Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
möszi
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Remélem, hogy a BL-re áldoztunk be mindent. Ez a csapat a Bayern meccsek óta nem az a csapat…
- drtie
Tudom, nagyon elfogult vagyok, de. Az első 20 percben olyan hentesmunkát végzett a Roma (Pavard lőkése támaszkodó lábra, Barella letalpalása) és ebben a spori is partner volt (Lautaro sárgát kap a lökésért, de Koné semmit se a talpalásra?
). Ez és a gól látványosan elvette a csapat kedvét.
Amiben lehet bízni, az a Pazza Inter. A lefújásig ebben bízok.

Amiben lehet bízni, az a Pazza Inter. A lefújásig ebben bízok.
- CsaSzi9294
A jó Isten se akarja…
-
möszi
Ez igaz, de sajna nem látom a tüzet sem, ami pl Münchenben ott volt. Talán Acerbi aki megint jó.drtie írta: ↑2025.04.27. 16:29 Tudom, nagyon elfogult vagyok, de. Az első 20 percben olyan hentesmunkát végzett a Roma (Pavard lőkése támaszkodó lábra, Barella letalpalása) és ebben a spori is partner volt (Lautaro sárgát kap a lökésért, de Koné semmit se a talpalásra?). Ez és a gól látványosan elvette a csapat kedvét.
Amiben lehet bízni, az a Pazza Inter. A lefújásig ebben bízok.![]()
- CsaSzi9294
Ez nagyon max X lesz srácok.
-
möszi
Nem tudom már ki volt itt a fórumon, aki folyamatosan szapulta Thuramot a kevés gólja miatt… Az elmúlt pár meccs a bizonyíték arra, hogy mennyit jelent a csávó a támadójátékunkban.
- Atosz
Mielőtt kérdeznétek, 4/6-tal zárt 80 p alatt.
- Atosz
Nem elég, hogy semmi nem jön össze, de még a játékvezető is kurva szar!
- CsaSzi9294
MHát ez ennyi volt.. Ranieri leoktatta Inzaghit. Zalewski az egyedüli pozitívum nekem ma. Aki meg amúgy római. Correát is beküldtük hátra passzolgatni. Na mindegy. Hátha nem adja le a Toro.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.04.27. 16:58-kor.
- sorger=giallo
Szétesés.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Cupi
Ha ma nyer a Napoli akkor ennek itt vége...persze matematikailag nem de k*rv* nagy mák is kéne utána.....
Azért azt vágjátok az utolsó 3 meccsen 3 zakó és 0 lőtt és 5 kapott gól???? Ilyen mikor volt utoljára?
És jön egy idegenbeli Barca elleni meccs tehát benne van ez 4 lesz....nem is emlékszem ilyen szar sorozatra. 
Azért azt vágjátok az utolsó 3 meccsen 3 zakó és 0 lőtt és 5 kapott gól???? Ilyen mikor volt utoljára?
- PetR
- Kapcsolat:
Kifogyott a benzin a csapatból úgy tűnik, hiányzik az a plusz, az a kis átütő erő amivel sikerült hozni a meccseket. Thuram nagyon hiányzik, még ha gólt nem is lő, Dimarco visszaesett, Barella szintén, Dumfries hiányzott eddig, de lehet hogy a visszatérése már túl késő... Innentől lehet szurkolni a kiesés elől menekülőknek, hogy csípjenek le pontokat a Napoliról.
Forza Inter!!!
Forza Inter!!!
-
pazso
3 meccs alatt egy gólt sem rugtunk, ha ez szerdàn is ìgy lesz, akkor a BL terhèt sem kell sokàig cipelni.
- Baggio85
Próbálkoztunk mostanában úgy, hogy a meccs elejét nyomjuk meg, próbálkoztunk úgy, hogy a közepét, most megpróbáltuk azt, hogy a végét, de sajnos így sem jött össze. Ebben a csapatban meg jelenleg nem maradt annyi energia semmilyen szempontból, hogy 40-60 percet tudjon legalább elfogadható színvonalon játszani. Mondjuk Lautaro kizsegerelését egy ilyen helyzetben abszolut nem értem, mert itt lehet elmélkedni, hogy mi szólhat mellettünk a BL-ben (leginkább semmi), de hogy ez nem segít rajtunk, az biztos.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- CsaSzi9294
Ezért nem kellene minden posztra 2 játékos, főleg úgy, hogy aki a padon van mind-mind Fiorentina szintű. Télen is tudta mindenki, hogy Martinezen és Thuramon kívül nincs csatárunk, egyértelmű volt, hogy igazolni KELL. Ha pénz nincs rá, legalább egy ifistát próbáljunk, neveljünk ki. Ennek a szezonnak ez a legnagyobb Achilles sarka, mert csatár nélkül nehéz gólokat szerezni. Az utolsó meccseket mond Inzaghi nyakába varrom még akkor is ha sikerül a lehetetlen és bajnokok leszünk. A BL-t is kvázi el lehet engedni és lehetünk reálisak, ez a Barca úgy át fog menni rajtunk, hogy gólt sem szerzünk.Cupi írta: ↑2025.04.27. 17:00 Ha ma nyer a Napoli akkor ennek itt vége...persze matematikailag nem de k*rv* nagy mák is kéne utána.....
Azért azt vágjátok az utolsó 3 meccsen 3 zakó és 0 lőtt és 5 kapott gól???? Ilyen mikor volt utoljára?És jön egy idegenbeli Barca elleni meccs tehát benne van ez 4 lesz....nem is emlékszem ilyen szar sorozatra.
![]()
Ettől függetlenül büszke vagyok a csapatra, de nagyon úgy néz ki, ebben sajnos ennyi volt.
- CsaSzi9294
Valaki tiltsa már ki ezt a majmot, van elég bajunk nélküle is.
-
R9.
- Cupi
Persze mert ez a mai csak rajta ment el...nézed is a meccseket vagy csak a Lautaro voodoo babád szurkálod háttal a tévének?JustyINTER írta: ↑2025.04.27. 17:01 Hat igen a kis argentint megint a legrosszabbak kozott. Majd belebotlik egy meccsen a labdaba es paran elfelejtik a rengeteg bunrossz meccset, pedig kieso csapatokban is lonek neha a csatarok golt megsem kezelik aranylabdaskent a ketballabasokat
- CsaSzi9294
Engedd el..Cupi írta: ↑2025.04.27. 17:09Persze mert ez a mai csak rajta ment el...nézed is a meccseket vagy csak a Lautaro voodoo babád szurkálod háttal a tévének?JustyINTER írta: ↑2025.04.27. 17:01 Hat igen a kis argentint megint a legrosszabbak kozott. Majd belebotlik egy meccsen a labdaba es paran elfelejtik a rengeteg bunrossz meccset, pedig kieso csapatokban is lonek neha a csatarok golt megsem kezelik aranylabdaskent a ketballabasokat
- PetR
- Kapcsolat:
Hát, talán 17 végén, volt egy elég pocsék időszak.Cupi írta: ↑2025.04.27. 17:00 Ha ma nyer a Napoli akkor ennek itt vége...persze matematikailag nem de k*rv* nagy mák is kéne utána.....
