A Feyenord ellen már játszott pár percet, 18 éves védő. Én ennyit tudok.Dan-i-nter írta: ↑2025.12.03. 22:23 Erről a Cocchi-ról lehet valamit tudni?
Ez a belépő meg, hogy nem ér sárgát Miki-vel szemben??
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- Festa
Azért csak elértünk valamit,hogy az Aréna 4 még az Inter edzőmeccseit is adja 
Cocchi meg győztes meccsen debütál.U23-as meccsen láttam Monzában egész ügyes.
Sajnálom ,hogy Topalovic nem játszik ma.Ő is megérdemelné.
Cocchi meg győztes meccsen debütál.U23-as meccsen láttam Monzában egész ügyes.
Sajnálom ,hogy Topalovic nem játszik ma.Ő is megérdemelné.
- CsaSzi9294
Csak nem bírtunk ki… 
- Dan-i-nter
Susic azért elég szépen elment gyufáért 
Martinez lábbal ma is katasztrófa, gondolom emiatt se számítunk rá.
Martinez lábbal ma is katasztrófa, gondolom emiatt se számítunk rá.
- CsaSzi9294
Bonny mekkora dugót durrantott!

-
matyinter
Bonny gyerek se szarozott nagyon, beb@szta, mint ló a lónak.
Szórakoztató meccs ez, pont, ami nagyon kellett.
Szórakoztató meccs ez, pont, ami nagyon kellett.
- Festa
Miki lefelejelte neki.Ma tényleg csak szép gòlok voltak,de nálam ez nyert.
- CsaSzi9294
Milyen jó ennyi fiatalt fent látni a pályán.
Inzaghinál most jött volna a Martinez, Barella, Dima sor.
- Festa
A legjobb lehetőség bemutatkozni nekik.
Lautaro meg Barella milyen jò helyről nézték a meccset.
- Dan-i-nter
Gála, ahogy el lehetett várni. Kulcs emberek pihentek, hétvégén Como-t is ütni kell (idegenben nem olyan erősek).
Diouf megmutatta hogy van benne fantázia, egyszer-kétszer rosszul helyezkedett, de ezerszer inkább ő játszon ott mint Augusto vagy Henrique.
Bonny, Esposito szép gólok, Thuramot is dicsérni lehetne, ha kevesebbet flegmázna.
Henrique viszont ma se sokat mutatott, 1-2 megindulása volt, de azt leszámítva láthatatlan.
Védelem rendben volt, kapott gól peches volt, meg illett volna leütközni korábban valamelyik Venezia játékost.
Forza Inter!
Diouf megmutatta hogy van benne fantázia, egyszer-kétszer rosszul helyezkedett, de ezerszer inkább ő játszon ott mint Augusto vagy Henrique.
Bonny, Esposito szép gólok, Thuramot is dicsérni lehetne, ha kevesebbet flegmázna.
Henrique viszont ma se sokat mutatott, 1-2 megindulása volt, de azt leszámítva láthatatlan.
Védelem rendben volt, kapott gól peches volt, meg illett volna leütközni korábban valamelyik Venezia játékost.
Forza Inter!
- PetR
- Kapcsolat:
Szuper meccs volt, kár a bekapott gólért, de jó önbizalom növelő lehetett ez a tartalékoknak. Tudom, tudom, a Venezia nagyon gyenge, így ebből sokat nem szabad levonni, de kellenek az ilyen meccsek, főleg a fiataloknak. Diouf jó volt ma, még így wingbackként is, szerintem lehet benne fantázia. Henrique valóban halvány sajnos, neki azért még sok kell ahhoz szerintem hogy akklimatizálódjon az olasz focihoz, ha egyáltalán sikerül neki - ehhez kellenének a percek, és a fizikum is, akár kölcsönben valahol. Azért ne felejtsük el, hogy 23 éves, Diouf és Sucic 22, rendkívül fiatalok az újak akik másik ligákból érkeztek. Visszanézhetjük anno itt a fórumon is, hogy pl. Dumfriesnek mennyi idő kellett, hogy ráálljon az olaszos 3-5-2-re. 
Espo, Bonny gyönyörű gólokat lőttek, Thuramtól meg azért elvárható hogy ne okozzon gondot neki lesimázni Serie B-s védőket...
Mikinek örülök, de az a fránya kapuralövés még mindig nem megy neki. Nagy pluszpont, hogy Cocchi, Bovo és Spinacce is kapott perceket.
Como sokkal nezebb lesz, de legalább Lautiék rápihentek. Forza!!!
