Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)

Hozzászólás Szerző: interfan »

brecsinho írta: 2025.02.21. 12:51 Azért a Liverpool milyen jól járt,hogy megnyerte az alapszakaszt,kaptak egy bombaformában lévő PSGt :roll:
Na igen, a szerencse nem eppen volt mellettuk, mennyivel kenyelmesebb ellenfel lett volna egy Benfica akit a Barcelona kapott.

BL gyozelem oddsok ma:

Real: 5,5X
Barcelona: 5,5X
Liverpool: 6,5X
Arsenal: 7X
Bayern: 9X
PSG: 13X
Inter: 15X
Atletico: 26X
Leverkusen: 34X
Aston Villa: 41X
Dortmund: 56X
Benfica: 101X
Lille: 111X
PSV: 201X
Brugge: 201X
Feyenoord: 251X

Ezeket is elnezve, es a "szakertok" megszolalasait, meglepest nem igazan varnak sehol.

Valoban vannak meccsek, ahol szerintem is az eselyesebb megy tovabb.
Lasd Arsenal, Barcelona, Inter.

Viszont en pl az Atleticot nem irnam le a Real ellen.
Bajnoksagban utoljara 2022 szeptembereben tudta megverni a Real az Atleticot.
Azota bajnoksagban 5 meccs, 4X, 1 Atletico gyozelem, 0 Real gyozelem.
Persze oriasi, dobbenetes meglepetes lenne ha a fo favorit Real kiesne, de en nem irnam le az Atleticot.

Leverkusen nyilvan iden mar nem az ami tavaly, a Xabi varazs is kezd elmulni, de ettol fuggetlenul azert nem egy rossz csapat.
Bayern eddig ugynezki jol tette, hogy Guardiola tanacsara hallgatott, es egy Pep tanitvanyt vitt a padra Kompanyval, de azert a nagy meccseket tudni kell kezelni, ebben meg Kompany nem az igazi.
Leverkusen ellen eddig Kompanynak 3 meccs: 0 gyozelem, 2X, 1 vereseg.
De kikapott az Aston Villatol, Dortmund ellen is X, es a Barcelona elleni 4-1 vereseg azert csunya.
Nyilvan sokkal-sokkal erosebb a Bayern kerete, de kitudja mi lesz a vege.

Ilyen Dortmund-Lille meccsen barmi meglehet, es annak az ellenkezoje is.
Villanak azert illene tovabbjutni.

Liverpool meg azert tenyleg megjarta.
Szerintem a Liverpool tovabbmegy, sot remelem is tovabbmennek, szerintem meglesz nekik.
Bajnoksagban utcahosszal vezetnek, BL tabellat siman nyertek, BL-ben tukorsiman vertek a Realt, Xabi fele Leverkusenek is guritottak egy laza negyest, szoval nagyon rendben vannak.
Viszont az biztos, hogy ez a PSG egy eletveszelyes csapat, veszelyesebb mint barmikor a Messi, Neymar, Mbappe fele sztarvonulattal.
Egesz Europa talan legfiatalabb kerete az ovek, egeszen beteg ilyen 23 eves koruli atlagelekoru kezdok, es olyan fiatal jatekosok akiket elmeny nezni is.
En bizok es hiszek is a Poolban, dehat szerencsejuk nem volt azzal, hogy ezt a PSG-t megkaptak.
interfan

PSV Eindhoven-Arsenal 1-7

Kemeny...

Nem tudom mikor volt utoljara BL 16 kozott ekkora kulonbsegu gyozelem, azt hittem a PSG-Brest 7-0 utan mar nem lesz tobb ekkora gyalazas.

Tobbi sok meglepetes nem tortent, a Real ha nehezen is de nyert, szerintem mar innen behuzzak.
Aston Villa tovabbjutasa sem kerdes.
Viszont a Dortmund-Lille meg abszolult nyitott, ott akar okozhat egy meglepetest a Lille.

Ma a mi meccsunkon kivul nagyon szurkolok a Poolnak, jo meccs lehet ez a PSG-Liverpool.
Remelem nyer a Liverpool.
Barcelona ha ne adja eg ki is kap ma, hazai palyan szerintem tovabbmennek a Benfica ellen ugyis.
Bayern-Leverkusen is egy erdekes meccs lehet, azert ez a Leverkusen mar nem az ami volt tavaly, de a Kompany fele Bayern eddig meg nem tudta oket verni, es Kompany nagy meccseken eddig azert nem az igazi, erdekes meccs lehet az is.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.03.05. 07:23 PSV Eindhoven-Arsenal 1-7

Kemeny...
Juvéra nézve is elég ciki....
interfan

Cupi írta: 2025.03.05. 08:16

Kemeny...
Juvéra nézve is elég ciki....
Hat az...
Verciki az egesz idei BL az olasz futballra nezve (kiveve minket).

Es ez a Juventus 6 pontra van a bajnoksagban az 1.helytol, es ez az Atalanta 3 pontra van a bajnoksagban az 1.helytol.
Hihetetlen...

