FORZA INTER!!!
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- sorger=giallo
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
GÓÓÓÓÓÓÓLLLL!!! Kharja!!!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
Injoc
Szép összjáték a kis harcsa fiútól..csak így tovább 
- Grimax
Végre! Már majdnem elaludtam 
- Festa
Hassan!!!! Eto'o most szépen passzolt.
Én már nem bántanám annyira.
Nyerjünk csúnyán is néha.
amúgy a kis Béka egyre magabiztosabb .Jó lesz ő hátra.
Én már nem bántanám annyira.
Nyerjünk csúnyán is néha.
amúgy a kis Béka egyre magabiztosabb .Jó lesz ő hátra.
- csak is inter
Román-Japán CSERÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT MOST
- interista23
J.Cesar megtáltosodott amióta visszatért.Palermo meccsen is hatalmasakat fogott de most is volt egy pár atyaég védése.
- Bombastico
Az szép volt. Chivu csúnyán kijátszotta magát a kezdőből.
Szerintem 5 meccsről indul az eltiltása, de lehet, h 10 lesz az.
Sneijder végre pályán, csak most már bírja ki legalább Júliusig.
Szerintem 5 meccsről indul az eltiltása, de lehet, h 10 lesz az.
Sneijder végre pályán, csak most már bírja ki legalább Júliusig.
- csak is inter
KEMÉNY A VÉGE
- mike
Úgy néz ki hogy Pazzini után a másik új igazolás is hoz nekünk egy győzelmet
Így tovább
Így tovább
-
R9.
pazzo pazzo pazoo gooool
- csak is inter
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
- interista23
pazzo pazzo pazziniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- sorger=giallo
GÓÓÓÓLLL!!! Pazzini!!!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- mike
Pazzzzo !
törleszti a millókat
törleszti a millókat
- sorger=giallo
WEEEEEEESSSSSSSSSSS!!!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Cupi
És Sneijder
Ez Pazzini, az egész meccsen nem csinált semmit aztán villant. 
- bodimiki7
Milyen szép lett a vége!!!
Még több ilyen fordulót!
- realevil
kár, hogy a végére hagyjuk mindig az izgalmat
jó volt a végjáték megint, hálistennek. chivu meg számíthat egy minimum 3 meccses eltiltásra... 
-
Injoc
Azért Brancaék csak tudnak vmit az átigazolásokról
...Pazzini átveszi Milito szerepét úgy érzem..
- mike
Mi volt itt a végén, Wes is betalált
Megvan a 3 pont !!!
Megvan a 3 pont !!!
- Marco
Azért Kharja szépen letette Wesnek
- sorger=giallo
Zanettit kell nagyon megdícsérni! Pár másodperc a lefújás előtt, vezetünk 2 góllal és ő egy szinte reménytelen labdáért küzd, amiből gól lesz. Bámulatos fazon, a csapatban (és azon kívül is) példát vehetne róla bárki!
Egyébként meg a csapat megint nagyon rozoga volt, a végén felpörgő eseményektől függetlenül és ha nem a Bari az ellenfél, szerintem sokkal rosszabbul jártunk volna.
Na mindegy, a 3 pont megvan és újra a dobogón vagyunk.
FORZA INTER!!!
Egyébként meg a csapat megint nagyon rozoga volt, a végén felpörgő eseményektől függetlenül és ha nem a Bari az ellenfél, szerintem sokkal rosszabbul jártunk volna.
Na mindegy, a 3 pont megvan és újra a dobogón vagyunk.
FORZA INTER!!!
- Baggio85
Örül a győzelemnek, amit sikerült a lehető legjobban ellazsálni a Roma meccs előtt. Kockázatos volt, de bejött.
Chivu viszont no comment...
FORZA INTER!!!
Chivu viszont no comment...
FORZA INTER!!!
- intertomega
Minden jó ha a vége jóóóóóóóóóóó
na mindenkinek szép álmokat hisz ez egy megnyugtató eredmény.
Már csak 7 pont és...és....!
Capitano csoda finom beadása !!
FORZA INTER !!!
na mindenkinek szép álmokat hisz ez egy megnyugtató eredmény.
Már csak 7 pont és...és....!
Capitano csoda finom beadása !!
