Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Francesco

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Correa még így is több volt pedig azóta eltelt 4 év. Annyira nulla pedig nem lehet mint ő, nincs túl magasan az küszöb… :D
Bonny száma, ha a Parma és az Inter erősségét is belevesszük a képletbe nem sokkal rosszabbak, mint Lautaro számai az első idényébe. Nem lesz ő rossz, csak jászon is. Pio pedig karakterét nézve tényleg Luca Toni, akit mindig nagyon bírtam, remélem beváltja a hozzá fűzött elvárásokat, mert akkor a következő 15 évre megvan az egyik csatárunk. Tesót viszont nem erőltetném, valakiből pénzt kell csinálni.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Francesco írta: 2025.06.28. 08:24 Bonny száma, ha a Parma és az Inter erősségét is belevesszük a képletbe nem sokkal rosszabbak, mint Lautaro számai az első idényébe.
Teljesen fals az osszehasonlitas, mivel Martinez akkor egyaltalan nem volt kezdo, Bonny ellenben kezdo volt.

Martinez elso Interes szezonja amikor kezdo volt:
21 gol (2db tizenegyes) 8 golpassz

Bonny tavalyi szezonja:
6 gol (2db tizenegyes) 4 golpassz
Francesco

interfan írta: 2025.06.28. 08:49
Francesco írta: 2025.06.28. 08:24 Bonny száma, ha a Parma és az Inter erősségét is belevesszük a képletbe nem sokkal rosszabbak, mint Lautaro számai az első idényébe.
Teljesen fals az osszehasonlitas, mivel Martinez akkor egyaltalan nem volt kezdo, Bonny ellenben kezdo volt.

Bonny tavalyi szezonja:
Két dolgot vegyél figyelembe. A Parma nem Inter. Martinez első olyan szezonjában, mikor kezdő volt már a harmadik szezonját töltötte egy nem épp gyenge csapatba. A másik pedig, hogy a 21 gól 8 gólpassz az a 49 meccses átlaga a bajnokságban ugyanannyi játékpercben 14 gól 5 gólpassz. Ha ehhez hozzáveszem, hogy Bonny jellegében inkább Thuram, tehát nem a lead scorer, akkor végképp. Kezdőként hasonló számokat hozott volna Bonny is az Interben.
Nem azt mondom, hogy tuti bejön, de ez a cidri tőle kicsit fárasztó.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Francesco írta: 2025.06.28. 09:32

Bonny tavalyi szezonja:
Két dolgot vegyél figyelembe. A Parma nem Inter. Martinez első olyan szezonjában, mikor kezdő volt már a harmadik szezonját töltötte egy nem épp gyenge csapatba. A másik pedig, hogy a 21 gól 8 gólpassz az a 49 meccses átlaga a bajnokságban ugyanannyi játékpercben 14 gól 5 gólpassz. Ha ehhez hozzáveszem, hogy Bonny jellegében inkább Thuram, tehát nem a lead scorer, akkor végképp. Kezdőként hasonló számokat hozott volna Bonny is az Interben.
Egyetértek Francesco-val, 24 millióért nincs klasszis csatár , vettünk egy lutrit ami bejöhet. Én is írtam korábban,hogy nem eget rengető a statja,de Chivu ismeri lát benne potenciált,ennyit azért kockáztathatunk. Így,hogy Pio Esposito marad és esetleg 5.csatárnak maradna Carboni én nagyon boldog lennék.
Egyébként Bonnykáról van egy promo a youtube-on az elöző szezonjáról(tudom ,hogy ez nem sokat ér), de még akár jó is lehet...
interfan

Bonny tavalyi szezonja:
En mindent figyelembe veszek mindent, az Empoli meg Empoli.
Az Empoli joval kevesebb golt rugott mint a Parma, es az Empoliba joval tobb golt rugott az S.Esposito mint a 25 millios Bonny, akit most elakarunk uldozni.

Martinez a 2.Interes szezonjaban volt mar fix kezdo, es nem a 3.szezonban.

Ha a jatekpercet nezem igy:

Martinez = 21 gol, 8 golpassz, 3595 perc = 171 perces golatlag

Bonny = 6 gol, 4 golpassz, 2604 perc = 434 perces golatlag
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.06.28. 10:01-kor.
interfan

segogabor írta: 2025.06.28. 09:50 24 millióért nincs klasszis csatár , vettünk egy lutrit ami bejöhet. Én is írtam korábban,hogy nem eget rengető a statja,de Chivu ismeri lát benne potenciált,ennyit azért kockáztathatunk.
Pont ezt irtam tegnap, 20m koruli nagyon jo neveket lehet talalni az elmult evek peldaja ezt megmutatta.
Kivanom talaljunk kincsre ezzel a Bonnyval, de nekem vannak ketsegeim, es nem tudom mennyire ra volt erdemes elkolteni 25m eurot.