Egyedul a Milan az aminek mar vege minden teren.
Cupi

interfan írta: 2025.03.05. 08:26
Az a vicc az olasz kupát még megnyerhetik. Lehet az nem ér sokat de egy ilyen szar szezon után elmondhatják majd akkor, hogy 2 kupát nyertek....vicc lenne....
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Kemeny...

Nem tudom mikor volt utoljara BL 16 kozott ekkora kulonbsegu gyozelem, azt hittem a PSG-Brest 7-0 utan mar nem lesz tobb ekkora gyalazas.

Tobbi sok meglepetes nem tortent, a Real ha nehezen is de nyert, szerintem mar innen behuzzak.
Aston Villa tovabbjutasa sem kerdes.
Viszont a Dortmund-Lille meg abszolult nyitott, ott akar okozhat egy meglepetest a Lille.

Ma a mi meccsunkon kivul nagyon szurkolok a Poolnak, jo meccs lehet ez a PSG-Liverpool.
Remelem nyer a Liverpool.
Barcelona ha ne adja eg ki is kap ma, hazai palyan szerintem tovabbmennek a Benfica ellen ugyis.
Bayern-Leverkusen is egy erdekes meccs lehet, azert ez a Leverkusen mar nem az ami volt tavaly, de a Kompany fele Bayern eddig meg nem tudta oket verni, es Kompany nagy meccseken eddig azert nem az igazi, erdekes meccs lehet az is.
Látva a meccset,sokkoló az eredmény,az biztos.De azért van ilyen,hogy az egyiknek minden bejön,a másik meg tökön rúgja magát minden téren.Messzemenő konzekvenciát én nem vonnék le,akkor most melyik az igazi PSV?Ez vagy a juve elleni?
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Cupi írta: 2025.03.05. 08:51
Az a vicc az olasz kupát még megnyerhetik. Lehet az nem ér sokat de egy ilyen szar szezon után elmondhatják majd akkor, hogy 2 kupát nyertek....vicc lenne....
Elmondhatják majd, hogy nyertek két "Liget bajnokságot".
Csak közben buknak 100 millát a BL hiányában!
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

vaskalap írta: 2025.03.05. 10:05
Látva a meccset,sokkoló az eredmény,az biztos.De azért van ilyen,hogy az egyiknek minden bejön,a másik meg tökön rúgja magát minden téren.Messzemenő konzekvenciát én nem vonnék le,akkor most melyik az igazi PSV?Ez vagy a juve elleni?
Látva a psv juve elleni visszavágó meccsét, amit amúgy a hollandok behúzhattak volna majdnem ilyen gólkülönbséggel... meg a tegnapi angolok ellenit, a skála 2 vége. Minden szempontból.
Abban biztos vagyok, hogy ennyire nem gyenge a psv, a gólok, amiket kaptak meg... vagy amit rúgtak az angolok, minden is bement. Nem akkora ászok, mint az eredmény mutatja. Ott az angolok bárkit megverhettek volna, a hollandok meg mindenkitől kikaptak volna.
Mikor a juve ellen mentek, hát, örültem, hogy nem őket kaptuk.
Cupi

cuchu11 írta: 2025.03.05. 13:28
Ez igaz de azért voltak olyan évek amikor mi csak a kupát és a szuperkupát nyertük meg és örültünk neki. ;) Tudom a BL megvolt olyankor. Az tény.
cuchu11

Cupi írta: 2025.03.05. 13:42
cuchu11 írta: 2025.03.05. 13:28

Ez igaz de azért voltak olyan évek amikor mi csak a kupát és a szuperkupát nyertük meg és örültünk neki. ;) Tudom a BL megvolt olyankor. Az tény.
Végülis igaz. A semminél tényleg több.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.03.05. 07:23 Leverkusen is egy erdekes meccs lehet, azert ez a Leverkusen mar nem az ami volt tavaly, de a Kompany fele Bayern eddig meg nem tudta oket verni, es Kompany nagy meccseken eddig azert nem az igazi, erdekes meccs lehet az is.
Ezt már a múltkor sem értettem, mire fel írod...
Idei szezonban 22 győzelem, 9 X, 3 vereség.
És egy Leverkusenről beszélünk.
interfan

PellerG írta: 2025.03.05. 14:18
interfan írta: 2025.03.05. 07:23 Leverkusen is egy erdekes meccs lehet, azert ez a Leverkusen mar nem az ami volt tavaly, de a Kompany fele Bayern eddig meg nem tudta oket verni, es Kompany nagy meccseken eddig azert nem az igazi, erdekes meccs lehet az is.
Ezt már a múltkor sem értettem, mire fel írod...
Idei szezonban 22 győzelem, 9 X, 3 vereség.
És egy Leverkusenről beszélünk.
Ha tavaly lett volna ez a meccs, akkor Leverkusent tartottam volna eselyesnek, iden viszont a Bayernt, es meglepetes lenne nekem ha kiesne a Bayern.

