Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

hvmetal

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Azért van itt , mert más nem jött . Én bírom és szurkolok is neki , de ne baromkodj már . Palinak nincs egy szezonnyi felnőtt meccse. 5-0 után , Inzaghitól megörökelve vette át a csapatot.
Mi lesz , ha nem lesz meg az első 8 ? Semmi.
Ezek a játékosok tisztába vannak a dolgokkal. Az , hogy nincs meg csapatszinten az akarat , Chivun túlmutat.
Ez nem a Tsubasa kapitány.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

interfan írta: 2025.11.26. 08:34
hvmetal írta: 2025.11.26. 08:25 Chivuból nem lesz prime Mourinho hirtelen, ha ma nyerünk.
Nem tudom neked milyen elvárásaid vannak amúgy.
Egy X nagyon jó lenne . A pontok számítanak , többin felesleges lovagolni. Itt most nem a csapat , hanem az edző építkezik. Állhatnánk sokkal szarabbul is. Nem fogunk nyerni semmit idén Chivuval . Egyszerűen ő baromi kevé még. Kérdés , hogy meddig kap türelmet , illetve mire hivatott a képességei alapján.
Allegri, Conte , Simeone megeszi jelenleg. Ha ez nem fog változni nem lesz itt hosszú karrierje. ( 2 évnél több. )
Nem fogják kirúgni tõrténelmi szar tangadós mérleggel se , amíg a BL helyeken vagyunk , illetve nem szaladunk bele a késbe a BL-ben .
Ez már nem a tavalyi csapat.
Irod hogy a "pontok szamitanak".
Pontosan ezt irtam.
17 pont valoszinu minimum kell, ehhez kell meg minimum 5 pont.
Ha nem nyerunk egyetlen meccset sem a maradek 4-bol, akkor ez nem lesz meg.
Es itt van az, hogy a "pontok szamitanak".
Ha nincs eleg pontunk, nincs elso 8 hely egyike...
Pont most kellene nyerni, es javitani a Milan elleni bukas utan.
Jatekosok is elhinnek, hogy kepesek vagyunk nyerni, es a BL elso 8 hely egyike egy lepesre kerulne tolunk a legvegere.

Azzal meg nem ertek egyet, amit irtal:
"Nem fogunk nyerni semmit idén Chivuval".

Miert ne nyerhetnenk?
Latjuk a Serie A tobbi rivalis csapatat, azert nem BL-t akarunk nyerni...

Masik meg amit szinten nem ertek Te toled, hogy Chivu:
"Egyszerűen ő baromi kevé még"

Ha baromi keves Chivu, akkor mit keres itt?

Ne legyen mar egy Inter edzo "baromi keves", es ne legyen mar az, hogy "nem fogunk nyerni semmit idén Chivuval".

Az Inter azert Inter, raadasul ebben a minosegi Serie A-ban, hogy miert ne lehetne meg a Scudetto.
Chivu meg ha Inter edzo, akkor nem "baromi kevés ő".
Szakmai vezetes szerint biztosan nem "baromi keves Chivu ide", mert idehoztak, leultettek, es biztak benne, es biznak is benne ahogy elmondjak visszahoditja a Scudettot iden.
hvmetal írta: 2025.11.26. 09:22 Azért van itt , mert más nem jött . Én bírom és szurkolok is neki , de ne baromkodj már . Palinak nincs egy szezonnyi felnőtt meccse. 5-0 után , Inzaghitól megörökelve vette át a csapatot.
Mi lesz , ha nem lesz meg az első 8 ? Semmi.
Ezek a játékosok tisztába vannak a dolgokkal. Az , hogy nincs meg csapatszinten az akarat , Chivun túlmutat.
Ez nem a Tsubasa kapitány.
Butasag.

