Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Festa írta: 2025.04.20. 20:36
interfan írta: 2025.04.20. 20:31
Festa írta: 2025.04.20. 20:27 nyomás már nem rajtunk van.
A Milán ellen végre egy győzelem nagyon jòt tenne a lelkünknek.
Szerintem pont hogy el fogjuk engedni a Milán ellenit. Az idei lesz az első az Inzaghi érában, amikor az olasz kupa sokadrangú. Nem fér bele több botlás a bajnokságban, ezért ott pihentek majd ahol csak tud. Ha az Inter B le tudja győzni a Milánt az királyság, de én egyértelmű Milán sikereket várok oda-vissza, mert valahol muszáj lesz engedni.
CsaSzi9294

PellerG írta: 2025.04.20. 22:40
INTER-1908 írta: 2025.04.20. 21:42 8 v 10 meccs van vissza nekünk a szezonbol meg van az esély a triplazasra aki most csalódott egy vereség miatt és nem hisz a győzelemben az elég érdekes szurkoló...
Most kell igazán szurkolni most kell csak a csapat mellé állni! Szerintem nyerni fogunk Szerintem meg lesz a scudetto és a Kupa is és ha bejutunk a döntőbe akkor meg lesz a BL is!!!
Forza Inter per sempre!!!
Itt a pont, köszi!
Kikaptunk, elsők vagyunk, mit veszítettünk ma el, nem értem...
Azt a kis előnyünket, ami fontos volt ebben a nagy hajtásban. Most az nincs, így amíg a Napoli nem botlik minden meccs egy döntő. Nem beszélve arról, hogy se Thuram, se Bastoni, se Miki nem lesz az ellen a Róma ellen, aki 17 meccs óta veretlen. Ja és csatárunk is csak Martinez van. :crazy:
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2025.04.21. 00:03 Azt a kis előnyünket, ami fontos volt ebben a nagy hajtásban. Most az nincs, így amíg a Napoli nem botlik minden meccs egy döntő. Nem beszélve arról, hogy se Thuram, se Bastoni, se Miki nem lesz az ellen a Róma ellen, aki 17 meccs óta veretlen. Ja és csatárunk is csak Martinez van. :crazy:
Ez igy van, jelenleg ugyanugy vezeti a tabellat a Napolit mint mi.
Ha pontegyenloseg van, akkor jon egy playoff es egy bajnoki donto.

Roma 17 meccse veretlen, teny, de pont ilyenkor kell megmutatni egy bajnokcsapatnak, hogy hiaba nem lesz majd Bastoni, Dumfries, Mkhitaryan, Thuram, hiaba 17 meccse veretlen a Roma, aki bajnok es gyoztes az pont ilyenkor tud nyerni.

Meg kell birkozni a nyomassal, ha tudjuk ezt lelektanilag kezelni, akkor nem lehet gond a bajnoki cim.
Ha osszeroppunk a nyomas alatt, akkor ugy jarunk mint 3 eve)

En a Kupat magasbol le..arom, BL-ben az is ajandek mar hogy elodontozunk, Scudettot meg be kell huzni nincs mese.
Ezt a Kupat is ugy kezelik sokan, hogy ha szerdan tovabbmegyunk a Milan ellen, akkor mar meg is van a Kupa, haat nincs, a dontobe az a Bologna johet akik ellen pont tegnap kaptunk ki, es iden 2/0X tudtuk oket megverni.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

INTER-1908 írta: 2025.04.20. 21:42 aki most csalódott egy vereség miatt és nem hisz a győzelemben az elég érdekes szurkoló...
Úgy érted, hogy realista? Nyilván az esély megvan akár a triplázásra is, és szerintem minden Interista (még a legpesszimistább is) ezt reméli, de a realitás mást sugall. Nem fogom ezredszer is felsorolni itt az összes érvet pro és kontra, de jelen állás szerint mindennek nagyon klappolnia kell (plusz, szerencse ezerrel), hogy legalább 1 új trófea a vitrinbe kerüljön.