Azért azt vágjátok az utolsó 3 meccsen 3 zakó és 0 lőtt és 5 kapott gól???? Ilyen mikor volt utoljára?És jön egy idegenbeli Barca elleni meccs tehát benne van ez 4 lesz....nem is emlékszem ilyen szar sorozatra.
![]()
30 Mon 4/3/17 H (5.) UC Sampdoria 1:2
31 Sun 4/9/17 A (6.) FC Crotone 2:1
32 Sat 4/15/17 H (7.) AC Milan 2:2
33 Sat 4/22/17 A (7.) ACF Fiorentina 5:4
34 Sun 4/30/17 H (7.) SSC Napoli 0:1
35 Sun 5/7/17 A (7.) Genoa CFC 1:0
36 Sun 5/14/17 H (7.) US Sassuolo 1:2
- Baggio85
De igazából azt most már minek engednénk el, hát lassan nem maradt semmi más?!CsaSzi9294 írta: ↑2025.04.27. 17:06A BL-t is kvázi el lehet engedniCupi írta: ↑2025.04.27. 17:00 Ha ma nyer a Napoli akkor ennek itt vége...persze matematikailag nem de k*rv* nagy mák is kéne utána.....
![]()
- Cupi
Csatár kérdés is gáz mert igen januárba is tudta mindenki a vezetőségből is /ha van szemük/, hogy 2 értékelhető csatárral nem lehet 1 fronton sem harcolni nemhogy 3-on. Másik meg az erőnlét. Pár napja kifejtettem róla véleményem és most is tartom, hogy jövőre is ugyanúgy el fogunk fogyni tavaszra mint most ha nem változtatunk majd pár dolgon erőforrás menedzselés terén és nem hozunk pár fiatalabb használható játékost. Jövőre is sok meccs lesz és még a klub VB is ot lesz nyár elején....azt sem tudom ott hogy fognak lépni is páran....lehet vinnék oda ifiket.CsaSzi9294 írta: ↑2025.04.27. 17:06
Ezért nem kellene minden posztra 2 játékos, főleg úgy, hogy aki a padon van mind-mind Fiorentina szintű. Télen is tudta mindenki, hogy Martinezen és Thuramon kívül nincs csatárunk, egyértelmű volt, hogy igazolni KELL. Ha pénz nincs rá, legalább egy ifistát próbáljunk, neveljünk ki. Ennek a szezonnak ez a legnagyobb Achilles sarka, mert csatár nélkül nehéz gólokat szerezni. Az utolsó meccseket mond Inzaghi nyakába varrom még akkor is ha sikerül a lehetetlen és bajnokok leszünk. A BL-t is kvázi el lehet engedni és lehetünk reálisak, ez a Barca úgy át fog menni rajtunk, hogy gólt sem szerzünk.
Ettől függetlenül büszke vagyok a csapatra, de nagyon úgy néz ki, ebben sajnos ennyi volt.
- Cupi
-
vivainter
Totál elfogytunk, látványosan nincs semmi átütőerő a játékunkban. Innentől kezdve csoda számba menne, ha nem nyerné meg a Napoli, igaz most már őket nyomja a teher , ami eddig nem így volt.
A BL-ben eddig mindig felpörögtünk, de a Barcelona nagyon más szint. Igaz én 1 hete még a BL győzelemre tippeltem hogy az meg lesz, de innentől kezdve már ebben is nehéz hinni.
Az a legfájóbb hogy eljutunk idáig és valószínűleg semmit se nyerünk idén... és közben ez a napoli hogy győztes lesz, pff te jó ég, kb mint a milan pár évvel ezelőtti győzelme, amikor mindenki tudta hogy egy gyenge csapat volt, az inter sokkal erősebb volt..
Kár ezért a szezonért így...
A BL-ben eddig mindig felpörögtünk, de a Barcelona nagyon más szint. Igaz én 1 hete még a BL győzelemre tippeltem hogy az meg lesz, de innentől kezdve már ebben is nehéz hinni.
Az a legfájóbb hogy eljutunk idáig és valószínűleg semmit se nyerünk idén... és közben ez a napoli hogy győztes lesz, pff te jó ég, kb mint a milan pár évvel ezelőtti győzelme, amikor mindenki tudta hogy egy gyenge csapat volt, az inter sokkal erősebb volt..
Kár ezért a szezonért így...
-
VInter101
Mint szinte mindig a középpályán dőlnek el a nagy dolgok. Ott meg nincs már elég frissesség, a cserék egytől egyig szinte semmit sem érnek. Nem csoda hogy igy alakul, illetve csoda hogy egyáltalán még versenyben vagyunk a 2 legfontosabb kiírásban!
Remélem tudunk erősíteni jövőre hogy a cserék is hozzá tudjanak tenni mert anélkül ilyen hosszú szezont/szezonokat eredményesen lehetetlen végig bírni!
Forza INTER!
Remélem tudunk erősíteni jövőre hogy a cserék is hozzá tudjanak tenni mert anélkül ilyen hosszú szezont/szezonokat eredményesen lehetetlen végig bírni!
Forza INTER!
- interfan
Ertekelesek:
-Tuttomercatoweb:
Dumfries 6,5
Sommer 6
Bisseck 6
Acerbi 6
Darmian 6
Martinez 6
Dimarco 5,5
Calhanoglu 5,5
Frattesi 5,5
C.Augusto 5,5
Zalewski 5,5
Barella 5
Arnautovic 5
Nekem ez a mai valami elkepeszto csalodas....
A szezon eddigi legnagyobb csalodasa volt ez a mai.
Valami egeszen dobbenetes...
Es most itt nem a gyenge egyeni teljesitmenyekre gondolok.
Hogy Bastoni nelkul nincs vedelmunk, hogy Darmian 100 evesen minden mar csak nem WB, hogy nincs egyetlen 1db hasznalhato csere KP a padon, a cserecsatar helyzetet meg hagyjuk, Dumfrieson kivul a mai cserek szinvonala meg vicc kategoria.
