Na igen, a szerencse nem eppen volt mellettuk, mennyivel kenyelmesebb ellenfel lett volna egy Benfica akit a Barcelona kapott.
BL gyozelem oddsok ma:
Real: 5,5X
Barcelona: 5,5X
Liverpool: 6,5X
Arsenal: 7X
Bayern: 9X
PSG: 13X
Inter: 15X
Atletico: 26X
Leverkusen: 34X
Aston Villa: 41X
Dortmund: 56X
Benfica: 101X
Lille: 111X
PSV: 201X
Brugge: 201X
Feyenoord: 251X
Ezeket is elnezve, es a "szakertok" megszolalasait, meglepest nem igazan varnak sehol.
Valoban vannak meccsek, ahol szerintem is az eselyesebb megy tovabb.
Lasd Arsenal, Barcelona, Inter.
Viszont en pl az Atleticot nem irnam le a Real ellen.
Bajnoksagban utoljara 2022 szeptembereben tudta megverni a Real az Atleticot.
Azota bajnoksagban 5 meccs, 4X, 1 Atletico gyozelem, 0 Real gyozelem.
Persze oriasi, dobbenetes meglepetes lenne ha a fo favorit Real kiesne, de en nem irnam le az Atleticot.
Leverkusen nyilvan iden mar nem az ami tavaly, a Xabi varazs is kezd elmulni, de ettol fuggetlenul azert nem egy rossz csapat.
Bayern eddig ugynezki jol tette, hogy Guardiola tanacsara hallgatott, es egy Pep tanitvanyt vitt a padra Kompanyval, de azert a nagy meccseket tudni kell kezelni, ebben meg Kompany nem az igazi.
Leverkusen ellen eddig Kompanynak 3 meccs: 0 gyozelem, 2X, 1 vereseg.
De kikapott az Aston Villatol, Dortmund ellen is X, es a Barcelona elleni 4-1 vereseg azert csunya.
Nyilvan sokkal-sokkal erosebb a Bayern kerete, de kitudja mi lesz a vege.
Ilyen Dortmund-Lille meccsen barmi meglehet, es annak az ellenkezoje is.
Villanak azert illene tovabbjutni.
Liverpool meg azert tenyleg megjarta.
Szerintem a Liverpool tovabbmegy, sot remelem is tovabbmennek, szerintem meglesz nekik.
Bajnoksagban utcahosszal vezetnek, BL tabellat siman nyertek, BL-ben tukorsiman vertek a Realt, Xabi fele Leverkusenek is guritottak egy laza negyest, szoval nagyon rendben vannak.
Viszont az biztos, hogy ez a PSG egy eletveszelyes csapat, veszelyesebb mint barmikor a Messi, Neymar, Mbappe fele sztarvonulattal.
Egesz Europa talan legfiatalabb kerete az ovek, egeszen beteg ilyen 23 eves koruli atlagelekoru kezdok, es olyan fiatal jatekosok akiket elmeny nezni is.
En bizok es hiszek is a Poolban, dehat szerencsejuk nem volt azzal, hogy ezt a PSG-t megkaptak.