Viszont ő most játszani akar a BL-ben és Guardiolával is megromlott a viszonya.
Akanji szerintem a legjobb kukázások egyike lehet ha megtalálja a helyét.
Van rutinja ,de nem lassult még le mint sokan 40 felé.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Viszont ő most játszani akar a BL-ben és Guardiolával is megromlott a viszonya.
Hat igen, de nem is egy "40 eves" helyere jott, hanem Pavard helyere, akit azert bukasnak nevezni nem igazan lehet.Festa írta: ↑2025.09.01. 20:01Viszont ő most játszani akar a BL-ben és Guardiolával is megromlott a viszonya.
Akanji szerintem a legjobb kukázások egyike lehet ha megtalálja a helyét.
Van rutinja ,de nem lassult még le mint sokan 40 felé.
Ennek az az egyszerű oka, hogy még csak 30!Festa írta: ↑2025.09.01. 20:01Van rutinja ,de nem lassult még le mint sokan 40 felé.
Azért szerintem sokat elmond, hogy két éve (még csak!) 30 millió felett vettük, most meg 2.5 millió kölcsön + 15 millió sima opcióval lép le...interfan írta: ↑2025.09.01. 20:06Hat igen, de nem is egy "40 eves" helyere jott, hanem Pavard helyere, akit azert bukasnak nevezni nem igazan lehet.
Számomra Pavard játéka olyan érzés volt, hogy mindig picit többet láttam benne mint amit kihozott magából. Voltak jó meccsei, látványos megmozdulásai és még mindig bíztam volna benne ha nem megy el. Igazából sajnálom hogy eligazol viszont így remélem Bisseck összeszedi magát.PellerG írta: ↑2025.09.01. 20:24Azért szerintem sokat elmond, hogy két éve (még csak!) 30 millió felett vettük, most meg 2.5 millió kölcsön + 15 millió sima opcióval lép le...
Nálam nem hozta azt, amit vártam volna tőle.
Volt már arról szó, hogy papíron a kezdő rendben van, és a tavalyi szezont trófeákkal lehetett volna zárni egy versenyképesebb cserepaddal. Így emiatt lehetett az egy irány, hogy ott legyen nagytakarítás, ami valahol érthető. Ez részben már most is úgy tűnik, hogy sikerült. A két új csatárral már most biztos vagyok, hogy jobban jártunk és Sucic is biztató, annak ellenére, hogy tegnap nem ment neki. A többi pedig majd elválik.brecsinho írta: ↑2025.09.01. 21:07 Bár a török piac még nyitva szept 12-ig,de tekintsük lezártnak a dolgokat.
Bonny>Taremi,Correa
Pio>Arna
Sucic>Asslani
Henrique<>Zalewski,Buchanan
Akanji<>Pavard
Diouf<>Agoume,Stankovic
Nálam az első három csere mindenképp előrelépés,remélem kapnak szerepet idén bőven.Henrique és Diouf nagy kérdőjelek,nem tudom hova és minek kellettek.Szélen megvoltunk eddig is,mondjuk se Zale,se Tajon nem igazán kapott lehetőséget,kíváncsi vagyok Henrique mire jut..Diouf aztán végképp érthetetlen,de hátha találtunk egy csiszolatlan gyémántot (csak kinek a helyén fog játszani..). Akanji nem tudom milyen állapotban van,tavaly az Ebn láttam élőben,igencsak magabiztos és meggyőző volt,remélem előhúzza még azt a formát. Pavard nekem is inkább csalódás,voltak jó meccsei,de többet vártam tőle.
Összességében egy erős hármast adnék a mercatonkra,nagyobb takarítast vártam, jövő ilyenkorra okosabbak leszünk az újoncokkal kapcsolatban.Nem ártana,ha Piero elmenne az arabokhoz,ideje lenne vérfrissítés azon a területen is
Egyre inkább kezd Marrotta is öregedni,legyen elnök,intézze a tulajkeresést és a stadiont,de hozzon egy új szemléletű sportigazgatót.
Forza Inter!!
Akanji nyilatkozott a klubhonlapnak, a védelem bármely pontján tud játszani, a svájci válogatottban pedig sokszor a 3 védős védelem közepén játszik.
Akkor mit mondjon egy Como -110m mercatoval?
interfan írta: ↑2025.09.02. 17:42"Lehetett volna e jobban, okosabban elkolteni ezt a 80m eurot?
Nem tudom, lehetseges, de lehet nem es mint zsenialis mercato vonul be a tortenelmeben ez a 2025 nyar, ezt majd az ido mondja meg."
