Acerbi is olyan fáradt volt már lépni alig tudott, nem beszélve az előtte álló Mikiről. Ketten együtt 73 évesek. Ne csodálkozzunk, ha gyengül a védekezés a vége fele.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
möszi
Erről jut eszembe. Hány pontot is buktunk erről az idióta osztrákról BL-ben, olasz ligában? Ha helyette egy teknős van, azzal is már vezetnénk a bajnokságot… félek ez a mai nap megöli a BL esélyeinket is.Cupi írta: ↑2025.05.18. 23:10 Itt csengenek a fülembe Marotta szavai amikor januárba valaki megkérdezte nem e kellene elől erősíteni erre azt mondta nem mert nagyszerű támadóink vannak....tavaly nyáron is azt beszélgettük itt, hogy ha valamivel szívni fogunk az az, hogy hiába maradt 5 csatár abból 2 hulladék 1 meg kérdéses /Taremi/ Sajna Taremi is beállt a hulladék kategóriába.![]()
Ráadásul a két jó csatárunknak is vannak olyan hónapjai totál vakon vannak.![]()
- CsaSzi9294
Arna, Taremi, Correa helyett a fszért nem lehet berakni egy ifistát? Mivel tudhat kevesebbet, mint ez a három szerencsecsomag? Miert nem lehet ezt belátni??
-
Tombi1986
Miért nem játszik Vrij? Miért nem lehet korábban cserélni?CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.18. 23:14Acerbi is olyan fáradt volt már lépni alig tudott, nem beszélve az előtte álló Mikiről. Ketten együtt 73 évesek. Ne csodálkozzunk, ha gyengül a védekezés a vége fele.
Persze csatárok nélkül nem megy, 3 db csere egész szezonban alig tudták segíteni a csapatot.
Bíró is szarul fújta a meccset. Az összes kétes szitut az Lazionak fújta le, egyértelmű szabálytalanságokat sem adta meg nekünk.
11-es adható volt, de nem lett volna kötelező
- Festa
Sajnos nagyon 1 gòllal akartunk nyerni,de azért ehhez egy végtelen nagy balszerencse is kellett,hogy bukjunk 2 pontot.
Egy hajszál híján majdnem lesgòl és egy szerencsétlen Bisseck mozdulat miatt elmaradt a győzelem miközben a Parma megtette amit vártunk tőle. Kétszer is nyert helyzetben voltunk és még 90.perc után is tudtunk volna nyerni ha nem Arnautovic van elől,aki hős lehetett volna,de így viszont marad egy számomra érthetetlenül szerethető játékos. Átvehettük volna a vezetést a tabellán ,így viszont a Napoli kezében maradt a sorsa.
Milyen jò lett volna ha ma a padròl egy minőségi csatár jön be és megnyerjük a meccset.
Természetesen végtelenül csalódott vagyok..
Egy hajszál híján majdnem lesgòl és egy szerencsétlen Bisseck mozdulat miatt elmaradt a győzelem miközben a Parma megtette amit vártunk tőle. Kétszer is nyert helyzetben voltunk és még 90.perc után is tudtunk volna nyerni ha nem Arnautovic van elől,aki hős lehetett volna,de így viszont marad egy számomra érthetetlenül szerethető játékos. Átvehettük volna a vezetést a tabellán ,így viszont a Napoli kezében maradt a sorsa.
Milyen jò lett volna ha ma a padròl egy minőségi csatár jön be és megnyerjük a meccset.
- CsaSzi9294
Azon sem csodálkoznék, ha Comoban elengednénk a meccset. Meg merem kockáztatni, a B csapat fog játszani.Festa írta: ↑2025.05.18. 23:17 Sajnos nagyon 1 gòllal akartunk nyerni,de azért ehhez egy végtelen nagy balszerencse is kellett,hogy bukjunk 2 pontot.
- Festa
Arnautovic egy borzasztòan gyenge játékos,akitől sokan a csodacsere szerepét vártuk,de számomra ő az egyik legidegesítőbb játékos aki Inter mezt hùzott.möszi írta: ↑2025.05.18. 23:14Erről jut eszembe. Hány pontot is buktunk erről az idióta osztrákról BL-ben, olasz ligában? Ha helyette egy teknős van, azzal is már vezetnénk a bajnokságot… félek ez a mai nap megöli a BL esélyeinket is.Cupi írta: ↑2025.05.18. 23:10 Itt csengenek a fülembe Marotta szavai amikor januárba valaki megkérdezte nem e kellene elől erősíteni erre azt mondta nem mert nagyszerű támadóink vannak....tavaly nyáron is azt beszélgettük itt, hogy ha valamivel szívni fogunk az az, hogy hiába maradt 5 csatár abból 2 hulladék 1 meg kérdéses /Taremi/ Sajna Taremi is beállt a hulladék kategóriába.![]()
Ráadásul a két jó csatárunknak is vannak olyan hónapjai totál vakon vannak.![]()
![]()
Nagyon várom,hogy végre minőségi támadòk legyenek a padon is.
- CsaSzi9294
Mert Inzaghi ilyen. Miért nem jön fel De Pieri támadni? Miért kell erőltetni az örményt 90 percig? Vagy miért nem lehet felhozni Zalewskit, azt a Zalewskit, aki az egyetlen csere játékos jelenleg aki lendületet tud hozni a játékba?Tombi1986 írta: ↑2025.05.18. 23:17Miért nem játszik Vrij? Miért nem lehet korábban cserélni?CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.18. 23:14Acerbi is olyan fáradt volt már lépni alig tudott, nem beszélve az előtte álló Mikiről. Ketten együtt 73 évesek. Ne csodálkozzunk, ha gyengül a védekezés a vége fele.
Lehet persze dicséri a Mistert, mert ismét BL döntőben vagyunk, de nagyon nagyon sok faszsága és beidegződései vannak, amik miatt ismét elbukjuk a 2. Scudettot, egy olyan bajnokságban, ahol évek óta 1 csapat van, és az az Inter. Na az így viszont cink.
- brecsinho
Megvolt az esély az előzésre,sajnos nem sikerült,innen már nem hinném hogy kiengedi a napoli..a.barca verés után túl szép lett volna,hogy a scudetto is meglegyen..nyilván a meccs alakulása miatt csalódás,de legalább nem lesz spareggio és remélem annyira felpaprikázódtak a srácok,hogy a Blt megnyerik.
Forza Inter!!
Forza Inter!!
