Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- hvmetal
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Túl van ez tolva.
Nincs 15 igazán jó játékosunk. Max egy kezdőnyi volt. Többet buktunk,mint nyertünk.
Lehet rosszul gondolom , idő szépít , de bármikor lecserélném a mostani kezdő 95%-át a 2009-esre. Egyedül Basto aki tényleg klasszis. Barella annak indult. Conte alatt kemény volt. De nekem vele kapcsolatban vannak hiányérzeteim már évek óta.
Kiemelkedik a kezdő 11 Serie A szinten. Bl-ben tudtunk csapatként játszani, kiemelkedően. Ha a dõntőket nem nézem (kár , hogy ez dönt mindenről) szép volt a BL , de 3x is több pontot szerzett nálumk 3 lesajnált csapat a végén.
Szóval 3x nem ment Inzaghival sem. Ezekután nehéz komolyan elvárni Chivutól bármit idén. Vagy ebbe a keret minőségi dologba kapaszkodni.
Nincs 15 igazán jó játékosunk. Max egy kezdőnyi volt. Többet buktunk,mint nyertünk.
Lehet rosszul gondolom , idő szépít , de bármikor lecserélném a mostani kezdő 95%-át a 2009-esre. Egyedül Basto aki tényleg klasszis. Barella annak indult. Conte alatt kemény volt. De nekem vele kapcsolatban vannak hiányérzeteim már évek óta.
Kiemelkedik a kezdő 11 Serie A szinten. Bl-ben tudtunk csapatként játszani, kiemelkedően. Ha a dõntőket nem nézem (kár , hogy ez dönt mindenről) szép volt a BL , de 3x is több pontot szerzett nálumk 3 lesajnált csapat a végén.
Szóval 3x nem ment Inzaghival sem. Ezekután nehéz komolyan elvárni Chivutól bármit idén. Vagy ebbe a keret minőségi dologba kapaszkodni.
- interfan
Inzaghival sokkal inkabb az volt a baj, hogy tul sokat akartunk, vagyis a BL gyozelmet is.hvmetal írta: ↑2025.11.27. 13:45 Túl van ez tolva.
Ehhez meg egyszeruen keves volt a keret, hogy triplazzon.
Ha nincs ez a tulsokat akarunk hozzaallas, minimum 1, de lehet 2 Scudettoval is tobbel zarunk.
Es hat mennyire maskeppen nezne ki egy 4/3 gyoztes Scudetto, de meg talan a 4/2 is.
-
VInter101
Túl sokat akarunk? Még jó hogy meg akartuk nyerni a BL t! Nehogy már ez baj legyen?? És kétszer is ott volt a lehetőség!
Inzaghi igenis sikeres volt nálunk! Egy nagyon jól játszó csapatot épített nekünk, amit még most is élvezhetünk! Voltak hibái, ez vitathatatlan, de kinek nem volt????
Inzaghi igenis sikeres volt nálunk! Egy nagyon jól játszó csapatot épített nekünk, amit még most is élvezhetünk! Voltak hibái, ez vitathatatlan, de kinek nem volt????
- brecsinho
Valamiért duplán küldte el,scuzi 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brecsinho 2025.11.27. 14:24-kor.
- brecsinho
Nagyon jól összefoglaltadhvmetal írta: ↑2025.11.27. 13:45 Túl van ez tolva.
A focit a pályán játszák,nem a keretek becsült értéke,meg az ellenfelek lesajnálása számít,hanem a gólok és a trófeák. A triplázó csapatunk örök kedvenc marad,de azóta eltelt 15 év és majdnem csődbe mentünk. Ahhoz képest,hogy a covid óta kb.válságmenedzsment van,igazi tulajdonos és biztos háttér nélkül,kisebb csoda a 2 Bl döntő,viszont a scudettok terén van hiányérzet. Az utóbbi két év mercatoi nem igazán sikerültek és Chivu kinevezése is megkérdőjelezhető, de ha már őt választottuk,adjuk meg neki az esélyt. Nekem nem elvárás idén a scudetto,de nyilván bosszantóak ezek a bukott rangadók, főleg, hogy játékban eddig senki se nőtt fölénk. Reméljük fordul végre a szerencsénk,kéne pár győzelem most a bajnokságban aztán Szoboékat otthon elkaphatjuk
Forza Inter!!!
