Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Most van 30-a. 2-2,5 hét pihi és július közepétől még egy rendes alapozást meg lehet csinálni. Szerintem a legnagyobb gond most hátul van, ott kell nagyon sokat dolgozni, mivel tudjuk, hogy az olasz bajnokságot "mindig a legjobb védelem nyeri". :)
Ha frissek leszünk és remélem, hogy motiváltak, akkor lehet jövőre is egy jó szezonunk! Mindenkinek egy irányba kell eveznie, ez lesz a fontos!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Francesco írta: 2025.06.30. 23:30 Én türelmes típus vagyok csak azt a marha nagy fiatalítást nem látom amit beharangoztak. Pedig az tetszene és nem érdekelne hanyadik lesz a csapat, ehelyett játszik a lestrapált öregfiúk.
Az meg, hogy a fél csapat nincs itt részben persze igaz, de kb. Calha az egyedüli, aki kezdő lesz a védelemtől felfelé, mert ők szót sem érdemelnek, kb. mindegy ott ki játszik. Utolsó 11 tétmeccsen a klub vb-ig kaptunk 20 gólt.
Kommunikációban Interfannal értek egyet. Tudod mi lett volna a jó kommunikáció? Hosszú szezon volt, a mi csapatunk játszotta a legtöbb meccset pedig idős a keret. Új edzőnk van és elkezdtünk fiatalítani, ennek a jegyében értékeljük majd a tornát. És ez még igaz is.
Orok klasszikust idezve "minden szavaddal egyetertek".
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Francesco írta: 2025.06.30. 23:30 Én türelmes típus vagyok csak azt a marha nagy fiatalítást nem látom amit beharangoztak. Pedig az tetszene és nem érdekelne hanyadik lesz a csapat, ehelyett játszik a lestrapált öregfiúk.
Az meg, hogy a fél csapat nincs itt részben persze igaz, de kb. Calha az egyedüli, aki kezdő lesz a védelemtől felfelé, mert ők szót sem érdemelnek, kb. mindegy ott ki játszik. Utolsó 11 tétmeccsen a klub vb-ig kaptunk 20 gólt.
Kommunikációban Interfannal értek egyet. Tudod mi lett volna a jó kommunikáció? Hosszú szezon volt, a mi csapatunk játszotta a legtöbb meccset pedig idős a keret. Új edzőnk van és elkezdtünk fiatalítani, ennek a jegyében értékeljük majd a tornát. És ez még igaz is.
+1
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.06.30. 23:28
PellerG írta: 2025.06.30. 23:20
CsaSzi9294 írta: 2025.06.30. 23:16
Fabregas kapcsan en ertem, hogy miert nem jott ide.
Mondjuk az beszedes, hogy egy Vieira is elutasitott minket.
Remeljuk Ausilio tudta mit csinal amikor dontott Chivu mellett.

Meglatjuk, ez most katasztrofa volt, remeljuk a folytatasban ilyet tobbet nem latunk.
Azért jött Chivu, mert csak ő vállalta el. Sajnos nyilvánvaló, hogy a csapatot újra kell formálni, fiatalítani, és mi nem éppen arról vagyunk híresek, hogy 30-40 milliókat költünk kiforrott játékosokra, úgy, hogy közben elvárás a Scudetto.

Fabregas is tudta, ahogy Vieira is, sőt még Chivu is, hogy a bukás kb garantált, mert ebből a 30+-os keretből bajnokcsapatot csinálni nem lesz könnyű. Időbe fog telni. Vagyis hogy Chivu elvállalta inkább elismerést érdemel.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Baggio85 írta: 2025.06.30. 23:31 Most van 30-a. 2-2,5 hét pihi és július közepétől még egy rendes alapozást meg lehet csinálni. Szerintem a legnagyobb gond most hátul van, ott kell nagyon sokat dolgozni, mivel tudjuk, hogy az olasz bajnokságot "mindig a legjobb védelem nyeri". :)
Ha frissek leszünk és remélem, hogy motiváltak, akkor lehet jövőre is egy jó szezonunk! Mindenkinek egy irányba kell eveznie, ez lesz a fontos!
Chivunak van ideje még.Nekem sem tetszett a mai meccs,de lehet jobb ez így mintha jött volna egy komolyabb
pofon a Citytől.Lehet,hogy majd ezt a Bonnyt jobban használja majd mit Arnat és társait Inzaghi.
Egyébként a cserék jòk voltak bár én Bastonit biztos nem hozta volna le.
Lehet kicsit nyaralni aztán készülni a következő szezonra.
Festa

