Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Interfan1000

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Jah, meg Brazíliából jött kapusnak egy bizonyos Julio Cesar is anno! Mondjuk veled nem érdemes vitatkozni, úgyhogy hagyjuk is a témát…
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Őt először kõlcsönadtuk , talán Parma, Verona.
Így nem lehet hozzáállni. Az , hogy mi Barbosakat találtunk meg , csak a mi szakmai analfabétaságunkat mutatja.
Egyszer az van , hogy bárcsak mi lennénk az első klubjuk Európában , és így nem 50 millió euróról indulna az áruk , utána példálózunk Jonathanokkal,mint ellenérv. Normális átigazolási politika , profi játékos megfigyelők kellenének , akik a mentális képességet is képesek felmérni, figyelembe venni.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Gazzetta szerint hiaba Pavard hivatalos mezszam valtasa, a tavozasara tovabbra is van esely.
Franciorszagbol a Lille es a Marseille erdeklodik, mindket lehetosegre nyitott Pavard, foleg a Lillere ami neveloegyesulete, valamint egyik legjobb baratja Giroud is ott jatszik.
Viszont problema, hogy sem a Lille, sem a Marseille nem akarja kifizetni az Inter altal kert 18m eurot.
Tovabbra is lehetoseg a Szaudi Neom csapata, akik kifizetnek a 18m eurot, viszont egyelore Pavard nem mondott igent.

Sky, Di Marzio, Gazzetta utan Romano is megerositi, Asllani a Torinoba igazol.
Kolcson + sima opcio.
1,5m kolcson + 12m euros sima opcio.

Szinten a Sky, Di Marzio, es a Gazzetta utan, mar a Corriere, TS, Sportmediaset szerint is Cisse a B terv ha Kone nem sikerul.
A Rennes 35m euro korul ker a jatekosert.
Amennyiben a Roma nemet mond a 45m euros ajanlatra Kone kapcsan, az Inter 35m euros ajanlatot tesz a Rennesnek Cissert.

Tovabbra is bizonytalan Zielinski jovoje.
Az Inter ingyen vagy jelkepes osszegert is szabadulna tole, de nincs erdeklodes erte.
Valamint Zielinski sehova nem hajlando alairni a 4.5m fizetes alatt amennyit az Interben kap.
A szerzodesbontas pedig nem johet szoba, mivel Zielinksi ragaszkodik a penzehez, es majdnem 15m euros vegkielegitest kellene neki fizetni, hogy tavozzon.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Koné most a Lookman 2 akire várunk és nem fog jönni.
Remélem nem lesz igazam.Inkább ilyen noname Cissé érkezik majd akinek még szoknia kell a környezetet.

Asllani távozásával szerintem Zielinski maradhatna padra.Hosszú az idény és 3-4 kp nem elég tekintve,hogy Fratessire inkább támadóként számít.
interfan

Festa írta: 2025.08.21. 09:43 Koné most a Lookman 2 akire várunk és nem fog jönni.
Remélem nem lesz igazam.Inkább ilyen noname Cissé érkezik majd akinek még szoknia kell a környezetet.

Asllani távozásával szerintem Zielinski maradhatna padra.Hosszú az idény és 3-4 kp nem elég tekintve,hogy Fratessire inkább támadóként számít.
En nem hiszem, hogy Frattesi tamado lenne.
Foleg ugy, hogy latjuk meglehetosen stabil a 3-5-2.

Zielinskit valamiert nagyon kiakarjuk tenni, csak hat erte meg annyi erdeklodes sincs mint Asllani kapcsan.
Sokat elmond sajnos ez is rola...
Hogy miert akarjuk ennyire kitenni, annak biztosan oka van, es nem feltetlenul a gyaszos tavalyi szezon.
Lehet latjak edzesen a teljesitmenyet, fizikumat, eronletet.
Lehet az orvosi stab latja az izomati allapotat.
Valami biztosan van, amiert ennyire szabadulni akarunk tole.

Ha nem egy ugymond ranezesre "azonnali erosites" erkezik, akkor a KP helyzete igyis ugyis aggaszto marad.
Sot lehet meg az "azonnali erosites" szintu jatekossal is...
Festa

interfan írta: 2025.08.21. 09:57
Festa írta: 2025.08.21. 09:43 Koné most a Lookman 2 akire várunk és nem fog jönni.