Ettol fuggetlenul pont amit irtam, eddig bejott ez a Pep vonal a Bayernel Kompanyval, viszont Kompany egyelore "nagy meccseken" nem igazan bizonyitott, pont a Leverkusen ellen eddig egyszer sem tudtak nyerni.
Igy aztan kitudja.

Erdekes meccs es egyben parharc lesz, szerintem a Bayern az eselyesebb ennyi.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Neuer nem lesz egy darabig!
interfan

Liverpoolt nagyon sajnalom, rajtunk kivul nekik szurkoltam, de sajnos kiestek.

Persze mar az elso meccs is, ahogy mindenki fogalmaztott "a vilag legnagyobb rablasa volt".
PSG-nek azt a meccset legalabb 4-0-ra kellett megnyernie, erre 0-1 lett az utolso percekben a Poolnak.

Viszont en azt gondoltam, hogy hazai palyan 1 golos elonyrol ezt mar hozzak.
De sajnos megint jobb volt sokkal a PSG, es sajnos el kell ismerni, teljesen megerdemelten jutottak tovabb, es nottek ket meccsen fenyevekkel az idei szezon talan legjobb csapata a Liverpool fele.
Sajnalom a Poolt nagyon...

Tobbi meccsen nem volt szamomra megleptes.
Barcelona nagyon sima lett.
Viszont ami azert megis csak meglepetes, az a Bayern-Leverkusen parharc 5-0 osszesitese.
Irtam ez a Leverkusen mar nem az ami tavaly volt, szoval a Bayernt tartottam eselyesnek.
De Kompany eddig 1x sem verte meg oket, es tobb nagy meccsen is megegett.
Hat most ket meccsen 5-0, tukorsiman.
Nem gondoltam ennyire sima lesz.

Arsenal nem kerdes ma, ahogy szerintem a Villa sem.
Atleticot sosem szabad leirni, de a Realnal tragedia lenne ha kiesnenek.
Lille-Dortmund alapbol a Dortmundot mondtam, de azert ok sem a legerosebb csapat, szoval kitudja.
Cupi

interfan írta: 2025.03.12. 06:55 Liverpoolt nagyon sajnalom, rajtunk kivul nekik szurkoltam, de sajnos kiestek.

Ezért nem szabad az idény elején odaadni a kupát egy csapatnak. :) Mikor a csoportot meg magabiztosan nyerték akkor szinte mindenhl azt írták a pool nyeri a BL-t. Én akkor is éreztem nem fogják és pont ezért mert ha egy csapatot ennyire nyomnak mindenhol, hogy na ők a legjobbak és nyerik akkor a végén úgyse. ;) Nem szeretem a franciákat és még finoman fogalmaztam de a 2 meccs alapján teljesen megérdemelten mentek tovább.
Egyáltalán nem tudnám moist megmondani ki nyeri. Nagycsapatok is kezdenek fáradni és ki tudja május végére ki milyen állapotban lesz majd. Simán benne van, hogy a génjei miatt a Real megnyeri de az is, hogy mondjuk az Arsenal elverekedi magát a döntőig és ott meg behúzza. Szóval bármi lehet. Ja és igen ha a Bayern-en átmegyünk akkor mi is megnyerhetjük. ;)
interfan

Cupi írta: 2025.03.12. 08:20
interfan írta: 2025.03.12. 06:55 Liverpoolt nagyon sajnalom, rajtunk kivul nekik szurkoltam, de sajnos kiestek.

Ezért nem szabad az idény elején odaadni a kupát egy csapatnak. :) Mikor a csoportot meg magabiztosan nyerték akkor szinte mindenhl azt írták a pool nyeri a BL-t. Én akkor is éreztem nem fogják és pont ezért mert ha egy csapatot ennyire nyomnak mindenhol, hogy na ők a legjobbak és nyerik akkor a végén úgyse. ;) Nem szeretem a franciákat és még finoman fogalmaztam de a 2 meccs alapján teljesen megérdemelten mentek tovább.
Egyáltalán nem tudnám moist megmondani ki nyeri. Nagycsapatok is kezdenek fáradni és ki tudja május végére ki milyen állapotban lesz majd. Simán benne van, hogy a génjei miatt a Real megnyeri de az is, hogy mondjuk az Arsenal elverekedi magát a döntőig és ott meg behúzza. Szóval bármi lehet. Ja és igen ha a Bayern-en átmegyünk akkor mi is megnyerhetjük. ;)
Real mar a szezon elott kiosztotta maganak az idei BL serleget, sot a teljes sajto is a Realnak mert ekkora meg akkora vilagsztarok vannak.