PellerG írta: 2025.06.30. 23:20
CsaSzi9294 írta: 2025.06.30. 23:16 Hátha Chivu rájön, hogy a 352 ideje lejárt. A 4 védőhöz is meg lenne a keret. De a 3412-höz is lehetne igazodni. Drukkolok Chivunak, de valamit tényleg ki kell találnia. Beadásokból nem fogunk megélni.
Nem értem, miért nem fizettünk Fabregasért.
Ha máshogy nem ment...
Ő is lutri, de azt gondolom a spanyol vonallal benne több lehet, mint ebben a Chivu, Vieira-irányban...
Én bevallom nem is értem, hogy volt képes Ausilio komolyan előszedni ezeket a neveket.
Gyűlöltem Chivut játékosként, de most drukkolok neki, szeretném ha jók lennénk, szeretném ha tudnánk váltani a full begyepesedett Inzaghi-féle 3-5-2 után.
Igazoljunk még, legyen akár tényleg 3-4-1-2, valami váratlan történjen, ne akarjuk egy az egyben az Inzaghi-szisztémát vinni...
Azért nem jött Fabregas,mert nem akart jön igazán.
Ilyen edző nem kell ide ,akit győzködni kell,hogy ugyan már legyen az Inter edzője.
Chivu igen mondott és bár én sem rajongtam az ötletért,de most szurkolok neki,hogy bukjon meg idő előtt.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Amúgy a meccsre reagálva mégegyszer, Asllani, Miki, nagyon nem tetszettek (az albán már sokadszor volt katasztrófa), helyettük viszont nagyon jól szállt be Sucic és Carboni. Onnantól kezdett működni a középpálya hogy a horvát bejött, és meglepően higgadtan és éretten kezdte el mozgatni a csapatot. Henriquéről sajnos eddig nem sok jót tudok mondani, de Dumfriest is elküldük volna szinte mindannyian itt az első két idénye után. Kapkod, rossz döntéseket hoz, nem ülnek a megoldásai, passzai, beadásai... sajnos elsőre tényleg inkább Dalbert, mint Maicon, de azért még nem akarom eltemetni. De Vrij nagyon nem volt a toppon szintén, a védelmet rendkívül gyorsan meg kell erősíteni, mert nem fogják tudni rutinból lehozni az öregek. Thuram szintén nulla volt, ahogy az egész tornán, lehet Bonny ki is szorítja majd egyből...

Nekem az már pozitív nyár lenne, ha Carboni és Pio maradna, és érkezne egy (vagy két) védő, illetve ha Calha (és Frattesi) megy, akkor valami okos Marottás igazolás a KP-ra. Még mindig hiszek abban, amit múltkor írtam: Acerbi, De Vrij, Miki, és bármennyire bírom, de Darmian is ki fog szorulni a kezdőből.
interfan

Martinez:
Mindenkitol elnezest kerunk, sajnaljuk, es nagyon sajnaljuk azokat akik idejottek, elnezest kerunk a szurkoloinktol ezert a teljesitmenyert.
Az uzenet vilagos, aki nem akar az Inter jatekosa maradni, azok mehetnek.
A mez a legfontosabb, es az hogy a legnagyobb eredmenyeket elerjuk a palyan.

Kikre gondolsz?

Altalanosagban mondtam, de nagyon sok mindent lattam ami nem tetszett.
Harcolni kell a celjainkert, vissza kell terjuk a csucsra es trofeakat nyerni.
Ismetlem, az uzenet vilagos, aki maradni akar es a legmagsabb celokert es trofea gyozelmekert harcolni az maradjon, aki nem annak viszlat.

Kapitany vagyok, de egyedul nem tudok kuzdeni masok helyett, egyutt kell harcolni.
Megegyszer elnezest kerek a szurkoloinktol.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.30. 23:43 Martinez:
Mindenkitol elnezest kerunk, sajnaljuk, es nagyon sajnaljuk azokat akik idejottek, elnezest kerunk a szurkoloinktol ezert a teljesitmenyert.

Kikre gondolsz?

Ismetlem, az uzenet vilagos, aki maradni akar es a legmagsabb celokert es trofea gyozelmekert harcolni az maradjon, aki nem annak viszlat.

Kapitany vagyok, de egyedul nem tudok kuzdeni masok helyett, egyutt kell harcolni.
Kire gondolhatott?
Miki? Thuram? Dumfries? Asllani?
Baggio85

CsaSzi9294 írta: 2025.06.30. 23:48

Kikre gondolsz?