En nem hiszem, hogy Frattesi tamado lenne.
Foleg ugy, hogy latjuk meglehetosen stabil a 3-5-2.

Zielinskit valamiert nagyon kiakarjuk tenni, csak hat erte meg annyi erdeklodes sincs mint Asllani kapcsan.
Sokat elmond sajnos ez is rola...
Hogy miert akarjuk ennyire kitenni, annak biztosan oka van, es nem feltetlenul a gyaszos tavalyi szezon.
Lehet latjak edzesen a teljesitmenyet, fizikumat, eronletet.
Lehet az orvosi stab latja az izomati allapotat.
Valami biztosan van, amiert ennyire szabadulni akarunk tole.

Ha nem egy ugymond ranezesre "azonnali erosites" erkezik, akkor a KP helyzete igyis ugyis aggaszto marad.
Sot lehet meg az "azonnali erosites" szintu jatekossal is...
Frattesi mindig a támdòharmadban nyújtott kiemelkedőt.Lásd Barca elleni vagy a Bayerni elleni gòlok.
2 idényt töltött nálunk jò szerelésre vagy gòlpassza nem emlékszem tőle.
Mindegy mit nyilatkozott Chivu,szerintem továbbra is ebben a csere támadò kp szerepben marad majd,

Van 3 fix ember és kb elsőszámút beugrò Sucic+Frattesi akitől gòlt lehet várni.
Most szò van egy Mr.x-ről,de ki jön be akkor ha az eredmény tartása.
interfan

Cisse kapcsan az Inter kesz befektetni, es ugy tekintenek ra mint egy jovobeni klasszis potencial.
Hiaba a 35m euros ar, az Inter vezetest ezt nem remitette el, es ha Kone nem sikerul, akkor a B tervuk Cisse.
Ami a problema Cisse kapcsan, az Chivu.
Chivu kesz jatekost szeretne, akire azonnal szamithat, es azonnal beteheti a kezdobe is.
Nem szeretne olyan jatekost, akit meg fel kellene epiteni, es nem szamithat ra a kezdetektol.
Ezert merult fel tobb forras szerint is Rabiot vagy Amrabat neve, arra az esetre ha Kone nem sikerul.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Jézus gyere le.... Azt hittem Chivu rugalmasabb de ugyan az a történet évről évre...
Persze értem hogy az elvárások is magasak de nemár..
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Janicsár írta: 2025.08.21. 11:21 Jézus gyere le.... Azt hittem Chivu rugalmasabb de ugyan az a történet évről évre...
Nyugi! Attól, hogy valaki tényként ír le infókat Chivu gondolatairól, vagy a klub elképzeléseiről az átigazolási piacon, még nem kell készpénznek venni. Néha előfordul, hogy úgy vannak itt előadva dolgok, mintha a kommentelő a vacsoraasztalnál beszélne a vezetőkkel és az edzővel, hogy aztán nekünk földi halandóknak tovább adja az információkat...

Az mindig kimarad az egyenletből, hogy mi van, ha direkt dezinformációkat híresztelünk, hogy jobb tárgyalási pozícióba kerüljünk? És ez csak egy megközelítés, mindenesetre én nem hiszem, hogy itt a fórumon olyan sokan lennének Chivu közeli hozzátartozói, vagy az edzői stáb tagjai, esetleg Marotta puszipajtása.
interfan

Janicsár írta: 2025.08.21. 11:21 Jézus gyere le.... Azt hittem Chivu rugalmasabb de ugyan az a történet évről évre...
Ez szerintem eleve az olasz kozeg sajatossaga.
Latjuk most is a varhato kezdot, lattuk a klub VB-t, lattuk a baratsagos meccseket.
Sokkal hamarabb nyulunk ugymond a "rutinhoz", mint a fiatalokhoz.
Most hogy ez jo, vagy nem jo, mindenki mashogy latja.
De valahogy ugy erre az olasz kozegre ez jellemzo, es valahol mindegy mi ugymond az edzo neve.

