Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sly89

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Azért ez a meccs jól megmutatja, hogy fejben mennyire nincs rendben a csapat, olyan sok pontatlanság van, ami ki sincs kényszerítve, hogy már szinte zavaró.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

HerfortBalazs írta: 2025.11.05. 21:44 Annyira gaz ez a leszaros hozzaallas.
Én ezt abszolút nem érzem, nem is értem, miért mondjátok. Lauti gólörömén is látszott, hogy nagy küzdéssel szakadt át a gát.
Atosz

Viszont elképzeltem, hogy azt a gól előtti Zielinski passzt Frattesi adta, és felvisítottam. Egyszerűen képtelen még a sima, belsős, egyenes passzokra is az ember, felháborító.
Ezt a félidőt pl 7/11-es passzmutatóval zárta kibaszott belső középpályás létére! Az eszem megáll bazdmeg.. (64!!!! %os passzpontosság)
sly89

Barella passzai se sokkal jobbak, pedig nem állítják azért megoldhatatlan feladat elé őket a kazahok letámadásban.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Mindketten szarok .
A bazilika kilincs orrtól nem meglepő.
Atosz

Tény, hogy Beralla passzai sem ülnek, de ő mélyebbről, folyton a Hollywood-passzokat próbálja beadni - ma nem sok sikerrel, nem pedig 2az1ben 1 védőre olyan geci önző, hogy inkább orraesik, minthogy belsővel odagurítsa (talán) Pionak ziccerbe.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Martinez remélhetőleg csak pihen és nem sérülés..

szerk.: közben mutatták vidáman a padon, szóval inkább az előbbi
Atosz

Te jó istem bazdmeg..
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ezt nem kellett volna....lehet izgulni megint...
Cupi

ezek a távoli lövéseink botrány szarok..
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Hmmm... Kellemetlen.

FORZA INTER!!!
Atosz

Na végre.. Calhanoglu! 🤓
Dan-i-nter

Jól bebasztuk, grande Carlos!

Dumfries ma elég "tompa", pedig ő ritkán lóg ki negatív értelemben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dan-i-nter 2025.11.05. 22:30-kor.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Kis gól is gól! :)
Cupi

Atosz írta: 2025.11.05. 22:27 Na végre.. Calhanoglu! 🤓
Hakan Augusto nagyon bevágta :D ;)
Cupi

3 pont megvan de megint kb. ennyi....nem gondoltam volna, hogy hazai pályán ez a Kairat ellen a végig izgulni kell nehogy találjanak egy gólt...
Helyzetkihasználásunk botrány gyenge volt és a távoli lövéseink is /1 kivétellel/
Atosz

Az a Dumfries löket bedobásra szépen fémjelezte a mai teljesítményét. Valóban irgalmatlan szar lövéseket láttunk ma, plusz a beadások is kritikán aluliak voltak a legtöbb esetben.
Ami pozitívum, hogy Frattesi 10+ sikeres passzal zárta a meccset (12).
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sajnos nagyon nem tudtunk felpörögni,de ezen a meccsen a 3 pont volt a legfontosabb .
Nyilván jobb lett volna egy sima meccs ,de ismerjük elég fegyelmezetten védekeztek és a kapusuk pedig jò formában volt.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Talan lehet mondani hogy amolyan B csapattal hoztuk a kötelezőt...
Igazából nem tudom meg eldonteni hogy milyen is ez a csapat illetve Chivu...
Inzaghit sokszor kritizáltuk hogy miért mindig utazókat hajtja csapagyasra...
Chivu nem fel berakni a kezdobe 4 -5 olyan játékost akik bőven cserék voltak tavaly...
Persze azt lehet látni hogy sem Frattesi se Zielinski nem lett jobb Esposito is hát olyan mint Dzeko es Lukaku közös gyereke lassú cserébe technikailag nem túl kepzett de legalább meg csak 20 éves nem 35 mint Arna....
Szoval Chivu ebből a szempontból + es ez leginkább a szezon végén érhet sokat
Bl ben 4/4 a továbbjutás szerintem megvan a Top8 meg majd meglatjuk, innen jön az igazi szintfelmero kezdődhet a Lazioval hétvégén...
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

-SI:

Augusto 6,5
Martinez 6,5
Sommer 6
Bisseck 6
Dimarci 6
DeVrij 6
Bonny 6
Barella 5,5
Sucic 5,5
Zielinski 5,5
Esposito 5,5
Dumfries 5
Frattesi 5
interfan

Kezdunk beallni a "nyertunk, a tobbit felejtsuk el", orok bolcsesseg vonalba.
Ahogy irta valaki, nem gondoltam, hogy hazai palyan egy Almati ellen izgulni kell majd vegig...
Hat erre az biztos, hogy en sem gondoltam, dehat ez lett.
Sok pozitiv nem volt ebben, legalabb Martinez golt rugott, es Augusto is jo volt, na meg a 4 kotelezot hoztuk.
Nagyon szoros az eleje.
3 pontra van a 7.Real, a 8.Liverpool, es meg a 9.Galata is.
Egy meccs, es a 3.helybol konnyen lehet 8. hely is.
Tovabbjutas szerintem is megvan, mondjuk most 4/4 vereseg es 0 pont azert nem fer bele, de ettol annyira nem tartok, hogy ennyire gyengek lennenk.
Atletico nagyon menni fog, nekik kb kotelezo a gyozelem, jo lenne ott egy X-et elerni, a Dortmundot meg verni.
Tavaly eleg volt 16 pont a 8.helyre, iden szerintem nem lesz, kellene egy bravur valahol.

Nagyon remelem ezekkel a mecsekkel letudtuk a "szenvedest", mert most azert finonam szolva is 3 komolyabb csapat jon (meg akkor is ha a Lazio iden nagyon nem az igazi).
Bajnoksag is rettento szoros, a 6.helyen levo Juventus 3 pontra van...
Laziot most verni kellene, es a Milantol nem kikapni, mert az megint a tipikus 6 pontos meccs lesz.
Kemeny lesz, de most kell megmutatni, hogy igenis tenyezok vagyunk.
interfan

Chivu:

Hogy ertekeled a mai meccset?

Jobban is teljesithettunk volna, de a 3 pont megvan.
A BL kezdete elott a 12 pontot tuztuk ki celul az elso 4 fordulo utan, ez meglett, es most nem nezek a tobbiek pontjaira.
A BL a legnehezebb sorozat, minden csapat minosegi.

Mit gondolsz, miben lehetnetek jobbak?

A motivacioban.
Novelni kellene a motivacionkat.
Nem tudom mi volt a gond, talan a faradsag, harmadik meccsunk volt ez egy het alatt.

Mi nem sikerult?

Minden felelosseget vallalok, en vagyok csakis a felelos, hogy nem sikerult motivalni a jatekosaimat, es nem tudtam nekik atadni a mai meccs fontossagat.
Sokan azt mondjak, alabecsuljuk az ellenfeleinket, de szerintem nem igy van.
Ha haromnaponta jatszol, akkor nehez beleelni magad, es megfelelo motivaciot talalni egy olyan ellenfel ellen, akihez kepest papiron sokkal erosebb vagy.

Miert voltal feszult?

Az egesz csapat feszult volt ma, nagyon sok pontatlansagunk is volt.
Kockaztattunk, es nyertunk, a 2-1 a legfontosabb.

Esposito miert gyenge? Miben kell fejlodnie?

2005-ben szuletett, ezt sose felejtsuk el.
O egy bizonyos szinten van, es a csapattarsai segitik a fejlodesben.
Biztos vagyok benne, hogy idovel nyugodtabban, higgadattban, es jobban fogja kezelni a palyan a dolgokat.
Megfogja ezeket tanulni.

Ha a harom pontod nem nezed, hogyan elemezned ezt a meccset?

Vallalom a felelosseget, mert edzokent nem tudtam megfelelo motivaciot adni a jatekosoknak.
Arra gondolok, hogy 3 naponta jatszunk, de ez nem mentseg, a motivaciot meg kell tartani, ez most sem sikerult.

Hogyan kell ezen dolgozni?

Nekem kell ezen dolgozni, es nem a jatekosoknak.
A motivacio az edzo es a stab dolga.
Meg kell talaljam a motivaciot, es a megfelelo szavakat, hogy fenntartsam a figyelmet, a koncentraciot, es a motivaciot.
Vallalom a felelosseget, meg kell talaljam most a motivaciot.

Neha nagyszeru az Inter, neha meg elalszik az ember, miert van ez?