En az idei BL szezon elejen irtam ezt oktober 8-an, hogy szerintem az idei BL-ben oriasi meglepetes lesz, es nem a fo favorit Real, vagy a City nyeri, hanem valaki mas.
Valahogy ezt gondolom tovabbra is.
vaskalap

Ha nem mi nyerjük,szerintem a Barca.
cuchu11

interfan írta: 2025.03.12. 08:59 En az idei BL szezon elejen irtam ezt oktober 8-an, hogy szerintem az idei BL-ben oriasi meglepetes lesz, es nem a fo favorit Real, vagy a City nyeri, hanem valaki mas.
Legyen akkor az Inter! :thumbup:
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Nekem van hasonlóság Inter és Liverpool között. Kiemelném: szinte biztos, hogy azért, mert ezt a két csapatot követem. (A Poolt nyilván Szobó miatt)
De ott is a cserék színvonala közelében nincs a kezdőnek, szarul van rotálva a csapat.
A tény: mi bent vagyunk, ők nem :D
interfan

cuchu11 írta: 2025.03.12. 13:21
interfan írta: 2025.03.12. 08:59 En az idei BL szezon elejen irtam ezt oktober 8-an, hogy szerintem az idei BL-ben oriasi meglepetes lesz, es nem a fo favorit Real, vagy a City nyeri, hanem valaki mas.
Legyen akkor az Inter! :thumbup:
Jo otlet, legyen. :)

Egyebkent mi azert eleg stabil odsokkal vagyunk a BL gyozelemre.

Januar 19:
Inter: 17X

Februar 12:
Inter: 15X

Marcius 13:
Inter: 12X

BL gyozelem oddsok ma:

1. Real: 4,5X
2. Barcelona: 4,5X
3. PSG: 4,75X
4. Bayern: 7X
5. Arsenal: 8X
6. Inter: 12X
7. Aston Villa: 31X
8. Dortmund: 51X

Mondjuk mi amilyen stabil oddsal voltunk mindig, annyira kemeny a PSG.
Januar 19-en 65X odds volt a PSG BL gyozelemre, 65X penz, elkepeszto, most meg 4,75X.

Hiaba fo favorit mindig a Real, nekem nem meggyozoek, sot....
Tegnap is ha az Atletico nem benazik, es kicsit tobbet akar, siman kiejtik oket.
En tovabbra is azt gondolom, nem a Real lesz a BL gyoztes, hiaba arra szamit mindenki hogy ok nyerik meg.

Arsenalnak meg kellene tanulnia "nagy meccseket" nyerni.
Real ellen ott a lehetoseg, ha az meglesz nekik, akkor akar a BL gyozelem is.

PSG eletveszelyes csapat, es tenyleg csapat a szo legszorosabb ertelmeben.
Nincsenek sztarok, celebek, primadonnak, csakis alazatos, fiatal jatekosok tomkelege.
Egeszen beteg neha 22-23 eves atlageletkoru kezdok (nalunk 30-31 ez a szam).
De pont emiatt az egeszen elkepeszto fiatalssag miatt nem hiszem, hogy odatudnak erni.
Az valami olyan lenne amire kb a futballvilagban nem volt pelda, es egy uj korszakot iranyt nyitna es mutatna mindenkinek.

Bayernt en kepesnek erzem akar a vegso sikerre, jobban mint a fentebb emlitetteket.
Nagyon eros a keretuk, de Kompany hiaba Pep iskola es tanitvany, neki is meg kell tanulnia nagy meccseket nyerni ehhez.
Leverkusen 5-0 kiutessel az elso lepest megtette.

Sokszor leirtam mar, fe Barcelona szamomra a legunszimpatikusabb csapat a vilagon, meg a Juventus is felulmuljak.
De el kell ismerni, amit iden csinalnak, es amilyen csapatuk van, nekik is csapatuk, nem sztarok gyulekezete, az valami kiemelkedo.
Yamal kapcsan szerintem mar jelzok sincsenek.
De Cubarsi, Pedri, Casado, Balde, Gavi, F.Lopez mind nagyon nagy tehetsegek, es olyan szinten vannak mar most, hogy az elit.
Kiegeszulve ez olyannokkal mint Kounde, Araujo, Olmo, Raphinha, es Lewandowski meg igyis 36 evesen.
Flick pedig szinten szakmailag egy nagyon jo edzo, hatalmas munkat vegez.

Egyszoval nalam ha most kellene tippelni a BL gyozelemre:
1. Barcelona
2. Bayern

Ha a szivemre hallgatok:
1. Inter
2. Arsenal
3. Bayern

Ha nem mi, akkor remelem az Arsenal nyeri meg.
Liverpool elorebb van a sorban nalam, de sajnos ok kiestek.
Arsenalnak is regota szurkolok, nagyon rajuk ferne mar egy igazan nagy siker.
Persze mi nyerjunk, egyertelmu, de ha mi nem, akkor en meg az Arsenal sikerenek tudnek orulni, utana meg Bayern.
vaskalap

Azért jó nagy pofátlanság volt így kiejteni az Atletit.
interfan

Jol kizugott a Roma is...
Maradt egy szem Lazio az EL-ben.
Cupi

interfan írta: 2025.03.13. 21:08 Jol kizugott a Roma is...
Igazából mind a 3 sorozatba van egy olasz leglalább. ;) Fio még ott van a KL-ban.
interfan

Cupi írta: 2025.03.14. 08:15
interfan írta: 2025.03.13. 21:08 Jol kizugott a Roma is...
Igazából mind a 3 sorozatba van egy olasz leglalább. ;) Fio még ott van a KL-ban.
Az a baj, ha a komoly sorzatot nezem BL + valamennyire EL, haat nem allnak jol az olasz csapatok.