De most ez mindegy is.
Nekem ami a problema az az, hogy ezt a fortelmet kitettuk ma a palyara.
Szarul lehet jatszani, kikapni is lehet, de lelektelenul soha.
Ne mondja mar nekem senki, hogy a Scudetto nem motivacio, a nagy .... nem motivacio.
Olasz futball csucsa a Scudetto, ettol nagyobb eredmeny Olaszorszagban nincs.
Pontosan lattuk a Bologna bukast amit ma kotelezo lett volna kijavitani, erre kitettuk ezt a f..t a palyara.
Katasztrofa...
Nyilvan lehet oromkodni, ha a Napoli nem nyer majd, de konyorgom ez a Napoli eloz meg minket?
Ez legalabb akkora szegyen es gyalazat lenne, mint a 2021-22-es Milan...
Ezekbe meg belegondolni is tragedia.
Es sajnos a megrazo teny az, hogy nem a sajat kezunkben van mar a sorsunk a Scudettot illetoen a mai naptol.
Egy dologban lehet bizni, hogy a Napoli folytatja a botladozast, es a kozepes szinvonalu csapatuk elverzik.
Ha ez nem igy tortenik, akkor ez valami irgalmatlan nagy szegyen es bukas lesz.
De erre gondolni sem szabad, innentol az osszes bajnokit hozni kell, es a Napoli is hatha bukik meg legalabb 2X.
-Tuttomercatoweb:
Dumfries 6,5
Sommer 6
Bisseck 6
Acerbi 6
Darmian 6
Martinez 6
Dimarco 5,5
Calhanoglu 5,5
Frattesi 5,5
C.Augusto 5,5
Zalewski 5,5
Barella 5
Arnautovic 5
Nekem ez a mai valami elkepeszto csalodas....
A szezon eddigi legnagyobb csalodasa volt ez a mai.
Valami egeszen dobbenetes...
Es most itt nem a gyenge egyeni teljesitmenyekre gondolok.
Hogy Bastoni nelkul nincs vedelmunk, hogy Darmian 100 evesen minden mar csak nem WB, hogy nincs egyetlen 1db hasznalhato csere KP a padon, a cserecsatar helyzetet meg hagyjuk, Dumfrieson kivul a mai cserek szinvonala meg vicc kategoria.
De most ez mindegy is.
Nekem ami a problema az az, hogy ezt a fortelmet kitettuk ma a palyara.
Szarul lehet jatszani, kikapni is lehet, de lelektelenul soha.
Ne mondja mar nekem senki, hogy a Scudetto nem motivacio, a nagy .... nem motivacio.
Olasz futball csucsa a Scudetto, ettol nagyobb eredmeny Olaszorszagban nincs.
Pontosan lattuk a Bologna bukast amit ma kotelezo lett volna kijavitani, erre kitettuk ezt a f..t a palyara.
Katasztrofa...
Nyilvan lehet oromkodni, ha a Napoli nem nyer majd, de konyorgom ez a Napoli eloz meg minket?
Ez legalabb akkora szegyen es gyalazat lenne, mint a 2021-22-es Milan...
Ezekbe meg belegondolni is tragedia.
Es sajnos a megrazo teny az, hogy nem a sajat kezunkben van mar a sorsunk a Scudettot illetoen a mai naptol.
Egy dologban lehet bizni, hogy a Napoli folytatja a botladozast, es a kozepes szinvonalu csapatuk elverzik.
Ha ez nem igy tortenik, akkor ez valami irgalmatlan nagy szegyen es bukas lesz.
De erre gondolni sem szabad, innentol az osszes bajnokit hozni kell, es a Napoli is hatha bukik meg legalabb 2X.
- Festa
A Bayern elleni meccs után kiesett Thuram és azòta 3 meccs 3 veresség 0 rúgott gòl.
Amennyiben nincs Tikus nincs értelmes támadòjátékunk csak néha egyszer egy gyenge beadás.
Egy csatár nem attòl lesz jò ,hogy gòlt rúg a Monzának vagy Cagliarinak hanem attòl ,hogy letudja futni a védőket és megtud csinálni egy cselt.A Barcában egy F.Torres is jò ha nincs Lewandovszki ,de nálunk kik vannak a padon Arnautovics féle futni sem tudò csatárok.Amikor Correat behozta Inzaghi akkor el is ment minden esélyünk.
Marad 2 Barca meccs ahol nincs vesztenivalònk.Csak nekik.
Amennyiben nincs Tikus nincs értelmes támadòjátékunk csak néha egyszer egy gyenge beadás.
Egy csatár nem attòl lesz jò ,hogy gòlt rúg a Monzának vagy Cagliarinak hanem attòl ,hogy letudja futni a védőket és megtud csinálni egy cselt.A Barcában egy F.Torres is jò ha nincs Lewandovszki ,de nálunk kik vannak a padon Arnautovics féle futni sem tudò csatárok.Amikor Correat behozta Inzaghi akkor el is ment minden esélyünk.
Marad 2 Barca meccs ahol nincs vesztenivalònk.Csak nekik.
-
vivainter
Egyébként szerintem a kispadon is érezhető volt, hogy itt valami nagyon elment.. úgy értem azt a nagy akaratot ott se láttam, Inzaghi is magához képest sokkal visszafogodtabb volt. Kicsit fura volt nekem, de lehet az is hogy mindenki megtört már ott is..
- interfan
Vannak azert itt kemeny dolgok...CsaSzi9294 írta: ↑2025.04.27. 17:10Valaki tiltsa már ki ezt a majmot, van elég bajunk nélküle is.Cupi írta: ↑2025.04.27. 17:09Persze mert ez a mai csak rajta ment el...nézed is a meccseket vagy csak a Lautaro voodoo babád szurkálod háttal a tévének?JustyINTER írta: ↑2025.04.27. 17:01 Hat igen a kis argentint megint a legrosszabbak kozott. Majd belebotlik egy meccsen a labdaba es paran elfelejtik a rengeteg bunrossz meccset, pedig kieso csapatokban is lonek neha a csatarok golt megsem kezelik aranylabdaskent a ketballabasokat
-
gianluca
Sajnos ez a scudetto ma elment, ha a Napoli nem kap ki. Szerintem, ha kikap, akkor is, mert a jelenlegi Inter nem lesz képes 4 meccset zsinórban behúzni a bajnokságban, megspékelve két Barcelona mérkőzéssel.