- interfan
Arrol szolt az eredeti felvetes, hogy Inzaghival mennyi Scudetto sikerult.VInter101 írta: ↑2025.11.27. 14:13 Túl sokat akarunk? Még jó hogy meg akartuk nyerni a BL t! Nehogy már ez baj legyen?? És kétszer is ott volt a lehetőség!
Ennek fenyeben irtam, hogy azert azt jo esellyel mondhatjuk, ha nincs a BL meneteles, vagy melyebb a keret 1 de akar 2 Scudettoval is tobbet nyerhettunk volna.
Egyszeruen nem birta a keret ezt a fajta tobbes terhelest.
Ezzel nem a BL meneteles fontossagrol beszelek, hanem arrol, hogy ott sok esetben nem azert nem lett meg a Scudetto mert ez meg az tortent, hanem azert mert nem birta a keret ezt a szintu terhelest.
-
VInter101
Rendben. Rosszul fogalmaztál! Nem azzal volt a baj hogy a játékosok és mindenki aki a klubbot szereti mindent meg akart nyerni, hanem az volt a baj hogy a vezetőség ehhez nem tudott megfelelő feltételeket biztosítani!! Értsd ez alatt a keretet!interfan írta: ↑2025.11.27. 14:23Arrol szolt az eredeti felvetes, hogy Inzaghival mennyi Scudetto sikerult.VInter101 írta: ↑2025.11.27. 14:13 Túl sokat akarunk? Még jó hogy meg akartuk nyerni a BL t! Nehogy már ez baj legyen?? És kétszer is ott volt a lehetőség!
Ennek fenyeben irtam, hogy azert azt jo esellyel mondhatjuk, ha nincs a BL meneteles, vagy melyebb a keret 1 de akar 2 Scudettoval is tobbet nyerhettunk volna.
Ezzel nem a BL meneteles fontossagrol beszelek, hanem arrol, hogy ott sok esetben nem azert nem lett meg a Scudetto mert ez meg az tortent, hanem azert mert nem birta a keret ezt a szintu terhelest.
Számomra rejtély hogy miért nem tudunk egy tulajdonost levadászni!! Itt van egy eredményesnek mondható csapat, rengeteg szurkoló, kis befektetéssel ez a csapat ott lehetne folyamatosan az európai élmezőnyben is, és mégsem kell a kutyának sem! Gondolom a kínaiaknak köszönhető akik jó nagy káoszt hagyhattak maguk után, el tudom képzelni!
- interfan
Igen, igazad van, rosszul fogalmaztam, koszonom a javitast.VInter101 írta: ↑2025.11.27. 15:07Rendben. Rosszul fogalmaztál! Nem azzal volt a baj hogy a játékosok és mindenki aki a klubbot szereti mindent meg akart nyerni, hanem az volt a baj hogy a vezetőség ehhez nem tudott megfelelő feltételeket biztosítani!! Értsd ez alatt a keretet!interfan írta: ↑2025.11.27. 14:23Arrol szolt az eredeti felvetes, hogy Inzaghival mennyi Scudetto sikerult.VInter101 írta: ↑2025.11.27. 14:13 Túl sokat akarunk? Még jó hogy meg akartuk nyerni a BL t! Nehogy már ez baj legyen?? És kétszer is ott volt a lehetőség!
Számomra rejtély hogy miért nem tudunk egy tulajdonost levadászni!! Itt van egy eredményesnek mondható csapat, rengeteg szurkoló, kis befektetéssel ez a csapat ott lehetne folyamatosan az európai élmezőnyben is, és mégsem kell a kutyának sem! Gondolom a kínaiaknak köszönhető akik jó nagy káoszt hagyhattak maguk után, el tudom képzelni!
Teljesen jogos amit irtal.
Tulajdonos kerdes meg nehez ugy.
Az Inter 2016 ota (egeszen tavaly nyarig), elkepeszto vesztesegeket termelt evrol evre.
Majdnem 1000m euro vesztesegunk volt kb 10 ev alatt.
Ez valami egeszen dobbenetesen rossz.
Egy Amerikai maganbefektesi alap meg azert fog befektetni egy kluba, hogy abbol penze legyen, nyereseges legyen, penzt keressen rajta, es haszna legyen minden evben.
Ha ez nincs meg, akkor nincs mirol beszelni, ahogy azt latjuk is hosszu evek ota.
