A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Rolinter
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Szépen be van árazva az olasz labdarúgás, vele együtt mi is. Senkinek nem vonzó. Ehhez nagy köze van az olasz labdarúgo szövetségnek is. Amilyen nevek itt repkednek, az maga a katasztrófa.
-
cuchu11
Nekem leginkább Palladino "gyanús".
Május 7.-én szerződés-hosszabítás, majd május 30.-án szerződésbontás.
Elég fura...
-
Rolinter
Lehet köze van az új kialakuló gazdasági botránynak, ahhoz ami miatt senki nem akar jönni. Talán interfan tudja mi a balhé
- CsaSzi9294
Chivu esetén maradunk is a jó öreg 3 védős rendszernél.

Mondjuk kb csak novemberig..
Mondjuk kb csak novemberig..
- Cupi
Ez nem igazán számítana. Ha jól emlékszem Inzaghi 4 éve hosszabbított a Lazioval majd aláírt hozzánk.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.05. 14:14
Chivu is hosszabbít nem? Reggel még ilyesmi hír volt.
Schira jelentette be, hogy ma lesz a hivatalos bejelentés...
-
cuchu11
Egész pontosan szóbeli megállapodás volt Lotitoval, de az aláírás már nem történt meg.Cupi írta: ↑2025.06.05. 15:04Ez nem igazán számítana. Ha jól emlékszem Inzaghi 4 éve hosszabbított a Lazioval majd aláírt hozzánk.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.05. 14:14
Chivu is hosszabbít nem? Reggel még ilyesmi hír volt.
Schira jelentette be, hogy ma lesz a hivatalos bejelentés...![]()
- Cupi
- Festa
Akkor az elműt egy hét mérlege:
- Sikerült történelmi verességet szenvedni a Bl döntőben
- A valaha hova legcsúnyább mezt sikerült magunkra ölteni a sárgával,ami remélem emiatt is jó ideig nem lesz elérhető
- Inzaghi távozik
-Fabregas akinek még kb a papírja sincs meg,hogy edző lesz simán nemet mond ránk
- Számomra az összes jelöl közül a legrosszabb jelölt érkezik akit játékosként sem kedveltem
Remélem,hogy most ez komoly mert viccnek nagyon durva.
Üvegtigris 3 után szeretném kérdezni,hogy itt mindenki hülye????
- A valaha hova legcsúnyább mezt sikerült magunkra ölteni a sárgával,ami remélem emiatt is jó ideig nem lesz elérhető
- Inzaghi távozik
-Fabregas akinek még kb a papírja sincs meg,hogy edző lesz simán nemet mond ránk
- Számomra az összes jelöl közül a legrosszabb jelölt érkezik akit játékosként sem kedveltem
- mike
Kabaré az egész.
Egyedül Motta az aki szóba került, szabad, és simán jönne is.
A végén szerintem ő lesz.
Csak az a csalós kitérő ne lett volna....
Nem szólnék egy szót sem.
Egyedül Motta az aki szóba került, szabad, és simán jönne is.
A végén szerintem ő lesz.
Csak az a csalós kitérő ne lett volna....
Nem szólnék egy szót sem.
- Festa
Marad Chivu és jelen esetben októberben jövet valaki más.
Láttuk a Milán esetében mennyire volt jó döntés Fonseca meg Conseicao.
Tartok tőle,hogy nem Chivu lesz a legnagyobb bajunk hanem valami komoly oka van,hogy nem találtunk komolyabb edzőt.
- CsaSzi9294
Itt...mindenki.Festa írta: ↑2025.06.05. 15:19 Akkor az elműt egy hét mérlege:
- Inzaghi távozik
- Baggio85
Szerintem, ha már így alakult, akkor Chivu megérdemli a bizalmat. Ő azért az Inter történelmének egyik legszebb sikerének volt részese. Sose értettem azokat, akik őt kritizálták, mert mindig odatette magát. Nyilván korral meg a fejsérülése után visszaesett a teljesítménye, de azért nem utolsó sorban, ő a liga legjobb védői közé tartozott, amikor leigazoltuk.