Ez az időszak rá is világított Inzaghi minden gyengéjére, ami miatt én elküldeném az idény végén:
- ez a buta ragaszkodás a rutinos vén csatalovakhoz, meg a lieblingjeihez, akik miatt fiatal játékosok nem férnek oda. Felfoghatatlan, hogy Taremi, Correa helyett, akik nem képesek két egyeneset rúgni a labdába, miért nem lehet fiatalokat kipróbálni. Ha a szarok, akkor legalább ingyen szarok, nem 30 milláért, mint az a butafejű Correa.
Ráadásul kiöregszik alóla a csapat egyszerűen az évek alatt, ami garantálja néhány éven belül a visszaesést. (ebben mondjuk az anyagi helyzetünk is vastagon benne van)
- taktikailag sajnos közel áll a 0-hoz. Egy taktikai felállással letolni 4 évet???!!!
- képtelen kezelni a folyamatos nyomás alatti játékot. A Milan legutóbbi bajnoki címét is annak "köszönhetjük", hogy nem tudja élesen tartani a csapatot huzamosabb ideig.
- mindenáron, minden fronton ott akar lenni a végéig. A fentebb említett idény bajnoki címét miatta buktuk el, mert Brozovic belesérült egy nyerhetetlen L'pool párharcba. Most dettó, ahelyett, hogy feladta volna legalább a kupát az Udinese ellen, még csak beleerőltetett 3 éles meccset az idénybe.
Szóval én legkevésbé sem sírnék, ha valami nagyobb pénzű csapat elvinné tőlünk. Ha meg nem, akkor 2026-ban könnyes búcsút intenék neki.
De ne legyen igazam, és valahogy húzzuk be ezt a Scudetto-t meg a BL-t és legyen Inzaghinak bronzszobra a San Siro előtt.
Forza Inter
Ez az időszak rá is világított Inzaghi minden gyengéjére, ami miatt én elküldeném az idény végén:
- ez a buta ragaszkodás a rutinos vén csatalovakhoz, meg a lieblingjeihez, akik miatt fiatal játékosok nem férnek oda. Felfoghatatlan, hogy Taremi, Correa helyett, akik nem képesek két egyeneset rúgni a labdába, miért nem lehet fiatalokat kipróbálni. Ha a szarok, akkor legalább ingyen szarok, nem 30 milláért, mint az a butafejű Correa.
Ráadásul kiöregszik alóla a csapat egyszerűen az évek alatt, ami garantálja néhány éven belül a visszaesést. (ebben mondjuk az anyagi helyzetünk is vastagon benne van)
- taktikailag sajnos közel áll a 0-hoz. Egy taktikai felállással letolni 4 évet???!!!
- képtelen kezelni a folyamatos nyomás alatti játékot. A Milan legutóbbi bajnoki címét is annak "köszönhetjük", hogy nem tudja élesen tartani a csapatot huzamosabb ideig.
- mindenáron, minden fronton ott akar lenni a végéig. A fentebb említett idény bajnoki címét miatta buktuk el, mert Brozovic belesérült egy nyerhetetlen L'pool párharcba. Most dettó, ahelyett, hogy feladta volna legalább a kupát az Udinese ellen, még csak beleerőltetett 3 éles meccset az idénybe.
Szóval én legkevésbé sem sírnék, ha valami nagyobb pénzű csapat elvinné tőlünk. Ha meg nem, akkor 2026-ban könnyes búcsút intenék neki.
De ne legyen igazam, és valahogy húzzuk be ezt a Scudetto-t meg a BL-t és legyen Inzaghinak bronzszobra a San Siro előtt.
Forza Inter
-
R9.
conte innentol 5 db. 1:0–al behuzza sztem
- Cupi
- Baggio85
Hát szerintem a Napoli ezt a kulisszák mögött is lerendezi már (jogosan), ahogyan a Milan 3 éve... Még talán Chivu Parma-jában bízhatnánk, dehát szerintem az sem lenne elég.
-
VInter101
Az az igazság hogy mi azt gondoljuk hogy egy edző akkor jó ha címeket tud nyerni, legalábbis egy Inter szinten. Közben meg akik eldöntik hogy ki legyen az edző azoknak nem biztos hogy ugyanazt nézik amit mi szurkolók!
Amíg fixen BL induló a csapat, harcban van a bajnoki címért, BLben sok pénzt gyűjt a csapat mindezt úgy hogy a játékosokra nem kell költeni csak aprót, a stadion tele, addig itt és máshol sem lesz edzőváltás! Hogy ez most jó avagy sem azt döntse el mindenki maga!
Ki fog más csapatnak szurkolni ha a csapat idén nem nyeri meg a bajnokságot csak 2. lesz? Ki fogja nem nézni a visszavágót a Barca ellen ha az odavágón kikapunk 4-0ra?? Ugye tudjuk a választ!!
Forza INTER!
Amíg fixen BL induló a csapat, harcban van a bajnoki címért, BLben sok pénzt gyűjt a csapat mindezt úgy hogy a játékosokra nem kell költeni csak aprót, a stadion tele, addig itt és máshol sem lesz edzőváltás! Hogy ez most jó avagy sem azt döntse el mindenki maga!
Ki fog más csapatnak szurkolni ha a csapat idén nem nyeri meg a bajnokságot csak 2. lesz? Ki fogja nem nézni a visszavágót a Barca ellen ha az odavágón kikapunk 4-0ra?? Ugye tudjuk a választ!!
Forza INTER!
- interfan
Inzaghi nem 4 evet tol vegig 1 taktikaval, hanem kb 8 eve nem jatszat csak fix 3-5-2 mint egy es egyetlen taktikat.gianluca írta: ↑2025.04.27. 17:31 Sajnos ez a scudetto ma elment, ha a Napoli nem kap ki. Szerintem, ha kikap, akkor is, mert a jelenlegi Inter nem lesz képes 4 meccset zsinórban behúzni a bajnokságban, megspékelve két Barcelona mérkőzéssel.
Forza Inter
Egyebkent nagyon sok olyan pontja van az irasodnak ami ravilagit nagyon sok mindenre.
En tavaly irtam ezt a Scudetto gyozelemnel:
"
Inzaghi fejlodese:
- Bajnoki rangados merleg:
Lazioban 25% gyozelemi arany
Inter:
2021/22: 35%
2022/23: 41%
2023/24 eddig: 80%
Ez oriasi fejlodes, olyan fejlodes ami Scudettot er.
Tavaly 4/4 veresegel kezdett, kb el is ment ott mar minden, iden meg latjuk csak ugy szarnyalunk a bajnoki rangadokon.
Kell egy merleg ahhoz, hogy bajnok lehess.