-Mindenki azt mondta, hogy fiatalítani kell a keretet. Tavaly elég idős volt a keret átlagéletkora jópár selejt játékossal. Mindenképp lépni kellett az átigazolásra szánt összeg meg nyilván véges volt ez fért bele.
Bonny és Pio szerintem mindenképp upgrade lehet Taremi, Arnautovic és Correa helyett. Sucic már most jobban néz ki mint Asllani, Diouf épp csak megérkezett hagyjunk azért időt neki.
"Peldaul tavaly nyaron azert joparan irtuk itt, hogy nem biztos, hogy az ossz elkoltheto 20m eurobol egy Palacios-Josep paros a jo.
Sajnos igy lett, bar ne lett volna.
Mert ha pl tavaly abbol a 20m-bol egy csatart veszunk, es nem a tavalyi 3 romhalmaz rohangal a palyan, akkor jo esellyel mi lennenk most a Scudetto cimvedoi."
-Palacios valóban hatalmas hiba volt viszont szerintem Josep Martinez korrekt kis kapus. Emlékezzünk vissza mikor Handa cseréje Radu volt és az Ő hatalmas hibáján ment el a Scudettó. Ha Josep Martinez lett volna ott akkor valószínű bajnokok lettünk volna.
"Meglatjuk az idei, remeljuk vezetoink ujra megtanultak normalisan igazolni, mert 2023 nyara ota valahogy az osszes mercato bukta volt.
Itt az ideje, hogy ez megforduljon."
-Bízzunk ebben és abban, hogy jövőre fiatalabb és tehetséges hátvédet is tudunk majd igazolni, illetve kapust.
Én írtam korábban is és továbbra is tartom, nagyot szívtunk azzal, hogy Allegri-t elvitte a Milan. Nyilván neki is vannak hülyeségei, de ő egyértelműen garancia lett volna arra, hogy nem esik szét a csapat, főleg azzal számolva, hogy mentálisan a BL 5-0 valszeg eléggé betett mindenkinek.MLK írta: ↑2025.09.02. 18:52 ...A lényeg, hogy a mostani mercatóra az előző évek rányomták a bélyegüket, és még a következőkre is ráfogják. Egyedül egy rutinosabb, többet bizonyított edző lett volna az, akivel egyébként a nagy elvárásokat valamiféleképpen úgy vetíthették volna előre, hogy az a realitás talaján álljon. Mert most ez szerintem egyáltalán nincs meg, így csak vakítanak minket...
Van erre is magyarázat: miután kiderült, hogy Ausilio, fia FM-es tapasztalatai alapján keresi fel a jelölteket, így mivel tavaly nem jött ki a játék, az idei pedig csak ősszel jön majd, így szegények kénytelenek voltak az FM24-es adatbázissal dolgozni, ahol messze nem voltak még ilyen összegek ezeknél a játékosoknál.MLK írta: ↑2025.09.04. 10:31 https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ino-990636
Nem csak Lookmanért volt ajánlat ezek szerint (akit gondoltam én csak azért próbáltak be, mert áron alul megszerezhetőnek hittek). Szóval volt itt képben igenis egy kész támadó igazolása (és nem egy olyan kaliber aki padozhat is).
Az persze már más kérdés, hogy Premier Leagueben röpködő átigazolási összegek ismeretében az Everton simán megteheti, hogy egy 46 milliós ajánlatot visszautasít (pedig egy év alatt 28 m. nyertek volna rajta).
Amit viszont ezek után nem lehet magyarázni, ha egy ilyen kaliberű játékos jött volna a meglévők mellé, akkor három támadós felállással valóban számoltak. Viszont a középpályára vagy nem terveztek, vagy egy ekkora kifizetés után nem tudtak volna igazolni.
Tehát az adott középpályásokkal jó rendesen átgondolhatták ezt...????
Teljesen optimistán kísértem végig a mercatót, és az adott helyzethez viszonyítva még voltak jó megoldások is, de a koncepcióra azért kíváncsi lennék, hogy mit terveztek el előre.
