Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- tabi.csaba
Pio nem tud futni,ezért kompenzálva állandóan dobálja magát!!
Ezt hívják alibi footbalnak!
Ezt hívják alibi footbalnak!
- Festa
Mint Inter szurkoló nagyon örülök a győzelemnek,de a Chivu éra leggyengébb teljesítménye volt ez.
A végén persze nyomtunk,de sok fantázia nem volt ebben.Nyilván lehetne mondani,hogy zuhogott az eső meg 12 30-as meccs de ezekből tanulni kell.
Viszont optimista vagyok,mert hamarosan Thuram Visszatér.
A végén persze nyomtunk,de sok fantázia nem volt ebben.Nyilván lehetne mondani,hogy zuhogott az eső meg 12 30-as meccs de ezekből tanulni kell.
Viszont optimista vagyok,mert hamarosan Thuram Visszatér.
- sly89
Nem érdemeltünk győzelmet, gyengék voltunk csapat szinten és egyénileg is. Ami a legbosszantóbb, hogy rengeteg pontatlanság van, könnyelmű passzok, labdaeladások, mintha a játékosok fejben teljesen máshol lennének.
Lesz min dolgozni, és azért megjegyezném, hogy olyan csapatot vertünk meg éppen szerencsével, ahol Gagliardini a középpályás.
Lesz min dolgozni, és azért megjegyezném, hogy olyan csapatot vertünk meg éppen szerencsével, ahol Gagliardini a középpályás.
- Cupi
Ezt bemákoltuk de kell néha az ilyen meccs is.
Ez is 3 pontot ér meg a sima 3-0 is.
Thuram mikor tér vissza? Martineznek is kellene a pad mert baromi gyenge volt...nem tudom fáradt e vagy mi van....Bonny is nyomott egy Correa szintet ma.
Középpálya is erőtlen volt sajnos.
3 pont megvan.
Forza Inter!
Thuram mikor tér vissza? Martineznek is kellene a pad mert baromi gyenge volt...nem tudom fáradt e vagy mi van....Bonny is nyomott egy Correa szintet ma.
Középpálya is erőtlen volt sajnos.
3 pont megvan.
Forza Inter!
-
VInter101
Akartam írni hogy megvan az 1 pont a többit felejtsük el!
De az az 1, 3 lett!
Nagyon nehéz elképzelni hogy Chivu első évében bajnokok leszünk, szerintem nem is reális elvárás!
Persze meglephetne a csapat!
Forza INTER!
De az az 1, 3 lett!
Nagyon nehéz elképzelni hogy Chivu első évében bajnokok leszünk, szerintem nem is reális elvárás!
Persze meglephetne a csapat!
Forza INTER!
- interfan
Hat ez valami boduletesen gyenge volt, hala a jo egnek ha mar magunktol nem ment, egy ongollal meglett. 
Jobb lesz ezt a mait is elfelejteni, mert ezzel vallatni lehetett volna amit ma nyujtottunk.
Mindig panaszkodtunk a "balszerencse" meg a "biro" meg minden miatt, na most ez visszajott, es ma valami ordito szerencsenk volt.
Nagyon remelem, hogy ezt a hullagyenge produkciot tobbet nem latjuk a szezonban...
Ez a meccs fizikai fajdalom volt.
Jobb lesz ezt a mait is elfelejteni, mert ezzel vallatni lehetett volna amit ma nyujtottunk.
Mindig panaszkodtunk a "balszerencse" meg a "biro" meg minden miatt, na most ez visszajott, es ma valami ordito szerencsenk volt.
Nagyon remelem, hogy ezt a hullagyenge produkciot tobbet nem latjuk a szezonban...
Ez a meccs fizikai fajdalom volt.
- interfan
Ez de gonosz volt.sly89 írta: ↑2025.11.02. 14:31 Nem érdemeltünk győzelmet, gyengék voltunk csapat szinten és egyénileg is. Ami a legbosszantóbb, hogy rengeteg pontatlanság van, könnyelmű passzok, labdaeladások, mintha a játékosok fejben teljesen máshol lennének.