Angol csapatok: 4db
Spanyol csapatok: 3db
Nemet csapatok: 3db
Francia csapatok: 2db
Olasz csapatok: 2db

Top 5 bajnoksagot nezve nem elozunk senkit.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

bayern utan mar mi sem leszunk sajnos
matyinter

R9. írta: 2025.03.14. 09:39 bayern utan mar mi sem leszunk sajnos
Sztem se jutunk tovább, de azért egy 20-30%-ot adnék magunknak. Talán, hátha, stb. Azt azért meg lehet fogni
interfan

Sajnalom hogy nem lett tobb meglepetes tegnap.
PSG valami egeszen elkepeszto modon lefocizta a Villat, sajnalom, pedig szep lett volna a Villatol.

Barcelona meg sajnos megette a Dortmundot.
Sajnos ez a Barcelona most nagyon egyben van, sokkal erosebbek mint a Bayern.
Ha meglesz a tovabbjutas, akkor valoban dontore erdemesek leszunk, ha egy Bayern meglepetes utan, egy Barcelonat is bucsuztatnak.

Ha nem mi nyerjuk a BL-t, akkor (en Liverpool sikert akartam, de ok sajnos kiestek), en az Arsenal gyozelmenek orulnek.
Legyen egy Inter-Arsenal donto amit mi megnyerunk. :)
Nyilvan ez egy alom, es nem erre van a legtobb esely, dehat az almok neha valora valnak.
Cupi

interfan írta: 2025.04.10. 13:34

Barcelona meg sajnos megette a Dortmundot.
Sajnos ez a Barcelona most nagyon egyben van, sokkal erosebbek mint a Bayern.
Ha meglesz a tovabbjutas, akkor valoban dontore erdemesek leszunk, ha egy Bayern meglepetes utan, egy Barcelonat is bucsuztatnak.

Ha nem mi nyerjuk a BL-t, akkor (en Liverpool sikert akartam, de ok sajnos kiestek), en az Arsenal gyozelmenek orulnek.
Legyen egy Inter-Arsenal donto amit mi megnyerunk. :)
Nyilvan ez egy alom, es nem erre van a legtobb esely, dehat az almok neha valora valnak.
Nem szeretem a Barca-t de sajnos idén nagyon egybe vannak és sokkal erősebbek mint a Bayern. Próbálok optimista lenni de 20% esélynél nem adok többet magunknak ha továbbjutunk jövőhéten. Oké az tény 2010-ben is ők voltak Messi-vel az esélyesek és mégis továbbjutottunk de elég nehéz lesz. Azt mondom ha sikerül akkor már meglesz a BL győzelem is. :) ;)
matyinter

Mai Arsenal-PSG meccsre tippek, vagy akár az egész párharcra?
Szerintem szoros lesz, ma egy 2-2, visszavágón viszont sajnos a PSG nyer.
Ha már nem mi, akkor az Arsenalnak drukkolok a végső győzelem miatt, de ugye a realitás az PSG-Barca döntőt mutat, amitől biztos, hogy hánynék.
Juve-milan után a két legjobban utált csapat nálam
interfan

matyinter írta: 2025.04.29. 13:58 Mai Arsenal-PSG meccsre tippek, vagy akár az egész párharcra?
Ha már nem mi, akkor az Arsenalnak drukkolok a végső győzelem miatt, de ugye a realitás az PSG-Barca döntőt mutat, amitől biztos, hogy hánynék.
Erdekesseg, hogy kb mindenki Barcelona-Arsenal dontot var.
Az Opta is ezt hozta ki.

Na meg legeselyesebbnek a Barcelonat a vegso sikerre.

Dehat latjuk az idei BL a "bombameglepetesekrol", szo.
Fo favorit Realnak annyi, Citynek mar korabban, Poolnak is, Bayernak is...

Egyszoval persze lehet mar tobb meglepetes nem lesz, es bejon a Barcelona-Arsenal donto, es nyer a Barcelona.
De latva az idei abszolult izgalmas, folyamatos meglepeteses BL-t, en azt mondom pont ezert, hogy nem a Barcelona nyeri.
(Lehet persze ezt mar a szivem mondatja velem, mert nalam meg a Juventustol is jobban utalt csapat a Barcelona)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.04.29. 14:04
matyinter írta: 2025.04.29. 13:58 Mai Arsenal-PSG meccsre tippek, vagy akár az egész párharcra?
Az Opta is ezt hozta ki.