Az egész koncepciót onnan nem értem, hogy Inzaghi "váratlanul" lelépett majd elkezdtünk kapkodni edző terén és lett belőle Chivu gyorsan....minek kellett kapkodni?? Klub VB-t egy ideiglenesen kinevezett edzővel se nyomtuk volna le kevésbé sikeresen és lett volna idő edzőt nézni július közepei felkészülés kezdetére. Miért akartak 1 héten belül új edzőt? Utóbbi években több BL döntőt is lenyomó Internél miért csak Viera, Chivu meg egy Fabregas merülhet fel egyáltalán?MLK írta: ↑2025.09.04. 10:31 https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ino-990636
Nem csak Lookmanért volt ajánlat ezek szerint (akit gondoltam én csak azért próbáltak be, mert áron alul megszerezhetőnek hittek). Szóval volt itt képben igenis egy kész támadó igazolása (és nem egy olyan kaliber aki padozhat is).
Az persze már más kérdés, hogy Premier Leagueben röpködő átigazolási összegek ismeretében az Everton simán megteheti, hogy egy 46 milliós ajánlatot visszautasít (pedig egy év alatt 28 m. nyertek volna rajta).
Amit viszont ezek után nem lehet magyarázni, ha egy ilyen kaliberű játékos jött volna a meglévők mellé, akkor három támadós felállással valóban számoltak. Viszont a középpályára vagy nem terveztek, vagy egy ekkora kifizetés után nem tudtak volna igazolni.
Tehát az adott középpályásokkal jó rendesen átgondolhatták ezt...????
Teljesen optimistán kísértem végig a mercatót, és az adott helyzethez viszonyítva még voltak jó megoldások is, de a koncepcióra azért kíváncsi lennék, hogy mit terveztek el előre.
12m euro.
Ahogy a klasszikus szol, "minden szavaddal egyetertek".Cupi írta: ↑2025.09.04. 12:23
Az egész koncepciót onnan nem értem, hogy Inzaghi "váratlanul" lelépett majd elkezdtünk kapkodni edző terén és lett belőle Chivu gyorsan....minek kellett kapkodni?? Klub VB-t egy ideiglenesen kinevezett edzővel se nyomtuk volna le kevésbé sikeresen és lett volna idő edzőt nézni július közepei felkészülés kezdetére. Miért akartak 1 héten belül új edzőt? Utóbbi években több BL döntőt is lenyomó Internél miért csak Viera, Chivu meg egy Fabregas merülhet fel egyáltalán?
Tudom beválhat a a román és akkor azt mondhatjuk felesleges volt parázni de akkoris fura ez az egész.
Igazolásokat meg már meg se említem....csatár kell, abból is 45 körül....jó nem jött össze akkor egy komoly középpályás szintén 40 körül....majd az se ezért legyen Diouf....
Védelmet meg kellene fiatalítani? Igen de jöjjön a 29 éves Pavard helyére a 30 éves Akanji.Acerbi vagy De Vrij helyett esetleg? Neeem, majd jövőre foglalkozunk a fiatalítással ahogy Marotta mondta. Remélem nem lesz késő.....
Tökönszúrom magam. Eskü nem vágom ezt a politikát! Saját nevelésű, jó felépítésű, fiatal olasz nagy potenciállal, apróért nem kell. Hozunk helyette arra a posztra egy zsákbamacskát 25ért. Logikus.
Hat igen, nehez is mit mondani...lucky0 írta: ↑2025.09.04. 12:33Tökönszúrom magam. Eskü nem vágom ezt a politikát! Saját nevelésű, jó felépítésű, fiatal olasz nagy potenciállal, apróért nem kell. Hozunk helyette arra a posztra egy zsákbamacskát 25ért. Logikus.![]()
Értem ezt a részét is, és jó eséllyel így van, de ez nem zárja ki azt, hogy attól még jól, jobban, mégjobban tegye a vezetőség a dolgát.VInter101 írta: ↑2025.09.04. 14:13 Ne legyünk álszentek!
Itt is megy a zsebre játék! Nem kicsit!
Logikát keresünk?? Hát ez a logika!
Annak idején a Tottenham tulaja konkrétan kimondta hogy lehet megvesztegetni bizonyos tulajokat(ez még a régi jó szocializmusban volt, de most miért lenne másként?), vagy úgy fogalmazott hogy sose vessük el ezt a lehetőséget......
Valakinek ez volt az érdeke.Gondolom legalább jól kereset vele,mint Correával annak idején.lucky0 írta: ↑2025.09.04. 12:33Tökönszúrom magam. Eskü nem vágom ezt a politikát! Saját nevelésű, jó felépítésű, fiatal olasz nagy potenciállal, apróért nem kell. Hozunk helyette arra a posztra egy zsákbamacskát 25ért. Logikus.![]()
Mi meg mindig nehez elfogadni, hogy mar nem vagyok a City csalad resze.
Annyira gyorsan tortent minden.