(Oaktree se akarta az Intert, csak megkapta mivel az Inter volt a hitelert cserebe a zalog)
Most hogy az Inter tortenelmeben eloszor nyereseges mukodest produkalt a klub, ez egy jo elso lepes.
Csak hat ehhez kellett egy majdnem 200m soha nem latott tortenelmi rekord UEFA bevetel.
Ezzel egyutt tudtunk kb 35m nyereseget termelni.
De mivan ha iden ne adja az eg, de kipottyanunk a BL 16 kozott, es max 100m lesz az UEFA bevetel?
Akkor ujra visszater a veszteseg, es megint termelunk 50-60-70m euro veszteseget?
Na ez az amit az Oaktreenak meg kell oldania, hogy legyen egy stabil nyereseges, vagy akozeli mukodes.
Ha ez megoldodik, utana biztosan teljesen mas lesz a helyzet tulajdonosi teren, mert egybol lesz erdeklodes.
- interfan
Csak hogy az olasz "hangulatot" bemutassam, ime par nyilatkozat a millio meg egy kozul:
(Es tegyuk hozza ezek a visszafogott, es higgadt nyilatkozatok, az ettol durvabbakat inkabb nem is hozom ide, szurkoloi velemenyeket meg foleg hagyjuk, ott aztan tenyleg vannak durva dolgok. )
Criscitiello:
Szemelyes kedvenc nyilatkozatom Biasine, aki szerintem ugy egy az egybe leirta az olaszokat:
(Es tegyuk hozza ezek a visszafogott, es higgadt nyilatkozatok, az ettol durvabbakat inkabb nem is hozom ide, szurkoloi velemenyeket meg foleg hagyjuk, ott aztan tenyleg vannak durva dolgok. )
Criscitiello:
Caressa:Nem kapust kellett volna cserelni a Derbyn, hanem edzot, az Inter akkor nyert volna.
Az Inter veszitett a Juventus, Napoli, Milan, Atletico ellen is, ez mar nem lehet veletlen.
A valasz erre vilagos, Chivu tapasztalatlansaga.
Capello:Az Inter jateka nem felel meg a jatekosok stilusanak.
At kellene gondolni, hogy mit is kell tenni.
Imadom Lautarot, Barellat, Bastonit is, de iden mindegyikuk kuzd valamivel.
Valami hianyzik ami az elmult evekben ott volt.
Az az erzesem, hogy az Inter mas kevesbe hisz onmagaban, nincs meg az egyseg sem.
Elmult evekben egy eros Intert lathattunk, akikrol tudtuk barmilyen meccset kepesek megnyerni, iden ez egyaltalan nincs meg.
Nem Chivu kritikajanak szanom ezt, egyszeruen mentalisan gyengebb lett az Inter.
Egyaltalan nem latni azt az eros hitet, magabiztossagot, es egyseget amit az elmult evekben.
Az elso komolyabb meccsnel az onbizalom elszal, mindez azert mert nem hisznek magukban.
Ravezzani:Az Inter 1-1 utan teljesen hatradolt, nem tamadtak, eltunt az elszantsag, teljesen ellaposodtak.
Golt szerez az Inter, es hatradol, ezt a tulajdonsagot el kell tuntetni.
Ennyi cseret amit csinaltak csakis egy vegso elkeseredseget mutat.
Calciomercato.com:17 meccsen 5 vereseg minden, csak nem balszerencse.
Nem lehet minden a balszerencse muve.
Chivunak talalnia kell valamilyen megoldast, kulonosen igaz ez meccs kozben, mivel nem tud belenyulni, es sok edzo lemeccseli.
Csak ivelgeted be a labdakat, akkor ezert elobb-utobb megfizetsz, ha mas jatekot nem mutatsz.
Az Inter legjobbjai mindenki egyesevel forman kivul van, ez sem lehet a veletlen muve.
Bucchioni:Elso lepes, hogy ne a balszerencsevel keress kifogast.
A szerencse neha melletted van, es neha nincs.
Az Inter mellett is volt szerencse, ott volt a Roma es a Verona meccs.
De ha kikapsz 4 nagy meccsen is, az azt jelenti, hogy komoly problemak vannak, amelyet csakis kemeny munkaval lehet megoldani, es valtoztatni azon ami eddig nem ment.