FORZA INTER!!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

CsaSzi9294 írta: 2025.04.20. 23:58
interfan írta: 2025.04.20. 20:31
Ha az Inter B le tudja győzni a Milánt az királyság, de én egyértelmű Milán sikereket várok oda-vissza,
Szerencsére velük már csak egy meccs van, nem kell oda-visszavágót játszani. :)
Dehát ez is milyen lenne, ha idén ezt a Milant 5ből 1x sem tudnánk megverni!
Nagyon nehéz kérdés ez és a legnagyobb problémát ismételten abban látom, hogy nem tudom, hogy fogjuk e még idén látni azt az Inzaghi féle Intert, amit mindenki ismer.
Ehhez nagyon hiányzik egy (formában lévő, friss) Dimarco és egy egészséges Dumfries. Mert ennek a játéknak a kritikus pontja a két széle.
Ha csak annyi erőnk marad és annyi lesz bennünk mint pl. tegnap minden 2. meccsre, akkor sajnos reálisan nem sok esély marad.
Viszont azzal tökéletesen egyetértek, hogy most kell igazán kiállni a csapat mellett, most kell ott lenni, aki teheti, mert ez a csapat megérdemli a biztatást, bárhogyan is alakul a vége!

ui.: Mondjuk abban biztos vagyok, hogy ha bejutunk az olasz kupadöntőbe, akkor ezt a Bolognát úgy elverjük, mint jég a határt, már a tegnapi meccs miatt is, csak odáig el kell jutni...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Baggio85 írta: 2025.04.21. 08:23

Ha az Inter B le tudja győzni a Milánt az királyság, de én egyértelmű Milán sikereket várok oda-vissza,
Nagyon nehéz kérdés ez és a legnagyobb problémát ismételten abban látom, hogy nem tudom, hogy fogjuk e még idén látni azt az Inzaghi féle Intert, amit mindenki ismer.
Ehhez nagyon hiányzik egy (formában lévő, friss) Dimarco és egy egészséges Dumfries. Mert ennek a játéknak a kritikus pontja a két széle.
Ha csak annyi erőnk marad és annyi lesz bennünk mint pl. tegnap minden 2. meccsre, akkor sajnos reálisan nem sok esély marad.
Viszont azzal tökéletesen egyetértek, hogy most kell igazán kiállni a csapat mellett, most kell ott lenni, aki teheti, mert ez a csapat megérdemli a biztatást, bárhogyan is alakul a vége!

ui.: Mondjuk abban biztos vagyok, hogy ha bejutunk az olasz kupadöntőbe, akkor ezt a Bolognát úgy elverjük, mint jég a határt, már a tegnapi meccs miatt is, csak odáig el kell jutni...
Ezt a Bolognát szerintem most nincs csapat aki úgy verné el, mint jég a határt.
Beukemát jó lenne behúzni, ha tényleg lépne Bisseck.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

PellerG írta: 2025.04.21. 08:34
Baggio85 írta: 2025.04.21. 08:23

Ezt a Bolognát szerintem most nincs csapat aki úgy verné el, mint jég a határt.
Beukemát jó lenne behúzni, ha tényleg lépne Bisseck.
Részemről Bisseck mehet, főleg ha adnak érte 30-40 millát. Tegnapi x rajta múlt. Nem feltétlenül az utolsó csúsztatás volt a baj, de előtte is mellé fejelt, nem helyezkedett jól, nem ütközött, test idegen lett volna a csapatban.
Amúgy nem rossz védő, de messze nem Pavard, Acerbi, De Vrij, Bastoni szint.
Sőt még Darmian is megbízhatóbb nála.

Nyáron mehetnek: Bisseck, Taremi, Correa, Zalewski, Zielinski
Frattsei, Arnautovic, Aslani csk akkor ha tudunk legalább ilyen minőségben a padra is hozni játékost.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

A gólt én sem varrnám Bisseck nyakába.
Belecsúsztatott, amennyire elérte, nálam Dimarco nagyobbat hibázott ott, hogy nem fogta szorosan a Bologna leggólerősebb játékosát.
Illetve alapból ettől, hogy az addig végig 0 gólt kapott csapatba a 88. Percben védőt kell becserélni, az agyfaszt kerülgetett mindig is.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

matyinter írta: 2025.04.21. 09:16 Illetve alapból ettől, hogy az addig végig 0 gólt kapott csapatba a 88. Percben védőt kell becserélni, az agyfaszt kerülgetett mindig is.
Igen, szerintem arra már nem is fizetne egy fogadás, hogy a Bastoni csere után gólt kap-e az Inter...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem tudom a kupába mi lesz,a milan ellen,de ez kevésbé is érdekel,viszont a BL amit sokan esélynek írnak,sztem itt véget ér számunkra.A Barca szétfut minket,és a korosabb játékosaink azt nem fogják bírni.Ráadásul a góllövés is nehézkes lesz,ebbe a csapatba ennyi van,legjobb 4.A bajnokságban viszont mindenkinél jobbak vagyunk,ezért ezt hozni kéne,bár a Bologna ellen sem ment ez igaz.Nem szabad több pontot veszíteni,mint a Napoli.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