Az hogy milyen edzo es kiben lat potencialt az meg sajnos sokat nem jelent.
Inzaghi is latott potencialt 33m-ert Correaba.
Conte is a vegletekig ragaszkodott a nulla Vidal megszerzesehez.
Spalletti a 38m Nainggolanba latta a megvaltast.
Mancini Yaya Toure maniajat ne is emlitsuk.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

segogabor írta: 2025.06.28. 09:50
Egyetértek Francesco-val, 24 millióért nincs klasszis csatár , vettünk egy lutrit ami bejöhet. Én is írtam korábban,hogy nem eget rengető a statja,de Chivu ismeri lát benne potenciált,ennyit azért kockáztathatunk. Így,hogy Pio Esposito marad és esetleg 5.csatárnak maradna Carboni én nagyon boldog lennék.
Egyébként Bonnykáról van egy promo a youtube-on az elöző szezonjáról(tudom ,hogy ez nem sokat ér), de még akár jó is lehet...
Megnéztem ezt a videót. Nekem az jön le róla, hogy jól tartja a labdát, egész technikás, viszont a kapura elég veszélytelennek tűnik. Kicsit lassú és pontatlan. Viszont gólpassz tekintetében egész jól látja meg a társat.
25m ebben a mai fociban nem extra, ez kb egy alap, ergo reális. Meglátjuk mi lesz belőle.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

interfan írta: 2025.06.28. 09:56
segogabor írta: 2025.06.28. 09:50 24 millióért nincs klasszis csatár , vettünk egy lutrit ami bejöhet. Én is írtam korábban,hogy nem eget rengető a statja,de Chivu ismeri lát benne potenciált,ennyit azért kockáztathatunk.
Pont ezt irtam tegnap, 20m koruli nagyon jo neveket lehet talalni az elmult evek peldaja ezt megmutatta.
Kivanom talaljunk kincsre ezzel a Bonnyval, de nekem vannak ketsegeim, es nem tudom mennyire ra volt erdemes elkolteni 25m eurot.

Az hogy milyen edzo es kiben lat potencialt az meg sajnos sokat nem jelent.
Inzaghi is latott potencialt 33m-ert Correaba.
Conte is a vegletekig ragaszkodott a nulla Vidal megszerzesehez.
Spalletti a 38m Nainggolanba latta a megvaltast.
Mancini Yaya Toure maniajat ne is emlitsuk.
Persze Nekem is van kétségem , meglátjuk mi lesz belőle. Statjai nem a legjobbak ,de én bízok Chivuba,hogy nem hoz ide szart.
interfan

INTER-1908 írta: 2025.06.27. 19:02 Amúgy befejezhetnenk már a businesst a Lazioval folyamatosan atbasznak minket szinte csak selejtet vettünk onnan az utóbbi években...
Ez egy jo felvetes, erdemes megnezni az elmult 20 ev igazolasait a Lazio + Roma es az Inter kozott:

Roma:

- Igazolasok a Romabol:
Dacourt ingyen
Chivu 16m
Mancini 13m
Ljajic 1,75m
Dodo 9m
Nainggolan 38m
Kolarov 1,5m
Dzeko 2,8m
Mkhitaryan ingyen
Zalewski 6,3m

- Eladasok a Romaba:
Pizarro 12,2m
Andreolli 5,5m
Burdisso 8m
Juan Jesus 10m
Zaniolo 6,7m
Santon 9,5m

Igazolasok: 88,3m
Eladasok: 51,9m
Merleg: -36,4m

Lazio:

- Igazolasok a Laziobol:
Cesar ingyen
Pandev ingyen
Faraoni ingyen
Zarate 2,7m
Rocchi 0,3m
Carrizo 0,25m
Hernanes 18m
Candreva 22m
DeVrij ingyen
Correa 33,3m
Acerbi 4m

-Eladasok a Lazioba:
Cruz ingyen
Vecino ingyen

Igazolasok: 80,5m
Eladasok: 0 euro
Merleg: -80,5m
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Bonny tavalyi szezonja:
Chivu érkezésének valószínűleg része ez az üzlet is. Ha így van, nincs miről beszélni. Mindegy milyen mutatói vannak. Correától már most jobb, pedig még itt sincs. Pio, ahogy szó volt róla hasonló mint Luca Toni. Bonny viszont nekem egyáltalán nem úgy tűnik. Ha négy csatár lesz, akkor jut mindenkinek elég idő, lehet fejlődni, lehet bizonyítani. Ha beválik, aprópénz. Ha nem, remélem nem tartjuk meg barbecuet sütögetni.
interfan

PellerG írta: 2025.06.27. 07:04 ez a Rovella-ötlet... Nekem fáj.
kapunk egy egysíkú, átlagos olasz játékost egy igen fontos posztra.
En itt is siman elfogadnam ha ramegyunk az abszolult fiatalok iranyra. (nem fogunk)

Ott van A.Stankovic (ha mar F.Stankovicot el..artuk).
Ilyen jo, olyan jo, ilyen vezer, olyan vezer volt a Luzernbe, ekkora meg akkora tehetseg.
Akkor tessek, lepjuk meg, es ne feljunk.