Ezt Inzaghi iden egyertelmuen megugrotta.
- Tel es tavaszi visszaeses:
2016/17: 70 pont
bajnoksag elso resze: 37 pont (1,947 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 33 pont (1,736 pontatlag)
2017/18: 72 pont
bajnoksag elso resze: 40 pont (2,105 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 32 pont (1,684 pontatlag)
2018/19: 59 pont
bajnoksag elso resze: 27 pont (1,421 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 32 pont (1,684 pontatlag)
2019/20: 78 pont
bajnoksag elso resze: 43 pont (2,263 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 35 pont (1,842 pontatlag)
2020/21: 68 pont
bajnoksag elso resze: 34 pont (1,789 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 34 pont (1,789 pontatlag)
2021/22: 84 pont
bajnoksag elso resze: 46 pont (2,421 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 38 pont (2,00 pontatlag)
2022/23: 72 pont
bajnoksag elso resze: 37 pont (1,947 pontatlag)
bajnoksag masodik resze: 35 pont (1,842 pontatlag)
2023/24:
bajnoksag elso resze: 48 pont (2,526 pontatlag)
azota eltelt 10 fordulo: 28 pont (2,800 pontatlag)
Egyertelmuen latszik itt is a fejlodes, iden abszolult eltudta kerulni a komoly visszaesest, ami mindig elojott nala, amikor a bajnoksag elso reszeben kiemelkedot hozott.
Ez szinten Scudettot er, es le is kellett ezt gyoznie, mert enelkul latjuk nem lehet bajnoksagot nyerni.
Ez is megugrotta Inzaghi.
- Nyomas:
Iden vegre hozzuk amit vart tolunk mindenki, a bajnoki cimet.
Hiaba voltunk 21/22-ben, es 22/23-ban is Scudetto fo favoritok, nem sikerult.
Iden ez sikerult, es most favoritkent vegre behuzzuk.
21/22-ben nem birtuk a nyomast, osszenyomta, es el is buktuk a bajnoksagot, es hat tavaly is ugy kezdtunk ahogy ahol kb el is ment a bajnoksag.
Viszont valahol tavaly a BL-ben megvaltozott valami.
Birtuk a nyomast a Porto ellen, es eselyeskent tovabbjutottunk.
Sot mi tobb, egyertelmuen kb mindenki az Intert varta a dontobe, amikor kijott a top 8 es top 4 sorsolas.
Mi ezzel megtudtunk kuzdeni, es a BL dontoig vitte Inzaghi a csapatot, eloszor talan eleteben birta a nyomast, birta az eselyesseg terhet, es tudta ezt kezelni.
Idei szezonra pedig ezt nagyon szepen athozta.
Ezt a "nyomas es eselyesseg" terhet is sikerult megugrania Inzaghinak.
Persze az Atletico ellen minket tartottak eselyesnek, az nem sikerult, dehat ez egy dolog a mennyi es mennyi fentebbivel szemben.
- Vedelem es kapott golok:
Lazioban vegig gyenge pontja volt Inzaghinak a vedekezes osszerakasa, mindig nagyon sok golt kaptak.
A szep tamadojatek megvolt, viszont a vedekezes sosem.
Nalunk az elso szezonban a rugott golok megvoltak, a szep tamadojatek megvolt, de azert 52 meccs 44 kapott gol sikerult.
Ami persze nem annyira veszes, de azert nem is keves.
2. szezonjaban meg rosszabb lett a merleg, 57 meccs 58 kapott gol, ez valami roppant gyenge lett.
Persze erre az egeszre a Skriniar story biztosan sulyosan ranyomta a belyeget, dehat akkor is.
Viszont iden eddig 40 meccs 23 kapott gol, ez valami brutalisan jo.
Nem is igazabol a vedelmet tette ossze, hanem a vedekezest.
Top 3 legjobb vedekezo statokat hozo jatekos igy nez ki jelenleg:
1. Calhanoglu, 2. Mkhitaryan, 3. Bastoni.
Brutalisan osszerakta a KP vedekezest, es a WB poszton is ez van, pl Darmian 4. legjobb, Dimarco 7., de meg Dumfries is 9. helyen van.
Sot ha ez sem lenne eleg, elerte azt Inzaghi, hogy meg Martinez is sokszor ugy vedekezik, aminek eredmenye hogy a 10. legjobb vedekezo mutatoja az ove.
Egyszoval ezt is kimeletlenul megugrotta Inzaghi.
4 alapveto dolog ami kellett a Scudettohoz, amit Inzaghinak meg kellett ugrani, fejlodnie kellett, es sikerult neki:
- Bajnoki rangados merleg
- Teli es tavaszi visszaeses elkerulese
- Nyomas
- Vedelem es kapott golok
4/4, elismeret erdemel, mert ezek mind-mind kellettek a sikerhez.
Par dolog van amin nem valtoztatott Inzaghi, valahol valoszinu ezeken nem is fog, dehat ahogy nagyon sokszor irtam mar, minden egyes edzonek a vilagon megvannak a maga hulyesegei.
Kerdes inkabb az, kinek mennyi, es azzal lehet e egyuttelni.
- Rutin ragaszkodas, fiatalok mellozese:
Ez ismeros helyzet lehet Conte kapcsan is ez volt.
Valoszinu ebben nem fog Inzaghi valtozni, ezzel egyutt kell elfogadni.
- Stabil es fix egyetlen es orok 3-5-2:
Sosem jatszatott mas taktikat, valoszinu soha nem is fog.
O ezt ismeri, ezt szereti, ehhez ragaszkodik.
- Rugalmatlan:
Posztracserek mindaddig amig nem eg a haz.
Nem tud belenyulni erdemben a meccsekbe, vagy mukodik amit o kitalalt, tud es jatszat es minden ok, vagy nem de akkor az nem is fog.
Nagyon nehez az o "alapkezdojebe" bekerulni, hiaba nyujt XY jatekos tobbet, nagyon nehezen valt az alapkezdos elkepzelesen.
Ahogy irtam feljebb, mindenkinek meglesznek a hibai, Inzaghinak is megvannak.
Viszont cserebe 4 olyan fontos dolgot sikerult legyoznie es megugrania, ami miatt az idei evet egy Scudetto koronazza meg, mikozben ameddig ezeket nem sikerult megugrania addig csak 2/2 bukas a bajnoksagban.
Osszesegeben en azt mondom, orulnek ha maradna Inzaghi, mivel sokkal tobb a pozitiv mint a negativ.
Nem hosszabbitanek vele 27 meg 28-ig, de ezt leszamitva mindenkeppen orulnek ha maradna.