- sorger=giallo
A győzelem ellenére is kínos emlék marad ez a meccs. Lehet örülni a három pontnak, minden mással kb. vallatni lehetett volna . Ja, a lengyel gólja szép volt.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
INTER-1908
Nem érdemeltuk meg egyáltalán semmit meg az 1 pontot se
Sajnálom a Veronat ők jól játszottak.
Esposito meg inkább vegye at normálisan a labdákat ahelyett hogy a fingtol osszeesik!
Mindegy lényeg a 3 pont! De ez nagyon gyenge volt!
Esposito meg inkább vegye at normálisan a labdákat ahelyett hogy a fingtol osszeesik!
-
cuchu11
- interfan
Ertekelesek:
-SI:
Calhanoglu 6,5
Dumfries 6
Barella 6
Zielinski 6
Bisseck 5,5
Akanji 5,5
Dimarco 5,5
Esposito 5,5
Sommer 5
Bastoni 5
Augusto 5
Sucic 5
Martinez 5
Bonny 4,5
Henrique 4
-SI:
Calhanoglu 6,5
Dumfries 6
Barella 6
Zielinski 6
Bisseck 5,5
Akanji 5,5
Dimarco 5,5
Esposito 5,5
Sommer 5
Bastoni 5
Augusto 5
Sucic 5
Martinez 5
Bonny 4,5
Henrique 4
- brecsinho
Zielinski góljatól kifolyt a szemem és azt hittem,hogy itt sima gála lesz..csak az a baj,hogy a csapat is elhitte,de ahhoz kellett volna rúgni még kettőt,utána arcoskodni..ehelyett jött a Verona gól,onnan meg vérszemet kaptak és már csak erőlködtünk. Szerencsére a végén jött a mák faktor és csak behúztuk a 3 pontot.Remélem ebből tanult mki,nem szabad lebecsülni senkit és elhinni az első gólnál,hogy megvan a meccs.
Forza Inter!
Forza Inter!
- interfan
- interfan
sorger=giallo írta: ↑2025.11.02. 14:37 A győzelem ellenére is kínos emlék marad ez a meccs. Lehet örülni a három pontnak, minden mással kb. vallatni lehetett volna . Ja, a lengyel gólja szép volt.
Egy dologban bizhatunk a mai utan, hogy felebredunk, es tobbet ilyet nem latunk iden.INTER-1908 írta: ↑2025.11.02. 14:39 Nem érdemeltuk meg egyáltalán semmit meg az 1 pontot se
Megint az volt szerintem amit Mkhitaryan mondott, hogy az idei botlasok is sokszor annak koszonhetoek, hogy elhisszuk eleg a mezt kivinni a palyara es meg is lesz.
Ideje lesz felebredni!
-
Interfan1000
Nagyon várom Thuramot, remélem ott fogja folytatni ahol abbahagyta.
- hvmetal
Barella , Bastoni , Martinez. Egyszerre mindhárman estek vissza. Jó lenne , ha semmi köze nem lenne ehhez a török maradásához.
Lényeg megvan . Így amúgy nehezebb nyerni .
Lényeg megvan . Így amúgy nehezebb nyerni .
- Cupi
Én is mert a Martinez - Bonny kettős kb. olyan szintet hozott mintha a Taremi - Correa duó játszott volna.....Interfan1000 írta: ↑2025.11.02. 14:50 Nagyon várom Thuramot, remélem ott fogja folytatni ahol abbahagyta.
BL meccsen nálam Lautaro padon lenne. Kicsit szedje össze magát, ha kimerült akkor meg pihenjen.
- vaskalap
Hát ez mázli volt a javából.Nem tudom az első húsz perc dominálása után egy ilyen produkciót letenni az asztalra.Infarktus közeli állapotba kerültem,de be kell látni abszolut fantáziátlan,gyenge játékot produkáltunk.Nem tudom mi van Barellával,de rossz nézni,mintha a pályán se lenne.Erőltettük megint a beadásokat,de eredménye nem volt.(kivéve az öngólt).Aminek örülök,a 3 pont.