Barella, Sucic, Frattesi, Asllani, A.Stankovic, Mkhitaryan (ugyis marad)

Ha nem lennenk olyan elvarasok amilyenek, boven erne egy probat egy ilyen KP.
Francesco

interfan írta: 2025.06.28. 09:53 En mindent figyelembe veszek mindent, az Empoli meg Empoli.
Az Empoli joval kevesebb golt rugott mint a Parma, es az Empoliba joval tobb golt rugott az S.Esposito mint a 25 millios Bonny, akit most elakarunk uldozni.

Megjegyzem ez megint egy kiragadott adat, de oké akkor nézzük a számok nyelvén csak hogy igazságosak legyünk és csak a bajnoki eredményeket figyelembe véve:

Gólhoz való hozzájárulás a csapat góljaiból:
Lautaro: 19 / 81 ≈ 23,5%
Bonny: 10 / 44 ≈ 22,7%

Súlyozott hozzájárulás:
Lautaro: 19 × (48,65(átlag bajnoki gólok) / 81(lőtt gólok)) ≈ 11,42
Bonny: 10 × (48,65(átlag bajnoki gólok) / 44(lőtt gólok)) ≈ 11,06

Így igazságos, mert itt figyelembe van véve a csapat ereje is. Ettől függetlenül az igaz, hogy Seb. Esposito több gólt lőtt bár azért itt is lehetne árnyalni a képet. Ellenben benne semmilyen olyan erényt nem látom, mint az öccsében. Ettől még persze berobbanhat és kívánom is neki.
interfan

Francesco írta: 2025.06.28. 15:27
interfan írta: 2025.06.28. 09:53 En mindent figyelembe veszek mindent, az Empoli meg Empoli.

Megjegyzem ez megint egy kiragadott adat, de oké akkor nézzük a számok nyelvén csak hogy igazságosak legyünk és csak a bajnoki eredményeket figyelembe véve:

Lautaro: 19 / 81 ≈ 23,5%
Bonny: 10 / 44 ≈ 22,7%

Súlyozott hozzájárulás:
Lautaro: 19 × (48,65(átlag bajnoki gólok) / 81(lőtt gólok)) ≈ 11,42
Bonny: 10 × (48,65(átlag bajnoki gólok) / 44(lőtt gólok)) ≈ 11,06

Így igazságos, mert itt figyelembe van véve a csapat ereje is. Ettől függetlenül az igaz, hogy Seb. Esposito több gólt lőtt bár azért itt is lehetne árnyalni a képet. Ellenben benne semmilyen olyan erényt nem látom, mint az öccsében. Ettől még persze berobbanhat és kívánom is neki.
Hat igen, ha ezt nezem, azaz a szerinted "csapat erejet", akkor S.Esposito adatai olyan szintuek, hogy egy Yamal is elbujhat mellette.

Csak a te altalad hozott szamok alapjan:

"igazságosak legyünk és csak a bajnoki eredményeket figyelembe véve"

Yamal: 24/102 = 23,5%
S.Esposito: 9/33 = 27%

Tehat ezek alapjan Sebastiano Esposito jobb jatekos mint Yamal, ha az altalad irt "igazságos, mert itt figyelembe van véve a csapat ereje is."

Nekem ez ezert nem mervado semmilyen teren.

Teny ami teny:
- Martinez elso bajnoki szezonban amikor kezdo volt, rugott 21 golt 3595 perc alatt, ami 171 perces golatlag volt.
- Bonny pedig rugott iden 6db golt 2604 perc alatt ami 434 perces golatlag.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.06.28. 16:16-kor.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Calhanoglu kerte az eladasat a hirek szerint.
Allitolag szo szerint ezt mondta:
Ingyen szereztetek meg, negy even at mindent megtettem ezert a csapatert, de most a Galatahoz akarok menni, engedjetek el.

Nem veletlenek a Rovella hirek. Ricci szerintem igeretesebb jatekos de rola mar lemaradunk mert megy a Milanba valami 25 millioert.
interfan

HerfortBalazs írta: 2025.06.28. 16:15 Calhanoglu kerte az eladasat a hirek szerint.
Allitolag szo szerint ezt mondta:
Ingyen szereztetek meg, negy even at mindent megtettem ezert a csapatert, de most a Galatahoz akarok menni, engedjetek el.