matyinter írta: 2025.04.21. 09:16 A gólt én sem varrnám Bisseck nyakába.
Belecsúsztatott, amennyire elérte, nálam Dimarco nagyobbat hibázott ott, hogy nem fogta szorosan a Bologna leggólerősebb játékosát.
Illetve alapból ettől, hogy az addig végig 0 gólt kapott csapatba a 88. Percben védőt kell becserélni, az agyfaszt kerülgetett mindig is.
Dimarco teljesítménye amióta sérült volt brutál mód visszaesett. Nem csak tegnap, a Bayern ellen is mozizta Kane-t a góljánál és előtte a Cagliari ellen is messziről nézte ahogy Piccoli gólt fejel. Dimarco amikor jó volt akkoris egy 65 perces játékos volt, utána teljesen hulla lett és mindig le is cserélte a mester. Most meg már olyan mintha annyit sem bírna és mentálisan is totál fáradt. :(
PellerG

matyinter írta: 2025.04.21. 09:16 A gólt én sem varrnám Bisseck nyakába.
Én sem értem Bisseck hibáztatását minden fórumon.
Dimarco volt legközelebb Orsóhoz, nem volt rajta szorosan.
Cupi

PellerG írta: 2025.04.21. 11:22

Én sem értem Bisseck hibáztatását minden fórumon.
Dimarco volt legközelebb Orsóhoz, nem volt rajta szorosan.
Szerintem azért vették elő mert nagyon szarul szállt be. Többször megforgatták, elkésett, lemaradt és olyan érzése volt az embernek nem igazán tudja milyen rendezvényen van. De a gólt én sem varrnám a nyakába. Ott Dimarco hibázott.
interfan

matyinter írta: 2025.04.21. 09:16 Illetve alapból ettől, hogy az addig végig 0 gólt kapott csapatba a 88. Percben védőt kell becserélni, az agyfaszt kerülgetett mindig is.
Teljesen logikatlan KH-t behozni a 88.percben egy masik KH helyere ha nincs serules.

Masik ami meg ettol is logikatlanabb, hogy Bastoni kap egy sargat a 62.percben, es ra 2 percre a 64. percben meg lehozzuk.
Mivan???
Minek???
A legjobb KH-t a csapatban, raadasul ugy, hogy a kovetkezo bajnokit alapbol kihagja eltiltas miatt.
Erre lehozom 2 percre azutan, hogy sargat kapott.
Nonszensz...
Cupi

interfan írta: 2025.04.21. 11:38

Teljesen logikatlan KH-t behozni a 88.percben egy masik KH helyere ha nincs serules.

Masik ami meg ettol is logikatlanabb, hogy Bastoni kap egy sargat a 62.percben, es ra 2 percre a 64. percben meg lehozzuk.
Mivan???
Minek???
A legjobb KH-t a csapatban, raadasul ugy, hogy a kovetkezo bajnokit alapbol kihagja eltiltas miatt.
Nonszensz...
Sajnos nem először buktunk pontokat/pontot azért mert a mester belenyúlt a védelembe a meccs végén....ez a sárgás baromságától meg a falra mászok...emlékszem volt, hogy talán Pavard a 40. percben kapott sárgát majd lehozta a szünetbe. :D
PellerG

Cupi írta: 2025.04.21. 11:59

Mivan???
Minek???
Nonszensz...
Sajnos nem először buktunk pontokat/pontot azért mert a mester belenyúlt a védelembe a meccs végén....ez a sárgás baromságától meg a falra mászok...emlékszem volt, hogy talán Pavard a 40. percben kapott sárgát majd lehozta a szünetbe. :D
Nincs esetleg statisztika, hogy mióta Inzaghi az edző, hány sárga-piros illetve rögtön piros lapunk volt?
Szerintem alig...
interfan

PellerG írta: 2025.04.21. 12:37
Nincs esetleg statisztika, hogy mióta Inzaghi az edző, hány sárga-piros illetve rögtön piros lapunk volt?
Szerintem alig...
Iden pl:
- 1db Bastoni az Atalanta ellen, es ott is a 95.percben kapta meg a 2.sargajat
- Egybol piros iden 0db

