Már kezdtem azt gondolni, hogy mindenki megőrült a fórumon, de szerencsére vannak még, akik világosan látják a helyzetet… Ahogy mondani szokás: “minden szavaddal!”.HerfortBalazs írta: ↑2025.06.22. 09:06 Egy rohadt faraszto es hosszu szezon vegen vagyunk, elbukott bajnoki cimmel, elbukott BL döntővel. A jatekosok mentalisan es minden teren hulla faradtak. Raadasul Inzaghi is lelepett.
Egy hülye felkeszülesi torna szintű esemenyen kellene meg nagyon focizni. Hatuk közepere nem kivanjak mar ezt, de megis hajtottak tegnap is.
Raadasul uj edző is van. Az uj igazolasok is nemreg jöttek meg. Mit vartok, most komolyan?
Adjunk mar egy kis időt nekik.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
möszi
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- interfan
En ezt a Augusto KH elkepzelest sosem ertettem, en szerintem o nem KH, es nem valo oda.
Sokkal jobb Augusto ha szelsot jatszik es nem KH-t.
Nyilvan igazad van, ez nem volt tobb mint egy Dalbert, es megertem az olaszokat is, hogy megy a poenkodas meg a Jonathonazos Henrique kapcsan, na meg a sirankozas is a masik oldalrol.
De en 2 gyenge meccs alapjan meg nem irnam le, foleg ugy, hogy az egesz csapat is gyenge.
- interfan
Ilyen esetekben juthatunk tovabb:
- Ha nyerunk a River ellen (1.hely)
- Ha X a River ellen, es a Monterrey nem nyer (2.hely)
- Ha kikapunk a River ellen, es a Monterrey nem nyer (2.hely)
Ilyen esetekben eshetunk ki:
- Ha X a River ellen, es a Monterrey 2 gollal nyer
- Ha X a River ellen, a Monterrey 1 gollal nyer, de tobb rugott golja lesz tolunk
- Ha kikapunk a River ellen, es a Monterrey nyer
- Ha nyerunk a River ellen (1.hely)
- Ha X a River ellen, es a Monterrey nem nyer (2.hely)
- Ha kikapunk a River ellen, es a Monterrey nem nyer (2.hely)
Ilyen esetekben eshetunk ki:
- Ha X a River ellen, es a Monterrey 2 gollal nyer
- Ha X a River ellen, a Monterrey 1 gollal nyer, de tobb rugott golja lesz tolunk
- Ha kikapunk a River ellen, es a Monterrey nyer
- Baggio85
Nyilván nagy újdonságot nem mondok, de rajtunk fog múlni a további szereplésünk.
Ez a River azért annyira nem nagy szám, de persze a jelenlegi állapotunkban mi sem vagyunk azok. Talán kedvezőbb lesz, hogy ők nem valószínű, hogy 8-10 emberrel akarnának majd védekezni. Viszont faragni fognak, az biztos.
Ha továbbmegyünk, akkor egy Flu vagy Dortmund elleni párharc is kb. 50-50% jelenleg. Ha a 8 közé bejutottunk, akkor már olyan nagyon szégyenkezni nincs okunk, figyelembe véve azt is, hogy még a vb után valahogy pihenni is kéne, aztán végigcsinálni egy alapozást, ami kb. 6 hét szokott lenni, majd készen kellene állni az új idényre...
Ez a River azért annyira nem nagy szám, de persze a jelenlegi állapotunkban mi sem vagyunk azok. Talán kedvezőbb lesz, hogy ők nem valószínű, hogy 8-10 emberrel akarnának majd védekezni. Viszont faragni fognak, az biztos.
Ha továbbmegyünk, akkor egy Flu vagy Dortmund elleni párharc is kb. 50-50% jelenleg. Ha a 8 közé bejutottunk, akkor már olyan nagyon szégyenkezni nincs okunk, figyelembe véve azt is, hogy még a vb után valahogy pihenni is kéne, aztán végigcsinálni egy alapozást, ami kb. 6 hét szokott lenni, majd készen kellene állni az új idényre...
