interfan írta: ↑2025.06.05. 08:28
mike írta: ↑2025.06.05. 08:21
Milyen az már hogy az Internek kezdő edzőket kell győzködni hogy ugyan vállalják már el a munkát ???
Ilyen ne is jöjjön.
Elég amatőr sztorinak tűnik az egész.
Az hogy most megy a kapkodas, a panik, es a kaosz az egy dolog.
Itt a fontosabb az, hogy mi vezetett el ide.
A valasz pedig erre az, hogy varatlanul ert minket Inzaghi tavozasa, ahogy ezt Marotta is elmondta.
Csak hat miert szamitottunk arra, hogy Inzaghi marad?
Miert voltunk ebben annyira biztosak?
Mibol gondoltak ezt?
Ezek itt a legfobb kerdesek...
Pláne úgy, hogy mint az köztudott, már március óta tudja Inzaghi, hogy a pénzes bohóccirkuszban folytatja.

Bocs, nem bírtam kihagyni...

De, hogy a cinkelésen kívül mást is írjak: én 2-3 nap alatt nagyon megutáltam Inzaghit. A BL-döntő hetében el nem tudtam volna képzelni, hogy másik edző legyen a padon, nekem még a túlmozgásos viselkedése is tetszett az alapvonalon, de a BL-döntőn mutatott produkció, aztán az, hogy a PSG iránti tisztelet mellett még bocsánatot sem kért a szurkolóktól a produkcióért, ráadásul ilyen szarban hagyva minket távozik az arabokhoz? Nos, szívből kívánom, hogy bukó legyen neki az a kaland és soha életében ne legyen nagy csapat edzője. Conte anno szintén a kretén távozásával húzta ki nálam a gyufát, miként az addig kedvencem Lukaku is... Úgy látszik, nehezen viselem ezeket a hirtelen jött váltásokat.

A nevek közül amúgy nekem még mindig Vieria, akinek jóval nagyobb tapasztalata van, mint Fabregasnak. Utóbbinál jelentős bukást éreznék, hiszen összesen egyetlen szezon van benne, az is egy olasz kiscsapatnál. A franciánál pedig abban bízok, hogy egy nagy csapatnál talán végre megtalálja az egyensúlyt és működik a taktikája. Bár neki is nagy ugrás lenne, de ő azért bőven 100 meccses profi edző, még akkor is, ha amúgy szerintem nem neki kellene lennie a BL-döntős kispadján... De még mindig inkább ő, mint az egyszezonos Fabregas...