Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Interfan1000

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

De a klub vb meg az idei üzleti évbe számít, így az majd növeli a bevételeket.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Interfan1000 írta: 2025.12.02. 14:46 De a klub vb meg az idei üzleti évbe számít, így az majd növeli a bevételeket.
Bizonyos oldalrol sajnos, bizonyos szempontbol szerencsere, a Klub VB 31m euros bevetele a 2024/25 gazdasagi evben szerepelt.
Azaz az idei (2025-26) gazdasagi evben az mar nem fog szerepelni.
interfan

interfan írta: 2025.12.02. 06:39 Ausilio:

Lesz erkezo januarban?

Nem.
Az Inter kerete nagyon eros, es teljes minden teren.
Nincs szuksegunk senkire.
Nyari mercatot az edzo kereseinei megfeleloen csinaltuk, ilyenkor van ido a jatekosnak beileszkedni.
Januarban erre nincs lehetoseg, ott van Diouf is, aki egy pelda erre.
Utolso pillanatban erkezett, nem volt ideje beileszkedni, meg kellett ismernie a tarsakat, edzot, a bajnoksagot.
Sokan most jonnek ra, hogy Diouf egy jo jatekos, mi ezt akkor is tudtuk amikor leigazoltuk.
Januarban nincs ido beileszkedni.
Semmi szukseg ebbe a minosegi es eros Interbe igazolni barkit is.
Egy eros es teljes keretunk van amivel elerhetjuk a celjainkat.

Nincs szukseg Dumfries moge valakire?

A problema az amit mondasz, miert kellene nekunk barkit is venni Dumfries moge?
Ott van Darmian, Henrique, latjatok Augusto is tud ott jatszani, es Dioufot is felfedeztuk mint jobboldali WB.
Minek kellene igazolni?
Nagyon eros keretunk van, ez a keret minden sorozatban versenykepes es ott lehet a vegen minden sorozatban a gyozelemert.
Nyaron Akanjin kivul csak fiatalokat hoztuk, de nem konnyu olyan igazolni, akik jobbak mint egy Barella, Martinez, Thuram, talan nincsenek is ilyenek.
Mas az iranyunk, mar nem idosebb ingyen jatekosokat igazolunk csak.
Ismetlem, az Inter keret maximalisan eros es versenykepes.
El kell titeket keseritselek, senkit nem fogunk igazolni januarban.

Lookman?

O sem lesz Inter jatekos.
Nyaron valoban felmerult, de az idozites teljesen mas volt mint amirol a media beszamolt.
Gondoltunk ra, de a Klub VB utan az edzo is egyertelmu volt, maradunk a 3-5-2 taktikanal.
Igaza van Chivunak, nem jo taktikat valtani annyi gyonyoru eredmeny es siker utan amit elertunk ezzel a taktikaval.
Conte korszak ota 3-5-2 a taktikank, ezt jatszatjuk eredmenyesen, es ez is marad a jovoben is.
3-5-2 taktikahoz boven eleg 4 csatar, teljesen komplett a keretunk elol is.
Erdekes egyebkent, hogy ez az Ausilio nyilatkozat micsoda felhaborodast valtott ki az Inter szurkoloknal, hogy ontelt, nagykepu, az Inter kozel sem ennyire eros, es jobb WB erkezese letszukseglet, stb.

FcInter1908 ujsagiroja Musmarra szolalt meg errol:

"
Rengeteg Inter szurkolo most duhos Ausilio nyilatkozata miatt, hogy azt mondta nincs szuksegunk senkire.
De sracok, ez egy szerep, egy sportigazgato nem mondhat mast.
Nem mondhatja ki nyilvanosan, hogy igen jobb WB-t keresunk, mert akkor aki 5m-t kert eddig, az 15m eurot fog ezutan, mert tudja hogy szukseged van egy jobboldali WB-re.
Nem ertem az Inter szurkolok felhaborodasat, felesleges aggodniuk, az Inter nagyon nagy gondban van a jobb WB poszton, es higyjetek el keresnek oda valakit januarra.
"
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.12.02. 15:09 Erdekes egyebkent, hogy ez az Ausilio nyilatkozat micsoda felhaborodast valtott ki az Inter szurkoloknal, hogy ontelt, nagykepu, az Inter kozel sem ennyire eros, es jobb WB erkezese letszukseglet, stb.

