Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
P-Inter
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Hogyne lenne már lutri? Persze, tud és tervez is költségvetést egy cég, (khm, egy család is), amibe nyilván beépíti annak a lehetőségét, hogy van ami összejöhet, van ami nem. De arra nem építhet, hogy hát én min. egy elődöntős pénzzel számolok oszt kihullok az alapszakaszból. Srácok, kiszámoltam a költségvetést, csak hopp, hiányzik 50 milla euró, na mind1, eurocentre minden ki van számolva... holnaptól nem eszünk.
- interfan
Semmi nem lutri, ez egy profi mukodes.P-Inter írta: ↑2025.06.29. 10:07 Hogyne lenne már lutri? Persze, tud és tervez is költségvetést egy cég, (khm, egy család is), amibe nyilván beépíti annak a lehetőségét, hogy van ami összejöhet, van ami nem. De arra nem építhet, hogy hát én min. egy elődöntős pénzzel számolok oszt kihullok az alapszakaszból. Srácok, kiszámoltam a költségvetést, csak hopp, hiányzik 50 milla euró, na mind1, eurocentre minden ki van számolva... holnaptól nem eszünk.
Minden ev elore megvan tervezve, mindenhonnan szamolunk egy bizonyos bevetelt, mindenhol szamolunk egy bizonyos kiadast, es ebbol jon ossze az adott ev koltsegvetese.
Ismetlem, azt hogy ezt tulszarnyaljuk, lasd UEFA bevetelek, amik kapcsan sajat vezetoink mondtak el, hogy ennyivel es annyival tulszarnyaltuk az elore vart UEFA bevetelt.
Vagy alulmuljuk, ezt mindig az ido donti el.
Ha hiany keletkezik, lasd 2020-24 kozotti korszak, azt potolni kell mashonnan mint lattuk.
(Most hogy ez a hiany honnan keletkezik az egy mas kerdes, de a hiany az hiany)
Ha meg plusz keletkezik, lasd idei UEFA bevetelek, az mehet mashova.
Az hogy a tulajdonos zsebebe megy, a keret erositesere, vagy is-is, esetleg teljesen mashova, ez meg az adott klub mukodesetol fugg.
Egyebkent ezek a tervezett koltsegvetesek mivel profi klubokrol beszelunk, azert szinte mindig teljesen realis az adott klub szakmai erteket is nezve.
Lasd a BL-ben egy 16 koze jutassal kalkultuk ki a bevetelt, es ezt vezetoink mondtak el.
Azert itt is valljuk be, realis tortenet volt, es realis tervezes, hogy egy BL 16 koze bejut a tavalyi Inter.
Na most hogy ebbol donto lett, jott is a plusz penz, lasd feljebb.
Es ha mar klub VB.
Valljuk be az is teljesen realis leginkabb sportszakmailag, hogy az Inter vezetes ugy tervezett, hogy minimum a 8 koze jutunk.
(Ez lenne az emlitett 40m euros bevetel)
Latva a csoportot, latva a sorsolast ki lehet az ellenfel a 16 kozott, azert nehez lenne azt mondani, hogy nem realis egy olyan tervezes amivel az Inter min a 8 koze jut.
- interfan
Kozben a Gazzetta szerint is Sarri azzal a feltetellel maradt a Lazio edzoje, hogy nem adnak el alapembert.interfan írta: ↑2025.06.29. 10:05 Lotito:
40m euros ajanlatot kaptam Castellanos, Zaccagni, Rovella, Gila eseteben.
Taveres kapcsan 35m euros ajanlat erkezett, Isaksen 25m ajanlat, Romagnoli 15 millios ajanlatot kaptam, Tchaouna kapcsan szinten 15m eurot.
De nem fogadtam el egyiket sem, nem fogunk eladni senkit az alapemberek kozul, es vasarolni sem fogunk senki alapembert.
Maximum ha probalemank lesz, akkor januarban megoldjuk.
Gazzetta szerint az Internek Calhanoglu tavozasa eseten igy mas jelolt utan kellene neznie, mivel Rovellat nem adja a Lazio.
- vaskalap
Ha jól látom az ágrajzot,ha hétfőn tobább megyünk,a City jön szembe.
- interfan
Ez az Al Hilal nem rossz csapat.
Real ellen is kozelebb alltak a gyozelemhez mint a galaktikusak.
Kifejezetten jol is jatszott az Al Hilal.
En remelem meglepik Inzaghival a Cityt is.
Inzaghi az Inter ellen, nagyon megnezem.
- lucky0
Senki nem írta azt hogy nincs tervezve költségvetés. És ha nem jön össze az negyeddöntőbe jutás ahogy azt állítólagosan tervezik akkor csődbe megyünk? Ezért írom azt hogy baromság az egész. Van tervezett költségvetés de nem arra alapozzák hogy egyes verseny sorozatokban meddig jutunk és azért mennyi pénzt kapunk ez fix.
-
Tombi1986
Nem sajnálom, ha nem költünk 50 millát a Rovella-ra.interfan írta: ↑2025.06.29. 10:22Kozben a Gazzetta szerint is Sarri azzal a feltetellel maradt a Lazio edzoje, hogy nem adnak el alapembert.interfan írta: ↑2025.06.29. 10:05 Lotito:
40m euros ajanlatot kaptam Castellanos, Zaccagni, Rovella, Gila eseteben.