2023/24:
- 0db kiallitasunk volt 2. sarga utan
- 1db egybol kiallitas Dumfries

2022/23:
- 3db masodik sargas piros
- 2db egybol piros

2021/22:
- 1db masodik sargas piros
- 1db egybol piros

Tehat osszegezve amiota Inzaghi az edzonk:

208 meccs =
5db masodik sargas piros
4db egybol piros
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Hát brutál nehéz hetek következnek, gyakorlatilag minden meccs egy döntővel ér fel, melyeket felemás érzésekkel várok: jó néhány sztárcsapat elbukott már mindent ideje korán, mi meg itt vagyunk még mindig az összes sorozatban. Persze, ahogy közeledünk a hegycsúcshoz, úgy lesz egyre nehezebb nyerni. Nem csak a sok meccs miatt, hanem egyrészt a szezon vége felé vagyunk egyre jobban kijönnek a fizikai - és mentális fáradalmak, és a sok meccsek - amíg eddig is megvoltak - egyre erősebb ellenfeleket, egyre nagyobb tétet hoznak magukkal, amik még több energiát égetnek el a csapat akkumulátorából. Emiatt egyre nehezebb lesz feltöltődni is a következő meccsig. Írták már jó páran, ez a csapat már most is erőn elül teljesít, csapágyasra van járatva, de hát a szurkoló bűnbocsánata is egyben, hogy kupát, címet szeretne..
Nekem a meglátásaim a következők a hátralévő meccsekre:

- Seria A: nem mondok vele újat, hogy pokoli nehéz lesz... egyfelől a Napoli heti 1 meccse, gyenge ellenfelekkel szemben Conte faktorral a hátralévő meccseiket simán hozhatják az ellenszenves 1:0-kal. Nekünk ebben az esetben szintén minden meccset hozni kéne úgy, hogy közben jóval nehezebb sorsolásunk van, és még további két fronton harcolunk és ez még mindig csak a bajnoki döntőhöz lenne elég.. hááát nem akarok kishitű lenni, de a scudetto innentől kezdve a bravúr kategória lenne.

- Coppa Italia: tudom, hogy ez a 3 közül a legkisebb presztízsű, de még is csak a városi rivális elleni, hazai pályán lejátszó visszavágó lesz, amely egy előrehozott döntő.. hát nem tudom, szerintem itt már ezt nem szabad elengedni, ha a könnyíteni akartunk volna magunkon, akkor ezt már korábban el kellett volna engedni, de így már nem esne jól..

- BL.: mondanám, hogy bőven túlteljesítettük a céljainkat, én személy szerint nem lennék csalódott ha kiesnénk a Barca ellen miközben a többi címet begyűjtenénk, de ezt előre senki nem tudja garantálni a Barca elleni meccsek időpontjában.

Összegezve én azt érzem, hogy a BL döntőbe bejutunk valahogy és meg is nyerjük, míg a bajnoki címet elbukjuk. A kupát pedig szintén begyűjtjük. Hát meglátjuk. Mindenesetre szerintem Inzaghi is a BL-t akarhatja a legjobban, és a játékosoknál is ezt érzem, hiszen azt még nem szerzett senki se ott, és eleve annak van a legnagyobb presztízse, amit csak kevesen nyernek meg pályafutásuk során. Ha BL-t akarunk, akkor meg kell fizetni az árát, és ez lehet, hogy a bajnoki cím lesz..
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Cupi írta: 2025.04.21. 11:59

Mivan???
Minek???
Nonszensz...
Bastoni a Roma ellen is hiányozni fog és ha azt a meccset nem nyerjük meg akkor kár arròl beszélni,hogy mi lenne pontegyenlőség esetén.Correa már nem teljesértékű játékos és nyilván nem is érzi a bizalmat miután nincs benne a BL keretben .Taremiről sem gondoltam volna,hogy ennyit leereszt majd és áprilisban majd egy rúgott gólnál jár majd.Arnautovics valòban rúgott most egy két gòlt alsòházi csapatoknak ,de ez komoly csapat ellen már kevés lenne ráadásul 90 percet nem tud végig játszani. Thuram az egyetlen támadonkakinek a sebessége meg üti a nemzetközi mércét.Dumfries pedig ebben az idényben szintén alapember lett aki hetek òta nincs.
A 3 frontos küzdelemhez ekkor különbség nem lehet a kezdőcsatárok és a cserék között.
Sajnos ezt már januárban is lehetett látni ,de egyetlen érkező az egyébként hasznos Zalewski volt.