En nem gondolnam azt, hogy majd erkezik egy Rabiot/Amrabat, azert ekkora marhak nem lehetunk.
De ellenben azt sem gondolom, hogy majd igazolunk egy Cisset 35m-ert, es azonnal a kezdobe lesz es alapemberkent szamolnank vele.
Interfan1000

Nyugi, ezek a Chivu-s dolgok csak hangulatkeltések! Inzaghi esetében is folyamatosan ment, hogy csak rutinos idősebb játékosokat akar, aztán érdekes módon mióta az Al-Hilalnál van nem igazolt oda csak Theo Hernandez meg Darwin Nunez! :lol:
interfan

Interfan1000 írta: 2025.08.21. 12:09 Inzaghi esetében is folyamatosan ment, hogy csak rutinos idősebb játékosokat akar, aztán érdekes módon mióta az Al-Hilalnál van nem igazolt oda csak Theo Hernandez meg Darwin Nunez! :lol:
Inzaghi mindig is elmondta, tobbszor is, hogy kesz jatekosat akar, akikre azonnal szamithat, bla-bla.
Ez egy vilagos allaspont, ertheto es vedheto is.
Es hat Nunez es Theo is ugymond "kesz" jatekos.

Csak hat az Al Hilalnal van lehetoseg 53m-ert egy "kesz" Nunezt venni, es 25m-ert egy ugyanilyen Theot.
Mas a mozgaster.
Nalunk a "kesz" jatekos legtobbszor mast jelentett, egeszen egyszeruen az penzugyi helyzet es a mozgaster miatt.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Azert ket akkora tahot mint Nunez meg Hernandez nem volt egyszerű leigazolni. :D :D
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.08.21. 10:33 Cisse kapcsan az Inter kesz befektetni, es ugy tekintenek ra mint egy jovobeni klasszis potencial.
Hiaba a 35m euros ar, az Inter vezetest ezt nem remitette el, es ha Kone nem sikerul, akkor a B tervuk Cisse.
Ami a problema Cisse kapcsan, az Chivu.
Chivu kesz jatekost szeretne, akire azonnal szamithat, es azonnal beteheti a kezdobe is.
Nem szeretne olyan jatekost, akit meg fel kellene epiteni, es nem szamithat ra a kezdetektol.
Ezert merult fel tobb forras szerint is Rabiot vagy Amrabat neve, arra az esetre ha Kone nem sikerul.
Mondjuk ez a nézet pl Piora egyáltalán nem igaz. Én nagyon örülök, hogy itt van, tetszik is a játéka, de a kezdőbe még nem raknám be. Ez Sucicra is igaz lehet. Rabiot 30 éves, Ambrabat is csak egy évvel fiatalabb, szerintem ők nem illenek bele az idei mercatos képbe. Szerintem mind a kettő kamu, fiatalabb vonalon mozgunk, mint pl Cisse, így ő nálam sokkal reálisabb. 🙂
Viszont hozzáteszem, Cisse nekem kissé lassú és darabos, Kondogbia jut róla eszembe, de biztos van, aki jobban ért ehhez…

A gondom nekem inkább az, hogy ez a Koné ügy is iszonyat húzódik, pont, mint a Lookman sztori. Ha nem akar a Róma üzletelni, haladjunk tovább, nem sok van a mercatoból és kapkodás lesz a vége.

Nekem az idei mercatoból nagyon hiányzik egy olyan név, akinek a neve hallatán azt mondhatjuk, ez igen, na ő erősítés. Pénzünk, mint tudjuk lenne is rá, ilyen lehetett volna Lookman, akire közel 2 hónapot csesztünk el. A kezdőnk se változik, a felállásunk sem. A padunk igen, de a kezdőbe nagyon jó lenne egy változást hozó nagyobb név, aki egy rangadón a különbséget jelentheti. :roll:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 12:49 Viszont hozzáteszem, Cisse nekem kissé lassú és darabos, Kondogbia jut róla eszembe, de biztos van, aki jobban ért ehhez…

A gondom nekem inkább az, hogy ez a Koné ügy is iszonyat húzódik, pont, mint a Lookman sztori. Ha nem akar a Róma üzletelni, haladjunk tovább, nem sok van a mercatoból és kapkodás lesz a vége.