Taveres kapcsan 35m euros ajanlat erkezett, Isaksen 25m ajanlat, Romagnoli 15 millios ajanlatot kaptam, Tchaouna kapcsan szinten 15m eurot.
De nem fogadtam el egyiket sem, nem fogunk eladni senkit az alapemberek kozul, es vasarolni sem fogunk senki alapembert.
Maximum ha probalemank lesz, akkor januarban megoldjuk.
Gazzetta szerint az Internek Calhanoglu tavozasa eseten igy mas jelolt utan kellene neznie, mivel Rovellat nem adja a Lazio.
Abban sem vagyok biztos, ha menne az ajánlat nem fogadnák el, főleg ha ha a játékos is távozni szeretne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2025.06.29. 16:21-kor.
- interfan
Ez egyertelmu egyebkent, hogy mi tortenik:lucky0 írta: ↑2025.06.29. 10:42 Senki nem írta azt hogy nincs tervezve költségvetés. És ha nem jön össze az negyeddöntőbe jutás ahogy azt állítólagosan tervezik akkor csődbe megyünk? Ezért írom azt hogy baromság az egész. Van tervezett költségvetés de nem arra alapozzák hogy egyes verseny sorozatokban meddig jutunk és azért mennyi pénzt kapunk ez fix.
"
Ismetlem, azt hogy ezt tulszarnyaljuk, lasd UEFA bevetelek, amik kapcsan sajat vezetoink mondtak el, hogy ennyivel es annyival tulszarnyaltuk az elore vart UEFA bevetelt.
Vagy alulmuljuk, ezt mindig az ido donti el.
Ha hiany keletkezik, lasd 2020-24 kozotti korszak, azt potolni kell mashonnan mint lattuk.
(Most hogy ez a hiany honnan keletkezik az egy mas kerdes, de a hiany az hiany)
Ha meg plusz keletkezik, lasd idei UEFA bevetelek, az mehet mashova.
Az hogy a tulajdonos zsebebe megy, a keret erositesere, vagy is-is, esetleg teljesen mashova, ez meg az adott klub mukodesetol fugg.
"
Es egyebkent mivel profi klubrol beszelun, ezert ahogy irtam:
"
Egyebkent ezek a tervezett koltsegvetesek mivel profi klubokrol beszelunk, azert szinte mindig teljesen realis az adott klub szakmai erteket is nezve.
Lasd a BL-ben egy 16 koze jutassal kalkultuk ki a bevetelt, es ezt vezetoink mondtak el.
Azert itt is valljuk be, realis tortenet volt, es realis tervezes, hogy egy BL 16 koze bejut a tavalyi Inter.
Na most hogy ebbol donto lett, jott is a plusz penz, lasd feljebb.
Es ha mar klub VB.
Valljuk be az is teljesen realis leginkabb sportszakmailag, hogy az Inter vezetes ugy tervezett, hogy minimum a 8 koze jutunk.
(Ez lenne az emlitett 40m euros bevetel)
Latva a csoportot, latva a sorsolast ki lehet az ellenfel a 16 kozott, azert nehez lenne azt mondani, hogy nem realis egy olyan tervezes amivel az Inter min a 8 koze jut.
"
Ennyi tortenik, se csod, se reggeli megvonas, se plusz ferrari, se csokiosztas.
- interfan
Sportmediaset szerint az Interhez biztosan nem erkezik Nico Paz, viszont Calhangolu tavozasa eseten nem Rovella, hanem Arda Guler lehet a celpont.
Romano szerint viszont semmi nem igaz az Guler-Inter pletykakbol.
Romano szerint Arda Guler soha nem fog Olaszorszagba igazolni, ha tavozik a Realbol csakis Angliaba fog menni.
Carboni kapcsan a River mellett a Genoa is erdeklodik.
Mindket csapat kolcsonvenne Carbonit.
Romano szerint viszont semmi nem igaz az Guler-Inter pletykakbol.
Romano szerint Arda Guler soha nem fog Olaszorszagba igazolni, ha tavozik a Realbol csakis Angliaba fog menni.
Carboni kapcsan a River mellett a Genoa is erdeklodik.
Mindket csapat kolcsonvenne Carbonit.
