Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

MLK

Re: Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)

Hozzászólás Szerző: MLK »

Kezdő:
Sommer
Pavard - Acerbi - Bastoni
Dumfries - Barella - Calhanoglu - Mkhitaryan - Dimarco
Martinez - Thuram
Cserék:
Audero
Darmian - De Vrij - Bisseck
Cuadrado - Frattesi - Asllani - Sensi - Augusto
Arnautovic - Correa (Alexis)
A Monza ellen a meccs végére egy másik felállás:
Sommer
Pavard - Acerbi - Bastoni
Cuadrado - Barella - Calhanoglu - Augusto
Frattesi
Arnautovic
Állandó cserék: Frattesi, Arnautovic, Cuadrado, Augusto.
Asllani, Bisseck, Darmian (ha jön Pavard), Sensi, Correa és Audero nagyon kevés percet fog kapni.
Akiben bízok, hogy idén ki lesz próbálva az Asllani. Ha már itt van terhelni kellene, hogy lássuk mire képes.
Akit pedig nagyon szeretnék látni az Sensi.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Pavard, Thuram nem lesznek, én így kezdenék a Barca ellen:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-C.Augusto
Frattesi
Lautaro

Nagyon remélem, nem valamelyik botladozó szerencsecsomagot kell néznünk elől Lautaro párjaként (Arna, Taremi), hanem kitalál valamit és belenyúl valahogy a kezdőbe Inzaghi (Frattesi előrébb pl).
Én C.Augustot kezdetném baloldalon, Yamalra jól jönne két védekezni tudó játékos (Dimarco nem ilyen).
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Ugyanígy állnék ki én is.
Tényleg, lehet lemaradtam, Pavarddal lehet tudni mi lett? Vagy ma jönnek a műszeres vizsgálatok?
PellerG

matyinter írta: 2025.04.28. 13:40 Ugyanígy állnék ki én is.
Tényleg, lehet lemaradtam, Pavarddal lehet tudni mi lett? Vagy ma jönnek a műszeres vizsgálatok?
Egyelőre csak annyit, hogy a Barca ellen biztosan nem játszhat.

https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... tra-980977
PellerG

A teljes sorcsere ritkán szokott megvalósulni Inzaghitól, de most megint valami ilyesmit prognosztizálnak az Inter-közeli források a szombati Verona elleni meccsre:

Sommer
Bisseck-De Vrij-C.Augusto
Darmian-Frattesi-Asllani-Barella-Zalewski
Correa-Arnautovic

https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ita-981261
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Pavard es Martinez is kezdhet a Barcelona ellen, Martinez mar a csapattal edzhet, igy mindent egy lapra felteve az Inzaghi alapcsapat kezdhet a Barcelona ellen.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Martinez-Thuram

Ellenben a Barcelonanal az alapember Balde felepulese nem halad, mint ahogy szinten biztosan nem lesz Casado, Kounde, es Ter Stegen, igy a ha Lewandowski fel is epul, minimum 4 alapember hianyzoval kezd majd a Barcelona.
Gavi kezdese is kerdojeles kisebb izomserulese miatt.

Barcelona varhato kezdo:

Szczesny
E.Garcia-Cubarsi-Araujo-I.Martinez
Pedri-Gavi/DeJong
Yamal-Olmo-Raphinha
Lewandowski
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.05.04. 13:51
Ellenben a Barcelonanal az alapember Balde felepulese nem halad, mint ahogy szinten biztosan nem lesz Casado, Kounde, es Ter Stegen, igy a ha Lewandowski fel is epul, minimum 4 alapember hianyzoval kezd majd a Barcelona.

Barcelona varhato kezdo:

Szczesny
Pedri-Gavi/DeJong
Yamal-Olmo-Raphinha
Lewandowski
Kérdés: miért ne lenne Ter Stegen? Tegnap is játszott.
Közben javítom magam, nincs a BL keretben…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.05.04. 14:47

Barcelona varhato kezdo:

Szczesny
Pedri-Gavi/DeJong
Yamal-Olmo-Raphinha
Lewandowski
Kérdés: miért ne lenne Ter Stegen? Tegnap is játszott.
Közben javítom magam, nincs a BL keretben…
Azert ez szamunkra sokat jelenthet, konkretan Cubarsi az egyetlen Barcelona jatekos aki az alapcsapat tagja es kezdhet.