- Festa
Menjünk tovább aztán meglátjuk van-e értelme turnézni pár milliòért.Én kb ilyen szenvedésre számítottam és igazi Interes mòdon nyertünk.
Nyilván nagy újdonságot nem láttunk Chivu részéről hiszen maradt a 3-5-2 és csak a végén volt 3 támadò Lautaro,Esposito , Carboni a pályán. Az idény során a 3 legtöbb gòlt szerző játékosbòl 2 (Thuram,Dumfries)hiányzott.Egyébként meg Fratessi sorsa hiába új edző betelt.
Ami nekem csalódás az Sucic nagyon kevés játékperce miközben Asllani meg elég sokat kapott ahhoz a szürke valamire amit letett a pályára .
Nyilván nagy újdonságot nem láttunk Chivu részéről hiszen maradt a 3-5-2 és csak a végén volt 3 támadò Lautaro,Esposito , Carboni a pályán. Az idény során a 3 legtöbb gòlt szerző játékosbòl 2 (Thuram,Dumfries)hiányzott.Egyébként meg Fratessi sorsa hiába új edző betelt.
Ami nekem csalódás az Sucic nagyon kevés játékperce miközben Asllani meg elég sokat kapott ahhoz a szürke valamire amit letett a pályára .
- Baggio85
Frattesi sérült, gondolom azért nem játszik. Sucicot meg lehet, hogy a River elleni meccsre pihentette Chivu. Messzemenő következtetéseket szerintem ennyiből nem szabad/lehet levonni.
- Festa
Frattesi amikor gòlt kell szerezni hasznos lehet ,de kezdő Chivu alatt sem lesz.
Bonny lesz a megmentő? Nem lenne rossz,de szerintem nagy lesz a nyomás rajta kb Arnautovicot kéne túlszárnyalni vagy Taremit.Az iráninak most nem lehet könnyű ,mert most érthetően neki nem a foci a legfontosabb .
- Festa
Nem baj ha valaki azért beleérez a csapat nem könnyű helyzetét.HerfortBalazs írta: ↑2025.06.22. 09:06 Egy rohadt faraszto es hosszu szezon vegen vagyunk, elbukott bajnoki cimmel, elbukott BL döntővel. A jatekosok mentalisan es minden teren hulla faradtak. Raadasul Inzaghi is lelepett.
Egy hülye felkeszülesi torna szintű esemenyen kellene meg nagyon focizni. Hatuk közepere nem kivanjak mar ezt, de megis hajtottak tegnap is.
Raadasul uj edző is van. Az uj igazolasok is nemreg jöttek meg. Mit vartok, most komolyan?
Adjunk mar egy kis időt nekik.
A PSg is kikapott a Real is gyenge volt az első meccsén ezt se felejtsük el.
Szerintem bármilyen gyenge volt is az ellenfél ,szerintem volt értéke a tegnapi utolsó percben kiharcolt győzelemnek volt értéke.
- interfan
Igy legyen, de tartok tole, nehogy a River ellen megint elokeruljon az Acerbi-Mkhitaryan paros, es az ugymond "rutin".
- Dan-i-nter
Az a helyzet hogy Miki még járókeretesen is a kp-ánk egyik legstabilabb tagja ami eléggé gáz. Amíg nincs igazi minőségi pótlása (és ügye most Hakan is lehet kiesik), addig nem nagyon lehet előrelépésről beszélni.
Susic lutri hogy bevállik-e, Barella az egyetlen klasszisunk, de ő neki is vannak forma ingadozásai rendesen a terhelés miatt.
Aslani alibi évek óta mindegy mennyit játszik (az hogy néha megerszt egy lövést távolról ami az esetek nagy részében kaput sem talál ezen nem változtat, én személy szerint a "futsalos" lágy passzaitól kb agyfaszt kapok már).