Guardiola?
Mindig is korrekt volt.
Vilagosan elmondta, neki ketto KH kell a kezdobe, es ketto a padra, mi pedig hatan voltunk.
Nem volt kellemes ezt hallani.
A Premier League egy fantasztikus sorozat.
Jol erzem magam az Internel, de szerintem a PL-ben is jol tudnek teljesiteni.
Szeretnek egyszer a PL-ben jatszani.
Nagyon szerettuk volna Calhanoglut leigazolni, Calhanoglu pedig nagyon szeretett volna a Galataba igazolni, hatalmas Galata szurkolo is o.
Meg a multheten is tettunk erte ajanlatot, de az Inter azt mondt nem.
Azt mondtak csak akkor adjak el, ha magasabb osszeget kinalunk erte mint az erteke, mi ezt is megtettuk.
De az Internek 40-45m eurot kellett volna koltenie, hogy Calhanoglut potoljak.
Gundogan nagy fizetesrol mondott le, hogy csatlakozzon hozzank, Calhanoglu is lemondott volna a penzrol, csak hogy a Galata jatekosa legyen.
Calhanoglu rengeteg aldozatot hozott ezen a nyaron, hogy a mi jatekosunk legyen.
Multheten is probalkoztunk, de az Inter nem akarta eladni, mert szamitanak ra, ezert sajnos nem sikerult ot leigazolnunk.
Nem tudom mekkora összeg volt ez,de lehet már ki sem fog derülni.interfan írta: ↑2025.09.07. 11:15 Okan a Galata edzoje:
Nagyon szerettuk volna Calhanoglut leigazolni, Calhanoglu pedig nagyon szeretett volna a Galataba igazolni, hatalmas Galata szurkolo is o.
Azt mondtak csak akkor adjak el, ha magasabb osszeget kinalunk erte mint az erteke, mi ezt is megtettuk.
Gundogan nagy fizetesrol mondott le, hogy csatlakozzon hozzank, Calhanoglu is lemondott volna a penzrol, csak hogy a Galata jatekosa legyen.
Calhanoglu rengeteg aldozatot hozott ezen a nyaron, hogy a mi jatekosunk legyen.
Multheten is probalkoztunk, de az Inter nem akarta eladni, mert szamitanak ra, ezert sajnos nem sikerult ot leigazolnunk.
Ha ez igaz akkor ez azt jelenti Hakan egész nyáron azon volt lelépjen...nem jött össze...sajnos szerintem őt innen elvesztettük....félek a mentalitása a béka segge alatt lesz.interfan írta: ↑2025.09.07. 11:15 Okan a Galata edzoje:
Nehéz helyzet ez, kicsit hasonló a Lookman-es üggyel, csak ellentétes nézőpontból. 10 millióért nem lehetett odaadni Calha-t még akkor sem, ha szívesen ment volna, mert ennyiből nem tudtuk volna pótolni.Cupi írta: ↑2025.09.08. 08:54Ha ez igaz akkor ez azt jelenti Hakan egész nyáron azon volt lelépjen...nem jött össze...sajnos szerintem őt innen elvesztettük....félek a mentalitása a béka segge alatt lesz.interfan írta: ↑2025.09.07. 11:15 Okan a Galata edzoje:
Multheten is probalkoztunk, de az Inter nem akarta eladni, mert szamitanak ra, ezert sajnos nem sikerult ot leigazolnunk.![]()
Török válogatottba neki már bérelt helye van. Akkoris meghívják és viszik a VB-re /ha kijutnak egyáltalán/ ha nálunk nem szakad meg.
Ez nagyjából valóban igaz, de azért, ha nagyon kútban lesz, akkor bármekkora név is, nem fog játszani az Inter-ben. És ha nem játszik, akkor nem lesz formában sem nyárra. Lehet, hogy az ő szerepe már valóban olyan fontos a törököknél, hogy így is kiviszik, de azért ha az erőnléte meg a formája is olyan lesz, akkor azért én el tudom képzelni, hogy Montella is padra tenné. Jó, ezek tényleg csak találgatások.
Persze csak találgatunk és a lényeg cáfoljon ránk. Nagyon kellene egy jó és motivált Hakan.Baggio85 írta: ↑2025.09.08. 09:54
Ez nagyjából valóban igaz, de azért, ha nagyon kútban lesz, akkor bármekkora név is, nem fog játszani az Inter-ben. És ha nem játszik, akkor nem lesz formában sem nyárra. Lehet, hogy az ő szerepe már valóban olyan fontos a törököknél, hogy így is kiviszik, de azért ha az erőnléte meg a formája is olyan lesz, akkor azért én el tudom képzelni, hogy Montella is padra tenné. Jó, ezek tényleg csak találgatások.![]()
Azert nem 10m eurobol kellett volna ugymond potolni, de errol majd kesobb.