Nem veletlenek a Rovella hirek. Ricci szerintem igeretesebb jatekos de rola mar lemaradunk mert megy a Milanba valami 25 millioert.
Torok forrasok hoztak ezt le...
Es azt is ugyanebben a cikkben, hogy Calhanoglu megkerte az Intert a 30 millios kerest csokkentsek a felere, es 15m-ert engedjek el a Galataba.
interfan

HerfortBalazs írta: 2025.06.28. 16:15 Rovella hirek. Ricci szerintem igeretesebb jatekos de rola mar lemaradunk mert megy a Milanba valami 25 millioert.
Na igen, valahol ez is azert vicces.
Riccit 25m-ert viszi a Milan, bejelentette mar Di Marzio, Romano, mindenki, het elejen orvosi majd hivatalos is lesz.

Ha egy Ricci 25m, akkor Rovella 50m?
Finoman szolva is erdekes...

Az szinten erdekes, hogy fel sem merult nalunk Ricci, pedig 25m-ert azert nem az a kifizethetlen osszeg lett volna.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ebben még az is "érdekes", hogy mindkettőjüket 30 millióra becsüli a transfermarkt.
25ért így azért elég baráti ez a Milannak.
interfan

Baggio85 írta: 2025.06.28. 16:54 Ebben még az is "érdekes", hogy mindkettőjüket 30 millióra becsüli a transfermarkt.
Realis osszeg.
Ehhez kepest Ricci 25m-ert megy a Milanba, Rovellaert meg kernek 50m-t...

Mondjuk Calhanoglut erteket is 30m-ra becsuli a Transfermarkt...

En azt csinalnam amit ez a cikk ir:

https://www.calciomercato.com/notizie/i ... tu/1610741

Paz lenne Marotta alma a Sportmediaset szerint, de a Como nem adja.
Viszont felmerulhet Arda Guler akar kolcsonnel.

En ramennek a 3-4-2-1-re.
(Nyilvan mivel lekorlatozodunk a 3 vedore)

Guler-Thuram
Martinez

Padra meg:

Carboni-Bonny
P.Esposito

KP-ra meg tegyuk be Sucicot, ugyis irjak mekkora tehetseg, es a Gazzetta szerint Sucic is lehet a Calhanoglu utod.

Dumfries-Barella-Sucic-Dimarco

Pad:

Henrique-Frattesi-Asllani-Zalewski
Francesco

interfan írta: 2025.06.28. 16:13"

Nekem ez ezert nem mervado semmilyen teren.

Teny ami teny:
- Martinez elso bajnoki szezonban amikor kezdo volt, rugott 21 golt 3595 perc alatt, ami 171 perces golatlag volt.
- Bonny pedig rugott iden 6db golt 2604 perc alatt ami 434 perces golatlag.
Nem is mondtam, hogy mérvadó. Arra világítottam rá, hogy egy adatot kiemelsz és azt puffogtatod. Ennél ez összetettebb. Hagyjuk szerencsétlent bizonyítani, alapból hátrányban lesz, mert a padra jön. Szerintem az Internél bizonyították, hogy értenek a csapatépítéshez.
De leírom, hogy neked már ne kelljen:

“Teny ami teny:
- Bonny pedig rugott iden 6db golt 2604 perc alatt ami 434 perces golatlag.“
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Rovella,Ricci egyik sem Inter szint!
interfan

tabi.csaba írta: 2025.06.28. 18:02 Rovella,Ricci egyik sem Inter szint!
Ki az Inter szint es ki nem, azert az jo kerdes.
Viszont az biztos, hogy 50 milliok repkednek Rovella kapcsan az azert vicc.

Ricci szerintem semmivel nem rosszabb jatekos, es megy 25m-ert a Milanba.
CsaSzi9294

Calha szinte biztos, hogy menni fog, keressük az utódját, ez egyértelmű. Ő is menne Isztambulba, ők is akarják. Többet ér, mint 15-20m? Igen. De annak se lesz értelme, hogy duzzogva üljön a padon 6 millióért. Köszönjük meg neki, amit a csapatéra tett és engedjük el, ne húzzuk augusztus 31ig ezt a sztorit.

Lazionak kell a pénzt igazolásra, Lotito úgy is engedni fog a kp 50-ből. Mi Rovelláért adnánk nekik 40et ráadásul Asllanit kölcsön. Igen, túl van értékelve, de a mai fociban szinte mindenki. Úgy gondolom ő lesz a török utódja. Én egyébként nem raknám “vicc” kategóriába, mint itt páran, akiknek persze tiszteletben tartom a véleményét. Ismeri a ligát, fiatal és olasz, 7-es átlaggal végzett a szezonban. Egy erősebb csapatban szintet léphet, semmiképpen sem az a reménytelen kategória.

Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy Sucic lenne Calha helyén, Mikién meg Rovella. Suciccal nagyot fogtunk úgy érzem, még ez a verzió sem lehetetlen.

Az, hogy ki mennyibe kerül részemről sosem érdekelt igazán, nem az én pénzem, ráadásul az Intert sem érdekli, ha a storeba vennék egy melegítő szettet és esetleg sokallom a 150 eurót érte. Engem miért érdekeljen, ha 40-50m-ért hozna a csapat valakit?