FORZA INTER !!!
- realevil
hétvégén a Roma ellen ennél azért több kell. nagatomonak így már biztos a kezdőben a helye, azok után amit chivu csinált. jó lenne már az első félidőben eldönteni a meccset és nem az utolsó 5 percre hagyni.... 
- sorger=giallo
Meg is érdemelné! Én bírom a srácot, de ez most gusztustalan volt tőle.realevil írta: chivu meg számíthat egy minimum 3 meccses eltiltásra...
FORZA INTER!!!
- Nia
Sneijder
Pont ennyi időt adtam volna neki ma 
Chivu...hát sosem a jó modoráról volt híres.4-5 meccsre külön pályára állította magát.Teljesen egyet fogok érteni az eltiltással,még akkor is ha biztosan volt előzménye.Ez nem focipályára való.
Szép volt.Egyre nagyobb a nyomás a Milánon
Ez jó.
Chivu...hát sosem a jó modoráról volt híres.4-5 meccsre külön pályára állította magát.Teljesen egyet fogok érteni az eltiltással,még akkor is ha biztosan volt előzménye.Ez nem focipályára való.
Szép volt.Egyre nagyobb a nyomás a Milánon
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.02.03. 22:54-kor.
- realevil
de jó lenne, ha szezon végén megint lengethetnénk a "0 TITULI" zászlókat a milannak és ibrának 
- Cupi
realevil írta:hétvégén a Roma ellen ennél azért több kell. nagatomonak így már biztos a kezdőben a helye, azok után amit chivu csinált. jó lenne már az első félidőben eldönteni a meccset és nem az utolsó 5 percre hagyni....
Szerintem nem biztos mert úgy gondolom Zanetti játszik majd a román helyén, Cambiasso meg Sneijder kezdeni fog, szóval a középpályán nem lesz rá égető szükség.
Ma Zanetti volt a legjobb. Kharja meg az első félidőben pocsék volt, de a másodikra összekapta magát és a gólja mellett csak adott egy gólpasszt is.
Roma ellen ez klevés lesz, de nem is hiszem, hogy hazai pályán így fogunk játszani, ez egy nagyon gyenge és sétálgatós meccs volt, 3 pont megvan ez a lényeg.
- Tommy
Nehéz meccs volt, de sima lett a vége, fontos győzelem ez.. Ez a Kharja egy érdekes játékos. A gólja előtt végig szidtam, aztán gól és gólpassz..
Már a Palermo ellen se játszott olyan jól szerintem, erre ott is gólpassz, ennek ellenére nem kezdetném következő meccsen, cserének jó lesz.. Sneijder góljának nagyon örülök, nagyon kellett ez az önbizalmának.. Pazzo se játszott jól, bár sok szabadrugást kiharcolt, az más kérdés egyikből se lett semmi, de bizonyította ezen a meccsen is a klasszisát, egy igazi klasszis csatár a semmiből is tud gólt rúgni, mikor nem játszik jól.. Chivu meg igazi román volt.
- Festa
0-3!!!! A félidőben ez még nem látszott.
Nagyon örülök neki,hogy Sneijder góllal kezdte az újévet.
Beniteznél a bajnokságban sajnos egy sem jött össze neki.
Pazzini kihasználta az egyetlen lehetőségét a meccsen.Viszont őt nem is a hihetetlen mennyiségű mezönímunkája miatt vettük hanem azért ,hogy betaláljon az ellenfél hálójába
Az pedig külön érdekesség,hogy az a Kharja akit mindenki szidott végülis egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből.
Valaki írta,hogy ez első félidő Benitezes volt amiben van némi igazság,de ezeket a meccseket hispánnal nem nyertük volna meg.
Leonardo visszaadta a csapatnak a nyerő mentalitást.No meg a támadójátékos.
A bajnokságban 7 meccsen 19 gólt rúgtunk ami meccsenként ami nagyjából 2.71-es arányt jelent.
Rafa mesternél meg volt olyan időszak,hogy ez a szem az egy közelében járt.
Hasonló jó folytatást várok a Roma ellen.
Nagyon örülök neki,hogy Sneijder góllal kezdte az újévet.
Beniteznél a bajnokságban sajnos egy sem jött össze neki.
