Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

INTER-1908 írta: 2025.10.25. 23:01
Cupi írta: 2025.10.25. 22:03 Az a kemény, hogy idén kire mondhatnánk, hogy na ők a legerősebbek és ők lesznek a bajnokok? :o Én senkire nem tudnám ezt mondani...Allegri féle milant is a heti 1 meccs miatt mondanám, hogy esélyesek de ők sem olyan jók....Conte tuti fog bukdácsolni mert már ott a BL is....Tudor féle juvét hagyjuk....Roma meg...totál esélytelen.
Szóval lehet idén aki bajnok lesz annak lesz simán 6-7 veresége is. :D ;)
Nálam a Milán egyértelműen az
Heti 1 meccs szerintem simán ott lesznek en rájuk fogadnék
Valóban nem túl veretes a felhozatal és ezt most már évek óta elmondjuk sajnos az olasz bajnokság kapcsán.
Az edzőik miatt én is a Milant és Napolit mondanám, mint ennek a bajnokságnak a legnagyobb esélyeseit. Kérdés, hogy Tudor helyére ki jön a Juve-hoz most, az még változtathat erőviszonyokon, de a Milan-nak szerintem is nagy előnye lesz a heti 1 meccs, főleg jövő év elején és tavasszal majd. Persze kérdés, melyik olasz csapat, meddig jut a BL-ben.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

A játékvezetőt legalább eltiltották a hétvége miatt? Na nem mintha vigasztalna, de nehogy már megússza következmények nélkül.
Baggio85

Interfan1000 írta: 2025.10.27. 14:29 A játékvezetőt legalább eltiltották a hétvége miatt? Na nem mintha vigasztalna, de nehogy már megússza következmények nélkül.
Eltiltottak bírót, partjelzőt, VAR szobát, mindenkit! :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Utólag emiatt nem lesz több pontunk,de ha nincs tizenegyes és mondjuk Bastoni kapufája bepattan akkor másképp alakul a meccs.Alapvetően nem ment el a szezonunk amiatt,hogy a Juventus és a Napoli ellen idegenben!!! kikaptunk mert ez még sikeres éveinkben is így alakult.Inkább Chivu rutintalansága jött ki,hogy idegenben nem rendeli vissza a csapatát a bajok ellen ahogy a juve ellen sem sikerült megtartani az előnyt.Támogatom,hogy maradjon és fejlődjön,de az azonnali sikerhez kell a tökösség illetve az a fajta képesség,hogy ha kell akkor a saját tizenhatosunkat megszállva védekezünk.

Mondjuk azért a tizenegyesért nagy árat fizetett a Napoli ha De Bruynet hónapokra elvesztették.

Tudornak az utolsó sikere pedig akkor volt amikor Ardzic szabálytalan gólt szerzett a derbin.Nekem az jobban szemet szúrt mint a szombati tizenegyes.Sommernek sokat köszönhettünk,de szerintem az ilyen meccseken kéne 1-2 nagy bravúr azokba a szakaszokban mikor jön az ellenfél.
Festa

Nyilván Chivunak a sara megvan ebben az előretolt játékban aminek van kockázat,de azért szerintem vagy pechünk van vagy pedig Sommer bravúrjai hiányoznak.

Napoli 3 kaput eltaláló lövés 3 gól.
Napoli Xg-je 1.25 nekünk pedig 1.88

Juventus ellen 4 kaput eltaláló lövés 4 kapott gól
Juventus XG 0.68 nekünk pedig 0.96 Xg tehát nekünk volt több minőségi helyzetünk mind két meccsen.

Az Udinese elleni veresség az nekem is meglepő is fájdalmas volt ,de a többi kötelezőt hoztuk.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta: 2025.10.27. 16:04 Nyilván Chivunak a sara megvan ebben az előretolt játékban aminek van kockázat,de azért szerintem vagy pechünk van vagy pedig Sommer bravúrjai hiányoznak.