Ter Stegen, Kounde, Balde is hianyzik ami azert a vedekezes szempontjabol rengeteh szamit, ami a Barcelona egyetlen igazi gyengepontja.

Nekunk ezek nagyon kedvezo hirek.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.05.04. 14:57
Azert ez szamunkra sokat jelenthet, konkretan Cubarsi az egyetlen Barcelona jatekos aki az alapcsapat tagja es kezdhet.

Ter Stegen, Kounde, Balde is hianyzik ami azert a vedekezes szempontjabol rengeteh szamit, ami a Barcelona egyetlen igazi gyengepontja.

Yamalt és/vagy Rafinhát kell valahogy semlegesíteni. Ahogy tegnap láttam, amíg ők pihentek a többiek szenvedtek. Amikor beálltak győztek.
Szinte biztos, hogy többet lesz náluk a labda, de a kontráinktól biztos, hogy tartanak. Nem várok sok hazai helyzetet, de ami lesz, azt könyörtelenül ki kell használni. A gondom az, hogy a két csatárunkból egy sem lesz teljesen egészséges.
A szurkolókon is rengeteg múlhat majd.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.05.04. 15:06

Yamalt és/vagy Rafinhát kell valahogy semlegesíteni. Ahogy tegnap láttam, amíg ők pihentek a többiek szenvedtek. Amikor beálltak győztek.
Szinte biztos, hogy többet lesz náluk a labda, de a kontráinktól biztos, hogy tartanak. Nem várok sok hazai helyzetet, de ami lesz, azt könyörtelenül ki kell használni. A gondom az, hogy a két csatárunkból egy sem lesz teljesen egészséges.
Ma irtam ezt Yamal es a Barcelona kapcsan:

"
Nekem ami furcsa, hogy mennyire Yamalra akarja ezt mindenki kihegyezni.
Farris is arrol beszelt amirol mindenki, hogy Yamal a vilag egyertelmuen legjobb jatekosa, ot megallitatni lehetetlen, de megprobalunk valamit kitalalni, es ha sikerul ezen mulhat a parharc a Barcelona ellen.
Nyilvan Yamal egy jelenseg, olyan szintu amire nem is tudom mikor volt pelda, nem veletlenul beszel arrol mindenki, hogy a vilag magasan legjobb jatekosa.
De szerintem ennyire csakis ra kihegyezni egy meccset nem szabadna.
Barcelona KP is brutalis, es azert ott van Raphinha is, es visszater jo esellyel Lewandowski is aki iden laza 40 golt rugott eddig.
Egyszoval igaza van mindenkinek amikor azt mondjak, hogy Yamal egy fenomen mar 17 evesen, de szerintem ez az Inter-Barcelona nem egy szemelyben Yamalrol szol, nagyon nem.
"
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.05.04. 15:13

"
Farris is arrol beszelt amirol mindenki, hogy Yamal a vilag egyertelmuen legjobb jatekosa, ot megallitatni lehetetlen, de megprobalunk valamit kitalalni, es ha sikerul ezen mulhat a parharc a Barcelona ellen.
Nyilvan Yamal egy jelenseg, olyan szintu amire nem is tudom mikor volt pelda, nem veletlenul beszel arrol mindenki, hogy a vilag magasan legjobb jatekosa.
Barcelona KP is brutalis, es azert ott van Raphinha is, es visszater jo esellyel Lewandowski is aki iden laza 40 golt rugott eddig.
Egyszoval igaza van mindenkinek amikor azt mondjak, hogy Yamal egy fenomen mar 17 evesen, de szerintem ez az Inter-Barcelona nem egy szemelyben Yamalrol szol, nagyon nem.
"
Szerintem meg igen. Ő és Rafinha az, aki ha náluk a labda, életveszélyesek. Persze Lewa is az, de még jól is kijöhetünk abból ha a lengyel ott lesz. Könnyebb őt semlegesíteni, mint a másik kettőt. Márpedig ha fent lesz, ki akarják majd szolgálni és a kis spanyol sem fogja talán annyira tolni, mint hazai pályán. Na meg mondjuk az sem ártana, ha Dimarco oda pakolna neki 1-2t. Én igy gondolom.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.05.04. 15:19
interfan írta: 2025.05.04. 15:13