FcInter1908 ujsagiroja Musmarra szolalt meg errol:

"
Rengeteg Inter szurkolo most duhos Ausilio nyilatkozata miatt, hogy azt mondta nincs szuksegunk senkire.
De sracok, ez egy szerep, egy sportigazgato nem mondhat mast.
Nem mondhatja ki nyilvanosan, hogy igen jobb WB-t keresunk, mert akkor aki 5m-t kert eddig, az 15m eurot fog ezutan, mert tudja hogy szukseged van egy jobboldali WB-re.
Nem ertem az Inter szurkolok felhaborodasat, felesleges aggodniuk, az Inter nagyon nagy gondban van a jobb WB poszton, es higyjetek el keresnek oda valakit januarra.
"
Bírom ezeket az újságírókat.
Szerintem elsősorban a klub anyagi lehetőségei szabnak határt az átigazolásoknak,
nem az ilyen okoskodások, hogy majd az 5 millióból így 15 millió lesz.
Amúgy meg miért kellene hinnünk ennek az újságírónak, van valami információja
a téli transzferről? A "higyjétek el" felütésnél rosszabb kifejezést újságíró nem használhat :lol:
interfan

Gazzetta szerint Calhanoglu nyaron tavozhat.
Tavaly nyaron is elakart menni, es a 10m Galata fizetest valasztotta.
Az Inter ezzel nem tud versenyezni, nem tudja tovabb emelni a 6,5m euros fizeteset.
Szerzodese 2027-ben lejar, ezert ha barmennyi penzt is akar belole az Inter, 2026 nyaran el kell fogadniuk Calhanoglu tavozasi szandekat.
2025 nyaran is a maximalis ajanlat 15m euro volt, ez most 2026 nyarara egyertelmuen tovabb csokkenhet, de az Inter legalabb valamennyi penzt kaphat erte.

Szinten a Gazzetta szerint a Napoli is felmerulhet januarban Frattesi kapcsan.
Az Inter erosen erdeklodik Meret kapcsan, aki egy eros jelolt mint uj elsoszamu kapus es Sommer utod.
Az Inter nyitott egy csereuzletre, kerdes a Napoli mit szeretne.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.12.03. 06:45 Az Inter erosen erdeklodik Meret kapcsan, aki egy eros jelolt mint uj elsoszamu kapus es Sommer utod.
Állandóan sérült, 5 meccseket nem tud lehozni zsinórban évek óta.
Megint mit csinálnak a scoutjaink?!
interfan

PellerG írta: 2025.12.03. 08:26
interfan írta: 2025.12.03. 06:45 Az Inter erosen erdeklodik Meret kapcsan, aki egy eros jelolt mint uj elsoszamu kapus es Sommer utod.
Caprile ugye a fo-fo jelolt, csak hat kerdes ot eltudjuk e hozni.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Szerintem azok nincsenek. Ahol 2025ben kezdik el szorgalmazni egy pszichológusi stáb felállítását (ha nem fordította félre interfan), ott hamarosan a scuotok ideje is eljöhet. Egyszer…
interfan

interfan írta: 2025.12.03. 06:45
Az Inter ezzel nem tud versenyezni, nem tudja tovabb emelni a 6,5m euros fizeteset.
Szerzodese 2027-ben lejar, ezert ha barmennyi penzt is akar belole az Inter, 2026 nyaran el kell fogadniuk Calhanoglu tavozasi szandekat.
2025 nyaran is a maximalis ajanlat 15m euro volt, ez most 2026 nyarara egyertelmuen tovabb csokkenhet, de az Inter legalabb valamennyi penzt kaphat erte.

Az Inter erosen erdeklodik Meret kapcsan, aki egy eros jelolt mint uj elsoszamu kapus es Sommer utod.
En Calhanoglu kapcsan azt gondolom, hogy ha valaki ennyire menni akar, akkor azt el kell engedni.
32 eves, extra magas a fizetese, nem szabad mar vele hosszabbitani.
Nyilvan 10m-nal tobbet nem kapnank erte, ami nyilvan semmire nem eleg, de csinaltuk mar annyi ertelmetlen hosszabbitast, hogy eleg volt egy eletre.
Persze a fel (ne adja eg majdnem teljes) KP-t cserelni 26 nyaran azert szep mutatvany lesz, dehat ez van.

Tottenham hirek szerint uj kapust keres, es nem szamit Vicariora, akit 25m korul eladnanak.
Na nalam peldaul sokkal inkabb o, mint Meret.
Persze irjak az olaszok, hogy 30 lesz Vicario, es mar nem fiatal. Ez ok, de szerintem o sokkal tobbre kepes mint egy Meret.
Persze Caprile a fo jelolt a hirek szerint, de kitudja a vegen erte mennyit kernek...
Lehet en latom rosszul, de nalam Meret semmi extra.
Kapusposzt rettento fontos, en biztosan nem egy Merettel tudnam le, sokkal inkabb egy Vicario.
interfan

Pastorello:
Bonny Interbe igazolasa Ausilio erdeme.
Pityuinter

Hozzászólás Szerző: Pityuinter »