Nekem az idei mercatoból nagyon hiányzik egy olyan név, akinek a neve hallatán azt mondhatjuk, ez igen, na ő erősítés. Pénzünk, mint tudjuk lenne is rá, ilyen lehetett volna Lookman, akire közel 2 hónapot csesztünk el. A kezdőnk se változik, a felállásunk sem. A padunk igen, de a kezdőbe nagyon jó lenne egy változást hozó nagyobb név, aki egy rangadón a különbséget jelentheti. :roll:
Erre akarjuk Konet, marmint a "nagy nev" igazolasra.
Kerdes sikerul e...

Egyebkent egyetertek, jo lenne haladni, igaz mar sok idonk eleve nincs mert 1,5 het es bezar a mercato.
Remeljuk ez a 1,5 het nem abbol fog allni, hog jon Kone, utana masnap meg megsem jon, majd ujra az egesz.

Alternativ nevek, haat nem tudom.
Cisse, Florentino, Doumbia, Amrabat, Rabiot.
Maradjunk annyiban, erdekes...

Kozben Asllani-Torino "e fatta".
Di Marzio es a Sky jelentette be elsonek.
Sajnos viszont a kotelezo opciot nem sikerult kiharcolni, csak sima opcio van, igy nem jelent bevetelt Asllani tavozasa...
1,5m kolcson + 12m sima opcio.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.21. 13:09
CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 12:49
Kerdes sikerul e...

Egyebkent egyetertek, jo lenne haladni, igaz mar sok idonk eleve nincs mert 1,5 het es bezar a mercato.
Remeljuk ez a 1,5 het nem abbol fog allni, hog jon Kone, utana masnap meg megsem jon, majd ujra az egesz.

Di Marzio es a Sky bejelentette.
Sajnos viszont a kotelezo opciot nem sikerult kiharcolni, csak sima opcio van, igy nem jelent bevetelt Asllani tavozasa...
Szerintem Koné nem fog jönni, én valahogy ezt érzem. Túlságosan is áll az ügy.
Bár nem lesz ilyen úgy sem, Adeyemit hoznám, mint nagyobb név, vagy megpróbálnám Camavignát. Adeyemi esetén megbíznék Sucicban, mint vkp, és 3421re állnék (tudom, és még egyszer ilyen nem lesz). Camavigna talán mozdítható Madridból, ő a 352höz passzolna is. Vagy ott van még Ederson, egy érdeklődést megérhet, esetleg Ugarte a MU-ból.
Oké a fiatal vonal, nagyon is tetszik, de nálam ilyen francia ligából jött Cisse nagyon nem extra. Az ilyen és onnan jött játékosokkal nem sok szerencsénk szokott lenni.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 13:16
CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 12:49
Kerdes sikerul e...

Di Marzio es a Sky bejelentette.
Szerintem Koné nem fog jönni, én valahogy ezt érzem. Túlságosan is áll az ügy.
Bár nem lesz ilyen úgy sem, Adeyemit hoznám, mint nagyobb név, vagy megpróbálnám Camavignát. Adeyemi esetén megbíznék Sucicban, mint vkp, és 3421re állnék (tudom, és még egyszer ilyen nem lesz). Camavigna talán mozdítható Madridból, ő a 352höz passzolna is. Vagy ott van még Ederson, egy érdeklődést megérhet.
Oké a fiatal vonal, nagyon is tetszik, de nálam ilyen francia ligából jött Cisse nagyon nem extra. Az ilyen és onnan jött játékosokkal nem sok szerencsénk szokott lenni.
Nyilvan nagyon sok nevet lehetne bedobni a vedekezo KP posztra.
Dehat 60-70 meg 80 millios nevekkel sokra nem igazan mehetunk, ha ez a 45m a max.
45m-bol meg sajnos nem igazan lehet 80 millios jatekost venni...

Kone egy teljes egyezes nagyjabol mindenkinel odakinn a szurkoloknal is, ugymond "alom".
Hogy meglesz e, azt a maradek 1,5 het mondja meg.

Viszont az szamomra erdekes, hogy sok olyan velemenyt olvasni, hogy inkabb Rabiot vagy Amrabat, mint pl Cisse.
Nyilvan ez is egy allaspont es velemeny.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.21. 13:20
CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 13:16
Nyilvan nagyon sok nevet lehetne bedobni a vedekezo KP posztra.
Dehat 60-70 meg 80 millios nevekkel sokra nem igazan mehetunk, ha ez a 45m a max.
45m-bol meg sajnos nem igazan lehet 80 millios jatekost venni...