Korábban mondtam,hogy akkor tudunk nyerni komoly címeket ha nem lesz komoly sérültûnk.
Most van 3 is így viszont nehéz lesz,de amíg versenyben vagyunk addig bizakodni fogok.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Amúgy Dumfries mikor lesz már végre?
interfan

cuchu11 írta: 2025.04.21. 17:26 Amúgy Dumfries mikor lesz már végre?
Leghamarabb a Roma vagy a Barcelona elleni elso meccsen lehet ujra elerheto.

Thuram kapcsan ugyanez a helyzet.
Cupi

vivainter írta: 2025.04.21. 15:54

Összegezve én azt érzem, hogy a BL döntőbe bejutunk valahogy és meg is nyerjük, míg a bajnoki címet elbukjuk. A kupát pedig szintén begyűjtjük. Hát meglátjuk. Mindenesetre szerintem Inzaghi is a BL-t akarhatja a legjobban, és a játékosoknál is ezt érzem, hiszen azt még nem szerzett senki se ott, és eleve annak van a legnagyobb presztízse, amit csak kevesen nyernek meg pályafutásuk során. Ha BL-t akarunk, akkor meg kell fizetni az árát, és ez lehet, hogy a bajnoki cím lesz..
Siman lehet ez is. Az az erdekes,hogy a bajnoki cimhez 5+1 meccset kell nyernunk a BL cimhez meg eleg lehet 3 dontetlen is. ;)
CsaSzi9294

Számomra érthetetlen, hogy ha ennyire fosul állunk elől, akkor miért nem lehet kipróbálni egy fiatalt? Amit Correa meg Taremi hozzátesz az pont a 0-val egyenlő, ennyit egy ifista is simán letesz, csak benne ott lenne az akarás. Csak nyerhetünk vele. Ez a két támadónak nevezett játékos csak a létszám miatt fontos, semmi másért. Kettejüknek összesen nincs 3 góljuk, a pofám égne felhúzni a mezt, ahelyett hogy sérültnek tettetném magam.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

CsaSzi9294 írta: 2025.04.21. 19:21 Számomra érthetetlen, hogy ha ennyire fosul állunk elől, akkor miért nem lehet kipróbálni egy fiatalt? Amit Correa meg Taremi hozzátesz az pont a 0-val egyenlő, ennyit egy ifista is simán letesz, csak benne ott lenne az akarás. Csak nyerhetünk vele. Ez a két támadónak nevezett játékos csak a létszám miatt fontos, semmi másért. Kettejüknek összesen nincs 3 góljuk, a pofám égne felhúzni a mezt, ahelyett hogy sérültnek tettetném magam.
Valószínű azért, mert nincs megfelelő fiatal. Inkább az a kérdés, hogy miért nem állunk át 3-5-1-1 felállásra. Bár ezt a témát asszem már halálra ragoztuk.
CsaSzi9294

cuchu11 írta: 2025.04.21. 20:30
CsaSzi9294 írta: 2025.04.21. 19:21 Számomra érthetetlen, hogy ha ennyire fosul állunk elől, akkor miért nem lehet kipróbálni egy fiatalt? Amit Correa meg Taremi hozzátesz az pont a 0-val egyenlő, ennyit egy ifista is simán letesz, csak benne ott lenne az akarás. Csak nyerhetünk vele. Ez a két támadónak nevezett játékos csak a létszám miatt fontos, semmi másért. Kettejüknek összesen nincs 3 góljuk, a pofám égne felhúzni a mezt, ahelyett hogy sérültnek tettetném magam.
Valószínű azért, mert nincs megfelelő fiatal. Inkább az a kérdés, hogy miért nem állunk át 3-5-1-1 felállásra. Bár ezt a témát asszem már halálra ragoztuk.
Ifibe nincs csatár? Ha van, már pedig szinte biztos, be kell vetni. Correa és Taremi leszerepelt.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

sorger=giallo írta: 2025.04.21. 06:38
INTER-1908 írta: 2025.04.20. 21:42 aki most csalódott egy vereség miatt és nem hisz a győzelemben az elég érdekes szurkoló...
Úgy érted, hogy realista? Nyilván az esély megvan akár a triplázásra is, és szerintem minden Interista (még a legpesszimistább is) ezt reméli, de a realitás mást sugall. Nem fogom ezredszer is felsorolni itt az összes érvet pro és kontra, de jelen állás szerint mindennek nagyon klappolnia kell (plusz, szerencse ezerrel), hogy legalább 1 új trófea a vitrinbe kerüljön.