Kuzinoknál Riccit én nem tartom extrának, hozzánk max a padra férne be. Én speciel Rovellát többre tartom, mint őt. Értem persze a 25m nem a világ vége, de én nem hiszem, hogy akkora igazolás lesz a Milánnak. És ezt a saját szurkolóik nagy százaléka is így gondolja.
Francesco

CsaSzi9294 írta: 2025.06.28. 19:34 Calha szinte biztos, hogy menni fog, keressük az utódját, ez egyértelmű. Ő is menne Isztambulba, ők is akarják. Többet ér, mint 15-20m? Igen. De annak se lesz értelme, hogy duzzogva üljön a padon 6 millióért. Köszönjük meg neki, amit a csapatéra tett és engedjük el, ne húzzuk augusztus 31ig ezt a sztorit.

Lazionak kell a pénzt igazolásra, Lotito úgy is engedni fog a kp 50-ből. Mi Rovelláért adnánk nekik 40et ráadásul Asllanit kölcsön. Igen, túl van értékelve, de a mai fociban szinte mindenki. Úgy gondolom ő lesz a török utódja. Én egyébként nem raknám “vicc” kategóriába, mint itt páran, akiknek persze tiszteletben tartom a véleményét. Ismeri a ligát, fiatal és olasz, 7-es átlaggal végzett a szezonban. Egy erősebb csapatban szintet léphet, semmiképpen sem az a reménytelen kategória.

Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy Sucic lenne Calha helyén, Mikién meg Rovella. Suciccal nagyot fogtunk úgy érzem, még ez a verzió sem lehetetlen.

Az, hogy ki mennyibe kerül részemről sosem érdekelt igazán, nem az én pénzem, ráadásul az Intert sem érdekli, ha a storeba vennék egy melegítő szettet és esetleg sokallom a 150 eurót érte. Engem miért érdekeljen, ha 40-50m-ért hozna a csapat valakit?

Kuzinoknál Riccit én nem tartom extrának, hozzánk max a padra férne be. Én speciel Rovellát többre tartom, mint őt. Értem persze a 25m nem a világ vége, de én nem hiszem, hogy akkora igazolás lesz a Milánnak. És ezt a saját szurkolóik nagy százaléka is így gondolja.
+1
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

CsaSzi9294 írta: 2025.06.28. 19:34 Az, hogy ki mennyibe kerül részemről sosem érdekelt igazán, nem az én pénzem, ráadásul az Intert sem érdekli, ha a storeba vennék egy melegítő szettet és esetleg sokallom a 150 eurót érte. Engem miért érdekeljen, ha 40-50m-ért hozna a csapat valakit?
Azért ez a nullás mercatos csóróság idején elég dzsentri hozzáállás.
Szerintem mnden eurocentet meg kell becsülni, a Moratti időszak régen véget ért.
CsaSzi9294

cuchu11 írta: 2025.06.28. 20:32
CsaSzi9294 írta: 2025.06.28. 19:34 Az, hogy ki mennyibe kerül részemről sosem érdekelt igazán, nem az én pénzem, ráadásul az Intert sem érdekli, ha a storeba vennék egy melegítő szettet és esetleg sokallom a 150 eurót érte. Engem miért érdekeljen, ha 40-50m-ért hozna a csapat valakit?
Szerintem mnden eurocentet meg kell becsülni, a Moratti időszak régen véget ért.
Nem hiszem, hogy 0-s mercato kell. Emlékeim szerint Inzaghi 40m-t kapott volna igazolásra.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.28. 20:35
Nem hiszem, hogy 0-s mercato kell. Emlékeim szerint Inzaghi 40m-t kapott volna igazolásra.
Hat igen, csak az a 40m mar megvan, mivel erkezetr Henrique + Sucic.
Tehat ebbol a szempontbol igaza van Cuchunak, mert innentol ez alapjan valoban nullas mercato kell.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Akkor egyértelmű,hogy Calhán kívül lesz még eladás.Én Bisseckre tippelek,bár ne lenne igazam.
interfan

vaskalap írta: 2025.06.28. 20:39 Akkor egyértelmű,hogy Calhán kívül lesz még eladás.Én Bisseckre tippelek,bár ne lenne igazam.
Akiket a hirek szerint arulunk:

Frattesi, Bisseck, Carboni, S.Esposito, A.Stankovic, Palacios, Buchanan
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.28. 20:38
Tehat ebbol a szempontbol igaza van Cuchunak, mert innentol ez alapjan valoban nullas mercato kell.
Persze, de még ott van Frattesi, Bisseck, Calha, akikből nagyobb összeget kaphatunk, mert jó eséllyel mennek. Azért ne forgassuk ki a dolgot…
Nem lesz és nem is elvárás a 0-s mercato.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.28. 20:44

Persze, de még ott van Frattesi, Bisseck, Calha, akikből nagyobb összeget kaphatunk, mert jó eséllyel mennek. Azért ne forgassuk ki a dolgot…
Ez igy igaz, itt a kerdes az, hogy mennyi jon be eladasokbol.
En nagyon remelem Bisseck marad, rossz vicc lenne az eladasa.