Kone egy teljes egyezes nagyjabol mindenkinel odakinn a szurkoloknal is, ugymond "alom".
Hogy meglesz e, azt a maradek 1,5 het mondja meg.

Viszont az szamomra erdekes, hogy sok olyan velemenyt olvasni, hogy inkabb Rabiot vagy Amrabat, mint pl Cisse.
Nyilvan ez is egy allaspont es velemeny.
Őszinte leszek, ha Rabiot, Amrabat és mondjuk Cisse közül kellene mindenképpen választani, én Amrabatot mondanám. Van nemzetközi tapasztalata is, a ligát is ismeri, szerintem nem olyan gáz ő, nyilván végre költhetünk egy normális összeget, senkinek nem ő ugrik be. Abszolút nem álom kategória, sőt, de Rabiot az anyja, a kora, na meg a merdás múltja miatt nálam offos, Cisse, meg mint írtam nekem Kondogbia 2.0.

Ugyan így, nekem Koné sem az az extra vkp, nyilván a felmerült nevek közül valóban ő inkább az “extra”, de félek, a Róma csak szivat minket, ahogy Percassi tette.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 13:16 esetleg Ugarte a MU-ból.
O egyebkent nem feltetlenul rossz otlet.
MU most 80m-t ajanlott Camavinga kapcsan, ha sikerul megszerezniuk, akkor Ugarte mehet.

Persze Ugarte bukott a MU-ban, es gyenge volt, dehat ott sajnos szinte ki nem bukik...
PSG-ben nem volt o rossz, persze voltak tole jobb jatekosok ott, ezert ki is szorult a kezdobol, de osszesegeben Parizsban o rendben volt.
MU tavaly 50m-ert vette, nem lett egy sikerstory ott, 40-45m-ert boven eladnak.
Olaszorszagban pedig hatha kapna egy uj lenduletet a karrierje.
Sportingban kiemelkedo volt, PSG-ben is rendben volt, szoval nem egy elveszett valaki o.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.08.21. 13:32-kor.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Én ezért értek egyet CsaSzi-val és ezért mondom, hogy inkább egyet igazolnék már csak, ha így alakult, de az olyan legyen, akivel "biztos" a bajnokságban a Scudettoért folyó verseny és a legjobb 16 a BLben.
Koné-val ez a csapat mennyivel lesz erősebb? Szerintem nem sokkal. Mkyhinél fiatalabb, de nem jobb játékos. Barella helye betonbiztos és Calha sem a padon fog ülni, ha marad.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.21. 13:31
MU most 80m-t ajanlott Camavinga kapcsan, ha sikerul megszerezniuk, akkor Ugarte mehet.

Persze Ugarte bukott a MU-ban, es gyenge volt, dehat ott sajnos szinte ki nem bukik...
PSG-ben nem volt o rossz, persze voltak tole jobb jatekosok ott, ezert ki is szorult a kezdobol, de osszesegeben Parizsban o rendben volt.
Sportingban kiemelkedo volt, PSG-ben is rendben volt, szoval nem egy elveszett valaki o.
A Unitedes igazolások nem csak nálunk szoktak ülni, hanem a ligában is. Simán bedobnék egy fix 45m-t, az angolok nem fognak ezen vakarózni, még akkor sem ha Camavigna nem jön össze nekik, majd néznek valami gyereket a Burlneyből 80ért. Ugarte nem az igazi ott, ezt ők is tudják.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.08.21. 13:40-kor.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 13:37
interfan írta: 2025.08.21. 13:31

A Unitedes igazolások nem csak nálunk szoktak ülni, hanem a ligában is. Simán bedobnék egy fix 45m-t, az angolok nem fognak ezen vakarózni, még akkor sem ha Camavigna nem jön össze nekik, majd néznek valami gyereket a Burlneyből 80ért. Nem az igazi ott, ezt ők is tudják.
Bizonyitott mar magas szinten, nyilvan nem a legmagasabb szinten, mert akkor nem adjak el a MU-nak, de Parizsban is egy stabil, jo KP volt.