Kire gondolhatott?
Calhara gondolok...
Teljesen igaza van Lautaronak, hogy míg valakinek minden meccs számít és áldozatokat hoznak, addig vannak akik ezt kevésbé érzik fontosnak, de az is igaz, hogy ha menni akar, akkor el kell engedni, illetve ha sérült valaki, azt felesleges erőltetni. Valószínűleg Laun most jön ki az egész éves feszültség.
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2025.06.30. 23:52
CsaSzi9294 írta: 2025.06.30. 23:48

Kire gondolhatott?
Calhara gondolok...
Teljesen igaza van Lautaronak, hogy míg valakinek minden meccs számít és áldozatokat hoznak, addig vannak akik ezt kevésbé érzik fontosnak, de az is igaz, hogy ha menni akar, akkor el kell engedni, illetve ha sérült valaki, azt felesleges erőltetni. Valószínűleg Laun most jön ki az egész éves feszültség.
Tényleg, igazad lehet.
Bár igazából a török menni akar, az Inter nem fogadja el az ajánlatot. Nekem valamiért Thuram jut eszembe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.06.30. 23:55-kor.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Kemény szavak,akkor asszem Calhanoglu nem fog többet itt játszani :roll:
CsaSzi9294

brecsinho írta: 2025.06.30. 23:55 Kemény szavak,akkor asszem Calhanoglu nem fog többet itt játszani :roll:
Holnaptól biztos jönnek majd a pletykák, kinek a helyére kell igazolni. Én inkább olyanra gondolok aki ma a pályán volt. :think:
brecsinho

CsaSzi9294 írta: 2025.06.30. 23:58
brecsinho írta: 2025.06.30. 23:55 Kemény szavak,akkor asszem Calhanoglu nem fog többet itt játszani :roll:
Holnaptól biztos jönnek majd a pletykák, kinek a helyére kell igazolni. Én inkább olyanra gondolok aki ma a pályán volt. :think:
Footballitalia azt irja Hakannak szánta...mondjuk aki nem akar itt játszani,az tényleg menjen el inkább
Baggio85

Lautaro used very harsh words a little while ago. A message to someone?
"First of all, I reiterate that coming in second is not a failure in sport. Many of our competitors have not succeeded. Lautaro's intervention, even when it was still hot, is significant of the role of the captain who must coordinate the team's desire to always give their best and pursue a sense of belonging. When a player shows the desire to leave, the door will be thrown open. This speech refers to Calhanoglu, to whom we will speak explicitly in the next week. If two different paths are chosen, we will do so. Right now there are no prerequisites. Lautaro refers to the fact of always giving your best in a team sport". - Marotta

Kivételesen azt mondom, hogy felesleges beleszállni Hakanba. Tisztességesebb, hogy azt mondja, hogy menni akar és nincs már meg az a motiváció, mint hogy alibizzen itt egész évben.
interfan

Francesco írta: 2025.06.30. 08:55 Bár nem ismerem az arabokat, de meglepne ha nem gólokkal nyerne a City.
Francesco írta: 2025.06.30. 23:09 Mehetünk pihenni és nem kapunk 5-öt a City-től.
Cupi írta: 2025.06.30. 23:18 City ellen meg jol belefutottunk volna a kesbe...jobb ez igy. ;)
Festa írta: 2025.06.30. 23:36 lehet jobb ez így mintha jött volna egy komolyabb pofon a Citytől.

Ezt irtam a napokban tobbszor is, ez az Al Hilal egy kifejezetten jo csapat, es meglephetik a Cityt.
Meg is tortent.

Nyilvan Guardiola mar a torna elott elmondta, nekik ez egy felkeszules, es most a meccs elott is elmondta, "ami a legfontosabb: regenerálódni, megtalálni vagy újra felfedezni magunkat. Ezen a versenyen ez a fő célom."

Viszont ez semmit nem von le az Al Hilal erdemeibol, akik felulmultak a Realt, es hosszabbitasban (4 golt love) kiutottek a Cityt.

Gratula, es Inzaghinak is.
Es akar a donto sem elerhetetlen a Szaudiaknak.
Fluminenese-Al Hilal
Chelsea-Palmeiras
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Lautaro nyilatkozatát nem értem, amennyiben Calhára gondolt. Hiszen olyan játékost elővenni egy vereség után, aki nem is volt a pályán… hááát nem egy szép húzás.

A meccsre visszatérve, ahogy én látom. Asslani megkapta a bizalmat, viszont rettentően bántó, amatőr megoldásaival egyértelműen megmutatta, hogy a neki szánt hatos pozíció nem az övé. Ha jól tudom, akkor a válogatottban előrébb játszik, aminél nem -annyira- számít a labdavesztés és a labdaszerzés hiánya, de itt igen.

Rajta kívül Thuramon es Bastonin láttam, hogy inkább teher a pályán lenni. Elég jó a kapcsolat Calha és Thuram között, így Lautaro szavai akár fordítva is elsülhetnek. Az idő majd megmutatja…

Dimarco sajnos hónapok óta szenved és nem tus formába lendülni, pedig nagyon nagy szükség van rá. Remelem a következő szezonra meg tud újulni!