Én lehet megtartanám inkább a törököt még egy évre. Ingyen menne, de ingyen is jött, ha jól emlékszem. Ahogy Interfan is írja, nem tudunk már úgy pénzt kapni érte, hogy az érdemben hozzájáruljon a pótlásához.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Pityuinter írta: 2025.12.03. 17:58 Én lehet megtartanám inkább a törököt még egy évre. Ingyen menne, de ingyen is jött, ha jól emlékszem. Ahogy Interfan is írja, nem tudunk már úgy pénzt kapni érte, hogy az érdemben hozzájáruljon a pótlásához.
Ilyen 10 milláért szerintem is felesleges eladni.
Persze benne van Hakan döntése is, ha menni akar, akkor menjen, de ha maradna szívesen, akkor felesleges még 1-2 évig eldobni.
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

interfan írta: 2025.12.03. 11:39
interfan írta: 2025.12.03. 06:45

En Calhanoglu kapcsan azt gondolom, hogy ha valaki ennyire menni akar, akkor azt el kell engedni.
32 eves, extra magas a fizetese, nem szabad mar vele hosszabbitani.
Nyilvan 10m-nal tobbet nem kapnank erte, ami nyilvan semmire nem eleg, de csinaltuk mar annyi ertelmetlen hosszabbitast, hogy eleg volt egy eletre.
Persze a fel (ne adja eg majdnem teljes) KP-t cserelni 26 nyaran azert szep mutatvany lesz, dehat ez van.

Tottenham hirek szerint uj kapust keres, es nem szamit Vicariora, akit 25m korul eladnanak.
Na nalam peldaul sokkal inkabb o, mint Meret.
Persze irjak az olaszok, hogy 30 lesz Vicario, es mar nem fiatal. Ez ok, de szerintem o sokkal tobbre kepes mint egy Meret.
Persze Caprile a fo jelolt a hirek szerint, de kitudja a vegen erte mennyit kernek...
Lehet en latom rosszul, de nalam Meret semmi extra.
Kapusposzt rettento fontos, en biztosan nem egy Merettel tudnam le, sokkal inkabb egy Vicario.
Azt is tegyük azért hozzá, hogy ha már az olaszok azt írják, hogy Vicario 30 lesz, hogy Vicario csupán 5 hónappal idősebb mint Meret. Nagy különbség nincs.

Nálam Carnesecchi lenne az álom de hát az Ő ára meg az a hirhedt jó viszony a 2 csapat között el is dönti azt, hogy ennek semmi esélye ne legyen.

Második akit jó lenne leigazolni Guillaume Restes de hát 20 éves a franciák szeretnek lehúzni meg am "nem ismeri az olasz ligát".

Ebből az lesz, hogy valószínű megpróbálunk majd kukázni valakit pl. a Realból Lunint akiért addig alkudozunk míg majd egy Lipcse vagy egy Leverkusen pár hét alatt lezárja az üzletet és elviszi míg mi majd a Serie A-ból leigazolunk egy Falconet vagy épp Sommernél egy 2 évvel fiatalabb De Geat jobb híján mert Caprilere sem lesz zsé.
interfan

Bisseck:

Sok mercatos pletyka kering rolad, eltudod oket utasitani?

Nem gondolok a jovomre.
En egy olyan srac vagyok aki a jelenben el.
Normalis ha valaki keveset jatszik, akkor azt mondja tavoznia kell.
En bizok magamban, megmutattam Chivunak is mennyit erek es mire vagyok kepes.
Sokat fejlodtem, tanultam, celom hogy minden meccsen jatszak, es kezdo legyek.

VB?

Nagelsmann vilagos volt, neki fontos hogy sokat jatszon a klubjaban az akit visz a VB-re.
Ha igy marad a helyzet szamomra, akkor nem biztos hogy behiv es lehet nem leszek ott a VB-n.
Meglatjuk, nekem nagy celom a VB.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Tehát gondolkodik a távozáson.
Nagy kár lenne érte.
interfan

hvmetal írta: 2025.12.04. 07:24 Tehát gondolkodik a távozáson.
Nagy kár lenne érte.
Be kellene epiteni a kezdobe surgosen.
Boven-boven megmutatta, hogy a vedelmi harmas kozepen is tobbre kepes mar mint Acerbi.
PellerG

interfan írta: 2025.12.04. 07:57
hvmetal írta: 2025.12.04. 07:24 Tehát gondolkodik a távozáson.
Nagy kár lenne érte.
Be kellene epiteni a kezdobe surgosen.
Boven-boven megmutatta, hogy a vedelmi harmas kozepen is tobbre kepes mar mint Acerbi.
Egyetértek.
Nem a 38 éves Acerbiért és a 34 éves De Vrijért kéne feladni őt.
Itt az utód helyben, "csak" játszatni kéne végre, nem a nagy öregeknek fix helyet biztosítani.
PellerG

https://x.com/NicoSchira/status/1996351 ... lnuPA&s=19

Én tennék Edersonért egy ajánlatot nyáron.
Mivel '27-ben lejáró szerződését van, szerintem 35-40 körül meglehetne.
Frattesi eladása fedezné az üzletet.
interfan