Napoli 3 kaput eltaláló lövés 3 gól.
Napoli Xg-je 1.25 nekünk pedig 1.88

Juventus ellen 4 kaput eltaláló lövés 4 kapott gól
Juventus XG 0.68 nekünk pedig 0.96 Xg tehát nekünk volt több minőségi helyzetünk mind két meccsen.

Az Udinese elleni veresség az nekem is meglepő is fájdalmas volt ,de a többi kötelezőt hoztuk.
Na jo, de ott a Roma meccs:

Roma XG: 1,35
Inter XG: 0,63

Egyszoval ott egy szot sem szolhattunk volna ha kikapunk.
Ott akkor boven volt szerencsenk.
Az eremnek mindig ket oldala van.

Napoli ellen a 2.felidoben kozunk sem volt a meccshez, teljesen lelektelen, es elkepzelestelen jatekot mutattunk.
Baggio85

Nyilván Chivunak abban az értelemben megvan a felelőssége, hogy a hétközi gyakorlásokat ő tartja, de arról kevésbe tehet, hogy Lautaro ajtó-ablak helyzetben a kapusba lövi a labdát, Bastoni meg 2 méterről figyeli az ellenfél játékosát, ahogyan szabadon ellövi a labdát 16 méterről.
Egy ilyen meccsen ezeknek kulcsszerepe van.
interfan

Baggio85 írta: 2025.10.27. 17:00 Nyilván Chivunak abban az értelemben megvan a felelőssége, hogy a hétközi gyakorlásokat ő tartja, de arról kevésbe tehet, hogy Lautaro ajtó-ablak helyzetben a kapusba lövi a labdát, Bastoni meg 2 méterről figyeli az ellenfél játékosát, ahogyan szabadon ellövi a labdát 16 méterről.
Egy ilyen meccsen ezeknek kulcsszerepe van.
Ahogy kulcsszerepe van ugyanugy annak, hogy ugyanilyen ajto/ablak helyzeteket a Roma kihagyott ellenunk.

Ez a futball, egyszer szerencsed van, egyszer meg balfeszerencsed.
Legalabb annyira felesleges szerintem takarozni akar az egyikkel, akar a masikkal.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Na, erre is rájöttünk, a legnagyobb mákos lesz az idei Serie A bajnoka. Remélem, a BL-hez ugyanúgy elég lesz a mákfaktor. Mondjuk, a szerencse forgandó.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Mivel én csak a 2.félidőt láttam a Napoli ellen,csak a látottakra hagyatkozva,nekem jobban fájt,hogy fejben,akarásban nagyon máshol voltunk.Hiányzott a tűz,ami viszont a nápolyiakban megvolt.Ezt kéne Chivunak belobbantani,és táplálni,bár ő más típus.
interfan

Gazzetta szerint egy helyen lehet valtozas holnapra, Esposito kerulhet a kezdobe, Bonny meg a padra.
A hosszabb idore kieso Mkhitaryan helyen pedig Sucic vagy Zielinski kezdhet.

Varhato kezdo:

Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Sucic/Zielinski-Dimarco
Esposito-Martinez
interfan

Napoli kezdi azt amit tavaly vitt, ellenfelnel kihagyott bunteto, majd gyoztes gol a 70. percben, es 0-1.

Milan legalabb nem nyert, de sajnos ki sem kapott, pedig jo lett volna.

Nyilvan ma gyozelmi "kenyszerbe" jatszunk, de hozni is kell, egesz egyszeruen kotelezo.
Nagyon de nagyon nem mindegy, hogy 5-6 pont a hatrany, vagy 3.

Raadasul hetvegen Milan-Roma, ahol akar mindket csapat pontokat veszithet.

Veszitettunk mar eleg pontot, egesz egyszeruen nem szabad ujabb pontokat vesziteni, es meg nagyobb leszakadasba kerulni.
Foleg nem ugy, hogy 2 fordulo mulva Inter-Lazio, es Inter-Milan, azaz ujabb rangadok jonnek, ahol eddig nem igazan sikerultek jol az eredmenyek...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.10.29. 08:40 Napoli kezdi azt amit tavaly vitt, ellenfelnel kihagyott bunteto, majd gyoztes gol a 70. percben, es 0-1.