Az Almati mindent megtett, hogy nehezsegeket okozzon nekunk.
Nem jatszottunk jol, nem voltak tisztak a fejek.
Ma semmi nem mukodott.
Orult dolgokat is csinaltunk, olyanokat amikre nem volt megfelelo az ido.
Megertem a jatekosokat, en is voltam jatekos, de most edzo vagyok, ezert nekem kell vallalni a felelosseget.

Jon meg egy Inter-Lazio a szunet elott.
Ez a meccs valasztja el a szezonod kezdeted egy aranylag sikeres tanulo idoszaktol ha nyertek, vagy tobb botlasos nem annyira jo kezdestol.
Elegedett vagy eddig azzal amit csinaltal?

Sosem vagyok elegedett, es nem azert mert a tokeletessegre torekszem, hanem azert mert mindig lehetunk kicsit jobbak.
De sok jo pillanatunk volt, es sokszor nem konnyu elfogadni egy uj edzo munkajat, de nagyszeru jatekosaim vannak, akik hajlandoak erre, es probalunk egy nagyszeru sikeres szezont produkalni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

chivu vajon vallalja a felelosseget? :mrgreen:
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Teljesen igaza van Chivu-nak…nincs motiváció, ma is csak nevetgélés volt a kispadon, látszik a kihagyott helyzetek számán is, hogy mennyire figyeltünk oda és vettük komolyan ezt a meccset is!
VInter101

Egyszer annyira kíváncsi lennék hogy mit is jelent a vállalom a felelősséget!?
Ha egy doki hibázik meghalhat egy ember, itt mi történik?? Fizeti a nézők jegy árát??? Úgy rákérdeznék már erre!!
hvmetal

Ebből a csapatból a koncetráció hiányzik.
Elmúlt évek miatt ez nagy feladat lrnne egy top edzőnek is.
Chivu pedig nagyon nem az.

A szurkolói elvárások most azt tükrözik, hogy sokan nem látják , vagy nem akarják látni az öszképet .
Ami itt is megy . Verjük őket 6 góllal , mert úgy illik. De ebből 7et Esposito, 2őt Bonny lőjjön.
Ja és játszunk úgy, mintha Mbappe, Yamal itt lenne , és prime Klopp lenne az edzőnk.

Inzaghi távozása után Chivu jött .
Kellett volna egy klasszis középre aki új lendületet ad. Jött Diouf , Susic és Frattesik továbbra is rohangálnak.
Még mindig ott van az 5-0. Kb legendák lettünk.
Megbomlott a csapategység , olyan , mintha tanulnák a játékosok a rendszert.
Barella, Basto, Martinez, Miky , Acerbi gyenge. Tavalyi csapat húzóemberei.
Ennél állhatnánk szarabbul is szerintem.
50-50% , hogy jó lesz e vagy sem.
Cserébe a használható fiatalok játszanak, és Bonny , Susic egész bíztatóak. A franciából nagyon jó támadó lehet.
Esposito kérdéses. Megtudja e ugrani a szintet , vagy lesz belőle egy Gilardino, Matri, Belotti szerű középszer. Lehetőség megvan , legmagasabb szinten játszhat. Ez pozitív.
Ezeket a meccseket se a Juve, se a Napoli nem tudta volna hozni. Mi igen. Ez is valami.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Kicsit más szemszögből közelíteném meg a dolgot: ha egy játékos a 3. 90 percét játsza 6 nap alatt és ezért kevesebbet fut, mert fáradtabb, akkor azt elfogadom. Ha egy játékos lövését védi a kapus, vagy kapufa, elfogadom. Ha egy játékosnak van egy balszerencsés mozdulata a meccsen, az benne van, azt elfogadom.
Amit nagyon nehéz elfogadni az az, amit írt is valaki a meccs közben: az teljesen elfogadhatatlan pl., hogy ezen a szinten egy játékos 20-30%-os pontossággal passzol! Az sem fáradtság meg szerencse kérdése, hogy totál alibi módon rugdosom be a labdákat a "tömegbe", a 16oson belülre. Ez tényleg semmi más, csak motiváció kérdése! Hogy nem sz*rok bele az egészbe. Én elfogadom azt, hogy itt sokan mentálisan kiégtek az utóbbi pár hónap történese miatt, de ha a keret egy részénél ez a motiváció szint marad meg, akkor teljesen értelmetlen idén bármit is számolgatnunk.
Itt ültünk a Napoli meccs után, meg itt fogunk ülni a Milan meccs után is és majd érthetetlenül nézzük, hogy egy minőségben messze nem jobb csapat hogyan vert meg lelkesedésben. Most a BL meccsekről nem is beszélek, hogy a jelenlegi formánk, meg hozzáállás alapján mennyi esélyünk lesz az utolsó 4 meccsen.
A minőség ebben a csapatban most is benne van, de tartalékolni, meg taktikusan lehozni egy meccset, azt nem így kell!
Nagyon bízok benne, hogy több folytonosság lesz a csapat játékában és a motiváció is visszatér sokaknál, különben ez nagyon nehéz lesz a folytatásban. Jól néz ki a bajnoki 2. hely, meg a BL szereplés, de a neheze még csak most fog jönni.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Egyszerűen jelenleg nincs jó formában a csapat.
Hétvégén a Laziot így is verni kell, nincs mese.
A szurkolók majd segítenek ebben.
Azzal a győzelemmel mind a bajnokságban, mind a BL-ben
az élbolyban lehetünk a válogatott szünetre.