En ot barmikor alairnam.
40-45m es johet is.
25 eves lesz, legjobb korban van.

Mas kerdes, hogy szamomra sajnos fel sem merult...
Interfan1000

Én Bentancur-t próbálnám meg, mert jövőre lejár a szerződése, a maradékból meg hoznék egy fiatal hátvédet!
interfan

Interfan1000 írta: 2025.08.21. 13:42 Én Bentancur-t próbálnám meg, mert jövőre lejár a szerződése, a maradékból meg hoznék egy fiatal hátvédet!
En Andrey Santos probabalnam meg a Chelseabol, ugyis van meg vagy 40 jatekosuk...
15m kolcson + 25m sima opcio jovore.

Maradek 30m-bol meg elhoznam Upamecano a Bayernbol.
Jovore lejar a szerzodese, hatha o is szivesen valtana.
Persze fizuja 5.5m, ami nem keves, de azert sporoltunk mar a nyaron eddig a fizukkal.
interfan

Sportmediaset szerint megvan a MrX a KP-ra, aki nem mas mint Andy Diouf.
Diouf az Inter nyari nagy celpontja, az o leigazolasert tesz meg mindent az Inter az utolso napokban.
Diouf kozel van a Napolihoz, de az Inter magasabb fizetessel is csabitja, es a Lensnek is magasabb ajanlatot akarunk tenni mint a Napoli.
25-30m euros ajanlat mehet a kovetkezo orakban Diouf kapcsan a Sportmediaset szerint.
Baggio85

interfan írta: 2025.08.21. 14:42 Sportmediaset szerint megvan a MrX a KP-ra, aki nem mas mint Andy Diouf.
Diouf az Inter nyari nagy celpontja,
Most éppen 2025.08.21. 14:45kor :D
Nyugodjunk meg, du. 3ra már 2 másik név fog beesni!
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2025.08.21. 14:45
interfan írta: 2025.08.21. 14:42 Sportmediaset szerint megvan a MrX a KP-ra, aki nem mas mint Andy Diouf.
:lol:

Először cáfolni fogják, majd olyan 21:00 körül cáfolják a cáfolatot is.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 14:48

Majd utana robbanjtuk a atigazolasi bombat, es megerkezik az Inter nyari ultra mega giga bombaigazolasa, Diouf. :D :D :D
Baggio85

interfan írta: 2025.08.21. 14:51
CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 14:48

Majd utana robbanjtuk a atigazolasi bombat, es megerkezik az Inter nyari ultra mega giga bombaigazolasa, Diouf. :D :D :D
Azt hittem az LH volt :think: :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2025.08.21. 14:42 25-30m euros ajanlat mehet a kovetkezo orakban Diouf kapcsan a Sportmediaset szerint.
Szerintem ez nem hangzik rosszul (nem tudom, hogy mennyire komoly a hír), igaz csak egyszer láttam játszani valami U - meccsen. Nem olcsó ennyi pénzért, de nagyon fiatal még és ha be tudna illeszkedni a csapatba és feküdne neki a bajnokság, akkor hosszú időre stabil kezdő lehetne. Jó felépítésű, fizikális játékos, jóban van a labdával is. Nyilván van benne kockázat vastagon, de inkább ő, mint Rabiot és társai.

FORZA INTER!!!
interfan

Sky is bejelentette, az Inter mindenben megallapodott Diouf kapcsan.
Diouf az Inter nagy nyari igazolasa a KP-ra, a Lens elfogadja az Inter ajanlatat.
20m euro fix + 5m euro bonusz.
Baggio85