Chivun nem látszódik az érzelem és Inzaghi után extrém nagy a kontraszt is. Viszont a kezdőből kiderült, hogy nyerni akar. A cserék jók voltak, az tetszett nekem és bátran nyúl a fiatalokhoz. (+formációt is váltott a cserék után.) Viszont fel kell ismernie, hogy a legerősebb kezdő nem a legnagyobb nevekből álló kezdő 11. Ez tegnap megbosszulta magát. Feltételezés, de hiszek benne, hogy ha tegnap Thuram helyett Zalewski, Asllani helyett Susic és Bastoni helyett C.Augusto kezd, akkor tovább jutunk. De így utólag könnyű okosnak lenni…

A felkészülés és az első hetek megmutatják hogy mennyire sikerül ismét csapattá kovácsolni a Srácokat. Szorítok, hogy sikerüljön neki.
interfan

Chivu:
Hianyzott a frisseseg, rossz volt a hozzaallasunk is.
Sok mindent elrontottunk, es meg pechunk is volt.

Az ujabb kudarcon kivul mi volt a jo ebben a Klub VB-ben?

En arra gondolok, hogy megismertuk egymast, es megprobaltuk a maximumot nyujtani, buszken mentunk ki a palyara.
En megprobalom felig teli latni a poharat, kulonben tul negativ lenne most minden.

Martinez elmondta, aki menni akar menjen, te is igy gondolod?

Ez egy gyoztes csapat, es a trofeakert valo verseny elohozza ezt a jellemet.
Most mindenkinek egy iranyba kell evezni, egy csonakban kell maradni ilyen nehez helyzetben is.
Martinez talan feszultebb volt a nyilatkozatan, de egy ilyen szezon utan ez nem meglepo.
Baggio85

interfan írta: 2025.07.01. 06:54
Francesco írta: 2025.06.30. 08:55 Bár nem ismerem az arabokat, de meglepne ha nem gólokkal nyerne a City.
Francesco írta: 2025.06.30. 23:09 Mehetünk pihenni és nem kapunk 5-öt a City-től.
Cupi írta: 2025.06.30. 23:18 City ellen meg jol belefutottunk volna a kesbe...jobb ez igy. ;)
Festa írta: 2025.06.30. 23:36 lehet jobb ez így mintha jött volna egy komolyabb pofon a Citytől.
Gratula, es Inzaghinak is.
Es akar a donto sem elerhetetlen a Szaudiaknak.
Fluminenese-Al Hilal
Chelsea-Palmeiras
Azért ez így nagy kár. Ahogy néztem a City felállását, szerintem kiesni ők sem akartak.
Nem tudom, hogy Inzaghi ennyire jó edző e, hogy így meglátszik egyből a keze munkája, vagy ennyit számít, hogy júliusban melyik csapatok frissebbek még. Ok, volt egy statisztika, hogy a brazil csapatok 80 meccs körül tartanak az utóbbi egy év alapján, de ott volt 1 hónap szünet és ehhez a meleghez jobban hozzá vannak szokva. Meg a szaúdiak is.
Szóval kár, de az is igaz, hogy teljesen felesleges tovább kínozni ezt a keretet így, hogy még ráadásul a csapat 30% már otthon van.
Lautaro is (meg még páran) játszott 4 meccset megint a 30 fokban 12 nap alatt, valószínűleg ez jött ki rajta a meccs végén. Én sem gondolnám, hogy Calhat elő kellene venni, BÁR.. Annyi azért lehetett volna benne, hogy ezt a vb-t még rendesen lehozza, de ki tudja tényleg, hogy mennyire sérült. Csak hát Lau pontosan tudja, mennyit számít, hogy Asllani vagy Calhanoglu van ott a csapatban... És ez Marottáéknak is egy jel, hogy nem mind1, hogy kit hoznak helyette...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Mindegy kitől kaptunk volna egy 5-öst az araboktól még kellemetlenebb lett volna.
Viccet félretéve ezt írtam, hogy nekem az az érzésem, hogy itt Inzaghi volt a mágus, aki kihozta a csapatból a maximum feletti részt, és bár jó lenne ha nem így lenne és tényleg drukkolok Chivunak, de ilyenkor a csapat nélküle is széteshet…
interfan

Francesco írta: 2025.07.01. 07:49 Mindegy kitől kaptunk volna egy 5-öst az araboktól még kellemetlenebb lett volna.
Viccet félretéve ezt írtam, hogy nekem az az érzésem, hogy itt Inzaghi volt a mágus, aki kihozta a csapatból a maximum feletti részt, és bár jó lenne ha nem így lenne és tényleg drukkolok Chivunak, de ilyenkor a csapat nélküle is széteshet…
Sokmindent lehet mondani Inzaghirol, de en a 4 eve alatt egyszer sem lattam ennyire elkepzelestelen jatekot tole mint most ezen a klub VB nyujtottunk.