Pazzini kihasználta az egyetlen lehetőségét a meccsen.Viszont őt nem is a hihetetlen mennyiségű mezönímunkája miatt vettük hanem azért ,hogy betaláljon az ellenfél hálójába
Az pedig külön érdekesség,hogy az a Kharja akit mindenki szidott végülis egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből.
Valaki írta,hogy ez első félidő Benitezes volt amiben van némi igazság,de ezeket a meccseket hispánnal nem nyertük volna meg.
Leonardo visszaadta a csapatnak a nyerő mentalitást.No meg a támadójátékos.
A bajnokságban 7 meccsen 19 gólt rúgtunk ami meccsenként ami nagyjából 2.71-es arányt jelent.
Rafa mesternél meg volt olyan időszak,hogy ez a szem az egy közelében járt.
Hasonló jó folytatást várok a Roma ellen.
- Süti
Nia írta:Chivu.
Semmi sem mentheti fel az alól amit tett.
Nagatomo-nak így biztosan lesz lehetősége a bizonyításra.
Ha X-elünk, nagyon pipa lettem volna, de szerencsére Kharja lőtt egyet, aki borzalmas volt az első, és egészen jó a második félidőben.
16 hónap után Sneijder újra eredményes volt akcióból, ez kellett neki.
Milito: 0. Sajnos.
- Nia
Süti írta:Nia írta:Chivu.
Nem is mondtam,hogy bármi is felmenti.Erre nincs mentség.Majd valószínű bocsánatot kér és ahogy mondtam egy 4-5 meccsre pályán kívülre tette magát.Ez van.De görények minden csapatba vannak
- mike
Festa írta:ezeket a meccseket hispánnal nem nyertük volna meg
Mennyire igaz ez, és én még mindig bánom hogy nem küldtük el hamarabb, egyébként már a milan mellett lennénk szerintem.
Mindegy, jó az irány, bár a játék még akadozik, de azért hozzuk a meccseket sorozatban.
Pazzo és Kharja már a két meccs alatt többet csinált mint a távozó Bia,Muntari kettős az egész idényben
Jöhet a Roma, Forza Inter !!
- hvmetal
ekkora egy barmot. nem játszik szarul,még 1-2 csele be is jön,erre előjön a vére.. remélem eltiltják ezért vagy 5meccsre. 0-0nál ezt megcsinálni..
Amúgy Marcot is meglehetne dicsérni,szerintem nem volt rossz
Capitano egy fél Isten. Pazzini meg tipikus Militos gólt rúgott.szegény argentinnak nem feküdt ma sem a taktika. szerintem Kharja rohadt gyenge volt,de aztán gól és gól passz szóval 7,5es
Örülök,hogy Julió is visszatért,Maicon pedig egyre jobb. 7 pont,1el kevesebb meccsel.Róma ellen kemény lesz,de meg kell őket verni.Milán is bukni fog még bőven a nagyok ellen az 100.ha 4 rangadóból szerzünk legalább 6pontot és a Milánt megverjük jó helyre fog kerülni a scudetto
Amúgy Marcot is meglehetne dicsérni,szerintem nem volt rossz
Örülök,hogy Julió is visszatért,Maicon pedig egyre jobb. 7 pont,1el kevesebb meccsel.Róma ellen kemény lesz,de meg kell őket verni.Milán is bukni fog még bőven a nagyok ellen az 100.ha 4 rangadóból szerzünk legalább 6pontot és a Milánt megverjük jó helyre fog kerülni a scudetto
- Ipa
Süti írta:Nia írta:Chivu.
Egy dolog azért fontos és le kell ide is írni: máris bocsánatot kért és nem védekezik. Remélem tanul belőle, a fejsérülése óta szerintem sokkal normálisabb, noha ez a mai elképesztően gusztustalan volt. Remélem a japán fiú jól pótolja majd.
- interista23
Nagyon izgultam végig.A bari szerintem ha nem is volt olyan sok helyzete benne volt a gól a játékában.Azt tegyük hozzá hogy a bari nehéz ellenfél volt mourinhoval is.úgy emlékszem pontokat is hullajtottunk ellenük.kellemetlenek és nem is értem h miért vannak annyira hátul.