PellerG írta: 2025.12.04. 16:45 https://x.com/NicoSchira/status/1996351 ... lnuPA&s=19

Pont a napokban nyilatkozta ezt Ederson ugynoke:
Ederson a PL-be, vagy a La Ligaba akar igazolni.
Szerintem a Barcelonaba illene a legjobban, es nagy alma ott jatszani.
Fizikailag eros, es hiaba Atalanta jatekos, top szinten van.
Atalanta nyaron 70-75m eurot kert, de szerintem 2026 nyarara ez az osszeg 35-40m euro kozott lesz.
Ederson a vilag egyik legjobb jatekosa a sajat posztjan.
Nagyon jo a kapcsolat a Barcelonaval, szemelyesen baratom Deco, es mar jeleztem szivesen csatlakozna Ederson.
interfan

Sky es a Gazzetta szerint is az Internel tovabbra is az extra "alom" igazolas az Kone lenne.
Nagyon szeretne ot az Inter leigazolni akar jovonyaron is.
Viszont tobb erdeklodo van a PL-bol is (MU, Spurs, Liverpool), valamint a Real marad erdeklodese a legerosebb.
Ennek ellenere Kone a PSG-be akarna igazolni, ami kedvenc csapata, es ahogy korabban elmondta, gyerekkora ota alma egyszer a PSG-ben jatszani.

Roma kihasznalva ezt a nagy erdeklodest, a Realnak es a PL kluboknak is 55-60m arat mondott.
Ez az Internek tul sok, es nem elerheto emiatt Kone.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2025.12.04. 17:12
PellerG írta: 2025.12.04. 16:45 https://x.com/NicoSchira/status/1996351 ... lnuPA&s=19

Atalanta nyaron 70-75m eurot kert, de szerintem 2026 nyarara ez az osszeg 35-40m euro kozott lesz.
Nagyon jo a kapcsolat a Barcelonaval, szemelyesen baratom Deco, es mar jeleztem szivesen csatlakozna Ederson.
Lesz a katalánoknak keret arra, hogy élő szerződéssel rendelkező játékost igazoljanak?...
interfan

MLK írta: 2025.12.05. 08:07 Lesz a katalánoknak keret arra, hogy élő szerződéssel rendelkező játékost igazoljanak?...
Persze.
Most is igazoltak majdnem 30m-ert.
Tavaly nyaron 55m-ert Olmo.
Azelott is majdnem 40m-ert.

Most pedig mar a penzugyi helyzetunk is szep lassan rendezodik, hogy visszatertek a Camp Nouba.
Idei gazdasagi evben mar hosszu-hosszu evek utan ujra nyereseges mukodest ernek el a beszamolok szerint.
PellerG

MLK írta: 2025.12.05. 08:07
interfan írta: 2025.12.04. 17:12

Lesz a katalánoknak keret arra, hogy élő szerződéssel rendelkező játékost igazoljanak?...
Jajj, annyi ilyen arc jött szembe már az elmúlt években.
J.David egész tavasszal a Barcáért sírt, aztán végül be kellett érnie a Juvéval.
De lehetne sok ilyen arcot sorolni, akik oda udvarolgattak, aztán végül Serie A lett a folytatás...
Ez a nyilatkozat semmit sem jelent még.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.12.05. 13:42-kor.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Én Calhanoglu helyett jövőre beépíteném Stankovic-ot-t és így hazatérhet a török!
interfan

PellerG írta: 2025.12.05. 09:18 Jajj, annyi ilyen arc jött szember már az elmúlt években.
J.David egész tavasszal a Barcáért sírt, aztán végül be kellett érnie a Juvéval.
De lehetne sok ilyen arcot sorolni, akik oda udvarolgattak, aztán végül Serie A lett a folytatás...
Ez a nyilatkozat semmit sem jelent még.
Hat igen, siman benne van, hogy Ederson is a Juventus jatekos lesz.
Juventus akarja ezer eve, jo a kapcsolat az Atalantaval, folyamatosan targyalnak, szoval abszolult realis.