"
"
Szerintem meg igen. Ő és Rafinha az, aki ha náluk a labda, életveszélyesek. Persze Lewa is az, de még jól is kijöhetünk abból ha a lengyel ott lesz. Könnyebb őt semlegesíteni, mint a másik kettőt. Márpedig ha fent lesz, ki akarják majd szolgálni és a kis spanyol sem fogja talán annyira tolni, mint hazai pályán. Na meg mondjuk az sem ártana, ha Dimarco oda pakolna neki 1-2t. Én igy gondolom.
Szerintem egy meccs sosem egy valakin mulik, barmekkora zseni is Yamal.
En azt is forditva gondolom, hogy Lewandowski jateka nekunk "jol johet", szerintem egyaltalan nem jon jol.
Es azert ne feledjuk a Barcelona kozeppalyat, ami megette a mienket az elso meccsen, ha ott nem tudjuk megfojtani oket, akkor sok esely nem lesz.

Barcelona vedelembol a kapussal egyutt hianyzik 3 alapember, a vedekezes a leggyengebb pontjuk, foleg ennyi hianyzoval.
Golokat kell tudni rugni nekik, es akkor meglesz az esely a dontore.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Remélem Inzaghi megejtett egy telefont Mourinho felé hogy mit kezdjen a kis törpével.
PellerG

Vasárnap 6-kor Torino-Inter.
Néhányan rottyon voltak/vannak a Barca-meccs után, így erre a kezdőre számítok:

Sommer
Bisseck-De Vrij-Bastoni
Darmian-Frattesi-Calhanoglu-Zielinski-C.Augusto
Thuram-Taremi
CsaSzi9294

PellerG írta: 2025.05.08. 12:14 Vasárnap 6-kor Torino-Inter.
Néhányan rottyon voltak/vannak a Barca-meccs után, így erre a kezdőre számítok:

Sommer
Bisseck-De Vrij-Bastoni
Darmian-Frattesi-Calhanoglu-Zielinski-C.Augusto
Thuram-Taremi
Sommer had pihenjen, nem kellene kockáztatni egy sérülést. Én Martinezre szavaznék, ha számítana... :)
De amúgy én ugyan arra a B keretre számítok, mint a Verona ellen.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.05.08. 12:20 Sommer had pihenjen, nem kellene kockáztatni egy sérülést. Én Martinezre szavaznék, ha számítana... :)
De amúgy én ugyan arra a B keretre számítok, mint a Verona ellen.
Jelenleg ezt irjak a Torino ellen:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Darmian-Frattesi-Asllani-Zielinski-Zalewski
Arnautovic-Correa

Kivancsi vagyok valoban megint a total B sor jatszik e majd...
matyinter

Correat tuti láthatjuk majd (bár hosszabban részleteztem, hogy ő az, akit miért nem akarok soha többet Inter mezben látni)
Nyomja csak Taremi-Arna, Taremiről 1 év után kiderült, hogy focista és nem pék hátha mutat valamit.
interfan

matyinter írta: 2025.05.08. 14:49 Correat tuti láthatjuk majd (bár hosszabban részleteztem, hogy ő az, akit miért nem akarok soha többet Inter mezben látni)
Nezd, az hogy ki a gyengebb az mar kb edesmindegy.
Arnautovic az egyetlen eletkepes cseretamadonk, pedig o is egy nulla, egyszoval ez nem az o dicserete, hanem a masik ketto szegyene.