De ha pl:
- Frattesi 30m
- Calhanoglu 15m
- Esposito, Stankovic, Carboni 25m

Akkor ott van pl 70m euro amibol ugye lejon Bonny 25m, viszont meg 50m mindig ott lenne/lehetne.
Nyilvan ehhez az is kell, hogy ennyi penz be is jojjon.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.06.28. 20:47 Ez igy igaz, itt a kerdes az, hogy mennyi jon be eladasokbol.

De ha pl:
- Frattesi 30m
- Calhanoglu 15m

Akkor ott van pl 70m euro amibol ugye lejon Bonny 25m, viszont meg 50m mindig ott lenne/lehetne.
Akkor még is van Rovella ára... ;)
interfan

cuchu11 írta: 2025.06.28. 20:50
interfan írta: 2025.06.28. 20:47 Ez igy igaz, itt a kerdes az, hogy mennyi jon be eladasokbol.

De ha pl:
- Frattesi 30m
- Calhanoglu 15m

Akkor még is van Rovella ára... ;)
Ha ennyi penzunk lenne eladasokbol, akkor valoban kijonne egy nullas merleggel ez:

- Erkezok:
Bonny + Rovella

- Tavozok:
Frattesi, Calhanoglu, Esposito, Stankovic, Carboni, Palacios
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.28. 20:47

De ha pl:
- Frattesi 30m
- Calhanoglu 15m

Szerintem nem lenne 50 Rovella, ez azért is lenne fontos, mert Bissecket is pótolni kellene valahogy. Mosquera a Valenciából, akivel hírbe is hoztak 20 körül hozható lenne. 10-15ért nem tudom kit tudnánk leakasztani.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.28. 20:55

De ha pl:
- Frattesi 30m
- Calhanoglu 15m

Szerintem nem lenne 50 Rovella, ez azért is lenne fontos, mert Bissecket is pótolni kellene valahogy. Mosquera a Valenciából, akivel hírbe is hoztak 20 körül hozható lenne. 10-15ért nem tudom kit tudnánk leakasztani.
Ha Bisseck nem megy el, akkor potolni sem kell.

Ha bejon annyi penz a Frattesi, Calhanoglu, Esposito, Carboni, Stankovic sorbol amibol kijon Bonny + Rovella, akkor ugymond "kesz vagyunk".
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.28. 20:57
Ha Bisseck nem megy el, akkor potolni sem kell.

Ha bejon annyi penz a Frattesi, Calhanoglu, Esposito, Carboni, Stankovic sorbol amibol kijon Bonny + Rovella, akkor ugymond "kesz vagyunk".
Legyen így!
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Bisseck pótlása már megvan Luis Henrique érkezésével. Ő lesz Dumfries helyettese, így Darmian mehet egy sorral hátrébb Pavard helyettesének. Mondjuk én Darmiant már csak ott használnám.
CsaSzi9294

matrix23 írta: 2025.06.28. 21:04 Bisseck pótlása már megvan Luis Henrique érkezésével. Ő lesz Dumfries helyettese, így Darmian mehet egy sorral hátrébb Pavard helyettesének. Mondjuk én Darmiant már csak ott használnám.
Végülis igen.
Mondjuk abban az esetben ha Bisseck elmegy, és nem jönne tényleg senki, én DeVrijt tenném a kezdőbe.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.28. 21:10
matrix23 írta: 2025.06.28. 21:04 Bisseck pótlása már megvan Luis Henrique érkezésével. Ő lesz Dumfries helyettese, így Darmian mehet egy sorral hátrébb Pavard helyettesének. Mondjuk én Darmiant már csak ott használnám.
Végülis igen.
Mondjuk abban az esetben ha Bisseck elmegy, és nem jönne tényleg senki, én DeVrijt tenném a kezdőbe.
Hetfon lehet lathatod is a jobboldali KH poszton.
Pavard serult hazautazott, Bisseck detto.
Darmian kerdeses tud a kezdeni.
Es mivel a 3 vedos rendszerrol semmilyen korulmenyek kozott nem mondunk le, ha Darmian nem tud kezdeni, akkor egyedul DeVrij marad aki kezdhet a vedelmi harmas jobboldalan.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

De ha pl:
- Frattesi 30m
- Calhanoglu 15m

Megegyezett az Arsenallal, a klubok még egyezkednek, 20-25 mio. lehet a vége.