Nyilvan Ederson akarhat a Barcelonaba menni, vagy a PL-be, de ha PL top klubok nem akarjak ot, es a Barcelona sem, akkor sokra nem megy vele...
interfan

Az Inter kozben ugynezki megadja C.Augustonak a kert fizetesemelest, igy haladhat tovabb a szerzodeshosszabbitas.
Jelenlegi 2,2m fix fizetese emelkedik 3m alap + 0,5m euro bonuszokra, es 2030-ig irhat ala.
PellerG

interfan írta: 2025.12.05. 11:41 Az Inter kozben ugynezki megadja C.Augustonak a kert fizetesemelest, igy haladhat tovabb a szerzodeshosszabbitas.
Jelenlegi 2,2m fix fizetese emelkedik 3m alap + 0,5m euro bonuszokra, es 2030-ig irhat ala.
Jó ő nekünk ennyire?
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

PellerG írta: 2025.12.05. 13:42
interfan írta: 2025.12.05. 11:41 Az Inter kozben ugynezki megadja C.Augustonak a kert fizetesemelest, igy haladhat tovabb a szerzodeshosszabbitas.
Jó ő nekünk ennyire?
Nekem szemely szerint nagy kedvencem.
Megbizhato mindig lehet ra szamitani tobb poszton bevetheto mindenhol hoz egy stabil atlagot... szerintem ez egy jo deal.
interfan

PellerG írta: 2025.12.04. 16:45 35-40 körül meglehetne.
De te eltudod kepzelni, hogy Frattesiert valaki kifizet 35-40m eurot?
Tavaly kertunk erte 30m korul, erre meg 20m euros ajanlat sem volt.
Azota kevesebbet is jatszik, sok jot sajnos nem mutatott.
Nekem eleg irrealis az, hogy majd repkednek a 35-40m eurok Frattesi kapcsan.
En mar egy 25m eurot is alairnek erte.
interfan

PellerG írta: 2025.12.05. 13:42
Jó ő nekünk ennyire?
Nehez kerdes ez.
Mert nyilvan a 3-3,5m fizetes nem keves.

De latjuk, ha nem adjuk meg Augustonak, akkor nem hosszabbit, elkezd hisztizni, elmegy, es kit hozol a helyere?

Latjuk mar ott kezdodik mindenfele noname jatekos, hogy 25m euro...

Fel keretet cserelni kell kis tulzassal, az hogy meg Augustot is potolni kelljen, szerintem mar sok lenne.
hvmetal

Bárcsak minden cserénk olyan lenne, mint Augusto!
PellerG

https://x.com/NicoSchira/status/1996968 ... OETTA&s=19

Lehet, hogy mi igazából már Fabregasnak igazoltunk nyár elején... 🤣
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Nézem a Bruges-Arsenal meccset. A. Stankovic az egyik legjobb az egész mezőnyben. Tiszta apja, mozgása, labdavezetése, rugótechnikája. Mennyiért is vehetjük vissza? 20-25? Remélem élünk vele.
interfan

lucky0 írta: 2025.12.10. 21:47 Nézem a Bruges-Arsenal meccset. A. Stankovic az egyik legjobb az egész mezőnyben. Tiszta apja, mozgása, labdavezetése, rugótechnikája. Mennyiért is vehetjük vissza? 20-25? Remélem élünk vele.
25m.

Tovabbra is erthetetlen, hogy miert kellett eladni....
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2025.12.11. 06:51
lucky0 írta: 2025.12.10. 21:47 Nézem a Bruges-Arsenal meccset. A. Stankovic az egyik legjobb az egész mezőnyben. Tiszta apja, mozgása, labdavezetése, rugótechnikája. Mennyiért is vehetjük vissza? 20-25? Remélem élünk vele.
25m.

Köszi! Biztos nagyon kellett a zsé az idei költségvetésbe.

Mondjuk ha Dioufot nem vesszük meg a kis Stankot pedig nem adjuk el a nyáron, akkor is spóroltunk volna vagy 10-15 misit. Valóban érthetetlen még úgyis hogy a francia mostanában nem mozgott rosszul amikor játszott.
interfan

lucky0 írta: 2025.12.11. 12:56
interfan írta: 2025.12.11. 06:51
25m.

Köszi! Biztos nagyon kellett a zsé az idei költségvetésbe.