- CsaSzi9294
Én utólag örülnék a spareggionak, mert akkor még kezünkbe lehetne a bajnoki cím. Így már nagyon nincs.brecsinho írta: ↑2025.05.18. 23:28 Megvolt az esély az előzésre,sajnos nem sikerült,innen már nem hinném hogy kiengedi a napoli..a.barca verés után túl szép lett volna,hogy a scudetto is meglegyen..nyilván a meccs alakulása miatt csalódás,de legalább nem lesz spareggio és remélem annyira felpaprikázódtak a srácok,hogy a Blt megnyerik.
Forza Inter!!
Nyomni kell a BL-t nincs mese.
- CsaSzi9294
Egyébként az tényleg kemény lenne, ha a BL-t is elveszítenénk. Kérdéses lenne Inzaghi maradása szerintem, mert bszott nagy csalódással érne véget a szezon.
-
Tombi1986
Napoli kapott egy 11-est, majd a VAR elvette.
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy nyernek hazai pályán.
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy nyernek hazai pályán.
- brecsinho
Ahhoz a napolinak ki kéne otthon kapni,nekünk meg ixelni Comoban,nem túl valószínü..ez ma elment sajnos,pedig a kezünkben volt..vagy Bisseck kezébenCsaSzi9294 írta: ↑2025.05.18. 23:31Én utólag örülnék a spareggionak, mert akkor még kezünkbe lehetne a bajnoki cím. Így már nagyon nincs.brecsinho írta: ↑2025.05.18. 23:28 Megvolt az esély az előzésre,sajnos nem sikerült,innen már nem hinném hogy kiengedi a napoli..a.barca verés után túl szép lett volna,hogy a scudetto is meglegyen..nyilván a meccs alakulása miatt csalódás,de legalább nem lesz spareggio és remélem annyira felpaprikázódtak a srácok,hogy a Blt megnyerik.
Forza Inter!!
Nyomni kell a BL-t nincs mese.
-
matyinter
Tegnap végleg elment a szezon.(Bajnokság)
Végtelenül csalódott vagyok, mert ez csakis az Inter hibája. Nem csak a tegnap, de rengeteg meccset adtunk ki.
Nem szeretném részletezni, hogy Inzaghi, a szethajtott csapat, vezetőség hibája, tudjuk ezt bekezdésről bekezdésre.
Tegnap kb ötödször buktuk el a scudettot, persze rá lehet erre a meccsre is fogni, de kb 15 ponttal kéne vezetni, és ez szerintem egyáltalán nem elrugaszkodott. Eléggé a fasz ki van, hogy nem nyerünk fontos meccset (bajnokság). Így rohadt nehéz.
Végtelenül csalódott vagyok, mert ez csakis az Inter hibája. Nem csak a tegnap, de rengeteg meccset adtunk ki.
Nem szeretném részletezni, hogy Inzaghi, a szethajtott csapat, vezetőség hibája, tudjuk ezt bekezdésről bekezdésre.
Tegnap kb ötödször buktuk el a scudettot, persze rá lehet erre a meccsre is fogni, de kb 15 ponttal kéne vezetni, és ez szerintem egyáltalán nem elrugaszkodott. Eléggé a fasz ki van, hogy nem nyerünk fontos meccset (bajnokság). Így rohadt nehéz.
-
Tombi1986
Nincsenek normális csatárok a keretben, tegnapi nap ennek is köszönhető volt. Az egész csapat enervált volt.matyinter írta: ↑2025.05.19. 05:52 Tegnap végleg elment a szezon.(Bajnokság)
Egyedül Sommer hozta a megszokottat. Csapat erejét mutatja, hogy így is majdnem sikerült nyerni.
Tegnap a Napoli meccsen hasonlóan kézzel ért bele Spinazolla, mint Bisseck (ott elmaradt a büntető). Az sem segített, hogy bíró ellenünk is fújt is. Túl sok volt a csapatnak.
Bajnokság elment? Nem! Továbbra is egy pont a különbség, Napoli is görcsöl és Lukaku-ban is lehet szerencsére bízni.
Viszont nyáron távozhat: Arnautovic, Taremi, Correa
Rájuk semmi szükség, tavaly nyáron hiba volt csatárt nem hozni..
-
HerfortBalazs
Aki ekkora lehetőseget kihagy erdemel bajnoki cimet??
- PellerG
Néhány gondolat:
- Persze Arnautovic mutatott legalább 2 szép dolgot az elmúlt fél évben, szomorú, hogy már ez is fényévekkel több, mint amivel a többi cserecsatárunk előállt. De tegnap ismét igazolta, miért tartjuk őt sokan igazi balf@sznak (sajnos). Emellett viccnek tartom, hogy a kondija miatt meccsek óta kezdeni sem tud, így a már 100x leírt, elzavart Correa kapja a minőségi perceket...
Be kell látnia a vezetésnek, legalább 2 használható csatár kell nyáron, mert ez így siralmas erőlködés.
- Szerintem Bisseck igen jó védő, ez a tegnapi kezezés egy adott helyzetben mutatott reakció volt, erről nem gondolnám, hogy tehet. Előtte megint a meccs egyik legjobbja volt szerintem. Annyira az Inzaghinál nélkülözhetetlen Acerbi is volt bizonytalan tegnap, mint a német.
- Pont tegnapra nézve nem fair fáradtsággal jönni, mert 1 hetünk volt felkészülni a meccsre. Itt jegyzem meg, nem értem miért volt ez a full erőltetett menet végig, ha most meg 3 héten át "csak" heti egy meccsünk van, nálunk meg már azon aggódnak, hogy nem leszünk meccsben a BL-döntőre.
- Egyetértek Baronival, Inzaghi egy őrült. Persze jó, hogy együtt él a csapattal, hogy van benne tűz, de ahogy viselkedik sokszor, mint egy komplett idióta. Egy ex-Lazios csapattársa nyilatkozta, sosem gondolta volna, hogy edző lesz belőle, olyan csöndes és szerény volt mindig, és fura látnia, milyen toporzékolós edző lett belőle. Most ha őszinték vagyunk, tegnap nem lehetett elővenni a sporit az ítéletek miatt: az első góljuk nem volt les, a megadott tizenegyes is jogos volt, ha ezt mi nem kapjuk meg, 2 napig hőbörgünk itt a fórumon, lássuk be. Mezőnyben fújhatott volna 1-2 esetben felénk (Inzaghi ezeken durrant el, úgy érzékeltem, pl Correa labdaszerzésénél, amit tévesen lefújt), de ez nálam nem ok az edző viselkedésére, ami ráadásul rendszeres.