És akkor még van Frattesi akit nehéz hova tenni, mert vannak jó pillanatai, de mivel Inzaghi bizalma nem volt meg felé, ezért nem igazán hozta azt a teljesítményt amit vártunk tőle, kérdés ez Chivunál változik-e.
Ilyen kp-ával nehéz komoly célokról beszélni. Inzaghinál is akkor mentek leginkább a dolgok, amikor Hakan még top formában volt, ha ő nem volt az igen csak meglátszott az eredményeinken.
Susic lutri hogy bevállik-e, Barella az egyetlen klasszisunk, de ő neki is vannak forma ingadozásai rendesen a terhelés miatt.
Aslani alibi évek óta mindegy mennyit játszik (az hogy néha megerszt egy lövést távolról ami az esetek nagy részében kaput sem talál ezen nem változtat, én személy szerint a "futsalos" lágy passzaitól kb agyfaszt kapok már).
És akkor még van Frattesi akit nehéz hova tenni, mert vannak jó pillanatai, de mivel Inzaghi bizalma nem volt meg felé, ezért nem igazán hozta azt a teljesítményt amit vártunk tőle, kérdés ez Chivunál változik-e.
Ilyen kp-ával nehéz komoly célokról beszélni. Inzaghinál is akkor mentek leginkább a dolgok, amikor Hakan még top formában volt, ha ő nem volt az igen csak meglátszott az eredményeinken.
- interfan
Thuram tovabbra sem epult fel, ahogy Pavard sem elerheto a regebb ota serult Bisseck, Calhanoglu, Zielinski sorral egyutt.
Visszater a kezdobe Mkhitaryan, Acerbi, valamint Dumfries is.
A serult Thuram helyen most Pio Esposito kezdhet.
Varhato kezdo:
Sommer
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
P.Esposito-Martinez
En mar nagyon sokszor irtam, nem vennem komolyan ezt az egeszet, semmi presztize, semmi ertelme, de latjuk mi ezt komolyan vesszuk, es vezetoink is vegso sikerrol es foszereprol beszelnek.
Na most akkor ezt a Rivert verni kell.
Nyilvan sokkal-sokkal mas szinvonal mint ilyen Japan 13.Urawa, meg Mexikoi 7. Monterrey, de ahogy irta valaki, azert annyira nem eros ez a River.
Ha verjuk a Rivert, es jol alakulnak az eredmenyek (City nem veri meg a Juventust), akkor ha valami teljesen mas jatekot, elkepzelest, es mindenseget latunk a palyan, akkor teljesen realis lehetne egy elodonto, sot akar donto is.
16 kozott johetne a Dortmund vagy Fluminense.
Brazilok veszelyesebbek, Dortmund lathatoan unja az egeszet, de azert mindket csapatot illene vernunk.
8 kozott johetne egy Juventus (ha a City nem veri a Juventust).
Nyilvan nekunk is mennyivel szebben nezne ki, hogy egy kb ugyanolyan jatekot kepviselo csapatokat mint a mi csoportukban 5-0, 4-1-re vertunk volna, ez oke.
De azert nem lett hirtelen a Juventus a vilag legjobb csapata.
Ha lenne egy olyan Interunk ami tavaly volt, akkor boven verheto lenne a Juventus.
Elodontobe meg johetne egy Chelsea, ha papirforma jon be, igaz van ott ket brazil csapat is, es a Benficat sem tudni.
De barmelyiket is nezem, egyik sem verhetetlen, meg a legerosebbnek mondod Chelsea sem errol az agrol.
Egyszoval kapjuk ossze magunkat, 180 fokos fordulatot vegyen minden, verjuk a Rivert, es akar ebbol meg donto, sot akar Klub VB gyozelem is lehet, egyaltalan nem egy elerhetetlen uton.
Varhato kezdo:
Sommer
Darmian-Acerbi-Bastoni
P.Esposito-Martinez
En mar nagyon sokszor irtam, nem vennem komolyan ezt az egeszet, semmi presztize, semmi ertelme, de latjuk mi ezt komolyan vesszuk, es vezetoink is vegso sikerrol es foszereprol beszelnek.