Jatekban is valtozas kell, mentalisan is, teljesitmenyben is, es koncentracioban.
Chivunak tanulnia kell olyan top edzoktol mint Allegri.
Altalanos mentalis problemak vannak, es ezt az edzonek kezelnie kell.
Az edzo feladata az, hogy a jo jatekoskbol
kihozza a klasszist, az atlagosbol pedig a jot, de ha ezt forditva van, ott baj van.
Az egysegen kell dolgozni, es azon hogy kepes legyen az Inter nagy mecseket nyerni.
Szemelyes kedvenc nyilatkozatom Biasine, aki szerintem ugy egy az egybe leirta az olaszokat:
Het nappal ezelott az Intert egy legyozhetetlen csatahajokent abrazoltak a szurkolok, akik a Serie A legjobb, es legerosebb csapata.
Most ket vereseg utan, egy torekeny, es hibakkal teli gyenge csapatrol beszelnek.
Ez a valtozas mindez 7 nap alatt.
Amekkora tulzas volt az egyik, ugyanakkora tulzas a masik.
Igazi klasszikus ez.
- hvmetal
Ki ez a Criscitello ?
Egyszerűnek tűnik, mint a faék.
Egyszerűnek tűnik, mint a faék.
-
VInter101
Szerintem Caressa véleménye ül!
- Atosz
+100möszi írta: ↑2025.11.27. 12:00Kezdem azt gondolni, hogy itt a kritikusok nagy része nem nézte a meccseket... Nem hiszem, hogy Chivu lenne a felelős azért, mert DiMarco 4 zicceréből egyet sem lő be, vagy mert Bonny a kapu előtt fölébombázza, esetleg azért, mert Hakan interes karrierje második büntetős hibáját éppen a derbyn hozza össze stb. A Juve, Milan, Atleti és a Napoli ellen sem voltunk rosszabbak, sőt, az ellenfél egy büdös szót nem szólhatna, ha mindegyik meccset mi hoztuk volna. Sokan elfelejtik, hogy Inzaghi alatt a bukott rangadóinkon kb. a pályán sem voltunk, viszont az idei rangadókon - miként tegnap is - nagyon mentünk, helyzeteink voltak, egész egyszerűen nem akart összejönni. Mindeközben azért van egy 20 és 21 (21 és 22, már nem is tudom) éves ígéretes csatárduónk, akik szépen kapják a terhelést, játékban vannak, gólokat szereznek, beépülget Sucic, Zielinski kezdi megtalálni a helyét, miként Bisseck is lassacskán kiszorítja Acerbit. Ergo én látok fiatalítást, megújulást is a dologban, ami szerintem működik és ez viszont Chivu érdeme. Semmi nem dőlt el. Bajnokságban 3 pont a lemaradásunk, BL-ben bőven továbbjutásra állunk. Hagyni kell, hogy csinálja tovább a román és bízni abban, hogy megfordul a szerencse. Meg is fog, szerintem decemberben már mi leszünk a f.sz jobbik végén. Legyetek kicsit türelmesek, én az vagyok. Forza Inter!interfan írta: ↑2025.11.27. 09:51Vercikit arra ertettem amit a fenti idezedben kiemeltem, hogy jatszottunk 5 nagyobb meccset, es van 4 veresegunk.PellerG írta: ↑2025.11.27. 09:48 Vannak kommentek, amelyekkel nagyon egyet tudok érteni (Francesco, lucky0), vannak, ahol nagyon hiányzik a türelem, amiről nyárom írtam, hogy Chivuval szemben bizony kelleni fog (joggal, érthető módon).
Ezzel nem is tudok mit kezdeni.
Egy mindenkori Atleticotól Madridban szorosan kikapni, nekem minden de nem vérciki.
Chivu nálam eddig bevallom többet hoz, mint vártam előzetesen.
Persze sok a rangadós vereség, de a kötelezőket eddig szépen hozza.
Voltak itt olyan edzők, akik ezekkel a meccsekkel sem boldogultak, az úgy tényleg nem néz ki jól.
De, és ezt őszintén gondolom, szerintem Chivuval egy 3. hely reális és nem is rossz eredmény lenne.
Ez nalam kezd ciki lenni barhonnan is kozelitek.
Ezen ha nem valtoztatunk, akkor sokat nem fogunk iden elerni.