Addig is alkossunk imaláncot, hogy a szünet alatt
az Úr adjon erőt a csapatnak a jobb forma elérésében!
Aztán jöhet a Milan és az Atletico!
Forza ragazzi!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.11.06. 06:57 Kezdunk beallni a "nyertunk, a tobbit felejtsuk el", orok bolcsesseg vonalba.
Ez igaz.
De ha megnézzük Chivu eddigi mérlegét (a nyári Klub-VB bohóckodás statjait nem számolom ide), 14 meccsből csak behúztunk 11-t.
Korábban Gasperinik, Mazzarrik, De Boerok, Piolik csak bukdácsoltak.
Ez még semmit nem jelent, főleg mivel most jön egy kemény erőfelmérős november-december időszakunk, de számomra eddig statok alapján túlteljesít Chivu, gyengébb számokra számítottam előzetesen úgy, hogy felnőtt csapatnál igen kevés tapasztalata van eddig, és kimondva is a cél az, hogy az Inzaghi-vonalon tudjunk maradni.
interfan

Baggio85 írta: 2025.11.06. 09:14 Kicsit más szemszögből közelíteném meg a dolgot: ha egy játékos a 3. 90 percét játsza 6 nap alatt és ezért kevesebbet fut, mert fáradtabb, akkor azt elfogadom. Ha egy játékos lövését védi a kapus, vagy kapufa, elfogadom. Ha egy játékosnak van egy balszerencsés mozdulata a meccsen, az benne van, azt elfogadom.
Amit nagyon nehéz elfogadni az az, amit írt is valaki a meccs közben: az teljesen elfogadhatatlan pl., hogy ezen a szinten egy játékos 20-30%-os pontossággal passzol! Az sem fáradtság meg szerencse kérdése, hogy totál alibi módon rugdosom be a labdákat a "tömegbe", a 16oson belülre. Ez tényleg semmi más, csak motiváció kérdése! Hogy nem sz*rok bele az egészbe. Én elfogadom azt, hogy itt sokan mentálisan kiégtek az utóbbi pár hónap történese miatt, de ha a keret egy részénél ez a motiváció szint marad meg, akkor teljesen értelmetlen idén bármit is számolgatnunk.
Itt ültünk a Napoli meccs után, meg itt fogunk ülni a Milan meccs után is és majd érthetetlenül nézzük, hogy egy minőségben messze nem jobb csapat hogyan vert meg lelkesedésben. Most a BL meccsekről nem is beszélek, hogy a jelenlegi formánk, meg hozzáállás alapján mennyi esélyünk lesz az utolsó 4 meccsen.
A minőség ebben a csapatban most is benne van, de tartalékolni, meg taktikusan lehozni egy meccset, azt nem így kell!
Nagyon bízok benne, hogy több folytonosság lesz a csapat játékában és a motiváció is visszatér sokaknál, különben ez nagyon nehéz lesz a folytatásban. Jól néz ki a bajnoki 2. hely, meg a BL szereplés, de a neheze még csak most fog jönni.
Hat igen, csak van ezzel az egesszel nekem 1-2 erdekes resz.
Chivu mar sokadjara beszelt arrol, hogy nincs meg a megfelelo motivacio, motivacios problemaink vannak, stb-stb-stb.
Nyilvan most elmondja, hogy az o meg a stabja hibaja ez, stb-stb-stb.