- interfan
Bonny uzlet vegleges adatai:
- 24m fix + 2m euro bonusz
- 2m euros fix fizetes + 500 ezer euros bonusz
- 20%-ot kap a Parma, ha az Inter eladja Bonnyt
- 24m fix + 2m euro bonusz
- 2m euros fix fizetes + 500 ezer euros bonusz
- 20%-ot kap a Parma, ha az Inter eladja Bonnyt
- CsaSzi9294
GdS szerint Bonny után Leonira megyünk rá gőzerővel, akiért 30 milliót adnánk. Amennyiben sikerül leigazolni, az Inter 100m-nál tart majd vásárlás terén. A lap kiemeli, ez valóban a fiatalítás jegyében történik, nem éppen ez volt az irány az elmúlt években.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ivo-leoni/
Repubblica szerint az Internél még mindig téma védelembe De Winter a Genovából. Akár még Carbonit is bevonhatjuk az üzletbe.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... mi-tavolo/
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ivo-leoni/
Repubblica szerint az Internél még mindig téma védelembe De Winter a Genovából. Akár még Carbonit is bevonhatjuk az üzletbe.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... mi-tavolo/
- CsaSzi9294
Gazzetta szerint amennyiben Calha utódot kell keresni és Rovella nem sikerül, úgy a másik név a listán Ederson. Viszont érte legalább 60m-t kellene fizetni, így rá elég kevés az esély. A lap szerint itt merülhet fel (ismét) Nico Paz, aki szintén nem lenne egyszerű sem a Reál, sem pedig a Como miatt, de talán könnyebb lenne, mint a fentebb említett Ederson.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... altra-via/
- Cupi
Paz mint Calha utód?CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.30. 12:26 Gazzetta szerint amennyiben Calha utódot kell keresni és Rovella nem sikerül, úgy a másik név a listán Ederson. Viszont érte legalább 60m-t kellene fizetni, így rá elég kevés az esély. A lap szerint itt merülhet fel (ismét) Nico Paz, aki szintén nem lenne egyszerű sem a Reál, sem pedig a Como miatt, de talán könnyebb lenne, mint a fentebb említett Ederson.
- interfan
Felesleges ezeket jelenleg komolyan venni...
Ket napja leirja a Sportmediaset, az Inter all innal megy Paz kapcsan.
Tegnap leirja a Sportmediaset, Paz biztosan nem lesz az Inter jatekosa, es mar nem is jelolt.
Romano leirja, az Internel Paz nem tema.
Gazzetta 3 napja leirja, all-in Rovella kapcsan, o mint Calhanoglu utod.
Ma leirjak, Rovella mar nem jelolt.
Hat igen...
Teljes kaosz...
Egyebkent ezt kellene, es konyorgom legyen mar egy hajszalnyi rugalmassag bennunk.
Foggal korommel ragaszkodunk a 3 vedohoz, de konyorgom legalabb a 3-5-2 neee...
Ennyi rugalmassag nem igaz, hogy ne ferne bele.
Menjen Calhanoglu ha akar, es ilyen Rovellakat felejtsunk mar el, hozzuk akkor Pazt, vagy ha nincs ra penz Gulert, es ott lehetne egy 3-4-2-1.
- CsaSzi9294
Amennyiben Chivu gondolkodna egy 3-4-1-2-n, akkor még jó is lehet, mint "utód". De a 3-5-2 szent és sérthetetlen..Cupi írta: ↑2025.06.30. 12:31Paz mint Calha utód?CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.30. 12:26 Gazzetta szerint amennyiben Calha utódot kell keresni és Rovella nem sikerül, úgy a másik név a listán Ederson. Viszont érte legalább 60m-t kellene fizetni, így rá elég kevés az esély. A lap szerint itt merülhet fel (ismét) Nico Paz, aki szintén nem lenne egyszerű sem a Reál, sem pedig a Como miatt, de talán könnyebb lenne, mint a fentebb említett Ederson.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... altra-via/Érdekes....teljesen más poszt.
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Pedullá szerint a Napoli felajánlott 30m-t Pioért, de az Inter határozottan visszautasította.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... rta-cifre/
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... rta-cifre/
- interfan
Ha ennyi rugalmassag sem lesz bennunk, hogy ha mar a 3 vedot soha nem engedjuk, de meg a 3-5-2 sem, akkor meg is erdemeljuk a sorsunkat.
En bizok benne ez a minimalisa rugalmassag meglesz, es lesz egy eletkepes 3-4-2-1.
Ilyen Rovella meg 50 milliokat felejtsunk el.
Jojjon egy tamado, es legyen szepen egy 3-4-2-1.
- CsaSzi9294
Ha Chivu egy kicsit belerázódik a közegbe, amit egy Inter edző körülvesz, akkor talán kienged annyira, hogy szó lehessen a 3412ről. Ő előbb fog, mint anno Inzaghi.interfan írta: ↑2025.06.30. 14:08Ha ennyi rugalmassag sem lesz bennunk, hogy ha mar a 3 vedot soha nem engedjuk, de meg a 3-5-2 sem, akkor meg is erdemeljuk a sorsunkat.
En bizok benne ez a minimalisa rugalmassag meglesz, es lesz egy eletkepes 3-4-2-1.
- interfan
Igy legyen.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.30. 14:27Ha Chivu egy kicsit belerázódik a közegbe, amit egy Inter edző körülvesz, akkor talán kienged annyira, hogy szó lehessen a 3412ről. Ő előbb fog, mint anno Inzaghi.interfan írta: ↑2025.06.30. 14:08Ha ennyi rugalmassag sem lesz bennunk, hogy ha mar a 3 vedot soha nem engedjuk, de meg a 3-5-2 sem, akkor meg is erdemeljuk a sorsunkat.