Kharja érdekes játékos ahogy tommy is mondta.Pazzini sem mutatott sokat de mégis betalált ez a legfontosabb.Wesnek nagyon örülök.A chivu féle jobb horgot ma sikerült megnéznem.Érthetetlen számomra de az biztos hogy eltiltást eredményez és ha kiállítják biztos hogy nehéz helyzetbe kerülünk.Nagyon örülök a győzelemnek a milan hiába vásárol még csatár és játékosokat mi jobbak vagyunk.Ők egyéniségek mi CSAPAT vagyunk.
forza inter
Kharja érdekes játékos ahogy tommy is mondta.Pazzini sem mutatott sokat de mégis betalált ez a legfontosabb.Wesnek nagyon örülök.A chivu féle jobb horgot ma sikerült megnéznem.Érthetetlen számomra de az biztos hogy eltiltást eredményez és ha kiállítják biztos hogy nehéz helyzetbe kerülünk.Nagyon örülök a győzelemnek a milan hiába vásárol még csatár és játékosokat mi jobbak vagyunk.Ők egyéniségek mi CSAPAT vagyunk.
forza inter
- Grimax
A meccs pozitívumai: Lehoztunk kapott gól nélkül egy meccset, nem is emlékszem, mikor nyertünk így utoljára. Pazzini 2 meccs 3 gól (lehet nem csinált semmit a góljáig, de helyette a statisztika beszél, neki annyi a dolga, hogy vágja a gólokat). Julio nagyon magabiztos volt a kapuban, néhány bravúrt is bemutatott, remélem tartja ezt a formáját. Sneijder felépült, visszatért, ráadásul góllal, nagyon nagy szükség lenne egy önbizalommal teli Sneijderre.
Ezenkívül majdnem minden más negatívum volt, és egy borzasztó gyenge meccs volt.
Ezenkívül majdnem minden más negatívum volt, és egy borzasztó gyenge meccs volt.
- vaskalap
Az első félidőt,inkább hagyjuk,úgy sem történt sok minden.Valami mégis azt súgta,hogy egy gólt csak bepréselünk a 2.félidőben.A+két gól már részint a szerencsének,ill. a Bari összeomlásának köszönhető.A játék nem volt meggyőző,de a kötelezőt lehoztuk.A java most jön(roma ,juve),most kell hengerelni.
- realevil
Nem volt ez akkora bűnszar meccs. A Bari felvette a kesztyűt és méltó ellenfele volt ennek a nem túl acélosan játszó tegnapi Internek. Idegenben a Bari ellen mindig nyögve hoztuk a meccset emlékezetem szerint, hát ez ma is megvolt. Kár, hogy a végére maradt ennyi izgalom. Egy kisebb változtatásra mindenképp szükség van a fejekben, mert egész egyszerűen a 70. percig nem voltunk veszélyesek és csak néhány helyzetig jutottunk el. Coutinhot nagyon hiányoltam azok után amit a Palermo elleni meccsen nyújtott. Talán ez is lehetett az oka a kissé fantáziátlan játéknak, hogy nem volt egy igazi irányító a pályán, csak miután Sneijder beállt. Ő viszont kellemes csalódás volt, nem úgy mint Chivu.
- Komax
A 3pont volt a lényeg. Kharjat sokan fikázzák, szerintem semmivel nem volt szarabb mint a többi az 1.fi-ben, csak Maicon hajtott. 3 csatáros játék papíron nagyon szép, de gyakorlatban meddő. Azért azt tegyük hozzá, hogy a Bari a végén ment az 1-1-ért ezért támadott ki, és tudtunk simán lőni 2gólt.
Chivu-->az ilyenek miatt mehet el a Scudetto, nem a mutatott játék miatt. Szerencsénk volt azzal, hogy a játékvezető hármas nem vette észre a jobb horgot.
Várható vkp felépülése a roma elleni meccsre? Mert ha nem, akkor garantált a Matrix-totti páros kiállítás, így a nyugdíj előtt.
Chivu-->az ilyenek miatt mehet el a Scudetto, nem a mutatott játék miatt. Szerencsénk volt azzal, hogy a játékvezető hármas nem vette észre a jobb horgot.