Nem eleg Pisa, Praga, Ajax, Cremonese, Royal meccseket megnyerni.
- interfan
Szerintem Biasine ami a legjobb, de valoban ebben is van valami:
"
Az Inter jateka nem felel meg a jatekosok stilusanak.
Az az erzesem, hogy az Inter mas kevesbe hisz onmagaban, nincs meg az egyseg sem.
Elmult evekben egy eros Intert lathattunk, akikrol tudtuk barmilyen meccset kepesek megnyerni, iden ez egyaltalan nincs meg.
Nem Chivu kritikajanak szanom ezt, egyszeruen mentalisan gyengebb lett az Inter.
Egyaltalan nem latni azt az eros hitet, magabiztossagot, es egyseget amit az elmult evekben.
Az elso komolyabb meccsnel az onbizalom elszal, mindez azert mert nem hisznek magukban.
"
-
koviroland92
Hasonlóan gondolom. Azért a csapat magja 1 EL döntőt 2 BL döntőt bukott és 2-szer is alig maradt le a bajnoki címről az előbbiek miatt.interfan írta: ↑2025.11.28. 13:34Szerintem Biasine ami a legjobb, de valoban ebben is van valami:
"
Az Inter jateka nem felel meg a jatekosok stilusanak.
"
Én úgy gondolom, hogy a csapat elit magját azt tudta volna motiválni ha nyáron az Inter vesz melléjük 2-3 olyan szintű játékost mint amilyenek Ők is mert akkor érezték volna úgy, hogy fejlődött a csapat van lehetőség újra címekért küzdeni.
Inzaghi talán tudta volna tartani a motivációt ha marad Chivu egyelőre más karakter akiben látszólag hiába bíznak de nem ugyanaz a szint.
Az meg, hogy 50m-t költöttünk el Luis Henriquere meg Dioufra egyenesen kiábrándító lehet számukra ahelyett, hogy kaptak volna legalább 1 játékost aki valóban segítség lett volna a számukra.
Ha most jön egy sikertelen szezon aminek nagy az esélye akkor kb biztos vagyok abban, hogy normális játékosok igazolása nélkül a kulcsjátékosok közül páran elgondolkoznak jövőre a váltáson mert ebben a formában így a csapat nem fejlődőképes és ha nem az akkor mi motiválja Őket?
Barellát, Bastonit, Lautarot és Dimarcot is teljes mértékben tisztelem de a körülményeket tekintve nem tudnék rájuk haragudni ha kiakarnák magukat próbálni máshol persze csak akkor ha nagyobb csapatba igazolnának.
- interfan
Visszater a keretbe Mkhitaryan, viszont meg kezdokent biztosan nem jatszhat.
Zielinski kisebb izomserulest szenvedett, igy o sem tud a hirek szerint kezdeni, ezert Sucic maradhat a kezdoben.
Augusto helyett ma ugynezki tenyleg megkapja a lehetoseget Henrique.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Sucic-Dimarco
Thuram-Martinez
Zielinski kisebb izomserulest szenvedett, igy o sem tud a hirek szerint kezdeni, ezert Sucic maradhat a kezdoben.
Augusto helyett ma ugynezki tenyleg megkapja a lehetoseget Henrique.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Sucic-Dimarco
Thuram-Martinez
-
matyinter
Adja valami tv a meccset, vagy megint stream?
- interfan
-
matyinter
- vaskalap
Hát én könnyebb meccsre számítottam,most már a 0-1 nek is örülnék
-
VInter101
Ez eddig nagyon nagyon kevés! Tűz, energia sehol!
- interfan
Mostanaban nagyon szeretjuk a "szerencset" es a "szep jatekot" emlegetni.
Hat ez a felido utan jobb nem megszolalni.
Valami boduletesen gyengen es rosszul jatszunk.
Surgosen valtozatni kell a 2.felidore, mert ezt eddig nezni is faj...
Hat ez a felido utan jobb nem megszolalni.
Valami boduletesen gyengen es rosszul jatszunk.
Surgosen valtozatni kell a 2.felidore, mert ezt eddig nezni is faj...
- hvmetal
Akkor nem kérdem , hogy szarok vagyunk e .
Lehet jobb is lenne most 1 kínkeserves győzelem, mint 1 gála . Nincs mire elszállni .
De azért marhára kéne nyerni.