Sokkal ertelmezhetobb otletek lennenek egy 3-4-2-1-hez, es nem feltetlenul csak Paz, hanem jopar kifejezetten biztato nev is, mint hogy itt Rovelakkal szorakozzuk 50m-ert es maradjon a fix 3-5-2.
- CsaSzi9294
Pio maradása és a fiatal vonal után én már kezdek reménykedni.interfan írta: ↑2025.06.30. 14:33Igy legyen.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.30. 14:27Ha Chivu egy kicsit belerázódik a közegbe, amit egy Inter edző körülvesz, akkor talán kienged annyira, hogy szó lehessen a 3412ről. Ő előbb fog, mint anno Inzaghi.
Sokkal ertelmezhetobb otletek lennenek egy 3-4-2-1-hez, es nem feltetlenul csak Paz, hanem jopar kifejezetten biztato nev is, mint hogy itt Rovelakkal szorakozzuk 50m-ert es maradjon a fix 3-5-2.
- interfan
En akkor hiszem el, hogy P.Esposito itt maradt, ha mar lezarult a mercato.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.30. 14:34Pio maradása és a fiatal vonal után én már kezdek reménykedni.interfan írta: ↑2025.06.30. 14:33Igy legyen.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.30. 14:27
Ha Chivu egy kicsit belerázódik a közegbe, amit egy Inter edző körülvesz, akkor talán kienged annyira, hogy szó lehessen a 3412ről. Ő előbb fog, mint anno Inzaghi.
Lattunk mar csodakat...
Igy biztos, ugy biztos, igy 1000%, vegul pedig sok esetben tortent ami tortent.
Egy biztos, jo lenne vegre valami valtozast latni e teren is.
- CsaSzi9294
Szerintem eladtuk volna 30-ért a Nápolynak, ha nem terveznénk vele. Voltunk már ennél nagyobb sóherek is.interfan írta: ↑2025.06.30. 14:37En akkor hiszem el, hogy P.Esposito itt maradt, ha mar lezarult a mercato.
Lattunk mar csodakat...
Igy biztos, ugy biztos, igy 1000%, vegul pedig sok esetben tortent ami tortent.
Egy biztos, jo lenne vegre valami valtozast latni e teren is.
-
MLK
CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.30. 14:39+1
Szerintem eladtuk volna 30-ért a Nápolynak, ha nem terveznénk vele. Voltunk már ennél nagyobb sóherek is.
- interfan
Ha egyaltalan volt Napoli ajanlat...CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.30. 14:39Szerintem eladtuk volna 30-ért a Nápolynak, ha nem terveznénk vele. Voltunk már ennél nagyobb sóherek is.
Pedulla leirja, de ennyi, kitudja mi igaz belole.
Napoli gozerovel megy a Nunez-Lucca parosert hetek ota.
Felesleges lenne oda Esposito, foleg Contet is ismerve.
En abban sem vagyok biztos, hogy itt nagyon Napoli ajanlat volt az asztalon.
Maradjon Esposito, mindenki ezt kivanja, de en meg nem irnam le, hogy o 100% hogy marad.
Eleg "csodat" eltunk mar meg, hogy hirtelen megvaltozzon minden.
- PellerG
Kíváncsi leszek mi lesz Acerbivel.
Tegnapi alapján Chivunál lehet De Vrij van előrébb, én mindkettőjüket biztosan nem tartanám meg.
Nagyon kéne középre egy jó védő.
Leoni 18 éves, Ranocchia-felépítésű, már 40 millióról írnak a konkurencia miatt.
Nem tudom, ő kell-e nekünk...
Lennének azért védők a piacon ha körbenéznénk, persze nem tudom, lehet-e határon túl is nézelődni...
Calhanoglu menjen, de legalább 25-t szedjünk már ki belőle, egy vicc ez a 15 millió komolyan...
Én nem ragaszkodnék az Inzaghi-féle 3-5-2-höz, kezdjünk másban gondolkozni, legyünk rugalmasak, merjünk váltani...
Értem én, hogy Chivu azért jött, mert így maradna a felállás, a kerethez alig kéne nyúlni és majd az eredmények is ugyanolyanok lesznek, de szerintem ez hibás és gyáva gondolat.
Chivu szerintem akkor lehet itt ősznél tovább, ha ténylegesen irányt váltunk, és nem a régit próbáljuk ráerőltetni mindenáron.
Tegnapi alapján Chivunál lehet De Vrij van előrébb, én mindkettőjüket biztosan nem tartanám meg.
Nagyon kéne középre egy jó védő.
Leoni 18 éves, Ranocchia-felépítésű, már 40 millióról írnak a konkurencia miatt.
Nem tudom, ő kell-e nekünk...
Lennének azért védők a piacon ha körbenéznénk, persze nem tudom, lehet-e határon túl is nézelődni...
Calhanoglu menjen, de legalább 25-t szedjünk már ki belőle, egy vicc ez a 15 millió komolyan...
Én nem ragaszkodnék az Inzaghi-féle 3-5-2-höz, kezdjünk másban gondolkozni, legyünk rugalmasak, merjünk váltani...
Értem én, hogy Chivu azért jött, mert így maradna a felállás, a kerethez alig kéne nyúlni és majd az eredmények is ugyanolyanok lesznek, de szerintem ez hibás és gyáva gondolat.