Szerintem itt az volt a lényeg, hogy Calhat sz*ros 15m-ért nem voltunk hajlandóak elengedni már csak az-az elv miatt sem, hogy azért pár év alatt letett egy extrát itt még akkor is ha a tavalyi formája már nem igazán volt az igazi (Piaci ára is kétszerese a 15-nek). 45-ből meg nem tudtunk olyat igazolni aki valóban erősítés lenne. Konét próbáltuk kaptunk egy offot. Stillert lehetett volna még megpróbálni de piaci értéke 45 és láthatjuk, hogy a Stuttgartnak mennyire elege volt abból, hogy lehúzkodják a játékosokat Tőlük.interfan írta: ↑2025.09.08. 12:43Azert nem 10m eurobol kellett volna ugymond potolni, de errol majd kesobb.
Nekem ez a Calhanoglu story (ugy ahogy az egesz nyar) nem all ossze, es logikat sem talalok benne.
Kezdodik onnan, hogy tavozik, megy, menni akar, igy meg ugy kibekithetlen ellentet.
Kone, Rovella, jo eg tudja meg kicsoda, de jon valaki 40-50m-ert a helyere.
Majd lesz belole az, hogy Chivu elmondja mennyire fontos, Inter alapko, bla-bla, es marad.
(Ugorjuk most at a Lookman storyt, mert az megint egy kulon miset megerne, es az is valami elkepeszto blama volt)
Majd rajovunk augusztus kozepen, kb 2 hettel a mercato zaras elott, ide bizony "top" KP kell.
Megyunk 45m-val Kone kapcsan, jon a varhato nem.
Marad 45m, erre eltelik 2 nap, es egy kb senki altal nem ismert Diouf jon 20m-ert, aki nem is teljesen ugyanaz a poszt.
Persze most mar par Olasz lap szerint nem is Sucic a zseni, hanem Diouf, es mekkora igazolas, bla-bla.
De most ez megint ugorjuk at...
Volt 45m amibol akartunk egy "top" KP-t.
Calhanoglu menni akart, tegyuk fel "csak" 15m-t kaptunk volna.
Ez mar magaban 60m.
Elmondja Chivu nem a mennyisegre megyunk, hanem a minosegre.
Erre jon egy Diouf 20m-ert, Calhanoglu meg marad, az a maradek 25m meg eltunik valahol, es lezarjuk a piacot.
Egyszoval lett volna ugymond 60m, es ha mar a minosgre megyunk es nem a mennyisegre (ahogy Chivu mondta), 60m-bol azert lehetett volna minosegi jatekost venni.
Nekem ez a Calhanoglu marad, es igy meg ugy szamit ra Chivu, na meg jon egy kb ismeretlen Diouf, pont hogy a mennyisegi elkepzelest mutatja, es nem feltetlenul a minoseget.
Total osszevisszasag az egesz...
Irta valaki, hogy mintha Ausilio fia FM-ezne, haat kb ez jol bemutatja a nyarunkat...
Akkor itt gondolom nyáron Real vagy másik top csapat lesz (akik még mindig keresik Kroos utódját), olyan 80 millió értékben.
Majdnem 100m elkoltese utan, megdobbento hogy az Inter kezdo ugyanaz.
A Juventus ellen is Akanji kivetelevel aki Pavard helyett jott, ugyanaz a taktika, kezdo mint Inzaghie.
Kuriozum, hogy elkoltesz majdnem 100m eurot, es a kezdon semmit nem valtoztatsz.
Nagy osszegeket koltott az Inter a Sucic, Henrique, Diouf, Bonny sorra, es a padon kezdtek, paran ott is maradtak, ahogyan a visszatero Esposito is.
Chivu semmihez nem nyult hozza az Inter csapathoz kepest, ugyanazt szeretne tovabbvinni.
Mi ertelme volt majdnem 100m eurot elkolteni, ha ugyanazokkal a jatekosokkal, ugyanazzal a taktival, ugyanazzal az elkepzelessel jatszol es kezdesz?
Chivu "batran" elmondta, hogy a jozaneszre hallgat, es viszi tovabb a korabbiakat, nem akar felforgatni semmit, es az elmult evek embereire epit tovabbra is.