"
Na most, tobb mint 1 evvel a fenti komment utan, ha ezeket a "fejlodeseket" levezetjuk az idei szezonra, akkor korant sem rozsas a kep.
-Bajnoki rangados merleg:
Ez iden megint szornyu, kemeny 36%.
Meg az 50% is gyenge, ami a minimum a bajnoki cimhez amiota 38 csapatos a Serie A.
Inkabb 60-70% az atlag ami itt szokott lenni az aktualis bajnoknal.
Ez tavaly nekunk is megvolt, haat iden hagyjuk...
- Nyomas:
Buktunk mar emiatt, tavaly eloszor tudtuk ezt kezelni.
Iden megint kinkeservesen megy ez.
Nyilvan ha a vegen Scudetto lesz, akkor hozzuk amit mindenki kotelezoen vart.
Dehat latjuk, mar nem sajat kezunkben a sorsunk...
Es persze lehet barmit mondani, de iden Mindenki Scudettot vart az Intertol, mindenki.
Egyszoval a nyomas megvolt, amit tudni kell kezelni ha "gyoztes" akarsz lenni.
- Vedelem es kapott golok:
Na ez amilyen jol ment tavaly, iden annyira nem...
33 kapott gol, na ez minden csak nem jo.
Kevesebb golt kapunk tolunk:
Napoli (25 gol)
Atalanta (30 gol)
Juventus (31 gol)
Roma (32 gol)
Es hat Olaszorszagban szinte mindig az a bajnok, aki a legkevesebb golt kapja.
Tavaly a bajnoksagban 22 golt kaptunk, most 34 fordulo utan 33.
- CsaSzi9294
Én egyébként a fiatalok beépítése miatt rááldoznék 1 évet és Italianot hoznám a padra. A csapatnak meg kellene újulnia, és ezt a rutinos vonalat elengedni, és vele szerintem ez megvalósulna. Ha már nagyobb nevű, top edzőre nincs keret, legalább olyannal frissítenék, aki mer nyúlni a fiatalokhoz és rutinos a bajnokságban.
Bár teljesen mindegy, hogy én kit hoznék, Allegri lenne a legesélyesebb a posztra. Mondjuk ő is nyúlna fiatalokhoz, az más kérdés, hogy nem lenne valami szép focink. Ugyanakkor eredményes.
Bár teljesen mindegy, hogy én kit hoznék, Allegri lenne a legesélyesebb a posztra. Mondjuk ő is nyúlna fiatalokhoz, az más kérdés, hogy nem lenne valami szép focink. Ugyanakkor eredményes.
- mike
Hetek óta ettől tartottam, kifigottunk a végére.
Mindent akartunk, és a végén lehet semmit se nyerünk.....
Nem véletlenül írtam a meccs előtt is, hogy necces a bajnokság is, ennyire leeresztve.
Innen sajnos nem a saját kezünkben van a sorsunk.
Ez vezetői hiba, látni kellett volna hogy a végét járja a csapat.
Ez van, lehet szurkolni hogy a Napoli is hibázzon.
Mindent akartunk, és a végén lehet semmit se nyerünk.....
Nem véletlenül írtam a meccs előtt is, hogy necces a bajnokság is, ennyire leeresztve.
Innen sajnos nem a saját kezünkben van a sorsunk.
Ez vezetői hiba, látni kellett volna hogy a végét járja a csapat.
Ez van, lehet szurkolni hogy a Napoli is hibázzon.
- vaskalap
Nem láttam a meccset,de kb erre számítottam.Sajnos csúszunk a lejtőn,és sajnos még nem vagyunk az alján.Ez a barca úgy kifingat minket,hogy az lesz a kegyelem döfés.A tulajok meg tapsikolhatnak a BL bevétel miatt,mi szurkolók meg szomorkodhatunk, senkit nem érdeklünk.
- Festa
Ez a kettőség jellemzi a csapat idényét.vaskalap írta: ↑2025.04.27. 19:35 Nem láttam a meccset,de kb erre számítottam.Sajnos csúszunk a lejtőn,és sajnos még nem vagyunk az alján.Ez a barca úgy kifingat minket,hogy az lesz a kegyelem döfés.A tulajok meg tapsikolhatnak a BL bevétel miatt,mi szurkolók meg szomorkodhatunk, senkit nem érdeklünk.
Kupa nélkül,de anyagilag sikeres szezont zártunk.Kicsit olyanok leszünk így mint az Arsenal.
Az amcsiknak így is jò lesz,de a a legnagyobb kérdés,hogy hajlandòak visszaforgatni valamit a csapat erősítésére.
- Baggio85
Az a baj, hogy jelenleg nagyobb szüksége van a klubnak a jó gazdasági, mint a jó szakmai eredményekre. Szerintem kár lenne hiú ábrandokat kergetni, mert mindenki tudja(?), hogy nálunk mi (volt) a helyzet a tulajdonosi háttérrel. Rossz szerződéseket kötöttünk, az talán legnagyobb baj.Festa írta: ↑2025.04.27. 19:41Ez a kettőség jellemzi a csapat idényét.vaskalap írta: ↑2025.04.27. 19:35 Nem láttam a meccset,de kb erre számítottam.Sajnos csúszunk a lejtőn,és sajnos még nem vagyunk az alján.Ez a barca úgy kifingat minket,hogy az lesz a kegyelem döfés.A tulajok meg tapsikolhatnak a BL bevétel miatt,mi szurkolók meg szomorkodhatunk, senkit nem érdeklünk.
Kupa nélkül,de anyagilag sikeres szezont zártunk.Kicsit olyanok leszünk így mint az Arsenal.
Az amcsiknak így is jò lesz,de a a legnagyobb kérdés,hogy hajlandòak visszaforgatni valamit a csapat erősítésére.
Nem tudsz hozni egy 6. minőségibb csatárt, ha közben milliókat buksz, ha elküldöd a 2-3 jelenlegit. Szerintem ebben nem hibáztak a télen Marottáék. Mind1 is most már. Ki kell tartani a csapat mellett a végsőkig, aztán lesz, ahogyan lesz.
Pár hete még az miatt izgultam, hogy még a végén tényleg lesz esélyünk BL döntőt játszani. Most azért félek egy kicsit, hogy ez a két Barca párharc ne "alázza" meg ezt a csapatot végleg. Mert ezt nem érdemelné meg ez az Inter!
- Cupi
Nápolyba meg gondolom megint dudáltak az autók és ment a fieszta amikor lefújták a meccsünket...Bologna elleni vereség után is úgy ünnepeltek mintha megnyerték volna a scudettot.