Nyilvan sokkal-sokkal mas szinvonal mint ilyen Japan 13.Urawa, meg Mexikoi 7. Monterrey, de ahogy irta valaki, azert annyira nem eros ez a River.
Ha verjuk a Rivert, es jol alakulnak az eredmenyek (City nem veri meg a Juventust), akkor ha valami teljesen mas jatekot, elkepzelest, es mindenseget latunk a palyan, akkor teljesen realis lehetne egy elodonto, sot akar donto is.
Brazilok veszelyesebbek, Dortmund lathatoan unja az egeszet, de azert mindket csapatot illene vernunk.
Nyilvan nekunk is mennyivel szebben nezne ki, hogy egy kb ugyanolyan jatekot kepviselo csapatokat mint a mi csoportukban 5-0, 4-1-re vertunk volna, ez oke.
Ha lenne egy olyan Interunk ami tavaly volt, akkor boven verheto lenne a Juventus.
Elodontobe meg johetne egy Chelsea, ha papirforma jon be, igaz van ott ket brazil csapat is, es a Benficat sem tudni.
De barmelyiket is nezem, egyik sem verhetetlen, meg a legerosebbnek mondod Chelsea sem errol az agrol.
Egyszoval kapjuk ossze magunkat, 180 fokos fordulatot vegyen minden, verjuk a Rivert, es akar ebbol meg donto, sot akar Klub VB gyozelem is lehet, egyaltalan nem egy elerhetetlen uton.
-
cuchu11
Azért jól palástolod, hogy nem veszed komolyan ezt a klub VB szereplést.interfan írta: ↑2025.06.25. 08:37 Thuram tovabbra sem epult fel, ahogy Pavard sem elerheto a regebb ota serult Bisseck, Calhanoglu, Zielinski sorral egyutt.
Varhato kezdo:
Sommer
Darmian-Acerbi-Bastoni
P.Esposito-Martinez
- Festa
A kérdés ki fog felkelni hajnalban?
Tekintettel arra,hogy lehet 2 hònap múlva Inter meccs a tv-ben ezért én neki megyek a derbi nem 2 kávéval meg egy hell társaságában.Csak a győzelem és a továbbjutás ér.
Tekintettel arra,hogy lehet 2 hònap múlva Inter meccs a tv-ben ezért én neki megyek a derbi nem 2 kávéval meg egy hell társaságában.Csak a győzelem és a továbbjutás ér.
-
möszi
Egy hős vagy Festa!
- Festa
Ahogy mondod Möszi.
Viszont aki gyerek miatt kelt már kétszer háromszor egy éjszaka ,annak ez nem nagy cucc.
Remélem most nem lesz keserű a kávé íze mint a Monterrey elleni meccs után.
- Stankov
Vendéglátásba dolgozom, nekem nem nagy cucc fenn maradni addig ,de a japok elleni mutatvány után erősen elgondolkodtam hogy ezt kihagyom.
De én is így vagyok vele hogy kitudja mikor lesz a következő meccs
- PellerG
Azért egy River elleni tétmeccs nem rossz műsor.
Van jópár világbajnok a keretükben.
Nem lesz könnyű dolgunk.
Nagyon X-es szerintem.
-
cuchu11
Könnyű dolgunk nem lesz, de azért mi vagyunk az esélyesek. A River Plate keretének értéke kevesebb, mint a Como Torino, Parma, Genoa, Udinese olasz középcsapatoknak.
- Baggio85
Rivernek ez így eléggé "hazai" pálya!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- internaZIOnaLe
- Dan-i-nter
Csatlakozom az éjjeli baglyokhoz. Miki ma is a mezőny legjobbja eddig. Aslani meg ma is láthatatlan egy lövést leszámítva. Semmi rizikót nem mer bevállalni a passzaival.
Bíró eléggé engedékeny, nem lepne meg ha lenne piros a mai meccsen. Remélhetőleg senki nem sérül meg.
