Atosz írta: ↑2025.11.23. 23:01
Ne haragudjatok - én kis kurvaideges vagyok -, de sokan durván félreértelmezitek a mait. Ez az “Allegri lemeccselte Chivut” meg “lélektelenül játszottunk” hatalmas bullshitek.
Szerintem lenyugodva nézzétek újra a meccset, de ezek a megnyilvánulások kicsit sem tükrözik a valóságot.
Lehet, hogy nem lélektelen a jó kifejezés rá, de azért azt szerintem senki nem tudja itt őszintén leírni, hogy a meccset nézve csak az volt a kérdés mikor rúgunk már gólt. Ez a fő gond ezzel az idei Interrel. Vannak helyzetek, talán be is akad 1-2, de nincs az, hogy az ember úgy érezné, a játékosok mindent kiadnak és győzni tudnak.
Inzaghi utolsó időszaka lehet, hogy nem sikerült jól, de nála tényleg az volt, hogy a játékosoktól kezdve szurkolókig mindenki elhitte, mi igen is győztes csapat vagyunk, lefociztuk az ellenfeleinket a pályáról.
Annak ellenére hogy egyértelműen jobban teljesítünk Chivu-val mint ahogy a szezon elején vártuk, ez a csapat jelenleg nagyon "színtelen-szagtalan". Nem tudom, hogy ennek mi az oka, nem is az én feladatom ezt megoldani, de amíg ez ennyire látszik a csapaton (és itt jön ki az, amit páran írtak előttem hsz-ekben, hogy "csak felmegyünk a pályára és elhisszük, hogy az elég"), addig fölösleges bajnok csapatról beszélni.
Nem ezen a meccsen dől el a bajnokság, de nem igazán látni, hogy előre lépnénk ilyen tekintetben a Juve vagy a Napoli meccs óta.