FORZA INTER!!!
Nem akarok senkivel se veszekedni vagy vitatkozni van aki így gondolja van aki úgy...
A tények elsők vagyunk a bajnoksagban szerdán a dontoert játszunk a Milannal és 4 ben vagyunk a BL ben!
A bajnoksagban jön a Roma akik 17 meccse veretlenek... Egyszer ok is ki fognak kapni ;)
Nem lesz Bastoni mikhy és thuram....
Hát védőt szerintem tudunk pótolni és kp ra ott lesz frattesi
Thuram... utoljára talán a parma ellen lőtt gólt az is olyan volt amilyen... Arna jobb formában van szerintem ez mindent elmond most sajnos Thuramrol...
2010 ben amikor a Roma vezette a bajnokságot és azzal a Barcaval kellett jatszani ahol messi iniesta xavi ibra szintű játékosok voltak mennyivel volt nagyobb az esély a triplazasra?
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

INTER-1908 írta: 2025.04.21. 21:44
Csak a lényeget nem látod, minden mást kiválóan.

FORZA INTER!!!
interfan

Azert itt nalunk is nagyon megoszto a helyzet, olyan olaszosan mi is. :D

Valaki szerint teljesen realis a tripla, valaki szerint a Scudetto lesz meg, valaki szerint csak a BL, valaki szerint meg "zero tituli".
Igazi vegyes vagott. :D

En tovabbra is azt tartom amit vezetoink mondtak.
Scudetto kotelezo cel, BL egy alom.

Na ugyanezt gondolom en is, Scudettonak meg kell lennie, elvaras, azt hozni kell.
BL nem elvaras, ott abszolult tetnelkul jatszunk, ha kiesunk sem tortenik semmi, senki nem vart az Intertol BL gyozelmet, ellenben Scudettot mindenki.
Olasz Kupa meg engem egyaltalan nem erdekel, felolem ki is eshetunk holnap a fenebe.
Cupi

2010 ben amikor a Roma vezette a bajnokságot és azzal a Barcaval kellett jatszani ahol messi iniesta xavi ibra szintű játékosok voltak mennyivel volt nagyobb az esély a triplazasra?
Emlékszem áprilsban a Roma vezette a bajnokságot 1 ponttal talán és meglepetésre otthon kikaptak a Sampdoriatól Pazzini duplájával. :D Akkor előztük be őket. Ott is az volt mindenki írta sajna a Roma kezébe a saját sorsa és ha nem buknak nincs esélyünk. Buktak. Ráadásul otthon.
Szóval nem kérdés, esély most is van de nehéz lesz. Nagyon. ;)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

sorger=giallo írta: 2025.04.21. 06:38

FORZA INTER!!!
Nem akarok senkivel se veszekedni vagy vitatkozni van aki így gondolja van aki úgy...
A tények elsők vagyunk a bajnoksagban szerdán a dontoert játszunk a Milannal és 4 ben vagyunk a BL ben!
A bajnoksagban jön a Roma akik 17 meccse veretlenek... Egyszer ok is ki fognak kapni ;)
Nem lesz Bastoni mikhy és thuram....
Hát védőt szerintem tudunk pótolni és kp ra ott lesz frattesi
Thuram... utoljára talán a parma ellen lőtt gólt az is olyan volt amilyen... Arna jobb formában van szerintem ez mindent elmond most sajnos Thuramrol...
Az az Inter keret,egy "picit" azért erősebb volt,na ez a különbség.
Cupi

Nápolyban hősként ünneplik Orsolinit a győztes gólja miatt és sokan már a bajnoki címet is a könnyű sorsolásuk miatt. Azért ez gáz....remélem a fagyi visszanyal... :D
Festa

Cupi írta: 2025.04.22. 09:38
Emlékszem áprilsban a Roma vezette a bajnokságot 1 ponttal talán és meglepetésre otthon kikaptak a Sampdoriatól Pazzini duplájával. :D Akkor előztük be őket. Ott is az volt mindenki írta sajna a Roma kezébe a saját sorsa és ha nem buknak nincs esélyünk. Buktak. Ráadásul otthon.
Szóval nem kérdés, esély most is van de nehéz lesz. Nagyon. ;)
Parma -Napoli 1-0 és Balogh Boti szerzi a hazaik győztes gòlját. :x
Álmodozni még szabad.
interfan

Szombaton temetik Ferenc Papat (Isten nyugosztolja a Szentagyat), ezert a teljes szombati program az osszes olasz bajnoki meccsekkel elmarad (koztuk az Inter-Roma is).