Mondjuk ha Dioufot nem vesszük meg a kis Stankot pedig nem adjuk el a nyáron, akkor is spóroltunk volna vagy 10-15 misit. Valóban érthetetlen még úgyis hogy a francia mostanában nem mozgott rosszul amikor játszott.
Nekem errol az uzletrol ez a klasszkis ugrik be:

"Tizet ot centert, nagy koponya"

:D
PellerG

https://x.com/i/status/1999076924061356047

Azt hiszem akkor Friestől nyáron elköszönünk.
Amiben bízom: nem Marusic-kaliber lesz az utód...
interfan

PellerG írta: 2025.12.11. 13:30 https://x.com/i/status/1999076924061356047

Azt hiszem akkor Friestől nyáron elköszönünk.
Amiben bízom: nem Marusic-kaliber lesz az utód...
Tavaly nyaron egy BL meneteles utan sem volt 25m euros ajanlat.
Idei szezonra vissza esett, serult is miota.
En nem tudom 2026 nyaran, amikor mar 30 eves lesz, ki fog erte 25m eurot fizetni, amikor az elmult evekben sem tette meg ezt senki.
interfan

Festa írta: 2025.12.10. 11:33 A jövő évi kezdőben legalább 4-5 embert kezdve Sommertől -Mikin át akár Thuramig végre kell hajtani és akkor lesz egy sokkal dinamikusabb csapatunk.
Erdekes nekem, hogy Thuramot mostansag mennyien eloveszik.
Akar itt nalunk is, akar olasz Interes forumokon.

Nekem kedvenc kulfoldi Interes jatekosom Thuram, ezert nyilvan elfogult vagyok vele, ezt vallalom, es igy is van.

Viszont el kell donteni, hogy mi a cel a jovoben, es mi a jovokep Thuram kapcsan.
Nyaron o is mar 29 eves lesz, ezzel nem azt mondom hogy oreg, mert nagyon nem az.
De a szerzodese 2028-ban lejar, igy is a csapat egyik legjobban kereso jatekosa a maga 6m euros fizetesevel (Barella, Calhanoglu, Martinez kap csak tobbet).
Thuram nem fog 6m alatt alairni, sot valoszinu meg tobbet fog kerni.
Innentol meg jon a kerdes, alairunk e egy 29 eves jatekossal 3-4 evre egy uj szerzodest 6m+ fizetessel?
Vagy 29 evesen, 2 evvel szerzodese lejarta elott megprobaljuk eladni?
Nyilvan nem ezekkel a 70-80m eurokkal, de egy 40-50m kornyeke azert realis lehet.

Es hat itt mindig ott van az a 26 nyara, amikor ha tetszik, ha nem, kb elkerulhetelen a sokak altal evek ota vart "forradalom".
Ott az altalad irt kezdobe is kell 4-5 uj jatekos, es hat ott a pad is ahova szinten legalabb es minimalisan szinten ennyi uj.
Itt meg jon a kerdes, mibol lesz erre anyagilag keret?
Visszaterve Thuramra a vegere, ha 4-5 uj jatekos kellhet a kezdobe, akkor ha Thuramot is eladjuk, akkor meg majd 5-6?
Nehez kerdes ez de nagyon, en nekem fogalmam sincs, hogy is lehetne ezt jol kezelni.
interfan

Aggaszto hirek jonnek Dumfries kapcsan.
Sky es a Gazzetta szerint nem javul a serulese, tovabbra is komoly fajdalmat erez, nem tudja terhelni, es nem tud edzeni.
Mar a januari visszaterese is veszelybe kerult.
Kovetkezo napokban ujabb vizsgalatok varnak ra, es nem lehet kizarni a legrosszabb forgatokonyvet sem, a mutetet amivel hosszu-hosszu honapokra elerhetetlen lenne.

Ha Dumfries helyzete nem javul, az Internek januarban muszaj lesz a piacra lepni, mivel Henrique senkit nem gyozott meg, Darmian szinten regota serult es 36 eves, Augusto szinten gyenge volt a jobboldalon, Diouf pedig eleteben eloszor probalgatja a jobb WB posztot.

Ujra felmerult Norton Cuffy.
Akiert korabban ajanlottuk mar egy Henrique = Norton Cuffy egy az egyben csereuzletet, amit akkor a Genoa visszautasitott.
Most az Inter ezt ujra megprobalhatja, vagy muszaj lesz penzt letenni amit a Genoa korabban kert.
Marusic helyzetet tovabbra is figyeljuk.
Valamint alternativa meg a Veronabol Belghali.
Nyartol lehetne celpont Palestra, de erte mar most 40m euro felett kernek.

Acerbi serulese mar legalabb 1,5 honapot irnak, de a 2 honap sem kizart.
Leghamarabb januar legvegen, de lehet csak februarban terhet vissza.
Ertekelni kell a helyzetet, es figyelni a KH piacot, mert teljesen bizonytalan Acerbi visszaterese is.
Hirek szerint tovabbra is Gila az "alom", akit eleve mint Acerbi utod neztunk ki.
Neheziti az uzletet a Real, Chelsea erdeklodese, valamint Lotito keresei.