És hát ő rá azért a csapat játékosainak is "kötelességük" felnézni, az elért sikerei alapján.
Aztán, hogy az ő szakmai felkészültsége mire lesz elég... reméljük a legjobbakat!
És hát ő rá azért a csapat játékosainak is "kötelességük" felnézni, az elért sikerei alapján.
Aztán, hogy az ő szakmai felkészültsége mire lesz elég... reméljük a legjobbakat!
- Cupi
Lehet most mi is egy olyan úton akarunk menni mint a milan. Korábbi játékosaikat égették le a padon.....Pippo, Seedorf, Gattuso....mind bukott náluk de csak azért is ezeket erőltették.
- Festa
Azért azt mondjuk meg,hogy Conte után Inzaghinál is volt kockázat aki maximum olasz kupákat nyert meg szuperkupát.
Chivu meg lelkes lesz az elején míg Inzaghi energiája saját bevallása szerint elfogyott.
Semmit nem tudunk tenni csak bízni abban,hogy mivel Chivu védő volt talán kevesebbszer fordul elő,hogy 2 gólos előny után sem tudunk nyerni.
Chivu meg lelkes lesz az elején míg Inzaghi energiája saját bevallása szerint elfogyott.
Semmit nem tudunk tenni csak bízni abban,hogy mivel Chivu védő volt talán kevesebbszer fordul elő,hogy 2 gólos előny után sem tudunk nyerni.
- brecsinho
Azért ha belgondolok,hogy Trianon évfordulón román vagy francia edző között kell választani,háát jujjj
Nem gondoltam,hogy valaha leírom, de akkor inkább a román
Nem gondoltam,hogy valaha leírom, de akkor inkább a román
- mike
Inkább Motta, mint Chivu.
- brecsinho
És tényleg,nagyon jó,legalább kínunkban röhögjünkCsaSzi9294 írta: ↑2025.06.05. 15:25Itt...mindenki.Festa írta: ↑2025.06.05. 15:19 Akkor az elműt egy hét mérlege:
- Inzaghi távozik
Üvegtigris 3 után szeretném kérdezni,hogy itt mindenki hülye????![]()
- interfan
Mar magaba az is szanalom, hogy ennyire meglepett minket Inzaghi tavozasa, elkepeszto, hogy miert gondoltuk azt kb biztosra egeszen keddig, hogy marad Inzaghi.
Utanna az meg kemenyebb, hogy a nagy kapkodasa, panikban a jeloltek:
A terv: Fabregas
B terv: Vieira
C terv: Chivu
Az meg egyenesen a vicc, sot annak is a legrosszabb, hogy:
Fabregas nemet mond
Majd, Vieira is nemet mond
Egy Fabregas, majd egy Vieira...
Ezt komolyan ha az ember nem eli at azt hiszi, hogy ez valami vicc, ilyen a vilagon nincs, de megis van.
Egeszen dobbenetes...
https://www.calciomercato.com/news/viei ... a-pe-23443
Utanna az meg kemenyebb, hogy a nagy kapkodasa, panikban a jeloltek:
A terv: Fabregas
B terv: Vieira
C terv: Chivu
Az meg egyenesen a vicc, sot annak is a legrosszabb, hogy:
Fabregas nemet mond
Majd, Vieira is nemet mond
Egy Fabregas, majd egy Vieira...
Ezt komolyan ha az ember nem eli at azt hiszi, hogy ez valami vicc, ilyen a vilagon nincs, de megis van.
Egeszen dobbenetes...
https://www.calciomercato.com/news/viei ... a-pe-23443
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.06.05. 23:56-kor.
- Festa
Na akkor Bonny érkezése felgyorsulhat.
Én még örülnék Balogh Botinak is örülnék aki annyit mint Palacios biztosan tud.
Parma -Napoli 0-0 pár hete és Ha Bisseck nem ér bele kézzel a labdába akkor most jó eséllyel miénk a scudetto.
Én még örülnék Balogh Botinak is örülnék aki annyit mint Palacios biztosan tud.
Parma -Napoli 0-0 pár hete és Ha Bisseck nem ér bele kézzel a labdába akkor most jó eséllyel miénk a scudetto.