Chivu szerintem akkor lehet itt ősznél tovább, ha ténylegesen irányt váltunk, és nem a régit próbáljuk ráerőltetni mindenáron.
- interfan
Marotta:
Martinez szavai?
O a kapitanyunk, egyetertunk vele.
Igaza van, ha jatekosaink nem akarnak maradni, akkor azoknak mennie kell.
Gondolom Calhanoglura gondolt, de nem tudom, lehet masokra is.
Beszelni fogunk Calhanogluval is, de egyelore senki nem fejezte ki tavozasi szandekat.
Minden jatekossal fogunk beszelni, es megoldjuk ezt a problemat.
A klub osztja Martinez mentalitasat, a gyoztes hozzaallas az ami messzire vihet minket.
Vettel eszre barmit, hogy csokkent Calhanoglu motivacioja?
Eloszor is neki is meg kell koszonni mindent amit tett ertunk.
Jelenleg nem jelezte tavozasi szandekat, de keszen allunk meghallgatni ot, de mas jatekosokat is akik nem szeretnenek az Interben maradni.
Mi lehet Martinez kemeny szavai mogott?
Martinez hozzaallasa kapitanykent koordinalnai kell a csapat azon torekveseit, hogy mindig a maximumot nyujtsuk.
Ha egy jatekos tavozni akar, mi nem zarjuk be az ajtot.
Ez a beszed szerintem Calhanoglura utalt, beszelni fogunk vele is a napokban.
Ha barmelyik jatekos masik utat valaszt, mi nem allunk az utjaba.
Martinez beszede arra utal, hogy mindig a legtobbet kell nyujtanod a csapatert.
-
Interfan1000
Ideje lenne befejezni ezt az udvariasságot, hogy elengedünk mindenkit ingyen vagy apróért…kezdődött Inzaghival, most folytatódik Calhanogluval! Ez nem a Máltai Szeretet Szolgálat, hanem üzlet!
- interfan
Interfan1000 írta: ↑2025.06.30. 22:49 Ez a Valentin Carboni nekem nagyon biztató…biztos nem adnám el!
Sky szerint elorehaladott targyalasokat folytatunk a Genoaval Carboni ugyeben.
- interfan
Gazzetta mar arrol ir, hogy nem csak Calhanoglunak voltak Martinez szavai celozva, hanem olyan jatekosoknak is akik tegnap a palyan voltak.
-
Francesco
Újaknak és fiataloknak biztos nem, illetve a veteránokat is kizárnám, ahogy a magot is, marad:
Thuram, Dumfries
Egyébként nem lepne meg, ha Thuram menne. Én bírom, de valami kis plusz hiányzik belőle. Tavasz óta pedig botrány a játéka és csapat szinten sem valami hasznos. Nem tudom mi van vele, ha csak az nem, hogy menne. Ugyanakkor róla nem hallottam ilyet.
- PellerG
Egy jó sima kölcsön, évi 18 meccsel, ebből 12 csereként, ahogy szoktuk.
Ennél többet érne ha nálunk edzene és Chivu feltenné időnként.
- interfan
En nem tudom megitelni kik fele lehetett ez a nyilatkozat.Francesco írta: ↑2025.07.01. 09:29Újaknak és fiataloknak biztos nem, illetve a veteránokat is kizárnám, ahogy a magot is, marad:
Thuram, Dumfries
Egyébként nem lepne meg, ha Thuram menne. Én bírom, de valami kis plusz hiányzik belőle. Tavasz óta pedig botrány a játéka és csapat szinten sem valami hasznos. Nem tudom mi van vele, ha csak az nem, hogy menne. Ugyanakkor róla nem hallottam ilyet.
Thuram egy erdekes tema, nem volt az igazi tavasszal ez teny, de nelkule lattuk mi volt...
Az hogy o menne en, haat fogalmam sincs, eleve kerdes hova?
Es hat itt a lenyeg, ki fizetne erte komoly osszeget?
Nem latok olyan csapatot aki akarna es kitudna ertelmes osszeget fizetni.
Nyilvan manapsag mar 30 milliot barki kifizet, de orultseg lenne egy Thuramot ennyiert eladni, mikozben latjuk egy majdnem kieso Parma 6 golos tamadoja 25m...
-
VInter101
Hát Marotta a nyilatkozatában említette 2szer is Calhat. Persze utána jön az újságíróktól hogy nem is rá gondolt hanem másra! Lautaro tudja hogy kire/kikre gondolt! Nem tudjuk!
Az hogy valaki nem nyújt 1000%ot a szezon 100. meccsén, hőségben, 0 hangulatban, egy jelenleg 0 presztízst adó kupán, egy olyan szezon után ami a tavalyi volt én nem különösebben ítélnék meg játékost!
Remélem Lautaro nem csak kifelé beszél hanem ott az öltözőben tisztázza a dolgokat!!!
Még egy: jó középpálya nélkül nincs jó csapat!
Forza INTER!
Az hogy valaki nem nyújt 1000%ot a szezon 100. meccsén, hőségben, 0 hangulatban, egy jelenleg 0 presztízst adó kupán, egy olyan szezon után ami a tavalyi volt én nem különösebben ítélnék meg játékost!