Frattesi kapcsan pedig a Juventus erdeklodeserol hallani.
Romai lapok szerint az Inter megakarja akadalyozni a Pellegrini-Napoli uzletet, igy ujra egy Pellegrini-Frattesi csereuzletet ajanl.
interfan

Moretto szerint az Inter es a Juventus elorehaladott targyalasokat folytat Frattesi kapcsan.
Az Inter nyitott az eladasra.
Az Inter erdeklodott Locatelli es K.Thuram kapcsan, de a Juventus egyik jatekos kapcsan sem nyitott az eladasra.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2025.12.13. 15:25 Moretto szerint az Inter es a Juventus elorehaladott targyalasokat folytat Frattesi kapcsan.
Az Inter nyitott az eladasra.
Az Inter erdeklodott Locatelli es K.Thuram kapcsan, de a Juventus egyik jatekos kapcsan sem nyitott az eladasra.
Nem hiszem el,hogy ezzel a faxszopó tolvaj bagázzsal üzletelünk.Én szóba se állnék velük.
interfan

interfan írta: 2025.12.14. 20:35
VInter101 írta: 2025.12.14. 20:07 Hát L.Henrique valóban észrevehetetlen volt.
Lehet jobb lenne ezt mar nem eroltetni, emberunknek junius ota volt 1db hasznalhato meccse, mellette az osszes tobbi nulla.
Es meg lehetoseget is kapott boven.

Persze nehez ugy, mert ilyen felev utan kinek kellene...

Dumfriest ha valoban meg kell muteni, es csak tavasszal terhet vissza, akkor januarban valamit muszaj tenni ezzel a jobb WB poszttal.
Ezt a temat folytatva, remeljuk Dumfries felepul es nem kell muteni.
De ha megsem, akkor egesz egyszeruen muszaj es kotelezo tenni valamit a jobb WB poszton.
Elkepeszto nagy lyuk tatong ott...

- Henriquet hagyjuk. Sokan Dalbert 2.0 kialtottak ki, en akkor is vedtem, es meg sokaig, hogy varjunk ezzel.
Haat ugynezki sajnos azok lattak valamit jol, akik Dalberthez hasonlitottak.
- Augusto nem jobb WB, koze sincs hozza.
- Dioufot probalgathatjuk, de eleg nagy lehet a ketsegbeeses, ha egy jatekost, aki eleteben nem jatszott ott, kell kitenni a KP kozeperol.
- Darmiant szerencsetlent meg varhatjuk mint "megvalto", de 36 eves.
Evekkel ezelott is sok volt mar neki a WB poszt.
Most meg 36 evesen, lassan 3 honap serules utan, haat nagy csodat ne varjunk.

Nem tudom ki kellene, nem tudom hogy, de valamit ki kell talalni ha Dumfries nem lesz.

Nyilvan ne uzleteljunk a Juventussal, de ha ok fizetnek, akkor nekik kell eladni Frattesit.
Annak semmi ertelme, hogy itt ul a padon, mikozben a jobb WB poszt egy homaly Dumfries nelkul.

Fogalmam sincs ki kellene, dehat ezert van a szakmai vezetes, hogy megtalaljak a jo uzletet, a jo jatekost.
Lasd:
- A Roma talalt 25m-ert egy Wesley aki 22 evesen nem csak hogy a Roma egyik legjobbja, hanem a Serie A legjobb jobb WB es jobbhatved mutatoit hozza.
- Ott volt Kayode, mekkora tehetseg, micsoda jatekos, akarjuk, megyunk erte.
Erre semmi, es elviszi 17m-ert a Brentford.
- Par eve irta valaki Singo nevet, anno elvite a Monaco kemeny 9m-ert.

Azert van a szakmai vezetes, hogy ezeket az uzleteket meglassa.

Most ott van ez a Palestra.
Ha akkora tehetseg, ha akkora zseni, akkor lepjunk.
Nyilvan mar 40m allitolag, de akkor adjuk el Frattesit, es tegyunk hozza 15m eurot.
Persze honnan lesz 15m?
De ha pl megnyerjuk a Szuperkupat, es nem kiesunk a Bologna ellen, akkor maris ott lehet.
Vagy a BL-be bejutunk a 16 koze, maris ott van a plusz penz.
Ellenben ha kiesunk, akkor aztan megnezhetjuk magunkat...
Es hat a 16 kozott is teljesen mas eselyekkel indulnak egy rendezett jobb WB poszttal, mint most ezzel a tragikomediaval.
+ egy kor a BL-ben meg 30m euros kulonbsegek kapasbol...
Amit ne is reszletezzunk, hogy szamunkra mennyire rengeteg penz.
Kis tulzassal "elet-halal" kerdes az Internel jelenleg +30m.