En ertem, hogy elutasitott minket 4 vagy 5 edzo, es Chivu ugymond a sokadik megoldas volt, ez oke.
De a szakmai vezetes megis alkalmasnak talalta, azaz szerintuk biztosan nem "baromi keves Chivu ide" ahogy te fogalmaztal.
Hozhattuk volna a nagy Mourinhot is, Marotta maga mondta ezt el, megsem tettuk.
Miert?
Mert Chivuban lattak tobb lehetoseg, azaz sokkal inkabb egy Mourinho lenne "baromi keves ide", es nem Chivu a vezetoseg lepesei alapjan.
Es meg egyebkent hany szaz elerheto edzo lehetett volna, mi megis Chivu mellett dontottunk.
Egyszoval biztosan nem latta ot a vezetes baromi kevesnek ide.

Egyaltalan nem vagyunk olyan helyzetben, amit Te irtal, hogy itt aztan iden biztosan "nem fogunk nyerni semmit Chivuval".
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Én ezt a 11-es jogosság vitát nem is értem.....
Beadta már a labdát? Igen. Pavlovic elkésett és letalpalta teljes erőből Thuram lábfejét? Igen. Mezőnyben ezt simán lefújják és sárga és tök mind1 a labdát előtte már elpasszolta Thuram vagy sem. Akkor a 16-oson belül ez miért ne lenne szabálytalan?
Nem is értem a felháborodást.
interfan

Cupi írta: 2025.11.26. 10:05 Én ezt a 11-es jogosság vitát nem is értem.....
Beadta már a labdát? Igen. Pavlovic elkésett és letalpalta teljes erőből Thuram lábfejét? Igen. Mezőnyben ezt simán lefújják és sárga és tök mind1 a labdát előtte már elpasszolta Thuram vagy sem. Akkor a 16-oson belül ez miért ne lenne szabálytalan?
Nem is értem a felháborodást.
Egyetlen egy rovid valasz van erre:

Olaszorszag
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.11.26. 07:10 Varhato kezdo:

Sommer
Akanji-Acerbi/DeVrij-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Thuram/Esposito-Martinez
Nem nagyon értem, miért kerül ki megint Bisseck.
Úgy tűnt, a sebességével jó lesz ő középen nekünk.
Erre most megint: a 38 éves Acerbi játszik meccsek óta...
Nem értem tényleg.
Ráadásul úgy, hogy Chivu is dicsérte a németet a középen mutatott performance után.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Szerintem is túlzott elvárás idén a bajnoki cím! A Bl meg bónusz!
Szerintem a vezetőség sem azt várja el akármit is mondanak! A cél a BL helyek egyike. Ha azt eléri Chivu akkor szerintem maradni is fog, persze ha jön tulajdonos akkor ez változhat.
Chivu egyelőre semmit nem mutat meg magából! Eddig minden ugyanaz mint Inzaghival!
interfan

VInter101 írta: 2025.11.26. 12:06 Szerintem is túlzott elvárás idén a bajnoki cím! A Bl meg bónusz!
Szerintem a vezetőség sem azt várja el akármit is mondanak! A cél a BL helyek egyike. Ha azt eléri Chivu akkor szerintem maradni is fog, persze ha jön tulajdonos akkor ez változhat.
Chivu egyelőre semmit nem mutat meg magából! Eddig minden ugyanaz mint Inzaghival!
Egyetertenek, ha egy PL szintu es minosegu lenne a jelenlegi Serie A.
De latva a rivalisokat (Milan, Napoli, Roma, Juventus), es latva az Inter keretet, szerintem igenis realis cel a Scudetto, es nem a BL hely.
Es szerintem a vezetoseg is komolyan gondolja, amikor arrol beszelnek, hogy visszakell szerezni a Scudettot, es a bajnoki cim a celunk.
hvmetal

Ja , hogyne.
1 tavasz alapján kiderült számukra mekkora talentum .
Olyan sikeres volt a tehetséges játékosok leigazolása , hogy léptünk egy nagyot és hoztunk egy edzőt is. Hátha abba is beletrafálunk.

Te az elmúlt 4 évben is mindig lenézted az ellenfelet , és nekünk adtad a sikert.
Vezetőség mondatai aztán végképp nem relevánsak. Amikor nem hazudnak akkor tévednek ált.
interfan

hvmetal írta: 2025.11.26. 12:19 Ja , hogyne.
1 tavasz alapján kiderült számukra mekkora talentum .
Olyan sikeres volt a tehetséges játékosok leigazolása , hogy léptünk egy nagyot és hoztunk egy edzőt is. Hátha abba is beletrafálunk.