Elozetes hirek szerint vasarnap 12:30-tol jatszunk majd a Roma ellen.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2025.04.22. 13:41 Szombaton temetik Ferenc Papat (Isten nyugosztolja a Szentagyat), ezert a teljes szombati program az osszes olasz bajnoki meccsekkel elmarad (koztuk az Inter-Roma is).

Elozetes hirek szerint vasarnap 12:30-tol jatszunk majd a Roma ellen.
Szerintem Inter meccs elhalasztása nem indokolt. Persze értem az okokat, de a naptárt is figyelembe kellene venni. Akárhonnan is közelítem meg a vasárnapi meccs BL szempontjából hátrányosan érint minket.
Ugye a pénteki nap is necc lenne, mert hétköznap a Milan ellen játszunk kupamérkőzést.
PellerG

Hétvégén eltiltott Bastoni és Mkhitaryan, gondolom kezdenek holnap a Milan ellen.

Nálam:

J.Martinez
Bisseck-De Vrij-Bastoni
Darmian-Frattesi-Asllani-Mkhitaryan-C.Augusto
Taremi-Arnautovic
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

PellerG írta: 2025.04.22. 15:44 Hétvégén eltiltott Bastoni és Mkhitaryan, gondolom kezdenek holnap a Milan ellen.

Nálam:

J.Martinez
Bisseck-De Vrij-Bastoni
Taremi-Arnautovic
Ez aztán a félelmetes csatár duó :P Aztán ha esetleg valamelyiknek mégsem menne annyira jöhet az aduász Correa.....
Lehet,hogy a jelenlegi formájuk alapján ezek hárman akár egy hétig egyfolytában játszva sem szereznének egyetlen gólt sem. :lol:
matyinter

Mazzola írta: 2025.04.22. 16:06
PellerG írta: 2025.04.22. 15:44 Hétvégén eltiltott Bastoni és Mkhitaryan, gondolom kezdenek holnap a Milan ellen.

Nálam:

J.Martinez
Bisseck-De Vrij-Bastoni
Taremi-Arnautovic
Ez aztán a félelmetes csatár duó :P Aztán ha esetleg valamelyiknek mégsem menne annyira jöhet az aduász Correa.....
Lehet,hogy a jelenlegi formájuk alapján ezek hárman akár egy hétig egyfolytában játszva sem szereznének egyetlen gólt sem. :lol:
Böde Danit hívjuk át pár napra, 200ezer forint, 30 perc játék, városnézés, egy prosti és előrébb vagyunk :D
interfan

A Roma ellen eltiltott Bastoni es Mkhitaryan kezdese emiatt ma nem kerdes.
Ellenben pihenot kaphat:
Sommer, Acerbi, Barella, Dimarco.
Arnautovic tovabbra sincs megfelelo eronleti allapotban, ezert nem tud kezdeni.
Serules miatt tovabbra is hianyzik:
Dumfries, Zielinski, Thuram

Varhato kezdo:

J.Martinez
Pavard-DeVrij-Bastoni
Darmian-Frattesi-Calhanoglu-Mkhitaryan-C.Augusto
Correa-L.Martinez
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

interfan írta: 2025.04.23. 08:13 A Roma ellen eltiltott Bastoni es Mkhitaryan kezdese emiatt ma nem kerdes.
Ellenben pihenot kaphat:
Sommer, Acerbi, Barella, Dimarco.
Arnautovic tovabbra sincs megfelelo eronleti allapotban, ezert nem tud kezdeni.
Serules miatt tovabbra is hianyzik:
Dumfries, Zielinski, Thuram

Varhato kezdo:

J.Martinez
Pavard-DeVrij-Bastoni
Darmian-Frattesi-Calhanoglu-Mkhitaryan-C.Augusto
Correa-L.Martinez