Lehet jobb is lenne most 1 kínkeserves győzelem, mint 1 gála . Nincs mire elszállni .
De azért marhára kéne nyerni.
- hvmetal
Hogy teljesít az új Maicon ?
- interfan
- Mazzola
Egy jól működő streamet küldjetek lécci.
-
VInter101
- Dan-i-nter
Csak 2. fi-től nézem, de ez gáz.
Edzőkérdés eserén kik lennének kalapban? Mert nekem nagyon az az érzésem, hogy ez az Inzaghi-light "taktika" eddig bírta. Játékosok meg full enerváltak 1-2t leszámítva.
Edzőkérdés eserén kik lennének kalapban? Mert nekem nagyon az az érzésem, hogy ez az Inzaghi-light "taktika" eddig bírta. Játékosok meg full enerváltak 1-2t leszámítva.
- Dan-i-nter
Végre, Martinez!
- interfan
A sokat szidott Martinez megment minket.Dan-i-nter írta: ↑2025.11.30. 16:22 Csak 2. fi-től nézem, de ez gáz.
Elso felido meg rosszabb volt, szerencsed hogy nem lattad.
-
VInter101
Ez nagyon kellett! Végre nem beadás hanem laposan a vissza futó védők mögé!
- interfan
Erre is rakellene jonni, hogy amig a total celtalan, elkepzeles nelkuli beadasok a jatekunk, addig sok eredmeny nem lesz...
Latjuk mar ez ellen a Pisa ellen is milyen kinkeservesen vezetunk epphogy...
- hvmetal
Legszarabb időszakainkban is mindig ennyi volt a játék. Gondolom nem az összes edző így küldte fel a csapatot. Inzaghinál ez drasztikusan javult. Csapat ugyanaz. Képességek is , bár a motivációval bajok vannak.( tavaly is)
Azt nem akarok elhinni , hogy 10ből 8 edző csak a széljátékot tudja , azt gyakoroltatja..
Csapatot még az is jól leírja hány játékos volt képest gólt szerezni. Mi ebben, hogy állunk ?
- interfan
- Dan-i-nter
Eskü próbáljuk már ki Diouf-t kezdőként jobb-bekkben. Az az 1 intelligens passz a 16-on belülre, meg az hogy ő be mer vállalni 1-1 ellenit (nem beszélve hogy ezerszer dinamikusab a mozgása mint Henriquenek), már több mint amit a brazil mutatott.
- interfan
Hat attol rosszabb valoban nem lehet, mint amit ez az Henrique mutatott gyakorlatilag barmikor.Dan-i-nter írta: ↑2025.11.30. 16:44 Eskü próbáljuk már ki Diouf-t kezdőként jobb-bekkben. Az az 1 intelligens passz a 16-on belülre, meg az hogy ő be mer vállalni 1-1 ellenit (nem beszélve hogy ezerszer dinamikusab a mozgása mint Henriquenek), már több mint amit a brazil mutatott.
-
VInter101
Ezzel kapcsolatban csak azt nem értem hogy tudtommal Diouf középső középpályás! Miért kéne neki a jobb szélen játszania? Calhanoglu sem játszik szélsőt!Dan-i-nter írta: ↑2025.11.30. 16:44 Eskü próbáljuk már ki Diouf-t kezdőként jobb-bekkben. Az az 1 intelligens passz a 16-on belülre, meg az hogy ő be mer vállalni 1-1 ellenit (nem beszélve hogy ezerszer dinamikusab a mozgása mint Henriquenek), már több mint amit a brazil mutatott.
- interfan
Ez a legdurvabb az egeszben, hogy meg igyis lehet tobbet tud hozzatenni mint a tobbiek.VInter101 írta: ↑2025.11.30. 16:46Ezzel kapcsolatban csak azt nem értem hogy tudtommal Diouf középső középpályás! Miért kéne neki a jobb szélen játszania? Calhanoglu sem játszik szélsőt!Dan-i-nter írta: ↑2025.11.30. 16:44 Eskü próbáljuk már ki Diouf-t kezdőként jobb-bekkben. Az az 1 intelligens passz a 16-on belülre, meg az hogy ő be mer vállalni 1-1 ellenit (nem beszélve hogy ezerszer dinamikusab a mozgása mint Henriquenek), már több mint amit a brazil mutatott.