Úgyis elfogy ez a mák egyszer....ellenünk is volt nekik nem kicsi, kamu 11-es, lőttünk 2 kapufát nekik meg volt kb. 4 kapura lövésük az egész meccsen amiből rúgtak 3 gólt....
Milan meg tegnap nagyon szar volt....hálásak lehetnek, hogy nem kaptak ki....0 támadójátékkal hozták le a meccset....
Nyerni kellene ma de azért bízom benne otthon ezt hozni fogjuk. ;) Nem lesz könnyű mert a táblázaton elfoglalt helyezésükhöz képest nem olyan rossz ez a Fio.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Cupi írta: 2025.10.29. 10:26 Nyerni kellene ma de azért bízom benne otthon ezt hozni fogjuk. ;) Nem lesz könnyű mert a táblázaton elfoglalt helyezésükhöz képest nem olyan rossz ez a Fio.
Simán nyerünk ;)
Festa

cuchu11 írta: 2025.10.29. 11:23
Cupi írta: 2025.10.29. 10:26 Nyerni kellene ma de azért bízom benne otthon ezt hozni fogjuk. ;) Nem lesz könnyű mert a táblázaton elfoglalt helyezésükhöz képest nem olyan rossz ez a Fio.
Simán nyerünk ;)
Szenvedve nyerünk 2-1-re és majd Dzeko rúgja a szépitő góljukat.
Szívesen
interfan

Cupi írta: 2025.10.29. 10:26
interfan írta: 2025.10.29. 08:40 Napoli kezdi azt amit tavaly vitt, ellenfelnel kihagyott bunteto, majd gyoztes gol a 70. percben, es 0-1.

Úgyis elfogy ez a mák egyszer....
Az a baj, hogy tavaly is ugyanezt csinaltak, hoztak ezeket a szenvedos, nezhetetlen 1 golos gyozelmeket (Conte idejen mi is ezt csinaltuk), es bajnokok lettek.
Most hogy ez "mak", "celfutball", "erobeosztas", mindenki dontse el maga.
Nyilvan egyaltalan nem annyira erosek, ahogy tavaly sem voltak azok, bizonyitja ezt a 82 pont, ami a 20 csapatos Serie A tortenelmenek legkevesebb pontja ami eleg volt a bajnoki cimhez.
De hiaba jottek botlasok tavaly, es hiaba jonnek nekik iden is, tavaly is megeloztek minket 1 ponttal (mert mi tobbet botlottunk), iden meg 6 ponttal elottunk vannak (iden egyelore meg tobbet bukdacsolunk).

Egyszoval el kell kezdeni nyerni a rangadokat is, es a vedekezest rendbe tenni, mert anelkul nem lesz Scudetto.
Pedig azert a rivalisok "erossege" sem eppen van a toppon.
interfan

Bisseck kezd Acerbi helyen a vedelmi harmas kozepen.
En ennek nagyon orulok, en boven latom Bisseckben a lehetoseget, es legutobb is abszolult jo volt a KH harmas kozepen.

Hivatalos kezdo:

Sommer
Akanji-Bisseck-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Sucic-Dimarco
Esposito-Martinez

Nincs mese, csakis a gyozelem.
Esposito is nagyon raszolgalt mar a kezdore.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.10.29. 19:46 Bisseck kezd Acerbi helyen a vedelmi harmas kozepen.
En ennek nagyon orulok, en boven latom Bisseckben a lehetoseget, es legutobb is abszolult jo volt a KH harmas kozepen.

Hivatalos kezdo:

Sommer
Akanji-Bisseck-Bastoni
Esposito-Martinez

De adnám ha ma nagyot menne a német.
Nagy piros pont Chivunak, hogy egyáltalán megpróbálja ezt.
interfan

PellerG írta: 2025.10.29. 19:57
interfan írta: 2025.10.29. 19:46 Bisseck kezd Acerbi helyen a vedelmi harmas kozepen.