Nem tudom "magus" e, nem tudom o hozott e tobbet ki a keretbol, ezt majd most az ido eldonti.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta: 2025.07.01. 07:56
Francesco írta: 2025.07.01. 07:49 Mindegy kitől kaptunk volna egy 5-öst az araboktól még kellemetlenebb lett volna.
Sokmindent lehet mondani Inzaghirol, de en a 4 eve alatt egyszer sem lattam ennyire elkepzelestelen jatekot tole mint most ezen a klub VB nyujtottunk.

Nem tudom "magus" e, nem tudom o hozott e tobbet ki a keretbol, ezt majd most az ido eldonti.

BL döntő?? Rémlik???😭
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

internaZIOnaLe írta: 2025.07.01. 08:00

BL döntő?? Rémlik???😭
Kétszer is csúnyán elbukott Scudetto, magunktól elvéve.
Szintén.
interfan

internaZIOnaLe írta: 2025.07.01. 08:00

BL döntő?? Rémlik???😭
BL donton is volt egy elkepzeles, csakhat azt szetszedtek, szefutottak, szetalaztak, es agyonvertek.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

A BL döntőn kezdődött ez tény, de ott volt valami a háttérben, amit mi nem tudunk szerintem. Semmi sem magyarázza a lélektelen játékukat még az sem, hogy esetleg megtudták Simone lelép. Egy ilyen rutinos ravasz csapat így nem tud összezuhanni pláne nem minden egyes játékosa egyszerre. Aztán persze lehet, hogy nincs igazan és “csak” elfáradtak. Most majdnem két hónapjuk lesz rendbe tenni a dolgokat, egyrészt sajnálom, hogy nem lesz Inter meccs tv-ben addig, másrészt ezt a játékot nem sajnálom, utoljára így kb. 2015-ben untam meccseket.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.06.30. 23:23

Ez teljesen oke, de akkor miert kell az a kommunikacio, hogy mi bizony ide nyerni jottunk?
Mi foszereplok leszunk, mi vagyunk az Inter a vegso sikerert vagyunk ide.
Bla-bla-bla.

Erre mi szukseg van?
Kommunikáció sajnos tényleg szar volt. Szezonban is mert folyamatosan ment a triplázásról a duma....közbe látni lehetett a keret idős a csere csatárok nullák és nem fogjuk bírni ha minden sorozatba teljesen beleállunk. :?
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Szerintem felesleges még Chivu-t elővenni még. Egy széthullott csapatot kapott ,akik fizikálisan és morálisan teljesen padlón voltak. Egy pozítivum van , ha Pio Esposito marad a csapattal.
De komoly gondjaink vannak:
kapusposzton Sommernál kezd beütni az életkor , tegnap mindkét gólban benne volt , igaz volt egy nagy védése ,de itt benne van nagyon a Handanovic effektus.
Védelem is segítségért kiállt , Acerbi,De Vrij , Darmian öregfiúk se hozzák azt a szintet mint egy két éve . Leoni 18 éves , tuti nem megoldás még
Középpályán Aslani kuka , Miki öregfiúk üzemmód szintén , Calha nem akar maradni ,teljesen lepukkant fizikálisan, ide jött Susic aki elég igéretes , és Henrique aki finoman szólva is lutri (Ő érte úgy néz kis rengeteg az a 25 milla)
Csatársor: Thuram kuka ,tőle minél előbb meg kell szabadulni és helyette jöhetne még valaki, Bonny-ka ide megjött , Pio Espositoval és Lautaroval illetve kiegészítve Carboni vagy S.Espositoval ide szintén jól állunk.
A következő szezon kulcsfontosságú lesz, mert ha nem kezdünk projektelni ,csak immel ámmal fiatalitunk, akkor csúnyán beszivjuk . Van 6 játékosunk akinek a kora miatt folyamatosan esik a teljesítménye , és több játékos pedig nem tudjuk mit tud még igazán nyomás alatt. Chivunál én sem látom egyelőre a karaktert ,de meglátjuk mi lesz.
Mindenesetre tököt kell növeszteni itt több embernek is beleértve a vezetőséget is .
Festa

Ez a Lautaro nyilatkozat is mutatja,hogy a háttérben valami nagyon nincs rendben .
Interes karrierje òta nem emlékszem ,hogy ilyen kiborulása lett volna.Talán a BL döntő előtt lehetett Inzaghinak egy kifakadása,hogy idén sem jönnek komoly igazolások.A PSg extra jò csapat,de a Barca,Bayern elleni Inter ezt a különbséget egy topon lévő edzővel minimalizálhatta volna.