Annyira bosszant, hogy ebből a középszer Nápolyból esélyes bajnokot csinálunk.....
Értem én a nagy menetelést meg a sok sok bevételt de ettől függetlenül én baromi csalódott leszek ha a végén zero tituli lesz.
Szerintem a játékosok is. Amikor 3-4 naponta meccset játszanak, szenvednek, hajtanak 9 hónapon át akkor nem hiszem, hogy őket a szép bevétel majd vigasztalja a 2. helyen....
Annyira bosszant, hogy ebből a középszer Nápolyból esélyes bajnokot csinálunk.....
Értem én a nagy menetelést meg a sok sok bevételt de ettől függetlenül én baromi csalódott leszek ha a végén zero tituli lesz.
- CsaSzi9294
Én úgy vígasztalom magam, hogy inkább a Nápoly, mint a Milán, Juve kettős.Cupi írta: ↑2025.04.27. 20:08 Nápolyba meg gondolom megint dudáltak az autók és ment a fieszta amikor lefújták a meccsünket...Bologna elleni vereség után is úgy ünnepeltek mintha megnyerték volna a scudettot.![]()
Annyira bosszant, hogy ebből a középszer Nápolyból esélyes bajnokot csinálunk.....![]()
Értem én a nagy menetelést meg a sok sok bevételt de ettől függetlenül én baromi csalódott leszek ha a végén zero tituli lesz.Szerintem a játékosok is. Amikor 3-4 naponta meccset játszanak, szenvednek, hajtanak 9 hónapon át akkor nem hiszem, hogy őket a szép bevétel majd vigasztalja a 2. helyen....
- Cupi
Ez jogos de azért mivel se a milan se a juve nem volt sehol idén ezért úgy érzem fájni fog, hogy nem húzzuk be.CsaSzi9294 írta: ↑2025.04.27. 20:21
Én úgy vígasztalom magam, hogy inkább a Nápoly, mint a Milán, Juve kettős.
Én most picit pesszimista vagyok a következő szezonnal kapcsolatban is mert ott is sok meccs lesz....szóval mi garantálja, hogy ott majd nem fogyunk el áprilisra?
- Festa
Thuram lehet ,hogy nem rúgott túl sok gòlt idén,de jelenleg pòtolhatatlan a csapatnál.
A gyorsassága illetve az a tény,hogy egy darab cselt megtud csinálni és megtartja elől a labdákat.
Amennyiben kiesik a csapatbòl Lautaro hatékonysága is csökken ha meg a másik 3 jòmadár van a pályán akkor még arra sincs esély,hogy helyzetbe kerüljenek.
Amúgy ezért voltunk erősebbek tavaly,hogy ott volt a padon egy Alexis Sánchez aki 20 perc alatt is hozzá tudott tenni a támadásiankhoz.Most pedig erőlködés maradt meg az esély,hogy valamelyik hátvédünk pontrúgás után gòlt szerez.
- interfan
Nagyon sokan irtatok itt, hogy majd igy meg ugy foldbe dongol minket a Barca, megalaznak minket, kapunk egy negyest, stb.
Na en ezt 1mp-re sem gondolom.
BL elodontoben nem nagyon szokott lenni alazas, hiaba jatszik barki barkivel.
Nem azert nem fogunk majd 80 golt kapni, mert a BL-re koncentralunk, hanem azert mert ez 2 meccs, egy elodonto, nem igy nez ez ki kb soha.
Mindenki mindenhol annyira temeti a csapatot, hogy itt a vege, nekunk annyi, viszlat, vegunk, stb.
Pont ezert fogunk legalabb egy X-et elerni Barcelonaban.
Ettol nem kell majd szokas szerint (olasz betegseg) atesni a lo tuloldalara, es majd BL gyozelmet zsebben tudni, mert lesz meg egy visszavago, ami sokkal nehezebb lesz, es meg ha nyerunk is 1 gollal, vagy X, a visszavagon sem mi leszunk az eselyesek.
Szinten irtatok joparan, a bajnoksag elment.
Hogy tenyleg elment e?
Nehez megmondani...
Egy biztos, innentol nekunk 4/4 meccset kell hozni, a Napolinak pedig 4/2X is botlani kell.
Hogy ez megfog e tortenni nehez megmondani.
Sajnos itt elojon a lelektan es nyomas kerdese, ami kapcsan egyszer mi mar ugyanigy elbuktunk, es egy kozepes Milan pedig extra erot kapott ettol es behuzta.
Tolunk vart mindenki kimondva is kotelezo Scudettot, ez a nyomas, ez a teher vegig rajtunk volt.
Ezt sajnos iden sem tudtuk igazan kezelni (ha bukunk semmennyire), mert innentol mar nem a sajat kezunkben a sorsunk.
Nem birja az Inzaghi csapat a nyomast.
Ellenben ahogy a Milant is 3 eve, a Napolit sem nyomja a teher, toluk senki nem vart Scudettot, es a bajnoki cim realis kozelsege nem osszenyomja oket egyelore, hanem egy plusz lokest, egy plusz motivaciot, egy plusz energiat ad nekik mint a Milannak 3 eve.
Lecce, Genoa, Parma, Cagliari, ebbol kellene ketszer is botlania a Napolinak, mindezt ugy, hogy mi a Verona, Torino, Lazio, Como 4/4 hozzuk.
Szezon elejen irta az olasz media, es En is, ezt a Scudettot csak az Inter bukhatja el.
Ez sajnos megtortent, mi elbuktuk a Scudettot, mivel 4 forduloval a vege elott nem a mi kezunkben a sorsunk.
Viszont most azt irom, innentol ezt a Scudettot 4 forduloval a vege elott mar csak a Napoli bukhatja el.
Mi elbuktuk 34 fordulo alatt, kerdes a Napoli elbukja e 4 fordulo alatt.
Nehez a helyzet, sajnos nem is kicsit.
Nem azert nem fogunk majd 80 golt kapni, mert a BL-re koncentralunk, hanem azert mert ez 2 meccs, egy elodonto, nem igy nez ez ki kb soha.
Mindenki mindenhol annyira temeti a csapatot, hogy itt a vege, nekunk annyi, viszlat, vegunk, stb.
Ettol nem kell majd szokas szerint (olasz betegseg) atesni a lo tuloldalara, es majd BL gyozelmet zsebben tudni, mert lesz meg egy visszavago, ami sokkal nehezebb lesz, es meg ha nyerunk is 1 gollal, vagy X, a visszavagon sem mi leszunk az eselyesek.