- Borzasztó fájó, hogy egy ilyen Napoli bajnokságot tud nyerni úgy, hogy heti egy meccsel sem kéne esélyük legyen velünk szemben. De úgy érzem, Inzaghi nyomás alatt megtörik, rendesen. Ha adott a lehetőség, ha "csak be kéne húzni", ő ezekben a helyzetekben mióta itt van rendre becsődöl. Tegnap is "csak" nyernünk kellett volna, és kb gyalogolva meg van a Scudetto (persze a Como-meccs kemény lesz, erősen X gyanús amúgy is). Ne így legyen, és ne görcsöljünk be a PSG ellen is pusztán a nyomás miatt.
- Persze Arnautovic mutatott legalább 2 szép dolgot az elmúlt fél évben, szomorú, hogy már ez is fényévekkel több, mint amivel a többi cserecsatárunk előállt. De tegnap ismét igazolta, miért tartjuk őt sokan igazi balf@sznak (sajnos). Emellett viccnek tartom, hogy a kondija miatt meccsek óta kezdeni sem tud, így a már 100x leírt, elzavart Correa kapja a minőségi perceket...
Be kell látnia a vezetésnek, legalább 2 használható csatár kell nyáron, mert ez így siralmas erőlködés.
- Szerintem Bisseck igen jó védő, ez a tegnapi kezezés egy adott helyzetben mutatott reakció volt, erről nem gondolnám, hogy tehet. Előtte megint a meccs egyik legjobbja volt szerintem. Annyira az Inzaghinál nélkülözhetetlen Acerbi is volt bizonytalan tegnap, mint a német.
- Pont tegnapra nézve nem fair fáradtsággal jönni, mert 1 hetünk volt felkészülni a meccsre. Itt jegyzem meg, nem értem miért volt ez a full erőltetett menet végig, ha most meg 3 héten át "csak" heti egy meccsünk van, nálunk meg már azon aggódnak, hogy nem leszünk meccsben a BL-döntőre.
- Egyetértek Baronival, Inzaghi egy őrült. Persze jó, hogy együtt él a csapattal, hogy van benne tűz, de ahogy viselkedik sokszor, mint egy komplett idióta. Egy ex-Lazios csapattársa nyilatkozta, sosem gondolta volna, hogy edző lesz belőle, olyan csöndes és szerény volt mindig, és fura látnia, milyen toporzékolós edző lett belőle. Most ha őszinték vagyunk, tegnap nem lehetett elővenni a sporit az ítéletek miatt: az első góljuk nem volt les, a megadott tizenegyes is jogos volt, ha ezt mi nem kapjuk meg, 2 napig hőbörgünk itt a fórumon, lássuk be. Mezőnyben fújhatott volna 1-2 esetben felénk (Inzaghi ezeken durrant el, úgy érzékeltem, pl Correa labdaszerzésénél, amit tévesen lefújt), de ez nálam nem ok az edző viselkedésére, ami ráadásul rendszeres.
- Borzasztó fájó, hogy egy ilyen Napoli bajnokságot tud nyerni úgy, hogy heti egy meccsel sem kéne esélyük legyen velünk szemben. De úgy érzem, Inzaghi nyomás alatt megtörik, rendesen. Ha adott a lehetőség, ha "csak be kéne húzni", ő ezekben a helyzetekben mióta itt van rendre becsődöl. Tegnap is "csak" nyernünk kellett volna, és kb gyalogolva meg van a Scudetto (persze a Como-meccs kemény lesz, erősen X gyanús amúgy is). Ne így legyen, és ne görcsöljünk be a PSG ellen is pusztán a nyomás miatt.
-
Interfan1000
Nekem meg az a véleményem, hogy az egész scudetto-t egy előre eldöntött színház! Vegyétek egész nyugodtan biztosra, hogy azért fújtak 11est a Nápolynak a 97. percben, mert azt hitték nyert az Inter! Aztán meg a VAR felvilágosította, hogy nincs erre szükség és visszavonták! Ezt a maffia már rég lezsírozta, így hiába nyertünk volna, akkor 0-1 a Nápoly meccs is!
- mike
Kurva csalódott vagyok a tegnapi nap után.
A Genoa után a Parma is kikaparta nekünk a gesztenyét, de mi el tudtuk barmolni.
Vajon lesz még egy esély?
Ezt a Scudettot mi adjuk le, ahogy három éve a bilannak. Conte se tudja hogyan nyerik meg, egyszerűen ő sem érti.
A Genoa után a Parma is kikaparta nekünk a gesztenyét, de mi el tudtuk barmolni.
Vajon lesz még egy esély?
Ezt a Scudettot mi adjuk le, ahogy három éve a bilannak. Conte se tudja hogyan nyerik meg, egyszerűen ő sem érti.
- interfan
Ez igy van, Inzaghi keptelen nyomas alatt dolgozni.PellerG írta: ↑2025.05.19. 07:19 Borzasztó fájó, hogy egy ilyen Napoli bajnokságot tud nyerni úgy, hogy heti egy meccsel sem kéne esélyük legyen velünk szemben. De úgy érzem, Inzaghi nyomás alatt megtörik, rendesen. Ha adott a lehetőség, ha "csak be kéne húzni", ő ezekben a helyzetekben mióta itt van rendre becsődöl. Tegnap is "csak" nyernünk kellett volna, és kb gyalogolva meg van a Scudetto (persze a Como-meccs kemény lesz, erősen X gyanús amúgy is). Ne így legyen, és ne görcsöljünk be a PSG ellen is pusztán a nyomás miatt.
Amikor elvaras van, ahogy irod becsodol.
O mindig is ez volt, es mindig is ez lesz, tavalyi evet leszamitva ezt neki sosem sikerul lekuzdeni.
Egyebkent pontosan azon okok miatt bukjuk az idei Scudettot is, ami Inzaghi korlatai voltak mindig is.
- Nyomas:
Reszleteztuk mar, legjobb szo amit irsz, Inzaghi nyomas alatt becsodol.
- Bajnoki rangados merleg:
Gyalazatos volt neki a Lazional, szar volt neki nalunk az 1. eveben, szar volt neki a 2. eveben is, buktuk is sorra a Scudettokat.
Tavaly ezen egyszer tudott javitani, meg is lett a Scudetto.
Iden meg szegyen amit a bajnoki rangadonon muvelunk, ez mar nem is gyalazat hanem szanalom.
Bajnoki rangados merleg Inzaghinal:
Lazioban: 25% gyozelemi arany
Inter:
2021/22: 35%
2022/23: 41%
2023/24: 75%
2024/25: 33%
Szavakat nem lehet erre talalni, ilyen merleggel egy csapat soha nem volt bajnok, es iden sem lesz.
Es ez nem a Napoli dicserete, hanem a mi szanalmas mutatonk eredmenye.
-Tel es tavaszi visszaeses:
Amiota edzo, gyakorlatilag minden egyes evben sikerul ezt produkalnia.