Remélem Lautaro nem csak kifelé beszél hanem ott az öltözőben tisztázza a dolgokat!!!
Forza INTER!
- interfan
Romano is megerositi, hogy Martinez tobbes szamban beszelt, es nem csak Calhanoglura gondolt a kemeny szavaival.
Kovetkezo napokban kiderulhet Romano szerint kik azok a jatekosok akikre gondolt Martinez, es kik azok akik tavozni akarnak.
Calhanoglu felesege mar ki is irta a kozossegi mediaban:
"
Some people aren't loyal you.
They are loyal to their need of you.
Once their needs change, so does their loyalty.
Don't regret having a good heart.
All good thinks come back, and multiply, Hakan.
"
Kovetkezo napokban kiderulhet Romano szerint kik azok a jatekosok akikre gondolt Martinez, es kik azok akik tavozni akarnak.
Calhanoglu felesege mar ki is irta a kozossegi mediaban:
"
Some people aren't loyal you.
They are loyal to their need of you.
Once their needs change, so does their loyalty.
Don't regret having a good heart.
All good thinks come back, and multiply, Hakan.
"
- Cupi
Én arra látok a legnagyobb esélyt, hogy Hakan közölte a BL döntő után ő lépne és a klub vb-n sem szeretne már lesérülni ezért ha lehet kihagyná és pihenne. Gondolom ez kiverte sokaknál a biztosítékot de a vb alatt erről nem akartak nyilatkozni. Majd most kiestek és Martinezből kijött.VInter101 írta: ↑2025.07.01. 10:13 Hát Marotta a nyilatkozatában említette 2szer is Calhat. Persze utána jön az újságíróktól hogy nem is rá gondolt hanem másra! Lautaro tudja hogy kire/kikre gondolt! Nem tudjuk!
Forza INTER!
Milan-os haverom írta, hogy csodálkozik a török eddig bírta nálunk mert nem egy gerinces arc.
- CsaSzi9294
Szerintem Thuramra és Mikire gondolt. Thuram oké, hogy nem 100%, de az akarat most se igazán látszott rajta. Lötyög a pályán, míg a társak megszakadnak (lásd pl: Lau, Barella). Gondolom ez felbaszta először Nicolot, majd Laut is.
Mikinél pedig ugye a visszavonulás is szóba jött a BL döntő előtt, nem hiszem, hogy annyira motivált lenne. Hát még ha valami arab klub is érdeklődne a háttérbe.
Calha is nyilván része ennek az üzenetnek, de a tegnapi szerepléshez és a klub vb-n mutatott játéknak semmi köze nincs.
Az elvesztett Scudetto illetve a megalázó BL döntő nem csodálkoznék ha sok mindenki kedvét elvette. Nyilván ez nem mentség, mert Martinez szavai jogosak, de megérteném ha valakiben törést okozott az elmúlt 2 hónap... És igen, akkor az mennyen el, keressen új motivációt.
Én így látom, aztán lehet tévedek.
-
VInter101
Csak olyan jöhet szóba akinek ajánlata van, logikusan! Mert mennék de nincs ajánlatom az elég meredek!
- CsaSzi9294
Sky szerint az ATM bejelentkezett Frattesiért.
Az Intert érdekelné egy csere üzlet Giuliano Simeonéért, de ezt vissza is dobták a madridiak.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... r-scambio/
Az Intert érdekelné egy csere üzlet Giuliano Simeonéért, de ezt vissza is dobták a madridiak.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... r-scambio/
- interfan
Teljesen jogos amit irsz, lehet sokaknak ennyi volt, es egyszeruen belefaradtak mar ebbe.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.01. 10:37Szerintem Thuramra és Mikire gondolt. Thuram oké, hogy nem 100%, de az akarat most se igazán látszott rajta. Lötyög a pályán, míg a társak megszakadnak (lásd pl: Lau, Barella). Gondolom ez felbaszta először Nicolot, majd Laut is.
Mikinél pedig ugye a visszavonulás is szóba jött a BL döntő előtt, nem hiszem, hogy annyira motivált lenne. Hát még ha valami arab klub is érdeklődne a háttérbe.
Calha is nyilván része ennek az üzenetnek, de a tegnapi szerepléshez és a klub vb-n mutatott játéknak semmi köze nincs.
Az elvesztett Scudetto illetve a megalázó BL döntő nem csodálkoznék ha sok mindenki kedvét elvette. Nyilván ez nem mentség, mert Martinez szavai jogosak, de megérteném ha valakiben törést okozott az elmúlt 2 hónap... És igen, akkor az mennyen el, keressen új motivációt.
Kitudja kik vannak ugymond a hatterben.
Viszont Mkhitaryan kapcsan nincs ez igy, 1 hete nyilatkozta ezt:
"
Maradok az Interben, van meg egy ev a szerzodesembol.
Jatszani akarok minel tobbet, kepes es alkalmas vagyok meg mindig ra.
Az Inter utan visszavonulok, nem fogok visszamenni Ormenyorszagba leveztni.
