20 eves, tavaly igazolta le a Lipcse 21m euroert.CsaSzi9294 írta: ↑2025.08.07. 08:36Bevallom nem tudom ki ez a Nusa? Mit lehet róla tudni?interfan írta: ↑2025.08.07. 08:06 Gazzetta szerint most hogy a Lookman targyalasok teljesen elakadtak, es egyben le is alltak, eloallhat egy olyan forgatokonyv, hogy az Inter ebbol a 40-45m eurobol ket jatekost probal igazolni.
Egyik lehet egy olcsobb tamado, Nusa/Garnacho/Sancho/Chiesa, masik pedig egy vedo, De Winter vagy Leoni.
Vedo erkezesehez tavozo is kell, ami jelenleg nem latszik, de az Internel el ez az opcio is.
Masik lehetoseg lenne, ha vedo nem erkezik, de sikerul kitenni a Zielinski-Asllani parost, hogy egy KP erkezik + egy olcsobb tamado.
Itt a Gazzetta szerint tovabbra is Keita es Frendrup neve van, mindket jatekos kapcsan 15-20m eurot kernek.
Corriere szerint Nusa neve kerult eloterbe az Internel, Ausilio nagy lehetoseget lat benne.
Nálam ha lehetne kérni, Adeyemi lenne Lookman mögött, de reálisan nézve Sancho vagy Chiesa lehet a favorit.
Én örülnék Leoninak, de így is sokan vagyunk hátul.
Pavard-Acerbi-Bastoni
Bisseck-DeVrij-Carlos + Darmian
Legalább 2 védőt kellene eladni hozzá.
Lipcseben 36 meccs 5 gol 7 golpassz.
Statok es atlagok alapjan sem volt kiemelkedo, sot Lipcse alsohaz a jatekosok teljesitmenye alapjan.
30-35m eurot kernek erte, valoszinu a 20 eves kora miatt ez az ara.
Egyebkent az szerintem nem lenne rossz elkepzeles, hogy 45m-bol ket jatekost hozunk.
Lasd egy hasznalhato tamado 20m korul, es szinten ennyiert egy hasznalhato KP.
Jobban megnezve, elolvasva a kinti velemenyeket is, es jobban belegondolva, a KP helyzete valoban aggaszto lehet.
Valahogy ki kellene tenni a haszontalan Zielinski-Asllani parost, es igazolni egy olyan jatekost aki kepes valamire.