Bár ezt esü nem értem továbbra sem. Ok, Asllani nem egy Inter-szintű futballista, akire nekünk szükségünk el, de azért mégiscsak stabilan játszott csereként több (fontos) meccsen is, amikor mások sérültek vagy eltiltottak voltak egy BL döntős, olasz topcsapatban.
Hogyan lehet, hogy a mai Internek egy ilyen játékosa senkit nem érdekel még 15 millióért sem, de egy full noname lens-i "csodagyerek", ő 25 millió??? Nem tudom, ez nekem annyira hihetetlen, hogy nem igaz.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.21. 14:55 Sky is bejelentette, az Inter mindenben megallapodott Diouf kapcsan.
Diouf az Inter nagy nyari igazolasa a KP-ra, a Lens elfogadja az Inter ajanlatat.
Róla még annyit se tudok, mint Konéról. Tényleg ennyire extra a srác, hogy ő a nagy nevünk?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 14:58
interfan írta: 2025.08.21. 14:55 Sky is bejelentette, az Inter mindenben megallapodott Diouf kapcsan.
Róla még annyit se tudok, mint Konéról. Tényleg ennyire extra a srác, hogy ő a nagy nevünk?
Gazzetta is megerositi, 25m euroert erkezik Diouf, es o az Inter nagy nyari igazolasa a KP-ra.
Orvosi, majd hivatalos bejelentes van hatra.
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2025.08.21. 14:57 Bár ezt esü nem értem továbbra sem. Ok, Asllani nem egy Inter-szintű futballista, akire nekünk szükségünk el, de azért mégiscsak stabilan játszott csereként több (fontos) meccsen is, amikor mások sérültek vagy eltiltottak voltak egy BL döntős, olasz topcsapatban.
Hogyan lehet, hogy a mai Internek egy ilyen játékosa senkit nem érdekel még 15 millióért sem, de egy full noname lens-i "csodagyerek", ő 25 millió??? Nem tudom, ez nekem annyira hihetetlen, hogy nem igaz.
Hát gondolom (illetve az az elméletem) Asllani nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mint fiatal tehetség, ezért senkinek nem kell. Amikor játszott 6osnál nagyobb osztályzata nem igazán volt, ezt is az alibi hátra passzokkal sikerült hoznia. Gondolom ez a lensi csodagyerek ahogy fogalmazol még akár be is futhat, Asllanit már ismerik, sose lesz egy nagy szám.

Hozzá kell azért tenni, hogy a Betis vitte volna talán 18ért (de lehet 14ért), csak ő Olaszországban akart maradni.
Festa

Baggio85 írta: 2025.08.21. 14:57 Bár ezt esü nem értem továbbra sem. Ok, Asllani nem egy Inter-szintű futballista, akire nekünk szükségünk el, de azért mégiscsak stabilan játszott csereként több (fontos) meccsen is, amikor mások sérültek vagy eltiltottak voltak egy BL döntős, olasz topcsapatban.
Erre nincs más válasz csak a 2021-es időszak ahol a transzfer piacon kialakult egy nagyon rossz reputációja az Internek.
Mondván mi úgy is eladjuk a játékosainkat ,mert kell a pénz.

Diouf?Nem sok Lens meccset néztem mostanában,de a neve jól cseng EL hadji Diouf miatt. ;)
Mondjuk 22 éves és ha miden igaz válogatott is volt már így talán lesz belőle valami ha nemcsak ilyen Young Boysok ellen játszik majd.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.21. 15:00
Gazzetta is megerositi, 25m euroert erkezik Diouf, es o az Inter nagy nyari igazolasa a KP-ra.
Oké, de jó lesz ő nekünk? Ha igen miért? Miért pont ő?
CsaSzi9294

Ha tényleg elhappoljuk a Napoli elől, azok bosszúból meg rámennek majd Lookmanre és Percassi 40+bónuszért eladja. :) :crazy:
CsaSzi9294

Az Inter most rendezi Diouf dokumentumait. Ha minden jól alakul, akkor a játékos már holnap Milánóban lesz.

Gianluca Di Marzio

Fb
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hát ezt a Diouf gyereket jól előhúzták a cilinderből.
CsaSzi9294

Viszont így, hogy 25m és nem 45 megy egy kp-ért szerintem ugyan ennyiért még egy támadó jönni fog.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 15:03

Sofa statjai es atlagai alapjan a Lens egyik leggyengebb jatekos volt tavaly, es tavalyelott is.
Ugyanezt hozza rola a Whoscrored is. :D

Hogy miert pont o?
1. remeljuk nem egy panikigazolas.
2. nem tudom, valaki latott benne valamit.
3. remeljuk amit lattunk benne az ott is van, es tenyleg a 2025 nyar "nagy fogasa" o ahogy a "nagy igazolas" mondas tartja most a lapoknal.