- Cupi
Egyébként tanulni kell a maiból is de olyan nagy gáz nincs. Minden csapatnak aki bajnok lesz vannak ilyen meccsei amikor pocsékul játszik de valahogy nyer. Ilyet is tudni kell hozni. Mou triplázós évében is nyerrtünk meg mákkal meccseket. Ez is benne van. De Inzaghi és Conte alatt is bőven voltak olyan meccsek, hogy fogalmunk nem volt róla, hogyan hoztuk a 3 pontot.
Sajnos többen is mélyen tudásuk alatt játszottak. Ez viszont tény.
Sajnos többen is mélyen tudásuk alatt játszottak. Ez viszont tény.
- interfan
En ugy igazan "kiemelni" nem tudnek senkit, irdatlan gyenge volt mindenki, es leginkabb a jatek volt az minden teren.vaskalap írta: ↑2025.11.02. 15:08 Hát ez mázli volt a javából.Nem tudom az első húsz perc dominálása után egy ilyen produkciót letenni az asztalra.Infarktus közeli állapotba kerültem,de be kell látni abszolut fantáziátlan,gyenge játékot produkáltunk.Nem tudom mi van Barellával,de rossz nézni,mintha a pályán se lenne.Erőltettük megint a beadásokat,de eredménye nem volt.(kivéve az öngólt).Aminek örülök,a 3 pont.
Ettol csak jobb lehet a folytatasban.
Remeljuk tanulunk ebbol a maibol.
-
Francesco
Szerencsére Jégvarázson voltam a kislányommal, de az összefoglaló alapján jobb is. 
Nem tudom Sommer hogy védett és lehet szídni a védelmet, mert sajnos vicc kategória sokszor, de ő is elkezdett mellé nyúlni a labdáknak. Azért a Juve, Napoli meccseken összesen ment 7 lövés a kapujára és mindegyik gól lett.
Fontos lesz jó kapust szerezni, mert vele is eljuthatunk Handa “nem vetődöm el, nehogy koszos legyek” időszakába. Mondjuk a kapus poszttól talán nem kell tartanunk, mindig klasszis állt a kapuban nálunk.
Nem tudom Sommer hogy védett és lehet szídni a védelmet, mert sajnos vicc kategória sokszor, de ő is elkezdett mellé nyúlni a labdáknak. Azért a Juve, Napoli meccseken összesen ment 7 lövés a kapujára és mindegyik gól lett.
Fontos lesz jó kapust szerezni, mert vele is eljuthatunk Handa “nem vetődöm el, nehogy koszos legyek” időszakába. Mondjuk a kapus poszttól talán nem kell tartanunk, mindig klasszis állt a kapuban nálunk.
- Cupi
Nem lebecsülve ezt a Kairat Almaty-t de nálam szerdán Martinez, Hakan és Bastoni is pad.
- interfan
Nem csak hogy ok, hanem mindenki.
En ertem hogy senkit nem szabad lebecsulni, es barmi tortenhet, meg minden meccs 90 percig tart, raadasul a fu is zold, de azert na...
Az egesz Almati keret erteke 10m euro, a teljes kerete...
Kaptak egy otost a Realtol, es 4 golt a Sportingtol.
Kemeny 1-9 es golkulonbseg.
Ha valakitol nem kell felni, akkor azok ok, latjuk 4-5 golt kapnak meccsenkent.
Bajnoksagban azert most nagyon fontos fordulok jonnek.
Lazio es Milan, kis tulzassal donto meccsek.
(Es azert meg utana lesz egy Como is)
Latjuk mennyire rettento szoros az eleje.
Ha megint kikapunk egy "6 pontos meccsen", akkor ujra tavol lesz az elso hely.
Tavaly is azon buktunk el, hogy bajnoki rangados merleg, ha ezen nem valtoztatunk, akkor bajnoki cim nem lesz.
Es hogy miert lehet kis tulzassal "donto" a kovetkezo par fordulo?
Mert nem csak mi jatszunk nehez meccseket, hanem a tobbiek is.
Lasd Milan ellenunk, majd Lazio ellen ok is.
Napolinak jon a Bologna, Atalanta, Roma, Juventus sor.
Nagyon sokat valtozhat ezalatt a par fordulo alatt a tabella.
Aki jol jon ki a rangadokbol, es nyeri azokat, az boven el is huzhat a tobbiektol, ha mas csapatok nem tudjak nyerni a nagy meccseket.