Bíró eléggé engedékeny, nem lepne meg ha lenne piros a mai meccsen. Remélhetőleg senki nem sérül meg.
- Baggio85
Továbbra is azt érzem legnagyobb problémának, hogy nem találjuk el a kaput...
Hátul megvagyunk, középpályás labdakihozatal tulajdonképpen megvan, de az biztos volt, hogy 8-10 helyzetünk ma sem lesz. Ilyenkor nagyon fontos lenne, hogy ne nagyokat akarjunk lőni, hanem pontosat, amivel kaput találunk. Elég megnézni a másik meccset...
Ebből így megint bármi lehet. Gól fog kelleni!!!
Hátul megvagyunk, középpályás labdakihozatal tulajdonképpen megvan, de az biztos volt, hogy 8-10 helyzetünk ma sem lesz. Ilyenkor nagyon fontos lenne, hogy ne nagyokat akarjunk lőni, hanem pontosat, amivel kaput találunk. Elég megnézni a másik meccset...
Ebből így megint bármi lehet. Gól fog kelleni!!!
- Baggio85
Szép volt kicsi!!!
- Dan-i-nter
Megérdemelte, elképesztően éretten futballozik 19 éves kora ellenére.
Remélem megtartjuk.
Susic gólpassz pluszba.
Remélem megtartjuk.
Susic gólpassz pluszba.
- Festa
1-0 Esposito.Sucic eddig nagyon jòl szállt be.
Kb 20 perc lehet ,de emberelőnyben csak meglesz a 3 pont.
Az első félidőben nagyon tompák voltunk,de a másodikban azért jò pár gòlt szerezhettünk volna.
Kb 20 perc lehet ,de emberelőnyben csak meglesz a 3 pont.
Az első félidőben nagyon tompák voltunk,de a másodikban azért jò pár gòlt szerezhettünk volna.
- Festa
Sucic villanás,de sajnos ziccerben Miki fölé rúgta.
A horvát gyerekből könnyen kedvenc lehet
Közben Bastoni mekkora találat.A piros után nem volt kérdés.
Voltak éledező jelek.
A horvát gyerekből könnyen kedvenc lehet
Közben Bastoni mekkora találat.A piros után nem volt kérdés.
Voltak éledező jelek.
- Baggio85
Acuna
Bravó srácok!!!

Bravó srácok!!!
- Festa
- Stankov
Voltak, ez már biztató volt, első félidő se volt rossz,csak ott akkora tempót próbált diktálni a River de ott is érződött hogy mentálisan is és fizikálisan is feljebb léptünk az első két meccshez képest.
Másodikban csak idő kérdése volt mikor rúgunk gólt ha nincs a piros lap, akkor is meg lett volna.
- Stankov
- interfan
Ha nehezen is, de meglett.
Nekem minden elmond ugymond mindenrol, hogy a mi 19 eves P.Espositonk egy klasszisnak tunt a nagy 17 eves 55m euros "uj Messi" hez kepest...
Ez sokmindent elmond...
Ahogy tegnap irtam, ha mar ennyire komolyan vesszuk ezt a tornat is, es cel a vegso siker, akkor kell a csoportelsoseg.
Meg is lett, es innentol a konnyebb ag is, es boven meglehet itt a donto is.
Nyilvan ne irjunk le senkit, de a Fluminense majdnem kiesett a hires nevezetes Mamelodi ellen.
Konkretan nem volt kaput eltalo lovesuk...
8 kozott johet egy Juventus (ha ma a City nem veri oket).
Persze szep a 9-1 golkulonbseg, magabiztosak, jok, na de nem lettek hirtelen a vilag legjobbjai.
Elodontobe meg papirforma szerint egy Chelsea, akik azert szinten nem a legjobb csapat amit valaha lattuk.
Ez a Klub VB akkor tud komoly penzt hozni, ha dontobe kerulsz.
Lehetoseg adott, ha ennyire komolyan vesszuk, es igy meg ugy trofea, akkor mutassuk meg.
Finoman szolva sem lehetetlen a feladat.