Minden tiszteletem a Szaudiake, de en a legmagasabb szintrol akarok visszavonulni, es ez az Inter.
Engem mar nem erdekel a plusz tovabbi penzek.
Nem szeretnek visszavonulasom utan tobbet a futballal foglakozni, de persze, soha ne mond, hogy soha.
"
-
VInter101
Hát persze. Az egész élete nem az. Kezdve a németeknél nőtt fel, ott képezték aztán lett török válogatott. Én csodálkoztam is mennyire odateszi magát nálunk! Köszönjük neki de egy kedvetlen, beleszarok játékos méregdrága fizetéssel nem tesz jót a csapatnak!Cupi írta: ↑2025.07.01. 10:18Milan-os haverom írta, hogy csodálkozik a török eddig bírta nálunk mert nem egy gerinces arc.VInter101 írta: ↑2025.07.01. 10:13 Hát Marotta a nyilatkozatában említette 2szer is Calhat. Persze utána jön az újságíróktól hogy nem is rá gondolt hanem másra! Lautaro tudja hogy kire/kikre gondolt! Nem tudjuk!
Forza INTER!![]()
- CsaSzi9294
Olasz hírek szerint a Fiorentina komolyan gondolja S. Esposito leigazolását, mivel ő lenne a 2. számú csatár, de még az is lehet, hogy az első. 6-7m + bónusz lehet az ajánat.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -chiudere/
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -chiudere/
- Cupi
Az a baj a játékosok is emberek és mint ahogy mi szurkolók ők is látják a problémákat és őket is megviseli a sikertelenség vagy éppen a megalázó vereség. Szerintetek ők nem látják a cserecsatárok dupla nullák voltak? Hogy Taremi csak szenved mint malac a jégen, Correa meg fejben már rég nem profi focista? Arna meg erőlködik de egyszerűen ennyit tud. Ezt ők is látják. Azt is, hogy Frattesi 12-őt passzol meccsenként...vagy, hogy azt is, hogy Dimarco baromi jó őszt nyomott majd a a sérülése óta olyan mint egy középszer arc....Thuram dettó....kimagasló ősz után jött egy pocsék tavasz...pont amikor a legjobban kellett volna az ő jó teljesítménye is.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.01. 10:37
Szerintem Thuramra és Mikire gondolt. Thuram oké, hogy nem 100%, de az akarat most se igazán látszott rajta. Lötyög a pályán, míg a társak megszakadnak (lásd pl: Lau, Barella). Gondolom ez felbaszta először Nicolot, majd Laut is.
Tegnap volt egy jelenet ami bennem maradt és talán ezért szólt Thuramnak is a beszólás. Lautaro passzolt volna egyből előre Thuramnak aki sétálgatott és látszott meg sem próbál reagálni az indításra. Martinez akkor hevesen mutogatott meg magyarázott neki.....
Sajnos én tartok tőle a sok kudarc ami a sorozatok végét jellemezte a szezonban megtépázzák a csapategységet.
- interfan
Calhanoglu:
A BL donton osszeszedett serules utan ugy dontottuk, a csapattal megyek az Usaba, kozel akartam lenni a csapathoz, es tamogatni oket.
Sajnos egy edzesen az Usaba egy ujabb serulest szenvedtem, a diagnozis egyertelmu volt, izomserules.
Ezert nem tudtam jatszani, nincs semmi mas, nincs semmi hatterstory.
Tegnap kikaptunk, ez nagyon fajt.
Nem csak labdarugokent, hanem olyan emberkent is aki igazan torodik ezzel a csapattal.
A serulesem ellenere a lefujas utan azonnal felhivtam par csapattarsamat, es kifejeztem a tamogatasomat.
Mert torodni kell azzal ami fontos.
Ami azonban ezutan kovetkezett, az teljesen lesokkolt.
Kemeny szavak, olyan szavakat nyilatkozot, hogy az megoszt es nem egyesit.
Egesz palyafutasom soran soha nem kerestem kifogasokat, mindig vallaltam a felelosseget.
Nehez helyzetben mindig probaltam egy iranyt adni, es nem szavakkal, hanem tettekkel.
Minden velemenyt tiszteletben tartok, legyen csapatars, vagy elnok.
De a tisztelet nem lehet egyiranyu.
En mindig tiszteltem mindenkit, ezt mindig megmutattam a palyan es azon kivul is.
Hiszem hogy a futballban, akarcsak az eletben az igazi ero abban rejlik, hogy tiszteljuk egymast, kulonosen a nehez pillanatokban.
Soha nem arultam el a mezt.
Soha nem mondtam olyat, hogy nem vagyok boldog az Internel.
A multban nagyon sok ajanlatot kaptam, de ugy dontottem mindig, hogy maradok.
Mert tudom mit jelent az Inter mez, es a donteseim magukert beszelnek.
Megtiszteltes, hogy a Torok valogatott kapitanya lehetek, ott tanultam meg, hogy az igazi kapitany az, aki a csapattarsai mellett al, nem pedig az aki a hibast keresi es masokat hibaztat.
Szeretem ezt a sportot, szeretem a klubot, en mindig mindent beleadtam ezekert a szinekert.
A jovom?
Majd meglatjuk.