- Festa
Inter-Barca 4-3 után ha valaki ilyen forgatókönyvet felvázol akkor szerintem drogelvonóra küldöm Csernus dokival és remélem,hogy bevállalja.
Szerintem a Szuperkupára van esélyünk ott csak a Bolognát kell megverni aztán pedig a Napoli-Milán továbbjutóját.
Mindjárt itt a meccs .
Szerintem a Szuperkupára van esélyünk ott csak a Bolognát kell megverni aztán pedig a Napoli-Milán továbbjutóját.
Mindjárt itt a meccs .
-
Rolinter
Ha már így alakult, egyben bízok. A csapatösszetartás , csapatszellem maradjon meg ! Mi csapatként működünk jól, nem egyéni sztárok miatt!!!! Remélem nem bomlasztja majd a csapatot. ((((Sajnos José ilyen lett volna, képes a csapattal is összeveszni, nem csak az újságírókkal. Ő már nem a régi)))
- Stankov
- vaskalap
Hát tényleg a Barca meccsek után ez 180 fok fordulat.Pazza.
- Cupi
Az a kemény ha Acerbi nem lesz hős és nem lövi be akkor méltósággal kiesünk egy szoros meccsen és nincs a döntőben ez az égés és totál megsemmisítés....valamint akkor Inzaghi előbb közli lelép és lett volna idő edzőt találni....azt meg meg sem említem, hogy lehet a bajnoki címet is behúzzuk mert a csapat tudta volna BL-t már nem nyerhet, csak a bajnokság van így lehet egész más a koncentráció a Lazio ellen...
Persze ezt senki nem tudhatta előre de így utólag már azt mondom bár mellé ment volna az a lövés....
- brecsinho
Én örülök,hogy bement,mert életem gólöröme volt (na jó,lehet Frattesi góljával holtversenyben..),de értem mire gondolszCupi írta: ↑2025.06.05. 17:17Az a kemény ha Acerbi nem lesz hős és nem lövi be akkor méltósággal kiesünk egy szoros meccsen és nincs a döntőben ez az égés és totál megsemmisítés....valamint akkor Inzaghi előbb közli lelép és lett volna idő edzőt találni....azt meg meg sem említem, hogy lehet a bajnoki címet is behúzzuk mert a csapat tudta volna BL-t már nem nyerhet, csak a bajnokság van így lehet egész más a koncentráció a Lazio ellen...
Persze ezt senki nem tudhatta előre de így utólag már azt mondom bár mellé ment volna az a lövés....
-
Tombi1986
Szerintem pedig az lett volna a korrekt, ha Inzaghi időben közli, mert Ő már régebben eldöntötte, hogy elmegy.Cupi írta: ↑2025.06.05. 17:17Az a kemény ha Acerbi nem lesz hős és nem lövi be akkor méltósággal kiesünk egy szoros meccsen és nincs a döntőben ez az égés és totál megsemmisítés....valamint akkor Inzaghi előbb közli lelép és lett volna idő edzőt találni....azt meg meg sem említem, hogy lehet a bajnoki címet is behúzzuk mert a csapat tudta volna BL-t már nem nyerhet, csak a bajnokság van így lehet egész más a koncentráció a Lazio ellen...
-
möszi
Én abszolút leadtam az igényeimből… Mivel mindhárom opció kb. 0 érdemi tapasztalattal bír, én már Chivunak is örülnék. Ennek egyetlen oka az, hogy ha nem rajtunk múlt volna, akkor a Parmaval kikaparta nekünk a Scudetto gesztenyét.
Ez az egy mellette szól, na. Plusz azért egész jó kis fiatal csapatot rakott össze Parmaban és persze a triplázó csapat oszlopos tagja is volt. Súlyos érvek ezek, de kb ennyi maradt…. 
-
R9.
en is igy vagyokmöszi írta: ↑2025.06.05. 17:51 Én abszolút leadtam az igényeimből… Mivel mindhárom opció kb. 0 érdemi tapasztalattal bír, én már Chivunak is örülnék. Ennek egyetlen oka az, hogy ha nem rajtunk múlt volna, akkor a Parmaval kikaparta nekünk a Scudetto gesztenyét.Ez az egy mellette szól, na. Plusz azért egész jó kis fiatal csapatot rakott össze Parmaban és persze a triplázó csapat oszlopos tagja is volt. Súlyos érvek ezek, de kb ennyi maradt….