Nyilvan nagyon az elejen vagyunk, 10 fordulo, es az sem mindegy ki mennyi rangadot jatszott, de eddig igy nez ki a tortenet:
Allegri: 50% gyozelmi arany
4 rangado = 2 gyozelem
Conte: 50% gyozelmi arany
2 rangado = 1 gyozelem
Chivu: 33% gyozelmi arany
3 rangado = 1 gyozelem
Gasperini: 33 gyozelmi arany
3 rangado = 1 gyozelem
Juventus: 25% gyozelmi arany
4 rangado = 1 gyozelem
Ismetlem, 10 fordulo telt csak el, de azert ebbol is latszik, hogy egyertelmuen Allegri az aki eddig ezen a teren a legjobb.
Napolinal mindossze 2 rangado, most jon nekik 3 is, ha ezeken jonnek a botlasok, akkor nagyon gyorsan az 50% visszaeshet 20-30%-ra, es ok is hatra a tabellan.
Nekunk is jon most 2 rangado, ha hozzuk mindkettot, akkor a 33% hirtelen lesz 60%, es hirtelen egeszen biztosan az 1.helyen talaljuk magunkat.
-
Tombi1986
Rangadón azon fog múlni, hogy a játékosok miként állnak hozzá. Amennyiben úgy, mint a Verona ellen, akkor simán ki fogunk kapni.interfan írta: ↑2025.11.03. 06:18Nem csak hogy ok, hanem mindenki.
En ertem hogy senkit nem szabad lebecsulni, es barmi tortenhet, meg minden meccs 90 percig tart, raadasul a fu is zold, de azert na...
Az egesz Almati keret erteke 10m euro, a teljes kerete...
Kaptak egy otost a Realtol, es 4 golt a Sportingtol.
Kemeny 1-9 es golkulonbseg.
Ha valakitol nem kell felni, akkor azok ok, latjuk 4-5 golt kapnak meccsenkent.
Bajnoksagban azert most nagyon fontos fordulok jonnek.
Lazio es Milan, kis tulzassal donto meccsek.
(Es azert meg utana lesz egy Como is)
Latjuk mennyire rettento szoros az eleje.
Ha megint kikapunk egy "6 pontos meccsen", akkor ujra tavol lesz az elso hely.
Tavaly is azon buktunk el, hogy bajnoki rangados merleg, ha ezen nem valtoztatunk, akkor bajnoki cim nem lesz.
Es hogy miert lehet kis tulzassal "donto" a kovetkezo par fordulo?
Mert nem csak mi jatszunk nehez meccseket, hanem a tobbiek is.
Lasd Milan ellenunk, majd Lazio ellen ok is.
Napolinak jon a Bologna, Atalanta, Roma, Juventus sor.
Nagyon sokat valtozhat ezalatt a par fordulo alatt a tabella.
Aki jol jon ki a rangadokbol, es nyeri azokat, az boven el is huzhat a tobbiektol, ha mas csapatok nem tudjak nyerni a nagy meccseket.
Nyilvan nagyon az elejen vagyunk, 10 fordulo, es az sem mindegy ki mennyi rangadot jatszott, de eddig igy nez ki a tortenet:
Allegri: 50% gyozelmi arany
4 rangado = 2 gyozelem
Conte: 50% gyozelmi arany
2 rangado = 1 gyozelem
Chivu: 33% gyozelmi arany
3 rangado = 1 gyozelem
Gasperini: 33 gyozelmi arany
3 rangado = 1 gyozelem
Juventus: 25% gyozelmi arany
4 rangado = 1 gyozelem
Ismetlem, 10 fordulo telt csak el, de azert ebbol is latszik, hogy egyertelmuen Allegri az aki eddig ezen a teren a legjobb.
Napolinal mindossze 2 rangado, most jon nekik 3 is, ha ezeken jonnek a botlasok, akkor nagyon gyorsan az 50% visszaeshet 20-30%-ra, es ok is hatra a tabellan.
Nekunk is jon most 2 rangado, ha hozzuk mindkettot, akkor a 33% hirtelen lesz 60%, es hirtelen egeszen biztosan az 1.helyen talaljuk magunkat.