Hivatalos kezdo:

Sommer
Akanji-Bisseck-Bastoni
Esposito-Martinez

De adnám ha ma nagyot menne a német.
Nagy piros pont Chivunak, hogy egyáltalán megpróbálja ezt.
Na igen, csak igy tovabb, Royal Union ellen is mar Bisseck jatszott kozepen a 2.felidoben amikor DeVrij lejott.

En oszinten remelem, valahogy, barhogy, akarhogy Bisseck bentragad a kezdobe kozepen, nagyon ideje lenne mar, hogy vegre talaljunk egy uj kozepso KH-t a kezdobe.
interfan

Chivu:

Bisseck?

Kituno jatekos, mar Belgiumban kiprobaltunk a kozepso harmas kozepen, es eleg jol jatszott.
Megvannak benne a megfelelo kepessegek, hogy betoltse ezt a posztot a vedelem kozepso posztjan.

Calhanoglut sosem pihenteted, ennyire nelkulozhetetlen neked?

Egyik legfontosabb jatekosom, sokszor megmutatta mar mennyire minosegi jatekos.
De ott van Barella, aki tudja helyetesiteni Calhanoglut, csak Barellanak meg kell gyoznie magat, hogy hasznos tud lenni ezen a poszton.
interfan

Napoli es a Roma mar 6 ponttal megy elottunk, Como is megelozott, es a Juventus is beert, nem szabad kerdesnek lenni, kotelezo ma nyerni, nem fer bele tobb botlas.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Ezt a Fiot mondjuk ettől függetlenül verni kell, de hogy ellenünk mindenre befújnak tizit idén, míg nekünk tényleg csak a 100%os szitukat (és rendre az is VARhoz megy). Elég boszantó.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Sajnos ez a Sucic súlytalan.A korai Kovacic jut eszembe róla.Egyébként szenvedünk,kár,hogy Dima lövése nem ment be.
Hassel1984

Hozzászólás Szerző: Hassel1984 »

Tudja valaki, hogy szakadó esőben, csúszós pályán, mi a megmeredt f...rt nem lövünk kapura 18 méterről????? Ívelgetjük be az ötösre, mintha normában dolgoznának három műszakban, és azért lenne a lóvé......
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Barella nagyon gyenge ma, szinte jo passza nem volt eddig. Ez egy nyerhető meccs de kicsit több kellene
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Nem értem miért nem lövünk távolról. Az első pár meccsen azt hittem ez változik de mára ezek megint eltűntek. Minden adott lenne olyan mintha egy harctéri stratéga nem használná a terepviszonyokat. Néha az az érzésem a srácok vissza vannak fogva vagy valami belső gát van. Amikor adott lenne a lehetőség valamire egyből eszükbe jut hogy "ja de be kell adni középre".
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

vaskalap írta: 2025.10.29. 21:31 Sajnos ez a Sucic súlytalan.A korai Kovacic jut eszembe róla.Egyébként szenvedünk,kár,hogy Dima lövése nem ment be.
sajnos nagyon gyenge
mintha belenne szarva nem ker labdat
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

HerfortBalazs írta: 2025.10.29. 21:36 Barella nagyon gyenge ma, szinte jo passza nem volt eddig. Ez egy nyerhető meccs de kicsit több kellene
Igaz, hogy akadozik a stream, szóval lehet fontos részletekről maradtam le, de nálam Lautaro sem jobb, mintha pályán sem lenne.
Hassel1984