Espo, Bonny gyönyörű gólokat lőttek, Thuramtól meg azért elvárható hogy ne okozzon gondot neki lesimázni Serie B-s védőket...
Como sokkal nezebb lesz, de legalább Lautiék rápihentek. Forza!!!
- interfan
Ertekelesek:
-SI:
Thuram 7,5
Diouf 7
Esposito 7
Bisseck 6,5
Frattesi 6,5
Bonny 6,5
Augusto 6
Zielinski 6
Mkhitaryan 6
J.Martinez 5,5
DeVrij 5,5
Sucic 5,5
Henrique 5,5
Chivu:
-SI:
Thuram 7,5
Diouf 7
Esposito 7
Bisseck 6,5
Frattesi 6,5
Bonny 6,5
Augusto 6
Zielinski 6
Mkhitaryan 6
J.Martinez 5,5
DeVrij 5,5
Sucic 5,5
Henrique 5,5
Chivu:
Frattesi megkapta a jol megerdemelt perceket, es megmutatta mindenkinek mire is kepes.
Tudom mennyire fontos az Internek Frattesi, es tudom milyen magas szintu jatekra kepes.
Frattesi egy kulcsjatekos, alapember akar lenni, es kepes is erre.
Megmutatta mire kepes, de o meg ettol is sokkal tobbet tud, egy igazi minosegi jatekos.
Viszakell szerezni az onbizalmat, es a mentalis eronletet.
Elegedett vagyok Dioufal, egy olyan poszton jatszott ami nem a sajatja.
Onkent vallalta ezt a posztot, es jol jatszott, ezt bizonyitja, hogy a mindennapi munka megterul.
Volt turelme es inteligenciaja ahhoz, hogy megtanulja a tobbiektol mi szukseges ezen a poszton.
A tamadok kapcsan a dicseret annak jar aki idehozta oket, koszonom ezt Ausilionak.
Nagyon jol es konnyen beileszkedett Esposito es Bonny is.
Lenyugozoek a szamaik, a teljesitmenyuk, es rengeteget fejlodhetnek meg.
- sorger=giallo
A győzelem mellett feltétlenül pozitívum, hogy lehetőséget kapott csaknem a komplett "B" sor. Nekem tetszik ez az irány.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
Interfan1000
Én most nem baszogatok senkit, mert ez az 5 gól magáért beszél…szép volt és gratulálok mindenkinek aki pályára lépett! 
- interfan
Na de gonosz vagy.CsaSzi9294 írta: ↑2025.12.03. 22:40 Milyen jó ennyi fiatalt fent látni a pályán.
Egyebkent Inzaghinal is mindig a total B sor jatszott a Kupa elso meccsen, ahogy tegnap is.
Csak hat igen, ott nem ifistak jottek be, igaz nem is vezettunk 4-0-ra meg 5-1-re.
De egy dolgot tole sem szabad elvenni, egy bizonyos Aidoo kapott 2 percet tavaly a kupa elso meccsen az Udinese ellen.
- interfan
Como idei merlege idegenben:
Torino-Como: 1-5
Napoli-Como: 0-0
Parma-Como: 0-0
Atalanta-Como: 1-1
Fiorentina-Como: 1-2
Bologna-Como: 1-0
6 meccs
2 gyozelem
3 X
1 vereseg
De azt is erdemes megjegyezni, hogy egyetlen egy vereseguk van 13 meccsen a bajnoksagban.
Vertek a Juventust, Laziot is, X a Napoli es Atalanta ellen idegenben, szoval nem rossz csapat.
Ket dolog biztos nekem:
- 1.
Amit irtal, nyerni kell, nincs mese
- 2.
Como ellen azert mindenkeppen tobb kell mint ami pl a Pisa ellen mutattunk
Tavaly 2/2X legyoztuk oket, mindketszer 2-0-ra, en ezt barmikor alairnam most is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.12.04. 09:22-kor.
- Cupi
Frattesi hajtása meglepett. Lehet el akarja adni magát?
Úgy ment előre meg a labdára, hogy azt hittem valaki más van a mezébe.
Esposito harcossága, küzdése nagyon tetszik de amit nem értek nála, hogy minden meccsen van 2-3 olyan szitu amikor nagyon könnyen dobja magát....hatalmas küzdő és nem értem néha miért adja meg magát olyan könnyen és vár a bíró sípjára.
Esposito harcossága, küzdése nagyon tetszik de amit nem értek nála, hogy minden meccsen van 2-3 olyan szitu amikor nagyon könnyen dobja magát....hatalmas küzdő és nem értem néha miért adja meg magát olyan könnyen és vár a bíró sípjára.