Egyszoval persze lehet mar tobb meglepetes nem lesz, es bejon a Barcelona-Arsenal donto, es nyer a Barcelona.
De latva az idei abszolult izgalmas, folyamatos meglepeteses BL-t, en azt mondom pont ezert, hogy nem a Barcelona nyeri.
(Lehet persze ezt mar a szivem mondatja velem, mert nalam meg a Juventustol is jobban utalt csapat a Barcelona)
A PSg sehol?Azért szerintem ők már rég csak a BL-re készülnek.Hakimi,Dembele,Ramos azaz ott is vannak jó játékosok.
interfan

Festa írta: 2025.04.29. 14:12
interfan írta: 2025.04.29. 14:04
Az Opta is ezt hozta ki.

A PSg sehol?Azért szerintem ők már rég csak a BL-re készülnek.Hakimi,Dembele,Ramos azaz ott is vannak jó játékosok.
PSG egy eletveszelyes csapat.
Valami eszmeletlenul fiatal csapattal, egeszen beteg sokszor 22-23 eves atlagetkoru kezdovel.
Irgalmatlanul jo fiatal jatekosokkal es kerettel.
Amit most eloszor igazan felepitettek csapat teren az minden teren elismerendo.

De szerintem ok meg tul fiatalok a BL gyozelemhez, ok meg nagyobb meglepetes a BL 4 kozott mint mi.
Volt idoszak amikor 65X penzt fizettek egy PSG BL gyozelemre.
Mi maximum 18X penz kornyeken voltunk.
Nekik egyaltalan nem volt cel az idei BL, hosszutavon epitekeznek ezekkel a 18-19-20 eves elkepeszto potencial jatekosokkal.

En szerintem a PSG eddig fog jutni, es az Arsenal hozza.
Aztan lehet tevedek, mert ezt gondoltam a Liverpool ellen is, aztan lass csodat a palyan nem a papirforma jott. (Nagyon sajnalom a mai napig a Pool kieseset)
Ez a PSG egy eletveszelyes csapat, es a legnagyobb betuvel csapat.
Ettol fuggetlenul szerintem itt lesz nekik a vege.

En Arsenal-Inter dontot szeretnek, de Arsenal-Barcelona varok a papirforma szerint.
Ahogy mar irtam, ha nem mi, akkor nagyon az Arsenalnak szurkolok.

Remelem nem a Barcelona unneplest kell majd nezzem Munchenben a stadionban majus 31-en...
matyinter

Viszont a PSG-nek hetek óta csak a BL van, másra nem kell koncentrálni, bajnokságban kiallhatnak ifivel is bármikor.
Én esélyesebbnek tartom őket, mint az Arsenalt.
De akkor abban sztem megegyeztünk, hogy legyen Arsenal-Inter döntő, persze Inter győzelemmel :D
interfan

matyinter írta: 2025.04.29. 14:42 De akkor abban sztem megegyeztünk, hogy legyen Arsenal-Inter döntő, persze Inter győzelemmel :D
Pontosan igy legyen. :)
vaskalap

Én nagyon drukkolok az Arsenalnak,hogy döntőt játszanak.
matyinter

Mondjuk nyilván sokan az Arsenalnak drukkolnak, de sztem PSG szurkolókon kívül mindenki nekik.
Még lehet, a franciák többsége is :D
interfan

vaskalap írta: 2025.04.29. 15:57 Én nagyon drukkolok az Arsenalnak,hogy döntőt játszanak.
Arsenal megerdemelne mar 2003-2004 utan amikor utoljara nagy serleget nyertek (PL), hogy ujra sikeruljon nekik valami.
interfan

Sajnalom az Arsenalt...
Viszont megint el kell ismerni, a PSG brutal mod egybe van mint csapat, sztarok nelkul, elkepesztoen fiatal jatekosokkal, igazi egyseges csapatkent.
Ritkan latni ilyet.

Ez a BL egyebkent tenyleg a meglepetesekrol szol...
A 4X oddsal rendelkezo PSG nyer, erre se sokan szamitottak.
Cupi

interfan írta: 2025.04.30. 05:15 Sajnalom az Arsenalt...
Viszont megint el kell ismerni, a PSG brutal mod egybe van mint csapat, sztarok nelkul, elkepesztoen fiatal jatekosokkal, igazi egyseges csapatkent.
Ritkan latni ilyet.

Tegnapiba szerintem semmi meglepetés nem volt. 50-50 az a párharc teljesen. Utálom a PSG-t de el kell ismerni nagyon jók. Amikor oda vissza a játék képe alapján agyonverték /nem az eredmény terén/ a Poolt akkor azért az jelzett valamit....Ráadásul a bajnokikon full pihentethetnek /látszik is mert volt mostanában több vereségük kisebb csapatok ellen is/
vaskalap

Én azért nem vagyok elájulva ettől a psg től.Nyomtak egy brutál bő 25 percet,majd bunker.Összejött egy gól nekik,az Arsenalnak meg kb semmi.Párizsban remélem fordul a kocka.
interfan

Cupi írta: 2025.04.30. 08:14
interfan írta: 2025.04.30. 05:15 Sajnalom az Arsenalt...
Ritkan latni ilyet.