Ráadásul a Lazionak jó megy ellenünk (bár nem mindig), Milan pedig szerencsével hozza a meccseket.
Milan ellen is kitámadni, életveszély lesz. Gyors kontra és ott a kapott gól.
Amennyiben támadni akarunk, akkor csak biztos megoldásokat szabad választani.
Sommer teljesítménye is sajnos csökkenőbe van, a többiek is totál formán kívül. Ahhoz képest nem is állunk rosszul….
- Baggio85
Én most másképpen látom kicsit. Napoli előtt is pihent a fél csapat, aztán tudjuk mi lett az eredménye. Szerintem a BL meccsen úgy kell pihenni, hogy a csapat megpróbál formába kerülni. Legyen 3-4 közte a 60. percig, utána lehet cserélgetni. Azért november elején még ne fogjunk már mindent a fáradtságra. Inkább az a baj, hogy a csapat nagy része formán kívül van. Az egyetlen mentség egyébként a szokatlan nyári menetrend lehet. Felkészülésünk azért messze volt az optimálistól.
-
VInter101
Szerintem egy null kilométeres edzőtől elvárni hogy bajnokságot nyerjen az túlzó!
Nem is lenne szabad így nézni!
Ha meg megnyerjük az egy nagy plusz lesz!
Egy játékosnak ha játszik jobb mintha a padon ül, akárhány naponta vannak a meccsek!
Forza INTER!
Nem is lenne szabad így nézni!
Ha meg megnyerjük az egy nagy plusz lesz!
Egy játékosnak ha játszik jobb mintha a padon ül, akárhány naponta vannak a meccsek!
Forza INTER!
-
R9.
ne felejtsuk el hogy Thuram hamarosan visszater, aki iden messze a legjobb jatekosunk
- Festa
Én azt azért ezzel a kerettel elvárom,hogy legyünk végig versenyben a bajnoki címért+ Sucic ,Esposito beépüljön a csapatba.
Decemberben ha sikerülne megnyerni a szuperkupát az nekem hab lenne a tortán.
Most nagyon szoros az élmezőny,de a Milán nemzetközi meccsek nélküli szezonja még nagy előnyt jelenthet nekik+Allegri rutinja.
-
Interfan1000
Mkhitaryan mikor tér vissza?
- interfan
November legvege/December eleje.
- Baggio85
- Festa
Talán most már megvolt a chill rész és várja,hogy játszhasson.
Szerintem a legkomplexebb támadonk a keretben aki még egyik itt töltött idényében sem tudott konstans jò formában focizni.Bonny és Esposito tehetséges srácok,de a ranagadòkon nyugodtabb vagy ha Tikus kezd.
- interfan
C.Augusto:
Chivu:
Mennyire fontos a holnapi meccs?
Az uj BL-ben nem csak a gyozelem, hanem a golkulonbseg is nagyon fontos.
Hazai palyan jatszunk, hoznunk kell a 3 pontot, mert ezutan jon 4 nagyon nehez meccs a BL-ben.
Verona elleni meccs?
Van amikor jobbak vagyunk, van amikor kevesbe, tudni kell szenvedni is.
Nagyon nehez meccs volt, de az utolso pillanatos gyozelem is sokat jelent a moral szempontjabol.
Minden sorozatot megakarunk nyerni ahol elindultunk.
Melyik a kedvenc posztod?
Szeretek jatszani barhol, de alapvetoen hatved vagyok.
Olyanoktol tanulok mint Bastoni es Dimarco, kemenyen kell dolgozzak leginkabb a fizikai reszen.
A leheto legjobbat kell nyujtsam, hogy megnehezitsem az edzo dolgat.
Mit szolsz ahhoz, hogy Ancelotti nem hivott be?
Mindenki celja a valogatott.
De most az Inter gyozelmet kell segitsem, es fejlodnom kell, hogy keszen alljak a Brazil valogatottra.
Tisztelem Ancelotti donteset.
Kapott golok kozott miert van ekkora kulonbseg a BL-ben es a bajnoksagban?