![]()
+ ifikkel ugy tudom nem volt rossz
-
möszi
Igen, ráadásul ahogy már említette itt valaki a Bonny transfert is segítheti, no meg, ha nem válik be, ősszel mehet az induló U23-as csapat edzőjének, így házon belül marad és nincs végkielégítés sem. Lehet ő lesz ami Dárdai Palink, akit bármikor fel lehet vinni tarcsiből krízis idején.R9. írta: ↑2025.06.05. 17:54en is igy vagyokmöszi írta: ↑2025.06.05. 17:51 Én abszolút leadtam az igényeimből… Mivel mindhárom opció kb. 0 érdemi tapasztalattal bír, én már Chivunak is örülnék. Ennek egyetlen oka az, hogy ha nem rajtunk múlt volna, akkor a Parmaval kikaparta nekünk a Scudetto gesztenyét.Ez az egy mellette szól, na. Plusz azért egész jó kis fiatal csapatot rakott össze Parmaban és persze a triplázó csapat oszlopos tagja is volt. Súlyos érvek ezek, de kb ennyi maradt….
![]()
+ ifikkel ugy tudom nem volt rossz
- Festa
Legyünk optimisták,mert csak úgy érdemes élni.
Jó lesz Chivu mert Inter szív és ismeri a közeget.
Zidane hol volt egyébként mielőtt BL-ket nyert a Real padján?
A Real ifjúsági csapatait vezette.
Legalább lesz edzőnk a klub Vb idejére.Fabregas meg lehet nagyon fogja bánni ezt amikor majd a Comoval a kiesés ellen küzd a következő idényben.
Jó lesz Chivu mert Inter szív és ismeri a közeget.
Zidane hol volt egyébként mielőtt BL-ket nyert a Real padján?
A Real ifjúsági csapatait vezette.
Legalább lesz edzőnk a klub Vb idejére.Fabregas meg lehet nagyon fogja bánni ezt amikor majd a Comoval a kiesés ellen küzd a következő idényben.
- interfan
Gazzetta mar be is jelentette, Chivu az Inter uj edzoje.
Holnap erkezik Milanoba.
Schira is megerositi, Chivu az Inter edzoje.
2027-ig ir ala, es evenkenti 2m euros fizetest kap.
Holnap erkezik Milanoba.
Schira is megerositi, Chivu az Inter edzoje.
2027-ig ir ala, es evenkenti 2m euros fizetest kap.
- PetR
- Kapcsolat:
Hát, játékosként sem volt a szívem csücske amikor nálunk volt (mennyit szídtuk itt is, te jó ég
), az hogy az ifikkel jó volt, annyira nem mérvadó (Stramaccioni is így indult), és a Parmával sem robbant be annyira - oké, bent tartotta őket... De azért bízom benne, hogy bejön, ha már így alakult. Egyszer csak belenyúlunk mi is valami tuti sztáredző palántába na. 
-
segogabor
Biztosan komoly és szakképzett stábbal érkezik. Ennél nagyon nem lesz lejjebb. Esetleg Adriano mentális trénerként johetne még
-
Interfan1000
Ez nekem már teljesen a spórolásról szól, meg az új “projekt” is a fiatal játékosokkal! Látom előre h jövőre majd a BL helyekért kell izgulni h meglegyen…
- vaskalap
Fabregas ha nagyon akart volna,biztos jön.Nehogy a Como elnök mondja már meg,hogy megyek vagy sem.Ez nem a kommunizmus.
- mike
Ez kész gyerekek:(
Román edző at Internél.....
A BL győztes csapatból nem sok játékos volt közömbös, az egyik Chivu.
Ez most nagyon nagy tökön rúgás.
Azért sok sikert neki.