Most a szezon elso resze sem lett eros: 2,1 pontatlag
De a masodik reszere meg ebbol is visszaestunk.
Szezon masodik resze meg: 2,05
-Utolso pedig a vedelem es a kapott golok:
Inzaghi csapatai mindig sok golt kaptak.
Lazioban is nagyon nagy gyenge pont volt ez nala.
Haat ezt nalunk is folytatta.
Olasz bajnok szinte mindig az aki a legkevesebb golt kapja, mi egyszer kaptuk a legkevesebb golt, tavaly, bajnokok is lettunk, sem elotte, sem utanna nem sikerult keves golt kapni, az eredmenye is megvan, elbukott Scudettok sorozata egy nem eppen eros Serie A-ban.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.05.19. 08:19-kor.
-
HerfortBalazs
A BL győzelem engem azert karpotolna a bajnoksag miatt, a scudettora csak azert van vagy volt eselyünk mert nincs egy dominans csapat sem jelenleg. Az Inter lehetett volna az februar-marcius környeken de a Milan elleni kupameccsek miatt nem volt energia.
Szomoru ez igy főleg hogy kezünkbe adtak az eselyt.
Lehet meg barmi hetvegen de keves az esely erre. Tavaly a Dortmundnak is csak nyerni kellett volna otthon erre elment nekik a bajnoksag.
Szomoru ez igy főleg hogy kezünkbe adtak az eselyt.
Lehet meg barmi hetvegen de keves az esely erre. Tavaly a Dortmundnak is csak nyerni kellett volna otthon erre elment nekik a bajnoksag.
- mike
Engem nem vigasztal.
Persze piszkosul szurkolok majd, de ezt a bajnokságot ajándékba adtuk...
Ennél lúzerebb módon nehéz elbukni, a Lazio ellen 23 éve már persze sikerült....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2025.05.19. 08:20-kor.
- interfan
Nekem ami meg duhito, hogy sajtocsendet hirdetunk egy ilyen tegnap utan.
Ez valami vicc?
Miert nincs pofaja senkinek kiallni, es vallalni az arcat a felelosseget, es odaallni a media ele.
Erre gyava modon elmenekulunk, a felelosseget sem vallaljuk, es kussolunk?
Szanalmas...
Persze majd ha BL-t nyerunk, akkor en vagyok a vilag legjobb edzoje, ez az Inter egy csoda, es meg folytathatnank.
Azert ez a kettosseg, es ez a gyavasag es felelosseg nem vallalasa arcpirito es szanalmas.
Ez valami vicc?
Miert nincs pofaja senkinek kiallni, es vallalni az arcat a felelosseget, es odaallni a media ele.
Szanalmas...
Persze majd ha BL-t nyerunk, akkor en vagyok a vilag legjobb edzoje, ez az Inter egy csoda, es meg folytathatnank.
Azert ez a kettosseg, es ez a gyavasag es felelosseg nem vallalasa arcpirito es szanalmas.
-
Interfan1000
Amúgy Inzaghi lépett pályára? Ha valaki nem tud nyomás alatt teljesíteni, akkor azok a játékosok…
- interfan
Igen, csak a keret nagyresze kicserelodott pl 2021-22 kepest.Interfan1000 írta: ↑2025.05.19. 08:21 Amúgy Inzaghi lépett pályára? Ha valaki nem tud nyomás alatt teljesíteni, akkor azok a játékosok…
Azok a jatekosok sem tudtak nyomas alatt teljesiteni, es ezek sem?
Ekkora veletlenek nincsenek.
Lazios korszakarol es jatekosairol ne is beszeljunk, es ott is botrany gyenge volt a rangadokon, pont a nyomas miatt.
Egy kozos pont van, az edzo.
Akinek sajnos ez egy komoly korlat, ami miatt ujabb Scudettot bukunk.
Nezd meg, a BL-ben meg megyunk.
Megyunk iden is, mentunk 2 eve is, mert nincs nyomas, nincs elvaras, senki nem var az Intertol BL gyozelmet.
Inzaghi ekkor tud teljesiteni.
Nagy eselyunk van iden pl BL-t nyerni, amit aztan senki nem vart.
De amit meg mindenki vart, elvart, kituzott kimondott cel mint Scudetto, az meg nem sikerul.
Sajnos, vagy nem sajnos, de neki ezek a korlatok amikor erkezett:
- Bajnoki rangados merleg
- Nyomas
- Tel/tavaszi visszaeses
- Vedekezes es kapott golok
Ezeket amig Inzaghi nem tudja leggyozni, addig nincs bajnoki cim.
Tavaly sikerult, meg is lett a bajnoksag, ezen kivul 3X nem sikerult, es 4/3X mas is lett a bajnok.
-
Interfan1000
Elárulom, hogy a BL-ben is a játékosok lépnek pályára, a “mag” meg nem cserélődött ki!
-
Interfan1000
Bisseck-ről már hányadik gólt kapjuk a végén? Ő tud nyomás alatt játszani, meg végig koncentrálni? A Genoa ellen hasonlót művelt az első fordulóban is, a többit inkább hagyjuk....
- interfan
BL-ben nincs nyomas, lasd a Lazioval is volt szep eredmenye, pedig aztan a Lazios jatekoskhoz kepest mas a "mag".Interfan1000 írta: ↑2025.05.19. 08:33 Elárulom, hogy a BL-ben is a játékosok lépnek pályára, a “mag” meg nem cserélődött ki!
Nagy eselyunk van iden pl BL-t nyerni, amit aztan senki nem vart.
De amit meg mindenki vart, elvart, kituzott kimondott cel mint Scudetto, az meg nem sikerult ujra.
Bajnoksagban Inzaghi sem a Lazioban, sem nalunk nem birja a nyomast, ez sajnos vilagos.
Eleg megnezni a gyalazatos bajnoki rangados merleget, akar a Lazioba, akar itt.
Mindenkinek lesznek korlatai, a vilag mar csak ilyen.
Inzaghinak ezek:
- Bajnoki rangados merleg
- Nyomas
- Tel/tavaszi visszaeses
- Vedekezes es kapott golok
Ezeket eleteben 1X tudta leggyozni, tavaly, meg is lett a bajnoki cim.
- PellerG
Ez az Inzaghi-durci miatt van.interfan írta: ↑2025.05.19. 08:20 Nekem ami meg duhito, hogy sajtocsendet hirdetunk egy ilyen tegnap utan.
Ez valami vicc?
Szanalmas...
Amit fentebb írtam.
Nálunk most úgy érzi a vezetőség, a bíró ellenünk volt és emiatt nem nyertünk.
De ezzel most nem értek egyet, ezt is írtam fent, a két góljuk jogosan lett megadva.