Ha a City nem veri a Juventust, es a Real nem eg le a Salzburg ellen, akkor gyakorlatilag az osszes igazan "nagy" csapatot elkerultuk.
(PSG, City, Real, Bayern)
Ertekelesek:
- Tuttomercatoweb:
Bastoni 7,5
P.Esposito 7,5
Mkhitaryan 7
Sucic 7
Acerbi 6,5
Darmian 6,5
Dimarco 6,5
Sommer 6
Dumfries 6
Asllani 6
Barella 6
Augusto 6
Martinez 6
Carboni 6
Nekem minden elmond ugymond mindenrol, hogy a mi 19 eves P.Espositonk egy klasszisnak tunt a nagy 17 eves 55m euros "uj Messi" hez kepest...
Ez sokmindent elmond...
Ahogy tegnap irtam, ha mar ennyire komolyan vesszuk ezt a tornat is, es cel a vegso siker, akkor kell a csoportelsoseg.
Meg is lett, es innentol a konnyebb ag is, es boven meglehet itt a donto is.
Nyilvan ne irjunk le senkit, de a Fluminense majdnem kiesett a hires nevezetes Mamelodi ellen.
Konkretan nem volt kaput eltalo lovesuk...
8 kozott johet egy Juventus (ha ma a City nem veri oket).
Persze szep a 9-1 golkulonbseg, magabiztosak, jok, na de nem lettek hirtelen a vilag legjobbjai.
Elodontobe meg papirforma szerint egy Chelsea, akik azert szinten nem a legjobb csapat amit valaha lattuk.
Ez a Klub VB akkor tud komoly penzt hozni, ha dontobe kerulsz.
Lehetoseg adott, ha ennyire komolyan vesszuk, es igy meg ugy trofea, akkor mutassuk meg.
Finoman szolva sem lehetetlen a feladat.
Ha a City nem veri a Juventust, es a Real nem eg le a Salzburg ellen, akkor gyakorlatilag az osszes igazan "nagy" csapatot elkerultuk.
(PSG, City, Real, Bayern)
Ertekelesek:
- Tuttomercatoweb:
Bastoni 7,5
P.Esposito 7,5
Mkhitaryan 7
Sucic 7
Acerbi 6,5
Darmian 6,5
Dimarco 6,5
Sommer 6
Dumfries 6
Asllani 6
Barella 6
Augusto 6
Martinez 6
Carboni 6
- Cupi
Bastoni is szép gól lőtt.
Pio Espositot meg ha elzavarjuk hülyét kapok....tudom jön Bonny 20-ért.....
Luca Toni feelingem van Pio kapcsán.
Kicsit kajla meg minden de minden mozdulatán látszik gólra tör és érzi is a kaput.
Pio Espositot meg ha elzavarjuk hülyét kapok....tudom jön Bonny 20-ért.....
Luca Toni feelingem van Pio kapcsán.
- Festa
Egy Pio mennyivel szerethetőbb játékos mint egy flegma Arna.
Aki nem látta nézze vissza,mert jò iramú meccs volt főleg a második félidő.
Chivu nem cserélte le Bastonit a 30.perc után hiába kapott sárgát.
Csak mondom.Még nem rendelem meg a Sucic mezt,de azért lehet nem kell rá sokat várni.
Óriás player lesz a Dinamos srác.
- Festa
- interfan
Juj Festa csak ne szeress meg senkit tulsagosan kerlek.
Elozo kedvenceid Correa + Taremi az Inter tortenelmenek legnagyobb bukasai voltak.
(Meg szerencse, hogy Scamaccat megusztuk)
Szoval inkabb legyen az, hogy ez a Sucic egy bena, es akkor hatha bejon az ellenkezoje.
- Cupi
Festa még várj azzal a Sucic mezzel mert ha megveszed bukó lesz a srác.Festa írta: ↑2025.06.26. 11:47
Egy Pio mennyivel szerethetőbb játékos mint egy flegma Arna.
