Akkor felejtsd el.
Én bírom, és szeretném Inter mezben látni, ahogy pl Stankov kolléga is
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Akkor felejtsd el.
Ezzel egyetertek, en csak Barellat hagynam meg a KP-bol.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.03. 21:27 Egyet értek, Calhat jó lenne rásózni az arabokra egy 30-40m-ért.
Viszont Fabregas tavaly 4-2-3-1-t játszatott, amivel kapcsban meg pont a Mourinho-éra óta jó emlékeink vannak.Fan Gusto írta: ↑2025.06.04. 10:24 - A 4-3-3-tól a Mourinho-éra első periódusa óta rémálmaim vannak. Mancini és Quaresma tűnik fel a lelki szemeim előtt, akik finoman szólva sem váltották meg a világot. Aztán jött Mou zsenije és a a 4-2-3-1... a többi pedig, ahogy azt mondani szokták, már történelem.
- Ha valóban váltás lesz és a fiatalokat részesítjük előnyben, akkor azért érdemes készülni egy gyötrelmes átállási időszakra.
Fabregas tavaly jatszatott 4-3-3-at is, amiben Paz kozepcsatar volt.PellerG írta: ↑2025.06.04. 10:26Viszont Fabregas tavaly 4-2-3-1-t játszatott, amivel kapcsban meg pont a Mourinho-éra óta jó emlékeink vannak.Fan Gusto írta: ↑2025.06.04. 10:24 - A 4-3-3-tól a Mourinho-éra első periódusa óta rémálmaim vannak. Mancini és Quaresma tűnik fel a lelki szemeim előtt, akik finoman szólva sem váltották meg a világot. Aztán jött Mou zsenije és a a 4-2-3-1... a többi pedig, ahogy azt mondani szokták, már történelem.
- Ha valóban váltás lesz és a fiatalokat részesítjük előnyben, akkor azért érdemes készülni egy gyötrelmes átállási időszakra.
Főleg, ha ehhez megszereznénk Fabregas irányítóját is, Paz-t.
30 meccsen is 4-2-3-1 volt.
https://www.transfermarkt.de/cesc-fabre ... 2025-06-04
Nyilvan nagyon sok minden fugg attol, hogy ki lesz az edzonk.
Atyavilág, én tagadni?!interfan írta: ↑2025.06.04. 10:30Fabregas tavaly jatszatott 4-3-3-at is, amiben Paz kozepcsatar volt.PellerG írta: ↑2025.06.04. 10:26Viszont Fabregas tavaly 4-2-3-1-t játszatott, amivel kapcsban meg pont a Mourinho-éra óta jó emlékeink vannak.Fan Gusto írta: ↑2025.06.04. 10:24 - A 4-3-3-tól a Mourinho-éra első periódusa óta rémálmaim vannak. Mancini és Quaresma tűnik fel a lelki szemeim előtt, akik finoman szólva sem váltották meg a világot. Aztán jött Mou zsenije és a a 4-2-3-1... a többi pedig, ahogy azt mondani szokták, már történelem.
(Nyilvam tobbszor volt sokkal 4-2-3-1, de Fabregas ettol fuggetlenul ugyanugy alkalmazza a 4-3-3-at is, hiaba probalod ezt Te tagadni)
Olvasd el kerlek szepen a kiemelt reszt, ha ez megvolt lathatod, hogy en is pontosan tudom, hogy idezve "nyilvan tobbszor volt sokkal 4-2-3-1".PellerG írta: ↑2025.06.04. 11:02Atyavilág, én tagadni?!interfan írta: ↑2025.06.04. 10:30Fabregas tavaly jatszatott 4-3-3-at is, amiben Paz kozepcsatar volt.PellerG írta: ↑2025.06.04. 10:26
Viszont Fabregas tavaly 4-2-3-1-t játszatott, amivel kapcsban meg pont a Mourinho-éra óta jó emlékeink vannak.
(Nyilvam tobbszor volt sokkal 4-2-3-1de Fabregas ettol fuggetlenul ugyanugy alkalmazza a 4-3-3-at is, hiaba probalod ezt Te tagadni)
Én azt próbálom átvinni, hogy egyszer a jó életben elfogadd más véleményét is fenntartások nélkül.
Be is linkeltem, 30x 4-2-3-1 volt.
De még így is fújod.
Lehet, hogy volt pár ilyen alkalom is amit te tolsz, igen.
De itt nem erről szólt megint a hozzászólásom, hanem hogy bőven túlnyomórészt nem 4-3-3 volt nála, Paz-zal középcsatárként, hanem 4-2-3-1.