A mezőnyben valóban volt kb 2 eset amit lefújt Chiffi és nem kellett volna, mert szabályos volt a labdaszerzésünk.
De ezek nem indokolják az edző sokadik kiborulását, kispadtól elzavarását, sajtócsendet.
Ui.: várom hogy hivatalosan olvashassam a honlapon, hogy Arna és Correa a szerződésük lejártával távoztak a klubtól...
- interfan
Csodalatos nap lesz a klub tortenelmeben ha ez a harom romlamhaz, ipari hulladek Taremi, Arnautovic, Correa sor elhuz tolunk olyan messzire amennyire csak lehet.PellerG írta: ↑2025.05.19. 08:52Ez az Inzaghi-durci miatt van.interfan írta: ↑2025.05.19. 08:20 Nekem ami meg duhito, hogy sajtocsendet hirdetunk egy ilyen tegnap utan.
Ez valami vicc?
Szanalmas...
Amit fentebb írtam.
Nálunk most úgy érzi a vezetőség, a bíró ellenünk volt és emiatt nem nyertünk.
De ezzel most nem értek egyet, ezt is írtam fent, a két góljuk jogosan lett megadva.
A mezőnyben valóban volt kb 2 eset amit lefújt Chiffi és nem kellett volna.
De ezek nem indokolják az edző sokadik kiborulását, kispadtól elzavarását, sajtócsendet.
Ui.: várom hogy hivatalosan olvashassam a honlapon, hogy Arna és Correa a szerződésük lejártával távoztak a klubtól...
Visszasirom meg Jonathant is, pedig o nem csatar volt.
Nagatomo meg egyenesen klasszis volt ezekhez kepest.
- Cupi
Engem az zavar nagyon, hogy nem egy nem két meccset adtunk le a második félidőben amiatt, hogy kifáradt mindenki testben és fejben is és nem tudtunk eléggé koncentrálni. Jelzem jövőre is ennyi meccs lesz és ha szeretnénk is pl. bajnokok lenni akkor ezt a keret építésnél és a rotációnál számításba kéne venni.....fiatalítást meg sem említem. Acerbi, Mikhy, Darmian nagy hősök meg minden de ha még 1 ilyen szezont rájuk építünk akkor elég sansz hamarabb végünk lesz....
Lehet mondani, hogy jó de most is az utolsó fordulóig esélyünk van a bajnoki címre meg minden de azt azért látni kell, hogy a Napoli ha csak egy kicsit is jobb csapat és nem bukdácsol ennyiszer akkor már rég sehol nem lennénk.
Lehet mondani, hogy jó de most is az utolsó fordulóig esélyünk van a bajnoki címre meg minden de azt azért látni kell, hogy a Napoli ha csak egy kicsit is jobb csapat és nem bukdácsol ennyiszer akkor már rég sehol nem lennénk.
-
vivainter
Én a tegnapi meccsen végig azt éreztem, hogy elengedtük már ezt a bajnokságot, vagy legalábbis fejben már nem hittük, hogy még meg lehet. Aztán amikor 2:1 lett, elkezdett a közönség is hurrá hangulatba esni és valószínűleg itt tudatosult a játékosokban is, hogy a Napoli még mindig x re áll. Aztán jött a hidegzuhany a büntetővel, de elkezdtünk hirtelen nagyon hajtani, de végül nem sikerült. Pedig nagyon közel voltunk hozzá. Arnautovicra nem lehet már mit mondani, ő maga beverte a koporsó szeget a scudettos álmainkba. Nem értettem ezt a hozzáállást, az meg, hogy fáradt csapat az meg azért nem igaz így ebben a formában mert akkor a 90. Perc után nem tudott volna ilyen erőket mozgósítani a csapat.
Egyszerűen csak hitetlenek voltunk, ezért nem volt tűz, és mire észbe kaptunk már késő volt. 1 hetet pihenhetett a csapat, szóval a fáradság az számomra nem indok. Egyébként se volt nagy iram a meccsen. Szóval ez valahol kétségkívül Inzaghi hibája is volt, de nem csak az övé. Lehet hogy a játékosok fejében már csak a BL van, na de itt azért van az a sok emberből álló stáb hogy ezeket a problémákat felismerje és helyén kezelje. Sajnálom mert ezt szó szerint rajtunk ment el, nem q Napoli nyeri meg a bajnokságot hanem az inter bukja el.
Egyszerűen csak hitetlenek voltunk, ezért nem volt tűz, és mire észbe kaptunk már késő volt. 1 hetet pihenhetett a csapat, szóval a fáradság az számomra nem indok. Egyébként se volt nagy iram a meccsen. Szóval ez valahol kétségkívül Inzaghi hibája is volt, de nem csak az övé. Lehet hogy a játékosok fejében már csak a BL van, na de itt azért van az a sok emberből álló stáb hogy ezeket a problémákat felismerje és helyén kezelje. Sajnálom mert ezt szó szerint rajtunk ment el, nem q Napoli nyeri meg a bajnokságot hanem az inter bukja el.
-
Janicsár
Bevallom persze csalódott vagyok a tegnapi miatt de nem hibáztatom Inzaghit. Bármilyen edzőt hoznánk meglenne a hendikeppje ha valaki akkor mi tudjuk ezt.
Mancini jobb volt? Spalletti? Conte hány bajnokságot nyert nekünk úgy hogy tele volt tömve pénzzel?Sorolhatnánk a neveket de leginkább azokat akik nem tudtak elérni semmit nálunk ezért vagy azért.
Nem tökéletes Inzaghi persze megvannak a hülyeségei, de nekem hozza az Inter szellemiséget. Én emiatt szeretem a csapatot és persze fontosak a számok is de nem elsősorban. Én akkor lettem szurkoló mikor a 4. Helyért küzdöttünk, de küzdöttünk.
Most meg Bl döntőkben vagyunk érdekeltek. Sok csapat nagyon örülne ha ilyen idényeket futna.
Persze nem lehetünk jóllakottak sosem de Inzaghi fiatal edző és bőven a jó kategóriából.
Egy nagyon durva év végén vagyunk és minden fronton a végéig küzdünk.
Nekem inkább ez mégha üres marad a tenyerünk év végén, mint egy balhézós, folyton elvágyódó, nem tul azimpatikus, szar játékot játszató Conte pl.
Mancini jobb volt? Spalletti? Conte hány bajnokságot nyert nekünk úgy hogy tele volt tömve pénzzel?Sorolhatnánk a neveket de leginkább azokat akik nem tudtak elérni semmit nálunk ezért vagy azért.