Aki nem látta nézze vissza,mert jò iramú meccs volt főleg a második félidő.
Chivu nem cserélte le Bastonit a 30.perc után hiába kapott sárgát.
Csak mondom.Még nem rendelem meg a Sucic mezt,de azért lehet nem kell rá sokat várni.
Óriás player lesz a Dinamos srác.
Pio mozgása, harciassága is tetszik. Gól előtt ahogy átvette az sem volt semmi. Látszik, hogy ő olyan típusú támadó akinek a génjeibe van a gólszerzés.
-
cuchu11
Transfermarkt szerint Pio Esposito is ér 25 milliót.
Egy év alatt 22 milliót ugrott az értéke, berobbant.
Egyébként a tavalyi vesszőfutás után(Taremi, Correa, Arna)
én indokoltnak látnék 5 csatárt is a keretben.
Persze kérdés a pénzügyi megvalósíthatóság.
Sucic + Henrique + Bonny alapból kb. 60 milliónál járunk...
- interfan
- brecsinho
Nagy herok vagytok,hogy felkeltetek, én most néztem meg streamen,komoly kis ütközet volt. Igazi tukkó paraszt csapat ez a river,rúgtak,mint a lovak,ha már a foci nem ment nekik..szerencsére nem vettük fel ezt a stílust,de a bíró így is elnéző volt velük párszor.
Pio tényleg bíztató,inkább őt kéne beépíteni Hojlund helyett,ellenben a bátyussal,szerintem őt el lehet engedni..Sucic is jól szállt be,Bastoni igazi vezérré kezd válni és Miki is megmutatta,hogy van benne még spirit. Talán kezdünk éledezni a BL döntő utáni sokkból,mindenestre ez egy értékes és önbizalomnövelő győzelem volt, csak így tovább!
Forza Inter!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brecsinho 2025.06.26. 12:54-kor.
- Festa
Értem és jogos.
Ezért most kivárok hiszen ha megveszem akkor nem lesz egy jò megmozdulása a srácnak.
Lehet ő lesz kvarácskéliánk vagy kink
-
MLK
Akkor Sucic-ot én is jól látom, hogy még lehet belőle valami.
Pio abszolút sztár palánta.
Anno ha jól emlékszem Verratti is a Seria B-ből ment a Psg-be. Neki is meg lehetne adni a lehetőséget. Bízom benne, hogy ezen a tornán a lehető legtöbb meccsünk lesz, és hogy sok góllal örvendeztet meg minket.
Ha már most ekkorára ugrott az értéke, és jövőre lesz egy 10+ gólos szezonja ennyi idősen, az újra duplázódni fog.
Anno ha jól emlékszem Verratti is a Seria B-ből ment a Psg-be. Neki is meg lehetne adni a lehetőséget. Bízom benne, hogy ezen a tornán a lehető legtöbb meccsünk lesz, és hogy sok góllal örvendeztet meg minket.
Ha már most ekkorára ugrott az értéke, és jövőre lesz egy 10+ gólos szezonja ennyi idősen, az újra duplázódni fog.
- interfan
Igy van.MLK írta: ↑2025.06.26. 19:11 Akkor Sucic-ot én is jól látom, hogy még lehet belőle valami.
Nalam biztosan kezdene Sucic es P.Esposito is a kovetkezo meccsen, akar felepul Thuram, akar nem.
Mint ahogy en sokakkal ellentetben, Henriquet is kezdetnem, persze ertem azokat akik szerint gyenge volt, el is fogadom, de ez a torna pont erre lenne a jo, hogy akik kevesebbet jatszottak, ujak, fiatalok jatszanak sokat.
En Carboninak se 20 percet adtam volna a golja utan.
Nalam Zalewski is erdemelne tobb eselyt.
- hvmetal
Az edzőn is múlik,hogy tudja használni, fejleszteni a játékost .
Spal/Conte Brozo , Inzaghinál a török ( Heineken megfogta a nevének a helyes leírását) , de Di Marco, Augusto, Dumfries is jó példa.