Egyebkent vannak azert jo statisztikai mutatoi is, valamint a meltan hires PSG akademian is volt, ami a vilag egyik legjobbja.

Szoval a kep vegyes, kivanjuk valljon be, es vegre talaljunk mi is egy kincset.

Kozben Francia forrasok a L'Equipe is bejelentette, Diouf az Inter jatekosa.
20m fix + 5m bonusz.
Diouf 5 eves szerzodest ir ala az Interrel, holnap pedig Milanoba erkezik orvosira.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.21. 15:23
Sofa statjai es atlagai alapjan a Lens egyik leggyengebb jatekos volt tavaly, es tavalyelott is.

Hogy miert pont o?
3. remeljuk amit lattunk benne az ott is van, es tenyleg a 2025 nyar "nagy fogasa" o ahogy a "nagy igazolas" mondas tartja most a lapoknal.

Egyebkent vannak azert jo statisztikai mutatoi is, valamint a meltan hires PSG akademian is volt, ami a vilag egyik legjobbja.

20m fix + 5m bonusz.
Diouf 5 eves szerzodest ir ala az Interrel, holnap pedig Milanoba erkezik orvosira.
Hallod, iszonyat megnyugtattál… :think: :lol: :thumbup:

Youtube alapján egész jó bal lába van. Erre tudok támaszkodni vele kapcsolatban. :)
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Transfer markt értéke 15M
Baggio85

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 15:24

Hogy miert pont o?

20m fix + 5m bonusz.
Youtube alapján egész jó bal lába van. Erre tudok támaszkodni vele kapcsolatban. :)
Úgy Dalbertnek is az volt! :D
interfan

Hogy miert pont o?

20m fix + 5m bonusz.
Hallod, iszonyat megnyugtattál… :think: :lol: :thumbup:

PSG akademia egy jo pont es hatter.

Valamint ezen statok is:
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... se-ligue1/

Tobbi meglehetosen rossz, de remeljuk a fenti 2 dolog es a jok jonnek be vele kapcsolatban.
Festa

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 15:05 Ha tényleg elhappoljuk a Napoli elől, azok bosszúból meg rámennek majd Lookmanre és Percassi 40+bónuszért eladja. :) :crazy:
Pontosan,ahogy írtam korábban a Napolinak nagy szüksége lehet Lukaku sérülése miatt Lookmanre.
Nyilván egy kicsit dacból is meglépnék ezt kb ahogy a Juve szokta lásd korábban Brehmer vagy Jonathan David esete.
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2025.08.21. 15:26
Úgy Dalbertnek is az volt! :D
Megvan, hogy jövőre a Henrique-Diouf kettősért könyörgünk majd a Rayo Vallecanonak az ingyen kölcsönért. :)

Az elmúlt 3 szezonban Dioufnak 6.6-os átlaga volt (eredmenyek.com szerint).

Jó persze, adjuk meg az esélyt, de hogy ő a sztár igazolásunk, azt nehéz elhinni. Inkább padra jön… elég hurka igazolásnak tűnik.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.21. 15:27
PSG akademia egy jo pont es hatter.

Valamint ezen statok is:
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... se-ligue1/

Tobbi meglehetosen rossz, de remeljuk a fenti 2 dolog es a jok jonnek be vele kapcsolatban.
Na jó, de nekem ez egy kicsit érthetetlen igazolás. Mondjuk legalább volt végre egy csapat, aki nem szívózott velünk. Statok alapján ez egy pánik igazolás inkább, de, hogy ez a srác nem a kezdőbe jön az is biztos.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.08.21. 15:34-kor.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.21. 15:29
Megvan, hogy jövőre a Henrique-Diouf kettősért könyörgünk majd a Rayo Vallecanonak az ingyen kölcsönért. :)

Az elmúlt 3 szezonban Dioufnak 6.6-os átlaga volt (eredmenyek.com szerint).

Jó persze, adjuk meg az esélyt, de hogy ő a sztár igazolásunk, azt nehéz elhinni. Inkább padra jön… elég hurka igazolásnak tűnik.
O mi a nyari "nagy igazolasunk", ahogy ugye az olaszok fogalmaznak.

Remeljuk "sztarigazolas" lesz belole.
Válasz küldése