- Baggio85
Akár jól is elsülhet, hogy nyomás igazából így nincs rajtunk. A játékosokon sok fog múlni, hogy odategyék magukat, de az egy ilyen BL döntő után azt hiszem minimális elvárás feléjük. A keret egyébként olasz szinten erős lesz. Ha mindenki maximálisan komolyan veszi, akkor bármi lehet... Mondjuk ez valahol baj is, hogy bármi lehet. 
-
VInter101
Inzaghival elvileg úgy ültek le hogy emelik a fizuját, ebből lett egy Tesco gazdaságos variáció, 2 visszautasítás mellett.
Nem lehetett volna kicsit körül nézni hátha Inzaghi emelt fizetéséért kaptunk volna egy nem lutri edzőt???
Nem lehetett volna kicsit körül nézni hátha Inzaghi emelt fizetéséért kaptunk volna egy nem lutri edzőt???
-
cuchu11
Nincs nyomás.? Én személy szerint Scudettot várok!Baggio85 írta: ↑2025.06.05. 19:35 Akár jól is elsülhet, hogy nyomás igazából így nincs rajtunk. A játékosokon sok fog múlni, hogy odategyék magukat, de az egy ilyen BL döntő után azt hiszem minimális elvárás feléjük. A keret egyébként olasz szinten erős lesz. Ha mindenki maximálisan komolyan veszi, akkor bármi lehet... Mondjuk ez valahol baj is, hogy bármi lehet.![]()
- hvmetal
Haverod a Pataki Attila ? Esetleg Te is repkedsz vele ?cuchu11 írta: ↑2025.06.05. 19:51Nincs nyomás.? Én személy szerint Scudettot várok!Baggio85 írta: ↑2025.06.05. 19:35 Akár jól is elsülhet, hogy nyomás igazából így nincs rajtunk. A játékosokon sok fog múlni, hogy odategyék magukat, de az egy ilyen BL döntő után azt hiszem minimális elvárás feléjük. A keret egyébként olasz szinten erős lesz. Ha mindenki maximálisan komolyan veszi, akkor bármi lehet... Mondjuk ez valahol baj is, hogy bármi lehet.![]()
Nehogy megharagudj! Jogodban áll hülyének lenni !
-
Tombi1986
Nehogy Marotta lemondjon a kialakult helyzet miatt
- CsaSzi9294
Nézzük a jó oldalát. Fiatal és nem olasz.
Felkészül Materazzi, novemberre legyen papírja.
Viccelt félre téve. Nyilván mindenkinek vannak kétségei, meg fenntartásai és kb senki nem örül, valamint valljuk be 80-20ra mondjuk, hogy inkább nem válik be, de az esélyt adjuk meg neki és szerintem ne “cikizzük” vagy legyünk pesszimisták. Várjuk ki a végét.
Forza Christian!
- tomika431
Chivu edzői munkájáról mit érdemes tudni? Milyen felállást preferál? Jó lenne már formációt váltani 4 védőre. Köszönöm!
-
k.tomi880421
Jó lenne tudni mi a terv a tulajdonosi részről. A hallgatás és Inzaghi távozása számomra egyelőre a 2010-es év nyarát idézi fel.
Az bosszant, hogy valami selejt játékosra tudunk majd fizetni 10m EUR-t míg egy profi edző kivásárlási árát nem akarják ennyiért kifizetni pedig itt ez lenne az alapja a csapatnak.
Legyen De Zerbi, Unai Emery akár kifizetve Őket. De lehetne Motta is ingyen viszont mi meg mentünk Fabregasért meg Vieiráért (WTF???!) és most meg Chivu a fix. MI?
Akkor inkább az eddigi másodedző legyen amíg nem találunk egy hozzáértő edzőt. De ott lenne még Terzic is pl.
Az elmúlt 1 hónapban teljesen kiábrándultam a fociból.
Ez a csapat teljesen széteshet szerintem a nyáron, egyetlen módon tudták volna ezt méréskelni a tulajok, ha egy hozzáértő tekintélyes edzőt hoznak ide. Jön Chivu a kb 0 tapasztalatával akkor mi a garancia arra, hogy a csapat magja akik 28 év körül vannak, hogy itt maradnak kísérletezni nem bízva az edzőben vagy elmennek máshova ahol akár nyerhetnek is valamit a legutolsó életcikulsukban amíg még profik maradhatnak.