Ha valoban jon a B sor a Torino ellen, akkor az onnantol vilagos, hogy a Scudettot vegleg elengedtuk.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.05.08. 14:51 Ha valoban jon a B sor a Torino ellen, akkor az onnantol vilagos, hogy a Scudettot vegleg elengedtuk.
Én csodálkoznék, ha teljes B sor jönne vasárnap.
Hiszen innentől már "csak" heti 1 meccsünk lesz.
Napoli jövő héten még megy Parmába, ott még van reális esély a botlásukra.
Addig szerintem aki egészséges, az játszani fog.
A kisebb sérüléssel bajlódókat nem fogjuk kockáztatni, de én nem számítok totál B sorra.
Legfeljebb az utolsó fordulóban, ha addig nem sikerül befogni a Napolit.
matyinter

interfan írta: 2025.05.08. 14:51
matyinter írta: 2025.05.08. 14:49 Correat tuti láthatjuk majd (bár hosszabban részleteztem, hogy ő az, akit miért nem akarok soha többet Inter mezben látni)
Nezd, az hogy ki a gyengebb az mar kb edesmindegy.
Arnautovic az egyetlen eletkepes cseretamadonk, pedig o is egy nulla, egyszoval ez nem az o dicserete, hanem a masik ketto szegyene.

Ha valoban jon a B sor a Torino ellen, akkor az onnantol vilagos, hogy a Scudettot vegleg elengedtuk.
Nekem nem az a bajom, hogy ki a legszarabb, erről lehet vitatkozni.
De. Arna hajt (ameddig bírja), szerintem Taremi is jobb ennél, csak fejben vannak gondok. Correa se nem hajt, se nem akar. Ha valaki balfasz, de hajt, az nálam sokkal nagyobb respectet érdemel
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Vége a mercatonak, innentől adott a keret, abból kell főzni.
A játékosok remélem besegítenek Chivunak, de azt már most látni, hogy a tavalyi taktika nem ül (még) a misternek, az ellenfelek meg már eleve tudják, hogy mit kell tenni ellenünk, így én változtatásokra számítok előbb vagy utóbb.

Jött egy új védő, vagy Bisseck, vagy Acerbi helyén tuti ki lesz próbálva. Jobban örülnék, ha a fiatalságot építenénk, akár jó volt a német ezen a meccsen akár nem, és legyen a belga kipróbálva középen (ha egyáltalán jó fogás volt, ami persze nemsokára kiderül).
Frattesi nálam továbbra is poszt nélküli és luxus a padon tartani. Miatta, és mert a legutóbb is szaporodtak a támadók amikor égett a ház, el lehetne képzelni egy eleve támadóbb felállást.

Nálam Dimarconak kezd kilógni a lóláb, egy kis pihenés lehet, hogy helyre tenné.

Thuramot pedig nem cserélném, hanem rotálnám Bonnyval. A fiatalban látok elképzelést, az állandó kezdőnek pedig jót tenne a pihentetés, annak ellenére is, hogy eddig talán Thuram mutatta a legtöbbet.
Ez persze ugyanúgy igaz lehet a többi játékosra is. Eddig Bastoni, Barella és Lautaro, szinte állandóan pályán voltak.

Ha már maradt egy lengyelünk a kp-én, az új edzőnél hátha ő is új életre kelne.
Tehát Frattesivel és Zielinskivel nagyon remélem, hogy lesz valami kezdve, mert papíron még erősségeink is lehetnének.

Szóval fogalmam sincs, hogy marad-e az állandó kezdő, és hogy mi az elképzelése Chivunak, de hogy "vért" itasson a játékosokkal, az csak az alap, azon felül valami taktika is kellene. Mivel a középpályára más karakterek érkeztek, mint az eddigi kezdő játékosok, így a cserélésük után a játék képe is változni fog. Sucic pl. látszik, hogy előszeretettel tör a kapura, és nem a védelem előtt "sepreget".

Legyen öregasszony verés, utána pedig Chivu törpöljön ki valamit, mert hazai pályán udine kaliberű csapatoktól nem szabad kikapni.
PellerG

Én ezt tenném fel szerdán Madridban:

Sommer
Akanji-Bisseck-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Thuram-Lautaro
Válasz küldése