De a tortenelem mindig arra fog emlekezni, hogy ki maradt talpon, nem pedig arra aki a leghangosabban es legtobbszor felemelte a hangjat.
Hakan.
- Baggio85
Marottának felesleges volt "nevén nevezni a gyereket"!interfan írta: ↑2025.07.01. 13:26 Calhanoglu:
A BL donton osszeszedett serules utan ugy dontottuk, a csapattal megyek az Usaba, kozel akartam lenni a csapathoz, es tamogatni oket.
Sajnos egy edzesen az Usaba egy ujabb serulest szenvedtem, a diagnozis egyertelmu volt, izomserules.
Ezert nem tudtam jatszani, nincs semmi mas, nincs semmi hatterstory.
Tegnap kikaptunk, ez nagyon fajt.
Nem csak labdarugokent, hanem olyan emberkent is aki igazan torodik ezzel a csapattal.
A serulesem ellenere a lefujas utan azonnal felhivtam par csapattarsamat, es kifejeztem a tamogatasomat.
Mert torodni kell azzal ami fontos.
Ami azonban ezutan kovetkezett, az teljesen lesokkolt.
Kemeny szavak, olyan szavakat nyilatkozot, hogy az megoszt es nem egyesit.
Egesz palyafutasom soran soha nem kerestem kifogasokat, mindig vallaltam a felelosseget.
Nehez helyzetben mindig probaltam egy iranyt adni, es nem szavakkal, hanem tettekkel.
Minden velemenyt tiszteletben tartok, legyen csapatars, vagy elnok.
De a tisztelet nem lehet egyiranyu.
En mindig tiszteltem mindenkit, ezt mindig megmutattam a palyan es azon kivul is.
Hiszem hogy a futballban, akarcsak az eletben az igazi ero abban rejlik, hogy tiszteljuk egymast, kulonosen a nehez pillanatokban.
Soha nem arultam el a mezt.
Soha nem mondtam olyat, hogy nem vagyok boldog az Internel.
A multban nagyon sok ajanlatot kaptam, de ugy dontottem mindig, hogy maradok.
Mert tudom mit jelent az Inter mez, es a donteseim magukert beszelnek.
Megtiszteltes, hogy a Torok valogatott kapitanya lehetek, ott tanultam meg, hogy az igazi kapitany az, aki a csapattarsai mellett al, nem pedig az aki a hibast keresi es masokat hibaztat.
Szeretem ezt a sportot, szeretem a klubot, en mindig mindent beleadtam ezekert a szinekert.
A jovom?
Majd meglatjuk.
De a tortenelem mindig arra fog emlekezni, hogy ki maradt talpon, nem pedig arra aki a leghangosabban es legtobbszor felemelte a hangjat.
Hakan.
Lautaro pillanatnyi lelki állapotában mondott valamit (ezért szokták egy ilyen meccs után inkább lemondani a sajtótájékoztatót), ami ugyanakkor még elég diplomatikusra sikerült. Az vette magára, akinek az inge. Nem kellett volna ezt tovább ragozni... Szerintem itt most nem Hakan a hunyó.
-
HerfortBalazs
Nagyon gaz ez az üzengetes, a csapategyseg volt a legnagyobb erőseggünk de ugy latszik itt valami nagyon megtört.
-
VInter101
Nagyon agyatlan volt Lautaro azzal a nyilatkozattal! Ezt nem kifelé kell mondani akárkire is gondolt!
És akkor van egy totál rutintalan edzőnk aki belecsöppent ennek a közepébe! Markáns feladat vár Chivura! Nem csak a védelmet kéne rendbe rakni hanem mindjárt egy széthullott öltözőt is! Ki hitte volna hogy a BL döntő után ez lesz pár hét múlva!?
És akkor van egy totál rutintalan edzőnk aki belecsöppent ennek a közepébe! Markáns feladat vár Chivura! Nem csak a védelmet kéne rendbe rakni hanem mindjárt egy széthullott öltözőt is! Ki hitte volna hogy a BL döntő után ez lesz pár hét múlva!?
- PellerG
Több forrás szerint is szeretnénk egy 10-est nyáron.
Paz egyelőre nem elérhető...
A háttérben dolgoznak az ügynökök, legutóbb a Salzburg játékosát dobták be...
https://x.com/NicoSchira/status/1939983 ... wmIZg&s=19
Adnék egy 4-2-3-1-t, de a 3-4-1-2 is OK lenne.
- CsaSzi9294
SportMediaset szerint Calhanoglou ügynökét felkerese a MU és a Fulham is és érdeklődtek a játékossal kapcsolatban. Az Inter továbbra is 40m körüli összeg esetén adná el a játékost.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ermo-a-15/
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ermo-a-15/
- interfan
Annyi nev lehetne, sokkal inkabb erre a 3-4-2-1 es vele egyutt levo posztra kellene ramenni, mint ilyen Rovella es 40-50m.PellerG írta: ↑2025.07.01. 14:25 Több forrás szerint is szeretnénk egy 10-est nyáron.
Ott lenne Asensio, Villa nem vette meg, 10m-t kernek erte kb.
Ott lenne Arda Guler.