Nem tökéletes Inzaghi persze megvannak a hülyeségei, de nekem hozza az Inter szellemiséget. Én emiatt szeretem a csapatot és persze fontosak a számok is de nem elsősorban. Én akkor lettem szurkoló mikor a 4. Helyért küzdöttünk, de küzdöttünk.
Most meg Bl döntőkben vagyunk érdekeltek. Sok csapat nagyon örülne ha ilyen idényeket futna.
Persze nem lehetünk jóllakottak sosem de Inzaghi fiatal edző és bőven a jó kategóriából.
Nekem inkább ez mégha üres marad a tenyerünk év végén, mint egy balhézós, folyton elvágyódó, nem tul azimpatikus, szar játékot játszató Conte pl.
- interfan
Pont ezt irtam a masik topicba, Inzaghinak rengeteg korlatja van amit nem tud leggyozni, ami miatt 4/1 Scudetto sikerult csak.Janicsár írta: ↑2025.05.19. 12:10 Bevallom persze csalódott vagyok a tegnapi miatt de nem hibáztatom Inzaghit. Bármilyen edzőt hoznánk meglenne a hendikeppje ha valaki akkor mi tudjuk ezt.
De...
Ha most BL-t nyerunk, ha nem, ki lenne az aki biztosan jobb tole?
Es persze Marotta szerelmet Allegrit hagyjuk a nezhetetlen antifocival, eleg volt egy eletre az Conteval.
En nem latok olyan edzot aki biztosan elorelepes lenne Inzagihoz kepest, akar BL gyoztes edzo lesz Inzaghi 2 het mulva, akar ujabb BL donto vesztes.
-
chester0921
Alig tudtam aludni a tegnapi meccs után, annyira csalódott lettem a végén, hihetetlen, hogy saját kezünkbe vehettük volna a sorsunkat, de mégsem tudtunk élni a lehetőséggel. A szurkoló mindig bizakodó marad, de én most elengedtem az elvárásaimat, nagyon fogok örülni, ha valamilyen csoda folytán mégis Scudettot nyerünk (mondjuk ne spareggioval, mert az nagyon nem hiányzik a BL döntő előtt), de valamilyen szinten elfogadtam, hogy ez az esély nem is annyira reális, mint inkább matematikai.
Egy BL győzelem után ha hamar nem is, de az évek múltán szerintem a többségünk jó szájízzel emlékszik majd vissza erre az évre, bár azt is hozzátenném, hogy 0 kupa esetén is összességében büszke leszek erre a csapatra.
Az egészségem megóvása érdekében a pénteki meccset nem nézem meg, majd csak a végén nézek rá az eredményre.
Egy BL győzelem után ha hamar nem is, de az évek múltán szerintem a többségünk jó szájízzel emlékszik majd vissza erre az évre, bár azt is hozzátenném, hogy 0 kupa esetén is összességében büszke leszek erre a csapatra.
Az egészségem megóvása érdekében a pénteki meccset nem nézem meg, majd csak a végén nézek rá az eredményre.
- PellerG
Ez 100%-ig így van.interfan írta: ↑2025.05.19. 12:21Pont ezt irtam a masik topicba, Inzaghinak rengeteg korlatja van amit nem tud leggyozni, ami miatt 4/1 Scudetto sikerult csak.Janicsár írta: ↑2025.05.19. 12:10 Bevallom persze csalódott vagyok a tegnapi miatt de nem hibáztatom Inzaghit. Bármilyen edzőt hoznánk meglenne a hendikeppje ha valaki akkor mi tudjuk ezt.
De...
Es persze Marotta szerelmet Allegrit hagyjuk a nezhetetlen antifocival, eleg volt egy eletre az Conteval.
En nem latok olyan edzot aki biztosan elorelepes lenne Inzagihoz kepest, akar BL gyoztes edzo lesz Inzaghi 2 het mulva, akar ujabb BL donto vesztes.
Minden edzőnek meg vannak a marhaságai, meg voltak Mancininek (Cesar, Suazo, Favalli, stb), Mourinhonak (Muntari, Quaresma), Spallettinek (Nagatomo, 4-2-3-1), meg van Inzaghinak is (3-5-2, nincs rotálás, nem meccsel jól, legnagyobb kreténekre is rámondja hogy micsoda ászok).
Jelenleg én úgy látom, csak egy nagy marketing név lenne kielégítő azért többségünknek (Klopp-kaliber), de ez nyilván nem reális.
Ha néha előjön az edzőtéma itt, hosszan kell gondolkozni ki lenne alkalmas ide...
Nem sok név van, aki ráadásul nem durva hendikepről kéne induljon (mint Allegri, stb).
Italiano szép-szép, de szezon előtt nem egy cikket olvastam, olyan unalmas és kőbe vésett a 4-3-3-ja, mint Inzaghi 3-5-2-je.
De Zerbi nem tud védekezni, plusz mellé még Milanos is (múlt héten nyilatkozta, nem drukkol senkinek az Inter-PSG döntőn, nem is nézi...).
Motta egyelőre lefőtt.
Csak hirtelen néhány a ligához köthető név, mivel ez elvárás Marottánál.
- interfan
Pontosan.PellerG írta: ↑2025.05.19. 13:41Ez 100%-ig így van.interfan írta: ↑2025.05.19. 12:21Pont ezt irtam a masik topicba, Inzaghinak rengeteg korlatja van amit nem tud leggyozni, ami miatt 4/1 Scudetto sikerult csak.Janicsár írta: ↑2025.05.19. 12:10 Bevallom persze csalódott vagyok a tegnapi miatt de nem hibáztatom Inzaghit. Bármilyen edzőt hoznánk meglenne a hendikeppje ha valaki akkor mi tudjuk ezt.
De...
Minden edzőnek meg vannak a marhaságai, meg voltak Mancininek (Cesar, Suazo, Favalli, stb), Mourinhonak (Muntari, Quaresma), Spallettinek (Nagatomo, 4-2-3-1), meg van Inzaghinak is (3-5-2, nincs rotálás, nem meccsel jól, legnagyobb kreténekre is rámondja hogy micsoda ászok).
Jelenleg én úgy látom, csak egy nagy marketing név lenne kielégítő azért többségünknek (Klopp-kaliber), de ez nyilván nem reális.
Ha néha előjön az edzőtéma itt, hosszan kell gondolkozni ki lenne alkalmas ide...
Nem sok név van, aki ráadásul nem durva hendikepről kéne induljon (mint Allegri, stb).
Italiano szép-szép, de szezon előtt nem egy cikket olvastam, olyan unalmas és kőbe vésett a 4-3-3-ja, mint Inzaghi 3-5-2-je.