(Nyilvan Dumfriest leszamitva)
- Dan-i-nter
Azért mert Dumfriest leszámítva nincs egyetlen használható emberünk sem arra a posztra, és eddig ő mutatott ott nézhető teljesítményt, messze a legkevesebb játékperccel.
-
VInter101
Ezt viszont bíróm! 5-4-1 így a vége felé!
- interfan
Elkepzelni nem tudom mi lett volna ma velunk Martinez nelkul...
Vagyis de, egy oriasi eges...
Johet ujra a Conte korszak orok bolcsessege:
"nyertunk, a tobbit felejtsuk el"
Ez mara ujra maximalisan igaz volt, mint akar a Verona ellen, de a Roma ellen is, sot meg az Almati ellen is.
Rosszul jatszottunk, es ugy az egesz nem nezett ki jol.
Ez a 9 emberrel vedekezunk egy Pisa ellen is oriasi.
Szeretik itt paran a statiszkakat emlegetni pl a Juventus ellen.
Hat ma ezt azert visszakaptuk a szerencsevel egyutt:
3 kaput eltalo lovesunk volt, ebbol lett 2 golunk
Henrique rettento melyen van, Sucic honapok ota homaly, de hianyzik a 36 eves Mkhitaryan.
(Eletbe nem gondoltam, hogy ezt fogom valaha leirni)
Na mindegy, ezt tenyleg jobb lesz elfelejteni.
Az biztos, hogy egy Como ellen, Liverpool ellen meg foleg, ettol sokkal-sokkal tobb kell.
Vagyis de, egy oriasi eges...
Johet ujra a Conte korszak orok bolcsessege:
"nyertunk, a tobbit felejtsuk el"
Ez mara ujra maximalisan igaz volt, mint akar a Verona ellen, de a Roma ellen is, sot meg az Almati ellen is.
Rosszul jatszottunk, es ugy az egesz nem nezett ki jol.
Ez a 9 emberrel vedekezunk egy Pisa ellen is oriasi.
Szeretik itt paran a statiszkakat emlegetni pl a Juventus ellen.
Hat ma ezt azert visszakaptuk a szerencsevel egyutt:
3 kaput eltalo lovesunk volt, ebbol lett 2 golunk
Henrique rettento melyen van, Sucic honapok ota homaly, de hianyzik a 36 eves Mkhitaryan.
(Eletbe nem gondoltam, hogy ezt fogom valaha leirni)
Na mindegy, ezt tenyleg jobb lesz elfelejteni.
Az biztos, hogy egy Como ellen, Liverpool ellen meg foleg, ettol sokkal-sokkal tobb kell.
- interfan
Ertekelesek:
- Calcionews24:
Martinez 7
Sommer 6,5
Barella 6,5
Esposito 6,5
Bisseck 6
Diouf 6
Bastoni 5,5
Akanji 5,5
Acerbi 5,5
Calhanoglu 5,5
Dimarco 5
Sucic 5
Henrique 5
Thuram 5
- Calcionews24:
Martinez 7
Sommer 6,5
Barella 6,5
Esposito 6,5
Bisseck 6
Diouf 6
Bastoni 5,5
Akanji 5,5
Acerbi 5,5
Calhanoglu 5,5
Dimarco 5
Sucic 5
Henrique 5
Thuram 5
- Festa
Ha jòl játszunk és nem nyerünk az a baj ha meg csùnyán játszunk és nyerünk az a baj.
Nyertünk egy nagyon kellemetlen csapat ellen ezt most meg kell becsülni.
Interfan meg sokszor leírta Zielnski milyen szar meg nem tud focizni,de most remélem nézte a meccset.
Menni kell előre aztán meglátjuk mi lesz ebből az idényből.
Nyertünk egy nagyon kellemetlen csapat ellen ezt most meg kell becsülni.
Interfan meg sokszor leírta Zielnski milyen szar meg nem tud focizni,de most remélem nézte a meccset.
Menni kell előre aztán meglátjuk mi lesz ebből az idényből.
-
Interfan1000
Örülök h nyertünk, a legutóbbi meccsek után megérdemeltünk már mi is egy kis szerencsét!
Erre a Lautaro Martinezre van szükség az egész szezonban, viszont számomra aggasztó h most meg Thuram van visszaesve.
Zielinski meg Diouf egyre szimpatikusabb!