De...
Itt jon amit te irsz, hogy a keret egy resze "mentalisan kiegett", a te megallapidasaid alapjan.
De...
Ha ez valoban igy van, akkor ezt nyaron nem lattuk?
Nyaron ennek semmifele nyoma nem volt?
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Amúgy ez egy érdekes topik, a kiégés. Szerintem látszódott nyáron, sőt az előző szezon(ok)ban is, de a legnagyobb probléma az hogy leginkább olyan játékosokról van szó, akiket a mercatok alatt érinthetetlennek nyilvánítunk (Martínez, Barella, Bastoni, Dumfries). Hiába vannak kiégve (ha tényleg így van) egyszerűen képtelenek lennénk pótolni szerintem minőségben.

Kicsit azt érzem, hogy miután a gárda nagy része kétszer is ott volt a csúcs kapujában, és mindkétszer elbukott, őket ezek a "kis" meccsek tényleg nem motiválják, de nem hinném hogy tudatos a "beleszarás", mert a frusztráció meg azt tükrözi hogy meg akarnak nyerni mindent, csak épp ehhez fejben is nagyon ott kellene lenni, és tudni hogy ilyen "kis" meccseken kerülhetnének újra a siker közelébe... Azért a nagy csapatok ellen mindig, Inzaghi alatt is sokkal jobban rápörgött a klub. Nem értek hozzá, a pszichológiához meg még ennyire sem, de biztos hogy szakembereknek kell(ene) ezzel foglalkoznia a klubnál.

Érdekes, hogy Dimash és Calha javultak tavalyhoz képest, pedig pont tőlük vártam volna a legnagyobb visszaesést a nyár után. Viszont túl sok játékosról van itt szó, kulcsjátékosokról, állítólagosan Inter-szívű játékosokról, az ilyenek megtalálása, beillesztése, megvásárlása meg sajnos a mi klubbunknak nagyon nehezére esik. Sőt, szerintem mi is fel lennénk háborodva itt a fórumon, ha 19-re lapot húzna a vezetőség és lecseréli a komplett magját a csapatnak, hogy építsen egy motiváltabbat.

Nem tudom mi lenne a megoldás, ez most csak egy agymenés volt a témára reagálva. :)
hvmetal

Le kéne ülnie Chivunak a srácokkal youtubozni.
Főleg azokkal akik hordhatják a karszalagot .
Itt volt olyan csk aki 38-39évesen Acchiles ín szakadás után még visszatért és közel 40 évesen is felszántotta a pályát . Annyi külõmbséggel, hogy azért ő nem 1x bajnok volt és a BL-ben sem alázták szarrá.
VInter101

Szerintem amiről itt beszélünk az vagy az emberben vagy nincs. Vannak olyan emberek akik állandóan nyerni akarnak, minden áron, vannak akik ha elértek valamit akkor leeresztenek, meg még jó sokfélék vagyunk.
És biztos nehéz mindenkit(lehetetlen) egy bizonyos szint felett tartani.
Le kéne ülni egyesével a játékosokkal mit is akarnak ebben a szezonban elérni! Az hogy a vezetőség kifelé mit mond az ez esetben nem számít! Ők mit akarnak! És ha megvan hogy mit akarnak akkor kell velük megértetni hogy hogyan juthatnak el odáig! Aztán jön a hitelesség. Vajon elhiszik e hogy ha Chivu mondja hogy úgy eljuthatnak odáig!? Ez nagyon összetett kérdés és nagyon nehéz megítélni és akár elítélni az érintetteket!
Calhanoglu például minden meccsen teper, Barella valamiért leszálló ágon van, DiMarco szerintem többé kevésbé ugyanaz, Lautaro hajt, az új fiúk hajtanak(csatárokra gondolok+ Sucic), Zielinski hiába kap több lehetőséget nem igazán él vele, Frattesi meg nem értem hogy válogatott.....Sommer öregszik vagy nem tudom, Acerbi határozottan öregszik.
Szóval a kérdés az hogy a játékosok mit akarnak idén. Reméljük mindent is megnyerni. Mert a képességük megvan hozzá ez tuti!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Nem értem itt ezt a negatív hangulatot. Emlékezzetek vissza a triplázás utáni időszakra. Írok hozzá pár nevet is...Laxalt, Belfodil, Jonathan, Campagnaro, Ansaldi, Rocchi, Pereira....