Janicsár írta: 2025.10.29. 21:36 Nem értem miért nem lövünk távolról. Az első pár meccsen azt hittem ez változik de mára ezek megint eltűntek. Minden adott lenne olyan mintha egy harctéri stratéga nem használná a terepviszonyokat. Néha az az érzésem a srácok vissza vannak fogva vagy valami belső gát van. Amikor adott lenne a lehetőség valamire egyből eszükbe jut hogy "ja de be kell adni középre".
Akkor nem csak nekem tűnt fel, megnyugodtam... Egyszerűen érthetetlen....
Baggio85

interfan írta: 2025.10.29. 20:28 Kotelezo ma nyerni, nem fer bele tobb botlas.
Ha csak ezen múlna...
Középpályán Hakan még csak-csak, de sokat ő sem vállal, Barellat meg Sucicot inkább hagyjuk is.
Elől is Esposito magasságát meg 16oson belüli gólérzékenységét abszolút nem tudjuk kihasználni, mert vagy 30 méterre vissza kell lépnie a labdaért vagy rúgdossuk össze-vissza a labdákat a szélrózsa minden irányábá a 16os környékén. Szerencsére még hátul nem hibázott bele senki. Még...
Hassel1984

Istenem hol vannak már azok az idők, mikor nem ment vkinek, akkor a padról bejött pl. egy Recoba, Cruz, aztán elrendezte a dolgokat. Most meg becseréli majd Chivu a világklasszis Zielinsky-t, vagy az őstehetség Diouf-ot....ejh...
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Eddig nem úgy néz ki, hogy a győzelemért teper a csapat...

FORZA INTER!!!
Dan-i-nter

Második ilyen lerántás, ez már tényleg vicc. Ellenünk mindent lehet ezek szerint.
Baggio85

Lassan úgy vagyok vele, hogy nincs értelme olasz meccset nézni...
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Egyértelmű tizi volt. És sajnos szerencsénk sincsen.
lucky0

sorger=giallo írta: 2025.10.29. 22:00 Eddig nem úgy néz ki, hogy a győzelemért teper a csapat...

FORZA INTER!!!
Én nem így látom. Hajtunk szerintem becsülettel.
Cupi

Ez csalas...ilyen egyertelmu 11est nem megadni.....vicc....szanalom
Baggio85

De az a lényeg, hogy DiLorenzot 30 méterről meglátta a partjelző 10mp-cel később...
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Nekem ez az egész a legszörnyűbb calciopolis időket kezdi idézni. :(Ezen a meccsen egy erősen véleményes és egy egyértelmű büntetőt nem kaptunk meg. Múlt héten a semmire pedig a nápolynak befújták. Ez kezd több mint véletlen lenni nekem. Megyünk előre becsülettel, remélem az egyik helyzetünk végre beakad.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

De szépen csinálta! Forza INTER!
Dan-i-nter

Ott van bazdmeg! Geci bíró, meg abszolút 0 Fio mind bekaphatja!
lucky0

Kurvára megérdemeltük már. Bravvooo Calhaa. 😁
Hassel1984

Na!! Ezt pofázom hogy lőjjünk már kapura a 16-oson kívülről!?!!!!!?!! Forza
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

A szezonkezdet előtt lesajnált Calha megint megmutatta, a legjobb középpályásunk a szezonban, Barella árnyéka a Contés időbeli önmagának, Lautaronak is az utolsó emlékezetes megmozdulása a Contéval való összeszólalkozása volt.

Csatárainkat leszámítva minden részlegnek volt már helyzete, lehet jöhetne Bonny is kicsit.
lucky0

Ez igen. Sucic. 😁👌
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

joeg susic mekkora gol :D
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Szedd ki,bohóc :clap:
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

De jó látni ahogy a többiek örülnek a fiatal góljának!
Szerintem nagyon jó lehet a közösség!
Forza INTER!!
Dan-i-nter

Mekkora szóló gól! Susic-csal semmi gond nincs, csak játszatni kellene. Volt 2 jó meccse kezdésnél aztán egyből pad. Így nem lehet fejlődni, meg szokni a ligát.
Cupi

R9. írta: 2025.10.29. 22:16 joeg susic mekkora gol :D
Az a vicc gyenge ma de ez a gol ez zsenialis volt. Remeljuk ad neki egy kis onbizalmat is. ;)
Válasz küldése