- interfan
Es ha mar Como, en Dioufot biztosan a kezdoben hagynam a jobboldalon.interfan írta: ↑2025.12.04. 09:19Como idei merlege idegenben:
Torino-Como: 1-5
Napoli-Como: 0-0
Parma-Como: 0-0
Atalanta-Como: 1-1
Fiorentina-Como: 1-2
Bologna-Como: 1-0
6 meccs
2 gyozelem
3 X
1 vereseg
De azt is erdemes megjegyezni, hogy egyetlen egy vereseguk van 13 meccsen a bajnoksagban.
Vertek a Juventust, Laziot is, X a Napoli es Atalanta ellen idegenben, szoval nem rossz csapat.
Ket dolog biztos nekem:
- 1.
Amit irtal, nyerni kell, nincs mese
- 2.
Como ellen azert mindenkeppen tobb kell mint ami pl a Pisa ellen mutattunk
Tavaly 2/2X legyoztuk oket, mindketszer 2-0-ra, en ezt barmikor alairnam most is.
Szinten maradna Esposito nalam, ahogy Bisseck is egyertelmuen.
Meg abszolult igazuk van azoknak, akik azt irtak mennyire hianyzik Mkhitaryan, soha nem gondoltam volna hogy ezt irom, de en is igy latom, hogy Mkhitaryan hianyzik a KP-rol.
En igy kezdenek a Como ellen:
Sommer
Akanji-Bisseck-Bastoni
Diouf-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Esposito-Martinez
Persze Thuram ket golt rugott, tegnap a legjobb volt, de a Como utan 3 napra Inter-Liverpool, ahol jo lenne vegre valami eredmenyt is felmutatni.
A jelenlegi allapotban levo Pool erre alkalmas is lehet.
- Festa
Végül kiderül,hogy Wingbecknek nem is LH-t hanem Dioufot igazoltuk.
Intefan mit gondolsz Zielinskiről?
Szerintem jó,hogy nem adtuk el nyáron illetve,hogy Chivu sok bizalmat szavazott neki az látszik a játékán.
Tegnapi meccs volt az első az idényben ahol a 4 támadónkból 3 is betalált!!!
Intefan mit gondolsz Zielinskiről?
Szerintem jó,hogy nem adtuk el nyáron illetve,hogy Chivu sok bizalmat szavazott neki az látszik a játékán.
Tegnapi meccs volt az első az idényben ahol a 4 támadónkból 3 is betalált!!!
- interfan
- Festa
Inzaghihoz képest.
Gól a Verona,Atlético és a Lazio ellen csak azt nem adták meg.
Tavaly nem volt akció gólja és inkább csak villanásai voltak.
- PetR
- Kapcsolat:
- interfan
- Festa
Nem arra,hogy mit mond neki meccs edzésen vagy meccs előtt.
Szerintem ez már hasonlít a régi Napolis ZIelora.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2025.12.04. 11:34-kor.
- interfan
- hvmetal
Elviszi 1 körre a Dokkerrel, ha összeszedi magát.
- interfan
-
INTER-1908
A milan kozben megnyerte a scudettot....
- interfan
Erdekes ez.
- 2022/23:
Napoli kiesik a Kupabol a 16 kozott, szezon vegen Scudetto.
- 2023/24:
Inter kiesik a Kupabol a 16 kozott, szezon vegen Scudetto.
- 2024/25:
Napoli kiesik a Kupabol a 16 kozott, szezon vegen Scudetto.
-
INTER-1908
Nem pont erre gondoltam inkabb arra hogy maradt 25 meccsuk a szezonbol nagyon max 27...
De foleg hogy eddig jatszottak 15 meccset...
Es ami szerintem ennel is tobbet mond hogy hanyszor jatszanak heti 2 meccset sot mi most heti 3 at fogunk...
Es ha ugy van telen akar meg bovithetnek is a kereten...
Nehez elkepzelni hogy ezzel akar a Napoli Roma vagy mi tudnank versenyezni. Foleg a szezon vegen fog ez nagyon sokat szamitani...
- interfan
Ez valoban nagy elony, nem is kerdes.INTER-1908 írta: ↑2025.12.05. 07:20Nem pont erre gondoltam inkabb arra hogy maradt 25 meccsuk a szezonbol nagyon max 27...
Es ami szerintem ennel is tobbet mond hogy hanyszor jatszanak heti 2 meccset sot mi most heti 3 at fogunk...
