyors, jól fejel, mer cselezni....
Kell még mellé egy kis rutin és atom kezdő lesz.
Acerbit meg tegyük már végre padra fixen jövőre!!!! Mit várunk csoritol? Húzzon még le egy évet ha úgy van de idő húzó és pihentető emberként.
Egyetertek, Bisseck eladasa netto orultseg lenne.
Bissecket nem eladni kellene, hanem a kezdobe beepiteni, amit mar eleve meg kellett volna tenni.
Ugyanezek a hibak megvannak Acerbinel is...

Es ha mar Acerbi, en ot biztosan nem tartanam meg.
38. eleteveben van, lattuk a serules storyt nala, teljesitmenye sem kiemelkedo mar.
Koszonjuk szep volt minden, de ideje lenne ezt mar lezarni.
Szerintem DeVrij semmivel nem rosszabb mint Acerbi, sot...
Hollandot tartsuk meg, Acerbi meg mehet, Bisseck pedig szepen a kezdobe.
sorger=giallo

Bisseck szerintem is maradhatna, ahogyan DeVrijt is megtartanám. Acerbit én is padra ültetném, maximum. El kell ismerni, hogy bőven megérdemli az elismerést az olasz, de a jövőben kezdőként számolni vele szerintem minimum hajmeresztő.

FORZA INTER!!!
interfan

Kozben a Sky is arrol ir, hogy Bisseck tavozhat az Interbol nyaron, viszont megerositik, hogy Acerbi es DeVrij jo esellyel maradhat.
KP-rol Frattesi es Asllani lehetnek a tavozok, elorol pedig Correa es Taremi, Arnautovic helyzetet vizsgalja az Inter.
Kolcsonben levok kozul senkivel nem szamolunk, valamint a kapuskerdest 2026-ig kitoljuk Sommer utodlasa kapcsan.

Sky szerint WB posztra neztuk ki Luis Henriquet, akiert 20m-t fizetnek, ellenben a Marseille 30m-t ker.
Dumfries, Dimarco, es Darmian mellett Henriquevel tenne teljesse az Inter a WB posztot.
Zalewski tavozhat.

Vegul pedig egy kis osszesito posztonkent a felmerult nevekkel:

- KH:
Gila, Lucumi, Solet, Beukema

- WB:
Luis Henrique, Nuno Tavares

- KP:
Pellegrini, Anguissa, Baturina, Perrone, Bernabe, Santos

- Tamado poszt.
Asensio, F.Torres, Guler, Castro, Lucca, Raspadori, Kristovic, Pavlidis
interfan

Roma sportigazgatoja Ghisolfi Milanoban van ahol a Pellegrini-Inter uzletrol targyalnak.
Inzaghinal egyertelmuen Pellegrini a Mkhitaryan utod, es mindenaron ot akarja az Interbe.
Pellegrini nem hosszabbit, es Inzaghi meggyozheti az Interrol.
Az ara alacsony mivel 2026-ban lejar a szerzodese, a targyalasok ezekben a napokban vannak az Inter es a Roma kozott Pellegrini kapcsan.

Romai forrasok szerint volt gentleman agreement Zalewski kapcsan, viszont mivel semmi nem irasbeli szerzodes, ezert az Inter visszakozhat, es Zalewski visszaterhet Romaba.
Jelenleg a Pellegrini-Inter igazolas kapcsan vannak elorehaladott targyalasok a Roma es az Inter kozott.

Pastorello megerositi (aki DeVrij es Acerbi ugynoke is), hogy DeVrij hosszabbit az Interrel, valamint Acerbi is marad az Interbe.
PellerG

interfan írta: 2025.04.18. 21:04 Roma sportigazgatoja Ghisolfi Milanoban van ahol a Pellegrini-Inter uzletrol targyalnak.
Inzaghinal egyertelmuen Pellegrini a Mkhitaryan utod, es mindenaron ot akarja az Interbe.
Pellegrini nem hosszabbit, es Inzaghi meggyozheti az Interrol.
Az ara alacsony mivel 2026-ban lejar a szerzodese, a targyalasok ezekben a napokban vannak az Inter es a Roma kozott Pellegrini kapcsan.

Romai forrasok szerint volt gentleman agreement Zalewski kapcsan, viszont mivel semmi nem irasbeli szerzodes, ezert az Inter visszakozhat, es Zalewski visszaterhet Romaba.
Jelenleg a Pellegrini-Inter igazolas kapcsan vannak elorehaladott targyalasok a Roma es az Inter kozott.

Pastorello megerositi (aki DeVrij es Acerbi ugynoke is), hogy DeVrij hosszabbit az Interrel, valamint Acerbi is marad az Interbe.
Schira szerint Ghisolfi Zalewski miatt tárgyal velünk.
Én Pellegriniről még nem látok komoly forrást (Romano, Schira, Di Marzio).
Valami azt súgja, nálunk meg tudna újulni és ülne neki Inzaghi rendszere (ő úgyis maradni fog, nem véletlen az Acerbi és De Vrij is marad pletykák).
interfan

PellerG írta: 2025.04.18. 21:39 Valami azt súgja, nálunk meg tudna újulni és ülne neki Inzaghi rendszere
Nekem valahogy ez a Pellegrini story is kockazat.
Neki valoban kellene egy komoly megujulas, mert amennyire kiemelkedo volt hosszu-hosszu eveken at Serie A szinten is, iden annyira gyenge.
Nyilvan 100 eve Romaban van, lehet egy kornyezetvaltas kell csak neki, es valamiert Inzaghi benne latja a Mkhitaryan utodot, szoval biztos oka van.
Válasz küldése