Chivu mindig azt mondja, ugyanugy kell koncetralni a bajnoksagban is, mint ahogy a BL-ben tesszuk.
Nagyon fontos a golkulonbseg az uj BL-ben.
Chivu adott neked egy uj motivaciot?
Mult szezon utan az uj edzo sok mindent adott nekunk, tudja hogyan kell az oltozobe a megfelelo motivaciot fenntartani.
Csakis erre a szezonra koncentralunk.
Chivu:
Az emberek ugy velekednek, hogy eddig csak konnyu meccseid voltak a BL-ben, mit gondolsz?
Nem erdekel masok velemenye.
BL-ben nincs konnyu meccs, es nehezebb egy BL meccset megnyerni mint a bajnokikat, olyanokkal jatszunk akik sajat bajnoksagaikban is bizonyitottak.
Ha valaki azt mondja, csak konnyu meccseink voltak, megteheti, de mi tudjuk mennyire nehez a BL-ben minden egyes meccs.
Miben kell fejlodni?
Azon dolgozunk, hogy a jo dolgokra epitsunk amit elertunk, elfogadva hogy arra is reagalni kell ha elbukunk.
Lesz olyan idoszak amikor nehez lesz, es viharba kerulunk, a futball es az elet ilyen, viszont en erett jatekosokkal dolgozok akik tudjak ezt kezelni.
Orommel hallom Augusto szavait is, akit a kerdeseitekkel probaltak nyomas ala helyzeni, de o tudja magarol kicsoda es mit erhet el.
Tudjuk mit akarunk elerni, tudjuk mi a celunk, fel kell emelni a fejunket amikor lecsap a vihar, hogy elvezhessuk a napsutest.
Martinez holnap pihen?
Soha nem tartalekolok a kovetkezo meccsre, en nem ez az edzo vagyok.
Mind a 22 jatekosom lehet "kezdo" ahogy ti nevezitek oket, de nekem a cserekent beallo 4-5 jatekos is ugyanolyan fontos.
Veronaba csereltem, es 3 cserem is teljesen uj lenduletet hozott.
Martinez korul felesleges felhajtast csinalni, en pontosan latom hogyan dolgozik, mi vagyunk a legtobb golt szerzo csapat az Olasz bajnoksagban.
Inkabb nyerek 4-3-ra, mint 1-0-ra, ez az en elvem.
Acerbi? DeVrij? Elmeletben ok mar csak cserek?
Nincs olyan hogy elmelet, csak a palya van.
Hat nagyszeru kozephatvedem van, ott van Darmian is jobboldalra, es Augusto balra.
A 3 fos vedelem az alapunk, es egyszeru is, mert mindenki labdabiztos, eros, jo testalkatuak, es jol fejelnek.
Vannak akik gyorsabbak mint masok, ez neha a dontesemet is befolyasolja, de a csapat erdekeben dontok.
Ellenfeltol fuggnek ezek a donteseid?
Ne keressuk a vitakat, azert mert valaki nem jatszik.
Valasztok valakit a segithet a csapatnak, es ezt az ellenfel alapjan is teszem.
Nyilvan van aki merges, mert nem jatszik annyit amennyit szeretne, de a donteseim megfontoltak, es probalok mindenki a kedvere es igenyeire tenni, mindezt anelkul, hogy egyensulyhianyt teremtenek.
Valoban kaptunk 12 golt eddig, de ezekbol 7 darabot 2 meccsen.
- interfan
Pihenot kaphat ma Akanji, Bastoni, Calhanoglu is.
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Augusto
Dumfries-Frattesi-Barella-Zielinski-Dimarco
Esposito-Martinez
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Augusto
Dumfries-Frattesi-Barella-Zielinski-Dimarco
Esposito-Martinez
- Cupi
Mondjuk én egy Esp - Bonny kettőssel kezdenék. Martinez is kezd széthajtott lenni....max jön a másodikban ha nem állunk jól. Lazio ellen nagyobb szükség lenne egy friss Martinezre.
- interfan
Hat igen.
Nem volt iden olyan meccsunk, hogy Martinez vagy Thuram ne lett volna kezdo, azaz az Esposito-Bonny paros meg 1x sem kezdett.