Tegnapiba szerintem semmi meglepetés nem volt. 50-50 az a párharc teljesen. Utálom a PSG-t de el kell ismerni nagyon jók. Amikor oda vissza a játék képe alapján agyonverték /nem az eredmény terén/ a Poolt akkor azért az jelzett valamit....Ráadásul a bajnokikon full pihentethetnek /látszik is mert volt mostanában több vereségük kisebb csapatok ellen is/
Nezd, ahol azert az egyik csapatra 2X odds van, a masikra meg 4X, azert az meglepetes, nem is kicsi.
Sportfogadoknal, szakertoknel, es BL musorokban egyertelmuen szinte kivetel nelkul mindenki Arsenal-Barcelona dontot vart.
Na most ehhez kepest igenis nagyon nagy meglepetes az elso meccs mindket parharcban.
Nyilvan van egy visszavago, lehet az Arsenal 0-3-ra nyer (legyen igy), a Barca meg felnegyel minket egy 0-4-el (nem lesz igy), es akkor mindenki azt kapja amit vart, magyarul Arsenal-Barcelona dontot.
De...
Latva az idei BL folyamatos meglepeteseit, azt, hogy 4 olyan csapat van az elodontobe akibol 3-ra senki nem szamitott, egy olyannal akire volt 65X odds a BL gyozelmukre, es egy olyannal akire 20X, haaat...
En nem mernem meg most sem kijelenteni, hogy ebbol Arsenal-Barcelona donto lesz.
Meg akkor sem, ha ez volt a papirforma...
Iden a BL-ben csakis borul a papirforma lathatjuk.
Cupi

interfan írta: 2025.05.01. 12:39
Nezd, ahol azert az egyik csapatra 2X odds van, a masikra meg 4X, azert az meglepetes, nem is kicsi.
Sportfogadoknal, szakertoknel, es BL musorokban egyertelmuen szinte kivetel nelkul mindenki Arsenal-Barcelona dontot vart.
Na most ehhez kepest igenis nagyon nagy meglepetes az elso meccs mindket parharcban.
Nyilvan van egy visszavago, lehet az Arsenal 0-3-ra nyer (legyen igy), a Barca meg felnegyel minket egy 0-4-el (nem lesz igy), es akkor mindenki azt kapja amit vart, magyarul Arsenal-Barcelona dontot.
De...
Latva az idei BL folyamatos meglepeteseit, azt, hogy 4 olyan csapat van az elodontobe akibol 3-ra senki nem szamitott, egy olyannal akire volt 65X odds a BL gyozelmukre, es egy olyannal akire 20X, haaat...
En nem mernem meg most sem kijelenteni, hogy ebbol Arsenal-Barcelona donto lesz.
Meg akkor sem, ha ez volt a papirforma...
Iden a BL-ben csakis borul a papirforma lathatjuk.
Értem, hogy mit mondanak a fogadóirodák meg a szakértők de én a meccs előtt azt gondoltam itt 50-50 az esély mindkét csapatnak. Tehát számomra nem lesz meglepetés ha a PSG jut a döntőbe. Eddig úgy látom bejött amit gondoltam. ;)
interfan

Azert az nem semmi, hogy az EL-t dontot jo esellyel a Premier League 14. es a 16. helyezetje jatssza majd.
A tortenelme leggyengebb szezonjat produkalo MU, es a hasonlo botrany szar Tottenham.
Sok mindent elmond ez az EL erossegerol.

Fiorentinat sajnalom, nyilvan 2-1 nem a vilagvege, de nehez lesz innentol.

Egyebkent ez mar megint az angol futball eve lesz.
Jovore gyakorlatilag teny, 6 angol csapat indulhat a BL-ben.
Ha a Chelsea Konfetit nyer, es BL helyen vegez a bajnoksagban, akkor ott is kapnak egy plusz EL helyet.
8-9 PL csapat ott lehet jovore az UEFA sorozatokban, ebbol 6 a BL-ben.
Nem semmi...

Es hat iden is ha megnezzuk az elodontoket, es a top bajnoksagokat:

Angol csapat: 4db
Spanyol csapat: 3db
Olasz csapat: 2db
Francia csapat: 1db

Angol 4 csapatbol 3 gyakorlatilag fix, hogy dontozik, es meg az Arsenalnak is megvan az eselye boven.
Eloallhat, hogy mind a 4 PL klub dontot jatszik az UEFA sorozatokban.
interfan

Arsenalban nagyon bizok szerdara.
Ez a PSG brutalisan jo csapat, es rettentoen egyben vannak, de hatha a donto kapujaban megremegnek.
Ha nem, akkor onnantol boven-boven meg is nyerhetik.
Hiaba gondolta azt kb mindenki, hogy a rajatszasba se jutnak be, nem hogy a 16 koze, es igy tovabb.