Te az elmúlt 4 évben is mindig lenézted az ellenfelet , és nekünk adtad a sikert.
Vezetőség mondatai aztán végképp nem relevánsak. Amikor nem hazudnak akkor tévednek ált.
Valamiert megis ot valasztottuk, mikozben azert ott lett volna millio meg egy masik edzo.
Azaz innentol Chivut a vezetoseg alkalmasnak talalta, es nagyon nem annak amit Te leirtal, hogy "baromi keves o ide".

Azt a mai napig tartom, hogy az elmult 4 bajnoki evbol 1db Scudetto sikerult, az verciki ranknezve.
(Fuggetlenul a BL eredmenyektol)
Erdemes megnezni hany ponttal lett bajnok pl tavaly a Napoli, a 20 csapatos Serie A tortenelem legkevesebb pontjaval.
De kb a Milan is.
Ezek az ellenfelek finomam szolva sem voltak erosek, csak mi meg toluk is tobbet "benaztunk", vagy a tobb frontos harc kivett belolunk annyit, hogy nem birtuk.
De ez a 4/1 Scudetto, ezekben az evekben, es ezekben a minosegekben, haat szamomra meglehetosen csunya.

Vezetoseg mondatai az utobbi evekben nagyon messze allnak a "hazugsagtol".
Tevedni meg mindenki fog, de azert en alkalmatlannak, es csak tevedes donteseket hozonak nagyon nem neveznem a vezetoseget.
hvmetal

Nem érdekel minek neveznéd őket , vagy ,hogy próbálsz manipulálva , rejtetten uszítani.
Amit csinálnak az elmúlt években mercato alatt szar. Még a 3i/atlason is tudták , hogy megy Inzaghi.
2 scudettot miattuk is buktunk el. Vastagon benne voltak.

Mondhatnál Chivunál jobb edzőt aki csak azért nincs itt , mert mi a románt akartuk. Elég lenne 3 is.
interfan

hvmetal írta: 2025.11.26. 12:41 Nem érdekel minek neveznéd őket , vagy ,hogy próbálsz manipulálva , rejtetten uszítani.
Amit csinálnak az elmúlt években mercato alatt szar. Még a 3i/atlason is tudták , hogy megy Inzaghi.
2 scudettot miattuk is buktunk el. Vastagon benne voltak.

Mondhatnál Chivunál jobb edzőt aki csak azért nincs itt , mert mi a románt akartuk. Elég lenne 3 is.
Nyilvan tortenek hibak mindenhol, de azt irni, hogy a vezetoseg vagy hazudik vagy teved, haat legalabb akkora tulzas toled, mint hogy iden Chivuval biztosan nem nyerunk semmit, meg o baromi keves ide.
Varjunk ezzel ki keves ide es ki nem, es varjunk meg azzal, hogy iden biztosan nem nyerunk semmit.
VInter101

Azért választották őt, mert páran nem vállalták és valószínűleg a keret kialakítása ellen neki kifogása nem volt! Gondolom az elvárás az volt hogy vigye tovább az Inzaghi utat. Hát viszi, annak minden előnyével és hátrányával!
Előny hogy látványos a játékunk, hátrány hogy gyakorlatilag mindenki tudja mit kellene játszani ellenünk hogy az eredményes legyen, viszont szerencsére (és itt jön az olasz liga minősége) erre nem sokan képesek. Akik viszont igen azok rendre elvernek!
És hiába mondjuk el 100szor hogy a többiek milyen gyengék, nos ezek a gyenge ellenfelek vernek el..... Szóval akkor ki a gyenge??
Chivunak tököt kéne növesztenie, bár szerintem erről már az interjú során lemondott! Ő sajnos az eddiek alapján Inzaghi 1.2 és nem több! Ahhoz hogy ebből bajnoki cím legyen nagyon kevés az Inzaghi féle út hiszen azt az eredeti sem érte el, akkor egy másolat biztos nem fogja! De kívánok hogy cafoljon rám a csapat, természetesen örülnék neki ha sikerülne behúzni a bajnokságot!
Amúgy bírom a bájos naivitást!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PellerG írta: 2025.11.26. 11:01
interfan írta: 2025.11.26. 07:10 Varhato kezdo:

Sommer
Akanji-Acerbi/DeVrij-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Thuram/Esposito-Martinez
Nem nagyon értem, miért kerül ki megint Bisseck.
Úgy tűnt, a sebességével jó lesz ő középen nekünk.
Erre most megint: a 38 éves Acerbi játszik meccsek óta...
Nem értem tényleg.
Ráadásul úgy, hogy Chivu is dicsérte a németet a középen mutatott performance után.
L.Henrqiuevel a kezdőben ezt a meccset el is engedjük..
Atlético hazai pályán nagyon erős ,többek között a Realt is 5-2-re verték és a padról is egy Griezmann jöhet be.

Chivu talán az egyelten edző a topligákba aki még nem játszott döntetlent.Egyszer minden sorozat megszakad.
hvmetal

A mercato arròl szólt , hogy az egyik Espositot itt tartottuk, és valószínüleg Chivu miatt jött Bonny.
Kérdéses Susic ( tudod a kedvenced , hamár használtad a túlzás kifejezést). Sommernek nincs utódja , és jött még a 2 srác Franciaországból akik JELENLEG nullák. Ahogy JELENLEG/MÉG Chivu is kevés ide . Hiába mondja , hogy se nem jobb, se nem rosszabb edző ő,mint Simeone. Kb értelmezhetetlen ez a kijelentés.
3iAtlason is tudták , hogy megy Inzaghi. Nálunk vagy ilyen naív barmok dolgoznak, és tényleg azt is gondolják , hogy ez a csapat még ígyis bárki ellen nyerhet , vagy hazudnak. Kínaiak óta szarok a mercatok . Nem sírom vissza azt a helyzetet , és nem tudom van e bármi összefüggés, nem állítom , de azóta mintha visszamentünk volna a 2010es évekbe.
Most mérgesek , és el kell kezdeni verni a nagyokat ugye.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Festa írta: 2025.11.26. 13:18
L.Henrqiuevel a kezdőben ezt a meccset el is engedjük..
Atlético hazai pályán nagyon erős ,többek között a Realt is 5-2-re verték és a padról is egy Griezmann jöhet be.

Chivu talán az egyelten edző a topligákba aki még nem játszott döntetlent.Egyszer minden sorozat megszakad.
Egyáltalán nem gondolom, hogy elengedtük volna a meccset.
Dumfries sérült. C.Augusto a Milan ellen nem játszott jól
azon a poszton. Darmian sérült.
Maradt Henrique, aki nem mellesleg egy 25M TM értékű játékos.
Bízzunk benne, hogy az eddigiekhez képest javuló formát tud mutatni.

Lehet győzelemről álmodozni, de ennek a meccsnek az Atletico az esélyese.
Innentől kezdve pedig az X egyértelműen jó eredménynek számítana.
Fontos lenne végre egy jobb kapusteljesítmény, mert ha Sommer
az idei rangadós formáját hozza, akkor ebből sok jó nem fog kisülni...
interfan