Félek Tőle, hogy valaki eldönti, hogy megy és ezzel elindít egy dominót. Még az új mezünk is hasonlít arra az időszakra mikor véglegesen szétesett a 2010-es csapat.
Az bosszant, hogy valami selejt játékosra tudunk majd fizetni 10m EUR-t míg egy profi edző kivásárlási árát nem akarják ennyiért kifizetni pedig itt ez lenne az alapja a csapatnak.
Legyen De Zerbi, Unai Emery akár kifizetve Őket. De lehetne Motta is ingyen viszont mi meg mentünk Fabregasért meg Vieiráért (WTF???!) és most meg Chivu a fix. MI?
Akkor inkább az eddigi másodedző legyen amíg nem találunk egy hozzáértő edzőt. De ott lenne még Terzic is pl.
Az elmúlt 1 hónapban teljesen kiábrándultam a fociból.
Ez a csapat teljesen széteshet szerintem a nyáron, egyetlen módon tudták volna ezt méréskelni a tulajok, ha egy hozzáértő tekintélyes edzőt hoznak ide. Jön Chivu a kb 0 tapasztalatával akkor mi a garancia arra, hogy a csapat magja akik 28 év körül vannak, hogy itt maradnak kísérletezni nem bízva az edzőben vagy elmennek máshova ahol akár nyerhetnek is valamit a legutolsó életcikulsukban amíg még profik maradhatnak.
Félek Tőle, hogy valaki eldönti, hogy megy és ezzel elindít egy dominót. Még az új mezünk is hasonlít arra az időszakra mikor véglegesen szétesett a 2010-es csapat.
- CsaSzi9294
- lucky0
Amikor átvette a Parmat az első 4-5 meccsen 4-3-3 volt. Utána állt át 3-5-2 re ami inkább 3-1-4-2 volt.
-
k.tomi880421
Király. Kár, hogy a modern futball sikeres csapataiban már nem igazán van olyan, hogy VKP. Sok sikert egy ilyen játékos leigazolásához, max olyan lehetőség lesz életképes ezen a poszton mint amit Guardiola csinált Stonesból full KH-ként. Na de ki lehetne ilyen, hol találjuk? Van pénz rá? Vagy majd esetleg valamelyik labdaügyesebb KH-ünket rakjuk be oda?lucky0 írta: ↑2025.06.05. 21:23Amikor átvette a Parmat az első 4-5 meccsen 4-3-3 volt. Utána állt át 3-5-2 re ami inkább 3-1-4-2 volt.
- PellerG
Inter Primaveránál főleg 4-3-3 volt, néhány alkalommal 3-5-2, gondolom a felnőtt csapat mintájára.
Ahogy írtátok feljebb, Parmánál is 4-3-3-al kezdett, aztán jött a 3 védőzés, amivel bent is maradtak.
Van egy olyan érzésem, hogy mivel kapkodás van, úgy vannak vele a vezetőink, hogy legalább ismeri a közeget, a játékosokat, adott esetben az eddigi 3-5-2-t is tudja tovább vinni, ami aztán hátha elég is lesz valamire, ha már komoly edzőre nincs pénz...
Ahogy írtátok feljebb, Parmánál is 4-3-3-al kezdett, aztán jött a 3 védőzés, amivel bent is maradtak.
Van egy olyan érzésem, hogy mivel kapkodás van, úgy vannak vele a vezetőink, hogy legalább ismeri a közeget, a játékosokat, adott esetben az eddigi 3-5-2-t is tudja tovább vinni, ami aztán hátha elég is lesz valamire, ha már komoly edzőre nincs pénz...
-
Rolinter
Optimista vagyok, és pozitívan állok hozzá. De sajnos az az érzésem, hogy Manchester United 2.0 leszünk. Remélem tudja majd motiválni, és kezelni a csapatot. Inzaghi után jelenkeg hatalmas az űr.
-
HerfortBalazs
Inzaghit tudtak fizetni de az uj edzőre nincs penz, ja oke.