Főleg miután télen megvették Assane Diao-t csatárnak.
Én nem tudom mi van, de csapás csapás hátán…remélem leoktatta valakinek a tudást. Mást nem ha a rövidgatya fecskéig fel van húzva (a combok miatt), plusz kézben van egy húscsipesz már nagy gond nem lehet.
Ez a komment nagyon sült,ha már a grillmesterről szól,és tényleg úgy felhúzta a gatyájátCsaSzi9294 írta: ↑2025.06.04. 21:47Én nem tudom mi van, de csapás csapás hátán…remélem leoktatta valakinek a tudást. Mást nem ha a rövidgatya fecskéig fel van húzva (a combok miatt), plusz kézben van egy húscsipesz már nagy gond nem lehet.
Én adtam volna neki egy 2-3 millió tisztelet díjat.![]()
Viszont a Botafogo elképzelni nem tudja, mekkorát igazolt, a csapat szakácsa meg is van.![]()
Hakimi ingyen volt nem? Csak aláírási pénzt fizettünk neki és az ügynökének úgy emlékszem.interfan írta: ↑2025.06.05. 08:08 Zanetti nem veletlenul beszelt arrol, hogy Mastantuono tul draga nekunk es nem elerheto.
Real 55m eurot fizet erte, 45m fix + 10m bonusz.
Hat igen...
17 eves jatekosert, aki Europaban 0db meccsel rendelkezik.
Ezzel valoban nem lehet versenyezni semmilyen teren.
Mi 40m-t egy Barellaert, Hakimiert fizettunk ami mar szinte rekord volt, mas meg egy 17 eves Del Amerikai tehetsegert fizet 55m eurot.
Nem volt ingyen.lucky0 írta: ↑2025.06.05. 08:28Hakimi ingyen volt nem? Csak aláírási pénzt fizettünk neki és az ügynökének úgy emlékszem.interfan írta: ↑2025.06.05. 08:08 Zanetti nem veletlenul beszelt arrol, hogy Mastantuono tul draga nekunk es nem elerheto.
Real 55m eurot fizet erte, 45m fix + 10m bonusz.
Hat igen...
17 eves jatekosert, aki Europaban 0db meccsel rendelkezik.
Ezzel valoban nem lehet versenyezni semmilyen teren.
Mi 40m-t egy Barellaert, Hakimiert fizettunk ami mar szinte rekord volt, mas meg egy 17 eves Del Amerikai tehetsegert fizet 55m eurot.
Ha minden igaz ráadásul a Parmanak volt a liga egyik, ha nem a legalacsonyabb életkorú kerete, kerek 25 évvel. Kezdek reménykedni benne, hogy valóban elkezdődik a fiatalítás projekt. Ha jól olvasom, cáfoljatok rám persze, szeptembertől indul az U23-as csapat is. Így azért könyebb lesz a tűzhöz közel tartani a fiatalokat. Legyünk optimisták!
Ha ezek mellé még idevesszük a már 2 új érkezőt, akkor az 6 új ember, annál nem is indokolja semmi, hogy "sokkal" több kellene. Nekem pl. a 2 csatárral egyébként is az a problémám, hogy Taremiből szerintem Correa 2 lesz és nem is fog kelleni, meg nem is akar elmenni, meg nem is lesz, aki fizetné a fizetését máshol. Szóval gondban leszünk azzal a 2 új csatárral.
Nyilvan a vilag legjobb utanpotlas es akademiabol jott, azaz City es Barcelona.
Nem csodálkozom annyira rajta. Ha a szélsők maradnak akkor bal oldalon Dimarco és Carlos Augusto ott van a jobb oldalon meg Dumfries és a most érkező Luis Henrique. Így felesleges kiadás lenne Zalewski, gondolom Őt akkor vettük volna meg ha Luis Henrique üzlet nem sikerül.
Kb ő az egyetlen cselezni is tudò Wingback a keretben.
Imádnám ha maradna. A csávó volt az egyetlen, aki a BL döntőn hajtott és úgy viselkedett, mint aki nyerni szeretne. A többieket lefizette Inzaghi új főnöke… De! Szegény nálunk is iszonyat sokat volt sérült, szóval megértem, ha van most némi ?. Megjegyzem a srác kp-n is fasza volt… Összességében remélem, hogy megvesszük akár Miki és Darmian helyére.
Arnautovic és Correa lesznek még a tornán?
Én azt olvastam Taremi marad. Illetve van még hír Hojlundról is.
Allitolag ok nem.
Szerintem elég tróger dolog lenne ha nem vennénk meg csak azért hosszabbított hogy kölcsön + opció lehessen belőle