Egyébként Buchanan jól zárta a szezont és egyelőre az Arany Kupán is eredményesen játszik Kanadával (3 meccs, 3 gól).
Belőle még jöhet 15 mio. kb, angol csapatok is vinnék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.06.28. 23:02-kor.
CsaSzi9294

PellerG írta: 2025.06.28. 22:58
Megegyezett az Arsenallal, a klubok még egyezkednek, 20-25 mio. lehet a vége.
Ezt nem tudtam, köszi az infót!
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Szerintem ezt a Bonny témát el kell engedni 20 millióért nincs játékos... sajnos itt tart az olasz foci hogy 40 éves klasszisok jönnek ide levezetni lásd Modric... ilyen anyagi helyzet mellett ne várjunk mást mint lutrit...
Off Kerkezért 45 millio Font! Fizetett a Pool!
Es hat na reméljük hogy megallja a helyét de egy angol kozepcsapatbol ment oda...
Ez van nekünk nincs ilyen lehetőségünk igy marad Bonny aztán bízzunk benne hogy jól járunk vele
interfan

PellerG írta: 2025.06.28. 22:58 Egyébként Buchanan jól zárta a szezont és egyelőre az Arany Kupán is eredményesen játszik Kanadával (3 meccs, 3 gól).
Belőle még jöhet 15 mio. kb, angol csapatok is vinnék.
Hat kivanom legyen igazad, es valoban vigye el valaki, de egyelore erdeklodesrol sem hallani.
Sajnos a szezont sem zarta valami jol, Villareal egyik leggyenbbje volt, nem veletlenul nem vettek meg 13m-ert, sot egyes hirek szerint a 5-6m-ert is adtuk volna, de ugy sem kellett nekik.

Jo lenne ha igazad lenne, es barki elvinne mar 5-10m-ert is.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Ha már mindig a pénz kerül elő, gondolom egyáltalán nem mind1 az sem, hogy meddig jutunk a Klub VB-n, mivel brutális a pénzdíj. Hogy kit tudunk a végén leigazolni, feltételezem részben ezen is múlik.

Részvételért: 9-38 millió dollárt, klubonként változó
Csoportgyőzelemért: 2 millió dollár
Nyolcaddöntőbe jutásért: 7,5 millió dollár
Negyeddöntőbe jutásért: 13 millió dollár
Elődöntőbe jutásért: 21 millió dollár
Döntőbe jutásért: 30 millió dollár
Világbajnoki címért: 125 millió dollár
interfan

RenciDavid írta: 2025.06.29. 08:13 Ha már mindig a pénz kerül elő, gondolom egyáltalán nem mind1 az sem, hogy meddig jutunk a Klub VB-n, mivel brutális a pénzdíj. Hogy kit tudunk a végén leigazolni, feltételezem részben ezen is múlik.

Ez mar szerepelt itt tobbszor, es a hivatalos penzdijak euroban:

16 koze jutas: 6,5m euro
8 koze jutas: 11,3m euro
Elodonto: 18,2m euro
Donto: 26m euro
Gyoztes: 34,8m euro

Tegnap a FIFA kozetette az eddigi keresett hivatalos osszegeket (szinten szerepelt itt a masik topicban):

1. City: 44m euro
2. Real: 41m euro
3. Bayern: 38m euro
4. PSG: 36,3m euro
5. Chelsea: 34m euro
6. Dortmund: 33m euro
7. Inter: 31m euro
8. Benfica: 25,4m euro
9. Flamengo: 23,5m euro
10. Botafogo: 22,7m euro
11. Fluminense: 22,7m euro
12. Palmeiras: 22,7m euro
13. Juventus: 22,6m euro
14. Porto: 20,4m euro
15. Atletico: 20,1m euro
16. Al Hilal: 17,9m euro
17. Inter Miami: 17,9m euro
18. Monterrey: 17,9m euro
19. River: 15,5m euro
20. Boca: 14,6m euro
21. Salzburg: 13,4m euro
22. Mamelodi: 10,7m euro
23. Al Ahly: 9,9m euro
24. Al Ain: 9,9m euro
25. Tunis: 9,8m euro
26. Los Angeles fc: 9m euro
27. Pachuca: 8,1m euro
28. Seattle: 8,1m euro
29. Ulsan: 8,1m euro
30. Urawa: 8,1m euro
31. Wydad: 8,1m euro
32. Auckland: 3,9m euro

Szinten volt rola szo, hogy mi az elozetes hirek alapjan a 25-26 evi koltsegvetesbe 41m euros, vagy mas hirek szerint 60m euros klub VB bevetellel szamoltunk.

Ehhez vagy egy 8 koze jutas kell, vagy egy 4 koze jutas.

Ezek alapjan is jott az, hogy a nyari mercato allitolag lehet -40m euros.
(Na meg ugye a nem vart BL szereples, es az elkepeszto tortenelmi rekord UEFA bevetel miatt, ami minimum majdnem 100m euroval haladta meg az kituzott celt, dobbenetes osszeg)

Na most ha optimistak vagyunk, es ezzel a 41m koruli penzel szamolunk, es bejutunk a 8 koze akkor megvan a kituzott cel, magyarul nem kell elvonni sehonnan penzt.
Ha valoban 41m volt a cel osszeg, es ez esetben maradhat a -40m mercato (amivel ugye jelenleg allunk).