Remélem Chivunál nem egy új Dalbertet fogtunk .
(ittasan rémisztő leírni,hogy b.zi Conte, Inzaghi után ő az edző)
Spal/Conte Brozo , Inzaghinál a török ( Heineken megfogta a nevének a helyes leírását) , de Di Marco, Augusto, Dumfries is jó példa.
Remélem Chivunál nem egy új Dalbertet fogtunk .
(ittasan rémisztő leírni,hogy b.zi Conte, Inzaghi után ő az edző)
-
MLK
Visszanézve még egyszer érthetetlen, hogy Acuna lap nélkül hogyan tudta lehozni a meccset...
Pio-nak terhelés ill. kondi tekintetében még sokat kell fejlődni, de öröm volt nézni, hogy az előre lőtt labdát is végre volt aki lekészítse. A srác ezen az egy meccsén többet mutatott mint a tavalyi csere csatáraink. Alig várom, hogy Taremi lelépjen és felszabaduljon a helye.
Kíváncsi lennék, hogy mi a terv Pio-val kapcsolatban. Megy (mennie kell), vagy marad, mert nagyon bizonyítás szagú volt a gólöröme. Nem kicsit volt érzelmekkel teli.
Pio-nak terhelés ill. kondi tekintetében még sokat kell fejlődni, de öröm volt nézni, hogy az előre lőtt labdát is végre volt aki lekészítse. A srác ezen az egy meccsén többet mutatott mint a tavalyi csere csatáraink. Alig várom, hogy Taremi lelépjen és felszabaduljon a helye.
Kíváncsi lennék, hogy mi a terv Pio-val kapcsolatban. Megy (mennie kell), vagy marad, mert nagyon bizonyítás szagú volt a gólöröme. Nem kicsit volt érzelmekkel teli.
-
möszi
Akkor már értem az összeszólalkozást. Amúgy ritka undorító volt a River. Szerencse, hogy komoly sérülés nélkül hoztuk a meccset.Festa írta: ↑2025.06.26. 11:48 https://sempreinter.com/2025/06/26/marc ... plate-win/
Ezért viszont kár volt…
- interfan
Milyen kemeny lenne, ha Inzaghi meglepne a Cityt, tovabbjutna, es a 8 kozott Inter-Al Hilal.
Erzelmes egy talalkozas lenne Inzaghival a jatekosaiknak.
De megneznek egy ilyen meccset.
Olasz sajto akik az egekig magasztaltak a csodalatos Juventus az elso ket meccs utan, es mar egyik "fo eselyesnek" irtak oket, legalabb ezzel a City otossel visszakerultek a valosagba.
Erzelmes egy talalkozas lenne Inzaghival a jatekosaiknak.
De megneznek egy ilyen meccset.
Olasz sajto akik az egekig magasztaltak a csodalatos Juventus az elso ket meccs utan, es mar egyik "fo eselyesnek" irtak oket, legalabb ezzel a City otossel visszakerultek a valosagba.
-
gianluca
Jaj, hagyjuk már. Ha valaki csúnyán néz ezekre a mimózalelkű csokifiúkra, akkor egyből elkezdenek rasszistázni. Elmegy az összes a jó k.... ......a.Festa írta: ↑2025.06.26. 11:48 https://sempreinter.com/2025/06/26/marc ... plate-win/
Ezért viszont kár volt…
-
Francesco
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de a Dazn elég színvonalas én szívesebben nézném rajta a Serie A-t, mint a Network csatornáin a Milános riporterekkel. Azokért is fizetni kell, akkor már inkább fizetnék a Dazn-ért.
- interfan
Szaudiak 1 milliardert vasaroltak tulajdonjogot a DAZN-ba, gondolom elkezdtek a szokasos nagy fejleszteseiket ahogy szoktak.
- PetR
- Kapcsolat:
Azt tudom, hogy a klub VB már nézhető az itthoni DAZN-en, de a Serie A-hoz még mindig VPN-el kellene regisztrálni a külföldire?