Hogy tenyleg elment e?
Nehez megmondani...
Egy biztos, innentol nekunk 4/4 meccset kell hozni, a Napolinak pedig 4/2X is botlani kell.
Sajnos itt elojon a lelektan es nyomas kerdese, ami kapcsan egyszer mi mar ugyanigy elbuktunk, es egy kozepes Milan pedig extra erot kapott ettol es behuzta.
Tolunk vart mindenki kimondva is kotelezo Scudettot, ez a nyomas, ez a teher vegig rajtunk volt.
Ezt sajnos iden sem tudtuk igazan kezelni (ha bukunk semmennyire), mert innentol mar nem a sajat kezunkben a sorsunk.
Ellenben ahogy a Milant is 3 eve, a Napolit sem nyomja a teher, toluk senki nem vart Scudettot, es a bajnoki cim realis kozelsege nem osszenyomja oket egyelore, hanem egy plusz lokest, egy plusz motivaciot, egy plusz energiat ad nekik mint a Milannak 3 eve.
Lecce, Genoa, Parma, Cagliari, ebbol kellene ketszer is botlania a Napolinak, mindezt ugy, hogy mi a Verona, Torino, Lazio, Como 4/4 hozzuk.
Szezon elejen irta az olasz media, es En is, ezt a Scudettot csak az Inter bukhatja el.
Ez sajnos megtortent, mi elbuktuk a Scudettot, mivel 4 forduloval a vege elott nem a mi kezunkben a sorsunk.
Viszont most azt irom, innentol ezt a Scudettot 4 forduloval a vege elott mar csak a Napoli bukhatja el.
-
möszi
Ami a BL-t illeti, hasonlóan látom a dolgot. Azt is érzem, hogy a mi águnkról lesz a győztes is. Ami a scudettot illeti, abban már nem reménykedem… Valahogy legyen meg a BL és a második hely. Ebben bízok most!interfan írta: ↑2025.04.28. 06:23 Nagyon sokan irtatok itt, hogy majd igy meg ugy foldbe dongol minket a Barca, megalaznak minket, kapunk egy negyest, stb.
Hogy tenyleg elment e?
Nehez megmondani...
-
Tombi1986
Egyszerűen a keret nem alkalmas 3 különböző, de akár 2-ben is a végsőkig meneteljen.interfan írta: ↑2025.04.28. 06:23 Nagyon sokan irtatok itt, hogy majd igy meg ugy foldbe dongol minket a Barca, megalaznak minket, kapunk egy negyest, stb.
Hogy tenyleg elment e?
Nehez megmondani...
Napoli/Milan heti 1 mérkőzéssel lehet/lett bajnok, keretük annyira nem (volt) gyenge, hogy ezt ne lehessen teljesíteni.
El kell fogadni, hogy BL-ben nagyon sok pénz lett az idei szezontól. SERIA cipőfűzőjét sem kötheti be.
Ahhoz, hogy tudjuk mind a kettő sorozatot uralni, talán a következő szezontól elvárható, ha mélyebb lesz a keretünk.
-
HerfortBalazs
Azert valahogy most szerencsenk sincs, a Milan ellen is odapattant a labda Jovic ele, a Bologna ellen is pont ugy csusztatott Bisseck es most is Roma ellen is ugy pattant hogy ziccerbe hozza a Roma jatekost. Miközbe nekünk semmi sem sikerül.
Es nem jön egy jo beadas Dimarcotol, a jo passz Barellatol vagy egy jo löves Lautarotol. A kulcsembereink közül egyike se jatszik jol igy azert eleg nehez. Tudjuk az okokat, vekony es idős a keret a 3 frontos meneteleshez. Ismerjük Inzaghit is, nem tud mas taktikat hozni ha nem ugy alakul a meccs. Meg van egy kis esely a bajnoksagra is, de ahhoz nyerni kellene amikor hibazik a Napoli, ha hibazik egyaltalan. Bl-be meg valahogy elesebb a csapat iden, szerintem barmi lehet.
Es nem jön egy jo beadas Dimarcotol, a jo passz Barellatol vagy egy jo löves Lautarotol. A kulcsembereink közül egyike se jatszik jol igy azert eleg nehez. Tudjuk az okokat, vekony es idős a keret a 3 frontos meneteleshez. Ismerjük Inzaghit is, nem tud mas taktikat hozni ha nem ugy alakul a meccs. Meg van egy kis esely a bajnoksagra is, de ahhoz nyerni kellene amikor hibazik a Napoli, ha hibazik egyaltalan. Bl-be meg valahogy elesebb a csapat iden, szerintem barmi lehet.
-
Interfan1000
A játékosok bizonyos szempontból megköszönhetik maguknak, ha nem nyernek semmit! Iszonyat dekoncentráltak voltak egész szezonban, rengeteg helyzetet kihagytak és borzasztó mennyi kapufát lőttek! Meg néhányan annyira kapzsik, hogy óriási pénzt akarnak keresni, aztán a csapat megerősítésére meg egy Cent se jut sose! A top 5 legmagasabb fizetésű játékosunk közül, talán csak Bastoni érdemel ennyit, bár én azért pár milliót lekapnék az ő béréből is!
- interfan
En a BL-ben a legelejetol oriasi meglepetesre szamitok, ez valahol mar most is bejott, mivel 4 (de 3 biztos) olyan csapat jutott az elodontobe akire kb senki nem szamitott.möszi írta: ↑2025.04.28. 07:01Ami a BL-t illeti, hasonlóan látom a dolgot. Azt is érzem, hogy a mi águnkról lesz a győztes is. Ami a scudettot illeti, abban már nem reménykedem… Valahogy legyen meg a BL és a második hely. Ebben bízok most!interfan írta: ↑2025.04.28. 06:23 Nagyon sokan irtatok itt, hogy majd igy meg ugy foldbe dongol minket a Barca, megalaznak minket, kapunk egy negyest, stb.
Hogy tenyleg elment e?
Nehez megmondani...
Most a Barcelona lett az "uj favorit".
De lattuk mi tortent a vilagsztarok sora Realal, akik vegig-vegig fo-fo favoritok voltak, sot maguknak kb ki is osztottak elore a BL serleget.
City is hamar elverzett.
Aztan a Real utan 2. favorit Liverpoolnak is vege lett.
Nyilvan lehet nem igy lesz, de en azt erzem, hogy nem a Barcelona nyeri az idei BL-t, hiaba jut mondjuk dontobe.
Pont ezert, mert az idei BL a nagyobbnal nagyobb meglepetesekrol szol.