VInter101 írta: 2025.11.26. 12:46 Azért választották őt, mert páran nem vállalták és valószínűleg a keret kialakítása ellen neki kifogása nem volt! Gondolom az elvárás az volt hogy vigye tovább az Inzaghi utat. Hát viszi, annak minden előnyével és hátrányával!
Előny hogy látványos a játékunk, hátrány hogy gyakorlatilag mindenki tudja mit kellene játszani ellenünk hogy az eredményes legyen, viszont szerencsére (és itt jön az olasz liga minősége) erre nem sokan képesek. Akik viszont igen azok rendre elvernek!
És hiába mondjuk el 100szor hogy a többiek milyen gyengék, nos ezek a gyenge ellenfelek vernek el..... Szóval akkor ki a gyenge??
Chivunak tököt kéne növesztenie, bár szerintem erről már az interjú során lemondott! Ő sajnos az eddiek alapján Inzaghi 1.2 és nem több! Ahhoz hogy ebből bajnoki cím legyen nagyon kevés az Inzaghi féle út hiszen azt az eredeti sem érte el, akkor egy másolat biztos nem fogja! De kívánok hogy cafoljon rám a csapat, természetesen örülnék neki ha sikerülne behúzni a bajnokságot!
Amúgy bírom a bájos naivitást!!
Nyilvan ertheto amit irsz, es amit gondolsz.
Viszont en tovabbra is azt gondolom, hogy van az Inter keret olyan "eros", hogy a jelenlegi Serie A rivalisokkal feltudjuk venni a versenyt.
En ertem hogy ok elvertek minket, de azert maradjunk annyiban, hogy nem sok Milan vagy Napoli jatekost tudnank mondani, aki hozzank beferne.
Tehat mar itt van egy minosegi kulonbseg.
A masik meg az, hogy nyilvan nyertek ellenunk, de amig ilyen Pisa, Parma, Torino szintek ellen botladoznak, addig latjuk nem igazan tudnak elonyt kiepiteni.
Egyetlen egy dolog elmond kb mindent, az hogy a Bologna 3db pontra van az 1.helytol.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

A kezdőben ismét Carlos Visszapassz Augusto . Mindenkinek ajánlom figyelmébe , hányszor fog az a szerencsétlen visszapasszolni a jobb oldalról. Továbbra is kérdés miért igazoltuk le ezt a Henrique-t ,ha senki nem bízik benne? Ki figyelte ki Őt?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

segogabor írta: 2025.11.26. 20:03 Továbbra is kérdés miért igazoltuk le ezt a Henrique-t ,ha senki nem bízik benne? Ki figyelte ki Őt?
A szuperduónk, Ausilio és Baccin.
segogabor

PellerG írta: 2025.11.26. 20:13
segogabor írta: 2025.11.26. 20:03 Továbbra is kérdés miért igazoltuk le ezt a Henrique-t ,ha senki nem bízik benne? Ki figyelte ki Őt?
A szuperduónk, Ausilio és Baccin.
Nagy ötlet ismét ott kezdetni,nagyot játszott a Milán ellen na.
Mesterünk alias a mi Csicska Inzaghink tövig benyalt Simeonének is. Ez a szerencsétlen mindenkivel jóba akar lenni. Milan meccsen is ott simogatta Rabiotot, ez már szégyen.
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de ez nem egy karakteres edzőre mutat ez a simulékony magatartás
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

segogabor írta: 2025.11.26. 20:03 A kezdőben ismét Carlos Visszapassz Augusto . Mindenkinek ajánlom figyelmébe , hányszor fog az a szerencsétlen visszapasszolni a jobb oldalról. Továbbra is kérdés miért igazoltuk le ezt a Henrique-t ,ha senki nem bízik benne? Ki figyelte ki Őt?
Nem hiszem,hogy C.Augustot kéne elővenni aki eddig mindig odatette magát amikor esélyt kapott
A derbin meg nem a posztján játszott.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Első 5 perc biztató, bár ebben benne van a hazai csapat tompasága is.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Bohózat, komolyan.
Dan-i-nter

Hamar beszéltem, ma is ritka balf.sz mód kapunk gólt.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Ez gyors volt.
0-1.
Bár a szombati szégyen után nem is vártam mást.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

PetR írta: 2025.11.26. 21:13 Bohózat, komolyan.
A nagyobb csapatok ellen úgy látom mindig besülünk.😐
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

A kebabos megint eladta középen. Nem tudom mi van vele?! Sima lesz ma az az érzésem.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Hahóhahó!
Egy működő linket tud dobni valaki? Az enyém gatya sajnos..
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Rengeteg pontatlanság van, és lassú, körülményes mozgások. Pont mint tavaly. A sarkazásokból is elegem van már, szinte kivétel nélkül mind ellenfélhez megy.