A torna pozitívumai,hogy Esposito gòlt rúgott és ezáltal marad illetve,hogy Sucic is biztatòan mutatkozott be.
A csapat ereje számottevően nem változott,de a fejekben nagy baj van.Ezen lesz a legnehezebb változtatni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Lautaronak igaza van, hogy aki nem akar itt lenni az húzzon de szerintem belőle most a feszültség jött ki amit a szezonban letolt 100 meccs és annak a tudata okoz, hogy hiába hajtottak a végén egyik sorozatban sem nyertek semmit és mindenhol csak a csalódás jutott a végére. :? Azért ez nem csak minket hanem őket is kikészíti. Gondoljátok el milyen lehet minden nap izzadsz keményen, hajtasz, sérüléseket szedsz össze, néha sérülten is játszol majd a végén mindent elbuksz....mentálisan ez nem kicsit borít ki. Ja és még váratlanul /ahogy elmondták őket így érte/ lelép az edződ akit bírsz. :?
Nagyon remélem most nem kezdődik el egy ilyen belső feszkó és egymásnak üzengetnek majd....
Baggio85

Szerintem mindegyik megállapítás igaz, amit itt most az utóbbi 2-3 hozzászólásban leírtatok!
Most az a lényeg, hogy el kell mennie pihenni MINDENKINEK és utána tiszta fejjel értékelni a jelenlegi helyzetünket és a jövőbeli céljainkat és újrakezdeni, mert a jövő év sem lesz könnyebb. Az biztos, hogy ide friss, motivált játékosok kellenek!
interfan

Cupi írta: 2025.07.01. 08:23
interfan írta: 2025.06.30. 23:23

Ez teljesen oke, de akkor miert kell az a kommunikacio, hogy mi bizony ide nyerni jottunk?
Mi foszereplok leszunk, mi vagyunk az Inter a vegso sikerert vagyunk ide.
Bla-bla-bla.

Erre mi szukseg van?
Kommunikáció sajnos tényleg szar volt. Szezonban is mert folyamatosan ment a triplázásról a duma....közbe látni lehetett a keret idős a csere csatárok nullák és nem fogjuk bírni ha minden sorozatba teljesen beleállunk. :?
Es meg most is folytatjuk...
Legyen szo Marottarol, Ausiliorol, es jatekosainkrol is.

Ezen surgosen valtozatni kellene, mert ennek igy jo vege nem lesz....
interfan

Francesco írta: 2025.06.30. 23:30 Én türelmes típus vagyok csak azt a marha nagy fiatalítást nem látom amit beharangoztak.

Erdekes statisztikai adat a rutin vs ujak/fiatalok kozul ki mennyi lehetoseget kapott ezen a Klub VB-n.
(Es most nezzuk csak a 36+ vonalat)

-Rutin:

Sommer: 360 perc
4 meccs
4x kezdo
0x csere

Darmian: 353 perc
4 meccs
4x kezdo
0x csere

Acerbi: 180 perc
4 meccs
2x kezdo
0x csere

Mkhitaryan: 266 perc
4 meccs
3x kezdo
1x csere

Fiatalok/ujak:

Palacios: 0 perc
4 meccs
0x kezdo
0x csere

Berenbruch: 0 perc
4 meccs
0x kezdo
0x csere

De Pieri: 0 perc
4 meccs
0x kezdo
0x csere

(Szinten 0 perc: Calligaris, Cocchi, Re Cecconi)

Sucic: 92 perc
4 meccs
0x kezdo
4x csere

Asllani: 283 perc
4 meccs
4x kezdo
0x csere

Henrique: 154 perc
4 meccs
1x kezdo
2x csere

Zalewski: 57 perc
4 meccs
1x kezdo
1x csere

Carboni: 72 perc
4 meccs
0x kezdo
3x csere

S.Esposito: 134 perc
4 meccs
2x kezdo
2x csere

P.Esposito: 128 perc
2 meccs
1x kezdo
1x csere
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.01. 11:06
Francesco írta: 2025.06.30. 23:30 Én türelmes típus vagyok csak azt a marha nagy fiatalítást nem látom amit beharangoztak.

Erdekes statisztikai adat a rutin vs ujak/fiatalok kozul ki mennyi lehetoseget kapott ezen a Klub VB-n.
(Es most nezzuk csak a 36+ vonalat)

.........