Ugye nem is olyan rossz a helyzet? Máris jobban vagy.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nyáron is látták a kiégést.De mit lehet tenni?Az egész csapatot nem lehet kicserélni.Motiválni,felrázni lehet,de akkor olyan ember kell,aki ebben a legjobb.Ennek hiányában megy a küzdelem,és úgy érzem minden meccsen,hogy vékony jégen táncolunk.
interfan

vaskalap írta: 2025.11.06. 18:47 Nyáron is látták a kiégést.De mit lehet tenni?Az egész csapatot nem lehet kicserélni.Motiválni,felrázni lehet,de akkor olyan ember kell,aki ebben a legjobb.Ennek hiányában megy a küzdelem,és úgy érzem minden meccsen,hogy vékony jégen táncolunk.
Ebben egyebkent abszolult igazad van, hogy nem lehet a teljes csapatot kicserelni.
Nekem ami egy kerdojel, hogy azert hosszu-hosszu evek utan iden eloszor tudtunk kolteni, es ebbol az osszegbol (ami azert kb 80m euro), nem erkezett egy jatekos sem a kezdobe.
(Akanji mivel Pavard helyere jott, es 1m-ert ot most ebbe a 80m+ os osszegbe nem szamitom bele)
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Sucic, Miki pótlására jött, szerintem őt alapvetően a kezdőbe, kezdő közelébe igazoltuk. Henriquet, Dumfries pihentetésére szántuk volna illetve vele hosszú távon terveztünk, hogy majd átveszi idővel a holland helyét. Diouf is valószínűleg hosszú távra érkezett, hogy majd idővel beépítjük őt is. Meglátjuk mi lesz belőlük.
interfan

Hetrol hetre folytatodik a "roncsderby", ideje lenne es jo lenne kihasznalni az ellenfelek folyamatos botladozasait, es az elre allni.
Ha szerencsenk van a Napoli is botlik meg Bolognaban.
Lazio meg iden azert finomam szolva sem ijeszto.
El kell kezdeni javitani a rangados gyozelmi merlegen, es hirtelen maris akar az 1.helyen is talalhatjuk magunkat.

Egy kerdes van a kezdot illetoen a hirek szerint, Acerbi vagy Bisseck.
Thuram visszater es a kezdoben is lesz.
A hosszu ideig serult Mkhitaryan helyen pedig tovabbra is Sucic kezdhet.

Varhato kezdo:

Sommer
Akanji-Bisseck/Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Sucic-Dimarco
Thuram-Martinez
interfan

Bisseck pados, Acerbi kezd, elol Bonny kezd es nem Thuram.

Nyerni kell, megkell mutatni.
Roma sajnos behuzta, ok nem buktak.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Bravó Lauti! :thumbup: :clap:
VInter101

Egy újabb kis gól ;)
Forza INTER!
sly89

Jó, hogy ilyen gyorsan vezetést szereztünk, de jesszusom mi az a mez Sommeren???
interfan

VInter101 írta: 2025.11.09. 20:51 Egy újabb kis gól ;)
Forza INTER!
Pedig joparan szidtak mar mert kemeny 3db meccsen nem rugott golt. :D
Atosz

Remélem hülyét csinálunk ma a Lazioból, a tavalyit illene megbosszulni.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Sucic kicsit felpöröghetne.

FORZA INTER!!!
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Eddig magabiztos, de kell a második
interfan

sorger=giallo írta: 2025.11.09. 21:03 Sucic kicsit felpöröghetne.

FORZA INTER!!!
Hat nagyon nem az o meccse egyelore ez a mai sem...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

sorger=giallo írta: 2025.11.09. 21:03 Sucic kicsit felpöröghetne.

FORZA INTER!!!
en nem gondolom h ez lenne az o igazi posztja
Atosz

Ez egy rossz vicc, ahogy Zaccagnin védekezünk…
Dan-i-nter

Játékvezető eskü mint egy extra Lazio védő, úgy helyezkedik már nem először, k.rva idegesítő.
Válasz küldése