Erre a Lautaro Martinezre van szükség az egész szezonban, viszont számomra aggasztó h most meg Thuram van visszaesve.
-
VInter101
Nem nézett ki jól, de ezt a meccset nyerni kellett! Nem lehet mindig úgy nyerni hogy közben jól is játszunk! Sőt!
Az eredmények szerintem eddig nagyjából oké, de valami mégsem tetszik, nem tudom megfogalmazni mi az ami nem! Talán a csapategység???
Az eredmények szerintem eddig nagyjából oké, de valami mégsem tetszik, nem tudom megfogalmazni mi az ami nem! Talán a csapategység???
- interfan
Az a baj, hogy szinte mindenki nagyon erosen forman kivul van.Interfan1000 írta: ↑2025.11.30. 17:15 Örülök h nyertünk, a legutóbbi meccsek után megérdemeltünk már mi is egy kis szerencsét!
Sommer finoman szolva is tul van a maximuman.
Vedelem ingatag, es sajnos a legerosebb pont Bastoni is gyenge.
Barella talan leggyengebb szezonja az idei amiota Inter jatekos.
Calhanoglu lehet jol kezdett, de erosen esik vissza, Dimarco detto.
Dumfries tavalyhoz kepest mintha kicsereltek volna rossz ertelemben.
Es hat most Thuram is olyan amilyen serulese ota.
Most ilyen Henriquet hagyjunk, mert amit ez az ember "mutat" az valami remulet.
Sucic megszunt letezni szeptember ota.
Ami pozitiv, hogy Esposito vegre kapott ertekelheto perceket, es lass csodat rendben is volt ma.
- hvmetal
Jonathan, Dalbert , Henrique. Jó Johny másé , Dalbert tán Sabatini, de akkor is gáz mennyire nem értünk az elmúlt 16 évben ehhez a poszthoz.
Azért pozitív , hogy szar focival , formán kívül is tudjuk ezeket hozni és egy vereséget nem mégegy meg egy x követ .
Azért pozitív , hogy szar focival , formán kívül is tudjuk ezeket hozni és egy vereséget nem mégegy meg egy x követ .
- hvmetal
Nem kell leírni amúgy Henriquet sem.
Új közeleg , új kultúra.
Ha megtanulja a nyelvet szerintem meg hasznos tag lehet. Legrosszabb esetben ott lesz a stadion projekt. Kell majd a dolgos kéz.
Új közeleg , új kultúra.
Ha megtanulja a nyelvet szerintem meg hasznos tag lehet. Legrosszabb esetben ott lesz a stadion projekt. Kell majd a dolgos kéz.
- brecsinho
A derby utáni euforiaból (lehet maguk se tudják,hogy tudtak ott nyerni..) érkező,egy hétig pihenő kuzinoknak sikerült nulla kapuralövéssel lehozni az idegenben gólképtelen lazio elleni első félidőt.Megint egy Maignan földöntúli bravúr miatt úszták meg gól nélkül,aztán találnak egy gólt,meg a végén megúsznak egy varozast,de ők simán és megérdemelten nyertek,az edzőjük zseni.
Nekünk a derby bukás után jön egy utsó perces zakó a matracosoktól Blben,két meccs,ahol nem érdemeltünk vereséget.Lelkileg nem épp topon elmegyünk a hetek óta veretlen és rakkolós focit toló Pisaba,akiket végül sikerül izgalom nélkül lenyomni,de mégis agyon van szapulva a fél csapat és az egész nézhetetlen fos..
Néha felmerül bennem a kérdés,ez melyik milánói csapat szurkolói fóruma?
Nekünk a derby bukás után jön egy utsó perces zakó a matracosoktól Blben,két meccs,ahol nem érdemeltünk vereséget.Lelkileg nem épp topon elmegyünk a hetek óta veretlen és rakkolós focit toló Pisaba,akiket végül sikerül izgalom nélkül lenyomni,de mégis agyon van szapulva a fél csapat és az egész nézhetetlen fos..
Néha felmerül bennem a kérdés,ez melyik milánói csapat szurkolói fóruma?
-
kisnerra88
Sima meccs volt. Jo hogy van nalunk egy ilyen jatekos, aki az alsohazi csapatok ellen jol tud jatszani.
- interfan
Como azert nehezebb lesz, a Liverpool meg foleg.