Szerintem normális, hogy Chivu nem akarta az egész kezdőt, illetve az eddigi gerincet megbontani. Inzaghinál még ennyit se játszottak volna a fiatalok. Én egyenlőre bizakodó vagyok ezzel a fiatalítási projekttel kapcsolatban. :thumbup:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.01. 11:19 Inzaghinál még ennyit se játszottak volna a fiatalok. Én egyenlőre bizakodó vagyok ezzel a fiatalítási projekttel kapcsolatban. :thumbup:
Ezt mire alapozod?

Uj fiatalok, es ifistak kozul:

0 perc: Palacios, Berenbruch, De Pieri, Re Cecconi, Cocchi, Calligaris.

Sucic: 92 perc
Henrique: 154 perc
Zalewski: 57 perc
Carboni: 72 perc
S.Esposito: 134 perc
P.Esposito: 128 perc

Mikozben a 36+ vonal jatekperceit latjuk fenn...

Na most, irod, hogy Inzaghinal ennyit se jatszottak volna a fiatalok.
De kik tudtak volna jatszani ha nem ok?
Elol konkretan nincs senki, csak Martinez, es a serult Thuram.
Ehhez kepest 72 perc Carboninak azert nem valami sok, de a Zalewski fele 57 se kutya.

Sucic igy zseni, ugy zseni, igy gyemant, ugy gyemant, ehhez kepest 0X volt kezdo, es kapott kemeny 92 percet 4 meccsen.
Mikozben Mkhitaryan tudjuk...

Darmian lassan 36, ehhez kepest kezd mint WB, kezd mint KH, es 4/4X kezdo es gyakorlatilag vegig jatszott.

Irigykedem rad, hogy te bizakodo vagy a fiatalitasi projektet illetoen.
Remelem igazad lesz.

En egyelore Francesco velemenyet osztom:
"azt a marha nagy fiatalítást nem látom amit beharangoztak."

Remelem tevedek, es mashogyan alakul majd.
Baggio85

Akiket én jövőre "fix" kezdőnek gondolnék az Martinez (szerintem itt az ideje beépíteni), Bastoni, Dumfries, Barella, Sucic, Dimarco és Lautaro lenne. Nálam ez lenne a mag.
A többi helyet meg motivált (fiatal?) játékosokkal kell feltölteni, akik nem fáradtak bele az utóbbi évekbe. Nyilván nem ez a legjobb pillanat 1-1 játékos kiértékelésére, meg igazából nem is látunk bele senkibe, de szerintem többen vannak a mostani keretben, akiknek környezetváltásra lenne szüksége. Marottáék feladata lesz, hogy ezeket felismerjék adott játékos esetében, illetve ebből a szempontból becsülendő, hogy Hakan ezt magától belátja (ha így van).
Mondjuk ebből a szempontból pont jókor jött Lautaro nyilatkozata. Lesz mindenkinek most ideje, hogy ezt átgondolja.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Nem szorosan tartozik ide, se mégis.

A BL döntő után rengetegen sokkot kaptunk. Azóta a PSG 4:0-ra verte mind a 2 madridi csapatot és emberhátrányból lőtt gólt a Bayernek. Mindezek után fel lehet emelni a fejet. Forza Inter! 🖤💙
interfan

drtie írta: 2025.07.09. 23:49 Nem szorosan tartozik ide, se mégis.

A BL döntő után rengetegen sokkot kaptunk. Azóta a PSG 4:0-ra verte mind a 2 madridi csapatot és emberhátrányból lőtt gólt a Bayernek. Mindezek után fel lehet emelni a fejet. Forza Inter! 🖤💙
Hat igen, nem csak mi voltunk ennyire gyengek, hanem az ellenfel ennyire eros.

PSG-Real: 4-0
PSG-Bayern: 2-0 (9 emberrel, kettos emberhatranyban)
PSG-Atletico: 4-0
PSG-Inter: 5-0

Ennek a 4 csapatnak rugtak laza 15 golt, mikozben 0 golt kaptak.

Jaa es azt se feletjsuk el, hogy ezen kivul vertek a Liverpoolt, vertek az Arsenalt.

Real, Bayern, Atletico, Inter, Arsenal, Liverpool:
6 meccs
6 gyozelem
19 rugott gol
2 kapott gol

Egeszen dobbenetes, es ami meg felelmetesebb az az az elkepeszto szinvonalu jatek amit nyujtanak.
Mindezt az Europai top futball legfiatalabb kezdojevel, es legfiatalabb keretevel.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2025.07.10. 06:21
drtie írta: 2025.07.09. 23:49 Nem szorosan tartozik ide, se mégis.

Hat igen, nem csak mi voltunk ennyire gyengek, hanem az ellenfel ennyire eros.

PSG-Real: 4-0
PSG-Bayern: 2-0 (9 emberrel, kettos emberhatranyban)
PSG-Atletico: 4-0
PSG-Inter: 5-0

Ennek a 4 csapatnak rugtak laza 15 golt, mikozben 0 golt kaptak.