De Zerbi nem tud védekezni, plusz mellé még Milanos is (múlt héten nyilatkozta, nem drukkol senkinek az Inter-PSG döntőn, nem is nézi...).
Motta egyelőre lefőtt.
Csak hirtelen néhány a ligához köthető név, mivel ez elvárás Marottánál.
Alapvetoen nincsenek olyan edzok akik elerhetoek, es elorelepest jelentenenek.
Mondom ezt ugyis, ha van BL gyozelem, ha nincs.
En kb 100%-ig biztos vagyok benne, ha itt edzovaltas lenne barmiert, akkor Allegri lenne Marotta miatt az uj edzonk.
Nyilvan lehet Marottahoz kozelebb van o, de ki a nyavaja akarja azt az undorito antifocit nezni, kaptunk belole Conteval egy eletre eleget.
Esetleg meg ilyen Sarri merulne fel, aki barmennyire is nem szimpatikus, egy nem rossz edzo.
De hozza meg teljes keretatalakitas kellene a 4 vedos Sarriball miatt.
Arra meg aztan foleg nincs lehetosegunk es keretunk.
Italiano azert maradjunk annyiban, hogy finoman is kockazatos, mint ahogy ilyen Palladino is.
Nem Inter szint egyik sem.
Emlekezzunk Dionisi nevere, aki irtak itt paran, erdemes megnezni most hol van...
De Zerbi is azert messze all attol, hogy nagy csapat szintjen emlegessuk.
Most az olaszok mint gumicsont Farioli nevet irjak, hogy Serie A edzo lehet jovore.
Szep es jo, de hat meg azert nala is vannak eros kerdojelek, es hat Marotta egy ilyen kalibert az eletben nem ultetne le.
Benitez, Gasperini es tarsaikat meg egyszer mar megkaptuk, amibol tobbet szerintem senki nem kerne.
Egyszoval, ha BL-t nyerunk, ha nem, jelenleg nalam mindenkeppen Inzaghi maradasa a lenyeg, mert ha nem o, akkor Allegri akitol meg a hideg is raz a nezhetetlen jatektol amire kepes.
-
cuchu11
2 csatárunk van a 2 csatáros felálláshoz, miközben idén most játszottuk le az 58. tétmeccsünket.
Nincs olyan edző, aki ezzel a 3 szerencsecsomag cserecsatárral komoly eredményt tudna elérni.
Szóval én egyáltalán nem Inzaghiban keresném a hibát.
Nincs olyan edző, aki ezzel a 3 szerencsecsomag cserecsatárral komoly eredményt tudna elérni.
Szóval én egyáltalán nem Inzaghiban keresném a hibát.
- interfan
Ha mar Inzaghi...
Nyilvan 0 szinvonal, es bulvar 100%-ban, de a The Sun szerint a MU es a Tottenham is ajanlatot tett Inzaghinak.
Viszont Inzaghi mindket ajanlatot visszautasitotta a Sun szerint, es az Internel maradhat.
- Cupi
Annyiban Inzaghi sara is, hogy pl. Correát ő sírta ki magának és még pénzbe is került.
- vaskalap
Lehet edzözni a tegnapi miatt,de szerintem kár ezt az egészet a nyakába varrni.Illetve annyiban igen,hogy a 2.félidőben totál minimál játékot játszva akart nyerni,ahogy ilyenkor szokott is.De valljuk be mindkét Lazio gól egy kicsit szerencsétlen volt,és ezek egyértelműen a koncentráció hiányára vezethetőek vissza.Nyilván ha élesebb a kispad,akkor másként alakul ez is,meg ha mondjuk nem jutunk oda minden fronton,ahova eljutottunk.Összetett dolgok ezek,és kár egy ember nyakába varrni az egészet.Nem nyertünk rangadókat?Igen,igaz,de ha Arna tegnap nem lő lukat,most mi lennénk a legnagyobb királyok.Kicsit féltem is ezek után a BL döntőn a gárdát,mert nem tudni melyik csapat fog játszani,a tegnapi,vagy a Barca elleni.
- interfan
Inzaghi egy meccses eltiltast kapott a tegnapi viselkedese, es a biro sertegetese miatt, igy nem lesz ott a Como elleni utolso bajnokin.
- Dan-i-nter
Fölösleges Inzaghi-t szidni, szarból nem lehet várat építeni. Évek óta nullából építkezik a csapat, ehhez képest az Inter egyik legsikeresebb korszakát hozta el nekünk.
Arról nem ő tehet, hogy a vezetőség azt hitte ennyi meccsre elég a keret. Mindenki jól tudta, hogy nem lesz az, főleg ilyen minőséggel mint ami nálunk van a padon.
Nyilván ő is többet rotálna ha lenne kivel, de minden meccsen látjuk, hogy Correa/Taremi hulladék -1 ember a pályán, Arna is egy balfasz de legalább néha összejött neki (cserébe viszont folyton sérült/0 kondi).
KP-án is amint kiesik Calhanoglu kb el is fogyunk, Aslani alibi középszer, Frattesi-nek vannak pillanatai, de kiszámíthatatlan. Zielinski nulla.
Védelemben van egyedül opciónk rotálni, de az a legkevésbé égető pozíció.
Többször is láttuk idén, hogy mire képes a csapat, ha formában van és nincs agyon hajtva, sajnos a modern top futball velejárója, hogy rengeteg meccs van megállás nélkül (nem csak klub szinten). Ehhez pedig ennél jóval nagyobb (és minőségibb) keret kell.
Arról nem ő tehet, hogy a vezetőség azt hitte ennyi meccsre elég a keret. Mindenki jól tudta, hogy nem lesz az, főleg ilyen minőséggel mint ami nálunk van a padon.
Nyilván ő is többet rotálna ha lenne kivel, de minden meccsen látjuk, hogy Correa/Taremi hulladék -1 ember a pályán, Arna is egy balfasz de legalább néha összejött neki (cserébe viszont folyton sérült/0 kondi).
KP-án is amint kiesik Calhanoglu kb el is fogyunk, Aslani alibi középszer, Frattesi-nek vannak pillanatai, de kiszámíthatatlan. Zielinski nulla.
Védelemben van egyedül opciónk rotálni, de az a legkevésbé égető pozíció.
Többször is láttuk idén, hogy mire képes a csapat, ha formában van és nincs agyon hajtva, sajnos a modern top futball velejárója, hogy rengeteg meccs van megállás nélkül (nem csak klub szinten). Ehhez pedig ennél jóval nagyobb (és minőségibb) keret kell.
- interfan
Az is eldolt, hogy maximum 82 pontja lesz a bajnoknak, ez pedig a husz csapatos Serie A tortenelmenek legkevesebb pontja.