Ha pesszimistak vagyunk, es ne adja eg a 60m volt a celosszeg, de ne adja a jo eg kiesunk most, vagy a 8 kozott, akkor az 20-30m euros kieses, tehat ezt az osszeget el kellene vonni a mercatobol, magyarul rossz esetben a mercato nem -40m koruli, hanem csak -10/20m koruli lehetne.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

RenciDavid írta: 2025.06.29. 08:13 Ha már mindig a pénz kerül elő, gondolom egyáltalán nem mind1 az sem, hogy meddig jutunk a Klub VB-n, mivel brutális a pénzdíj. Hogy kit tudunk a végén leigazolni, feltételezem részben ezen is múlik.

Menjünk tovább hétfőn és akkor már szerintettem hoztuk az elvárt teljesítményt.
interfan

Festa írta: 2025.06.29. 09:13
Kerdes mi volt az elvaras a koltsegvetesbe...

Hivatalos kozles szerint 31m-nal jarunk most.
Ehhez johet meg:

Ha a 40m szerepel a koltsegvetesbe mint kalkulatl bevetel, akkor ehhez egy 8 koze jutas kell.

Viszont ha a 60m, akkor ahhoz egy 4 koze jutas.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2025.06.29. 09:28

Ehhez johet meg:

Ha a 40m szerepel a koltsegvetesbe mint kalkulatl bevetel, akkor ehhez egy 8 koze jutas kell.

Sztem az egy nagy baromság hogy mennyivel számoltunk. Az élet nem így működik, főleg nem a fociban. Lutri az egész maximum a részvételi díjjal számolhattunk egyedül az volt a biztos. Minden más plusz bevétel volt és lesz. De hangulatkeltésnek jó. :thumbup:
interfan

En ezt a Rovella storyt biztosan elengednem.
Sucicrol igyis odakat zengenek, hogy ekkora meg akkora zseni, tessek akkor jatszatni.
Mkhitaryan ugyis marad, Barella alap, es a Zielinski-Frattesi-Asllani sorbol se fog egynel tobb tavozni.

Na meg konyorgom, legyen mar legalabb annyi rugalmassag bennunk, hogy ha a 3 vedot keptelenek is vagyunk elengedni, akkor legalabb a 3-5-2 engedjuk el, es legyen egy 3-4-2-1.

Van eladas, van penz, akkor hozzuk el Pazt, ha nem adjak, ott van Guler.

Dumfries-Barella-Sucic-Dimarco
Guler-Thuram
Martinez

Henrique-Asllani-Mkhitaryan-Zalewski
Bonny-Carboni
Esposito
interfan

lucky0 írta: 2025.06.29. 09:41
interfan írta: 2025.06.29. 09:28

Ehhez johet meg:

Sztem az egy nagy baromság hogy mennyivel számoltunk. Az élet nem így működik, főleg nem a fociban. Lutri az egész maximum a részvételi díjjal számolhattunk egyedül az volt a biztos. Minden más plusz bevétel volt és lesz.
Minden egyes klub, minden egyes gazdasagi evet megtervez egy koltsegvetessel.
Nincs olyan hogy "lutri" ilyen szinten.
Minden egyes euro cent kivan szamolva.

Aztan hogy ezt a szamitast felulmuljak az eredmenyek, lasd tortenelmi rekord UEFA bevetelek, amivel vagy 80m-val meghaladtunk a vart UEFA penzeket.
Vagy alulmuljak, ez mindig az ido donti el.

De olyan nincs, hogy egy profi klub, profi gazdasagi szakemberekkel nem tervezi meg az adott gazdasagi ev koltsegveteset bevetelekkel es kiadasokkal.
Igy semmi nem tudna mukodni.

Kimondott UEFA cel bevetelunk volt a 90m (ez egy 16 koze jutas lett volna).
Vezetoink mondtak ezt ki, hogy ezt tulszarnyaltuk majdnem 100m-val.
Profi a futball, sot a teljes gazdasagi elet igy mukodik.
interfan

Lotito:
40m euros ajanlatot kaptam Castellanos, Zaccagni, Rovella, Gila eseteben.
Taveres kapcsan 35m euros ajanlat erkezett, Isaksen 25m ajanlat, Romagnoli 15 millios ajanlatot kaptam, Tchaouna kapcsan szinten 15m eurot.
De nem fogadtam el egyiket sem, nem fogunk eladni senkit az alapemberek kozul, es vasarolni sem fogunk senki alapembert.
Maximum ha probalemank lesz, akkor januarban megoldjuk.
Válasz küldése