Jaa es azt se feletjsuk el, hogy ezen kivul vertek a Liverpoolt, vertek az Arsenalt.

Real, Bayern, Atletico, Inter, Arsenal, Liverpool:
6 meccs
6 gyozelem
19 rugott gol
2 kapott gol

Egeszen dobbenetes, es ami meg felelmetesebb az az az elkepeszto szinvonalu jatek amit nyujtanak.
Mindezt az Europai top futball legfiatalabb kezdojevel, es legfiatalabb keretevel.
Remélem a BL-ben játszanak a Juventussal és/vagy Napolival és mindengyiket kitömik…
Aston Villa-nak volt egy pici esélye…
interfan

Marotta:
Mi nem bujunk el a felelosseg alol, nyerni akarunk.
Ez a celunk, hogy nyerjunk trofeakat, es az Inter a leheto legmagasabb szintre erjen.

Nem igaz, hogy Chivu egy sokrangu tartalek opcio volt szamunkra.
Oaktreeval kozosen felvazoltuk a csapatmodellt, a jovokepet, es az elkepzelest.
Az a teny, hogy mas edzoket probaltunk meg, nem jelenti azt, hogy Chivu rossz edzo lenne.
Chivu ismeri a kozeget, a klubot, az ertekeinket, ezek olyan tenyezok, amik nagy elonyt adhatnak.
Bator dontest hoztunk Chivuval, ha hibazol, hat hibazol, de batornak kell lenned, mert ha nem vagy bator, akkor nem nyerhetsz.
Chivu egy fiatal edzo, nagy lehetoseget kapott, nekunk vezetoknek mellette kell lenni, es mindig garantalni neki, hogy a siker adott legyen.

Koszonjuk az Oaktreenak, hogy jelentos osszeget adtak a mercatora amibol tudunk igazolni, es garantalni egy eros csapatot az edzonek, ami a legnagyobb celokert kuzdhet.

Chivu:
Az Internek az Olasz bajnoksag, es az Europai top futball csucsan kell maradni.
A keretunk eros, versenykepes, es a sikerre tovabbra is ehesek a jatekosok.

Sosem mondtam, hogy 3 tamadoval fogunk jatszani.
Ennek a csapatnak az alapja mindig is a 3-5-2.
3-5-2-bol konnyen valthatunk meccs kozben a 3-2-5, 4-2-4, 4-4-2-re.
Alkalmazkodni fogunk a meccs kozbeni helyzetekhez.
interfan

Ma Appianoba az Inter U23-as csapat ellen jatszunk egy edzomeccset.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Komolyan, az U23 - ra talán még kíváncsibb vagyok, mint az első csapatra.

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

Henrique azért nem kis gólt lőtt… :wtf:
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

CsaSzi9294 írta: 2025.08.03. 15:53 Henrique azért nem kis gólt lőtt… :wtf:
Mennyi lett az eredmény ? Van egy összefoglaló a meccsről ?
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Mazzola írta: 2025.08.03. 19:22
CsaSzi9294 írta: 2025.08.03. 15:53 Henrique azért nem kis gólt lőtt… :wtf:
Mennyi lett az eredmény ? Van egy összefoglaló a meccsről ?
7-2re nyert a nagy csapat
brecsinho

https://www.inter.it/en/inter-tv/0_kicmheb3

Könnyed kis focizgatás az ifik ellen, védelem azért párszor benézte,főleg Dumfries volt elég könnyelmü.
interfan

Ma este elso baratsagos meccsunket jatszuk a Monaco ellen.
Hianyzik az eladasra varo Taremi es Palacios, valamint a serulessel kezdo Josep Martinez, es a serulesbol eppen felepulo Bisseck, Zielinski, Frattesi.
Kerdeses Calhanoglu tudja e a jatekot vallalni kezdokent.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2025.08.08. 13:39 Ma este elso baratsagos meccsunket jatszuk a Monaco ellen.
Hianyzik az eladasra varo Taremi es Palacios, valamint a serulessel kezdo Josep Martinez, es a serulesbol eppen felepulo Bisseck, Zielinski, Frattesi.
Kerdeses Calhanoglu tudja e a jatekot vallalni kezdokent.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Valami adni fogja?
interfan

Ez lett a hivatalos kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Sucic-Dimarco
Thuram-Martinez
Baggio85

interfan írta: 2025.08.08. 19:39 Ez lett a hivatalos kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Sucic-Dimarco
Thuram-Martinez
Legfontosabb, hogy ne sérüljön meg senki, de Henrique-re kíváncsi vagyok.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Valahol meg lehet nézni?
Válasz küldése