82 pont jopar esetben a 2.helyre sem volt eleg, nem hogy bajnoki cimre.
Sot olyan is elofordult, hogy 82 pont a 3.helyre sem volt eleg.
Most a Napoli bajnok lehet 82 ponttal.
81 ponttal soha senki nem nyert meg bajnoki cimet a 20 csapatos Serie A tortenelmeben.
81 ponttal soha senki nem nyert meg bajnoki cimet a 20 csapatos Serie A tortenelmeben.
- vaskalap
Sajnos ez is a színvonalat jelzi.interfan írta: ↑2025.05.19. 17:34 Az is eldolt, hogy maximum 82 pontja lesz a bajnoknak, ez pedig a husz csapatos Serie A tortenelmenek legkevesebb pontja.
-
Tombi1986
Nem tudtunk több pontot gyűjteni, az annak volt köszönhető, hogy kispadról nem jött megfelelő segítség.vaskalap írta: ↑2025.05.19. 18:24Sajnos ez is a színvonalat jelzi.interfan írta: ↑2025.05.19. 17:34 Az is eldolt, hogy maximum 82 pontja lesz a bajnoknak, ez pedig a husz csapatos Serie A tortenelmenek legkevesebb pontja.
Szezont nagyjából 14-15 játékossal végig toltuk, brutális.
3 db cserecsatár ráadásul semmit nem tettek hozzá. Osztráknak volt 1-1 jobb meccse, de ez is édeskevés.
Amúgy valaki írta feljebb, hogy a 97-ik percében kapott egy 11-est Napoli majd elvették. Na most, ha nyertünk volna akkor is így tesznek? Nem akarom a bíróra fogni, de Milánóban a Lazionak fújt. Az összes kétes szitut a római csapatnak ítélte meg, illetve egyértelmű szabálytalanságokat sem kaptunk meg.
-
möszi
Már kiveséztük ezt, de azért az is tény, hogy ha jól számolom, a Napoli kupakiesése mellett, nekünk minimum 17 meccsel több volt már és ehhez jön a 18. BL döntő… Ha hozzávesszük a később befejezett idegenbeli Fior meccset, akkor ez az utazás/felkészülés stb. ritmusban még egy fél meccs. A szezon 38 meccsből áll. Amennyiben hozzávesszük, hogy a Bayern és Barca elleni meccsek intenzitása bőven veri bármelyik olasz bajnokiét, simán kijelenthető, hogy mi másfél szezont játszunk míg a többiek csak egyet. Most lehet jönni azzal, hogy a Viola is 4 közé jutott a KL-ban, a Lazio is sokáig futott az EL-ben, de ők nem voltak bajnokesélyesek. Így azért jóval árnyaltabb a kép. Persze ha nincs szuperkupa, kupa, BL menetelés, akkor simán visszük a bajnokságot, de ez a szezon azért így is sokkal örömtelibb és izgalmasabb.Tombi1986 írta: ↑2025.05.20. 06:59Nem tudtunk több pontot gyűjteni, az annak volt köszönhető, hogy kispadról nem jött megfelelő segítség.vaskalap írta: ↑2025.05.19. 18:24Sajnos ez is a színvonalat jelzi.interfan írta: ↑2025.05.19. 17:34 Az is eldolt, hogy maximum 82 pontja lesz a bajnoknak, ez pedig a husz csapatos Serie A tortenelmenek legkevesebb pontja.
Szezont nagyjából 14-15 játékossal végig toltuk, brutális.
3 db cserecsatár ráadásul semmit nem tettek hozzá. Osztráknak volt 1-1 jobb meccse, de ez is édeskevés.
Amúgy valaki írta feljebb, hogy a 97-ik percében kapott egy 11-est Napoli majd elvették. Na most, ha nyertünk volna akkor is így tesznek? Nem akarom a bíróra fogni, de Milánóban a Lazionak fújt. Az összes kétes szitut a római csapatnak ítélte meg, illetve egyértelmű szabálytalanságokat sem kaptunk meg.
- interfan
Ritka gyenge minosegu ez a jelenlegi Serie A.vaskalap írta: ↑2025.05.19. 18:24Sajnos ez is a színvonalat jelzi.interfan írta: ↑2025.05.19. 17:34 Az is eldolt, hogy maximum 82 pontja lesz a bajnoknak, ez pedig a husz csapatos Serie A tortenelmenek legkevesebb pontja.
Ezert is hatalmas szivfajdalom nekem, hogy ilyen minosegu rivalisok ellen is elbukjuk a bajnoki cimet...
- Baggio85
Nekem ez a legnagyobb "problémám" az idei idénnyel: szerintem meg pont nem, vagy legalábbis nagyon kevésszer láttuk idén (főleg a bajnokságban), hogy mire képes ez az Inter!! Bergomi fogalmazta meg a legjobban még néhány hete: "Ez az Inter minden meccset úgy játszik, hogy már a következőre gondol/tervez." És ez abszolút elfogadható is volt igazság szerint ebben az erőltetett menetben. Egészen hétvégéig... Egy bajnoki címért hajtó csapat otthon, 1 hét pihenés után NEM játszhat ilyen mentalitással hazai pályán egy bajnoki címről döntő meccsen! De, hogy teljesen őszinte legyek, a játékosokat jobban sajnálom, mint magamat, a szurkolót. Én ezt már elengedtem pár fordulóval korábban, de nekik (Inzaghinak is) ezzel (ahogy meccs után is írtam) nehéz lesz elszámolni magukkal szemben.Dan-i-nter írta: ↑2025.05.19. 16:57
Többször is láttuk idén, hogy mire képes a csapat, ha formában van és nincs agyon hajtva,
28 év alatt az ember lát sok mindent, majd túl leszünk ezen is, hogy 2 Scudettot a kukába dobtunk.
Bármi lesz a vége a szezonnak, ez a csapat maximális dicséretet érdemel és pont ezért is fájó látni, hogy ezért lehet, hogy nem jár semmi más nekik, csak a gúnyolodás... Nekünk pont ezért kell mellettük maradni!
- Cupi
2 elveszített európai kupa döntő után most annyira jó lenne nyerni végre.
Emlékszem a 2020-as EL döntő után baromi csalódott voltam és napokig szarul éreztem magam....azzal nyugtattam magam, hogy na majd a BL-t megnyerjük.
Aztán jött pár évvel később a BL döntő és hiába a City dominancia azért hittem benne most végre egy döntő után nem szomorkodni fogunk. Sajna nem így lett.
Szóval 3. alkalommal futunk neki 5 éven belül ami szép teljesítmény de most már nagyon nagyon jó lenne örülni és ünnepelni a végén.
Megérdemelné a csapat és a szurkolók is.