Eleve kedvelem az Arsenalt, de ha magunkat is nezem, es valahogy bejutunk a dontobe, nekunk szerintem az Arsenal sokkal "konnyebb" lenne a dontobe.
PSG 23-24 eves kezdoje, azzal a rengeteg mennyisegu futassal, megannyi kreativ, agilis villamgyors jatekossal, brutalis KP es tamadosorral, haat nem lenne egy kellemes story.
Foleg ugy, hogy a PSG vedekezni is tud, es van vedeleme, nem ugy mint a Barcelona vedekezese es szinte teljes B sor vedelme.

Egyszoval hajra, es johet az Arsenal-Inter donto, amit szerintem is behuznank.
Csak eloszor is jussunk mi oda, szerdan meg johet utannunk az Arsenal.
P-Inter

Sajnálom a Fiort, jó lett volna még egy olasz egy nagy kupadöntőben.
Amúgy az angoloknál most hogy alakulna a nemzetközi porond?
Pl: Chelsea megnyeri a konfettit, de BL vagy EL helyen végez, akkor?
A két szerencsecsomagnál meg mind1, ki nyeri az EL-t, megy a BL-be.
interfan

P-Inter írta: 2025.05.09. 08:26 Sajnálom a Fiort, jó lett volna még egy olasz egy nagy kupadöntőben.
Amúgy az angoloknál most hogy alakulna a nemzetközi porond?
Pl: Chelsea megnyeri a konfettit, de BL vagy EL helyen végez, akkor?
A két szerencsecsomagnál meg mind1, ki nyeri az EL-t, megy a BL-be.
Angoloknak ugy alakul:

- 6 csapat indul a BL-be.
Top 5 PL csapat es az EL gyoztes (MU/Spurs.

- Ha a Chelsea eleri a top 5 hely egyiket, es megnyeri az Konfetit, akkor + 1 helyet kapnak az EL-re is, azaz a 6-7. hely is indul az EL-ben.

+ ugye ott a Konfeti ahova szinten minimum 1, de lehet 2 csapatuk is indulhat (eredmenyektol fugg)

Tehat akar 10 Angol csapat is indulhat jovore a Nemzetkozi Kupakban, ebbol mar fix es hivatalos, hogy 6 is indul a BL-ben.
interfan

Egeszen hihetetlen, hogy a MU meg ezt az EL-t is kepes volt elbukni.
Tortenelmuk leggyengebb edzoje, kiemelkedon leggyengebb PL eredmenye, legtobb veresese, teljes kaosz, es meg ez az EL bukas is.

Eletemben nem gondoltam volna, hogy a MU szurkolok Ten Hagot sirjak majd vissza, de ehhez a kokler Amorimhoz kepest Ten Hag egy vilagklasszis edzo.

Nagyon remelem (hiaba), hogy nyaron valami oriasi nagytakaritas lesz.
Uj edzo, uj szakmai vezetes, uj tulajdonos, uj minden, mert ez a legalja.
Ettol lejjebb mar nincs.

Tottenham persze nyert, de hogy ekkora 0 jatekkal lehet EL-t nyerni, belehet kerulni egy BL-be mint PL 17.helyezett, azert ez is valami elkepeszto dolog.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Egészen fura volt ennyire rossz és színvonaltalan döntőt látni.
Én nem látom, hogy ez a United Amorimmal jobb tudna majd lenni, még ha kapna 3-4 játékost is a rendszeréhez.
Olyan feelingem volt, mint mikor Mazzarri erőlködött nálunk a 3-6-1-ével, nem néz ki jól a dolog.
A másik párhuzam meg Maguire, akinek mint már 100x leírt játékos nem áll jól ez a védelem vezére szerep, mint anno nálunk Ranocchianak sem állt jól.
Legkevésbé szerintem Amorim itt a hibás, mikor már pletykálták, hogy ő lesz az edző, írtam, lehetett tudni ő csakis 3-4-2-1-t játszat, semmi mást.
Szóval tőle várni, hogy váltson az nem reális, detto ugyanaz a szitu mint Inzaghinál, egész pályafutása alatt csakis 3 védőzött.
P-Inter

Mókás a MU-ban az edzőket csesztetni, mikor az egész klub az első fűszálltól a feje búbjáig bűzlik.
Engem tényleg nem izgat az angol foci, nem is kedvelek, nem is vagyok ellenszenvvel egyik csapattal sem, de ez a mu... nem leszel "véletlenül" 17ik a plben. Szerintem itt évekig erre kell számítani, ahogy már egy ideje így van.
Ja és tartom, hogy ha lettek volna blből kipottyanók, akkor most még ennyit se írnánk, beszélnénk a muról...
vaskalap

Én remélem,hogy a mu ra egy ideig nem kell figyelni,legalább is ami a kupákat illeti.Saját magukat züllesztik le.Ennyit a csilliárdos tulajokról.Szidjuk az olajos pénzt továbbra is.Vakok.
Válasz küldése