Nehez elkepzelni hogy ezzel akar a Napoli Roma vagy mi tudnank versenyezni. Foleg a szezon vegen fog ez nagyon sokat szamitani...
Viszont a keret "minoseget" sem szabad elfelejteni.
Nagyon, de nagyon keves Milan jatekost tudnank mondani aki beferne az Inter kezdobe.
Olyan jatekosok vannak a Milan kezdoben, akik nalunk meg lehet a padra sem fernenek oda.
Ez azert hosszutavon szamithat, nem is keveset.
Persze tudnak telen erositeni, es persze Pioli is bajnok lett egy milyen szintu Milan kerettel, vagy akar a tavalyi Napoli keret is milyen "minoseget" kepviselt.
Ez megint mind ok.
De akar a tavalyi Scudettot, akar a 21/22 Scudettot sokkal inkabb a mi bukdacsolasaink miatt lett az ami, nem pedig a bajnokcsapat "erossege" miatt.
Egyszoval ha feljavulunk, es ezeket a bukasokat hatra hagyjuk, akkor szamomra meg mindig boven-boven eselyesek vagyunk, sot eselyesebbek mint pl a Milan.
Dehat a Napolinal is latjuk azert a folyamatos problemakat Grande Antonio miatt.
-
INTER-1908
Nem igazan ertek egyet szerintem a Milannak nincs rossz kerete.interfan írta: ↑2025.12.05. 07:33Ez valoban nagy elony, nem is kerdes.INTER-1908 írta: ↑2025.12.05. 07:20Nem pont erre gondoltam inkabb arra hogy maradt 25 meccsuk a szezonbol nagyon max 27...
Nagyon, de nagyon keves Milan jatekost tudnank mondani aki beferne az Inter kezdobe.
Olyan jatekosok vannak a Milan kezdoben, akik nalunk meg lehet a padra sem fernenek oda.
Persze tudnak telen erositeni, es persze Pioli is bajnok lett egy milyen szintu Milan kerettel, vagy akar a tavalyi Napoli keret is milyen "minoseget" kepviselt.
Ez megint mind ok.
De akar a tavalyi Scudettot, akar a 21/22 Scudettot sokkal inkabb a mi bukdacsolasaink miatt lett az ami, nem pedig a bajnokcsapat "erossege" miatt.
Egyszoval ha feljavulunk, es ezeket a bukasokat hatra hagyjuk, akkor szamomra meg mindig boven-boven eselyesek vagyunk, sot eselyesebbek mint pl a Milan.
Dehat a Napolinal is latjuk azert a folyamatos problemakat Grande Antonio miatt.
Magnain
Leao Modric Pulisic Rabiot eleg jo szint mellette meg vannak olyan jatekosok akik bar nem milan szint sikerehesek es ha lesz lehetoseguk az eletuket is odaadjak a bajnoki cimert.
+Allegri..
Szerintem ez a Milan most nagyon komoly bajnokeselyes!
- interfan
Nem ertunk egyet, de pont ettol szep a futball, es ugy eleve az elet is.INTER-1908 írta: ↑2025.12.05. 09:11Nem igazan ertek egyet szerintem a Milannak nincs rossz kerete.interfan írta: ↑2025.12.05. 07:33Ez valoban nagy elony, nem is kerdes.INTER-1908 írta: ↑2025.12.05. 07:20
Nem pont erre gondoltam inkabb arra hogy maradt 25 meccsuk a szezonbol nagyon max 27...
Ez megint mind ok.
Magnain
Leao Modric Pulisic Rabiot eleg jo szint mellette meg vannak olyan jatekosok akik bar nem milan szint sikerehesek es ha lesz lehetoseguk az eletuket is odaadjak a bajnoki cimert.
+Allegri..
Szerintem ez a Milan most nagyon komoly bajnokeselyes!
Szamomra nagyon de nagyon keves Milan kezdo jatekos van, aki beferne az Inter kezdobe.
Valamint nagyon de nagyon keves Milan csere jatekos van a padon, aki az Inter padra odaferne.
Egyszoval emiatt is szamomra sokkal erosebb es minosegibb az Inter kerete mint a Milane.
A "sikerehessegrol" meg annyit, hogy en az Inter cserektol vagy barmilyen Inter jatekostol elvarom, hogy amint fogalmaztal:
"az eletuket is odaadjak a bajnoki cimert."
- interfan
Sky szerint Diouf lehet a jobb WB holnap.