Lehet Chivu mellett kellene valaki az edzői stábba, aki néha felpofozza a játékosokat, hogy észhez térjenek.
lucky0

C. Augustoval a jobb oldalon csak többen vagyunk. Előrébb nem.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Atosz írta: 2025.11.26. 21:37 Hahóhahó!
Bufftsreams.soccer
Áltlában itt nézem, több lejátszó is van, angol(amerikai) nyelven, jó minőségben, nagyon ritkán megakad 2 másodpercre, de annyi baj legyen.
Dan-i-nter

Valaki mondja már meg hogy mi a taktikánk, mert azon kivül hogy néha mélyről felíveljük, meg lesz ami lesz alapon beadjuk a 16-oson belülre mindenféle tudatosság nélkül, az kevés.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Szerintem nem rossz ez, dominálunk csak semmire nem megyünk vele. Mi vagyunk az ellenfél térfelének utolsó harmadáig a világon az egyik legjobban támadó és a félpályáig az egyik legjobban védekező csapat. A gondok ezek után jönnek.
Atosz

matyinter írta: 2025.11.26. 21:41
Atosz írta: 2025.11.26. 21:37 Hahóhahó!
Bufftsreams.soccer
Áltlában itt nézem, több lejátszó is van, angol(amerikai) nyelven, jó minőségben, nagyon ritkán megakad 2 másodpercre, de annyi baj legyen.
Köszi!
VInter101

Az azért nem volt meg hogy az Atletico játékosok ipari szinten dobálják magukat!
Eddig csak a szokásos.....
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ilyen gólt beszedni.C.Augustoval semmi bajom,de minek betenni jobb oldalra,amikor a vak is látja,hogy idegenül mozog ott.Összességében nem vagyunk rosszak,cssk valahogy a lendület és a gyorsaság hiányzik.Ebböl még lehet bármi,ez az Atleti sem egy félelmetes csapat.
segogabor

Nagyon jók a oldal és hátrapasszok ,csak az a gond,hogy a játékot gólra játszák , Hiányzik a tűz, de egy kis győzni akarás ,és rafkó se ártana a csapatba. ....
Egy reményünk maradt , a bestiális cselgépünk Diuf még jöhet a jobb oldalra😅
VInter101

Vajon hány helyzet kell 1 gólhoz???
lucky0

Be vagyunk oltva gól ellen. Bisseck a legjobb formában lévő védőnk. Sokkal többet kellene játszania. Remélem egy pontot elcsípünk ma. Forza Inter.
VInter101

Na azért!!!
Atosz

Na igencsak kijöttünk a 2. félidőre! Szép akció volt nagyon!
matyinter

Ez a félidő már jobban tetszik :D
És gyönyörű gól.
Végre látok egy kis ötletet is a játékban
segogabor

Szép volt gyerünk, fogható az Atletico simán ..
lucky0

Ott van b+!
matyinter

De, hogy ezek mit össze tudnak szenvedni, meg hisztizni...
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Érdekes, volt 3-4 olyan megmozdulás, ami nem a megszokott beadás, passzolgatás volt, és egyből veszélyesebbe lettünk. Bonny játéka nekem hasznosabb ma, mint Lautaroé.

Jobb szélre meg ha más nincs, tegyük ki Barellát és hozzunk egy KP-t Augusto helyett, mert ennek így nem sok értelme van.
Dan-i-nter

Amint nem az ívelgetéseket toljuk orrba-szájba, máris jobban megy a játék.

Zielinski az idei év üde "színfoltja" eddig, elképesztő mennyire feljavult Chivu alatt.
VInter101

Koke nagyon jó játékos! Remélem ma nem mutatja meg!
Dan-i-nter

Most jöttem rá, ez a pöcs 20asuk Simeone fia? Nem csoda hogy olyan rúgni való.
VInter101

Ha már csatár csere én most nem Bonnyt hoztam volna le!
Atosz

VInter101 írta: 2025.11.26. 22:26 Ha már csatár csere én most nem Bonnyt hoztam volna le!
Zielinski is fasza volt nagyon.. lehet elfáradtak?
Válasz küldése