Várható vkp felépülése a roma elleni meccsre? Mert ha nem, akkor garantált a Matrix-totti páros kiállítás, így a nyugdíj előtt.
- hvmetal
Motta sárgájánál elgondolkodtam.Utána megnyugodtam,hogy én emlékeztem rosszul a szabályra és játszhat a Roma ellen,annak ellenére,hogy a Palermo ellen és most is kapott sárgát. Azért én remélem,hogy Kharja önbizalmat szerez a 2gólpasz és a gólja miatt.Statisztika alapján nagyon jó.De azért idegbeteg voltam a rossz passzok,szar labdaátvételek után.Arról nem is beszélve,hogy rendre szar ütembe ugrott fel a labdákért és mindig elfejelték előle.
a Bari kapusa azért kemény,szinte bármilyen nehéz helyzetben volt is,mindig jó helyre rúgta ki.
Nagatomo akkor kezdhet a Roma ellen.középen gondok lehetnek,bár Marco és Ranocchia is jó volt
a Bari kapusa azért kemény,szinte bármilyen nehéz helyzetben volt is,mindig jó helyre rúgta ki.
Nagatomo akkor kezdhet a Roma ellen.középen gondok lehetnek,bár Marco és Ranocchia is jó volt
- kiscivis
Cordoba már bevethető lesz a Roma ellen, így valószínűleg ő lesz Rano párja.
- Süti
hvmetal írta:Amúgy Marcot is meglehetne dicsérni,szerintem nem volt rossz
Rossznak nem rossz, de én eléggé izgulok, amikor felé száll a labda.
A bocsánatkérése helyes volt Chivu-tól, de én nem hinném, hogy a kiállítása döntően befolyásolta volna a meccset.
Szerintem akkor is behúzzuk a 3 pontot.
- Wesley10
Az idegesít Marcoban mikor nekiáll szervezni a játékot,bassza fel a labdákat,mintha az ő dolga lenne az irányítás.Tegnap ez cseszte fel az agyam, az első félidőben legalább 6 ilyen indítási kísérlete volt és ebből 2! talált embert...Amúgy megoldotta feladatát,bár én inkább Cafét játszatnám a roma ellen mindenképpen,ha bevethető.
- Cupi
Wesley10 írta:Az idegesít Marcoban mikor nekiáll szervezni a játékot,bassza fel a labdákat,mintha az ő dolga lenne az irányítás.Tegnap ez cseszte fel az agyam, az első félidőben legalább 6 ilyen indítási kísérlete volt és ebből 2! talált embert.
Ezt régen is csinálta, amikor még jó formában volt meg sokat játszott. Ez akkoris idegesített mert nem sokszor értek sokat az előreívelt labdái.
De tegnap nem lehetett rá panasz. Megoldotta a védekezést.
Nagyon jó lenne nyerni a roma ellen mert ebben a szezonban még nem is nyertünk rangadót.
- Cupi
Azon gondolkodtan, hogy mikor is nyertünk utoljára a roma ellen bajnokin hazai pályán. Bevallom nem ugrott be, utánanéztem és a 2004/2005-ös szezonban volt, akkor 2-0 lett Mihajlovic 2 szabadrúgásával. Nem ma volt....
Jó lenne ha végre ismét nyernénk ellenük hazai pályán is.
Utolsó 5 Inter - Roma a bajnokságban: 1-1, 3-3, 1-1, 1-3, 2-3. Ezt a rossz sorozatot meg kellene szakítani holnap és jól el kéne verni őket.

Utolsó 5 Inter - Roma a bajnokságban: 1-1, 3-3, 1-1, 1-3, 2-3. Ezt a rossz sorozatot meg kellene szakítani holnap és jól el kéne verni őket.
- graziejosé
úristen az mekkora meccs volt, imádom Mihajlovicot, örök legnagyobb szabadlövő (:
-
R9.
Cupi írta:Utolsó 5 Inter - Roma a bajnokságban: 1-1, 3-3, 1-1, 1-3, 2-3.
mourinhoval kikaptunk hazai pályán?
- graziejosé
R9. írta:Cupi írta:Utolsó 5 Inter - Roma a bajnokságban: 1-1, 3-3, 1-1, 1-3, 2-3.
mourinhoval kikaptunk hazai pályán?
fordítva nézd a sort