Ezen kivul Mkhitaryanal meg nem akarunk kockaztatni, igy jelen allas szerint padon lesz csak, es a gyenge formaban jatszo Sucic helyett Zielisnki kezdhet.
Tobbi poszton a megszokott varhato.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Diouf-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Thuram-Martinez
Fabregas:
Ezen kivul Mkhitaryanal meg nem akarunk kockaztatni, igy jelen allas szerint padon lesz csak, es a gyenge formaban jatszo Sucic helyett Zielisnki kezdhet.
Tobbi poszton a megszokott varhato.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Diouf-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Thuram-Martinez
Fabregas:
Miert utasitottad el nyaron az Intert?
Nem fogok errol beszelni, ez a tema nem erdekel.
Como edzoje vagyok, es mindig mindent a Comoert tettem meg.
Azert megyunk Milanoba, hogy nyerjunk, semmi tobbrol nincs szo, nem vagyok az az ember aki arrol beszel, hogy mi es miert tortent a multban.
Nem az en dolgom, hogy ezzel foglalkozzak.
Az Inter egyebkent nagyszeru csapat, nagyszeru vezetokkel.
Sokszor megyek a San Siroba, hogy megnezzem az Inter BL meccset, ok a legerosebb olasz csapat, nem szegyen ezt bevallani.
Csodaltam Inzaghie Interert, fantasztikus csapat volt, csukott szemmel is tudtak hol a masik a palyan, elkepeszto osszhang volt.
Nem szegyelem azt sem bevallani, hogy elemeztem az Inzaghi Intert, es tanultam is toluk.
- Dan-i-nter
Végül Henrique kezd, remélhetőleg nem bánjuk meg.
- Dan-i-nter
Martinez! Abszolut megérdemelt, legjobb első 10 percünk idén. Henrique gólpassz. 
- CsaSzi9294
Bravó Lau, Bravó LH!
Nagyon egyben vagyunk ma, azt érzem, vért ittak a fiúk..
Nagyon egyben vagyunk ma, azt érzem, vért ittak a fiúk..
-
möszi
Az agyon szidott két igazolásunkkal mekkorát fordult a világ pár hét alatt…Dan-i-nter írta: ↑2025.12.06. 18:13 Martinez! Abszolut megérdemelt, legjobb első 10 percünk idén. Henrique gólpassz.![]()
- Dan-i-nter
Lassan visszatérhet Bonny a kezdőbe, Thuram ma is észrevehetetlen, 1 flegma sarkazás már ma is megvolt cserébe.
- sorger=giallo
Acerbit a második félidőre már nem engedném ki.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- CsaSzi9294
Diouf remélem beáll ma, ahogy Bonny és Pio is. Acerbit én is levinném, Bissecket hoznám.
-
koviroland92
Az első 11 perc nagyon jó kis játékot hozott részünkről. Aztán megszereztük a vezetést azóta pedig a Comonál többet van a labda több passza is van persze eddig nyilván meddőn de ez bármikor változhat. Tudom, hogy nem lehet egy teljes meccset úgy végigjátszani ahogy tettük az első ~10 percben de azért lehetnének ilyen periódusok többször is és nem végig azt lesni 1-0 után, hogy tudnánk kontrázni miközben a Como bármikor betalálhat.
- Dan-i-nter
Dimarco szépen bealudt, megúsztuk szerencsére.
- sorger=giallo
Nagyon kellene az a második gól.
Szerk. Meg is van...
FORZA INTER!!!
Szerk. Meg is van...
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sorger=giallo 2025.12.06. 19:25-kor.
- Dan-i-nter
Ott is van. Kissé szerencsés, de innen már be kell húzni. Zielinski és Thuram is eléggé kivan, lehet cserélni is.
- Dan-i-nter
Abban mi az előnyszabály hogy egyértelmű lesen lévőhöz kerül a labda... 
- Dan-i-nter
Végére sima lett, Hakan bomba!
Barella nagyon szépen csinálta.
Barella nagyon szépen csinálta.
- CsaSzi9294
Gálaaaaa!!
Chivu lemeccselte az Intert visszautasító Fabregast!
Chivu lemeccselte az Intert visszautasító Fabregast!
- sly89
Azért ez a mai elég szép teljesítmény volt, kellően agresszívak voltak a játékosok, voltak nagyon látványos egyérintős labdakihozatalok, támadás építések, és azért gólt is lőttünk párat.
Szép munka volt mindenkitől!
Szép munka volt mindenkitől!
-
möszi
Nagyon szurkoltam neki h oktassa le Fabregast.