Martinez meg szeptember vege ota, 1,5 honapja minden egyes meccsen kezdo.
Szam szerint 8 meccse zsinorban kezd.
Ez az Almati ellen meg azert beleferne egy Esposito-Bonny paros.
-
cuchu11
A pszichológiai tényezőről ne feledkezzünk meg.interfan írta: ↑2025.11.05. 09:16
Hat igen.
Nem volt iden olyan meccsunk, hogy Martinez vagy Thuram ne lett volna kezdo, azaz az Esposito-Bonny paros meg 1x sem kezdett.
Lautaro 4 meccs óta gólképtelen.
A mai meccsnél jobb lehetőség nem kell, hogy végre gólt szerezzen.
Abszolút jó döntésnek tartom, hogy kezdeni fog.
Aztán, ha megjött a gól, jöhet Bonny, akár már a félidőben.
- interfan
Ez is igaz, ez az Almati kapott egy negyest a Sportingtol, egy otos a Realtol, szoval valoban jobb lehetoseg a sok golra nem igazan van.cuchu11 írta: ↑2025.11.05. 09:43A pszichológiai tényezőről ne feledkezzünk meg.interfan írta: ↑2025.11.05. 09:16
Hat igen.
Lautaro 4 meccs óta gólképtelen.
A mai meccsnél jobb lehetőség nem kell, hogy végre gólt szerezzen.
Abszolút jó döntésnek tartom, hogy kezdeni fog.
Aztán, ha megjött a gól, jöhet Bonny, akár már a félidőben.
- Cupi
Egyrészt igazad van de ha lő is gólt és cserébe a Lazio ellen meg totál fáradt akkor nem tudom megérte e....
De mind1. Majd kiderül.
- hvmetal
Komolyan nem értem mi ez a fáradtságtól való félelem novemberben.
Legjobb korban van Martinez , Barella.
Ha ezt nem bírják az régen rossz.
Nekünk nincs olyan mély keretünk , hogy versenybe legyünk a PSG , Pool , City , Real , Barca sorral .
Ezért is nagy történet az elmúlt 3-4 év .
De nevetséges lenne, ha már most nem bírnák a 30 év alatti játékosaink.
Legjobb korban van Martinez , Barella.
Ha ezt nem bírják az régen rossz.
Nekünk nincs olyan mély keretünk , hogy versenybe legyünk a PSG , Pool , City , Real , Barca sorral .
Ezért is nagy történet az elmúlt 3-4 év .
De nevetséges lenne, ha már most nem bírnák a 30 év alatti játékosaink.
-
VInter101
Van valakinek ötlete hol tudom nézni a neten a mai meccset?
- brecsinho
- Cupi
Frattesi vagy a saját lábába esik el helyzetbe vagy a labdába....
- Dan-i-nter
Istenem Frattesi mekkora balfasz. Nem létezik, hogy ez a szerencsétlen Susic előtt van a sorban.
-
VInter101
Köszi szépen! Közben már megy oroszul.
- Atosz
Valaki kurvára elzavarhatná már a csapattól szerencsétlent… (amúgy nincs Sucic előtt a sorban, az tuti)Dan-i-nter írta: ↑2025.11.05. 21:27 Istenem Frattesi mekkora balfasz. Nem létezik, hogy ez a szerencsétlen Susic előtt van a sorban.
-
VInter101
Akkor már inkább adjuk el! Már ha valakinek egyáltalán kell....Atosz írta: ↑2025.11.05. 21:42Valaki kurvára elzavarhatná már a csapattól szerencsétlent… (amúgy nincs Sucic előtt a sorban, az tuti)Dan-i-nter írta: ↑2025.11.05. 21:27 Istenem Frattesi mekkora balfasz. Nem létezik, hogy ez a szerencsétlen Susic előtt van a sorban.
Ennyi nem biztos hogy elég lesz! Nem igazán hajt a csapat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VInter101 2025.11.05. 21:45-kor.
- lucky0
Az első húsz percben jól játszottunk, aztán le ereszkedtünk a Kazahok szintjére. Barella elképesztően gyengusz idén sajnos.
-
HerfortBalazs
Annyira gaz ez a leszaros hozzaallas.