Janicsár írta: ↑2025.08.22. 09:07
Azt se felejtsük el, hogy ha annyira jó lenne a srác akkor nem ennyibe kerülne és valószínüleg nem hozzánk akarna jönni.
Nekünk a fontos hogy van benne potenciál, ezt meg is erősítette a fenti nyilatkozat. Szintet kell lépnie, ahogy mindenkinek szintet kellett volna lépnie aki idekerült az elmúlt 15 évben. Sztár igazolásra én annyira nem emlékszem, legalábbis olyanra aki fixen sztár státuszban volt. Maximum Lukaku de ő sem volt a csúcson.
Én nem hittem hogy tartjuk magunkat Marotta szavaihoz de igazoltnak látom őket és én örülök neki. Ha már a fiatalok fele beválik akkor ingyen volt aki nem. Szóval hosszú távon kijön majd a matek a mi szintünkön sok hiba eddig sem fért bele.
Itt nekem ami hibafaktor lehet az Chivu hozzáállása és az elvárás felé. Ha megfelelni akar lehet nem fog a fiatalokhoz nyúlni ellenben sok szitu volt tavaly is ahol a veteránok álltak be csereként pedig jöhettek volna a fiatalok. Ha ezeket a perceket ők kapják már előrébb vagyunk.
Én bizakodó vagyok, remélem az u23 bol is megcsillan valaki év közben
Pontosan ahogy irod, ha mas szinten lenne, akkor eppen a Chelsea-MU-Real vinne most 80m-ert.
Es ez is pontosan igy van, mindnekinnek szinten kell lepni.
Igaz ez Sucicra, Bonnyra, Henriquere, es Dioufra is.
Potencial, lehetoseg adott, mind 22-23 eves fiatalok.
Egyik sem biztosabb megoldas a masiknal, egyik sem tunik sem gyengebbnek, sem erosebbnek a masiknal.
A kockazat, de egyben a lehetoseg mindegyikben ugyanugy ott van.
Mennyivel jobb, mintha 29-30 eves jatekosok jottek volna, az amugy is extran kioregedett keretbe, es hat ok 30 evesen vagy afelett mar fejlodni nem fognak...
Nyilvan lehet az osszes fiatal bukik, lehet az osszes bevalik, ez majd kiderul.
De ahogy te is irod, tartjuk magunkat Marotta iranymutasahoz, innentol meg az edzon, es az adott jatekoson mulik mit tudnak felmutatni, fejlodni, epiteni, stb.