Vagy probaljunk meg "kukazni".
- Atletico nem szamit es nem epit Molinara, szabadulni akarnak tole.
Anno Molina azert nem volt rossz az Udinesebe.
- Vagy ott van Mazraoui akitol a MU szabadulna.
Persze ott gyenge, de a MU-nal nagyobb jatekostemeto nem igazan van.
- Vagy ott van Boey, akitol meg a Bayern szabadulna.
Persze o sem valt be, mikozben tavaly 30m-ert vettek, de egy probat megerhetne nalunk.

Nyilvan lehet gyenge nevek, de most csak igy par jatekos aki eszembe jutott igy a semmibol.
interfan

Moretto szerint az Inter lepni fog januarban, erre Dumfries hosszu serulese, es Henrique gyenge jateka kesztette.
Egy kolcson vagy low-cost jobb WB erkezhet.

Sky es Di Marzio szerint Ausilio azonositotta az uj jobb WB-t, aki nem mas mint a horvat Moris Valincic.
Ausilio ot szeretne, es benne latja a megfelelo erkezot.

Romano szerint Dumfries tavozasat az Inter mar 2025 nyaran varta, de nem kaptak erte semmilyen ajanlatot.
Romano szerint 2026 nyaran Dumfries tavozasa ujra prioritas lesz, es akar a 25m euros kivasarlasi ar meg lejjebb is mehet ajanlat hianyaban.

FcInter1908 sajat forrasai szerint nem csak az Ausilio altal most akart Valincic, hanem a Verona jatekosa Belghali erkezeset is akarjuk nyaron, ezaltal Belghali lehetne a Dumfries utod.
Mindharom jelenlegi jobboldali WB tavozasra van itelve (Dumfries, Henrique, Darmian), es az Inter lehetoseg a Belghali-Valincic paros jovore mint a jobboldali WB poszt ket jatekosa.
hvmetal

Ez már beteges.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

De miért kellene a lowcost?
Esküszöm nem értem.

Nincs pénzem megcsinálni az épülő házam alapját normlaisan, de valamit csinálni kell ezért bele boritok a kiásott gödörbe (beton helyett) szalmát mert azt tudtam csak venni olcsón és az fér bele a keretbe.

Mintegy hogy kitörölhetem ezzel, de legalább vettem valamit és jöhet a falazás.

Miért kell X millióért venni egy nulla játékost akit már az elején tud mindenki hogy max csere szintet tudhat....
Akkor nem adom ki azt a pénzt, gyűjtök hozzá míg tudok venni egy olyat aki kezdő szint is lehet...addig meg egy ifit felhozok...annyit ő is tud mint a lowcost és még az a pár Milla is megmarad.
hvmetal

Te ezt nem értheted.
Merem gondolni , hogy bár szeretsz éttermekben enni , de nincs horvát fétished .

Komolyan kapjon már valamelyik horvát tengerparton egy jachtot és menjen már .....rá rákászni.

Nagyon nem jött be ez a vonal nekünk. Perisic,Brozovic legalább annyit volt selejt,mint használható. Susic egy baromi nagy semmi eddig. Kova is ígéret volt nálunk.
Ezt nézve miért nyitunk még a horvát focira? Ez a majom Ausilio is szégyen, hogy még itt lehet.
interfan

hvmetal írta: 2025.12.16. 09:15 Te ezt nem értheted.
Merem gondolni , hogy bár szeretsz éttermekben enni , de nincs horvát fétished .

Komolyan kapjon már valamelyik horvát tengerparton egy jachtot és menjen már .....rá rákászni.

Nagyon nem jött be ez a vonal nekünk. Perisic,Brozovic legalább annyit volt selejt,mint használható. Susic egy baromi nagy semmi eddig. Kova is ígéret volt nálunk.
Ezt nézve miért nyitunk még a horvát focira? Ez a majom Ausilio is szégyen, hogy még itt lehet.
Es meg kimaradt egy bizonyos Branimir Mlacic neve.
Akiert szinten megyunk, es benne latja Ausilio az uj vilagklasszis hatvedet.
Szinten horvat jatekos, a Hajduk Splitbe jatszik.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Biztos a horvátoktól nagyobb százalékot kap zsebbe!
interfan

Sportmediaset szerint nem csak Valincic a jelolt, a masik opcio a Veronas Belghali.
Az Inter vezetes megvan gyozodve arrol, barmelyik is erkezzen, egybol tudna kezdo jatekos lenni, es potolni a marcius/aprilisig hianyzo Dumfriest.
Sportmediaset szerint akar mar a kovetkezo napokban megteheti az Inter a hivatalos ajanlatokat.
Válasz küldése