Szegény L. Martinez sosem kap pihenőt, az egész szezont végig tolja úgy, hogy közben nyáron se pihent.. én nagyon tisztelem sok más szempontból is, de kész csoda hogy izomzatilag még nem fáradt el, mint pl. Dimarco, Thuram.. mondjuk Barellanak is nagy respekt.
matyinter

A kupában számít az idegenben lőtt gól?
Festa

matyinter írta: 2025.04.23. 12:11 A kupában számít az idegenben lőtt gól?
Nem,de nem is lesz 0-0
Egyet már csak nyerünk.
matyinter

Festa írta: 2025.04.23. 12:50
matyinter írta: 2025.04.23. 12:11 A kupában számít az idegenben lőtt gól?
Nem,de nem is lesz 0-0
Egyet már csak nyerünk.
Köszi ;)
Amúgy tuti, hogy X lesz és hosszabbítás, akár nyerünk, akár nem, de "kell" az a plusz 30 perc :D
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Ah, teljesen nem vagyok képben. Először is azt hittem, eltörölték az elődöntő oda-vissza vágós rendszert, nem is értettem, milyen idegben lőtt gólókról beszéltek... :D Jó rég volt az első meccs és annyiszor játszottunk már velük... kicsit sok. Szerintem és ezt nem a nagyképűség mondatja velem, minimál játékkal továbbjutunk. Amilyen nyomi ez a milán, tőlünk megkapják szezon végén a kegyelemdöfést.
Cupi

P-Inter írta: 2025.04.23. 14:32 Ah, teljesen nem vagyok képben. Először is azt hittem, eltörölték az elődöntő oda-vissza vágós rendszert, nem is értettem, milyen idegben lőtt gólókról beszéltek... :D Jó rég volt az első meccs és annyiszor játszottunk már velük... kicsit sok. Szerintem és ezt nem a nagyképűség mondatja velem, minimál játékkal továbbjutunk. Amilyen nyomi ez a milán, tőlünk megkapják szezon végén a kegyelemdöfést.
Legyen igazad de az a baj hiába nyomik ebben a szezonban 4 meccsünk volt ellenük és egyiken sem nyertünk. :(
JustyINTER

Hozzászólás Szerző: JustyINTER »

Senkit nem erdekel ez a teljesen jelentektelen kupa. Kb se a milant se minket. Se presztizse se semmi. Mivel ez egy teljesen jelentektelen meccs igy egy Lautaro gol varhato.
interfan

JustyINTER írta: 2025.04.23. 16:35 Senkit nem erdekel ez a teljesen jelentektelen kupa. Kb se a milant se minket. Se presztizse se semmi. Mivel ez egy teljesen jelentektelen meccs igy egy Lautaro gol varhato.
A BL 8 kozott a Bayern ellen ami szinten "senkit nem erdekel, jelentektlen, se presztizse, se semmi", ott Lautaro 2 meccsen 2 golt rugott.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Nem vagyok Lautaro fan! De azért minden évben 25-30 gólt termel. Tény vannak gyengébb időszakai, de melyik csatárnak nincsenek, főleg a jelenlegi mezőnyt nézve? Ezen kívül mindig hajt, ha kell védekezik, becsúszik és teszi a dolgát elől is. Megbecsülni kellene inkább, nagy értékünk ő és ami még nagyon fontos alig alig sérült.
JustyINTER

Hozzászólás Szerző: JustyINTER »

interfan írta: 2025.04.23. 16:52
JustyINTER írta: 2025.04.23. 16:35 Senkit nem erdekel ez a teljesen jelentektelen kupa. Kb se a milant se minket. Se presztizse se semmi. Mivel ez egy teljesen jelentektelen meccs igy egy Lautaro gol varhato.
A BL 8 kozott a Bayern ellen ami szinten "senkit nem erdekel, jelentektlen, se presztizse, se semmi", ott Lautaro 2 meccsen 2 golt rugott.
Az kemeny 2 meccs 2 gol? naneeee. Ez mar nemzeti unnep is lehet akkor. Vegre szerencsesen csetlett
botlott
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

JustyINTER írta: 2025.04.23. 17:20
interfan írta: 2025.04.23. 16:52
Az kemeny 2 meccs 2 gol? naneeee. Ez mar nemzeti unnep is lehet akkor. Vegre szerencsesen csetlett
botlott
Barom
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Fuhh borzasztó forma vagy…
Válasz küldése